IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Muernia(Mexico og sydlige USA)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Mild til meget høj.
Territorium: Zombiernes. Dog kan zomtures vandre frit her og også vampyrer, da de er allerede døde.
Muernia, navnet kan måske have e uhyggelig klang, da alle siger det med frygt, men hvis man ikke kender til navnets betydning, så er navnet en sammentrækning af muerte niebla, som betyder dødens tåger. Hvilket beskriver landet godt, da der er så tykke tåger, at man kun kan se imellem 20-5 meter, og tågerne har aldrig forsvundet. Selv stærke magiker, som har brugt vinde, har ikke kunne skubbet tågerne og hvis ja, så kun for en stund. Landet er et rent moselandskab, som ikke består af andet end sumper og atter sumper. Dog pas meget på de levende døde vandre i de bedste vilkår her, hvor de altid finder en før man finder dem. Mange bliver overfaldet eller omringet af zombier, da man ikke kan se langt, og landet lugter af død, så man kan ikke nå at opdage dem før det er for sent. Derfor holder alle med god livsglæde væk herfra, undtagen hvis man er på jagt efter de mange ultra værdifulde urter, som vokser her. Dog Zomtures eller vampyrer bliver ikke angrebet af zombier, da de er døde.

Ingen nye indlæg

Dead's Road

127 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Mild til meget høj.
Territorium: Zombiernes. Dog kan zomtures vandre frit her  og også vampyrer, da de er allerede døde.
Når man følger vejen fra Las Vegas til Muernia, så vil man ikke længere støde på en ugennemtrængelig tåge, som man kun har chancen for at komme igennem via til fods. Nej men nu ligger der en fin hård vej, som synes at være lavet af rent sandfarvet granit. Selvom Mafiaen har bygget denne her, så er der ingen kontrolpost her undtagen for enden ved Junglen, da det er yderst svært at kontrollere hele denne ca 1500 km lange vej med mange bilister og desuden kan man stadigvæk forvente at blive angrebet af zombier og andre store væsner her i tågen, da der er lige så tåget som altid. Dog er der blevet sat lys op langs hele vejen, som regenerere strøm ved brug af luftens høje fugtighed. Men husk at køre langsomt, da vejen svinger sig til tider og man kan stadigvæk kun se kort foran sig. Men i kan også være heldige at få chancen for at køre mange zombier over, som syntes at være tiltrukket af vejen. Der siges at for enden lige før man støder ind i Kontrolposten, så er der flere "jordveje", som man kan på, som fører hen til junglen uden at du støder ind i mafiaens kontrolpost.

Ingen nye indlæg

Mosen.

59 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Mild til meget høj.
Territorium: Zombiernes. Dog kan zomtures vandre frit her  og også vampyrer, da de er allerede døde.
Overalt i dette store område ligger der en tyk fed tåge, som dækker over denne kæmpe store mose/sump, som dækker ca 99% af området. Ude over at man kun kan se ca 1 meter foran sig til tider helt op til 5 meter, så florerer zombier her som rotter, hvor de helt sikkert har fundet og angrebet dig, før du opdager det.
Mystiske planter florerere dog også selv her, men hvor zombierne er ikke de eneste, som er farerne her. Andre væsner lever også godt her, men hvis du endelig ikke møder dem, så vil du med garanti komme til at fare vild, hvis du ikke kender området eller har en guide.

Ingen nye indlæg

Durango.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Mild til middel.
Territorium: Byens folk, som består mest af elvere og naturfolk.
Mens verden i sin tid blev ødelagt, og en pludselig regn blev ved med at skylle over Moernia, så det hele til sidst så overdækket med vand, at der nu er en kæmpe mose. Så var der en by, som holdte stand. Byen Durango var i forvejen en stor bandeby, og da zombierne kom, så kunne de holde stand. Nu ligger byen dog mest underlagt af mosen, hvor den lille befolkning på knap 1.000 holder stand i et træfort. Zombierne angriber her til tider, men de fleste er blevet udryddet lige i området, så derfor er det sjældent. Folk, som er blevet forvildet i mosen, er til tider blevet reddet af patruljer fra denne by og kun få kender overhovedet til denne by, da den er så utilgængelig.

Ingen nye indlæg

The Pyramid

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Mild til meget høj.
Territorium: Zombiernes. Dog kan zomtures vandre frit her  og også vampyrer, da de er allerede døde.
Nogen gange er nogen heldige eller måske rettere sagt uheldige, fordi de har fået forvildet sig så langt inde i Muernia. Men heldige er de, da der er mange skattejægere, som prøver at finde dette hellige sted, som er en stor gammel inka pyramide. Man ved ikke, hvorfor zombierne holder sig væk fra stedet her, men ingen zombier er inden for en halv kilometers afstand af denne gamle pyramide. Nogen siger, at der er en magisk genstand eller genstande nede i dybet af denne store bygning, men ingen ved det med sikkerhed, og ingen har fundet det endnu. Men den har reddet manges liv, og nogen siger faktisk, at dette sted rykker sig og er aldrig det sammen sted, for teknologien har vist sig de få gange, hvor man har målt, at stedet har ændret sin position. Så derfor siger man, at man finder dette sted, når man mindst venter det.


 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: