IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Icesitom.(Canada og nordlige USA)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet. Variere så meget, at det er fuldstændig op til, hvor man er henne, da det er sådan et stort område.
Territorium: Ingens.
Man er ikke i tvivl om, når man kommer til dette landskab. En ren ismur står i vejen for en i første omgang, hvis man skal op. Muren er de fleste steder ca 50-700 meter ren og skær stejl mur, hvilket giver mange vanskeligheder for at komme der op uden vinger eller andet. Dog er der hist og her opgave, hvor selv biler kan komme op, hvis man passer på. Men dette land er kommet for at blive, og har været her snart i 1600 år, som fylder hele Canada og noget af det nordlige USA. De fleste væsner undgår dette sted, da det er ingenmandsland, men faktisk lever der ikke så få væsner, og der er et par mikro små landsbyer hist og her, som har tilpasset sig til det utilgivelige kolde vejr, som hængrer her oppe på denne ene rene stykke gletsjer. Gletsjeren rykker sig 10 meter hvert år, hvilket betyder, at den gør krav på mere og mere lang.

Ingen nye indlæg

Whales.

12 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Mild til middel.
Territorium: Ingens.
Selv når man er langt væk fra byen, kan man lugte den fiske og spæk lugtende luft, som strømmer fra havet af fra den lille by. Byen består ca af et indbyggertal på de ca 3000 indbyggere, hvor der desuden er ca 1500 arbejdere, da her arbejdes der 24/7, da havet har nok af fisk og mad at byde på, som skal sælges videre til omverden. Byen er især kendt for sit hvalkød og hajlignende væsner på ca de 15 meter, som er meget fedtholdig på grund af det iskolde vand. Mange handelsmænd kommer heroppe for at handle eller for at få job, for som byen er også kendt for, hvis man mangler job, så tag til Whales, da denne by har altid brug for et par ekstra hænder.

Ingen nye indlæg

Blizzar.

19 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til mild.
Territorium: Ørkenelverne helt specielt Sneelvernes
Langt inde på isen skyder en landsby lige pludselig op i vejret med en indbyggertal på de ca 900 personer. De fleste folk, som bor her, er tilpasset fuldstændig til omgivelserne. Men de fleste folk her består mest af ørkenelvere, en special type ørkenelvere, som har tilpasset sig isens ørken. Næsten ingen besøgende kommer herop til denne by, da denne by ikke har meget at byde på. Da de hverken høster resurser eller andet i den dur. Dog de bedste jægere man kan finde er nok i denne by, da omgivelserne er meget barske, især da mange folk slet ikke er tilpasset til dette omvendte miljø i forehold til ørkenen, som ellers har for længst taget landet  i sit greb.Ingen nye indlæg

Gletsjeren.

123 messages in 4 topics.
Radioaktivitet: Meget an på, hvorhenne man er på isen.
Territorium: Ingens.
Når man kommer op på Icesitom, så er det en helt anden verden, men som dog er meget lig med resten af verden. Livet på gletsjeren er det sammen som i ørkenen, i stedet for høj varme er der bare iskoldt. Især jo længere nord på man kommer, der kan det være helt op til de 70 minus grader og det er ikke medregnet viden. Dog selvom landskabet er barsk, så kan man sagtens leve her, da der er en mangfoldighed af forskellige isdyr, som trives her. Hvis man er heldig, så kan man sagtens finde vejen til en af de to eneste byer, som man kender til, som har en okay stor befolkning. Dog ligesom i ørkenen kan der komme pludselige snestorme, som er lige så vilde, hvis ikke vildere end snestormene.

Ingen nye indlæg

Opgangene.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Det er an på hvilken opgang man er ved.
Territorium: Occulta har nogenlunde styr på sin opgang, ved robotdoom city er den kendt for, at der vandre mange robotter omkring ellers er det sidste sted ingens.
icesitom er en stor gletsjer, hvilket gør, at det kan være rets så besværligt at komme op, især taget i betragtning, at 99% af gletsjerens ydrekant er bare end høj stejlmur. Men dog ved nogen smeltevandsfloder og andre steder er der så i det hele 3 hovedopgange(se kort), som fører op til dette ishelvede.

Ingen nye indlæg

Isundergrunden.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet. Variere så meget, at det er fuldstændig op til, hvor man er henne, da det er sådan et stort område.
Territorium: Ingens.
Efter den store zombieudbrud var der mange folk, som flygtede til Icesitom gletsjeren, da rygterne fortalte, at ingen zombier kunne leve. Flere vænnede sig til at være her, men nogle personer fandt ud af, at der eksisterede masser af tunneler og grotter under isen, som kunne lede til kostbare mineraler, selvlysende krystaller, gasarter, sågar olie og så videre. Flere folk ender også tilfældigt i disse huler, da de falder ned mellem revner i isoverfladen. Mange af de massive huler er endnu ukendte, og nye økosystemer er blevet fundet med diverse væsner. Men der er ingen tvivl om, at hernede under isen ligger der gule og grønne skove af kostbarheder, så hvis man ikke vil ned til syden for at kæmpe sammen med alle de andre om kostbarheder, så kan stedet her måske være muligheden.
 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: