IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

 
Ingen nye indlæg

The Jungles

364 messages in 24 topics.

Radioaktivitet: Fra intet til enkelte meget umålbare steder
Territorium: Ingen, kun junglen råder her.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil, men oftest med en guide, da det er for farligt alene.
Når man kommer fra det store område Muernia. Så forandre landskabet sig radikalt og alligevel. I stedet for tåge, så nu man se lige knap så langt pga de mange planter af den store jungle, som man nu er fanget i. Junglen breder sig uendeligt langt på ca 99% af den nordlige del af Sydamerika. Selvom det bare er en junglen, så bered dig på, at du nok hellere vil være i ørkenen end på dette gudsforladte sted, fordi faren er langt fra blevet mindre tværtimod. Der er findes mange mytiske muteret væsner her, et hav af giftige og aggressive planter og radioaktiviteten råder stadigvæk her.
Junglen minder langt fra om virkelighedens jungle, man kan hurtigt komme til den mere åbne del hvor træerne er mellem 300m-1km høje, eller den mytiske og legende fyldte lilla jungle med mange farverige farver. Men her flere steder i junglen findes der de enkelte byer af mennesker og væsner, som har været heldige at kunne etablere en civilisation.

Ingen nye indlæg

The cities of the Jungle.

236 messages in 16 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til middelhøj
Territorium: Flere byer er neutrale andre er overtaget af bander/klaner.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil. Man kan komme hertil med guide eller fly/helikoptere fra kontrolposten ved grænsen eller de andre større byer i Junglen.)
Midt i hjertet af junglen hist og her er der byer, som har kunne klare sig imod den store invasive jungle. Det er overhovedet ikke let at komme fra by til by. Faktisk den eneste måde at komme fra by til by er ved at man har en stifinder eller man kan flyve over junglen. Begge veje er farlige, da junglens dyr kan få fat i jer selvom i flyver eller er musestille i junglen.
Byerne kan være lige fra små usle byer til den sydamerikanske velkendte Megatron by. Men de andre byer minder dog langt fra gigantbyen.

Ingen nye indlæg

The Land of fire.

71 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Mild til høj.
Territorium: Ingen ejer bjergkæden, men flere bander prøver at finde og grave resurser frem her.
World event:Dette er et nyt og spændende område og selv flere Nordamerikanere kommer her.
Blanc Nija er en stor bjergkæde , som skød op i vejret i år 2163 langs østkysten ned til Megatron. Dens bjergtinder skyder dog ikke op i vejret som de dream hills, for de højeste bjerge her er kun ca 6 km høje. Dog det som er radikalt forskelligt fra denne bjergkæde til the Dream hills er, at denne bjergekæde er ca 1000 km lang. Desuden er området ca 5 km fra bjergene fuldstændigt ødelagt og ugennemtrængelig, fordi hele området omkring bjergene består af totalt ødelagt klippemasse, som minder mere om en jungle af skarpe klippestykker. Her skal man have gode klatre og hoppe skills, ellers skal man finde de mange huler og gange nede under klippemassen, men pas på. The Terranis bjerget er stadigvæk i udbrud, hvor lavaen stadigvæk flyder ned i havet på østsiden. Mange af gangen er fyldt med lava eller kan bryde sammen pga af det, og oven på den sorte klippeområde er der flere svovl og lave søer.

Ingen nye indlæg

Megatron City.

132 messages in 11 topics.
Radioaktivitet: Fra Intet til Middelhøj
Territorium: The Amigos..
World Event: Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem Junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i det nye pga byens store størrelse
Er megatron en by? Nej den er alt andet end en by, det er en kæmpe storby i forhold til byerne i denne kaotiske verden. Byen bliver kaldt for drømmenes by, da hvis man har pengene kan man alt! Dens befolkning overgår lige akkurat det samlede menneske og væsen antal i Nordamerika, da byen har over 3 mio mennesker og væsner. Byen er et centralt samlepunkt for hele den nordlige sydamerikanske civilisation, da de andre byer kan slet ikke hamle op med Megatrons antal. Denne storby er en pragt eksempel på, hvordan der kan være forskel imellem klasserne. Der skyder tons viser af fine højhuse, som er de riges. Mellem højhusene er mellemklassens bygninger og nede under byen er de massive kloakker og haller med alle de mange fattige, hvor der er blevet lavet en undergrundsby, som indeholder ca 1,5 mio af byens befolkning. Megatron var engang byen Rio, men den har ikke udvidet sig i størrelse, kun blevet mindre pga junglen invasive udbredelse. Derfor er der en mur rundt om byen.
Byen bliver holdt i hård hånd af den lokale mafia og militær lignende guild, som hedder de Amigos, som er de riges værktøj. The amigos har en enormt stor militær magt over byen.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: