IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 12:48

Las Vegas, around midnight.

En mild sensommeraften, og klubben er godt gæstet.

Auriel og Augustus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~I hendes omklædningsrum, på Las Vegas klubben Dreams on Demand , var luften duperet af parafume. En let sommerlig aroma hang usynligt i alt derinde, ligefra de blå velour møbler til hendes tøj. Duften havde et udefinerligt strejf, et stænk af noget ukendt  der overraskende havde givet lyst til et ekstra lille sniffe tjek, og derfor var endt som den eneste lille blomster formet flacon , med de dyre dråber på hendes sminkebord.
Dér sad hun nu, og kiggede på sig selv i det store spejl , der var omgivet af de små runde 'cirkus lamper' der kastede det bløde flatterende lys af sig, og gav en hyggelig stemning.
Hendes lyse hår var stramt redt tilbage , og tæmmet i en lang stram hestehale.
Øjnene var mintfarvet og fremhævet i klassisk aften stil, med pudret dybe mørke grå nuancer, og vipperne malet sorte som natten.
Læberne var i en lys rød farve ,som de korte negle. Ikke at hun bed dem, de var velplejede - men klør som en vild kat var ikke hendes stil.

Hænderne arbejdede med at lukke alle de små knapper , som dem hvide herre skjorte var udstyret med. Den var stoppet ned i et par slange musegrå bukser med et sort bælte der matchede de høje sorte stiletter, men rem om ankelen.Den var dog kun synlig, når benene var bukket eller lagt overkors.
Lige nu kunne det sorte lingeri ikke ses, for skjorten var nu knappet helt op, og et slips blev rettet til.
Et sidste kast på makeuppen , og dernæst på sin mobil der fortalte tiden var nær.
Hun rakte us efter den grå herre jakke, der dog var blevet tilpasset hendes kurvers folder. Hun skulle jo ikke bare begraves i mande tøj, men istedet knibe lidt i fantasien , give den en kindhest på de betalende gæster, så man skulle jo kunne ane der VAR en kvinde inden under.

Dreams on Demand havde et stor poster med hende hængende .
Tre af ugens dage, kunne man opleve hendes eget lille show Less is More, og det havde efterhånden fået et ry.
Ikke for at være uanstændigt....det var der andre optrædener der tog sig af, hvor baller og bryster blev hovedattraktionen , men hun bildte sig ind at hendes små caberet agtige fremførelser af de mere klassiske nummre , tilsat lidt tanke leg. Hendes leg med fantasierne , med det feminine kontra det maskuline var noget der stod ud ,noget der  i forhold  til de mere klassiske show girls acts kunne huskes dagen derpå, og derfor var det lykkedes at slå igennem.

For Augustus Kennedy vár  slået i gennem.
Ganske vist på en lidt skæv og mands domineret scene...but hey.... If life sells you lemons, make lemonade, aight?
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 15:08

Der var mange ting man kunne sige om denne nye ødelagte verden, men Las Vegas havde aldrig været smukkere end netop nu. For blot 2 timer siden, havde solen kysset byen farvel med en farvelade af dybrøde nuancer. Man sagde at forurenede områder havde smukkere solnedgange, fordi spektret var anderledes, og i denne nye verden var solnedgangene i den grad smukke.
Nu var det blevet neonlysets job, at lyse byen op, og overalt kunne høres musik og ses det skarpe lys fra værtshuse og kasinoer.
Auriel havde efterhånden levet i Las Vegas natteliv noget tid nu. Havde tjent sine penge på at gamble, og nu vidste han ikke, hvor han var på vej hen. Han vidste at han burde prøve at gøre op for noget. Få bare lidt af sin forrige kraft igen, og måske rette op på alt det mess han havde lavet. Det virkede bare så meningsløst. Og ud over det ville han få brug for hjælp hos sin gamle ven Vladimir, og det ville ikke komme til at ske, at han slugte sin stolthed for at bede om hjælp hos den mand.
Det virkede bare lettere at være endnu en skygge i natten. Endnu en idiot på jagt efter hvad end livet i Vegas havde at tilbyde.

Badet i blåt neonlys fra et motel slukkede han den cigaret han havde færdiggjort over det sidste kvarter, og begav sig af sted imod natklubben Dreams on Demand, som eftersigende skulle være et af de bedste steder, selvom den var pricy både at komme ind på, og købe promiller hos. Det sidste stykke tid havde de reklameret med nogle shows og noget underholdning, og nu var det blevet tid til at tjekke det ud.
Hans sorte blazer virkede mørkeblå i lyset, og det samme skete for den hvide t-shirt, som fik en lyseblå farve under den mørke nattehimmel. Et par sorte jeans supplerede lokket sammen med hans mørkebrune hår, som han havde prøvet at stryge tilbage, men det stædige hår havde nægtet, og lavede nu en blanding af at stritte og ligge ned.

Musik strømmede imod ham, som han strøg forbi de andre gæster i klubben med kurs imod et bord. Han kunne ud af øjenkrogen skimte hvordan den hvide t-shirt skiftede farve alt efter hvilket lys der kærtegnende passerede ham. Varmen fra de dansende mennesker omkring ham, fik temperaturen i lokalet til at stige markant, og Auriel måtte overgive sig, til at smøge de sorte ærmer op på hans blazer.

Endelig nåede han frem til de forreste par borde foran stor scene, som aftenens underholdning ville folde sig ud på. Lige nu var en mørkglødet pige ved at fremføre en sensuel dans med en fjer boa til stor jubel fra det omkringsiddende publikum. Han fik mast sig ned ved siden af et par mænd, som sad og hujede og lo, da der ikke var andre pladser ledige.
Hvad han formodede var en servitrice, men som mere lignede at hun var klædt i et frækt ballerina kostume, spurgte hvad han skulle have, og han bestilte sin favorit, cognac, til ham selv og de to mænd der også sad ved bordet. Til gengæld tilbød de ham en cubansk cigar, som han glædeligt tog imod og fik fyret op for. Dette, konkluderede han, måtte være den bedste måde at leve på. Uden nogen forpligtelser, og uden noget man skulle nå. Ja det sagde han da i hvert fald til sig selv. Men der var altid noget der nagede under huden. Noget han følte han skulle gøre. Han kunne bare ikke gøre det og vidste ikke hvordan han skulle gøre det. Specielt den sidste tid havde noget naget ham. Hans tanker kredsede altid lidt om det. Det lille ’hvad nu hvis’, men for nu slog han det ud af hovedet, og slog i stedet hovedet ind i den samtale som mændene ved siden af ham.
”Så hvad er det vi skal se?”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 17:29

Augustus stak armene i den dyre blazer og trak den op over skuldrene.
Møjsomt lukkede hun de to knapper der ville holde den sammen på midten.
Imens hun gjorde sig istand, lyttede hun efter den bjørne dybe stemme som tilhørte Mr. Thomas. Han var showmaster og styrede iøvrigt også klubben samt dens økonomi. Han skulle til at annoncerer hendes show.
Hvem der ejede klubben , var hun faktisk ikke klar over.Det blev der ikke talt om i krogene, og Augustus havde fået en ide om det var Calverinos og derfor turde ingen ævle og kævle om det lige dét emne.
Nu kunne hun høre mr.Thomas byde publikum velkommen til en fornøjelig aften.
Han gav et par vittige bemærkninger om livet både i - og uden for klubben, og fik rundet det af med den lidt kliche ramte " ...og husk ...what happens in Vegas, stays in Vegas!"

De to mænd , hilste høfligt og muntret på Auriel.
De havde siddet der i nogle timer og allerede fået adskillige promiller stoppet ind under vesten.
De var i samme alders gruppe, af det ydre som Auriel og var ganske fint tilfreds med hans stil, da han bød på et glas.
Chad lænede sig ind mod Auriel for at svare..." oh...den nye komet på stjerne himlen skal optræde, Augustus Kennedy...en uskyldig sjæl fanget i en krop af synd.
Eller....det siges der! Selv har jeg aldrig oplevet hende " lo han hjerteligt, imens hans øjne dog ikke slap Bella der havde travlt med at få den tre meter lange ustyrlige Noa til at se sensuel ud mellem hendes hænder og lår.

Augustus fik pludselig fart under stylterne da Mr. Thomas stemme rundede af- for den lange hestehale skulle liiige fæstnet med en giga hår klips, oven på hovedet , så den elegante herre hat kunne presses ned over.
Hun rettede hastigt på det sorte slips, og op af jakke lommen fremdrog hun en stor cigar der blev placeret vippende mellem hendes malede læber og afsted for hun så.


Scenen var op til showet indrettet som en lille forlængelse af det øvrige rum.
Der var et par mørke store læder stole og et mørkt sofa bord af træ.
Sterin lys i hurricane stager , askebæger og et cognac glas.
Rummet var svagt tilføjet og herude var ikke bare pigernes dufte , men også duften af penge og magt , mænd og .... Ja sex. Det meste dog fantasien forbeholdt.
Showet begyndte , tæppet gik og tonerne af Private Dancer , slyngede sig rundt.
Augustus sad i stolen , i en afslappet laid back position. Hun skulle fange gæsternes blik i ny og næ...suge lidt på cigaren og drikke af sit glas. Hun skulle agere en mand der lod sig besnære af den anden danserinder på scenen.
For ved stangen dansede en mere klassisk klædt kvinde. Hun havde en mini nederdel og en bh på der funklende med similisten , der alt i alt gjorde det svært at se hende i øjnene.
Under nummeret havde augustus tid til også at tjekke gæsterne ud. Det betød en del for hende at plukke den rigtige mand ud , når dén del af showet kom.
Og hun så HAM .
En mørkhåret mand , med et blik så dragende så kun hans aura kunne stikke det. Hun blev både usikker og lidt nervøs måske også.
Han var ikke menneske, men hvad var han så? Ingen mennesker kunne udsende en så kraftig aura , og hun bemærkede at se få kvindelige besøgende også have registreret det samme. Deres øjne lå på ham , med et undrende og drømmende skær.
Hmm.
Nå - nu skulle Augustus op, og lægge an på kvinden. Sangen var Fever , og sunget af Augustus selv.
Langsomt , indlevende og 'nøgent ' da hun drømmende sig tilbage sig til en nu slut periode in time.
Det betød en sensuel kælende dans også, intet over grænser men hobevis af insinuerede berøringer og trin, udført at de to unge kvinder.
Det sluttede med en fiktiv lussing til augustus , og så kom den del af showet de fleste ventede på.
Hun skulle simulerer at kvinden havde afvist hende , og det var næsten en terapi for hendes alene sind. Hun tog en dyb indåndning, da hun stod alene tilbage og spottet faldt kun på hende.....nu skulle dét for alvor....

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 18:49

Den dansende fjerboa viste sig at skulle performe lidt endnu, og imens gled 1,2,3 glas ned hos de 3 mænd, som allerede begyndte at le og snakke højlydt om alt og intet. Det viste sig at Chad skulle giftes den følgende morgen, og var ude at suge det sidste ungkarle liv til sig. Christoph, som var den, var derimod udelukkende ude for at finde sig en dame. En cliché og faktisk ret kedelig joke om ægteskab blev slynget på bordet og Auriel og Christoph lo, imens Chad surmulede lidt. ”Jaja i er bare misundelige..” Sukkede han opgivende, og selvom han nok ikke selv troede helt på det, så lå der nok en sandhed i det.

Præsentationen kom på bordet af nummeret de skulle til at se, og først så Auriel bare dumt på ham, før han begyndte at grine lidt mere end det ellers var tiltænkt. ”Virkelig?” Svarede han og rystede på hovedet, imens han med et lidt kæphøjt smil tog en slurk af din cognac. Det var da noget af det mest cheesy han længe havde hørt. Så havde det da også bare at være godt.

I et par minutter blev scenen mørk, imens crewet slæbte møbler frem og tilbage. Med stor klapsalve og iver fik de 3 mænd i fællesskab lokket den eksotiske Bella med fjerboaen ned, hvor det så var muligt med en del promiller i blodet at forklare hende, at Chad skulle giftes, og at han meget gerne lige ville nyde showet lidt mere. På trods af protester fra den stakkels gom, blev Bella sat på skødet af ham, hvor hun uskyldigt sad med armen om hans nakke og vippede med de høje hæle om hendes fødder.

ENDELIG skulle det rigtige show til at starte. Det mest i øjenfaldende var i første omgang den kvindelige part, som Auriel i første omgang forvekslede med denne Augustus Kennedy. Musikken startede ud, og egentlig havde han ikke lagt så meget mærke til den ’mandlige’ part på daværende tidspunkt. Den første reaktion var dog en lidt skuffet mine over kvinden der dansede på scenen. Var DET denne nye stjerne? Han nåede da også lige at viske noget til Christoph i stil med ”Er det bare det her?”, men inden fyren kunne svare, skete en WOW effekt da sangen satte ind, og kvinden i det mandlige tøj rejste sig for rapt at give alle en over snuden med sangen Fever. Auriel spærrede lidt øjnene op da en meget mere levende dans satte ind. Flere rundt omkring piftede, men lige nu følte han ikke for det, på samme måde som med den anden danser. Han havde en større lyst til at følge danserens bevægelser, og lade sig forføre af de små elegante trin. Et øjeblik troede han at han fik øjnkontakt med de mintfarvede øjne, men de var så hurtigt væk igen at han ikke helt vidste det. Hun mindede ham om nogen. Hun mindede ham om Millicent. Og havde hun ikke gjort det før, så gjorde hun det i hvert fald, da hun modtog en iscenesat lussing. Ah ja DEN scene havde han vidst set før. Han havde faktisk spillet i den.
”Den har vi vist alle prøvet” Mumlede han til Chad og tog mere af sin cognac.

Når Auriel var sammen med så mange mennesker, var han nødsaget til at presse sin aura nede. Det skete dog at folk stadig fornemmede den. De fleste ville bare se den som en pudsig detalje de ikke helt kunne sætte en finger på.
Et lyseblåt spot, som gav et lidt trist spot. Lagde sig på kvinden, som lige havde fået den fiktive lussing. Hun så så… Knust ud… Auriel førte sin kno op foran munden og lænede sig ind imod den. Hvorfor påvirkede det ham sådan? Det var lige før han selv kunne fornemme gemte tragedier.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 19:41

Lyset gik ud. Lokalet blev omfavnet af tusmørke , i blot nogle få men yderst effektive sekunder .
Så badede scenen i en endnu mere blid spot og kun en form for avanceret laser lyste op omkring Augustus blik- hvad end det var lukket eller åbent.
Mr. Thomas havde regnet ud af pigens særlige udtryksfulde blik måske var den mest interessante feature ved hende , da det viste hun havde en hel del mere end blot 'bjerge og dale' at byde på.

Musikken begyndte , og flød som fløde , mens de levende lys bidrog til at sætte den rette intime stemning.
Augustus skoddede den store cigar med højre højre fod, uopdragent på gulvet , hvilke fik Mr. Thomas buskede bryn til at hænge oppe over hans skaldede isse.

Augustus gav sig tid og øjne stryge over de fyldte stole og sofa grupper , idet hendes hånd greb fat omkring stangen , og det ene ben lukkede sig om det , før hun så langsomt svingede en enkelt gang rundt, men nakken bøjet bagover.
Det var playback men hun sang live til de smukke toner .

Hun trak op og flugtede langs hattens kant , før hun trak den af og kastede den ud blandt hendes publikum, og rystede hestalalen fri - da klipsen var fjernet imens alles øjne lå på den flyvende hat.

Augustus udførte en hel lille Master i dans og sang , på bedste show maner . Afklædningen eller FORVANDLINGEN fra mand til kvinde kunne hun udføre som det skulle - enkelt , stilfuldt og lige med tilpas erotik ,til at vække en appetit efter mere hos de fleste, uden der blev sleasy.

Sangen der imod - hvert ord blev leverer med sådan en empati og forståelse , og det var faretruende nær en tåre stak af , da hun nedknappede sig i sådan en grad at hendes sorte satin bh blev delvist blottet.
Efter Hat var jo røget blazer , bælte og bukser før hun og endte i en klassisk stilling på en almindelig stol, med benene på hver side og brystet mod stolens ryg. Hun var  nu kun iført i den ret nedknappet skjorte , sko og et løst hængende slips.
Håret stadig i den stramme heste hale.

Nu skulle hun den sidste del af det lille act.
Hun skød lydene af pift og tilråb væk som altid , men hun havde også allerede valgt.
Den mand ved siden af Bella, havde ikke larmet og skreget men .... Hans aura var så indsmigrende på en sær måde , og til trods for den fik hendes hjerte at danse nervøst , kunne hun ikke forbipassere en mulighed for lige at tage et nærmere kik.
Desuden var han den by far mest tiltalende fyr i rummet , så vidt hun kunne se.

Sangen var remixet og varede længere. Da hun rejste sig , provokerende sparkede stolen til side og trådte ned fra scenen , var hendes fokus på Auriel.
Kun et kort nik til Bella afbrød den.
Hun sang stadig da hun nærmede sig ham. Bevægelserne var ikke dansende med lokkende , hendes blik dig på kanten af undskyldende da hun sang , og ville indtage pladsen på hans skød, med et ben på hver side af ham.

"How many times do I have to tell you
Even when you're cryyying you're beautiful toooo

"The world is beating you down, I'm around - through EVERY  mood...
You're my downfall, you're my muse
My WORST distraction, my rhythm and blues
I can't stop singing, it's ringing, in my head for ...youu.."

Hendes hænder lagde sig på hans bryst og hendes øjne ville tavst spørge om tilladelse til at forsætte og afslutte showet hos ham ?
Hvis han afslog ville hun forlade ham til fordel for en af de piftede fyre , og ellers ville hun hviske " Tag  min elestik ud " så hun samtidig kunne lægge armene om hans hals , læne sig bagud og ryste håret ned i et kæmpe bølge brus, som plejede være en flot visuel effekt.

Hun fik halet sig op, og lod læber og  næse , kort få berøring med hans hals, imens hun sang og viklede hans slips rundt om hendes højre hånd.

"My head's under water
But Iiiii'm breathing 'fine'
You're crazy and III'm out of my mind"

Ingen tryk på nogle ord denne gang og man kunne få det indtryk at hun næsten søgte i skjul, prøvede at gemme sig ved hans hals, hvis ikke hun havde små bevægelser i hofterne der indikerede helt andre planer , for tilskuerne.
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 21:00

Smukke toner fra et klaver strømmede ud over scenekanten, og satte en skarp kontrast til den forrige sang, som havde haft en lidt rå klang over sig. Nu lå melankolien og sårbarheden i hver en bevægelse og tone i rummet, og det var umuligt ikke at føle sig draget til denne mystiske pige.
Hendes stemme skar igennem lokalet som en glasklokke, og gjorde alle opmærksomme på at lytte. Det var også svært at tage øjnene fra hende, da en del af den mere intime påklædning nu var blevet blottet. Alles blikket fulgte dog natten, som elegant fløj igennem lokalet, og blev grebet af en lidt buttet herre, som straks blev meget lykkelig at se på.

”What would I do without your smart mouth?
Drawing me in, and you kicking me out.
You’ve got my head spinning. No kidding. I can’t pin you down.
What’s going on in that beautiful mind?
I’m on your magical mystery ride.
And I’m so dizzy. Don’t know what hit me, but I’ll be alright.”


Igen bar stemningen og ordene ham et andet sted hen. Millicent. Han havde aldrig kunne finde ud af hvad der foregik under hendes lyse pande. Kunne ikke finde ud af hvad hendes spydige kommentarer og betroende blikke betød. Det havde han troet at han vidste, og det havde kostet ham et ordentligt slag i ansigtet. Og stadig. Hvorfor ville hun ikke forsvinde fra hans hoved? En underlig trang ramte ham, da han betragtede den optrædende pige. Han blev nød til at have hende. Fange hendes interesse på en eller anden måde. Alt for at få den ulidelige følelse i hans mave væk.

Hans hoved nåede tilbage til virkeligheden da fyrene ved siden af piftede, og det gik op for ham at flere beklædningsgenstande var røget af. De nøgne ben svingede lokkende omkring, og selvom skjorten stadig efterlod en del til fantasien, så var der ingen tvivl om at den pige var på den rigtige side af termometeret når det kom til hot.

Hun var nået ned fra scenen og alt for sent opdagede han hvor hun var på vej hen. ”Åh nej” Mumlede han da hun kom tæt på, og han kunne høre fyrene ved siden af ham eksplodere af latter og hujen. Et ben på hver side af hans stol. Åh se det var jo bare pirrende. ”Neeej det er jo bare unfaaaair” fik han klemt ud som en beklagelse, men fik alligevel placeret begge hænder omkring hendes liv.
Måske en smule beundrende løftede han blikket op imod hende som hun sang. Han skulle mindst have haft 8 drinks mere, end han turde lave sådan en performance.
Hendes spørgende blik blev besvaret med et løftet øjenbryn, som næsten udfordrede hende til at blive. Når hun allerede havde taget den så langt, så var det vel for sent at smide hende af? Så lydigt fik han fat i elastikken og hev den lidt forsigtigt ud, da han ingen ide havde om hvor stramt sådan en sad. Den lyse hår bølgede ned over hende, og afgav en sødlig duft, som mindede ham om en sang han en gang havde hørt. ’flowerbalm perfume. All my clothes smell like you. Cause’ your favorite shade is navy blue’. Christoph piftede ved siden af, men Auriel hørte det ikke.

Hans slips om hendes hånd fik ham hevet lidt ind imod hende, og da hun lænede sig ned imod hans hals, var det svært ikke at bemærke det gode udsyn han havde til den opknappede skjorte. Med en kampanstrengelse prøvede han at se på hende igen, men han kunne mærke at han blev distraheret.
”ja lidt skør det må man nok sige du er.” mumlede han så kun hun ville kunne høre det, efter at den sidste linje tonede ud. ’You’re crazy and i’m outta my mind.’. Det kunne man intet sige imod. Han ville prøve at søge hendes øjenkontakt, hvis hun ikke allerede havde rejst sig og smuttet.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 22:49

Bella havde sit hyr med at beholde opmærksomheden fra den kommende gom , men det lod ikke til at kaste nogle sure miner fra den mørklædte pige.
Hun vidste at mange af de mænd der dukkede op, så alle de forskellige showgirls som små brudstykker af hvert deres liflige chokolader, både i hvid, mørk eller nougat.
Og hun vidste lysten svingede og hurtig kunne skifte, så hun lod ham kigge alt han ville.
Han ville sikkert ikke komme tilbage til klubben , ikke blandt de forreste rækker anyway - alle de gifte havde en tildens til at ønske at sidde nede bagerst i lokaler, som om de ikke kunne blive set der. En underlig ting- nu var det trods alt ikke et bordel og pigerne kunne ikke købes.
Ikke sådan ret nemt da, men Bella vidst nu godt at der VAR nogle der ikke blot var selvskabelige, men tog den et par hak videre i deres såkaldte service.
Bella nussede åndsfraværende den små forlegne Chad , og smilede en smule af de røde kinder han havde .
Det var nok ikke kun alkohol, men også den fjerboa hun havde viklet flere gange omkring ham, der skabte den Pink kulør.
Hun rettede blikket mod Augustus lille show.
Hun vidste at Augustus om mindre end fem minutter, ville være en saga blot, for hun blev stort set aldrig ude og hyggede omkring gæsterne, eller tillod dem at aflægge besøg bagved, i hendes private gemakker, hvor også sminke og tøj skift blev anlagt.
Så snart ville opmærksomheden fra de tre mænd, igen tilfalde Bella...og hun ventede tålmodigt.
Mellem pigerne herskede ingen jalousi, ingen de ville bekende sig anyway.

Augustus fangede lige hans flabet blik , før hun skulle have ham til at lukke hendes skjorte helt op.hendes puls bankede lidt ekstra.
Var det en udfordring der lå i det ? De fleste mænd blev trods al deres ' jeg kan det hele' attitude lidt generte ,med hendes hofter i 'galop' men hans hænder lod til at havde et solidt greb omkring dem, og tillod hende alligevel sine små runde bløde bevægelser, som han troede åbenbart det blev ved det ? Stakkels fyr.
Augustus nåede lige at høre ham sige hun var småskør, og derfor havde hun store øjne,da hun slap hans slips og lagde begge sine hænder omkring hans håndled.
Hun førte trak dem ud til siden så ham sad med armene ud fra kroppen, og slap så sit hold , for at glide med de frie hænder hele vejen op af hans arme, helt op til skuldrene, hvor de lagde sig roligt på hans mørke jakke, og ventede på han havde fået åbnet skjorten og dermed havde udsigt til hele hendes front.

Det endte med Augustus svingede sig omkring , og ændrede sin stilling ,så hun havde ryggen mod ham.Skjorten hang ned under hendes skuldre, og hun måtte holde den fast for ikke at den skulle glide ned , og af.
Hun skød sin popo i vejret, rystede den diskret for ham næsten lidt for frækt , som en lap dance, og da den lyse rumpet og sorte g-string blev flashet, gik lyset ud sekundet efter - og lagde rummet ned i sort, og efterlod et hujende publikum der klappede efter mere. Men Augustus gav aldrig mere. Og heller ikke noget ekstra nummer.

Hun kendte rummet så godt så hun kunne dappe af, uden at vælte nogen eller noget på sin vej.
Og da lyset vendte tilbage, var fuglen fløjet og nu på sin vej til hendes omklædningsrum. Med Auriels slips dinglende fra sin ene hånd.
Det morede hende altid ,når det var lykkedes hende at løsne og snige det af , uden fyren opdagede noget. En lille joke, bare for at muntre sig selv lidt op.

En snært af uro sad i hendes krop. Hun havde aldrig før ...ALDRIG før oplevet at være ked af showet var slut.Hun havde gerne brugt mere tid hos fyren her...og så alligevel ikke...han gjorde hende lidt nervøs. Hun fortalte sig selv at hun IKKE skulle have siddet oppe online den halve nat, for det måtte absolut være den manglende søvn der gav hende den her tossede og fjollede reaktion.
Døren til hendes eget lille univers, lukkede bag hende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/8/2014, 23:23

Chad var ved at blive ildrød i hovedet og spejdede nervøst omkring, som om han forventede at hans forlovede, Marie, ville dukke op det næste sekund. En sød forstadspige med fødderne solidt plantet på jorden, men damn, hun kunne også slå fra sig.
I mellemtiden var en fuld Christoph ved at få nok af at de pæne piger ikke sad på ham, og han lænede sig ind for at viske noget til Bella. Om alkohol gjorde scorereplikker bedre, måtte være op til hende. Han var trods alt en flot fyr med lyse krøller, men havde ry for at være en kvindebedårer uden de mest romantiske replikker.

”Nårh neeeeej, virkelig?” Beklagede Auriel sig lidt videre, selvom det var åbenlyst at hans protester kunne pustes væk så let som fjerene på hans vinger. ”Altså hvis du insistere” sukkede han så, og løsnede villigt de sidste par knapper i hendes skjorte, og lagde denne gang ikke rigtig skjul på at han kiggede. Andet havde været ligeud dumt, for det ville være umuligt ikke at kigge. Selv Christoph stoppede sin samtale med Bella, for at læne sig lidt ind og kigge med. De to fyre måbede lidt dumt da mild twerking også var på programmet. Og da lyset gik ud var det ikke blot jubel der lød i salen, men også utilfredse udråb for den brat afsluttede performance.

De måbede lidt længere, og så forvirrede på hinanden da lyset gik op igen. Ingen lækker pige. Som havde det blot været en dagdrøm, var det nu væk, og en del af historien. De grinede lidt fjoget, og Christoph vendte sig igen imod sin ven og den pæne mørke kvinde.
Auriel sad der lidt, og tog sit glas op til læberne, hvor han kom til at smile ind i det i stedet for at drikke af det. Hvad var der lige skete igen? Nej det kunne han ikke bare lade passere revy, kunne han? Først da gik det op for ham at hans slips manglede. ”Son of a..” Begyndte han, men kom så til at smile lidt igen. Hans øjne hvilede på den hvide elastik, som stadig lå i hans hånd. Så rejste han sig op uden at sige noget til andre.

Sikkerheden på klubben viste sig at være utrolig ringe. Der var ikke rigtig nogen der forhindrede ham i at komme om bag ved scenen, og alt personale synes at være optaget af næste show på programmet, så han fandt sig selv alene på en lang gang, med masser af stativer med tøj til shows.
Efter at have gået forbi nogle døre, kom han til en af med hendes navn, og fandt et triumferende smil spille på hans egne læber. Havde han ikke lige drukket en kvart flaske cognac, havde hans hoved nok bedt ham gå hjem i seng, meeeen man virkede bare altid lidt mere sikker på sig selv med promiller i blodet.
Han ville læne sig op af væggen ved siden af døren og banke på 2 korte gange, og holde elastikken frem i en finger, så den ville være det første man så når man åbnede døren. Efter et par sekunder ville de to bank blive efterfulgt af et par ord.
”Hey, jeg tror du har noget af mit og den anden vej rundt.”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   13/8/2014, 15:32


Inde i hendes omklædningsrum , var der stille og der herskede fred.
Hun elskede at være her , især efter et show. Så kom Ingen og skulle snakke eller stille krav.
Augustus havde netop sat vand over til en tiltrængt kop the. Hun passede på sin stemme , og drak altid camille te efter en optræden.
Ikke at hun så sig som sanger , mere som en story teller , på en god dag.
På de dårligt følte hun at hun spildte ikke bare sit formidler talent men også hendes liv , ved at lægge energi og kræfter her.

Hun trykkede på el kedlen og snuppede en lys porcelæns kop , med syren farvet rose blomster malet på. Et te brev blev slængt over koppens tynde kant - klar til lidt kogende vand, og blev sat i vente position på sofa bordet.

To korte bank på døren ,  afbrød hendes te bryggeri , og hun så lidt irriterer hen mod den.
ALLE var klar over hun ikke gad forstyrres og ikke ville forholde sig til nogen , ikke lige efter et show, der var hun mere trukket ind i sig selv.
Hvor svært kunne DET lige være ?!

Hun rynkede på næsen ...
Måske var det Gregg? Den gamle mand der efterhånden måtte være oppe på 75-80 år, var pedel og hang ok med ,  Men måske var der hændt ham noget ? Ingen levede evigt  af mennesker , han VAR old gammel og Han havde haft lidt hjerte problemer på det sidste- som skulle afhjælpes medicinsk .
Augustus havde set ham smide pille glasset ud og også luret  hvordan han ofte tabte pusten og måtte stoppe op,med en hånd trykket hårdt i mod hans venstre bryst.

Bekymret kom hun hen og trak døren åben.
Synet af en dinglende elestik fik hende først til at glo lidt dumt , men ikke længere end hun fik samlet sit ansigtsudtryk op igen , og undlod at smile fjollet , da hun trådte lidt ud så hun kunne se Auriel helt.

Hun var ikke performer for intet og selv om synet af fyren slog hende lidt ud af kurs , beholdet hun fatningen og afslørede ikke for meget.
Hvis hendes stædighed blev stor nok, så ville det være den man så i øjnene og ikke sårbarheden. Og lige nu var hun klar til at give ham al det modspil han kunne tage.
Han var næppe kommer for at afleverer en elastik.... Men måske for at få sit slips?

"Jeg har noget af dit ? Jeg er bange for DReams on Demand ikke er ansvarlige for  mistede hjerter , såååå"  lød  let sarkastisk , da hun rakte ud for at snuppe elastikken ud af mandens hånd.

Hun kastede er blik bagud  i det let overfyldte lille rum.
Det var meget girlie indrettet , hun havde en svaghed for pige ting og nips, blonder og fjer og alt bling bling.
Lidt af en samler var hun , selv om hun selv fortrak en mere enkel udsmykningen af sig selv.Udover kommoder og reoler med al verdens stuff , var der også det lille blå sofa sæt . Over den ene stol , lå det 'lånte' slips henslængt og Augustus Øjne blev lidt større.
Hvorfor havde hun ikke bare smidt det i en skuffe som hun plejede ?
Hun skævede til Auriel , havde han set det?

" Nå... Men det var hyggeligt , der er desværre lukket for autografer i dag , så .... c'ya"

Et lille biing lød , da te vandet var klar, og Augustus ville forsøge at lukke døren.
Hun havde det .... Weird.
En del af hende havde lyst til at gribe fast i hans jakke og hale ham ind.
Hvorfor ?? Det var svaret hun manglede !
Ikke siden John blev sprængt itu , havde hun set , følt eller på anden vis haft bare den mindste interesse i en mand.
Hun var ligeglad med kærlighed og med de fysiske behov. Dem kunne hun selv klare og ønskede hun kærlighed kunne hun skaffe en Millie.  
Aldrig ville hun skulle opleve at miste en hun elskede igen.
Så ... Hvorfor nu ? Hvorfor ham ? Hvorfor stod hun og glanede som en håbløs teenager på ham?
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   13/8/2014, 16:07

Auriel smilede da døren gled op. Smilede på den der lidt arrogante måde, som han nogle gange kom til at sætte op. Ikke at der var noget ondt i det. Han nød bare at føle sig i kontrol, og det gjorde man som oftest ved at sætte en lille facade op omkring en selv.
Et øjenbryn røg i vejret ved hendes ord. Åh, så hun var rap i munden også? Han fornemmede en udfordring i det. I den skarpe måde hun slyngede det ud.
”Ikke det? Heller ikke hvis det er forsikret?” Svarede han, men rystede så på hovedet. ”Det var nu ikke lige det jeg snakkede om, der skal liiidt mere til. Mit slips derimod?” han foldede armene over kors, og nikkede om bag hende, hvor en blå stol var blevet stumtjener for hans sorte slips. Det lå der som en anden forræder og lo af ham.

”Lærte din mor dig aldrig, at det ikke er pænt at stjæle?” Sukkede han så, og ville have valset ind og hentet slipset, men hun blokerede døråbningen. Af en eller anden grund havde han heller ikke lyst til bare at tage det og smutte. Ja egentlig var det underligt at han ikke bare var fuldstændig ligeglad med det dumme slips.
”Men lad mig gætte” Fortsatte han så, og vidste selv med promiller i blodet, at det virkede underligt at han ikke bare smuttede. ”Trofæ fra dine optrædener? Jeg tør væde med at du stjæler hjerter lige så nemt.” Det var ikke sagt som en scorereplik, men mere som en konstatering. Det gav ham en form for sikkerhed, hvis han kunne komme lidt ind under huden på hende.

Hans øjne kørte kort over rummet bag hende. Rodet som bare fanden. Han fæstede sig lidt overrasket ved noget der lignede en SM overdel //og ja, den ER på billedet xD //. Blå møbler og selvfølgelig det klassiske hollywood spejl. Man kunne næsten forestille sig Marilyn Monroe dresse sig op foran et sådan en spejl. Af en eller anden grund havde han altid forbundet disse spejle med rød læbestift.

Imens han var optaget af at suge rummet til sig, hvilket man kunne fornemme afspejlede en del af pigens personlighed, ville hun til at smække døren i hovedet på ham, men han gav ikke op så let, og hvorfor vidste han ikke. Han vidste ikke hvorfor hun havde draget ham ind, eller hvorfor han stadig stod her, men… Han blev nød til at se hvor dette endte.
Så en fod blev elegant trukket ind foran døren, hvilket ville gøre det svært at smække den i. Og han besluttede helt at ignorere hendes ord, for i stedet at glide forbi hende ind i rummet med ordene ”Jeg kan se du har lavet mig te – pænt af dig.” Et smørret smil spillede på hans læber, imens han trådte hen til hendes mini tekøkken, og rakte ud efter en lyseblå kop, som om han havde boet i dette lokale hele livet. Et tebrev blev fundet efter at have ledt lidt, og han hældte vand op i begge kopper. Ville hun virkelig have han skred, så måtte hun være mere overbevisende end det.
Med tekoppen i den ene hånd, og underkoppen lige under i den anden, vendte han sig rundt, og lænede sig op af det bord, som han lige havde haft sin kop på.

”Augustus er ikke dit rigtige navn, er det?” Spurgte han så ligeud og tog en sip af den stadig meget varme te.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   13/8/2014, 22:30

Der var ikke rigtig noget formål i at afvise , hun havde slipset i sin besiddelse- for hun havde studeret hans ansigt som han tog bestik at hendes omklædningsrum, og med stolen så centralt placeret, var der no way han kunne misse det, hvilke hans blik også havde afsløret.
Hun dvælede lidt ved hans læber og det arrogante smil han lagde for dagen.
Han var vist stoppet ud med selvtillid ham her.
Nuvel - men det var hun også så han ville ikke opnå at trykke på hendes knapper, var han kommet for at forsøge ramme dem.
Augustus mødte derfor hans blik og der flakkede en lille rebelsk glød i hendes.

" nååå ja, det går vel ikke du kommer hjem til lillemor uden, så kommer du nok i skammekrogen " smilede hun sukkersødt men lagde på ingen måde an til at flytte sig en centimeter, for at hente det til ham.
" stjæle ? ..du afklædte mig og vise versa, det var vel kun fair " lod hun beskyldningen glide af.
" Trofæ? Ja det kan man vel sige...alle kunstner signerer vel deres produkter somehow - og de er betydeligere lettere at opbevare end ....et hjerte " lød det lidt undvigende fra hende, da hun var langt mere interesseret i hvem fyren var , og hvordan hun skulle finde ud af det, uden at lade ham lugte lunten og finde ud af hun var ved at DØ af nysgerrighed ?
Hun stirrede på ham, da han var hurtig og smart nok til at blokerer for lukning af døren, med hans fod...og selv om hun pressede et par gange, kunne hun ikke lide at bruge alle kræfterne, så hun demonstrerede i stedet med et 'for real ' blik , hvis budskab måtte gå rent ind.


Skæbenen ville at Augustus begik den fejl at tøve. Hendes ubeslutsomhed var anledning til hun handlede langsomt, for hun blev uopmærksom hvilke han hurtig vekslede til hans fordel - og trådte inden for .
selvsikkert indtog han HENDES domæne, med en attitude og et kropssprog der så ud som han var ejer af hele bulen.Og ikke var kommet for at blive afvist.

Det provokerede hende vanvittigt , og det hjalp heller ikke det mindste på den lille hær af små adrenalin hoppebolde ,der bumlede rundt i systemet på hende, at han virkede som en glat sæbe der bare ville smutte fra hende , hvis hun ville forsøge at fange ham i et hjørne, metaforisk talt.
" Ved du hvad .. Jeg synes du sk..." Gå nu , ville hun have endt sin sætning, men Hun forstummede da han skred forbi hende og fik den mest harmløse sætning i verdenen til at lyde så forbandet flabet .
Augustus rynkede brynene lidt , noget virkede ikke helt efter hensigten her.
Hun ændrede så sin taktik...
" Jamen , har du ikke lyst at komme ind og se hvordan jeg bor? Og ...ja ...tag endelig lidt te " kom den tørre ironi ud , istedet for at skælde ham ud.
" De fleste plejer dog at have blomster eller chokolade med ,når de aflægger visit " stak hun til ham , selv om hun nu ikke tog imod de ting, hvis hun på nogen måder kunne snige sig uden om.
Hun fandt synet af ham , en komplet stranger ....flot,fræk og flabet....nu i fuld vigør i hendes tekøkken , en smule ....far out.
Hun anede ikke hvem han var- eller hvad han egenlig ville hende?
På en forudroligende måde kunne hun lide hvad hun så, og det freakede hende lidt ud, hun ville bare ikke give ham den tilfredshed at han skulle fornemme det.

Hun rømmede sig for at påkalde hans opmærksomhed.
" Hør jeg ved ikke om dét der plejer at skaffe dig dates, men jeg forsikrer dig at du ikke har held i posen her! " Lød det mere kækt , imens hun lænede sig op af den nu lukkede dør. Hun var begyndt at knappe sin skjorte op igen, da det ligesom så ud til han ikke ville gå .

Hun kunne godt mærke på vibrationerne i luften at han lige nu havde raget alle de gode kort til sig , og hun forstod det helt ærligt ikke. Hvordan fanden havde han kunne vende hele situationen om?
Burde HUN ikke være den med bukserne på lige nu?
Med håndfladerne skubbede sig væk fra døren og kom nu mod den mystiske fremmed.Hans aura virkede varm og en smule dominerende .Den gav hende en illusion om hun kunne føle den i luften omkring sig, føle ham...mærke hans sind...i den parfumeret luft. Det gav bare ingen mening .
Hun lod hans spørgsmål svæve ubesvaret rundt i tavsheden mellem den, mens hun gav sig riiiiigtig god tid, til selv at lave sin egen te.
Hun så på ham, ind i hans øjne hvis han ikke kiggede væk, og lod en...to....og tre kløver ,spar og hjerter formet sukkerknalder droppe ned i hendes te,med adskillige sekunder imellem. Langsomt rørte hun rundt, uden at slippe ham ud af syne.
Hun var ved at sprænges over HVORFOR han var her? Han slog hende ikke som den typiske mand der kom for ....at bejle...og dog...en mand som ham var vant til at pege på dagens legetøj og sikkert få,det med fin sløjfe på og hele molevitten.
Et smil bredte sig da hun ENDELIG svarede på spørgsmålet om hendes navn.

" Det kræver lige liiiidt mere , hvis vi skal til at udveksle personlige data " betalte hun igen for den med at stjæle hans hjerte,der ville kræve mere end hun havde disket op med.Et easy smil gled frem og hun følte sig igen oven på...eller ihvert fald ved at genvinde sit terrain.
Skjorten var nu knappet pånær de øverste der fik lov at stå åben.
Augustus havde indtaget stolen og sat sin te fra sig.
Nu trak hun i slipset , der lystrede som en levende slange ville og gled ned i hendes skød , så hun kunne fange det ind .
Hun håbede på at tirre ham, bare lidt da hun begyndte at binde det, tage det på og rette slipseknuden til det sad godt omkring hendes slanke hals.
En lille tavs protest over han var kommet for at hente det.
Hun krydsede sin ben , og tappede lidt med de lakeret finger negle på stolens armlæn.
" Hvem har sendt dig ? Ooohhh !!! Ooh DU er fra Kommisær Dave !
Du kan hilse og sige svaret forsat NEJ ka' du -og ...og sig ...sig ..han kan stoppe sin halskæde helt op hvor solen aldrig vil kigge ind- forhåbenlig !"

Ja...NU troede hun så at hun havde gættet gåden og knækket koden, for det måtte jo være en af Daves lakajer? Dave var ved at nærme sig grænsen for hvor mange afslag han ville affinde sig med, det havde hun set de små spæde tegn på.
Og nu sendte han så en ...charmør ud for at bløde hende op.
Hun følte sig fælt skuffet. Hun kunne lide tanken om han var kommet for hendes skyld, og ikke for at eskorterer hende hjem til Kommisær Dave....den skiderik.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   14/8/2014, 10:27

”Argh ligner jeg virkelig sådan en mors dreng?” Sukkede han ved hendes bemærkning om at komme hjem uden slipset. Han kunne egentlig ikke rigtig huske sin mor. Ikke andet end hendes gyldne øjne, søde duft og svage smil. Det var også ved at være manege tusind år siden hun havde været andet end støv under den egyptiske ørken. Han havde selv været det samme, hvis han ikke havde fundet den ring, som stadig sad solidt om hans højre ringefinger. Han kunne skam sagtens tage den af, men det var om at holde den tæt på. Kom han for langt fra den blev han svækket, og han turde ikke tænke på hvad der ville ske, hvis den blev ødelagt med magi.
”Ah ja det var jo fuldstændig uprovokeret at jeg gjorde det. ” Fnøs han underholdt. Og havde blokeret døren med foden, og smilede triumferende da han mødte hendes rebelske blik. Hun kunne skam bare bede ham om at gå og mene det, så skulle han nok smutte.

”Undskyld, hvad var du ved at sige?” Smilede han lidt, da hun prøvede at få ham til at smutte, og valsede over til teen. ”Jamen tak da” Kom det uden uden skyggen af ironi igen, selvom han havde fanget hendes.
Et træk på skulderen da han løftede teen op, for at hælde noget af den varme drik ind i munden. ”Nah. Jeg er sikker på at du er ved at være træt af sådanne ting. Udfordring derimod.” Og udfordring, det ville han påstå at han var.
Han kunne selv lide udfordringen i at tale sådan med en fremmed. Man smed bolde efter dem, for at se hvordan de parerede og smed igen. Og hende her smed godt nok bolde igen, som var mere spændene ned underhåndskast. Der var noget rebelsk i hende som var tiltalende. Hun rullede ikke over og spillede død, men der var altid en dør som stod lidt på klem i alt hun sagde.

Auriel kom til at grine en smule og trak teen ned fra ansigtet igen. ”Virkelig? Dates? Er det det du tror det her er” Med et skævt med rystede han lidt på hovedet, men egentlig vidste han ikke helt hvad det var. ”Men hvis jeg virkelig ikke har held i posen, hvorfor har du så ikke smidt mig ud endnu?” Kom det så flabet og med et udfordrende blik der matchede.
Imens hun tog sig god tid til hendes te, kiggede han sig rundt og pillede en gang imellem ved et eller andet hun havde hængene. Bare for at træde over nogle grænser.
”Ah du er god” Smilede han, da hun gengav hans forrige kommentar og bekendtgjorde at personlige data skulle der arbejdes for. Hvad det præcis var hun så var god til, var han ikke sikker på.
”Hvad så med at jeg gætter det?” Prøvede han og lavede et tænksomt udtryk. ”Det er enten et anagram af dit dæknavn, eller også starter det bare med samme bogstav. Tror ikke der er så mange anagramer til Augustus såå…” Begyndte han, og remsede så en masse navne op med A. ”Alexandra? Adele? Adriana? Agnes? Alberte?”

Hun begyndte at ævle om en kommissær Dave, og han så bare underligt på hende, imens tebrevet blev hevet op og ned et par gange. Hvad talte hun om nu?
”Jamen jeg kan da godt hilse ham fra dig.” Svarede han så lidt forvirret. ”Der kan bare godt gå noget tid, for det er svært at hilse nogen man ikke kender.”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   14/8/2014, 13:28

Augustus ville egentlig helst ikke ud med HVAD han lignede , for han vækkede helt klart tanker i hende, der al forlænge havde været både glemt og begravet.
Selv om hendes facade dryppede af afvisning når klubbens gæster forsøgte kurtiserer hende, kunne hun dårligt tvinge og vride en ægte dråbe frem NU.
Hun kunne da sagtens vedkende overfor sig selv at det var meget længe siden , hendes garderobe havde haft besøg af en fyr en tiltræknings værdi af hans kaliber.
Udfordringen synes at gå hånd i hånd med hvert et ord han havde til hende.

Om det var en date hun troede det var ? ” Med mindre du er ved at fingere et indbrud ” glimtede hendes øjne , der nu afslørede at hun var underholdt af ham.
Hvis hendes følelser var et tastetur, så sad fyren her ikke og trykkede med hans pegefingre på de samme to taster.
Nej,som en klaverspiller ville alle ti fingrer være i sving,og flyve elegangt og ubesværet over hele striben af tangenter,og skabe en melodi i bevægelse.
Al for mange toner, der sammen gav en herlig melodi. Den melodi havde han vækket.

Augustus lod ham pille ved hendes sager, med et overbærende blik.Hun var sikker på, med den attitude og arrogance han udviste at et forbud blot ville stimulerer ham til at tage fjerviften ,korsettet eller den lille pudderkvast helt ned af hylden til en endnu mere grundig inspektion.
Hun så kort væk,da hun snuplede i egne tanker og mærkede at hun fandt en sær tilfredsstillelse ved at se ham røre ved hendes ting.
Hun kunne lide at have ham her, gik det op for hende.
Med den nyopdagelse påplads, faldt han lille anerkendelse , og Augustus forsvar var begyndt at falme kraftigt.
Hun anede intet om ham ,men han vækkede en længsel i hendes som hun troede var forlængest borte.
Han gav hende lyst til at forsvinde ind i hans arme, og glemme verdenen der omgav hende.Om ikke andet så bare for en kort stund.
En sødelig smerte tog den begyndelse i hendes bryst, og bredet sig langsomt ud derfra,da hun genlevede hendes lille show fra før,genkaldte sig følelsen af at sidde oven på hans skød, berøre hans hals og bevæge sig …en smule..på ham.

Uden at vide hvad hun skulle bruge den erkendelse til, lod hun ham gætte løs på hendes navn.
Det var både facinerende at han kunne ramme så tæt på mål, men også grænseløst irriterende at han bare valsede ind og…overtog showet.
Overtog showet….og lod hende være den måbende tilskuer for once.

”Close…men du kan bare kalde mig August, hvis …du ikke er til drenge navne” smilede hun lidt forlegent,og denne gang et helt ægte et.
Augustus fandt sjældent interesse i nogen og havde ikke brugt sit navn rigtige navn,over for nogen mand LÆNGE.
Ikke siden John dødede, den sidste der havde udtalt det, var ham under et intimt og kærligt øjeblik.Et øjeblik …og så var alt sprængt itu få timer senere.
Hun fortrængte minderne så de ikke `blev for tydelige i hende øjne`

Et øjeblik blinkede forvirringen mellem dem.
”Så du er IKKE sendt ud af kommisæren ?” nu var det weird, hvorfor sad han så her i hendes sofa nu?.
Hun strøg det lange pandehår lidt til siden og trak vejret dybt ind.
Hendes blik mørknedes, men det var ikke sikkert han ville kunne se det, da hun så ned på hendes hænder, placeret i sit skød
.Årh jo…han VAR en udfordring, og om hun ville eller ej, så var han en hun kunne lide.

Augustus fangede hans blik. Hun så næsten bedende på ham, som om hun tiggede ham tavst om at få den strammende søde smerte der bankede i hendes bryst , til at opløses…og klinge af.

”Hvad hedder du ?” talen var sagte og svagt undrende, som om en magisk event blomstrede op lige foran hendes næsetip.” hvem ER du?” hviskede Augustus og hendes øjne dvælede ved hans blik,der lignede flydende guld, fra hvor hun sad.

”Jeg tror jeg skal have noget stærkere til den te her. Drikker du øl?” ville hunprøve løsrive sig,og finde noget at styrke sig på.
Måske at tage lidt nerver med.
Dernæst ville hun flyve op for at bringe ham en-eller hvad han nu ville have.
Med en flaskei hver hånd,ville hun vende tilbage- men denne gang for at sætte sig i sofaen,ved siden af ham.
Hun trak de bare ben op i sofaen, som var hun en lille havfrue. Fødderne lod hun stritte ud, da hun havde revet hul i et møbel før med de højehæle,og mr. Thomas havde set sig nødsaget til at fratrække en hel sofa fra hendes salær. Hun legede med hans slip, loddet snore omkring hendes hånd, imens hendes tanker prøvede at finde vej,hvor de skulle gå fra her?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   14/8/2014, 14:20

Han smilede da hun foreslog han i stedet var en indbrudstyv. Interessant egentlig. Det ville ikke være svært at snige nogle smykker ned i lommerne. Måske diverse tyve skulle til at bruge den taktik? Nu var det ikke lige hans område dog, så han lod hendes smykker blive hvor de var.
”Du må indrømme at det er et snedigt planlagt indbrud” Svarede han bare, og lod hende lege med tanken, selvom han var ret overbevist om at hun ikke mistænkte ham for noget i den dur. Han samlede dog for effektens skyld en lille glaskugle med en snemand op og betragtede den, inden han langsomt lagde den ned igen.

Han dumpede ned i den blå sofa, som gav en smule efter under hans vægt. Ville hun styre showet, så måtte hun jo friste kontrollen fra ham. Selvom det var svært på nuværende tidspunkt, så var han sikker på at hun stadig havde snilden til det.
”Siden hvornår går du op i hvad jeg er til?” Kunne han ikke modstå fristelsen af at give hende, men smilede så og bekendtgjorde at August var fint for ham.

Der var noget i hendes blik han kunne genkende, og det var ikke den rebelske glød, som før havde skinnet igennem. Noget dybere og mere personligt. Noget de fleste prøvede at fortrænge. Han kunne ikke læse tanker, eller se hvad andre tænke, men lige det blik. Det kendte han alt for godt. Det var nok også derfor han besluttede at sænke facaden bare en smule.
”Hey.. Er du okay? Du kan altså bare smide mig ud, hvis jeg trænger mig for meget på.” Prøvede han. Det fleste der kendte ham ville vide at den lidt glatte og arrogante facade han satte op, kun var overfladen. Men for en fremmed var det nok svært. Derfor kom han til at knække lidt hul i facaden, og vise lidt af det der var indenunder. Han nød at spille de her små spil med folk, og han nød at tage kontrollen, men med det sagt, så havde han også en dybere side. En dybere side, som kunne se at der lå noget under hendes hud og trængte på. ”Men jeg kommer nok igen alligevel ” Pjattede han videre. Denne gang med et opmuntrende smil, frem for hans lidt bedrevidende.

En rysten på hovedet bekræftede at han ikke var sendt af en kommissær på en eller anden underlig bejler mission. Da han så op igen, undrede han sig lidt ved det blik hun sendte. Det lignede ikke et bedende blik, som om hun bad ham smutte, men han kunne heller ikke fornemme helt hvad det var.
”Oh no no frøken. Et navn for et navn” Fnøs han af hendes spørgsmål, og vidste ikke helt hvad han skulle svare til det næste, og det var da også hvad han sagde. ”Det ved jeg ikke hvordan jeg skal svare på” Lød det ærligt da hans blik fangede hendes igen. Han var mange ting, men de fleste ville han ikke sætte en fremmed ind i. Desuden var han ikke sikker på at hun ville tro ham. ”I aften er jeg blot en klubgæst, som skulle ud og opleve Vegas natteliv.” Tilføjede han efter nogle sekunders tænksomhed.

”Øl er fint.” Egentlig plejede han at drikke det lidt stærkere. Øl havde det med at gøre en lidt døsig, hvis man ikke passede på.
Hun tog plads ved siden af, og han lagde en arm over ryglænet bag hende, og drejede lidt om imod hende, så han bedre kunne tale med hende. ”Medmindre du skjuler en fest i dit lidt rodede skab, hvad siger du så til at slutte os til festen derude? Medmindre det ikke lige er din… kop te” Lød det så. Det sidste med et nik imod hendes tekop og med et lidt fjoget smil. Han kunne aldrig være sjov når han prøvede, og hun gjorde ham lidt nervøs af en eller anden grund. Den måde hun smilede, den måde hendes hår faldt på og bestemt også den lidt sensuelle måde hun bevægede sig på. Han følte sig draget til … Noget. Måske var det hende, eller måske var det bare at være alene med en meget smuk fremmed? Hun fik ham til at savne noget. Et nærvær med nogen.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   14/8/2014, 15:05


" Jo ... Bryd ind hos den rigtige kvinde og DU ville sikkert blive efterlyst og krævet tilbage istedet for smykkerne " lod hun ham få.

Siden hvornår gik hun op i hvad han var til ? Antydningen af et smil legede i mundvigen på Augustus.
" Du ville blive chokeret hvis du vidste hvad mænd er villige at betale for at få 'hvad de går op i ' so i DO Care "

Som oftest kunne hun ikke holde facaden , når det virkelig gjaldt.
Det var temmeligt ubelejligt.
Augustus slog blikket ned og rustede en smule på hovedet, hun rystede nej -men svarede " jaja ... Jeg er ok. Du minder mig bare om en jeg ikke har set længe" forklarede hun. Brynene var trukket sammen og stemningen ændret en smule.
Hans stemme havde fået et dybere klang , et blidere krydderi og det gav ham blot endnu en interessant side.
Det var som han havde ... Lidt af det hele, og så kunne skrue op og ned , alt efter lyst og situation.
Augustus så på ham og uden at tænke over det faldt ordene bare ud , selv om hun ikke ville lyve var hun ikke parat til at afsløre alt.
" Amalia ... Og SÅ tror jeg du skylder mig dit " lød det lidt mere fattet.
Hun brød sig ikke om at føle sig presset til at leverer Info men derfor kunne jo sagtens snyde lidt ud af ham , ik ?
Han besnærede hende med sine undvigen svar , og at hun ikke kunne få ham til at åbne op.
Men det lød til at han ønskede just another Night , just another Grown up bedtime story - og dem brugte hun bare ikke tid på.

Men ....
Så igen ....
" Jeg acceptere din invitation " fremhævede hun da liiige at interessen lå på HANS side.
" Vi kan godt gå ud og jo ... Det er min kop the ... Faktisk er det også sofa ... Min scene .. Mit show - du indånder MIN luft nu , darling " purrede hun op i hans mørke hår , og rejste sig tilfreds med lige at kridte op at de var på HENDES domæne , skulle han have svedt der helt ud.
" Jeg skifter lige ... Siden du ikke er til mænd " små lo hun og forsvandt om bag den klassiske omklædnings skærm med tre sider.
Her blev slips og skjorte erstattet med en midnats blå kjole - en der blot var skåret over barmen og blev zippet op i siden.
Et slags klædeligt velformet 'rør' syet i en stod med lidt satin look.
Hun tog en lille kæde omkring sin hals , med en hvid perle i der lignede den var i sæt med de øre perle stillere hun også havde gemt derinde , bag alt håret.
Augustus skiftede ikke sko men greb i stedet en lille taske og trådte frem.
" Så.... Er det NU en date ? Eller skal du også stjæle askebægerne derude fra " nikkede hun mod show salen med et stort smil.

Hun fik låst døren bag dem , og sammen vendte de tilbage til salen og Mr. Thomas der sendte et stort forundret blik. Man kunne næsten spore frygt i det blik han sendte.
Hun plejede da ALDRIG at modtage mænd. Eller at få besøg bare ? Hvad NU ? Tænk hvis fuglen forsøgte flyve fra reden.
Mr. Thomas gik helt i selvsving og begyndte at ringe rundt for at få oplyst helt hvordan Augustus kontrakt var skruer sammen.
For at indynde sig i tilfælde af problemer forude - fik han da også lige på husets regning , sendt en vanvittig dyr flaske af champagne til deres bord.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   14/8/2014, 16:06

”Jeg vælger at tage det som en kompliment” Blev svaret til hendes kække kommentar, og løftede lidt skeptisk et øjenbryn ved det næste. Han blev næsten skuffet, hvis han altså ikke havde haft på fornemmelsen at det ikke skulle tolkes sådan. ”Ah, så nu skal du have betaling eller hvad?” Smådrillede han i en venlig tone. Han var udmærket klar over at hun ikke var prostitueret eller noget der lignede. Hun virkede ikke som typen. Desuden så det ud som om hun sagtens kunne klare sig økonomisk.

Sekundet efter han havde spurgt om hun var okay, havde han fortrudt det. Det var at gå over en helt anden grænse, og ikke noget en fremmed skulle pille ved. ”oh..” Svarede han derfor, og fulgte hendes eksempel og rettede blikket ned imod gulvet. ”Du minder faktisk også om en jeg kender.” Prøvede han så at redde den lidt. ”Men sidst jeg så hende, gav hun mig et slag i ansigtet. Det håber jeg vi kan undgå” Prøvede han at le, selvom hele den scene var noget han stadig grublede over. Der var stadig noget over det slag der brændte mere end han ville indrømme.

Han fik et navn, og lagde hovedet lidt på skrå. Hvorfor gav hun ham det nu, selvom det var for personligt før? Noget sagde ham at han ikke havde det rigtige navn, men det var også lige meget. Med et skævt smil svarede han efter en tænkepause ”Well… Amalia… Jeg er… Aslan” Hun ville vide han løj det var han ret sikker på. Nok fordi han intet gjorde for at skjule det, og at han tøvede. Hvorfor behøvede det også at være så personligt. Navne var bare ord. De var her og nu.
Han studsede lidt over sin egen sætning om Vegas natteliv. ”Nej vent det kom forkert ud. Jeg er ikke..” Prøvede han at rette det, men sukkede så og tav. Han vidste ikke hvad han lavede lige nu og han havde ingen plan.

”Virkelig?” Svarede han bare på det med HANS invitation. Han skulle nok få hende tilbage på den, men lige nu havde han ikke noget smart come back. Det næste derimod.
”Det er måske dit domæne, men..” Han lænede sig lidt frem og kom en smule tættere på hende. ”… Det er min verden, og jeg gør hvad jeg vil” Han smilede stort da han lænede sig tilbage igen. Okay fysisk ejede han ikke helt verden. Kun en lille lejlighed og en stor bil. Men der var så mange begrænsninger. Så hellere se verden som sit eget råderum.
Hun smuttede om for at skifte, og hvor meget han end prøvede, så var omklædningsskærmen helt uigennemsigtig for hans blotte øje. Imens hun skiftede ville han tjekke sin mobil for at finde intet nyt – som altid.

Hun var snart tilbage, og uden at skjule det, sendte han elevatorblikket fra den høje sko og op til de mint blå øjne.
”Hvis insistere og ser SÅ godt ud, så kan jeg vidst ikke afslå” Gav han igen, og sendte denne gang interessen over på hende igen ved at hinte at det var hendes forslag. ”Men et par askebægre kan man heller ikke stå for” Smilede han videre og kom op at stå, for at følge med hende ud i klubben igen.

Chad og Christoph sad stadig ved samme bord. Nu var Bella dog rykket over til singlefyren, som viste en del mere interesse. Ikke længe efter de havde sat sig blev en dyr champagne sat på bordet, som alle så lidt mistroisk på.
”Det giver vidst pote at have VIP’s ved bordet” Smilede Auriel endelig.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   15/8/2014, 13:08

Augustus sendte ham et strikst blik, ved hans lille joke om betaling.
Den var jo harmløs nok, men der huserede bare SÅ mange fordomme om showgirls, ellerom kvinder generelt og især dem der der ikke var påklædt som en skumfidus i flyverdragt når de arbejdede.Mange mænd troede de var lette på tråden, og kunne købes.
Det havde hun selv erfaret var en MEGET udbredt misforståelse , indenfor hendes fag….ihvertfald brugte hun hver en anledning til at punkterer den ballon,svævede den forbi hendes snude.

Hun trak i smilebåndet..” Oh…så det er altså et slags karaktertræk du har, at du stikker næsen for langt frem.Nu er jeg advaret.
Men mon ikke vi kan klare os igenenm aftenen uden slag af nogen slags ?” lød det fornøjet, da hun godt ville have været en lille flue på væggen , og studerer ham …se hvordan hans ansigt lyste op i overraskelse, lige da pigen havde langet ud efter ham.
”Jeg er sikker på havde fortjent det ” sluttede hun af med et grin.Piger slog efteralt sjældent bare for fornøjelsens skyld.

” Aslan ? …okay ” mumlede hun, og fandt hans måde at sige det på lidt løjerlig. Stak fyren hende en plade eller hva? Det var da slemt nok hun gjorde det, men inden aftenen var gået ville hun sidde med hans data og derfor vide om han talte sandt, for hun var ret interesseret i at vide mere omham- om han ville eller ej.
Og selv hvis hun skulle benytte lidt ufine triks til det, som at indlede lidt flirt med kommisæren over sms, så skulle hun nok få halet oplysninger ud om den mørkhåret spændende mand, der virkede så enormt tillokkende.

”Its a mans world ? Er det ikke en sang ? Det er i hvert fald ikke et fact ” smuttede hun om bag skærmen med,og lagde lidt fysisk afstand til ham for gosh hvor han dog brændte igennem hendes filter.
Hun ville havde smilet overlegent, da han kiggede interesseret på hende,i civil dress -for det havde hun LYST til at være.Ham overlegen.
Men desværre reagerede hun ved at blive lidt genert i stedet, da det nu var Hende og ikke Augustus Kennedy der blev målt.
Eller NÆSTEN hende da.Amelia…close enough to Amanda.

Augustus gennede Aslan til den åbne dør,med et lille nik.
” Ja…du kan jo selv se hvordan jeg møver mig ind i din garderobe,så der er vel ingen pointe i JEG forsøger benægte ” lo hun og lod ham gåførst ud, så hun kunne aflåse efter dem.

Ved bordet hilste Bella overstrømmende på dem begge.
Både Chad og Christof havde vist sig glimrende selskab, på hver deres måde var de søde og sjove, og de sørgede for der var flød drikkevare i lind strøm.
Augustus rakte hånden til de to fyre ” Hej…Augustus Kennedy, håber i har en dejlig aften ” sagde hun og fik så sat sig ned mellem Christof, med Bella på skødet og Aslan.
Hun satte sig lidt skævt, så hun havde bedre mulighed for at små snakke med Aslan. Lige nu var der ingen shows på scenen,men en pianist sad og spillede nogle støvet stemningsfyldte numre af ældre karakter.
” UUhh ja…det er enda en af de dyre! ” udbrød Augustus.” Nå men såmå vi da hellere smage på den ik ?”
Hun skænkede op.

90 minutter senere

”Og sådan gik det til at jeg sad hele aftenen bag tremmer og ikke engang fik lov at beholde gevinsten fra min jackpot ” grinede Bella,og fik Chad og Christoph med på legen.
Augustus havde fået en fire fem glas champagne og flasken var skiftet ud op til flere gange nu.
Hun lænede sig ind mod Aslan og lagde hovedet mod hans skulder.Kort lukkede hun sine øjne, og lod vipperne kaste skygger ned af de lyse kindben.
” Mmmhvem ER du…jeg går ALDRIG på datemednogen,men….du…dig har jeg lyst til at tage med hjem og sætte på min hylde ” lød det fjollet ,men da hun slog blikket op igen kunne hun ikke komme uden om at der var tyngde bag hendes godmodige dril.
Champagnen var gået i hendes blod,og hun havde lyst til at…ja hvad ? finde en undskyldning for at kunne være ham nær igen.
Hun rakte sin hånd frem mod ham, tog et lille forsigtigt initiativ, der for andre var intet…men for hende en hel del.
” Danse?” spurgte hun ,uden at se ham i øjnene,for skuffelses ikke ville vise, skulle han takke nej.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   15/8/2014, 13:53

Et karaktertræk? Det kunne man vel godt sige. Han havde en vane med at tro at han kunne få alt som han ville have det, og selvom den lektie var lært for længe siden, så var det ofte han faldt over noget igen, som han ikke kunne holde sig fra. Det havde været en af de ting. Han tog for givet at han sagtens ville kunne gøre som det passede ham, og Millicent fik vækket ham fra den dvale.
”Ja. Ja jeg havde fortjent den lidt” Indrømmede han med et fjernt smil. Han måtte virkelig have virket som en idiot. En forkælet idiot. Han savnede hende nu stadig. Hun satte noget i gang. Noget der ikke var nogen der havde pillet ved i meget lang tid.

Han nikkede bare til navnet. Om hun kunne gennemskue det eller ej var uden betydning. Navn betød ikke så meget for ham, men hans eget var kendt rundt omkring, og han skulle ikke risikere at hun var en af dem der kendte det. Det store drama med Vladimir og mordsagen havde haft ham på eftersøgning et stykke tid, indtil alle fangede hvad der var sket. Desuden vidste de fleste væsner der havde været der den aften hvem Auriel var. Hvad han var. Det kunne nemt have spredt sig, men ingen havde genkendt ham endnu, så han troede på det bedste.

”Det kommer vel an på manden.” Svarede han tilbage imens hun skiftede. Selv var han nu en smule enig med hende. ’Bag en hver stor mand står en stor kvinde’ det havde han hørt en gang, og selvom mange mænd ville benægte det, så var der noget om det. Kvinder havde bare noget, som gav dem kontrollen når de ville have den. Gav dem magten med deres sensuelle bevægelser og søde smil.

”Godt du står ved det.” Grinede han på vej ud af garderoben, og foldede armen, så hun ville kunne stikke sin ind under, hvis hun ville. Ingen skam i at være bare en smule galant.
Tilbage i klubben synes alle at more sig, også selvom de fleste i festen ikke kendte hinanden. Et klaver tonede sig ud over klubben og indledte til både snak og dans.

……

Flere tomme champagneflasker stod stadig på bordet, imens Christoph en del beruset, prøvede at åbne den næste. Bordet de sad ved var klistret af den søde likør, fordi der altid var én der ville prøve at åbne en rystet champagne. Latteren var blevet højere og smilende bredere i takt med at promillerne steg.

Auriel var efter en del glas godt i gang med at være beruset selv. Hans hoved følte sig meget højt oppe over det hele, og alting synes tåget og sjovt. ’Amalias ’ hoved fandt vej til hans skulder, og han lagde uden rigtigt at tænke over det, en arm rundt om hendes skulder. Et smil kom til synes ved hendes kommentar, og han vendte hovedet imod hende, så hun nu var faretruende tæt på. Hans øjne søgte øjenkontakt, omen de var en smule slørede af alkohol.
”MnnnEr det ikke lige meget hvem jeg er? Hvis du har en god plads på den hylde, så er jeg jo fristet til at tage med” Smilede han retur, og vidste ikke helt hvad det skulle betyde, men han havde en ide, og lige nu var der intet i verden han havde mere lyst til end at komme hjem på den hylde der.

Han tog fat om hendes hånd og hev dem begge op at stå, hvilket nok var meget godt med alt den champagne. ”Der er intet jeg hellere vil” Svarede han, og hev hende ud imod en sted i klubben hvor andre også dansede. Normalt dansede han ellers ikke, og han havde på fornemmelsen at han var forfærdelig til det, men det fungerede sådan med promiller, at når de var i blodet, var man verdensmester til alt.
Imens begyndte klaveret på scenen at spille en udgave af ”I surrender” af saybia, den mandlige pianist sang dybt til.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   15/8/2014, 18:30

Augustus skød hagen en smule frem og lod sig indfange af den øjenkontakt han gav. 
Man kunne som pige næsten ikke lade vær, vel ? 

Den sødmefulde smerte var som et lyn skudt frem i Augustus hjerte igen, da hans arm havde lagt sig omkring hendes bare skulder , og tyngden af hans arm nu hvilede på hende , samt den varme hånd af hans der lå over hendes lidt køligere hud. 
Han ville i DET øjeblik kunne havde fået hende til at sige alt, og han fik da også Augustus til at nikke og svare med en lille mumlen " Joooo..det ...det betyder ikke ...så meget"
På en måde var hun i tvivl om det var sandheden eller bare en fint tildækket løgn , der så måske ville bære dem igennem, hvad end natte havde at byde på ? 
Hun kunne beslutte at bruge aftenen på at spekulerer, undrer , reflekterer og dissekerer hvad pokker der lige var ved at ske- eller hun kunne for een gangs skyld lytte til hendes indre, og turde løbe en personlig risiko, ved at give efter for hendes behov for nærhed, behov for at drømme sig et sted hen hvor hun var elsket og ...
Ja ...drømme kunne man vel altid , og måske....måske skulle hun give tankerne et frikvarter og lade intuitionen og lysten komme et smut ud i det fri og få en tiltrængt legetur?
Hun var da immervæk ør i hovedet- som havde de tavet en karrusel tur ! 
Fortabt.

Hun følte sig fortabt nær ham, som hun ville smuldre hvis ikke han holdte om hende , holdte hende fast .
Hun kunne ikke redegøre for det, det var ikke håndgribelig nok, til at lade sig beskrive enkelt og uden men lige nu ville hun bare...glemme at rænke for et lille øjeblik. 
For en stund ville hun genopleve lykken, og lade sig selv mærke hvordan det var at smile inden i, med både sind, hjerte og krop.

Hun kunne mærke det.
Luften mellem dem var citrende, ihvert fald var Augustus' hænder let citrende og hendes mave fyldt med kriller .
Aslan virkede som hendes centrum, som en lede stjerne der sugede hende til sig med dens forførende varme og blændende lys.Det var som hun ikke burde forsøge modkæmpe det her...tiltrækningen....som om resultatet VAR givet på forhånd.
Hun kunne ikke vide HVOR langt det ville føre dem, om aftenen ville tage en brat ende, eller om de ville følges ad hjem, men hun vidste at hun ikke ville havde det i sin magt at afvise ham, skulle han tilbyde.

Hun måtte være ved at blive skør, og hun lovede sig selv at NU var slut med den boblende glade champagne , da hun rejste sig op for at følge ham ud på dansegulvet.
Tonerne og den dæmpede belysning, ville have kunne få to tykke mænd på 55 til at forelske sig i hinanden , efter et par drinks. 
Alle de små halogen lamper der hang ned fra loftet , på deres små tynde usynlige ledninger, skabte illusionen af en stjerne himmel over dem.

Sangen var en af Augustus favorit sange, hvad der fik det til at sende en forventningsfuld lille rislen , igennem hendes krop.
Hun trådte ind i hans personlige rum, da sangen ligesom ikke lagde op til en jive eller jitterbug, så hun forsvandt ind i hans favn. Her kom hun så endelig tæt nok på ham igen , så duften af ham kunne overvældede hende og og få hende til at føle sig tryg, på en måde hun al for længe havde undværet og nu indså hvor meget hun savnede.

En mørk stemme, blød som fløjel smøg sig ud af højtalerne, og kælede for gæsterne.
Augustus lænede sin pande ind mod Aslans skulder , og det føltes som hendes hjerte ville sprænges eller måske ligefrem hoppe ud af bryst , da ordene fra sangen dansede med , mellem dem..

A million suns are glowing in the night 
Everything is quiet 
Except for all the voices in my head 
That say your name 

Tonight I'm letting go 
About to give in 

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   16/8/2014, 14:52

Han varen smule forvirret. Forvirret over sine egne handlinger og lyster. Hendes køligere hud imod hans hånd, satte små elektriske stød op igennem hans håndled, og selvom han lo og nikkede, når andre ved bordet talte, så var hans bevidsthed kun ét sted ved bordet. Lige under hans arm.
Hun havde noget ved hende, der mindede ham om noget han havde haft før. Noget han havde følt før, og noget som han bare ikke kunne få.
Hendes ord var tøvende, men hvad han skulle gøre ved det var uvist. Det betød ikke noget hvem han var for hende. Hun kunne dømme ham efter hvad han så og oplevede nu.

De lokkende toner hev ham end imod dansegulvet, og han fik fat i begge hendes hænder, for at hive hende med imens han selv havde ryggen imod hvor han gik. ”Det er nok bedst jeg fortæller dig, at jeg ikke kan danse” Smilede han skævt. Det var ikke løgn. Han havde bare ikke de der hæmninger, som så let kunne smides til side og give slip. Men for hende, kunne han da gøre et forsøg.
Han svingede hende lidt fjollet rundet et par gange først, og lo da han blev lidt svimmel.
Dernæst var sangen dog ikke mere tempofyldt, end en lidt mere rolig dans, og han svang en arm omkring livet på hende. Stadig havde den anden et fast tag i hendes hånd. De bløde toner fik dem til at vugge lidt frem og tilbage.

Lamperne over dem malede et billede af en nattehimmel, som udfoldede sig over klubben og opslugte alt andet end den yndige skabning foran ham. Hun var smuk og ikke kun på sin egen måde. Men på de flest tænkelige måder han kunne komme på. Der var noget ved hende, som tog ham med storm i så høj grad, at han ikke længere var sikker på at det var ham der havde kontrollen. Måske det var champagnen der talte, men han var ikke længere sikker på at han ikke var begyndt at falde en smule for denne pige han knap nok kendte.

”I surrender myself
into the arms of a beautiful stranger.
I surrender myself to you – to you.
I surrender myself
into the arms of a beautiful stranger.
I surrender myself to you – to you.”


Sang pianisten ved klaveret. Auriel slap hendes hånd, for at lægge denne arm om hendes liv også, og trække hende tættere på, så den sødlige duft hun bar, fyldte hans hoved og gjorde ham yderligere svimmel. Hvor havde det været længe siden at han havde været så tæt på nogen. Fysisk. Han savnede nærværet og trygheden frem for alt. Han havde lyst til det hele. Til hende. Det var nok det der fik ham til at åbne munden igen.
”Så.. Hey.. Du bliver nød til at tro mig, når jeg siger at jeg virkelig ikke er van til det her” Små lo han lidt, og kunne mærke en brændende nervøsitet i hans mave. ”Men.. Har du lyst til at tage et sted hen måske?” Afsluttede han en smule diskret, og håbede først at hun ikke ville misforstå, men kom så i tanke om at der ikke var noget at misforstå. Det var jo lige sådan han havde ment det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   27/8/2014, 21:51


// skrevet for Augustus

Augustus lagde begge sine hænder i hans , og fulgte ham ud på danse gulvet.
Klubben havde altid et overbesøg af mænd, men Augustus bemærkede at mange af de kvindelige besøgende der faktisk også  var samt nogle af de ansatte piger  hun kunne ane ude i periferien- deres blikke hang dvælende ved Aslan, og fulgte ham rundt .De beundrede ham...var nysgerrige....undrede sig angående hans udefinerbare udstråling ( hans aura) - men mest at alt misundte de alle lige nu Augustus,der var den han havde udset sig .

Ja ja....udset og udset...dén kunne Augustus godt have et par kommentager til, for hun skulle bestemt slet ikke UDSES af nogen- men ....Aslan her....Aslan fik hendes hjerte til at boble.
Hun prøvede at komme uden om øjenkontakt med Aslan, da hun var ved at panikke en smule. Det føltes som om skæbnens fælde klappede omkring hende, og hun var ret så forvirret over de store udsving hendes følelser tog.
Augustus plejede da ellers  altid at have et modtræk, et rapt svar eller sågar et undvigelses triks, skulle hun finde sig i klemme i forhold til en fyr.
Men nu.....nu var der intet at trække op af hatten, og hun følte sig mere nøgen overfor ham, end når hun stod iklædt intet andet end  sit lingeri, mens  et hav af blikke sad som suge koppe mod hendes kurver, ikke helt så uskyldige igen.
Kort strejfede hendes øjne hans, da den lille tilståelse var kommet..
" Kan du ikke danse ? ...og hér troede jeg du kunne ALT ?!" brød et smil frem  og hun tog broden af med et drys humor.

" Uhh...lidt kan du da " lo hun , da han hvivlede hende rundt og hun mærkede en arm omkring taljen.
Det krævede virkelig ikke det store stjerne talent at danse til dette nummer, og det var nu meget rart, for Augustus kunne snildt følge med hans bevægelser, uden at behøve tage over , uden at skulle føre ham.
De fulgte bare musikken, og deres egen lille rytme.

Augustus følte sig ør....lidt dizzy.... men hun kunne ikke påstå at være en der let blev svimmel- herre gud da , hun var jo vant til at hænge fra trapezen oppe under loftet- snurre rundt og synge samtidig- så dén ville ingen jo hoppe på.
Hun måtte derfor erkende for sig selv , at Aslan var den direkte årsag  til letheden i hendes tanker og til  den snurrende sødmefulde tiltrækning...og længsel som hun nu var pinligt opmærksom på. Det var da altid noget den ikke blev afsløret i hendes aura eller noget, for så var den da gået amok, da også Aslans anden arm lagde sig omkring hende, og trak Augustus helt ind til sig.
Hun havde haft hænderne på hans skuldre, så snart de var fri til det, og nu var de gledet blot en smule længere ned.De hvilede på hans bryst m hvor Aslans hjertes banken mod hendes håndflade, fik hende til at føle de næsten var intime, lige midt på dansegulvet. Det var ihvertfald noget hun bestemt ikke havde for vane, at være så tæt på en mand. Og det var æggende at vide sig så tæt på ham.

Hun løftede langsomt blikket og så op på ham.... først lidt spørgende. Havde han lige tilbudt hende at ....lege... Meget tæt ? Augustus stivnede i hans favn og første indskydelse var lige ved at koste Aslan et fur, men den unge kvinde nåede dog at besinde sig.
*Dumt...det ville være dumt...lad nu ikke chancen passere forbi,  amanda ...grib den dog...grib den... Lad ham ikke gå *
Hun kunne godt mærke hvordan hendes kinder var hurtige på aftrækkeren og leverede det første svar, da de blussede op før hun nåede at følge efter med hendes ord ..
" J-jeg...det plejer jeg altså heller ikke...men.." Hendes blik flakkede en smule, hun så ud til siden på et random fokus punkt og så tilbage til ham.
Hendes fingre krummede sig sammen om stoffet og fik hans skjorte til at rynke sammen mellem hendes hænder, uden hun tænkte over det.

" Jjeg..vil gerne med dig " fik hun endelig taget  sig sammen til at sige.
Hun havde ikke været sammen med nogen , romantisk og da slet ikke intimt - ikke siden hendes kærestes død-  og selv om det var frygteligt ensomt  havde hun nok ikke skænket nok opmærksomhed til hendes behov for nærhed.
Og lige nu følte hun sig så helt enormt tiltrukket af Aslan , så det var lige ved hun fik tåre i hendes store udtryksfulde øjne.
Augustus håbede ikke at hun havde misforstået hans ord. Tænkt hvis manden mente de skulle smutte herfra og finde et sted at få en pandekage og en kop kaffe?
Ja - så ville hun nok falde død om af flovhed , lige midt på dansegulvet.
Så hun håbede godt nok ikke det var helt off,da hun kradsede blødt på hans bryst og talte med mild røst.." jeg skal bare have min taske, bor du i nærheden?"

- hvis han ønskede ville Augustus følge med ham.
Hendes øjne ville funkle ,fyldt af spænding og hjertet være på vej ud af hendes bryst ,så kraftigt det slog over hvad der måske lå i vente for hende...for dem begge.

Hun kunne ikke finde een eneste fejl ved ham, ikke nævne een ting hun ikke brød sig om. Han var intelligent, sjov, empatisk , galant....legesyg åbenbart og så havde han et udseende , en skøn mikstur af noget blødt og hårdt - han var så indbydende at det kunne have katastrofale konsekvenser for hende.
Tænk hvis hun var ved at forelske sig! ...Var hun ved at forelske sig ?
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   28/8/2014, 20:30

En sødmefuld fornemmelse af at være en smule hævet over resten af klubben. Med hovedet begravet en smule i promiller, virkede alting altid mere ukompliceret og klart. Lige nu kunne intet i hvert fald være mere klart end øjeblikket, og han blev nød til at fange det.
Det var ikke løgn at han ikke gjorde dette ofte, men det ville være løgn at sige at han aldrig havde gjort det før. Denne gang var bare… anderledes. Der var en forbindelse, som han ikke forbandt med et eller andet random one night stand. Og det var ikke kun fordi hun havde en magnetisk tiltrækningskraft uden overhovedet at forsøge.
Et lidt drenget begejstret smil, havde fundet vej til hans mund. Ikke sikker på om han var overrasket over ikke at have fået en lussing i stedet. Han havde ikke et sekund den aften set hende som nem, heller ikke selvom de mødte hinanden mens hun strippede på hans skød. Hun havde en dybde. En indre ro, som gav hende selvsikkerhed nok til ikke at behøve at gøre dette.
En pludselig følelse af at være en smule flov ramte ham, og han trak hende lidt længere ind, for at kunne placere sit ansigt ved siden af hendes uden at behøve se ind i de dybe øjne.
”Et værelse tæt på. Mød mig udenfor om 10 minutter” Han prøvede at lade vær med at smile over den lidt boblende fornemmelse i maven, da han langsomt slap hende, og begav sig imod udgangen, for at give hende tid til at finde sin taske. En enkelt gang på vejen så han sig tilbage med et lidt mindre smil end før. I midten af den boblende følelse havde været noget andet. Noget han stædigt pressede nede og nægtede at anerkende. En form for skyldfølelse, som åd lidt af hans før så sikre adfærd. Den var ikke udelukkende rettet imod Amalia, som jo selv havde givet grønt lys. Noget andet spøgte i hans tanker. Noget der fik ham lidt irriteret til at tænde en cigarret det øjeblik den kølige natteluft slog imod hans hud.

Alt frustration ville dog være presset ned under overfladen, da hun ville komme ud. Han ville skodde sin smøg, og tage hende i hånden med i retning af det lille hotel hans penge havde rakt til, imens en eller anden lam joke om en radioaktiv zone ville blive lukket ud. De neonoplyste gader ville blive passeret forbi, som om den ødelagte verden omkring dem ikke eksisterede.
Også gled hoteldøren i, som han lænede sig ned for at fange hendes læber med sine egne.

~~~~~~TIMEJUMP~~~~~~


Orangerøde stråler fra dagens første lys trængte ind igennem de blanke ruder, og næsten hånede ham, da de begav sig fra hans pande og ned imod øjnene. ”Mnnn…” blev der søvnigt mumlet, da han trak en hvid dyne længere op over hovedet. Et øjeblik var han tilbøjelig til at falde tilbage i søvnenes favntag, men det var før at den forrige aftens lettere slørrede begivenheder skød sig skarpt ind i hans erindring.
En sødlig duft som ikke tilhørte ham selv, og et kig til venstre, hvor en tot gyldent hår stak op, vidnede om at det ikke havde været en drøm. Den glitrende champagne havde aftenen i forvejen gemt denne følelse næsten væk, men nu skyllede den op i ham, som en tsunami hen over det lille Madagaskar.
Han rullede om på siden og begravede ansigtet ned i sin pude. ”Jeg er en idiot.” Viskede han morgentræt ned i den. Inden han forsigtigt hev sig selv op at sidde. Opmærksom på ikke at lave for meget bevægelse i sengen. Et par sekunder stirrede han ned på den lyse tot hår, og begyndte langsomt at hade sig selv en smule. Hvorfor var det lige at han havde gjort dette igen? En del af ham havde manglet nærheden, men han følte sig som en eller anden skurk.

Han fandt sig selv siddende på kanten af sengen med en nagende hovedpine, som sikkert bundede ud i den forrige aftens drikkelse. Dette havde virkelig ikke været som han havde prøvet det før. Det var han sikker på nu. For første gang var han rent faktisk i tvivl om han havde lyst til at snige sid ud af døren.
Auriel begravede ansigtet i hænderne med et tungt suk. Fuck. Også gik det op for ham, som han lod hænderne glide ned over ansigtet til hagen, så de gyldne øjne nu var fri, at han ikke var i konflikt over at pigen ved siden af ham gav ham en lyst til at blive, han var i konflikt fordi pigen der ikke lå ved siden af ham, gav ham en større lyst til at gå. Pigen som han praktisk talt havde haft en råbekamp med sidst han havde set hende. Gad vide om det blev det sidste han ville se til hende? Udover Vladimir var han ikke sikker på hvor han skulle finde hende.
Det var med de tanker i hovedet at han besluttede at gøre noget han havde gjort før, og noget han ikke havde gjort før. Han besluttede sig for at gå, men han besluttede sig for at lægge en besked.

Langsomt kom han op og fik hevet gårsdagens tøj på. En papirs serviet blev strøget ud på natbordet, og han sad et øjeblik og stirrede ned på den, som om ordene selv ville forme sig. Så tog han en tung indånding, og begyndte at skrive med en slidt kuglepen han havde fundet i skuffen ved siden af:

Augustus
Jeg håber at du kan komme dig over din sandsynlige og velbegrundede foragt for mig, efter at have fundet værelset tomt. Jeg vil gerne at du ved, at jeg rent faktisk kunne lide dig. Meget. Ved at i går ikke bare var en almindelig aften i mit liv. Og ved at jeg gerne ville blive her med dig, men at jeg ikke kan gøre det imod dig, når mine tanker er hos en anden. Det er for det bedste.
- Auriel

At han brugte hans rigtige navn var bevidst. En form for respekt. Han ville binde sit slips om halsen, men besluttede at lægge det på natbordet ved siden af sedlen, før han en smule tung om hjertet sneg sig ud, og lukkede hoteldøren bag sig.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   31/8/2014, 10:05

Den lette bevægelse i madrassen og en dæmpet knirkende lyd som den gav efter , havde allerede vækket Augustus op fra hendes altid lette søvn , da Aslan satte sig op.
Hun lå stille som en mus og sugede blot den dejlige fornemmelsen af han var i rummet hos hende, til sig.
Augustus smilede i ly af dynens dække , ved den delikate parade af flashes der nu kom hende i møde . Billedet fra deres ... nat... Sammen.
Hun havde følt sig så elsket.
Så godt tilpas .
Følt sig så lykkelig - og selv om hun godt vidste det var både farligt og tossedumt , så havde hun bare ikke kunne lade være at give sig til ham.
Og uanset hvad - mente hun det havde været det hele værd , for udover at have haft en virkelig stort behov for lidt nærhed, så hviskede alt i hende at han var en helt særlig mand , og hun måtte ikke lade ham passere forbi i hendes liv , ikke uden at give mulighed for han kunne blive. Hvis han vel og mærkede ønskede det.
Aslan mindede hende så forfærdelig meget om hendes døde kæreste. Han vækkede de samme følelse i hende, og havde det samme flotte mørke hår.

Der gik ikke mange minutter før smilet på de lyse læber måtte blegne.
Augustus havde forstået hvad det nu kom - for Aslans suk og handlinger var ensrettet og kunne kun lede en vej- og det var væk fra hende.

Hun kunne naturligvis havde vist sig vågen og taget samtalen med ham .
Men med hvilke formål?
Hun ville ikke tigge en mand om at blive , ikke når hans handlinger viste han ønskede at gå.
Så måtte det være sådan.
Hun var taknemmelig for hvad hun havde delt med ham , uden at ville forsøge sætte et label på af nogen slags.
Så hun lod ham gå.
Hendes øjne var blanke som hun krammende dynen og klemte den ind imod sit bryst , da Aslan lod døren lukke bag sig, og en enkelt tåre faldt ned på pudevåret.

Senere ville hun forlade hotellet , med den lille serviet i sin taske og en lille forventningløs forelsket flamme brændende i sit hjerte .
Brændende for fyren ved navn Auriel.


~~~~~~~~~


Rygsækken var svunget over hendes højre skulder og hestehalens hår lå ned over den slidte kanvas taske ,der var fyldt til et punkt hvor den kunne risikerer at springe og hun at tabe alt dens indhold.

Travle light var vel en udfordring for enhver , men for en ung kvinde som MIillicent var det jo nærmest en form for middel tortur.
Der var SÅ mange ting der var helt nødvendigt at have. Og hun ville slæbe sig ihjel havde hun bare taget 1/4 af dem med.

Hun glædede sig dog lige nu til et ophold på det lille hotel.
Et bad og en blød seng at flade ud på , virkede himmelsk.... Lågsuuuus!
Hele natten havde hun jo været ude og jage . Fangsten var blevet byttet til en smule kontanter og en ny sommerkjole denne gang.
Hun kunne ikke vente med at prøve den på.
Det var ikke første gang hun havde haft ophold her på hotellet her.
Det var rimelig i pris og hun elskede de små flasker bade nichen havde at byde på , med sæbe og cream som man kunne benytte frit. En lille luksus for den unge kvinde.

Millicent havde nu lagt planer om et bad , en omklædning - måske et lille hvil og så ud og tage et kik på bylivet.
Een ting var dog sikkert - hun skulle tidligt i seng , for Gud hvor var hun træt , da hun havde været ude og ligge på lur efter dyr, den hele lange nat. Bue og pile lå som altid skjult et hemmeligt sted.
Der i natten var der iøvrigt god til til at tænke over .... Alt.
Og der var hun NÆSTEN kommet sig over Dust havde bedt hende om at forsætte på egen hånd.
NÆSTEN.
Hun var godt nok blevet skuffet, for selv om de bare havde spillet et par , udgivet sig for at være forelsket for at opretholde et fake men skudsikkert cover, så havde der været øjeblikke hvor hun faktisk havde troet han mente det.
Dust var ak for forbandet god til at spille forelsket i hende - det måtte man give ham!og Millicents hjerte al for svækket.
Og ja .... Hun var nok begyndt at læne sig op af ideen om at Dust kunne give hende selvskab og beskyttelse og hun kunne have hans ryg , når han havde brug for det.
Men neeeeeej- SÅÅÅÅ skulle hun pludselig bare afsted , alene- havde Dust pludselig trukket ud af hatten.
Uden en forklaring der fulgte med.
Og stolt som hun var , havde hun bare været væk , den efterfølgende morgen. Bum.

Hun havde netop slået den lille buttede deskboy , Billy , i en gang mayer , og dermed igen vundet sig en overnatning uden omkostninge, så smilet var stort og alle mande problemer glemt , da hun steg ud af elevatoren og begav sig ned af den lange smalle gang , med det mosgrønne slidte tykke gulvtæppe.
Sjovt at Billy godtog at spille Meyer hver gang de skulle afgøre om hun skulle betale . Han tabte jo hver evig og eneste gang !

En dør åbnede sig og hun drejede sig hurtigt om for helt automatisk at sende et smil - der efter planen skulle have været efterfulgt af et 'godmorgen '.

Det blev det så ikke.

Først stod overraskelsen op i millicents blik, da hun så det var HAM.
Hun kunne naturligvis genkende ham I samme sekundt.
Hendes hjerte slog flik flak og hun kunne mærke hvordan en næsten overvældende følelse af glæde brusede frem i hende, på de få sekunder hvor genkendelsen dominerede.

"AURIEL ?!" nåede hun at sige , før Millicent akkurat lige fik suget en afklædt kvindekrop i sengen bag ham , bag døren der lukkede , til sig .
Hun havde også set et slips på et bord.
Piger kan være helt utroligt observerede og fint fornemmende når det kommer til mænd og andre kvinder.
Hendes blik dvælede kort ved Auriels løse skjorte krave. Helt uden et slips at færdig gøre den med.
Jaja - så han havde en dame nu.
Hendes tavshed udtalte tydeligt misbehaget og øjnene var lydløse anklagede.
Det her var hun da slet ikke tilfreds med.

Hendes blik aftog nu et mere afmålt udtryk og lige så hurtigt den var kommet - glæden- fik hun den også rystet af.
Årh jo- hun huskede skam udmærket da de så hinanden sidst.
Huskede hans lidt højtrystende skideballe , da hun havde forsøgt stille sig imellem Auriel og Vladimir - og den mand de ville udsætte for tortur.
Auriel havde nærmest måtte BÆRE hende ud af rummet , hvilke ikke helt havde gjort noget godt for at fremme Millicents rationelle side , der på det tidspunkt nok var druknet i hendes høje formaningen om HAN skulle sætte hende ned , at HAN var en kold skid og at HUN havde forventet mere af ham.
Hun havde været lettet over Auriel var frifundet - naturligvis for katten da.
Men det hele havde været et stort Press og kastet hende lidt ud af balance .
Millicent havde været stresset og træt og .... hudløs .
Og at en mand skulle tortureres var pludselig blevet et hoveddpunkt for hende , midt i kaos , at forhindre.
Og AURIEL have gået stærkt imod det.
Og imod hende.

Hun kunne næsten fnyse ved mindet om hans overlegene fysik og måden han havde slæbt afsted med hende , en hylende lille vildkat.

Hun satte hænderne i siden på hendes sorte tank top, og lidt distræt ' trommede ' med fingrene.
Det hér havde hun helt ærligt ikke ligefrem forberedt sig på og alt i hende trak i 100 forskellige retninger , alene ved igen at stå overfor ham.

Det irriterede hende også at hun bare havde sneakers og jeans på, når han stod der all dressed op.
Bare uden hans slips , vel og mærke.

" Nå.. Jeg ser du lever det søde liv ! Og her gik jeg og var bekymret for dig.... Flot Auriel !"
Fik hun meget hurtigt afsløret SÅ meget meget mere end hun selv lige kunne styre.
_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   31/8/2014, 15:35

Som en mur til hvad den forrige aften havde budt på, blev døren lukket bag ham, ikke helt så lydløst som han havde håbet på. De få ejendele han havde taget med fra bilen han over hans skulder i en sort skuldertaske af læder. Dette inkludere et sæt skiftetøj, som han dog ikke havde fået brugt, da det ville have larmet for meget at finde det frem. Derudover lidt toiletting og de vigtigste værdiggenstande.
Hans tanker var højlydte, selvom han ikke selv gave en mine fra sig foran den lukkede dør. Han havde egentlig troet det var slut med disse ting, men igen… Dette havde ikke været bare en af de gange. Måske var det netop fordi hun ikke bare havde været en eller anden pige, at han havde det så dårligt med at lukke den dør bag ham. Fysisk såvel som psykisk. Men det blev nød til at blive gjort, selvom det fik ham til at føle sig som den største idiot i verden.

Hans navn i et udråb bag ham, gav et sæt i kroppen, og han snurrede rundt på hælen med øjne der søgte efter hvem han allerede vidste de ville finde. Selvfølgelig var det hende de ville finde netop nu.
”Millicent” Svarede han, allerede før de gyldne øjne havde lagt sig på hendes fine træk. Hun var og ville nok altid være en af de mest udefinerbare personer i hans liv. Hun ville kunne kravle ud af en atomeksplosion og stadig være den mest irriterende tiltrækkende person han havde lagt sine øjne på. Og desto mere man så på hende, desto værre blev det. Alle andre tidspunkter end nu, ville han nok have været lettet over at se hende. Lettet over at hun var uskadt i en ond verden, og lettet over at hun ikke var gledet som sandkorn imellem hans fingre og forsvundet i vinden, men lige nu dominerede noget andet.
Stuck between a rock and a hard place.
Et lidt nervøst blik blev sendt imod døren bag ham, som allerede var lukket, og tilbage på den lyshårede pige igen. Havde hun set noget? Et ekstra kig i de alt for velkendte blå øjne, og det var ikke svært at se at hun udmærket vidste hvor han kom fra. Han skød blikket ned i jorden og væk fra hendes anklagende øjne. Ville til at sige noget, forklare et eller andet han ikke helt vidste hvad var, men ombestemte sig, da han endelig huskede sidst han havde set hende. Hvorfor var det lige han skulle skamme sig? Han havde ikke gjort noget forkert.

Han havde slæbt hende ud af Vladimirs forhørslokale under store protester, og havde kun lykkedes i det, på grund af den fysiske overlegenhed. Hun havde været meget insisterende. Han bebrejdede hende ikke for dét. Beundrede nærmere hendes holdninger og lidt naive tilgang til det hele, for selvfølgelig var han imod tortur. Alle engle med hovedet det rette sted ville være imod det, men dette havde ikke kun handlet om hans egen uskyld. Også om Vladimirs imperium. For the greater good, ville nogen nok sige. Så ja, han var gået med til Vladimirs metoder. Han kendte manden. Kendte hans brutale og nådesløse side. Vidste at det ikke ville blive kønt, men de havde trods alt været venner en gang, og han skyldte manden ikke at ødelægge alt det han havde bygget.
Derfor havde han taget Vladimirs side, og slæbt den hysteriske Millicent ud. Han havde intet imod de overfladiske fornærmelser hun i raseri kastede i hovedet på ham imens han slæbte hende ud. Hvad der derimod havde givet rum for lidt bitterhed var det voldsomme skænderi, som havde udviklet sig imellem dem uden for forhørslokalet, og det var gået langt videre end tortur dilemmaet. De havde begge et temperament, og det fik lov at udfolde sig for begge parter. Hun havde været rasende og han var gået i forsvar. En dårlig vane når nogen prøvede at røre ved fortiden. Når nogen prøvede at hive den ud af ham.
Auriel var stormet ind i forhørslokalet igen med smækket dør, og sat sig passivt ned imens Vladimir fik lov at gøre hans ting. Ikke tale om at han selv ville være med. Det var en nødvendighed, ikke en fornøjelse. Og da de to par timer senere var trådt ud igen, Auriel med en del kvalme. Havde Millicent været væk. Forduftet som dug for solen.

Uden helt at vide hvad han skulle sige til pigen foran ham, løftede han blikket op igen og mødte hendes, lige som hun brød stilheden. Verbale slag. Hun var god til dem. Et fnys blev svaret, og han plantede begge hænder i buksernes lommer.
”Bekymret? Org hold op. Du var den der smuttede.” Gav han igen. ”Men jo at rejse alene rundt og gamble for penge. Det søde liv indeed” han himlede med øjnene, og ville have smuttet, men han skulle forbi hende for at komme hen til trappen ned til receptionen.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   31/8/2014, 17:20


Millicent havde sit forsvar fuld ud på plads nu , og var helt klart til at sende retur , hvad end hans forsøg måtte være på at lukke ned for hendes snak.
Hun følte sig lidt ført bag lyset. Ikke at hun havde nogen Formel ret til det , det kunne de da godt være enige om. Men alle vidste at det mest vigtige var det utalte , dér der lå i luften mellem folk. Det der stod med små imellem linierne.
Hun huskede opholdet på den anden lille kro. Der havde Auriel haft noget kørende med en af pigerne. Hun var enda kommet og inviteret ham på 'besøg ' efter hun fandt ud af Millicent blot var en ven til Auriel.
Det havde været HELT forkert af Auriel og naturlig var det derfor Millicent havde Stået i flammer.
Man 'besøgte ' ikke bare piger for sjov- derfor var hun sur. Hun benægtede stædigt at hun var jaloux fordi hun ikke var hug på ideen om ham med andre. Og det gik helt galt da Auriel kort efter havde kysset på Millicent og fik en flad som tak.
Det var nok deres første lidt store skænderi. Der kom en del, blandt anden om den lille Bjørn.
Og nu var han åbenbart på spil igen. På pige sjov. Hun var da ligeglad !
Eller ....
Hun ØNSKEDE da at være det.
Men hun kunne ikke helt dy sig ...

" Ja jeg gik ? Mit job var sådan set udført - skulle bringe dig tilbage til Vladimir, remember! Og du var frikendt , hvad skulle holde mig der? "
Millicent kunne huske det havde været uvejr da hun forlod vladimirs residens.
Koldt og blæsende.
Hun vidste godt hun udfordrede ham nu , men .... For pokker hun havde savner ham mere end hun ville stå ved. Og glæden ved at se ham .... Blev kraftigt indeklemt af det fact , han Lige var stået ud af en anden piges seng.
" Jeg havde ikke tænkt mig at komme med gulvskruppe og klud og vaske gulvet rent når i var færdige med ham " lød det lidt spidst.
Tonen blev dig først helt knas tørt da Millicent forsatte ...
" Så du er her for at spille ?
I see- så håber jeg du har held i sprøjten !"
Hun kastede et blik mod den lukkede dør , og er smil sprang frem på hendes læber.
Det var ikke et smil af glæde , mere af høflighed.

" rejse rundt ... ALENE.... Åh ja! .... DET kan jeg sørme se! Nu tror jeg ikke du er helt ærlig. FLERE HEMMELIGHEDER du ikke vil dele ud af fair nok " kom det kunstigt sødet ,med referance til deres sidste skænderi.

Auriel lagde an til at ville gå , og hun følte sig trængt op i en krog - selv om hun stod frit på en gang , men en meters penge til nærmeste væg.
Trods hendes hvæsen , havde hun ikke Lyst til at han skulle gå.
De gyldene øjne var lige så slemt trylle bindende som hun huskede dem.
Og hans tiltrækningskrafts var helt urimeligt stor.
Men hvad skulle hun sige ?
Hvad kunne hun gøre?
Auriels kæreste lå få meter fra deres samtale - og hun følte hun havde luret gennem deres nøglehul.
Det var sandt som man sagde , at hjulet der knirker får al opmærksomheden.
Og i mangel af bedre , blev hun trodsigt stående uden at gøre anlæg til at forflytte sig een enkelt tomme , da han skulle forbi.
På en måde skød hun lidt i blinde her , både i øst og vest - men noget skulle hun fyre af.
Og han virkede så .... overvældende på hende. Millicents hænder gled begge ned af siden og lukkede sig om tanktoppens nederste krøllede kant , så havde hun er fast holde punkt , sort off.


" Skal du ikke introducerer mig for din veninde ? Hun kan vel klædes på ? " skød hun og HVIS han prøvede at ville smyge sig forbi Millicent, ville hun spærre ham vejen med hele sin krop.
Han skulle ikke bare komme hér og begynde at trykke på en masse af hendes knapper - og så..... Gå!
" Og styr din aura " mumlede hun da hun blev påvirket af den ret voldsom , som de stod der.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 5Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent
» Utopia - Millicent (!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: