IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Megatron City.

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Fra Intet til Middelhøj
Territorium: The Amigos..
World Event: Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem Junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i det nye pga byens store størrelse
Er megatron en by? Nej den er alt andet end en by, det er en kæmpe storby i forhold til byerne i denne kaotiske verden. Byen bliver kaldt for drømmenes by, da hvis man har pengene kan man alt! Dens befolkning overgår lige akkurat det samlede menneske og væsen antal i Nordamerika, da byen har over 3 mio mennesker og væsner. Byen er et centralt samlepunkt for hele den nordlige sydamerikanske civilisation, da de andre byer kan slet ikke hamle op med Megatrons antal. Denne storby er en pragt eksempel på, hvordan der kan være forskel imellem klasserne. Der skyder tons viser af fine højhuse, som er de riges. Mellem højhusene er mellemklassens bygninger og nede under byen er de massive kloakker og haller med alle de mange fattige, hvor der er blevet lavet en undergrundsby, som indeholder ca 1,5 mio af byens befolkning. Megatron var engang byen Rio, men den har ikke udvidet sig i størrelse, kun blevet mindre pga junglen invasive udbredelse. Derfor er der en mur rundt om byen.
Byen bliver holdt i hård hånd af den lokale mafia og militær lignende guild, som hedder de Amigos, som er de riges værktøj. The amigos har en enormt stor militær magt over byen.

Ingen nye indlæg

Diablo's Dream Castle

10 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Intet eller ultra mildt.
Territorium: Ejeren af bygningen er Lord Gabriél, men har the Amigos beskyttelse.
World event:  Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i den nye verden pga byens store størrelse.
Hvis du snakker om fest? Så har du måske aldrig nogensinde oplevet af komme i denne 250 etagers bygning ved navn Diablo's Dream Castle. Dette store højhus er kun lavet for party i alle genre. Du kan gå fra rolige og hyggelige fester, til 24/7 rave parties, ultimative stripshow, kæmpe legeland for voksne sjæle, biografer, makabre og blodig live underholdning af alle genre, voksen svømmeland, ædekilde fester, baller, festivaler, dødsboksning, kasinoer, orgier, top fine fester for de kendteste og de rigeste, faktisk alle sociale og festlige aktiviteter i alle genre. Det er lige meget hvilken etage du går på, så er der en eller anden form for fest. Desto rigere du er, desto mere har du råd til nogle af de dyre "turpas" hvor du får adgang til de højere og højere etager, hvor for hver etage bliver det endnu vildere, actionfyldt, underholdende, prestigefyldt osv. Der er underholdning for enhver genre, så vær forberedt på, at du kan få hvad som helst i denne bygning så længe du har pengene til det.

Ingen nye indlæg

Dream trees

22 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Intet til ultra mildt.
Territorium: Hver rigmand ejer højhusene med egne private vagter og the Amigos.
World event:  Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i den nye verden pga byens store størrelse.
Dream trees eller højhusene er stederne hvor de allerrigeste lever(dem som har en formue på over 500 mio), faktisk er der flere rige, som ejer en f.eks 150 etages højhus bare for sig selv eller kun bare for deres familie. De er alle meget topsikret, da mange ville mere end gerne komme ind og stjæle og evt myrde de rige folk. Men hvis man kommer herind af forskellige grunde, så er der ingen tvivl om, at det er luksuriøst. Flere rige inviterer gerne pæne fremmede med til deres fester, eller hvis de finder nogle underholdende folk at snakke med ude i byerne, som de inviterer med ind i deres palæ højhuse. Men som sagt det er mere end værd at prøve at snige sig ind for at stjæle på den ene eller anden måde. I toppen af højhusene har man tydelig udsigt over junglen og kan se i det fjerne the heart of the forest, men man har også udsyn til the land of fire.

Ingen nye indlæg

The rivers.

42 messages in 3 topics.
Radioaktivitet: Intet til middel
Territorium: The Amigos har en hård hånd her, det kræver tilladelse at være i denne del af byen og det kræver endnu mere, hvis man skal bo her, da the Amigos vil gerne beskytte de rige, som giver dem mange penge.
World event:  Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i den nye verden pga byens store størrelse.
Det er ikke bogstavelige floder, man kalder bare dette område for floder, da imellem de store højehuse, så ligner de store gader nede på jorden næsten floder. Her er alle de normale forretninger og middelklassen, som kører rundt her i bilerne osv. Det er meget normalt, næsten ligesom en nutids moderne by. Der er desuden parker hist og her, togstationer, da der kører de lokale toge her og alle de helt almindelig ting. Dog flere steder af byerne kommer der overhovedet ikke lys ned til bunden pga de store kæmpehøjhuse, som skygger for meget for solen i de forskellige vinkler.

Ingen nye indlæg

The pit.

30 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Mildt til middelhøj.
Territorium: The Amigos har indirekte kontrollen her, dog er det mest banderne, som har kontrollen her.
World event:  Man kan komme hertil via fly eller en meget lang gåtur igennem junglen. Dette er nok det mest eftertragtet sted i den nye verden pga byens store størrelse.
Nede under den ellers smukke og moderne by, som er omgivet af den store mur, her lurer byens mørkeste hemmeligheder, og som er hele grunden til at byen eksistere. Hernede under bor alle de fattige mennesker ca halvdelen af alle byens indbyggere. De bor i de mange kloakker, som er blevet udvidet med de kæmpe haller og rørgange, hvor det er sådan set en kloak by. Mange af kloakkerne er dog ikke i brug, men dog er de stadigvæk ikke humske, der er ingen tvivl om, at man er kommet til fattigmandens sted, som ligner mere og mere Lousville. Hernede har the Amigos ikke rigtigt kontrollen, men de har kontrollen ved alle de kendte udgange og indbyggerne dernede ved, at The Amigos kan til enhver tid lukke gangene, gasse dem eller bare lade dem sulte, hvis det endelig skulle være. Hernede er også alle de mange underjordiske fabrikker, som sørger for alle de nødvendige materialer til resten af byen.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
Ingen nye indlæg 17Maria605on 13/6/2015, 14:09
Aaron Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg 0Malu198on 4/2/2015, 14:40
Malu Vis sidste indlæg
Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg 8Evan179on 2/1/2014, 23:18
Evan Vis sidste indlæg
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: