IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Siden bliver bearbejdet!!
Som I nok har bemærket, så er siden under konstant forandring.

Det skyldes, at den originale kode som siden var bygget op omkring, er begyndt at smuldre. Dette betyder at forsiden er et kæmpe rod. Da sidens oprindelige kode er utrolig rodet, kræver det mange timers arbejde at få ryddet op og sat siden op igen. Vi ønsker at ændre hele sidens opbygning, så I vil opdage at der er emnesteder der ikke eksisterer, eller at stederne mangler beskrivelser. Vi ved godt, at det er super irriterende at dette sker, men vi arbejder på højtryk for at få fikset det så hurtigt som muligt. Hvis du opdager nogle fejl, mangler osv. så skriv venligst en besked til @Edwin, @Sean eller @Millicent!

Vi håber at I kan bære over med vores arbejdsrod, og vi beklager meget ulejligheden. Vi er klar over at mange side-links er forsvundet, men vi prøver at finde dem frem igen så hurtigt som muligt! Bemærk!

Mvh Adminteamet og Edwin
Vis ubesvarede indlæg
 

Las Vegas (Staten Nevada)

 
Ingen nye indlæg

Omegn

3 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Intet til mild
Territorium: Calvarinos. Bemærk! Calvarinos er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!
Omegnen består af sand, så langt som øjet rækker. Her er den glohede ørken, som kun meget få vover sig ud i om dagen. Temperaturen kan nå op til de 80 grader mange steder, så derfor holder de fleste sig inde i byen under de beskyttende tage. Hvis man er så uheldig og er faret vild, så kan man måske blive reddet af de grotter, som gemmer sig i sandet. Hvis man kommer udefra og er på vej imod byen, så er man højst sandsynlig blevet spottet af Calvarinos' spioner, som er overalt her.Hvis man er her om natten, kan man se den meget lysene by Las Vegas.
Parkeringspladsen, Dream Hills, Ferskvandskilden, Olieplantagen
Ingen nye indlæg

Las Vegas

20 messages in 2 topics.
Radioaktiviteten: Yderst mild til mild.
Territorium: The Calvarinos(Mafiaen) Bemærk! Calvarinos er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!
Man kan se byen på lang afstand, da byen har bevaret mange af sine strålende skilte. Mange af skiltene er dog falmede eller ødelagte. Byen kører på nogle vindmøller et stykke uden for byen og solfangere. Hvis der endelig er mangel på vind og sol, så er der benzindrevende generatorer. Hvis man er et væsen fra gammel tid, så er byen faktisk ikke forandret særlig meget ude over tons viser af gadeboder og mere beskidte og rustne omgivelser. Det er mest folkene i byen som er forandret pga. de barske overlevelsesmuligheder. Hvis man står udenfor byen kan man se en stor sort bygning rage op i vejret, som er et tydelig bevis på Calvarinos greb om byen.

Betonmuren, Diamond Palace, Gaderne, Hope Hospital, Kloakkerne, Sem'ya Doma
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies