IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   26/6/2014, 23:54

tidspunkt: 19:21.

omgivelser: stole, borde, en bar, et bur hvor man slås, forskelige kæmpere, kvinder da går rundt og trækker, nogen da åbenlyst har samleje, skumle kriminelle typer, og alt andet man nu kan finde i Blod Arenaen.

rustning: sit fulde udstyr ( profil side )

våben: alle sine våben ( profil side )

tøj: sorte læder støvler, bomulds bukser, en tonic da ærmeløs med et ulve skind spændt udover, forude et tørklæde for ansigtet for og være lidt anonym forude beskytte imod røg og andre ting.

Rollo var fulgt med en karavane som vagtmand i sit fulde udstyr med skjold og sværd i hånden og øksen på ryggen fra Hobour, på de ensomme veje, hvor han var kommet i slagsmål flere gange med andre fra karavanen, dog var han god til sit fag og slås, så det var endt med de til sidst blev trætte af ham, men lovede og sætte ham af til en bekendt i Louiseville, så han var fulgt med uden videre vrøvl, og de var ankommet til denne by, Louiseville, som ikke så ud til og gøre den hærdede viking synderlig nervøs, han var mødt med den kontakt person som ville føre ham til noget de kaldte blod arenaen, som så ud til og gøre den små store viking tilfreds, så han fulgte uden vrøvl med, så sig omkring hurtigt for og se om nogen fulgte efter, da han efter mange år's indespærring havde gjort ham forsigtig, meget forsigtig.

Rollo fulgte roligt efter med ned af trapper, og folk glodedet noget underligt på ham, dog var han blevet vant til det, dog kunne ingen da havde set ham i kamp, tvivle på hans evner som viking og berserker, han fulgte med forbi flokke af folk da stirrede på den maskerede viking, han fortsatte roligt ned af trapper og igennem gange, for til sidst og komme til et rum, hvor han blev bedt om og klæde våben og rustning af, hvor han først protesterede, men til sidst indvilligede da han gerne ville tjene penge til næste måltid, så han tog alt af til bomulds bukser for og blive ført ud til buret hvor en ukendt zombie person ventede med løftede næver som en bokser, hvor i Rollo roligt slentrede afsted, så hans nordiske tattoovieringer var fuldt synlige, imens han utallige ar fra synlige, som han ikke skammedet sig over, det da kun mærkede ham som kriger af Skandinavien, som han ikke engang vidste om stadig fandtes, han gik dog ind i buret, for og stille sig roligt og se sin modstander i øjnene, og kækt smile med et venligt smil.

han undveg elegant den første næve, for og sparke sin modstander hårdt i siden, som hurtigt fattede sig og slog med nogle hurtige salver efter Rollo som dukkede, undveg og sprang til side, og contredet angrebene ved og sparke, slå, bruge albuen og skulderen, nikke en skalle, som hurtigt sendte hans modstander i knæ, som rejste sig op og slog efter ham så Rollo fik en mavepuster så han bukkede let ned for og få et knæ i ansigtet, så han røg ned, så zombien brølede sejrigt dog så han ikke Rollo rejse sig og hamre zombien's ansigt ind i buret's gitter, for og hamre næven adskilige gange ind i ribene på denne zombie så de nærmest brækkede, og vendte den om og hamrede zombien en skalle, dog var det en zomtures, det vidste han bare ikke, han vidste bare den skulle have tæv, så da denne så ud til og blive usikker da Rollo blev ved med og hamre og slå løst på den i en slags berserker rus, indtil vagterne med besvær fik revet den gale Rollo fik i form af spark og slag, da sendte de første 3 vagter i gulvet, dog fik de tysset ham ned ved og proppe ham i en balje med vand og nærmest drukne ham så han kunne komme ud af sin berserker rus, og blev hevet op for at blive klappet anerkendende på skulderen, af forskelige folk da modstanderen fuld kommen var slået til blods, og efter at have tørret sig, fik han stukket en okay håndfuld penge i hånden, da ingen rigtig havde satset på ham, så pengene var gode nok, 1950 dollar, så han stak dem i lommen, og uden et ord greb han en pige på ca 15 eller 16 år, og smed hende op på skulderen under protest, dog med et gevaldigt klap i måsen, dog da hun så hvem det var, vinderen af den lige kamp her og nu, så hun bare tilfreds ud da det betød han havde penge, så hun lod ham villigt tage hende med sig, hun var en rødhåret okay skønhed med et par D skål bryster, faste baller og pæne lår, flad mave og et sødt smil, da havde fanget Rollo's øjne.

han bar hende med over i baren for og sætte sig ned og smække hende på sit skød, og uden videre gribe fat om hende's ene balle så hun fniste, da bare fik ham til og kysse hende dominerende på halsen, før han bestilte en drink til sig selv og pigen, som kaldte sig Freja, og han sad roligt og snakkede med hende, da han duftede noget.. rent, bag sig, så han satte hende hurtigt fra sig, hun så ikke chokeret ud, dog fandt hun sig i det da hun så ud til og kunne lide Rollo, så hun gemte sig bag den små store viking, som så ud til og stirre på en eller anden gut i fint tøj, og spurgte brusk på svensk ''hvad vil du, twit?'' twit betød skvat på svensk, og det lød ikke til at Rollo virkede særlig imødekommende, mest fordi han ikke kendte den fremmede, dog så han ud til og vente tålmodigt på hvad den fremmede ville, han havde dog også bemærket de bevæbnede vagter da gik med denne mand, 20 stk, dog så Rollo ikke ud til og frygte nogen af dem, hverken skvattet eller hans dengser, Rollo kunne ligefrem ligne en da ville gå ubevæbnet i nævekamp med dem alle sammen, og kendte man ham ret, hvis de fornærmede ham, så ville han gøre det, medmindre de ville ham noget godt, så ville han måske lytte.

/ håber det kan bruges ^^
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   27/6/2014, 14:18

Nochi var begyndt at få mere styr på tingene som leder. Han havde efterhånden fået samlet en stor del af vampyren som sine støtter. Og havde fået lavet nogle forretninger lidt rundt omkring. Han begyndte at følge at det var på tide at tag næste skridt i hans plan. At skabe et vredt ansigt udad til. Han skulle have en aktiv hær, som kunne gøre det beskidte arbejde for ham. Men som leder havde han ikke tid til at føre en hær 24/7. Han kunne godt, da han havde utroligt meget erfaring på området. Men tiden manglede. Derfor havde han sat sine rådgivere på sagn. Til at starte vidste de ham kun vampyrer. Men Nochi instinkt fortalte ham at ingen af dem levede op til det han ledte efter. Så de alle fik afslag. Så hurtigt efter måtte rådgiverende begynde at lede andre steder end hos vampyrerne. Det var her de faldt over Rollo. En skandinavisk viking, som så lovende ud. Men spørgsmålet var om Nochi kunne lide ham. Og det var der jo kun en måde at finde ud af det på. Ved at møde ham ansigt til ansigt.

Nochi og hans livvagter var lige kommer til Blod arenaen. De kunne høre publikums råben og skrigen, og derved vidste de at noget var i gang. Nochi gik forrest da han skulle ind og se. Lidt barn var han tros alt stadig. Han masede sig igennem menneskemængden for at komme helt frem sådan at han kunne se Rollo stå og smadre løs på den stakkels zomture. Som så ud til at nærmest gå i stykke ved hvert slag! Han så hvordan Rollo blev trykket væk af mændene, og det var der Nochi gik sin vej. Han skubbede sine vagter til siden, og gik ud af arenaen. Han skulle snakke med denne Rollo. Men hvor tog de ham hen. Men inden han nåede at gå nogen steder kom en lille tyk man over til ham i fint jakkesæt og en stor ved cigar i munden. Han så ud til at være ejer eller noget ligne. Han fortalte dem hvor de kunne finde Rollo, når han blev sluppet løs igen. Nochi og hans mænd gik mod lokalet hvor de fik af vide Rollo ville være i. Igennem de mange gange, så Nochi hvordan folk sloges, drak, havde sex, og meget andet. Ikke noget som han havde noget imod. Men det var heller ikke noget han ville bruge tid på. Nochi så den store viking sidde med ryggen til ham, med en kvinde på skødet.

Nochi stillede sig bag Rollo, med sine mænd bag ham. Nochi så glad op Rollo, med sit sædvanlige smil. Hans blå øjne nærmest skar ham i nakken, indtil an vendte sig om for at tale til Nochi. ”Hva? Det lyder nordisk, lidt ligesom dværgene plejede at tale i min tid. Men hej, mit Navn er Nochi. Jeg så din kamp og var yderst positivt overrasket over dine fysiske egenskaber, samt dine teknikker.” Sagde han som han plejede, med et fint smil og holdte øjenkontakten. Der kunne man tydeligt mærke at han var af finere herkomst. Men det forsvandt lidt da han ”Ej helt seriøst, den møde du bare smadre hans hoved ind i buret på, så mega awesome ud! De er lige sådan en jeg har ledt efter! Som sagt er mit navn Nochi. Jeg er vampyrens leder, og jeg søger en ven som dig. En som forstår sig på den smukke art at føre krig. En der forstår sig på kamp, og kan holde styr på en hær. Jeg ved ikke hvorfor. Men mit instinkt siger mig at du måske er den rette! Så hvad siger du til at vi lære hinanden bedre at kende. Også kan du overveje om du vil have jobbet?” Sagde Nochi imens han tog plads overfor Rollo. Imens hans vagter så underligt på Nochi. Da de ikke var helt tilfredse med at han bare gik over og satte sig. De var måske bekymret for at vikingen ville gå til angreb? Men det var Nochi ikke..
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   1/7/2014, 22:00

// spiller på nogle ting fra andre emner og lidt bagggrunds historie, så da mere og spiller på, rygte mæssigt til din karakter for og skabe et billede af Rollo for din ingame karakter :)

Rollo tænkte roligt på sin tid i louisville, hvor han var begyndt og skabe sig et navn i blod arenaen og på raids hvor de plyndredet forskelige karavaner fra både klaner og handel's kompagnier, da havde givet ham et ry for og være en hård nar og kæmpe med, og hans efter hånden gode kampe i blod arenaen havde også tjent ham gode penge efter hånden, han havde også ry for og tage slaver, bruge slaverne og sælge dem videre, så vel som at træne folk i vikinge kamp stil, da gjorde han allerede var berygtet som en benhård leder i raids og som viking krigshøvding, han var kendt for og svinge øksen først og spørge bagefter, men tog også imod gode råd og hjælp som en kvik krigs høvding burde, dog rygtedes det også om denne Rollo at han søgte efter Medusa og hende's tyve klan, i søgen på mere udfordrende arbejde, eller arbejde anden steds, han var dog god til sit arbejde, at myrde, voldtage og plyndre, og det var han små kendt for, da han altid sagde tingene lige ud, og aldrig løj, selv ikke i nøden's stund løj han, hvilket kunne både være godt og skidt, da man kunne stole på ham, sagde han at han ville hamre en økse i skallen på en, så kunne man roligt regne med dette, medmindre han sagde noget og mente noget andet og ville gøre noget tredje, hvilket han også var kendt for i Louisville.

Rollo havde bemærket den fint klædte herre og hans livvagter, da de ikke kunne være andet, han var måske ikke fra denne tid, dog var han ikke dum, selv om de fleste ville påstå dette, så havde han en skarp hjerne og hårde næver, han havde dog selv en smule boner på, hvilket var grunden til han havde taget Freja med sig, som nu sad på hans skød, da kun var 14 selv om hun så ældre ud, han drak dog roligt sin øl og snakkede med hende, han havde næsten tænkt sig og kneppe Freja midt i det hele, da hun tilhørte ham, dog var han blevet forstyrret, dog håbede han denne twit havde god grund til dette.

Rollo vidste de stod bag ham, men var ubevæbnet, han ville dog stadig tage nævekampen med dem, Rollo hverken smilede eller så imødekommende ud, mere en da ville hamre den fremmede en på skallen selv med livvagterne, de ville også få høvl, Rollo var ikke dum, dog overmodig, hvilket også var godt og skidt, han nedstirredet den fremmede med et hårdt blik og var tavs lidt før han svarede ''det er svensk, twit, og er ved Thor's vrede ikke en dværg, eller er du blind? ja okay, Nochi, vampyr bossen? hvad vil du her, twit? hvis du leder efter buret, så er det lige der, du kan jo tage en kamp med en dværg eller noget, twit'' Rollo pegede imod buret med tommelfingeren hvor et par varulve var faret i flæsket på hinanden i varulve form, Rollo mødte ikke Nochi's smil, dog ej Rollo så ikke bange ud, men hans øjne lyste af en hårdhed da vidnede om en trænet dræber da ville udføre ordre uanset hvem hvis pengene var de rigtige, han hævede dog sit øjenbryn i sit arrede ansigt, ved Nochi's ord, han svarede ikke de første par minutter, da han så ud til og tænke, han så også ligeglad ud med at Nochi satte sig over for ham, han svarede dog efter lidt tænke i, med en hånd i bukserne på Freja, som lænede sig op af Rollo med et nydende blik, da det var tydeligt han gav hende finger, før han roligt svarede med en lidt mindre fjendelig stemme ''så de leder efter en da kan føre krig? fordi jeg kan tæve svanser og dengser i et bur, så tror du at jeg sådan kan føre en hær? ja måske er jeg den rette, anførte Bjornklanen tilbage i 970'erne, den største svenske klan af vikinger, bragte bytte hjem, og har ret sjældent tabt en kamp, er god til mit fag.. men hvem siger jeg vil lære dig og kende, og hvem siger jeg er den ven du søger, twit? måske er jeg, måske er jeg ikke, måske flår jeg dit øje ud og voldtager dit kranie? nej gør jeg nok ikke, men forstår du min pointe, twit?'' han lød ikke truende, det kom bare bag på ham at denne åbenbart vidste han kunne anføre en hær, eller havde hentydet til dette, han så dog tænkende ud, han skævede til livvagterne og så ikke bange ud, da han simpelt ikke frygtede dem, han stirrede dog på Nochi imens han gav Freja finger og så slet ikke ud til og tage sig af at enhver kunne se det, før Freja kom med et lille tilfreds suk da hentydet til hun var kommet, før han tog sin hånd op og lod hende slikke hans hånd ren, hun puttede sig ind til sin ejer og han lagde den muskeløse arm om hende, før han roligt sagde ''jeg er Rollo Bjornson, fra Bjornklanen, ja min far's klan, hvor jeg var krigs høvding, og ledte klanen's hær af vikinger, både veteraner og novicer, trænede dem, plyndredet, hærgede, tog fanger, voldtog og myrdede løst i vores tid, men er du sikker på det er sådan en du skal bruge? fordi som jeg ser det, så vil det sige du skal bruge en til og gøre dit beskidte arbejde, men hvis prisen er den rette, så vil jeg måske gøre det.. måske, twit'' det var tydeligt at Rollo var skeptisk men intereseredet, dog måtte Nochi også have hørt rygterne om at Rollo søgte tyve klanen, men hvis Nochi kunne acceptere dette, kunne Rollo hurtigt blive Nochi's mand, han så tænkende ud før han sagde roligt ''hvis pengene, pigerne, og byttet er godt, og dine mænd ikke er nogle svanser og tøsedrenge, så kan vi finde ud af det, twit'' han sad roligt med Freja i armene og stirrede på Nochi, før han rakte hånden frem, for og besegle deres aftale, hvis man kunne kalde alle de hvis og måske'er for en aftale, dog var det tydeligt at Rollo ville give det et try, da byttet var ringe som raider og kunne han blive krigs høvding så kunne byttet blive bedre.
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   3/7/2014, 20:02

Nochi var måske lidt naiv ellers var det bare for meget hans unge side der brød igennem lige nu. For selvom Rollo måske kunne virke truende, påvirkede det ham overhovedet ikke. Han sad og ventede på at Rollo savede ham. Han så med sine blå øjne ind i Rollos, og spændt ventede på hans svar. Han så ikke rigtigt ud til at tag sig af at han begyndte at give finger til Fraja. Det var han ikke rigtigt interesseret i. Men det han sagde efter var det der fangede hans interesse.
”Ja jeg leder efter en som kan føre mine soldater. Jeg har ikke tid til at være på slagmarken hele tiden. Jeg er leder, som skal være mange steder på en gang hvis det var muligt. Men det er det ikke. Så jeg har travlt. Og derfor har jeg ikke tid til at bruge tid på at føre en hær. Selvom jeg har masser af erfaring. Og det er så derfor jeg leder efter en som jeg måske kan stole på. En som kan gøre det for mig. Men igen, det betyder vel vi skal lære hinanden at kende før vi går hele vejen. Men jeg må ærligt sige, at du har fanget min interesse.”
Sagde Nochi imens han holdte øjenkontakt med Rollo. Han hørte Frajas orgasme, men igen var det ikke noget han bed mærker i. Han kiggede lige hurtigt op på hans livvagter som stod og stirrede skiftevis op Nochi og Rollo. Nochi vidste ikke helt hvorfor. Men gættede på de ikke helt stolede på Rollo.
”Hej Rollo Bjornson! Mit navn er Nochi No Ketsueki Shukun. Ja det er et sjovt navn, men jeg er også fra lidt en anden tid. Men tja, jeg har nok også en del historie bag mig. Men her, vi kan altid snakke om sådan noget senere når vi alligevel skal lære hinanden af kende. Men jeg tror ærligt talt at du kunne være den rette til jobbet. Jeg er i hvert fald villig til at give det et skud, hvis du er.” Sagde han med et smil og så på Rollo, Nochi virkede generelt glad. Men sådan var han generelt, der skulle meget til at få hans humør ned.

”Tja, jeg er ret velhavende, så pengene er gode, pigerne skaffer du selv”  Sagde han med et skævt smil og så over på Fraja, med et glimt i øjet. ”Og mine mænd er langt fra nogle svanser. Men planen er lidt du selv skal skabe det hele fra bunden. Men det kan vi altid snakke om på et senere tidspunkt” Sagde han og lænede sig tilbage i stolen han sad på.

Da Rollo rakte armen frem tog han glædeligt imod den. Han var måske ikke stor og muskuløs, men der var stadig styrke bag Nochi’s grab, ikke lige Rollo stil men der var styrke. Nochi holdte øjenkontakten under hele håndtrykket. Nochi fik lidt et forvirret ansigtsudtryk efter. Han var måske leder, men var stadig ung!... Hvad fanden skulle der ske nu?
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   5/7/2014, 21:03

Rollo så roligt på Nochi med et roligt smil, dog undrede han sig ikke og lod sig ikke påvirke at Nochi ikke var bange for ham, men det skulle en leder heller ikke være, for så var man svag, dog stirrede han roligt Nochi i øjnene med sine hårde gule ulve øjne, som var så klassisk for varulve et gen, han bemærkede dog de spændte skuldre, så vel som de andre små tegn, han fortsatte dog med og give Freja finger uden og tage sig af hverken Nochi eller vagterne, han så lyttede roligt til Nochi og svarede muntert.
''jeg kan føre soldater, og som leder kan jeg godt se det, Twit, ja tror gerne du har travlt du, men jeg gør det gerne for dig, hvis pengene er de rigtige, og jeg får lov og gøre det jeg bedst til, at plyndre, hærge, storme, voldtage, og det da nu sker i krig, men krig er en nasty ting, og da sker grimme ting, og nu jeg så tilfældet den part da gør grimme ting i krig, simpelt fordi jeg har magten til det, men hvis du vil lære mig og kende, og jeg lære dig og kende, så spyt ud med hvad du vil vide, twit''
han sagde stadig skvat på svensk fordi Nochi ikke havde bevist sit værd endnu, og derfor ikke havde Rollo's respekt, han havde Rollo's interesse men ikke respekt, ikke endnu, dog mødte Rollo ikke livvagterne's blikke, da det var Nochi han snakkede med, og ikke dem, dog så han på Freja da hun fik orgasme og tog hånden op af hende's bukser, for og snuse til dem, og han tog roligt sin hånd ned til hende's mund så hun begyndte og slikke og sutte sine egne safter af Rollo's fingre, dog så han på Nochi og smilede lidt før han sagde roligt.
''vær hilset, Nochi No Ketsueki Shukun, ja det et sjovt navn, men det skal da også være plads til, alle har sit, ligesom alle har deres historier bag sig, så vel som fremtider og skæbne, men det er en hver mands plage og glæde, men ja skal ikke fylde dig med mit pis, ja vi kan lære hinanden og kende, langsomt af gangen, og måske er jeg den rette, men hvis du er villig, så skal jeg bruge en hær jeg kan lede, hvor er den hær?''
han så roligt på Nochi, med et roligt smil, han var ikke ydmygende eller forsøgte på, bare ren konstatering, Rollo kunne smile, men enhver i denne arena kunne bevidne at Rollo var en brutal mand, hvis man endelig tirredet ham.

Rollo nikkede tilfreds, det kunne kun være sandt, man hørte jo ting i underverdenen, dog grinte han roligt ved at han selv skulle skaffe pigerne og han sagde roligt.
''det er fint med mig, kan godt lide og tæmme dem når de er vilde, og når jeg oven i købet får penge for det, så hvorfor ikke?''
han bemærkede Nochi's blik på Freja og han nikkede indbydende imod Freja, at Nochi kunne prøve hende hvis han ville, dog smilede han roligt og sagde næsten muntert.
''jeg skal nok bedømme om de er nogle svanser eller ej, men det fint med mig, får jeg pengene til det, kan jeg hurtig rekruttere en mindre hær, jeg kan bruge et par måneder på og træne, nu må vi se, men ja lad os det, et mindre.. iøjenfaldende sted, hehe''
Han sad roligt og nussede Freja i hovedet, og hun så ud til og nyde det, lænet op af sin herre, Rollo.

Rollo rystede roligt Nochi's hånd med et hårdt fast håndtryk, da vidnede om en da havde arbejdet hårdt, svunget store våben og løftet tunge ting det meste af sit liv, dog løftede Rollo sit øjenbryn ved styrken og smilede roligt, før han slap og lænede sig tilbage, ventede på hvad de nu skulle gøre, om de skulle kigge efter rekrutter til Rollo, kigge på udstyr, da var meget de skulle nå, eller om Nochi ville teste Rollo i et eller andet, han sad bare lænet tilbage og ventede på ordren fra sin midlertidlige Boss, så længe de varede, kom an på om det fungerede for dem, han så dog ned på Freja og smilede mildt før han så over på Nochi igen og så livvagterne, som var begyndt og få meget opmærksomhed fra de forskelige folk i rummet.

// håber det godt nok xD
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   8/3/2015, 22:44

//Emnet er afsluttet da Rollo desværre ikke længere er en bruger. Men har snakket med personen bag. Og aftalt hvad der skulle ske i emnet. Derfor har jeg skrevet et resume af dette. For at kunne komme videre med min egen karakter. Og derved bruge det jeg skulle opnå med dette emne forsat på min karakter :) Samt har jeg fundet ud af at Rollo fortsatte som en NPC, og derfor ikke er død. //
 
Nochi og Rollo endte med at snakke i mange timer. De begge så ud til at komme godt ud af det med hinanden, selvom de var så forskellige. Nochi som var ung, men fra en anden tid. Og Rollo det store brød med mere muskel end hjerne. Dog var det ikke kun sjov og ballede de fik snakket. Forretning var også på dagsorden. Nochi fik fortalt Rollo hvad det var han gik ind til. Hvad det var Nochi stod for og hvilke ting han prøvede at opnå. Rollo virkede interesseret, dog stadig med de samme krav. Penge og adgang til kvinder. Det kunne Nochi intet sige til, han havde besluttet sig. Han skulle have den mand til at arbejde for sig. Så prisen var fair. Det endte eventuelt med de tog videre. Nochi vidste ham hans livvagter. Hvad de kunne, og fortalte hvad han forventede af Rollo. Rollo vidste Nochi hvad han kunne, og hvad han kunne tilbyde. Nochi virkede interesseret og ret imponeret.
De aftalte et mødested, 2 måneder senere.  De skulle mødes i en militær lejer ved en af hans families grunde. Her var der blot 100, fattig og ikke trænede mænd og kvinder. De havde ingen rigtig militær træning og vidste højst sandsynligt ikke hvordan man brugte et våben. Det var her Rollo skulle på prøve. Han skulle vise at han kunne være en leder. Han skulle samle disse små skrøbelige væsner op. Uanset race, alder og tilstand. Og gør dem til rigtige soldater. Han kunne gøre præcist som han ville med dem. Næsten, kvinderne var hellige og skulle ikke røres… Hurtigt gik Rollo i gang. Han fik dem alle til at stille sig op i en lang række. Derfra gik han frem og tilbage imens han holdte en tale. Han var klar på opgaven. Og forventede de mænd og kvinder han havde fået, var klar til hård træning. Efter hans lange tale til hans nye rekrutter. Han satte dem alle i træning imens han Coachede dem. Nochi havde allerede brugt en halv dag på dette tidspunkt. Og derfor kunne han ikke blive længere. Han forlod Rollo, og lod ham gøre som han fandt nødvendigt.
 
 
Nochi tog videre for at gøre hans leder ting. Han havde travlt det næste lange stykke tid. 4 måneder efter, kom Nochi tilbage for at se hvordan det gik. Synet der mødte ham var ikke skuffende. De var ikke de største krigere endnu. Men der var sket en kæmpe forandring. De havde alle fået opbygget en langt større muskelmasse end før. Og generelt lignede de krigere nu. De kunne kæmpe som Rollo. Som en viking. De brugte nærkamps våben. Måske ikke det bedste i denne tid. Men når han kombinerede racernes styrker med det var det pludseligt noget andet. En enkelt kniv kunne pludseligt flyve 3 gange den normale afstand. En person kunne nu komme tættere på end før. Det så virkelig godt ud. Og dette førte til at Rollo fik kontrakten. Han skulle træne soldaterne, gøre dem til krigere. Og når tiden var inde. Føre dem i krig under Nochi.
 
Nochi og Rollo havde generelt et forretnings forhold til hinanden. Men der blev dannet et venskab under processen. Var stærkt det var, er der ingen der ved. Måske ved de det ikke engang selv.
 

//Rollo er general under Nochi. Han træner og oplærer soldater for Nochi. Samt er han en af hans gode venner og allierede.//

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet]so you need me, to be you're dark secret side? why not ( Nochi )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A friendship in the dark - Panthea
» Never alive rpg side
» Debat: Hvad gør en RPG-side pæn?

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Louiseville :: Bloodarena-
Gå til: