IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

 
Ingen nye indlæg

Washington DC

70 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Høj til meget høj.
Territorium: Det vrimler med (mangler dyreart)
For nogle år siden fandt man ud af, at man har fundet en forholdsvis sikker vej ind til den meget gamle ødelagte storby Washinton DC. Byen har dog været dækket af et kæmpe sort sky i alle de år og selvom denne by var et meget veloplagt mål, så var den også velbeskyttet imod Atombomber, så derfor er radioaktiviteten ikke blevet nær så slem, som den kunne have været. Så nu ca 1800 år kan man komme ind i byen. Byen er den mest ødelagte by, som er tilgængelig, men det holder ikke alle de skattejægere væk, som ser stor muligheder i denne by. Men ude over skatte så vrimler byen med pelsklædte Fluffies, som har den blødeste og mest stærkeste pels, som man overhovedet kan finde. Plus pelsen er lavet af et specielt materiale, som virker langt bedre en bly imod radioaktivitet. Dog er mennesker og væsner ikke de eneste som jager disse små pelsede dyr, stedet vrimler også med store Clawreapers, som er meget dødbringende.

Ingen nye indlæg

Robotdoom City.(Kanses City i staten Missouri)

63 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Fra yderst mild til meget høj.
Territorium: De mekaniske væsners territorium(Et ynglingsted for mange cyborgs).
Dette er en berygtet by, som ligger lige midt i den store verden, men alligevel rejser mange gerne mange og atter mange kilometer rundt om byen end at gå igennem byen andet hvis man er en cyborg. Det er ikke ubegrundet, for som navnet indikerer, så er dette en by af robotter. Mange siger, at der var en gal videnskabsmand, som prøvede at lave kunstig intelligents, og som det har vist sig, så har det lykkes. Men der er sket noget uventet, det syntes, at alle mekaniske dele kan blive "smittet" med kunstig intelligens, så man tror, at det er en form for virus, som kan forvandle en simpel radio til en robot, som kan bevæge og ændre sig.  Dog siger nogen, at det er pga noget overnaturligt, måske en sammenblanding af radioaktivitet? Ingen ved. Men mange videnskabsmænd har byen i deres interesse, da byen er et meget specielt fænomen. Man siger, at midt og dybt nede i byen, så er der en kæmperobot eller computer, som er kilden til alle disse robotter. Der eksistere robotter i alle former, som syntes kun at være begrænset af en eller andens fantasi, og man finder til tider disse robotter, som vandre rundt alene i verden.
Cyborgs bliver normalt aldrig angrebet i denne by, i hvert fald ikke uden videre, undtagen nogle af de meget aggressive robotter, som også angriber alle andre robotter. 

Ingen nye indlæg

Armarillo(Texas)

348 messages in 31 topics.
Radioaktivitet: Middelhøj.
Territorium: Ingens, det er et meget neutral by.
Byen, som binder verden sammen, eller det er, hvad man kalder den for. Det er bare en lille by på ca 10.000 indbyggere, men hvor den ligger på den mest travleste handelsrute, som blandt andet forbinder kæmpebyerne New Miami og Las Vegas sammen. Ikke mange 100 km væk ligger de ved Muernie, som er zombielandet. Derfor af en lille by at være, så er den velbevogtet, da de bliver angrebet af zombier og andre døde væsner i tide og utide. En meget dyb vold(20meter) beskytter byen, da de ikke ville lave en mur, som kunne lukke dem inden, men hvor de kan stå og skyde zombierne på afstand, hvor de fleste bare er fanget  nede i kløften. Derfor kan man tit høre zombiernes sultende og hungrende lyde ned i kløften, da de kan overleve længe uden mad. Landskabet omkring byen er steppelandskab, hvor græsset kan gro op til flere meter, hvilket kan gemme zombierne.

Ingen nye indlæg

Louisville(Kentucky)

293 messages in 18 topics.
Radioaktivitet. Mild til middel.
Territorium: Forbryderne, småbanders og andre ulovlige folks område.
Louisville lyder nok som et venligt og godt sted, men byen er en ren og skær bandeby, som er tilflugtsstedet for alle ikke lovlige eller eftersøgte væsner og mennesker. Dog gælder ingen love her, da der er ingen som håndhæver dem, dog er der en generel respekt for stedet her, at man ikke begynder at røve eller gøre andet. Men det er nok fordi, at hvis man gjorde det, så ville man blive løbet over enden af hårkogte væsner i alle genre. Så der sker faktisk ikke så meget ballade mellem hinanden. Byen indeholder også den største markedsplads i verden, da alle tyvekoster osv kommer her for at blive solgt. Folk, som vil ansætte folk, som skal gøre beskidte jobs eller andet i den dur, søger herned for at leje folk for penge eller anden værdi.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: