IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

 
Ingen nye indlæg

Omegn og begyndelsen af byen

568 messages in 14 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild
Territorium: Militær Militsen
Occulta er en skjult by, så derfor er den gravet dybt nede i jorden. Man skal igennem en stor grotte, som ligner alt andet end menneske-bygget. Men hvis man følger de mørke gange et par hundrede meter ned i jorden, så finder man Occultas port. Området omkring er bjerget landskab med masser af steppe områder og marsk. Der ligger to store søer side om side, den ene sø Hera's blood har lilla vand, som er selvlysende om natten og som er meget giftig. På den anden side er der en mørkegrøn svovl sø Sleeping Snoring beauty, hvor en lille vulkansk kilde ligger og hviler under søen, og som nogle gange giver tegn fra sig.
Bemærk! Calvarinos er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!
Bemærk! Militær militsen er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!
Ingen nye indlæg

Selve byen

5 messages in 1 topics.
Radioaktiviteten: Intet.
Territorium: Militær Militsen. (OBS som væsen har man ikke tilladelse til at komme ind i occulta. andet hvis man gør nogle af disse ting)
Andet: Occulta er under ekstra skærpet sikkerhed, da man endnu ikke har fundet General Zolner.
Når man endelig er kommet igennem det meget høje sikkerhed igennem porten, hvor ingen væsner normalt bliver lukket ind, da menneskerne hernede ikke kender og dem, som kender til væsnerne, har endnu ikke tiltro eller sammen syn på dem, som menneskerne udefor. Herinde er hovedhallen, hvor alle gangene videre til butikkerne, til de indendørs marker og plantager, og til menneskerne beboelse. Hallen er bare en af de mange knudepunkter i denne storby, hvor der bor ca 1,5 mio mennesker. Mange har ingen anelse, hvor stort denne by egenligt er, for der mange steder, hvor civile folk ikke må komme ind, og folk af højre rang afslører ikke de mange projekter nede i byens dyb.

Ingen nye indlæg

Zone 1

129 messages in 6 topics.
Radioaktivitet: Intet
Territorium: Militær Militsen. (OBS som væsen har man ikke tilladelse til at komme ind i occulta. andet hvis man gør en af disse ting
. Kun adgang for militsens egen videnskabsfolk og militær. Ellers kræver det speciel tilladelse eller indbrud for at komme derind.(Hvis man ikke er en af disse kontakt admin eller General Zolner for et emne her.
Andet: Occulta er under ekstra skærpet sikkerhed, da man endnu ikke har fundet General Zolner.
Zone 1 ligger i Occulta under jorden! Her er ingen adgang for almindelig folk kun for militæret og videnskabsfolk. Der er mange veje til zone 1, men den mest almenkendte vej er igennem en stor ståldør, hvor der næsten er strengere sikkerhed end i indgangen til basen. Men rygterne er mange omkring denne zone, som man siger, strækker langt ned i dybet under selve byen. En af de ting, som man ved, som er dernede er selve den radioaktive generator, som driver og har drevet hele denne kæmpeby i de ca lange 1870 år. Men nogle gange har en helt almindelig borger forsvundet hist og her, og øjenvidner siger, at de er bragt ind i zone 1. Kun de vildeste fantasier har nogen anelse, hvad der end sker dernede. Under Occultas historie har der været flere oprør, men militæret har altid har et jerngreb om befolkningen, så det er stadigvæk et mysterium for den almene befolkning.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: