IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   19/10/2014, 21:45


Millicents fingre lukkede sig strammere omkring Auriels håndled, imens hun ventede på hans svar. Hun kunne mærke pulsen banke bag den tynde hud og fandt det irriterende dejligt at have adgang til at 'røre ham '.
Men nu VAR hun også stadig lettere blown away af deres lille leg, og følte sig stadig ør , som en lille fornøjelig dis lå over hende.
Auriel havde ikke problemer med at møde hendes blik, hvilke opildnede Millicent lidt, dryppede benzin på de flammer der allerede var i fuld lue.
Hun havde følt sig mere sikker, hvis hans blik flakkede eller ligefrem undveg fra hendes, men de smukke gyldene øjne stirrede tilbage på hende, og gav hende en tøven. En tøven hun forsøgte kvæle ved at presse hans arme yderliger ned i den bløde madress.

Auriel havde nu ret- til dels og ramte også næsten ved alle hans betragtninger.
Kvinder tænkte og reagerede meget anderledes end mænd, og hvad der for dem kunne synes indlysende , var et stort forvirrende kaos for en fyr, men de kunne heller ikke tåle så meget følelsehalløj, før de gik ganske i baglås.
Denne gange havde Auriel heller ikke helt fanget hvad der rørte sig i Millicent.
Hans tolkning gik på hun mistroede ham for at ville tæt på, mistænkte ham for at ville have sex og så sige farvel og tak , dagen derpå.
Auriel havde forstået hendes spørgsmål sådan og det var faktisk ligefør Millicent ønskede det var sandt at det var DET han ville.
Det virkede en hel del mere tiltalende og smigrende, end det hun havde kørende inden i.
Auriels meget afslappende holdning der ledte til træthed, og et spørgsmål om at sove, havde hun forstået som han var begyndt at kede sig.
Ok - de havde ligget og 'made out ' i en pæn tid, men der var ikke en nervebanerne der kedede sig i hendes krop...og hans var ved at falde i søvn.
Det virkede sårende på Millicent , at han ikke fandt Hende interessant nok til at undgå at slumre ind.
Spørgsmålet om Augustus var ganske fyldt med ironi....hun var ret sikker på det ikke var DET han havde sagt. Auriel havde ikke forslået de skulle sove- sove var ikke en del af hans plan med Augustus. Det frustrede hende at det var med hende.

Millicent ville helt enormt gerne ligne en der havde helt tjek på situationen, men forvirringen hun kunne læse ud af hans blik, ramte dobbelt tilbage.
Hvad lavede hun egentlig ? Alle de kys med ham. Og nu var hun i færd med at klantre ham for ikke at gide sex ? Hun var ikke engang sikker på hvordan hun selv ville have det med et one night stand! Det havde bare føltes som ...uretfærdigt ...at alle andre havde fået den del af ham, men ikke hun.
Okay - ALLE andre var måske liiiige at overdrive lidt men så AMANDA ! Og hvem vidste om lejligheden ville byde sig selv igen ? lige nu ræsede alle berusende følelser og tanker bare rundt i hende, og hun ville så brændende ønske at hun kunne gøre ham lige så rundtosset- og få ham til at føle stjernerne og månen var lige til at række ud efter, når han lå så tæt sammen med Millicent og de mærkede hinandens kroppe, gennem tøjets lag der sørgede for de stadig var anstændige .

Auriel rørte ikke på sig først, han bare så på Millicent. Hun rettede lidt på sin position og løsnede sit hold om hans led, en lille smule da hun ufrivilligt havde strammet yderliger om ham, da hun forsvandt ind i egne tankerækker.
Han benyttede sig straks af hun løsnede kortvarigt op, og fik mast sig op på albuerne og pressede Millicent en anelse tilbage. Hendes øjne kunne ikke slippe hans, selv om hun 'var øverst' havde han den mest bydende udstråling , og hun måtte til at kæmpe for at holde fast i den beslutsomhed hun havde haft for et minut siden,den havde da gemt sig godt og grundigt lige nu.

Årh nej ! Da Auriel fik færdiggjort hans sætning, var hun ved at dø.
Det var jo HELT det modsatte hun troede! Hun sad ikke og troede han ville MERE, hun troede jo han var ved at kede sig ihjel!
Men det kunne hun jo ikke vade i NU , ikke uden hun ville se komplet latterlig ud.
Hvordan kunne HAN også komplicerer alt på SÅ kort tid ?
Nu ville hendes hjerne give to valg til hende, enten at tage flugten eller angribe, for der var klart en ubalance i luften her.
Hun sad stadig ovenpå ham, og selv om hun slap ham med højre hånd, havde den venstre stadig tænkt sig at holde lidt styr på den ærkeengle, for hun turde slet ikke slippe kontrollen nu.
Med højre hånd daskede hun til ham og prøvede at vende det hele på hovedet.
Måske hun kunne charme sig til det hele kun havde været for sjov ?
" Aii det tror jeg da ikke du vil ! Hold dog op Auriel, dét har jeg da aldrig sagt noget om . Den dag du ikke misforstår mine ord, så får du en fin premie, en efter eget valg " hun håbede han bed på krogen , og bad om noget helt ublu som en sportsbil ! Så kunne de altid forsætte med at drille hinanden med det og med hans beskedene ønske- for var der noget hun IKKE syntes tiden skulle gå med nu, var det at skulle udpensle overfor ham at hun var frusteret over han åbenbart bedre kunne lide St kysse med Augustus, da det føret heeeelt andre ting med sig, end ....søvnighed.

" ... Med det bliver først når den dag kommer, hvor du faktisk forstår mig " drillede hun derfor meget ivrigt, og ville læne sig frem for at give hans kind et flygtigt kys, og så ville hun se at skynde sig ned af mandens skød, der virkede irriterende tiltalende at befinde sig øverst på.

Hans duft blev en forhindring for hende, for netop som hun skulle til at trække sig væk halede den hende tilbage. Uimodståelig som den var...som han var...hev hun en halv mundfuld luft ind i et lille ryk, og lænede sig så frem for at gnide sin næse i et blidt strejf ved Auriels hals og op over kæben.
" Måske vi bare BURDE sove , det er en forvirrende aften....forvirrende og fuldkommen fantastisk " indrømmede hun sagte og satte et luft let kys på den markerede kæbe, før hun så ville gøre alvor af at gimpe sig ned af hans skød, for at rulle om på siden , med et lille tilfredsstillende suk , der bar vidne om hun faktisk hyggede sig helt enormt meget, og ikke ville have byttet denne aften for noget.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   20/10/2014, 11:35

”Presser du meget hårdere, så tæller det her altså som overfald” En flabet kommentar blev sendt af sted, imens han stadig befandt sig lidt magtesløs med ryggen imod madrassen. Han havde lavet et eller andet forkert, og selvom han ikke helt selv vidste hvad det var, så var hendes blik og kropssprog kun alt for tydeligt. Et eller andet i hendes kvindelige hoved havde fordrejet et eller andet, og hans mere primitive tænkning, lige på den front i hvert fald, kunne ikke følge med. Som de fleste andre af hankøn sagde han de fleste ting som de var, og havde han kedet sig, havde han nok sagt det lige ud. I stedet havde han sagt at han var træt, eller at de skulle sove, og mere skulle der ikke lægges i det. Det havde nok været en blanding af at han var træt, også begyndte det at være pokkers svært at holde tanker og fysikken på det mere pæne plan.

Hvorfor det lige var at man kunne tage træthed så nært, var ham uforstået. Det havde intet med hans mentale tilstand eller følelser at gøre. Kun fysikken, som efter kun et par timers søvn den forrige nat, og daggry der nærmere sig denne, var begyndt at køre på de sidste reserver. Lige nu virkede dette behov dog som om det var gledet væk igen. Nu skulle dette rettes op. Det sidste han havde lyst til var at begynde at såre hende nu, når han faktisk havde gjort sig umage for at lade vær.

Han havde rettet sig op nu, og var stadig bundforvirret. Hun begyndte at joke, og det var tydeligt at det var anstrengt. Han var ikke helt sikker på at han fandt det sjovt, når det var så tydeligt at hun gjorde det for at undvige emnet. Alligevel prøvede han at smile og give hende igen. ”Pas på hvad du siger. Når den dag kommer, beder jeg måske om sex.” Det var udelukkende for at drille hende, og fordi han for længst havde fundet ud af, hvor han skulle sigte, for at få nogle slag ind. Alligevel ville det være en løgn at sige at han ikke ville og havde lyst til at være sammen med hende på den måde. Det han ikke have lyst til, var at bygge deres forhold på dét. Også var han ret sikker på at et forsøg nu ville resultere i slag fra hendes side.

Auriel forholdt sig ubevægelig stadigvæk. Hans øjne prøvede ihærdigt at læse hendes blik, men han var helt blank. Aldrig ville han forstå kvinder. Måske man skulle lave en ordbog med tilhørende billeder med ansigtsudtryk? Det ville virkelig hjælpe i sådanne situationer, men så igen, det havde måske heller ikke været optimalt at begynde at bladre i en ordbog nu.

Hun havde lænet sig tæt ind, og han nød hendes duft og små berøringer, men var ikke helt sikker på hvad de betød. Han var ikke sikker på hvad deres forhold ville være i morgen og slet ikke når de sås næste gang. Ja, han vidste ikke en gang hvordan han selv ville reagere i morgen – ville det hele blive sat på alkoholens regning? Selvom den nok var ved at være fordampet..
Først blev der ikke svaret på det med at de burde sove. Ja han var stadig træt, og han vidste at der ikke var mange timer til solen igen ville rejse sig, og han ville være på vej, men var det virkelig okay bare at efterlade det sådan? Lidt til hans ærgrelse havde hun møvet sig af ham, og ned på sengen i stedet. En fornemmelse af at han burde sig noget, trængt sig på, men præcis hvad der var det rigtige at sige lige nu, virkede umuligt at tyde. Langsomt lagde han sig lidt længere ned, og lagde sig om på siden med front imod hende igen. Han blev lidt irriteret på sig selv, for alle ord der kom frem i hans hoved, snørede sig sammen i halsen på ham, og nægtede at komme ud. Først efter et par sekunders tavshed besluttede han at lægge den over på hende. ”Ikke før du fortæller hvad der foregår derinde” Han løftede en hånd og lagde en finger imod hendes pande, inden den blev lagt ned imod sengen igen. Han var måske ikke helt klog på piger, men han var ikke idiot, og kunne udmærket se at et eller andet var i vejen, og den humor havde dækket over noget, som hun helst havde undveget.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   20/10/2014, 15:25

Årh hvor vi her havde at gøre med en pragt demonstration af male versus female perception .
Auriel kunne ikke forstå at det kunne tolkes 'forkert eller negativ ' at han blev træt , især når man vidste hvilke strabadser han havde gennemgået det sidse døgndrift.

Og Millicent kunne ikke forstå at det kunne tolkes anderledes end han kedede sig bravt eller at det ikke var dejligt eller spændende- når man tænkte på det var første gang de have delt sådan en intim kontakt der på hende tændte både flammer og et mindre bål - men på ham fik ham til at ... Små sove.

Det var næsten synd de talte forbi hinanden her , men selv om det var tilfældet kunne hun bare ikke opretholde en vrede eller fastholde en irritation mod ham - hvilke ærlig talt var enormt skuffende at finde ud af.
Hun skulle ALDRIG være kæreste til ham, ikke med den aura !
Tænk hvis man stod der .... Upset og med god grund ... Og så magtede man ikke engang at skælde manden lidt ud , fordi hans øjne ville afvæbne hendes ord og hans nærhed ville sløre hendes tanker , til millicent til sidste kun havde i hovedet at han skulle hale hende ind til sig og bare kysse hende. DET ville hun ikke udsættes for.
Og det var præcis hvad der skete.

Millicents kinder gav ham svar på den teasede sætning og hun skulede da også lidt til ham. Men ingen ord blev sagt , for hun mistede ganske simpelt mæglet lige da han langede den ud. At bede om sex ! Geez deres forhold var et helt studie i adfærd værd og hun kunne meget vel , uden at blinke - give Auriel 'skylden ' for det meste. Det VAR trods alt ham med et gyldent indsmigrende blik OG en uopdragen aura der masede sig på. Det var hendes dække anyway, over at være så overvældet af ham.

Millicent trillede ned og fulgte Auriel med blikket , da han lagde sig tilrette overfor hende.
Hun smilede til ham , og strakte sig da trætheden nu havde fået adgang til hendes system , i takt med al den nye og spændende kriblen lige så stille aftog.
Mon ikke at katastrofen var afværget for nu ? Det håbede hun .

Hun fulgte hans finger med begge øjne og blev et øjeblik helt skeløjet , før hun måtte stille skarpt og se på Auriel igen.
Hvad skulle hun sige ?
Millicent ville ikke lægge hendes skuffelse ud til fri skue. Desuden havde hun fået så meget id af denne aften og selv om hun helst ville have fået Auriel til ikke at 'falde i søvn' ,havde hun haft den bedste aften så langt hun kunne mindes tilbage.
Hvorfor risikere at spolerer dette ved at sige sine dumme pigetanketør højt ?
Hun havde haft en forrygende sjov aften i byen med ham.
Hun havde oplevet spænding , jalousi , glæde og havde grinet en del.
Millicent have oplevet sit første engagert kys og alle de helt vidunderlige små levende prik det gav og de sødeste små gåsehuds triller ned af hendes ryg , når hun var sammen med Auriel.
Hun havde fundet ud af at hun havde forelsket sig i ham. Og DET måtte være nok for en aften !

Hvad hun skulle stille på med det , var hun ikke nået til endnu. Måske det bare ville gå væk af sig selv ? Og ellers var hun virkelig på den ! Måske man kunne købe en urte drik et sted der udrensede følelser der var opstået af forelskelse ? WHO knew ?
Og måske ville hun bare leve længe og højt på mindet om hans læber mod hendes , og fylde de langtrukkene og ensomme nætter i skoven ud med det?

Millicent smilede og rakte sin hånd ud for at kærtegne hans kind.
Så meget kunne hun sikkert tillade sig. Hun ville ikke se såret eller usikker ud , bare udstråle hun var glad og havde fundet sig til ro med det hele. Så Auriel ville sikkert ikke komme meget videre med at fiske efter svar og blive klogere påAnsrija hende. Ikke med mindre han besluttede at presse lidt hårdt på, så ville hun nok give sig.

" Hvad der forgår ? Sorry - no Boys alloud " hævede hun de lyse bryn drillende og trak sin hånd tilbage.
" Du skal bare vide jeg har nydt i dag. Og jeg synes du er helt fantastisk " lød det uden filter og sagt i en lav varm tone.
Nu var hun klar på at sove og runde af. Mæt af oplevelser og fyldt ud i sit sind af tanker om .... Ham.

//out <3

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   21/10/2014, 13:27

Okay det blev opgivet. Hun ville ikke snakke om det, og han kunne alligevel ikke sætte sig ind i det. Men det kunne da ikke passe, at han allerede havde screwet det hele op? Han følte sig lidt som en stor idiot, og det var ikke første gang i dag.
Alligevel fik det et lille smil frem, da hun blev skeløjet og så fjollet ud. Måske det var okay bare at lade den ligge der. Han skulle ikke risikere at komme til at prikke hul på et eller andet, som de skulle til at skændes om, eller være ærlige med hinanden omkring. Der var sket så meget bare i dag, og han var ikke sikker på at det ikke ville skræmme ham at skulle til at kaste sig ud i mere nu. Det havde altid bare været uforpligtende sjov også videre, og nu? Nu var der vidst ingen tvivl om at det begyndte at blive mere end bare det. Næsten på hans eget initiativ endda… Dear Lord…

’No boys alloud’ – det var måske fornuftigt. Alle de pigehormoner der fløj rundt derinde, dem skulle han vidst ikke have i hovedet lige nu, selvom han godt ville have haft redt ud, hvad der lige foregik. ”Okay” Blev svaret dog bare, som han flyttede lidt på sig. Han havde rakt hånden op til sin kind, for at lægge den over hendes, som allerede var der. Den gled over hendes hånd et øjeblik, men lagde sig ned i sengen igen, da hun trak sin til sig.
”Ja det hører jeg tit” Smilede han bare lidt flabet, men det var mest for at dække at hendes ord havde varmet et sted. Folk gik rundt og smed med komplimenter overalt, men han vidste hun mente dem. Der var den ser sensitivitet i dem, som ikke kunne ignoreres, og alligevel følte han ikke helt at han havde fortjent en sådan kompliment. Hun var et meget bedre menneske på tæt på alle måder end han var.
”Men… Jeg tror du er den fantastiske af os to” Rundede han ærligt af, og sendte hende et skævt smil, inden han lagde blikket op i loftet og ville prøve at sove. Måske han havde overvurderet sin evne til at sove, for nu, hvor det hele var kølet lidt ned, var hans hoved fyldt med alle mulige tanker der ikke ville finde ro, men på et eller andet tidspunkt må han være døset hen, for da han igen slog øjnene op, kastede solen sine lange gyldne stråler ind igennem vinduet.

Søvnigt satte han sig op i sengen og tog sig til hovedet. Mange timer ville han nok ikke kunne køre, inden han ville få brug for noget mere søvn, men lige nu blev han nød til at komme af sted.
Blikket blev lagt ned på en sovende Millicent ved siden af ham, og et kort varmt smil fandt frem til hans læber, da han hurtigt strøg en hånd over hendes hår.
Han havde ikke så mange ting, så det ville ikke tage så lang tid at tage et bad og pakke sine ting. Morgenhimlen ville stadig være orange, da han lynede tasken og svang den hen over skulderen. Et sted udenfor pippede en enkelt fugl. Lyden virkede fremmed og fjern, for i denne verden, og specielt inde i byen, var en sådan lyd sjælden.

Han havde sat sig på hug ved siden af sengen, og ville blidt prøve at ruske lidt til Millicent. ”Hey… Jeg bliver nød til at gå” Hans stemme var lav og en smule melankolsk. Det var ikke fordi han havde lyst til at smutte, men han blev nød til at komme ud og finde Dust.
Ville hun ikke vågne ved den blide berøring, ville han ikke prøve at vække hende mere. Han kunne ikke nænne at vække hende, og var desuden lidt bange for hvordan stemningen ville være. Akavet? Melankolsk? Glad? Han havde ingen ide.
Derfor fik han hurtigt skrevet en kort seddel. Den anden seddel han havde skrevet til en pige indenfor de sidste 30 timer. Der var intet at sige til at Millicent ikke helt stolede på ham vel.

Jeg ville ikke vække dig, men blev nød til at smutte.
Jeg håber du ved, at hvis jeg kunne, ville jeg blive.
Om en måneds tid, vil jeg være hos Vladimir.
Tak for i går – Auriel


Et hurtigt kys blev plantet på hendes pande, inden han var ude af døren. Okay måske var det den anden seddel, men situationerne var meget forskellige. Denne gang havde han da ikke haft sex med hende, og han var ikke stukket af – fremskridt?
Det øjeblik døren lukkede bag ham, var han sikker på at han ville savne hende. Mere end han nogensinde ville komme til at indrømme. Ligesom at der skulle mere end et mirakel til, før han ville indrømme overfor sig selv og andre, at han følte sig forbundet til Millicent på en måde, som han ikke havde prøvet før. Måske var han for dybt i nu til at komme ud igen, og det var skræmmende. Måske var han ved at falde for den stædige lille halv engel.

//Out~~
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 5 af 5Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent
» Utopia - Millicent (!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: