IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

 
Ingen nye indlæg

Blackwood

579 messages in 43 topics.
Radioaktiviteten: Intet til yderst mild.
Territorium: Sortelvernes ynglings sted.
Lidt længere ude for den store by Miami kan man ikke undgå at bemærke den største kendte levende skov i denne verden, hvor en lille bjergkæde rejser sig midt inde i skoven. Den opstod kort tid efter tredje verdenskrig, hvor den har forvandlet sig og har tilpasset sig fuldt ud til denne verden. Træerne er høje slanke sorte træer, hvor store sorte blade med kalkhvide åre pynter disse blackwoods træer. Træerne er resistente imod radioaktivitet, hvor selve træet tit bliver brugt til at bygge huse og delvist biler for at beskytte sig imod radioaktiviteten. Skoven vrimler med liv, og er nok det mest beboede område for dyr. Men tag dig i agt, for selvom skovelverne var forhen skovens beskyttere, så har sortelverne tydeligvis taget de for længst forsvundet elveres job til at bevare en af de sidste store skove, som man kender til. Blodet i de sorte træer kan blive brugt til mange ting, hvor man kan lave radioaktivitets resistent creme, lave sprøjter imod forgiftning og andre formål. Det er derfor skovens åer og søer er en af de næsten eneste radioaktivefrie vand i verden, da træerne renser vandet.

Ingen nye indlæg

Racemania(The scrapyard)

141 messages in 7 topics.
Radioaktivitet: Mild til middel, nogen gang høj an på, hvor mange radioaktive biler der er her.
Territorium: Diverse Banders.
Næsten hele døgnets 24 timer kan man høre dytten, rumlen og brummen fra de mange store køretøjer, som er her. Stedet er en kæmpe losseplads af gamle biler, hvor man har gjort brug af de bjerge af biler til at danne racerbaner og forhindringsbaner. Stedet er berømt for dens racerløb, men også dens mange andre udfordringer. Der er konkurrencer i den største bil, hurtigste, mest kampberedte og alt muligt andet mellem himmel og jord. Stedet er ligesom Louisville, som altså består mest af bander, men også rige folk og andre kommer her, for at måske købe de mange gode biler, eller selv vise deres frem for de andre.

Ingen nye indlæg

Området rundt om det nye Miami.

868 messages in 26 topics.
Radioaktivitet: Går fra intet til middel høj enkelte få steder.
Territorium:Ingens.
Selvom atombomberne faldt over alle de andre storbyer, så blev Miami kun ramt af en mindre atombombe, som ramte ca 4 km ude for byen. Så derfor er byen stadigvæk beboelig. Dog ødelagde bomben stadigvæk næsten alt, som var værd at ødelægge, og halvdelen af byen er stadigvæk radioaktiv og nogle steder meget høj radioaktiv. Men området hvor byen nu ligger, er der ingen radioaktivitet.
Men radioaktiviteten er ikke den farligste ting her ude for byens sikre murer. Mange bander, mutanter og mystiske væsner hærger områderne her især dyrene, da de er tiltrukket af storbyen pga. alle menneskerne/væsnerne, som er bund og grund det eneste ordenlige mad i miles omkreds. Så i disse ødelagte gader, mellem tårnhøje højhuse og ødelagte biler, skal man altid have øjne i nakken især om natten.

Ingen nye indlæg

The New Miami

1755 messages in 84 topics.
Radioaktiviteten: Yderst mild.
Territorium: Den lokale Miami's regering.
Byen er nok i sig selv et pragt eksemplar på hvordan overklassen stadig eksisterer og hvordan menneskerne og væsnerne har lært at tilpasse sig og gøre brug af de tilgængelige ressourcer, som der nu end er. Byen er skudt op midt i kirkegården fra den gamle by, og er omkranset af det bedst tænkelige forsvar bl.a. af en mur mellem højhusene. Byen består af 17 kæmpehøjhuse og blokke af små minihuse. Flere af højhusene har store hængebroer imellem sig, så man ikke behøver at gå ned på jorden. Her hersker demokrati og orden . Der er ikke meget kriminalitet her, trods området af højhuse er meget rigt.Det skyldes udelukkende den øget grad af sikkerhed. Firmaet Omnicorp har til huse her, ligesom ceo Jason Stark har bopæl i et af højhusene.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: