New world


 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 5
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Omegn og begyndelsen af byen

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Yderst mild
Territorium: Militær Militsen.
Occulta er en skjult by, så derfor er den gravet dybt nede i jorden. Man skal igennem en stor grotte, som ligner alt andet end menneske-bygget. Men hvis man følger de mørke gange et par hundrede meter ned i jorden, så finder man Occultas port. Området omkring er bjerget landskab med masser af steppe områder og marsk. Der ligger to store søer side om side, den ene sø Hera's blood har lilla vand, som er selvlysende om natten og som er meget giftig. På den anden side er der en mørkegrøn svovl sø Sleeping Snoring beauty, hvor en lille vulkansk kilde ligger og hviler under søen, og som nogle gange giver tegn fra sig.
Bemærk! Militær militsen er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!

Ingen nye indlæg

Hera's Blood

8 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Mild
Territorium:Området bliver overvåget af Militær militsen
Søen er ikke for ingen grund opkaldt efter den græske gudinde Hera, da farven lilla har i sin tid symboliserede denne græske gudinde. Men ude over at søen indeholder meget dødelig vand, hvor kun ekstreme bakterier kan leve i den, så lyser den også op om natten i en neonlilla farve. Dette gør den synlig på lang afstand, hvor man om natten også kan se de fluorescerende fordampede vandråber. Vandet er klistret og er næsten ikke til at få af, og derfor gør det, at søen er langt farligere end som så, da dens giftighed er ikke til at blive skyllet af, hvor dens gift går dybt ned i huden og lammer enhver nervecelle, som den end kommer i nærheden af. Få 100 meter ligger den anden store sø Snoring Sleeping Beauty.

Ingen nye indlæg

Sleeping Snoring Beauty

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Mild
Terrritorium: Det meste af søen er overvåget af Militær militsen.
Ved siden af den store sø Hera's blood ligger dens søster, som er langt større og længere end den anden sø. Dens stinkende dampe advare de fleste til at holde sig langt væk fra søen, og hvis det ikke er nok, så hvis man kommer tæt nok på, så vil man se søen stå og boble mange steder, og hvis man er heldig og se en fugl eller et dyr være fanget i søen, så vil man hurtigt se, at denne sø har dræbende egenskaber. Dens meget lave pH værdi og dens meget store svovlindhold gør at denne søs vand kan ætse ens hånd på sekunder. Desuden hvis man står lige på bredden, skal man helst have en gasmaske på, da svolvdampene kan ætse ens lunger op.
Den er så gifte og bobler fordi der ligger små vulkaner nede i vandets dyb, som bliver ved at sende svolvdampe op i søen.

Ingen nye indlæg

The Last Man Stand (Porten)

7 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Intet
Territorium: Militær Militsen
For at kunne komme ind til den store menneskeby Occulta, så skal man igennem den meget velbevogtede port, som ligger dybt nede i jorden i en stor åben hule, hvor militæret holder godt vagt. Porten er lavet af 20 meter stål, beton, titanium osv. Så hvis porten lukker, kan man aldrig komme derind. Desuden når man kommer fra indgangen af hulen og kommer til rummet, så skal man over en stor bro over en meget dyb kløft ned igennem jorden, som kan trækkes op.
Ingen nye indlæg

Steppe og Marsk områder

553 messages in 11 topics.
Radioaktivitet: Meget mild til mild
Territorium: Meget af området er under Militær Militsens kontrol.
Rundt omkring Occulta og de store søer ligger der et steppelandskab, som er i sig selv meget frodig i forehold til mange andre steder. Dog består områderne mest af uspiselige kornarter og græsarter for menneskerne. Hvis man kommer tættere på søerne, så ville man finde ud af, at områderne bliver meget mere fugtige hvilket giver marsk landskab. Hvis man ikke følger vejene, så kan man let finde sig selv i de flere sumpede huller, som minder om kviksand, hvor mange væsner har måtte lade livet.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: