IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Washington DC

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Høj til meget høj.
Territorium: Det vrimler med (mangler dyreart)
For nogle år siden fandt man ud af, at man har fundet en forholdsvis sikker vej ind til den meget gamle ødelagte storby Washinton DC. Byen har dog været dækket af et kæmpe sort sky i alle de år og selvom denne by var et meget veloplagt mål, så var den også velbeskyttet imod Atombomber, så derfor er radioaktiviteten ikke blevet nær så slem, som den kunne have været. Så nu ca 1800 år kan man komme ind i byen. Byen er den mest ødelagte by, som er tilgængelig, men det holder ikke alle de skattejægere væk, som ser stor muligheder i denne by. Men ude over skatte så vrimler byen med pelsklædte Fluffies, som har den blødeste og mest stærkeste pels, som man overhovedet kan finde. Plus pelsen er lavet af et specielt materiale, som virker langt bedre en bly imod radioaktivitet. Dog er mennesker og væsner ikke de eneste som jager disse små pelsede dyr, stedet vrimler også med store Clawreapers, som er meget dødbringende.

Ingen nye indlæg

Selve byen.

70 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Høj til meget høj.
Territorium: Clawreapernes.
Byen er som sagt den mest ødelagte tilgængelige by i verden. Byen består mest af skeletter fra huse og højhuse og så kæmpe aske og beton bjerge hist og her. Men mellem alle disse murbrokker lever disse Fluffies i det bedste velgående, men også de berygtede Clawreapers.

Ingen nye indlæg

The white house.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Høj til meget høj.
Territorium: Ingens.

Det hvide hus står der stadigvæk relativt, som nok er det mest eftertragtet mål for skattejægere. Da alle meget gerne vil finde indgangen til præsident bunkeren, som skulle være fyldt med våben og andre værdifulde ting, som ville gøre enhver stenrige. Dog pga huller i tager er det hvide hus oversvømmet med radioaktiv stillestående vand, som er meget giftigt alene pga biologiske rester, som har fået lov til at florere helt vildt. Derfor regner man også med, at længere nede er bunkeren også oversvømmet, så det kræver dykker udstyr og høj beskyttelse imod radioaktivitet for at komme derned.

Ingen nye indlæg

Tunnelerne

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Høj til meget høj.
Territorium: Clawreapernes.
Man er ikke helt sikker på, hvordan disse mange jord gange og huler er blevet skabt i hele byen, hvor mange af dem er oversvømmet med vand. Men gamle fortællinger fortæller om en kæmpe orm på flere 100 meter og med sin ca 20 diameter store krop kravlede rundt i verden og skabte disse huller. Hvor man siger, at nogen jægere havde skræmt den ind i Washington, fordi byen dengang ikke kunne nåes af hverken mennesker eller væsner pga radioaktiviteten. I hele byen er der tons viser af huller i jorden, som fører til disse jordgange i jorden.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: