IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

 
Ingen nye indlæg

Deadman's wonderland.(Staten California)

161 messages in 8 topics.
Radioaktivitet: Fra mild til ikke målbart i nogle områder.
Territorium: Ghost Town(Californiacity) er mange forskellige banders område, the bleeding desert er the Shadow of the Ravens område.
Som navnet indikere, så er dette dødmandsland, hvor kun de hovmodige vover sig ind. Da næsten hele området er omringet af et meget umåleligt højaktivitet område, så skal man ned sydfra igennem Ghost town(Los Angeles), som er fyldt med bander. Hvis man begiver sig nord på, så kommer man konkret til Deadman's Wonderland, hvor der er en gloheden ørken, som minder af Sahara.  Derefter kommer man til the bleeding desert, hvor olie siver som blod op fra overfladen. Efter der, hvis man ikke er stoppet endnu, så kommer man til krystal ørknen, som blev skabt i fortidens mørke tid, hvor varmen har krystalliseret alt sandet i mange forskellige farver. Hvis du overlever og klarer det så længe, så ender du med at være ved det mystiske område the end of the world. Mange rygter går om dette område, hvor et kæmpe hul med en mystisk tung tåge, hvor ingen ved, hvad der er inde i midten.

Ingen nye indlæg

Fallen Leaves.(Flod og sø)

97 messages in 8 topics.
Radioaktivitet: Intet ti yderst mild til mild.
Territorium: Kvinderne har kontrollen over øen, og mænd er normalt ikke tilladt på øen eller så er det kun i få dage.
Dette er den største sø i verden, som har den mest reneste sø i verden undtagen søerne og åerne i Blackwood.. Dette har gjort, at dette er en sø fyldt med liv, hvor især åkander i alle former lever i det bedste velgående i denne sø, og det er derfor, at den har fået sit navn. Men pas på selvom søen ikke har skadelig vand, så skjuler søen og floden også de mange væsner i mange former, hvor alle er ikke venlig sindet. Midt i den kæmpemæssige sø, som er ca 500 km bred, så ligger der den mest frodige sted i verden. Derfor bliver denne ø Venus' Child godt udnyttet af landbrug, og man har aldrig haft en mere frodig jord og bedre afgrøder end dem, som kommer fra denne ø. Øen er velbevogtet af søens væsner især de mandeædende Venus' angels, og en lille by Cornwill, hvor øens befolkning består af ren og skær stærke kvinder af forskellige racer, hvor ingen mænd bor og hvor de tager ud i verden for at blive gravide.  Områderne omkring søen og floden er i total kontrast til vandet, da her ligger stenhårdt landskab, hvor intet gror.

Ingen nye indlæg

Icesitom.(Canada og nordlige USA)

154 messages in 6 topics.
Radioaktivitet. Variere så meget, at det er fuldstændig op til, hvor man er henne, da det er sådan et stort område.
Territorium: Ingens.
Man er ikke i tvivl om, når man kommer til dette landskab. En ren ismur står i vejen for en i første omgang, hvis man skal op. Muren er de fleste steder ca 50-700 meter ren og skær stejl mur, hvilket giver mange vanskeligheder for at komme der op uden vinger eller andet. Dog er der hist og her opgave, hvor selv biler kan komme op, hvis man passer på. Men dette land er kommet for at blive, og har været her snart i 1600 år, som fylder hele Canada og noget af det nordlige USA. De fleste væsner undgår dette sted, da det er ingenmandsland, men faktisk lever der ikke så få væsner, og der er et par mikro små landsbyer hist og her, som har tilpasset sig til det utilgivelige kolde vejr, som hængrer her oppe på denne ene rene stykke gletsjer. Gletsjeren rykker sig 10 meter hvert år, hvilket betyder, at den gør krav på mere og mere lang.

Ingen nye indlæg

Muernia(Mexico og sydlige USA)

186 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Mild til meget høj.
Territorium: Zombiernes. Dog kan zomtures vandre frit her  og også vampyrer, da de er allerede døde.
Muernia, navnet kan måske have e uhyggelig klang, da alle siger det med frygt, men hvis man ikke kender til navnets betydning, så er navnet en sammentrækning af muerte niebla, som betyder dødens tåger. Hvilket beskriver landet godt, da der er så tykke tåger, at man kun kan se imellem 20-5 meter, og tågerne har aldrig forsvundet. Selv stærke magiker, som har brugt vinde, har ikke kunne skubbet tågerne og hvis ja, så kun for en stund. Landet er et rent moselandskab, som ikke består af andet end sumper og atter sumper. Dog pas meget på de levende døde vandre i de bedste vilkår her, hvor de altid finder en før man finder dem. Mange bliver overfaldet eller omringet af zombier, da man ikke kan se langt, og landet lugter af død, så man kan ikke nå at opdage dem før det er for sent. Derfor holder alle med god livsglæde væk herfra, undtagen hvis man er på jagt efter de mange ultra værdifulde urter, som vokser her. Dog Zomtures eller vampyrer bliver ikke angrebet af zombier, da de er døde.

Ingen nye indlæg

Hovedvejene/handelsruterne(tværs over landet)

655 messages in 16 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til ikke målbart. Vejen er for lang og går igennem utallige forskellige radioaktive områder.
Territorium: Ingens, men jo tættere vejen kommer på byerne, jo mere bliver de overvåget af de lokale regeringer, bander, mafiaen osv.
Overalt i verden er der stadigvæk masser af veje, motorveje osv fra fortiden af, hvor mange ødelagte og rustne biler ligger hist og her. Men hvor vejene også er blevet sønderknust af bomberne og tidens kræfter. Men for at verden skulle blive lidt mere civiliseret, så var det vigtigt med forbindelser imellem byerne, og derfor er der en lang vej, som er blevet konstrueret af de allerede eksisterende veje, hvor de dog har bygget nogle steder for at skabe genveje osv. Ruten går fra Hobour til Las Vegas og så ned til New Miami, hvor der er en sidevej, som fører op til menneskebyen Occulta. Mange bander holder dog sig tæt på disse veje, især jo længere væk det er fra byerne, især the new Miami og Las Vegas.

Ingen nye indlæg

Et eller andet sted i verden.

848 messages in 35 topics.
Radioaktivitet: An på hvorhenne i verden.
Territorium: An på område.

Verden er stor, og dette forum er, hvor i bare kan lave et emne, som foregår en af de helt små byer rundt omkring i verden, men også hvilken som helst sted. I kan bare skrive under sted, at det er der, hvor i end vil være henne på kortet. Men ellers består verden mest af ørken, steppelandskab, noget mose og marsk områder og få skove og bjerge. Nogen af de små byer er som Milva, Downtown, Korsoer, Mosva og Little Hamburg

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: