IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

The Jungles

 
Ingen nye indlæg

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til enkelte meget umålbare stede
Territorium: Ingen, kun junglen råder her.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil, men oftest med en guide, da det er for farligt alene.
Når man kommer fra det store område Muernia. Så forandre landskabet sig radikalt og alligevel. I stedet for tåge, så nu man se lige knap så langt pga de mange planter af den store jungle, som man nu er fanget i. Junglen breder sig uendeligt langt på ca 99% af den nordlige del af Sydamerika. Selvom det bare er en junglen, så bered dig på, at du nok hellere vil være i ørkenen end på dette gudsforladte sted, fordi faren er langt fra blevet mindre tværtimod. Der er findes mange mytiske muteret væsner her, et hav af giftige og aggressive planter og radioaktiviteten råder stadigvæk her.
Junglen minder langt fra om virkelighedens jungle, man kan hurtigt komme til den mere åbne del hvor træerne er mellem 300m-1km høje, eller den mytiske og legende fyldte lilla jungle med mange farverige farver. Men her flere steder i junglen findes der de enkelte byer af mennesker og væsner, som har været heldige at kunne etablere en civilisation.

Ingen nye indlæg

Den normale jungle.

109 messages in 7 topics.
Radioaktivitet: Få steder intet, ellers bare mild og nogle gange umålbar.
Territorium: Junglen ejer sig selv, banderne har kun relativt kontrol rundt om i deres få byer og opholdssteder, da det er for svært at have et større territorium.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil, men oftest med en guide, da det er for farligt alene.
Junglen er næsten ligesom en normal nutids jungle, andet at der er tons viser af andre og helt nye dyr, planter, især nye overdimensioneret buske, som kan være fra 10-20 meter høje! Men jungle ligner en almindelig jungle på alle disse område: Det er svært at bevæge sig igennem junglen pga for meget flora, der er mange giftige og farlige planter og dyr, og det er varmt, meget endda. Desuden selvom her er overdådigt frodigt, så reagerer radioaktiviteten stadigvæk, hvor planterne og dyrene her har bare udviklet resistens imod radioaktiviteten på forskellig vis. Her i junglen er miljøet i sig meget ens, men man kan ende med at støde ind i en af storbyerne, eller nogle af de forskellige slags jungler i junglen som the forbidden forest eller the heart of the forest.

Ingen nye indlæg

The Forbidden forest.

117 messages in 11 topics.
Radioaktivitet: middel til umålbar.
Territorium: Kun skovens dyr råder her.
World event: Nogle modige Nordamerikanske folk kommer hertil, fordi rygterne om stedet er lige noget for enhver eventyrlystig. Men ingen lokal guide vil under normale omstændigheder fører nogen hertil, da stedet her er helligt for de lokale undtagen dem fra Megatron.
Dybt inde i junglen mere ved den vestlige bred er det som om, at man kommer ind i en helt ny verden. Skoven minder intet om det, som man ellers sikkert har vandret mange dage i, og det skifter så pludseligt, at man sikkert først opdager det, når man er allerede dybt inde i det forbidden forest. Hele denne del af skoven afskiller sig fra resten af junglen ved, at i stedet for de grønne farver, som dominerer, så er det lilla farver, og hvor alle planter er pyntet og udsmykket med neonfarver i alle genre, som lyser op om natten. Selv dyrene her har mytiske farver, hvor man selv kan finde neon pink dyr. Alt syntes at være vendt på hovedet, dyr, som ellers ligner arter, som er aggresive, er passive og det sammen omvendt. Skoven her er den lyseste del af hele junglen om natten.

Ingen nye indlæg

The heart of the jungle.

19 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: mild til høj
Territorium: Kun skovens dyr råder her.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil, men oftest med en guide, da det er for farligt alene.
Dybest inde i skoven kommer man til hjertet af junglen, som er den oprindelig del, hvor alt det andet jungle rundt om, er det, som junglen har udvidet sig i ca 500 år. Junglen bliver også kaldt for junglen i skoven, da her står der træer, som er imellem 300-1000 m høje, og hvor nede i bunden er der alle de almindelige jungletræer og overdimensioneret buske.  Mange rejser igennem skoven her med fly eller helikoptere, da man sagtens kan flyve mellem disse kæmpe kæmpe kæmpe træer. Mange dyr lever oppe i de massive trækroner, hvor man sågar har oplevet at nogle af trætoppene af de store træer har hvert deres eget økosystem.

Ingen nye indlæg

Floderne

23 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til enkelte meget umålbare steder
Territorium: Ingen, kun junglen råder her.
Overalt i junglen er der floder. Mange af floderne er ideelle for at kunne komme rundt fra by til by, da vejen igennem junglen uden fly er mere en besværlig. Dog skal man være forberedt på, at der er så mange floder, at man meget let kan fare vild, da der er mange sidefloder, nye sving osv osv. Floderne varierer meget efter, hvorhenne man end er i junglen. Desto nærmere man er ved Terranis' store flod, hvor vand bliver opvarmet af det ildsprudende bjerg, så vil vandet være varmere. Husk dog at floderne indholder mange fare i form af dyr, giftige vande og røvere og bander. Der er flere forladte byer langs floderne, som man kan slå sig ned i og oftest kan man til tider finde forladte både, da besætningen er døde af diverse årsager. Man kan også støde ind i det lille område, hvor junglen er komplet rød langs floden, som kaldes the river of blood.
Ingen nye indlæg

The Mother Earth's wound

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Fra middel til meget høj
Territorium: Ingen, kun junglen råder her.
Hvis man vandrer længe nok igennem skoven i den rigtige retning, så kan man ende med at finde sig selv lige pludseligt ved at falde i det, som syntes at være en kløft, som skærer sig ned til selve jordens kerne. Kløften er så stor, at man ingengang kan se over på den anden side, og hvor man nogensinde vover at bevæge sig med fly eller med vinger over denne ca 200 km store kløft, så ville man styrte i døden, da kløften "sluger" luft til sig, som skaber sådan et lavtryk, at det er umuligt at flyve over. De lokale siger, at denne kløft blev skabt af et massivt jordskælv tilbage i 2153. Men ingen ved rigtigt noget længere og ingen ved, om der overhovedet eksisterer civilisation på den anden side af denne kløft.

Ingen nye indlæg

Lake City.

0 messages in 0 topics.
En sø, som er blevet overtaget af junglen og oversvømmet.
 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
Ingen nye indlæg 
[ Gå til sideGå til side: 1, 2, 3]
52Hinata396on 8/2/2017, 23:48
Hinata Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg 0Eithan155on 18/7/2015, 14:22
Eithan Vis sidste indlæg
Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg 
[ Gå til sideGå til side: 1, 2]
41Dust681on 18/4/2015, 21:51
Agerid Vis sidste indlæg
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: