IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Deadman's wonderland.(Staten California)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Fra mild til ikke målbart i nogle områder.
Territorium: Ghost Town(Californiacity) er mange forskellige banders område, the bleeding desert er the Shadow of the Ravens område.
Som navnet indikere, så er dette dødmandsland, hvor kun de hovmodige vover sig ind. Da næsten hele området er omringet af et meget umåleligt højaktivitet område, så skal man ned sydfra igennem Ghost town(Los Angeles), som er fyldt med bander. Hvis man begiver sig nord på, så kommer man konkret til Deadman's Wonderland, hvor der er en gloheden ørken, som minder af Sahara. Derefter kommer man til the bleeding desert, hvor olie siver som blod op fra overfladen. Efter der, hvis man ikke er stoppet endnu, så kommer man til krystal ørknen, som blev skabt i fortidens mørke tid, hvor varmen har krystalliseret alt sandet i mange forskellige farver. Hvis du overlever og klarer det så længe, så ender du med at være ved det mystiske område the end of the world. Mange rygter går om dette område, hvor et kæmpe hul med en mystisk tung tåge, hvor ingen ved, hvad der er inde i midten.

Ingen nye indlæg

Ghost town.(Los Angeles)

23 messages in 2 topics.
Radioaktiviteten: Middel til meget høj, andre steder ikke målbart .
Territorium: Mange forskellige banders.
Byen der engang var kendt for dens storhed, står som en milepæl for menneskets historie. Bomberne faldt nådesløs over denne by, så selv efter så mange år, så er den stadigvæk radioaktiv. Men heldigvis ikke så slemt, som mange andre byer, da havets vinde har blæst radioaktiv støv og andre materialer over landet i stedet for. Men denne by er sådan set ubeboelig, andet hvis du kan lave et godt radioaktiv beskyttelseshjem. Men stadigvæk kommer folk her for at finde de sidste gode rester af materialer og ressourcer, og mange steder er først begyndt at blive "ufarligt" nok til at man kan nå derind og skaffe tingene. Så derfor kan man let møde bander her, som tjener mange penge på kostbare ressourcer. Hvis man vælger at undgå denne by og går imod nord, så når man til det berygtede deadman's wonderland. Da man kan kun gå syd fra, hvis man ikke vil ind igennem den ultra høje radioaktive zone, som ligger i et bælte i østsiden af Deadman's wonderland.

Ingen nye indlæg

Begyndelsen på landet.

132 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Mild til middel.
Territorium: Ingens.
 Så langt som øjet rækker er der kun ørken og atter ørken. Døden står som malet i hver eneste sten, som har bortkastet alt liv fra dens overflade. Uden af set hvilken race man er levende, død eller kun halvdød, så kan man ej undgå at fornemme denne evige tomhed, som strækker sig ud over den dødelige verden, eller sådan føltes det i hvert fald. Mange rygter går omkring dette område, et områder hvor der skete en kæmpeulykke, som nemlig har skabt denne land, som er set nogen andre steder. Begyndelsen er ikke et særlig slemt område, hvor man snildt kan overleve, og hvor man stadigvæk kan se dyr hist og her. Men døden står stadigvæk skrevet på hver sten som en advarsel. Rygterne er utallige, men jo længere man kommer ind, jo mere kan man føle, at her eksistere der noget, som ej er naturligt for denne verden.
Ingen nye indlæg

The Bleeding Desert.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Middel til over middel.
Territorium: The Shadows of the Ravens. (Tyveklanen) Ifølge rygterne ligger deres hjem her.
Når man er gået længe nok, så vil man hurtigt se, at sandet ej længere er kun hvidt gulligt, men sort væske vil trække op fra jorden af og danne søer og åer hist og her i det sandet land. Hvis man rør på det, så vil man se, at det er ren olie. Dog er det meget forurenet af radioaktivitet og mange siger, at det bringer stor ulykke. Så selvom mange tørster efter olie, så er man stoppet for længst at tage olien fra dette land. Man ved endnu ikke, hvordan det er blevet skabt, men man siger, at her lå Redwood, hvor de kæmpe røde træer tårnede engang højt op i vejret. Så blev disse træer brændt på ultra få sekunder og dækket, så nu kryber olien op fra jorden af, hvor redwood engang lå.
Ingen nye indlæg

Krystal ørknen.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Middel til høj, og nogle gange ikke målbart i sandstormene.
Territorium: Ingens.
Hvis man er så dumdristig og endnu ikke har indset, at dette er ej et land, hvor hverken de levende, halvdøde eller helt døde kan overleve. Så kan man komme til at ende op på dette land, hvis man har kørt, fløjet eller gået længe nok. Alt sandet her var engang blevet krystalliseret, som man siger pga. meget høj varme. Nu ligger der dog helt fint sand overalt, men som gravstene skyder smukke krystaller op i vejret, nogle over 30 meter høje i alle mulige former og størrelser. Selvom man kan stå længe og kigge fascineret på disse udformninger, så vil de drabelige sandstormene nå at ramme en før man ved det, og de vil dukke op uden varsel.
Ingen nye indlæg

The End of the world.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Middel høj til høj.
Territorium: Ingens.
Hvis den mindste gram fornuft ej har fået en til at vende om endnu, så bliver man nød til at stoppe, da man er nået til det, som man kalder verdens ende. Hvis man bare træder et skridt længere, så vil man finde sig selv på vej ud over en kant, som syntes at være uden ende. Ingen ved, hvad dette kæmpehul, som er minimum 100 km i omkreds. For der ligger en tyk grå tåge, som skjuler alt, så man ved ingen om det er et hul, det kan også være en kløft. Men her er selv naturens love blevet vendt på hovedet, i tågen kan man se jordstykker og bider af land svæve i luften. Dette har givet anledning til, at selv personer uden vinger har prøvet at tage derind, hvis man kan oppe fra flyvende klippe stykke til klippestykke. Men de hovløse personer, som har prøvet at undersøge dette, har i hvert fald aldrig vendt tilbage fra tågen. Nogle gange kan man skimte noget bevæge sig i tågen, men ingen ved hvad det er. Men rygter går på, at midt inde i denne tåge ligger et paradis land. Så derfor er der faktisk en del personer, som er villige til at gå igennem Deadman's wonderland, for at tage denne chance for at finde paradiset.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
Ingen nye indlæg
Private
 
2Destiny146on 3/2/2016, 22:48
Destiny Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg 2Dust123on 16/7/2015, 15:41
Dust Vis sidste indlæg
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: