IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Robotdoom City.(Kanses City i staten Missouri)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Fra yderst mild til meget høj.
Territorium: De mekaniske væsners territorium(Et ynglingsted for mange cyborgs).
Dette er en berygtet by, som ligger lige midt i den store verden, men alligevel rejser mange gerne mange og atter mange kilometer rundt om byen end at gå igennem byen andet hvis man er en cyborg. Det er ikke ubegrundet, for som navnet indikerer, så er dette en by af robotter. Mange siger, at der var en gal videnskabsmand, som prøvede at lave kunstig intelligents, og som det har vist sig, så har det lykkes. Men der er sket noget uventet, det syntes, at alle mekaniske dele kan blive "smittet" med kunstig intelligens, så man tror, at det er en form for virus, som kan forvandle en simpel radio til en robot, som kan bevæge og ændre sig. Dog siger nogen, at det er pga noget overnaturligt, måske en sammenblanding af radioaktivitet? Ingen ved. Men mange videnskabsmænd har byen i deres interesse, da byen er et meget specielt fænomen. Man siger, at midt og dybt nede i byen, så er der en kæmperobot eller computer, som er kilden til alle disse robotter. Der eksistere robotter i alle former, som syntes kun at være begrænset af en eller andens fantasi, og man finder til tider disse robotter, som vandre rundt alene i verden.
Cyborgs bliver normalt aldrig angrebet i denne by, i hvert fald ikke uden videre, undtagen nogle af de meget aggressive robotter, som også angriber alle andre robotter.

Ingen nye indlæg

Omeng og lige begyndelsen af byen.

42 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Mild til Middel
Territorium: Robotternes, som syntes at være styret af en eller anden master computer, eller sådan lyder rygterne..
Alt omkring byen er ren jord steppelandskab, hvor ledninger og andre mekaniske dele skyder op af jorden sammen med planterne. Det ligner en ren robot gravsted, hvor gamle robotter ligger døde her fra nyere og ældre robot lig. Dog pas på med nogle af ledningerne, da de stadigvæk er levende, og man siger, at hvis man kommer i berøring med nogle visse neongrønne ledninger med sit elektroniske udstr, så kan alt elektronisk udstyr blive smittet med den robotvirus, som kan få elektroniske dele til at få sit eget liv og forvandle sig om til robotvæsner. De fleste mennesker eller væsner, som begynder at få øje på dette landskab skynder sig i den anden retning, da der er mange farlige robotter her, som tæt kæmper til det sidste. Men cyborgs behøver ikke bekymre sig så meget, da de fleste robotter lader dem være, andet hvis de er aggressive af natur, hvor de angriber alle.

Ingen nye indlæg

Selve byen.

21 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Middel til høj.
Territorium: Robotternes.
Byen er total smadret, især da en mindre atombombe faldt over den, men også fordi der er sket mange kampe her i byen over de mange 100 år, mens robotterne har reageret over byen. Næsten alt ligger i ruiner, og der er kun få højhuse, som kun lige knap nok står som skeletter. Heldigvis ligger byen midt i verden, så derfor har den mistet meget hurtigt høj radioaktiviteten. Ligesom ude for byen er der ligninger og mekaniske dele overalt, hvor nogle af de modigste tager herind for at samle på de værdifulde metaller.
Man siger, at hist og her er der dører, som fører ned til underverden af byen. Nogle gange kan man høre kæmpe agtig rumlen, som går igennem jord, marv og ben. Der nogle gange bliver efterfulgt af en form for lav og langtonede sirene. Der er ingen tvivl, at der foregår et eller andet nede i dybet men dem, som end har prøvet at tage derned er aldrig vendt tilbage.

Ingen nye indlæg

Dørene til underverden.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Mild til middel høj.
Territorium: Robotternes.
Man kan nogle gange finde nogle mytiske døre, som er velbygget hist og her. Når man åbner op og går ind, så kommer man til en kæmpe labyrint af gange, som består af rør og ledninger. Hist og her lyser former for lygter og elektricitet op. Mange har fundet dem selv faldet ned igennem nogle huller ned i disse gange, og det er næsten lig med døden, da hvis man mener, at robotterne oven på er aggressive, så er disse langt værre. Selv en cyborg ville ikke være velkommen. Man har dog hørt rygter om, at robotter har med vilje taget fanger i live for at føre dem ned i dybet. Dernede hvor engang en gal videnskabsmand skulle have haft skabt denne robot virus.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: