IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Sem'ya Doma (Calvarinos Hovedkvarter)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Intet undtagen, hvis der er storm.
Territorium: Meget velbevogtet af the Calvarinos. Normalt ingen adgang for udvedkommende undtagen på specifikke tidspunkter.
Dette er det kæmpe hovedkvarter, som man kan se ude fra byen af. Navnet er russisk og betyder familiens hjem. Det er en kæmpe stor sort bygning, som minder om en blanding af kæmpevilla med mange etager og en borg. Den ser ultra dyster ud, men når man kommer tæt på, så ser man, at borgens farve er en sort med en mørkerød eller brunt skær. Et stort område omkring bygningen er velbevogtet af vagter, og normalt er der ingen, som har adgang til bygningen uden at være medlem eller særtilladelse. Men i hverdagen når solen er gået ned mellem klokken 21-02 er der åben for indbyggere eller andre til at komme og få råd, tage lån, få job eller få ordnet problemer hos selveste lederen af Calvarinos i den store sal.
Bemærk! Calvarinos er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!

Ingen nye indlæg

Haven omkring hovedkvarteret.

7 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Intet til høj i sandstorme.
Territorium: The Calvarinos

Hovedkvarteret er indskrænket af en velbevogtet mur, hvor der ellers ligger en pæn vedligeholdt have omkring borgen. Her patruljere vagter omkring, men her holder også mange af medlemmerne også pauser i denne have både dag og nat. Visse planter og græs bliver groet her og enkelte træer, hvor der står bænke velplaceret hist og her. I hver hjørne er der et lille vagttårn, som kan holde øje med gaderne omkring og dem, som er inde på grunden.

Ingen nye indlæg

Hall of Gods

117 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Intet.
Territorium: The Calvarinos
Kort beskrivelse: Denne sal er kendt over hele verden for dens overdådighed, som tydelig afspejler Mafiaens ressourcer og magt. Herinde er det, hvor folk kommer for at få hjælp eller andet gøremål os mafiaen. Hvor Vladimir vil sidde for enden af det 15mX40mX15m rum på sin trone. Gulvet er af det pureste marmor, som er kulsort blanke med røde blod mønster, som snorer sig som blodåre. Lyset er oplyst af et kæmpe øje lysekrogen i loftet, og så fakler på væggene. På væggene er der desuden blodrøde fløjlstæpper, hvor der ellers står statuer foran dem. Der var 6 af dem på højre side var der figurene: en stor ildsprudende drage, en afbildning af Moder jord, og gudinden Eris. På venstre side var en kinetisk drage, den egyptiske dødsgud Anubis og så den græske havgud Neptun.

Ingen nye indlæg

Selve bygningen

184 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Intet.
Territorium: The Calvarinos
Bygningen er en 7 etagers bygning, hvor der er mange gange og kontorer hist og her. I den øverste etage er Vladimirs etage, hvor ingen må komme ind. Desuden er der mange kældre etager nede under, hvor man blandt andet har køkkenet, fangekælderen, torturkammeret osv. Mange folk og vagter af mafiaen vandre her dag og nat, for byen sover aldrig, og der er altid noget at lave. To etage nede under er der et kæmpe sove etage for de mange ansatte og vagter osv, hvor der er nogle enkelte rum, men nu er der mest sovesale. Hvor folk kan bare tage derned og sove på en af de mange senge.

Ingen nye indlæg

Sovesalene

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Intet til yderst mild pga udstyr, som er udsat for radioaktivitet.
Territorium: The Calvarinos
Her er der tit væsner dag og nat, som sover imellem vagterne. Der er masser af skabe, hvor hver enkelte person kan have nogle personlige ejendele, og faktisk bor mange her på borgen, hvor dog kun få har nogle reserveret senge. Man sover bare hvor der er ledigt, hvor der bliver hver gang skiftet til nyt rent sengetøj, når en enkelt har sove der. Så derfor er folk generelt ret ligeglade med, hvilken seng de sover i, da alle er nyrene og friske.

Ingen nye indlæg

Værkstedet

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Intet til mild og nogle gange til middel an på hvor radioaktive køretøjerne er blevet under turen.
Territorium: The Calvarinos
Lige over fangekælderen ligger den kæmpestore hallen, hvor mafiaen ca 20 helikoptere i forskellige former, 5 store fly, og ca 30 helt små fliesfly og masser af biler, jeeps og tanks holder til her og en håndfold robotter og andre krigsmaskiner. Det er også her, hvor alle mekanikerne er, hvor man som cyborg og medlem af klanen bliver repareret. Her bliver desuden også lavet våben, ammunition osv. Flere kamphelikoptere står på platforme, som kan hejses op til haven, så de hurtigt kan komme ud klar til kamp. Ellers de små fliesfly og andet bliver enten trukket eller flyver ud af den ca 20mX700mX10m lange tunnel, som har udgangen lige ude for byen.

Ingen nye indlæg

Fangekældrene

23 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til middel, hvor der er med vilje lavet radioaktive fangeceller.
Territorium: The Calvarinos
The calvarinos har mange fjender, og derfor er ikke af ingen grunde, at de har en fangekældre til fanger og fjender osv. Hernede dybt nede under borgen er alt i langt dårligere kvalitet og meget ubehageligt at være hernede, hvor man har ingen tvivl om, at man er i en fangekældre. Der er både isolationsceller, større celler for flere folk osv, lige tilpasset til hvilken som helst slags fange, for at fungere bedst psykisk nedbrydende. Især da der er åbne huller til torturkammeret nede under, hvor man kan høre folkenes skrig fra alle de mange kreative torturmetoder. Ingen vil ned i torturkamrene, især når hvis Vladimir er i hælene, da han er kendt til at være rets så udspekuleret angående på de områder.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: