IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ForfatterBesked
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   31/8/2014, 18:21

Der blev skudt med skarpt. Han spurgte lydløst sig selv, hvad det var han havde forstillet sig, da han stod op forlod den sjove, smukke og charmende pige tilbage på værelset, for dette her? Og hvorfor det var, at det gav et lille stik at høre hende sige sådan. Hvad skulle holde hende der? De havde kørt igennem halvdelen af det radioaktive land sammen, leet sammen, kæmpet sammen og ja, han havde et øjeblik troet at de havde haft noget sammen også. Noget som heftigt var blevet modbevist med en flad hånd på siden af hans ansigt. En handling der nu betød at hun ikke havde nogen rettigheder til at bebrejde ham for at være her.
”Nej du har ret. Intet der holder dig. Intet at bekymre sig om. ”Gav han igen, og havde ikke tænkt sig at kommentere på det med at gøre rent efter dem. Hun vidste udmærket at det ikke var noget han havde brudt sig om.
Han havde halvt lyst til at nikke imod værelset og give hende besked på at heldet tydeligvis var med ham, men det ville være misledende og en smule ondt. ”Nej, jeg er her for at overleve” Sukkede han bare som svar. Hvorfor var det han skulle retfærdiggøre sig overfor hende? Faktisk begyndte dette at irritere ham. Han var ikke perfekt, og selvom hun til tider kom tæt på, så var hun heller ikke. Hun var det bedre menneske, selvom han som ærkeengel burde være det. Det behøvede hun ikke rode i.

Det begyndte at blive for meget. Hun hævede stemmen, lagde tryk på ironien, og han kunne ikke have det.
”Millicent, hvad er dit problem?” Snappede han hårdt af hende med lynende øjne, inden han prøvede at møve sig forbi. Problemet var bare at hun synes at insistere på at stå i vejen, og han sukkede irriteret efter at have prøvet at komme forbi et par gange.
”Er det sådan at jeg kan komme forbi?” Fortsatte han og lagde blikket ned i gulvet for at undgå hendes blik. Hans taske slog imod hans lænd, da han trådte et skridt tilbage igen. Hun ville præsenteres? Jamen det manglede da bare.
”Hun sover, og jeg smutter” pressede han ud imellem læberne, som han ellers stramt klemte sammen. Hun vidste jo godt at han ikke var typen der blev i den situation. Det havde de talt om. Hun havde mødt en pige han var smuttet fra. Han vågnede altid tidligt med solen, og når han gjorde, sneg han sig ud. Ingen bånd, intet ansvar og ingen følelser. Var det ikke det han havde lovet sig selv? Så kunne hun synes det var ækelt eller ondt eller hvad hun ellers kunne komme på.

”Hvis du ikke kan klare min aura, så back off. Det hjælper” Mumlede han og maste sine øjne ind i hendes igen. Hvorfor var det at han pludselig havde det endnu mere skidt over det her? Han vidste jo godt at hun ikke havde ret til at dømme ham, men.. Der var noget over det sårede glimt i hendes øjne, som fik ham til ikke at kunne holde sig selv ud.
Han ville prøve at komme forbi igen, mere insisterende denne gang. Nok var han irriteret over hende og over at hun ikke ville lade ham komme væk fra stedet, som føltes som om det kunne eksplodere hvert et sekund. Augustus kunne komme ud, også ville han for alvor stå i en træls situation. Et enkelt sekund overvejede han at gå ned og hente kaffe og bare gå op igen, men kun et sekund. Beslutningen var taget. Men på trods af irritationen ville han aldrig skubbe hende for at komme forbi. Lige meget hvor irriteret og vred han kunne være på hende, ville han aldrig kunne lægge en hånd på hende. Så ville han aldrig kunne leve med sig selv igen.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   2/9/2014, 13:39

Det var en kold krig der blev ført.
Ikke en med mange våben, ført verbalt - kun med få ord .
Men de der blev sagt kunne sagtens forvolde skade på en person, og efterlade ar der aldrig ville hele , trådte man ikke varsomt.
Millicent behøvede ikke meget, før hun kunne mærke hans skud medførte sår.
Alene at han få timer forinden havde befundet sig i en anden kvindes arme, var nok til hun blødte, og hun vidste godt at hendes eget forsvar ikke ville kunne stå længe.
Hun så væk igen, da han gav hende ret. Hun havde intet haft at blive for.
Kun drømme hans havde fået vækket i hende - men dem havde hun af gode grunde ikke fortalt ham om!

En meget stor del af hende, havde håbet at han ville følge efter hende, gøre et forsøg på at bremse hende og bede hende om at blive. Men ...det skete i noveller ikke i irl life, så Millicents ben havde båret hende længere og længere væk fra ham. Imens hun søgte efter et nyt mål med sit liv, nu hvor hun vidste at Auriel ville være ok. Frifundet for mordet and all.

Få dage efter var hun selv blevet arresteret af General Zolner , og hans mænd.
Men det var en hel anden historie. Den fik dog straks hendes vrede over mænd der forventede ting af hende, for at give meget lidt retur , til at blusse op.
Generalen havde lovet hende hans beskyttelse.Han havde stillet hende i sigte at de skulle være sammen, arbejdsmæssigt - var begyndt at træne hende, og så......puff...forsvandt han ud i det blå- imens hun måtte kæmpe med Dust og den fiktive bortførelse fra militæret i Occulta. Og nu troede folk at hun var medvirkende til Zolners forsvindings act seriøst ? ! Igen ulmede vreden lige under overfladen, og sev ud i alle hendes ord...

" Nå....du kalder DET at overleve? Tjah... Making woopie er nok oz lidt old school - men ligefrem ....at overleve ?" Lød det syrligt.
Hun var vred...måske han ikke fortjente det ,men hun var vred på livet og han havde været en central del af hendes liv- selv om han var langt væk fysisk fra hende .
Stemningen var på kollisions kurs, og hendes små prik og stik, irreterede meget tydeligt Auriel, der var begyndt at lange tilbage.
Millicent kunne ikke bare lige bakke ud af diskutionen, flammerne var der simpelthen hældt benzin ud over og de skulle brænde ud før hun havde en mulighed for at tage lidt kontrol over sig selv igen.
Sådan var det bare med hende.

" komme forbi ? Hvor skal du hen , siden du har SÅ travlt ? Videre til den næste ?
....og Hvad der er med mig ? Det er da DIG der bare dukker op her, ud af det blå....på MIT hotel, men en eller anden trunte du har...som du.... Og nu ..nu går du bare fra hende ?" Millicent havde begyndt med fast vred stemme, men det var jo tydeligt at det allerede var begyndt at smuldre for hende, da hun skulle sætte ord på hans nat med frk.Seng.
Hun nægtede at rykke sig, og forsøgte hun ville hun miste den sidste lille del af kontrol.
Hun lod hans øjne gennembore hendes , og selv om de begge stod stille , følte hun at hun blev skubbet hårdt op af en væg, og fik slået luften ud af brystet.
Sådan en effekt havde han på hende. En voldsom blanding af den almindelige tiltrækning han havde og som strømmede ud fra de gyldene øjne, men det var denne gang også vrede og irritationen der lå i dem, der fik hende til at tie stille et øje blik.
Måske havde han ret, måske blev hans aura virkelig påvirket af hende ? Det havde hun ikke skænket en tanke før nu.
Hun stirrede nogle sekunder undrende på ham, og det var nok til han fik det lille ekstra held han behøvede, for at kunne mase sig forbi Millicent og kunne begyndte at gå ned at trappen.

Millicent begyndte at ryste.Ikke voldsomt. Ikke meget.
Kun een ting var stærkere end jalousien , i de her lege, og det var nok angsten.
Det var knap synligt, men benene under hende begyndte at citre og hun fik en sovende fornemmelse, på en meget ubehagelig måde snurrede det i hendes hænder og ud i resten af kroppen.
Hun åbnede munden , for at sige noget men Auriel var allerede fobi og hun havde bare udsyn til hans ryg nu, som han var ved at smutte.
Hun mærkede panikken brede sig , som tidevandet steg , sted den i hende: hun kunne ikke miste ham allerede!
En kold fast hånd , imaginær men meget stærk, klemte sammen om hendes hjerte og desperationen flød i klare toner ud i stemmen, som hun snurrede omkring og satte efter ham , ned at trappen " AURIEL ....VENT! ...vent...du må IKKE gå...UNDSKYLD " lød hendes fortvivelse gennem de lange gange og ned af trappen efter ham.
Hun kunne ikke bære tanken om han forsvandt. Ikke igen.
Ikke nu.
Og slet ikke sådan her!
Hvad end der skulle gøres nu, måtte hun gøre.
Bide i sig og .... Undskylde?
Christ...hun Hadede den del med at undskylde, især når det var HAM der ikke havde problemer med at hygge rundt, men ...ja ja... Så man på det helt nøgternt så kunne han jo optræde som han ville.
Han HAVDE faktisk ikke givet hende nogen løfter. Nu var det bare det med Millicent, at hun først og fremmest så følelsmæssigt på tingene- nøgternt kom først længere nede af listen.

Hun pilede ned efter ham , og rakte ud for at hive i hans ærme, og få bremset hans exit - eller i det mindste udskudt den lidt.

" Undskyld... Det var dumt af mig...du..du fik lige overrasket mig en smule der, jeg havde ligesom ikke forventet...det....eller dig " mumlede hun og kunne mærke hvordan det var som at stå i et kraftfeldt , når hans aura var så stor ...man kunne mærke den fysisk , ikke kun psykisk.
Måske en ærkeengle ting ?

Hun slap hurtigt sit greb, for ikke at han skulle føle sig al for anmast af hende.
" Kan vi...må jeg inviterer dig på en kop morgen kaffe? Mit bad kan vente så længe " småsmilede hun. Auriel havde set værre. Han havde set hende smurt ind i vissen vampyr klister blod snot , eller hvad det var.
Meget værre blev det næppe.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   2/9/2014, 17:06

Det var det med de kvinder. Hvordan var det lige man skulle reagere den måde de gerne ville, når de ikke fortalte hvad det var de ville? Han havde med glæde kørt ud for at slæbe hende med tilbage, havde han vidst at det var hvad hun ønskede et sted. Problemet opstod i at hun var smuttet, hvilket ligesom hentydede noget andet, og uheldigvis var han ikke tankelæser.

Han himlede lidt provokerende med øjnene da hun blev ved. Jaja hun kunne kalde det hvad hun ville. Ingen kunne leve mutters alene. Han havde ellers prøvet. Så ja, det var en form for overlevelse. Det havde da også været fristende at køre ud og leve alene på vejene, men han var overbevist om at stilheden alene i bilen ville få ham til at gå fra forstanden. Alle sagde at det søde liv var i Vegas gader, og han ville prøve det. Se om det var så magisk som nogen påstod.

Armene blev foldet over kors foran ham, hvor han prøvede at opbygge det bedst mulige forsvar. Auraen var skam på minimum, men den var altid lidt sværere at styre når man var oprevet eller distraheret.
Hvad hun var lige nu var plain out urimlig. HAN dukkede op her? Så det var ham der havde trængt sig ind i hendes territorium nu eller hvad? Og hun var mopset over at han var sammen med en anden pige nu? Nej nu blev det for meget. Han tog sig lidt til hovedet imens hun skældte ud. De havde sandelig et temperament begge to. Noget boblede indeni og han havde halvt lyst til bare at prøve at overdøve hende ved at tale endnu højere indtil de begge stod og råbte af hinanden og vækkede hele gangen.
”Millicent hør..” Startede han ud og prøvede at lyde så rolig så mulig, men det var svært ikke at lade irritationen skinne igennem. ”Jeg er ikke din kæreste, det gjorde DU helt klart, og du er ikke min mor. Hvad jeg gør, er ikke noget du skal blande dig i.” Lød det lidt hårdt, da han endelig fik held til at komme forbi hende og hen imod trappen, som han begyndte at nedstige.

De første par trin var tunge og stadig meget fast besluttede på at komme væk så hurtigt så muligt, men sp begyndte han at tøve lidt. Virkelig? Kunne han virkelig godt bare marchere væk på denne måde velvidende at han måske ikke ville se hende igen, hvis han gjorde det? Igen måtte han minde sig selv om at han havde smuttet fra det hotelværelse med Millicent i tankerne, og selvom han var vred nu og hun var vred nu, så vidste han godt at der lå mere i det.
Så i sekundet inden hendes stemme skar igennem opgangen havde han halvt tøvende stoppet op og vendt sig halvt rundt for selv at begynde. ”Mil..” Men blev afbrudt af hendes råb.

Lidt mistroisk betragtede han hendes ændring i tone og udstråling. Blikket undersøgte begge af de blå øjne af hendes, for at se om han kunne gennemskue hvad der skete derinde. Uden held.
Vægten skiftede ben og han var i tvivl om hvad han skulle sige. Han ville ikke undskylde for hvad han havde gjort før hun kom. Det følte han ikke var på sin plads. Desuden fortrød han det ikke.
”Nej.. Undskyld jeg var så afvisende. Det var vidst heller ikke fair.” Sukkede han så og kørte en hånd op i sit mørke hår, hvor den blev liggende lidt, inden han lod den falde ned langs siden igen.
Hendes lidt nervøse smil kunne ikke andet end at lokke et lille et ud af ham også. ”Fint. Hvis du virkelig tror at lugten ikke skræmmer den halve by væk.” Trak han på skulderen og slog bevidst over i en drillende tone. Væk fra den dårlige stemning. Bare væk fra emnet. Han ville fortsætte det sidste stykke ned af trapperne, for at de ikke stod midt i det hele og spærrede for folk der eventuelt ville forbi.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   2/9/2014, 22:19

Ja- det var LIGE sådan hun fortolkede situationen....sålænge det hele brændte i hende anyway. Senere - når frustrationen havde lagt sig ville hun ikke være stolt af sin opførelse,det var helt sikkert, men for nu var det ikke i hendes tanker.
Ikke før Auriel plantede det der !
Hun så forbløffet på ham. Auriels verbale lussing, ramte plet og Millicents kinder skød i en rød farve.
" Jeg er da komplet ligeglad med HVAD du fortager dig !" Hvæsede hun hurtigt af ham.
Hvor vovede han! Havde HUN gjort det klart at de ikke var kærester ?
Funny thing - for som hun huskede det, havde hun sådan set kun klapset en ' ikke kæreste ' der ville prøve at kysse hende.
Auriel havde da aldrig nogen sinde talt eller nævnt ordet kæreste , hvilke var heeeelt fint, for hun ville sikkert havde stukket af så.millicent fnøs.
Et øjeblik  efter blev hun dog lidt beklemt da  et meget ubehageligt spørgsmål trak op .
Havde Auriel  haft samtaler med Roselia  om dette? Havde han troet han talte med Millicent , og havde Roselia snydt ham ?
Pokkers at hun aldrig kunne huske , ingen hukommelse havde efter Roselias små besøg.
Men Auriel havde ikke på andre tidspunkter vist tegn på der havde fundet 'kæreste samtaler ' sted mellem dem, så det var nok blot en fortolkning - endnu en - han landede helt forkert.

Men som sagt , måtte hun æde sine ord og suse efter ham - forhindre den enste hun kunne tænke sig at .... Nevermind...hun måtte bare forhindre ham fra at gå.
*Ok...ok...rolig nu*  ville hun messe for sig selv .
*han er her stadig! han undskylder...easy girl...breeeeathe Mils...rolig*
Millicents øjne fulgtes med hans hånd, og hun nikkede imødekommende .
" Det er okay...jeg fortjente det" indrømmede hun , og denne gang var det ikke muligt at snige sig helt uden om skammen. Hun vidste jo at hun ikke havde nogen ret til at blande sig, det var bare.... Det var bare hvordan skulle hun lade vær med at reagerer på det ? Hun havde mest lyst til at slå ham ...hårdt...for at give hans opmærksomhed og kærtegn til en anden.
Hun var pinsom jaloux , gik det op for hende, da billeder begyndte at tage form af ham og en anden sød pige.

Millicent bedøvede sig selv og sine tanker, med det bedste våben hun havde...når det nu ikke var tilladt at slå og hun heller ikke havde haft held med at få lov at råbe lidt af ham. Hun var stadig mopset, syntes han var lidt strid.
Humor! Våbenet var humor! En dejlig afstandsliggende liggende lille sag, der på samme tid fik luftet den dårlige stemning væk, og listede en ny mere frisk duft ind.

Hun sniffede et par gange , insinuerende op i luften , da han talte om bad.
Auriel hentydede jo til hende men så let skulle han ikke slippe- og imens hun hankede op i rygsækken , fokuserede hun på trappens trin, for ikke at stå på halen ned af dem.

" Jeg havde sat pris på du tog et bad....bagefter....men du nåede åbenbart kun en cigaret " lød det fra Millicent, da hun overhalede ham og førte an ned af trappen ,og ud af hotellet, i en hast så han ikke så det lille sejrsrige smil der prydede hendes ansigt nu.
Billy stod og glanede efter dem.
Han havde planlagt at serverer et måltid mad for Millicent , oppe på værelset. Måske at underholde hende lidt imens hun guflede den i sig.
Han kunne vældig godt lide at snakke med hende, de gange hun lagde vejen forbi og tæskede ham i Meyer.
Millicent ledte  dem et par gader længere hen, hvor en hyggelig lille cafeting lå , på en hjørne grund.
" Bare rolig, de serverer kaffe derinde. Jeg har været der før." Forklarede hun gestikulerende , og åbnede døren så Auriel kunne træde ind.
Det var mærkeligt at gå her, at følges  med ham.
De havde allerede været igennem så meget sammen , men deres skænderier og den erkendelse at hun havde så stor en jalouxi følelse over han så en anden, betød at hun dårligt vidste hvordan hun skulle tale med ham nu.
Det ville ændre deres relation , men KUN hvis hun indrømmede at hun var faldet lidt for ham.
Men det behøvede hun ikke at afsløre, hun kunne jo holde de kort helt tæt ind til sig.
JA - DET VAR EN GOD IDE ! Hun skulle bar lade som intet, så var de om lidt BFF igen, ik?
Millicent valgte en lille sidde box, med to bænke i rødt læder og et bord imellem.
Meget amerikansk.
Hun satte sig ind på den ene, og kunne se en tjener var ved at gøre klar til at møde dem , og modtage bestilling.
Hun glædede sig helt vildt til en latte!

" Såååå hvem er hun ?" Forsøgte Millicent tappert at lyde meget casual og venneagtig, for ikke at vække mistænksomhed fra ham.
Måske hun prøvede næsten for hårdt, for det var trodsalt ikke længe siden hun havde trippet over selvsamme emne.
But.....if you cant beat'em   join'em- right ?
Hun kastede et stort smil til ham, da hun strammede elastikken med begge hændes hjælp, i hendes hestehale.
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   3/9/2014, 16:49

Oh, han vidste da udmærket at de ikke var kærester og aldrig havde været tæt på at være det. Men det ændrede ikke på at han havde troet at der havde været… Et eller andet. Og hun havde afvist ham. Elimineret sandsynligheden for at det kunne komme dertil. Derfor var hans beslutninger på det område lige nu kun hans egne, og ikke noget hun skulle blande sig i.
”Virkelig? Du virkede ikke ligeglad, men fint. ” Trak han på skulderen og havde fået mast sig forbi hende.

Han vidste ikke hvordan stemningen lige lå efter deres undskyldninger. De havde det med at komme lidt i totterne på hinanden måtte man sige. Men det var fint. Han kunne godt selv se når han var strid – bagefter. Og nogle skulle jo sætte ham på plads. Lige denne gang, kunne han dog ikke se hvad hun havde hidset sig sådan op for.

”Haha” Svarede han ironisk til hendes lille verbale sejr, og trak sine cigaretter op af jakkelommen. Pakken var godt krøllet, men den var stadig halvt fuld. ”Tror jeg skal have en mere, hvis jeg skal overleve en kaffe med dig.” Gav han lidt halvhjertet igen, og satte smøgen i munden for at tænde den med en knipsebevægelse fra hans fingre, som nu var lige foran cigaretten.
Han fulgte efter hende ned af gaden med sin taske, som slyngede imod hans lænd når han gik. En lille hyggelig café kom til syne længere henne.
”Ja hvad skulle de ellers sælge? Det ligner ikke ligefrem det sted du køber de vilde shots” Prikkede han lidt til hende for sjov, men dog med et lille smil i mundvigen, da de lige netop gik ind af døren og passerede et stort skilt med en enorm kaffekop der dansede på.

Auriel fik sat sig overfor Millicent og vidste ikke helt om han helt var klar til den store øjenkontakt. Det var en form for tillidserklæring at se hinanden i øjnene. En tillidserklæring om at den anden ikke ville kigge afvisende væk. På samme tid blev han forvirret når han kom til at dvæle ved hendes lyse øjne. Det gav ham en underlig kildende fornemmelse nederst i maven, og han var bange for at hun kunne se det.
Tavsheden blev brudt, og han så lidt dumt på hende. Really? Hun ville have detaljer nu? Han var ikke sikker på hvad det lige var for en strategi.
”En showdanser her fra Vegas. Augustus var vist kunstnernavnet. Jeg tror hun gav mig et falsk fornavn.” Svarede han og lænede sig lidt tilbage. Når tjeneren kom, ville han bestille en espresso. Nej. En dobbelt. Han havde ikke fået meget søvn og oven i det havde han en anelse tømmermænd. Han havde hørt at vin gav det meget, så hvorfor var det lige han havde troet at champagne ikke gjorde ?
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   4/9/2014, 21:44


Hun vendte øjnene mod himlen, ved hans ' skal have en mere , hvis jeg skal overleve kaffe med dig '. Hun sendte ham et lidt drillende blik, men ikke foruden en udfordring gemt deri..
Det var muligt hun holdte god mine nu, fordi hun virkelig ikke ønskede at jage ham på flugt , og miste muligheden for lidt tid i hans selvskab - men hun var da godt nok ikke vild med ideen om ham og en anden , og så nærmest lige for næsen af Millicent.
Kærester eller ej!
" Ja? Jeg kan forstille mig det er små med energi? Du er jo ikke helt ung mere " blev den lukket med et giga smil, og så kunne ærkeenglen tygge lidt på den.
Hun vidste ikke så meget om hans fortid , da Auriel til hendes store irritation nærmest nægtede at fortælle noget..men hun var klar over han var noget nær en million milliard år gammel, og hun måtte være total uoplyst - set fra hans vinkel.
Ærgeligt at han vidste SÅ lidt om kvinder så, at han ikke helt syntes at forstå hvad problemet var nu..
Hun skulede til ham da han legede med ild og tændte sin smøg.
Lidt misundelig var hun vel. Det var en sej evne....som aura ' gør hvad jeg befalede dig ' tingen ikke var tilstrækkelig. Og pokkers tiltrækkende kunne den også være.


" orh du SÅ klog....når det gælder kaffe " mumlede hun , da de gik sammen ind i cafeen.
Hun bremsede de vandrende tanker, da hun skubbede sig ind på den lille sofabænk.
Her sad hun så og gav sit bedste forsøg på at iværksætte small talk og vise at hun var total i kontrol. Det var hun også....lige indtil hun modtog svar på hvem pigen var, der havde haft held til at fange Auriels opmærksomhed.
Hun havde lidt forstillet sig det bare var en tilfældig pige, der var støvet op....en han aldrig ville se eller høre om igen. Om måske ikke engang selv vidste hvem var.
Men Millicent fik nok et pudseløjerligt udtryk , da Auriel gav pigens navn ud .
Hun gloede på ham , da han lænede sig tilbage og hendes mundvige ville bare ikke rigtig trækkes op, selv da hun anstrengte sig for at prøve at smile.
" Augustus? Du har hevet Augustus Kennedy med i din seng ? "

Millicent kendte faktisk en smule til hende. Mere end de fleste.
Og hun vidste også at Augustus ikke var typen der bare gik med mænd hjem. Faktisk havde hun næsten udviklet en perversion imod mænd der kunne lide at kigge på kvinder, og hun hang ikke ud med klubbens kunder- det vidste Millicent også.
" Det var Augustus ? " nu trippede et smil frem....og det voksede sig stort.
Millicent begyndte at le nu. Hun viftede med hånden forsn sig , og havde igen fået et mildt udtryk.
" Du er altså simpelt FOR meget! Hvorfor i al verden vil du prøve ..haha...hvorfor vil du dog prøve at bilde mig ind at du har haft sex med Augustus? Du sku da for meget Auriel! Det var da en ....mærkelig underlig ting, men også lidt ..ha...ja ...morsomt faktisk. Du kunne jo ikke vide at hun....haha....hun går ALDRIG med mænd hjem " små lo hun stadig.

Imens havde tjeneren nærmet sig deres bord, med en blyant placeret bag øret, og en notes blok i sin ene hånd. Usikker på om det var ok at bryde ind, rømmede hun sig en enkelt gang, og ville så byde velkommen og spørge ind til hvad de ønskede. Der ville være tilbud på milkshakes, ville der blive oplyst og afsluttet med et knald proffessionelt smil, tegnet op med blommelillae læbestift.
Hun modtog en dobbelt Espresso bestilling og en kaffe med likør , og en smule irriteret over der ikke var slag i den hjemmelavet Shake, forlod hun deres bord igen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   5/9/2014, 16:14

”That i’m not” Mumlede han bare til svar. På trods af at tiden ikke havde ældet hans hud, så ændrede det ikke ved at han havde samme alder som Vladimir. De to var vidt forskellige og havde deres differencer, men havde han ikke mødt den lidt problematiske mand, så havde han måske ikke overlevet de første 2 år som engel. Som årene var gået, var de fleste blevet en tåge han ikke rigtig kunne hitte redde i, men altid ville han huske starten. Starten på det hele, sandet mod den bare hud under fødderne, solen der aldrig stoppede med at bage ned på den golde jord, smerten også den ring.
Hans blik skød et kort sekund ned på den gamle ring om hans højre ringfinger. Den reflekterede et øjeblik lyset fra lampen over dem, som oplyste den lille café. Nogle gange ville han ønske at han bare kunne smide den af helvede til og efterlade alt ansvar og fortid den og han måtte have.

Han rystede sig selv ud af sin tankerække og lidt fjerne blik, uden helt at have hørt, hvis hun havde sagt noget imens. Det virkede dog ikke sådan, for hun synes ikke at se på ham, som om han var døv.
Han havde aldrig været god til small talk. Eller i hvert fald ikke til at lade som ingenting og skubbe alt væk for stemningens skyld, men for Millicent kunne han vel gøre et forsøg. Han havde trods alt efterladt en meget køn pige tilbage på hotellet med hende i tankerne. Noget der havde roteret i hans hoved som skiftevis en god og dårlig ide. Af en eller anden grund fortrød han det dog ikke. Om man ville det eller ej, så havde hun en magi over sig, som alle omkring hende altid ville prøve at suge til sig. Det inkluderede nok ham selv. Lidt spænding i en gudsforladt verden.

”Hvad? ” Mumlede han lidt undrende. ”Så du kender hende?” Selv havde han aldrig hørt om show eller showgirl før, men han havde heller ikke været her længe, og slet ikke på showklubberne, da det som regel var dyrt at komme ind.
Hendes voksende smil resulterede i en lige så voksende forvirring fra Auriel. Hvad var der lige så sjovt her? Ja altså medmindre tøsen havde løjet om hele sin identitet. Og hun havde trods alt lavet showet. Som om hun havde smittet ham, begyndte han lidt uforstået at grine med.
”Nej jeg mener det!” Lo han for første gang rigtigt længe, uden helt at vide hvorfor. Det virkede forfriskende, opløftende og befriende. ”Der var et show og det hele. Med mandetøj og hat” Det lød nu ret åndssvagt når han selv kunne høre hvad han sagde.

Han rystede lidt på hovedet, imens han rystede det uforståede sjove ved det hele af sig, og prøvede at få bestilt, uden at have hørt tjenerens ævl med milkshake. Da hun var gået hen for at lave deres bestilling trak han på skulderen.
”Hvad hed det nu.. More is less? Nej nej .. Less is more. Ja det var det.”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   6/9/2014, 10:50


At sige det virkede som den helt store gensynsglæde fra Auriels side, ville være en kende malplaceret.
Men hvad havde hun kunne forvente ?
Måske var problemet ikke begravet i forventningerne , men lå istedet hengemt i hvad hun havde håbet?
Og med Auriel listende ud fra en kvindes værelse, smuldrede til spinkle håb jo lige foran hendes øjne.
Så det stod ret klart at han havde sin interesse lagt ud til en anden side, set fra Millicents vinkel.
Der var ingen tvivl om at der var opstået en tiltrækningen mellem Augustus og Auriel , mente Millicent - men at Augustus ikke var en pige der havde random sex , det vidste Millicent for a fact , og derfor mente hun at have gennemskuet at Auriel nok havde SOVET med Augustus , men der kunne umuligt have fundet en ting som sex sted.
Havde der det - så blev det først alvorligt !
Millicent grinede lidt videre. Let om hjertet, blind for dagens sammenhæng.

" hør hør .... Jeg er ikke i tvivl om det VAR Augustus , når du siger det og showet lyder også som hendes.
Og helt ærligt Auriel- det er da fiiiint du har fået set et show " forsatte hun i den luftige drillende Tone

" men ja - jeg kender sådan set Augustus. Hendes forældre og mine var venner og vi delte på mange. måder vores barndom , voksede op side om side, i hvert fald i en periode.
Og derfor ... "

Millicent holdte en pause , da deres bestilling blev serveret og kopperne placeret foran dem .
Så kunne hun forsætte ...

" Og derfor ved jeg at du UMULIGT kan have haft SEX ligefrem ! For sådan noget gør Augustus bare ikke !!! Ikke engang for en top lækker fyr som dig " havde hun pludselig overskud at give ud af, misledt af hendes helt forkerte antagelse. Ikke om Augustus ikke havde random sex , for den var god nok. Men Augustus havde ikke kunne vende ryggen til Auriel og det han vækked i hende.

Millicent lagde ansigtet en smule på skrå og heste halen dinglende straks med. Hun så meget ung ud og let om hjertet . Et næsten usynligt strejf af flirt havde lagt sig i Millicent lyse stemme , og hendes øjne skinnede da hun kiggede over på Auriel.
" Sig mig.... Prøver du at gøre mig jaloux - med vilje ?"
Hun rakte ud efter sin likør , der var en ameretto. Hun løftede den op og snusede til den. Den duftede af marcipan. En af Millicents favorit guffe ting.
Den blev hældt oven i kaffen , som hun så trak over til sig og lod begge hænder omslutte den lune kop.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   7/9/2014, 14:46

Det var skam ikke fordi han ikke havde været glad for at se hende. Hun havde altid været kilde til glade dage og smil, men lige nu var det som om at en sort skygge hang over deres forhold. Måske det var skænderiet de havde haft. Han nægtede meget standhaftigt at fortælle om sin fortid, som om den ikke var virkelig, hvis han ikke talte om den. Men vigtigere end det, ville han ikke have at hun så ham, som han så sit forrige selv. Så hellere råbe og virke urimelig når hun pressede på. Med tiden ville trygheden til at fortælle om det måske komme. Men lige nu var deres forhold så uafklaret og skiftende at han ikke kunne finde hoved og hale i det.
Dét, også det at hun havde fanget ham i en lidt uheldig situation. Det kunne ikke styrke hans karakter i hendes øjne, men han ville forsvare det, hvis hun kritiserede det, for sådan var han. Stædig og stolt så det næsten var for meget.

Langsomt begyndte et øjenbryn at skyde i vejret. Så nu kendte de hinanden? Åh jamen det var jo bare super. Hvorfor var det lige at han fandt det underligt? ”Voksede op sammen” gentog han lidt forbløffet. Millicent og han var bare venner, og alligevel… Der havde altid ligget et eller andet i kortene, lige meget hvor meget hun havde banket ham, og han havde altid set hende som lidt… mere.

Hun snakkede videre, og han kunne ikke lade vær med at smile lidt af hendes sludren. Hun virkede altid til at have noget at sige. Meget måtte man sige om hende, men kedelig blev hun aldrig. Det var svært at lade vær med at grine vantro. ”Åh, så jeg er top lækker nu? Godt at få dit syn på sagen” Drillede han med et glimt i øjet, imens espressoen fik taget et sip. Han havde nu heller aldrig haft det skidt med sig selv på den måde. Selvom det kunne være svært at overshine hende. Hun havde et naturligt lys over sig, som gjorde det svært at se væk. En elegance som var svær at matche. ”Men vi kan da godt sige at vi bare tog hjem sammen for at sove. Det er da helt normalt at gøre med fremmede. Også havde jeg bare en kinky drøm” Gav han lidt efter igen, og foldede armene over kors foran sig.

Han havde aldrig kunne tyde hende helt. Hendes sving i stemme og det blink i øjet. Lidt tøvende lænede han sig lidt frem imod hende, men ikke meget. En udfordring der kaldte på en udfordring var det der.
”Det ved jeg ikke.” Smilede han og lagde hovedet på skrå. ”Vil du gerne at jeg vil have dig jaloux?”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   7/9/2014, 17:26


Millicent trak på skulderen. Hun havde aldrig tænkt på Augustus som andet end en barndoms veninde , og deres kontakt i de årle kvinde år, havde da også været sparsom.
Men Amanda , som hun rigtig hed, var alligevel en af de få som Millicent holdte af , og hun fandt det derfor en smule Weird at Auriel , uf af alle verdens søde piger , var endt op i selvskab med hende.
" vi voksede op sammen , var veninder indtil hele hendes verden eksploderede. Bogstavelig talt.
Kennedy huset , hendes forældre og faktisk også Amandas kæreste .... Kaboom det hele sprængt i luftet. Amanda skulle have været sendt til en fjern slægtning, men tog istedet ud og skabte sig et liv. "
Millicents øjne blev sløret ved tanken om de kedelige minder.
" Amanda eller ... Augustus om du vil , er en sød pige , men hun er næsten umulig at få på tomands hånd , hvis man ikke er hunkøn. " lo Millicent.
"Ikke fordi hun er til piger .... Med mindre man tæller det med at hun kyssede på mig , men vi var så unge " små drillede hun Auriel.
Hvis han var til blondiner ville han da sikkert ELSKE den lille billed kollage hun forsøgte skabe , for ja ..... Amanda havde været den der først kyssede Millicent.
Millicent anede dårligt hvad de fortog sig , dengang.
Men senere havde det vist sig at Amandas smag for mænd blev den dominerende, og pigerne havde aldrig taget den eksperimenterende aften for alvor.

Millicent smilede ..." Jeg ville gerne kunne sige det hele lå i din aura , meeeen jeg går ud fra .... Resten af dig også har sin charme " blev hvad hun delte ud af ros, med et lille hemmeligheds fuldt glimt i øjnene. Ikke om hun ville diske op med hvad han kunne gøre ved hende , blot ved et blik eller et strejf af hans hånd.
Auriel skulle jo gerne blive siddende til bords og ikke stige med sit ego til himmels.

" i grunden sjovt du finder det at putte med en fremmed mere underligt , end at have sex med dem " skiftede hendes tone, og blev en smule mørkere - bare lige ved den sætning , for hun fik hurtigt tvunget den tilbage i det lyse leje , da hun var opsat på at skabe en stemning der var god og rar mellem dem. For ham.

Hun gav ham en lille rynken på næsen , til hans ' kinky drøm '.
Argh... Hans kropssprog var en lille provokation. Som han viste hende med hans armen hvem det 'havde bukserne på ' her.
Millicent sendte ham et blændede smil, et af de yderst effektive .
" Godt men så siger vi i havde sex ! Og så ønsker jeg tillykke med et knust hjerte på samvittigheden - for hvis Augustus har ... Ja du ved ... Delt sine sydhavnsfrugter .... Eller på dit sprog ' overlevet ' sammen med dig , så har hun haft lidt mere end bare fascination , så har hun crushet Big time på dig !"

Millicent var stadig ikke overbevist - men hun brød sig ikke om tanken.
Men hånden på hjertet - det kunne have været hvilken som helst piges seng Auriel var stået ud af , og Millicent ville have modstand på overfor det.

Hvad var der med mænd ? Også Dust havde virker til at kunne lide hende. Og generalen også. Og alle dappede de af , smuttede fra hende og fandt andre?
Nå, men nu sad han her , Auriel og skulle jo ikke giftes med Amanda , så vidt Millicent kunne udlede.
Så lidt flirt var hun vel tilladt ?
Han kunne vel tåle det ?

Tåle og tåle.
Auriel viste sig ret god til at lege med på Millicents lille leg, og hendes øjne blev en lille smule større , da hun funklende fangede den bold han sendte retur.
Millicent lænede sig ind over bordet , og rakte en arm frem. Med en pegefinger under Auriels hage og tommelfingere ovenpå, hapsede hun fast og gav et blidt lille rusk.
" Du antager jeg KAN blive jaloux? Boiiing first error .
Og selv hvis jeg kunne , hvad skulle formålet så være med det ? Du tror da ikke jeg er så nem at jeg ville sidde her og savle over dig ? Drømme om de bløde læber af dine og svæve ind i den mystiske verden dine gyldne øjne inviterer til ?"

Milicent slap grebet og strøg lynhurtigt sin hånd ned over hans kind, hvor hun blev kildet af små stubbe skæg.
" og please .... Jeg er ingen showgirl , der skal mere til end lidt mandlighed før jeg er på din krog "

Det hele var dog sendt til ham , måske i en udfordrende tone , men den var også Både drillende og mild .

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   7/9/2014, 22:29

Imens hun begyndte at tale videre om hende og Augustus, ville Auriel begynde lidt mere seriøst på sin kaffe. Den var stadig varm, og derfor blev det meget forsigtigt, at han zippede den stærke kaffe i sig, og skæbnen ville det at det lige var lykkedes ham at tage en ordentlig tår, da han blev fodret med lidt intime oplevelser fra hendes ungdom, og måtte kæmpe med at få sunket den varme kaffe, imens hans øjne blev større.
Endelig synes det at lykkedes, og han stirrede bare vantro på hende, imens de vildeste billeder af 2 meget attraktive blondiner formede sig i hans hoved. En lidt genert og rødmende Millicent liggende med Augustus over sig i færd med et meget hedt kys. Mildest talt var hans øjne ved at poppe ud af hovedet på ham.
”Øhm… Var det en engangsforestilling, eller kan jeg nå at købe billetter til den næste?” Lød det så efter lidt tid fra ham.

Det var svært at fornemme om hun rent faktisk mente det som en kompliment, eller om det var drilleri gemt bag noget der lignede. Han valgte dog at tage det sådan. ”Jeg skal jo kunne leve lidt op til at følges med dig diverse steder” Gav han hende den pænt igen med et lille skævt smil. Hun vidste det nok ikke, men alle øjne var altid rettet imod hende, når hun trådte ind i lokalet. Om det var begærende blikke fra mænd eller jaloux øjne fra kvinder. Det krævede en del ikke bare at være ’ ham der ved siden af’ i det selskab. Kom folk dog tættere på, var det nok umuligt at blive andet. Ja sådan havde han det i hvert fald med Millicent. Alle andre blev ligesom bare… ja alle andre … når hun var der. Den måde hendes øjne glimtede og lovede om nye eventyr bag hvert et hjørne, og den måde hendes stemme satte ny betydning i hvert et ord. Det var virkelig svært at løsrive sig fra.

Han trak på skulderen af at hun fandt det underligt at han ikke synes sex var mere underligt, og selvom han godt vidste at hun ikke fiskede efter en forklaring, så kunne han alligevel ikke lade vær at uddybe det.
”Jeg finder det frygtindgydende faktisk.” Svarede han først og prøvede at fortsætte. ”At skulle ligge så tæt på nogen og lade dem se dig i øjnene. Læse hvad der sker indeni, og bare være sammen. Tale om alt og intet.” Han skød blikket ud af ruden og ud på gaderne, som var ved at være oplyste af en overskyet himmel. ”Jeg synes det er langt mere skræmmende at skulle give nogen den tillidserklæring, frem for uforpligtende sex.”

Han himlede med de gyldne øjne igen. Nu skulle han have samvittigheds tonen. Han vidste ikke hvordan Augustus havde set det. Måske anderledes end han havde, eller måske ikke.
”Der var ingen der havde lovet hinanden noget dagen efter.” Svarede han først lidt kontant og sendte hende et sigende blik. ”Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke også havde kunne lide hende lidt på den måde.” fortsatte han så uden at lyve. Hun havde været noget specielt, og han havde haft lyst til at blive. Nogen havde en gang fortalt ham at det ikke handlede om hvem man ville bruge lørdag aften med, men hvem man ville tilbringe hele søndagen efter med, og det havde han gerne ville med Augustus, men når han tænkte fremad. Ville han blive en uge? En måned? Et år? Ti? Og svaret var nej. De havde haft en forbindelse og en god tiltrækning, men hun var ikke den person han havde lyst til at se sig selv med om 2 år.
”Alle får deres hjerte knust. Jeg har fået det, du har sikkert fået det, og nu har hun. Ville det have været bedre, hvis jeg var blevet, også havde givet hende forhåbninger om noget mere, for så at smutte og knuse det endnu mere et par timer senere?” Hans blik gled rundt på hendes ansigtstræk. Prøvede at tyde hvad der foregik inde bag hendes hud, men hun var en lukket bog. Overraskede altid på en eller anden måde.

Han havde savnet deres små lege, og lige nu var en i gang. Hans smil blev større da hun drillede ham. Provokerede en smule måske også, men han var ikke dårlig til det spil. Lige nu lyttede han dog til hende, og selvom hun snakkede om ham, kunne hans blik ikke lade vær med at følge hendes ord og lægge sig på hendes læber og smukke øjne som hun talte. Det var fristende bare at svæve med og lade sig rive med.
”Ah ja, men du må indrømme at det alligevel lyder fristende.” Svarede han uden at bryde øjenkontakt, da han tog fat om sit glas og førte det op til munden for at tage endnu en tår kaffe.

Et spørgsmål slog ned i ham. Et spørgsmål han ikke kunne forstå at han ikke havde stillet sig selv, da han så hende på hotellet. ”Hvad laver du egentlig oppe så tidligt? Solen var knap stået op?”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   8/9/2014, 11:07


Auriel havde en pæn portion humor, i baglommen og Millicent små lo, og rystede på hovedet.
" Desværre....der bliver ikke en encore , du er fjollet " kom et afslappet og meget frit smil endelig frem.
Hans billeder - hvor imaginære de end var, havde været meget tæt op af hvad der rent faktisk skete, for selv om Amanda ikke var en hård og vild pige, så var hun med garanti den der var mest udadgående, den der havde mindste betænkeligheder af Millicent og Amanda. Man ville nok aldrig finde Millicent som stjerne på en scene, higende efter publikums applaus .....men Amanda var nok blevet afhænig af den, selv om hun ikke ville indse det.

" Tak...jeg kan godt se det kræver en del at gå i min skygge.....all dress up to kill " lo hun, og lod med hånden vise en mini præsentation af hendes fantastiske , små snavset og halv uglet tøj.


Hun lyttede godt efter da de nærmede sig sex tingen. Hun havde interesse i at forstå ham bedre, og prøvede derfor ikke at misse noget her. Auriel havde en helt anden tilgang til det end hun selv, og det handlede ikke om rigtigt eller forkert.
Hun kunne bare ikke lade vær med at blive en smule facineret over måden hans tanker formede sig på. Hun var sikker på at de fleste mænd og sikkert en del kvinder ville være tilbøjelige til at give ham ret....eller kunne følge ham da....men hun kunne ikke.

" Det er ....underligt...jeg kan godt høre hvad du mener men....for mig er den største tillids erklæring at...ej...det lyder dumt.
Hvad jeg mener er at jeg ikke kan forstille mig at være mere sårbar end hvis jeg er intim med en mand. Jeg synes det er en helt særlig gestus og en erklæring om kærlighed. Begær ....begær kunne jeg nok ikke have så stor lyst til bare at leve ud.
Jeg gider ikke have sex hvis jeg ikke er forelsket, og derfor er det en stor tillidserklæring . Og frygtindgydende er det når man giver den, og måske finder ud af den ikke er gengældt. "

Hun vidste ikke hvad en godt svar ville være til Auriel havde syntes om Amanda.
Og at det havde været mere end bare begær.
Hun følte hun måtte gå uden om den del, undgå at pille for meget mere , for hun kunne ikke se en god exit for hende. Millicent følte sig mere og mere trængt op i et hjørne, jo mere hun tænkte på det hele.
Summen blev det samme uanset hvad. Hun brød sig ikke om tanken om ham med en anden. Og slet ikke noget der var helt frisk.

Hun skjulte det , med et tykt lag humor og drillede ham en smule med det.
".... Joooo fristende er der skam, men nu kan JEG jo godt modstå de her OVERLEVELSES fristelser " slog hun den hen, og trak sig et lille øjeblik ind i sine egne private tanker, men øjnene fokuseret på hans åbne skjorte, der stadig manglede et slips.
Hvorfor var det lige at hun i den grad elskede at lege de her små lege omkring ham ? Det var så sjældent at hun scorede....altsår points, verbale points.
Og alligevel fes hun rundt hid og did , med bolden i sine hænder og kastede ivrigt mod målet, fra alle retninger af - all of the time.
Hun så op igen og kløede sig en smule i nakken , hvor håret var begyndt at føles lidt ømt, efter mange timers stram opsætning i hestehalen.

" Jaget... Jeg har jaget, og handlet. Og så har jeg afsluttet et par andre små ting.
Imens du har ....leget med showpiger...har jeg været arresteret og været fange hos den forsvundne general og ....rejst rundt med en fyr der hedder Dust. Ham der brød mig ud fra Occultas militær base. Zone 1 enda, han er virkelig dygtig. "
Årh jo, der lå en del godnat historier gemt der, nogle mere muntre end andre , men alle havde deres elementer af eventyr .
" Efter at have prøvet at blive arresteret for krybskytteri , har det været nødvendigt at skærpe sikkerheden for mig selv " forklarede hun .
Jaja det lød fint. En af de sikkerheds skærpelser var en dobbelt omgang af ryk plast i hendes rygsæk. Det var den der havde givet hende til Zolner dengang.
Han havde simpelthen observeret blod sive fra hendes rygsæk, der var gennemvædet af blod fra det nedlagte byttet, hun endnu ikke havde fået handlet med, da deres veje stødte sammen.
Hun brød sig ikke om at tale så meget om generalen. På den korte tid var hun kommet ham meget nær. Og hun troede det var gensidigt.
Hun skulle have arbejdet kun for ham, eskorteret ham ved forskellige lejligheder og sådan lidt undercover agtigt, da man aldrig ville mistænke en Klodsmajor som Millicent for spionage.
De havde indledt hendes træning, skyde træning i høje hæle og kjoler....og så...så var han bare forsvundet- og hun var mistænkt for at være i ledtog med ham. Og for at skaffe ham af vejen også. Begge sider havde faktisk Millicent som mistænkt nu - hvor heldig kunne een pige dog være !
Sandheden var hun anede intet - og følte sig ladt tilbage.

Hun havde dog stadig et par enkelt venner inden for basen, mente hun .
Mon ikke de ville gøre hvad de kunne for at rense hendes ry, og få info ud til hende om Zolner, skulle der komme nyt?

" ... Men ellers ikke det store. Jeg har en mission for Vladimir dog, en dæmon jeg skal finde og bringe ham. Det skal jeg se at have gjort færdigt."
Hun kunne dårligt huske hvad der havde fået hende til at sige ja til det, men han havde sikkert haft brug for at teste Millicent, eller noget.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   8/9/2014, 15:53

En lidt utilfreds lyd tilkendegav at hendes svar ikke behagede ham. Intet encore, intet ekstranummer. Så måtte drengedrømmene begrænses og pakkes ned i tasken igen, for dem så det ikke ud til at han kom ret langt med.

”Org hold op, du ville kunne se godt ud i alt” Svarede han og nikkede til hendes godt nok lidt slidte tøj. Der var en charme over det alligevel. Det uforberedte og lidt pjuskede look. Hun behøvede intet fancy dress for at shine, det kunne alle og en værd da se.

Det var svært at sætte ord på hvordan han havde det med intimiteten. Selvfølgelig ville en hver da foretrække at gøre det med en person man holdt af og stolede på, men disse personer hang ikke bare på træerne. I hans hoved var det to forskellige ting. Eller ja det troede han da det var. Nu var det begrænset hvor meget intimitet han havde haft, med folk der rent faktisk havde betydet noget. Generelt var det begrænset hvor mange bekendtskaber som var blevet i hans hoved.
Han trak på skulderen igen og kørte en hånd igennem det mørke hår, som stadig var præget af gårsdagens voks.
”Det er to forskellige ting” Svarede han efter lidt, og holdt den varme kaffekop imellem begge hænder. ”Det du taler om er hvad alle vil have. Kærlighed, tryghed, intimitet. Men det er svært at finde, og ingen kan gå igennem livet alene. Intimitet ER en måde at overleve på. Om du vil det eller ej. Jeg tror for længst jeg var gået fra forstanden, hvis jeg ikke havde været nogen nær en gang imellem.” Det var et langt liv at leve, og han havde altid haft svært ved at komme tæt på nogen. Traumer om man vil. Han var rædselsslagen for at slappe af et øjeblik og bare ligge og se på hinanden. Hvad ville de ikke se inde bag hans blik? Han vidste det knap nok selv mere, men han var bange for at de ville se et monster.

Han kom til at smile med en rysten på hovedet. Ja hun kunne modstå de såkaldte ’overlevelses frister’. Det kunne hun sagtens sige. ”Argh det er jo så dit tab.” Svarede han bare med dril i stemmen. Han havde aldrig haft i sinde at lege samme leg med Millicent, som han havde gjort med Augustus. Eller.. Millicents var en meget attraktive pige, og det ville være synd at sige at han aldrig havde tænkt på hende på den måde, men han vidste også godt at hun ville hade ham for det, hvis han smuttede efterfølgende, og ligeledes ville han nok hade sig selv for det. Egentlig var det også lige meget. Han kendte hende godt nok til at vide at hun aldrig ville engagere sig i en meningsløs omgang ’overlevelse’.

Hun forklarede hvad hun havde rendt rundt og lavet. Det lød som om hun havde haft travlt. ”Ha, jeg vidste du ville komme i problemer på et eller andet tidspunkt” Markerede han kort ved det med krybskytteriet. Han studerede hende med de gyldne øjne igen. Nu hvor han tænkte over det, så så hun ret træt ud. Havde hun jaget hele natten? Og han havde frarøvet hende det søvn hun havde set frem til.
”Det lyder farligt den mission for Vladimir.” Mumlede han lidt uden at tænke over det. En halv engel op imod en dæmon. Se det var modigt. ”Havde du et hotelværelse? Hvis du har jaget hele natten, vil du nok gerne have lidt søvn? Og jeg vil gerne låne et bad hvis jeg kan.” Han trængte i den grad til den friske fornemmelse af vand imod huden. Ubevidst kørte han en hånd hen over kinden – jup, en shave ville også gøre underværker.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   10/9/2014, 09:51

Millicent havde ikke helt forstået det delikate med to piger der havde fokus på hinanden , men hun var nok heller ikke så oplyst og erfaren på lige det område, når det kom til stykket. " Hmm... Ja pak du det væk, eller spring det kapitel over det handler om mig....Augustus derimod - det ser da ud til du kan få hende til hvad som helst, så måske er der håb endnu " drillede hun , men var det virkelig lykkedes Auriel at få Augustus til at tage så uforbeholdent imod ham, så var Millicent så godt som sikker på at Auriel ville kunne sno hende om hans lille finger.
Millicent havde altid været den mere....genstridige af de to piger.
Eller forsigtige om man ville. Selvstændige var et langt bedre ord, blev Millicent hurtigt enig med sig selv om, og skiftede emnet ud.

" Årg hold dog op og gem den smiger til...en anden " rettede hun på Auriel, der forsatte hans kompliment.Stemmen var dog alt andet end skarp, da han var sød....hun havde bare ikke behov for de der lidt casual komplimenter.
Man vidste aldrig hvor dybt de bundede.

Dust var for eksembel helt enormt god til at bruse hende til med dem, og hun var da også meget tæt på at falde for det hele, in fact she DID Fall for tge guy, men .....men hun havde taget fejl- det hele havde været et udslag af deres skuespil og Millicent der havde været i en følelsesmæssig lille gummibåd , ude på det vuggende ocean, og var så begyndt at læne sig op af Dust og hans fiktive ømhed for hende.
Men så havde Dust valgt at sende hende afsted alene, og det var gået op for Millicent at det meste havde været intet andet end dække for dem, en Oscar præstation af Dust, for at holde deres cover som et par , helt intakt.

Og udover Dust tilbragte Millicent  ikke sine dage med folk der øsede af komplimenter. Det meste af tiden brugte hun alene i natur og skov for at jage, eller luskede små steder for at lave en fair trade med fangsten. Det var i sådan en situation hun først havde mødt Auriel.
Med blikket hvilende på ham , tog hun en dukkert i hun lidt tilbage i erindringernes kar og huskede hvordan han var trådt til og havde hjulpet hende med penge og hans handsker.
Hendes øjne gik en dybt varmt skær, hun egenlig gerne var foruden,men Auriel og hans facon syntes altid at kalde det frem i hende.....en varme..en følese af tryghed....en affektion for ham....om hun ville det eller ej.

Hendes kinder føltes varme, da Auriel småsludrede om forskelle og sluttede af med 'det er så dit tab ' .
Hun var sikker på de ville afsløre hun blev genert da hun udmærket vidste hvad han mente hun gik glip af.
Det var derfor med svagt rosa i kinderne hun ændrede til den mere praktiske del af deres samtale.
" Orgh....så DET vidste du? Jamen ...jeg sidder jo her med al min frihed i takt, så jeg overlevede både zone 1, og en dæmon ved navn Dust....og nu skal jeg så bare lige fiske den her Crasie på min krog og afleverer fisken til Vlad, så er jeg en fri fugl " tømte hun sin kaffe , denne gang. " Ja lidt farligt ....jeg skulle have haft din evne til at lege med ild. That's something !! " så havde hun haft et bedre forsvar mod hvad end der kom hendes vej, men for nu måtte hun bare bruge hende snilde og list.

" Om jeg har et værelse ? Overvejer du at sove i samtligepigeværelser på kroen ?" Holdte hun masken og skubbede sin stol lidt bagud , da hun rejste sig op.
Det ville være skønt med en lur, og senere et bad. Hun havde sin nye kjole i tasken og havde sådan  set planlagt at tage et kik på Vegas, men så var ham her kommet på tværs, og hun havde skippet alt for en stund med ham.
" Mit værelse er længere nede af gangen for Augustus...eller dit....hvad det nu var, men du er velkommen med, TIL ET BAD " * og få vasket hende af *

Back at the hotel

" der var vi heldige hun ikke hørte os hva ?" Fnes Millicent, da hun låste op og skubbede døren åben for Auriel.
Synet af den store seng, gjorde hende nærmest død træt, men hun bemærkede alligevel vasen på det lille sofa bord. Den var fyldt med tulipaner , og hun vidste med det sammen det var Billy der havde sat den der til hende. Han var en sjov lille fyr.Hun var uklar på om han var til fyre eller piger, da han altid virkede så....forvirret.
Millicent låste døren bag dem, af sikkerheds hensyn og satte sin rygsæk fra sig.
Hun trak kjolen fri af den og imens hun fandt en bøjle at hænge den på , små snakkede hun med Auriel...." er det ok min kjole tager bad sammen med dig ? Den kan hænge derude, så dampen kan glatte de rynker den har fået" hun ville række den til Auriel og så begynde at smide sko og ....nå...det blev kun til sko.

" Hvad så.....er du så væk når jeg vågner ?" Vovede hun at formulerer hvad der var startet at fylde en del i hendes hoved.
Ville han være væk og ville hun nogensinde se ham igen?
Stemme og øjne ville meget ofte afslører hvordan hun havde det. Kun i skærpede situationer , hvor noget afhang af kunne hun spille skuespil, men der var hun så også ret ferm til der. Når det kom til hende selv, var der mindre Oscar over det.
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   10/9/2014, 14:43

Auriel kom til at le en smule. Kunne få Augustus til hvad som helst, argh. Hun havde ikke ligefrem virket som den let manipulerede type. At der havde været en tiltrækning derimod.. Det hele havde nok været lige så meget ham som blev forført som hende. Et træk på skulderen lagde det til siden. ”Argh. Jeg er ikke til et eller andet underligt, så hvad som helst er så meget sagt”.
Millicent var helt sikkert den mest genstridige af de to. Ment på den pæneste måde, og Auriel havde da også haft sine ture med hende. Sidste gang de sås var et godt eksempel. Men han havde altid været mere tiltrukket ad udfordringen. Af det uforudsigelige. Og alle og en hver vidste da også hvor tiltrukket han var af hende. Vladimir vidste det, han vidste det og hun burde nok også snart have set det.

Han løftede et øjenbryn og så lidt undrende på hende. Hvornår var piger ikke til komplimenter? ”Nej jeg vil da ej. Hvis jeg synes du ser godt ud kan jeg vel sige det.” Gav han hende igen med armene over kors. Det var ikke det dybeste kompliment, men han var ikke en som gik rundt og øsede sådan nogle ud over alle. Det var han sikker på at hun vidste. Til gengæld var han ikke bange for at sige tingene som de var. At sige at hun så godt ud var ikke noget han lagde meget i. Ja ikke andet end at fortælle hende, at det var hun. Ingen løgne der. Han kunne øse ud over hende hver dag hvor fantastisk og opløftende hun var, men hvad var ord? Specielt når de blev sagt for ofte. Det vigtigste var altid det usagte. Det små stjålne blikke.

Et næsten usynligt smil skinnede igennem ved hendes røde kinder. Hvis hun virkelig ville høre hvordan han så tingene, så skulle hun også være forberedt på at høre dem. Det sidste havde dog været udelukkende for morskaben i det. Selv om hun havde, ville det, hvilket alle vidste hun tog afstand fra, ville han aldrig have lavet samme nummer, som han havde gjort aftenen før, med hende. Hun var blevet en for vigtig del af hans liv, til at det ville være det værd at gøre det akavet imellem dem. Sandheden var nok at hun var begyndt at udfylde nogle behov, som han var begyndt at vægte over de fysiske.

Han drak det sidste af sin espresso imens hun prøvede at etablere at hun havde klaret sig udmærket på egen hånd. Han valgte ikke at begynde at rode i de historier. ”Så… har du brug for hjælp med den dæmon der, eller klare du også det selv?” Spurgte han da hun var færdig. Han havde mere end rigeligt tid på hænderne.
”Argh ja den er nyttig, men som du så, så kræver den også en del energi. Jeg er meget langt fra hvor jeg var i min storhedstid” Lod han hende vide med et skævt smil. En køn ærkeengel for naturkatastrofer og lys han var. Kunne knap nok få jorden til at ryste lidt. Ikke som dengang. Det var som om han havde fået et kickback da jorden blev slynget ud i altødelæggende krig. Som om det havde suget kræfterne ud af ham.

”Oh haha” himlede han ironisk med øjnene ved hendes små sidekommentarer omkring hotellet. Denne gang var det trods alt bare for et bad.Døren blev forsigtigt lukket bag dem, for ikke a skabe unødvendig larm. Auriel åndede lidt lettet op. Han nikkede til Millicent. ”Overvej lige hvordan DET ville have set ud. Os to på vej herind. Jeg havde lignet den største spade i verden” Sukkede han.
Han skævede omkring i værelset. De lignede alle meget hinanden, og han kunne mærke en nagende fornemmelse i maven, som han identificerede som skyldfølelse over natten før.
De gyldne øjne ramte dog også forandringer. ”Ah, jeg ser at jeg ikke er den eneste der er ude på markedet.” Et nik blev sendt imod tulipanerne. De var helt sikkert ikke noget hotellet sørgede for til alle. Af en eller anden grund irriterede de ham lidt, og det var nok også kommet en meget lille smule dømmende ud.

Han tog imod kjolen, og holdt den op foran an sig. ”Hva så, ville den klæde mig tror du?” Smilede han og trak den lidt efter væk igen.

Han skulle til at vende rundt for at gå ud på badeværelset og komme i bad, men hendes ord stoppede ham, og han tyggede lidt på dem. ”Hvad tror du?” Svarede han efter lidt tid, med en form for alvor i stemmen. Hvilket slags person troede hun egentlig at han var? Var mere hvad der lå i spørgsmålet, men han forventede ikke svar, og lukkede badeværelsesdøren bag sig for at tage et bad.
Et langt et ville det blev. Langt og varmt, så kjolen ville kunne rette sig fint ud med det dampbad det var ved at blive derinde.
Tilfredst gned han sig over den ene kind, som netop var blevet nybarberet, og ikke længere stak fra sig. Tøjet fra aftenen før var smidt ned i hans taske, og i stedet havde han hevet et mere afslappet sæt frem. Et par mørkeblå jeans og en bordeaux T-shirt. En sort læderjakke var også blevet lagt frem, hvis de skulle ud. En hånd blev kørt igennem det mørke hår, som stadig var en smule fugtigt. Lidt voks fik det alligevel, for at holde det væk fra hans ansigt.

Han åbnede forsigtigt badeværelsesdøren for ikke at vække hende, hvis hun var faldet i søvn. Han satte sine ting under sengen for ikke at lade dem stå og rode. De gyldne øjne kørte over hendes sovende skikkelse. Der var noget i ham, som havde lyst til at lægge sig ned ved siden af hende, og bare… være der. Ligge og kigge på den lange skygger, som hendes øjenvipper trak ned over hendes kinder, og lægge mærke til hvordan hendes hår bølgede lidt ude af kontrol. Men så huskede han hvor skræmmende han følte at netop de slags situationer var.
En rummel nedefra fortalte ham at han var sulten, og han kom i tanke om at han ikke havde fået morgenmad. I tasken fik han rodet sin pung frem. Han havde ikke meget tilbage, men nok til at finde noget morgenmad til dem begge.
Efter at have sikret sig, at der ikke var nogen uheldige personer han kunne møde ude på gangen, listede han ud for at finde noget morgenmad. Det viste sig at blive en længere gåtur. Hotellet lå tæt op af de mange klubber og barer, som var lukkede i løbet af dagen, og der var gået godt og vel 20 minutter, inden han endelig stødte på en lille restaurant, hvor man kunne få chinabox billigt. Ikke lige den ideele morgenmad, men det var bedre end ingenting. Han købte to af dem og en pakke smøger, hvilket ruinerede hans tegnebog.
Heldigvis tog turen tilbage ikke helt så lang tid, for denne gang kendte han vejen. Han slappede af nu. Nikotinen, som lige nu hang fra hans mundvig, gjorde godt, og snart var han tilbage på hotellet igen. To lunke chinaboks under armen, og en slukket cigaret i lommen.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   10/9/2014, 16:51


Millicent havde østersagtigt klappet i .
Hun kunne ikke lige finde ud af at samtale om Auriels sex vaner, hvad han tændte på og hvor hans grænser gik mellem fræk og upassende, så hun lavede en lille finurlig grimasse og der endte ud i et smil, og et sæt lune friskbagte kinder.

Og komplimenttingen kunne komme til at være et langtrukkent emne, gav hun have ikke ret. Auriel var stædig og de foldede arme over hans bryst fortalte til hende at hun da bare kunne komme an, ville hun lægge arm med ham....på den søde måde.
Det ville hun dog ikke, da samtalen om hendes ydre gerne skulle dæmpes.
Millicent var ikke flask eller krukket, og hun ville aldrig påstå hun havde stået bagerst i køen , da ydre og looks belv fordelt- men for hende var skønheder det der sev igennem alle sprækkerne og krakkeleringer , som hvert menneske, væsen og mutant havde.....og det var stort set altid den skønhed hun refererede til. Desuden var det afhænig af øjet, hvem der var pæn og tiltrækkende.....og hvem der stod i skyggen af andre. Millicent havde det fint med skyggen, den var tryg og rolig.
At der så altid faldt en halogen spot i hovedet på hende med et plump, var en anden sag.

" jeg skal nok sende en sms hvis det viser sig et problem " drillede hun. Hun havde aldrig fået hans mobil nummer, hvad der egenlig undrede en smule taget i betragtning at de havde rejst land og rige rundt sammen.

......

På hotellet var det dejligt at kunne slappe lidt af igen. Hun kunne næsten høre hvordan sengens bløde puder og dyner kaldte lokkende og truede med straf , adlød hun ikke.
" Ja, det kunne se kønt ud! Du har da virkelig rodet en smule i det ...altså ...du kan da stadig nå at rende ind i hende " Millicent rundede lige tanken om hvad der så ville ske? Hvad ville Auriel gøre, hvis han mødte Augustus ,enten alene - eller med Millicent ved sin side ? Hun var ikke sikker på svaret ville skabe lutter glæde, så spørgsmålet blev aldrig sendt videre til ham.

" Ude på marked ?" Havde han mon hørt om Dust ? Nej, det kunne han altså ikke vide noget om, og da hun fulgte hans blik mod tulipanerne ,brød et stort smil frem.
" Åh ja....Billy! Han er så lækker, han lavede et show for mig....med dametaske og sløjfe i håert og det hele" drilleðE hun fælt, da hun lavede et link til Augustus show.
Hun daskede herefter ud efter Auriel...." Hold dog op.....ser er ikke et tak for sidste kort vedhæftet, vel! Så drop lige den tanke Mr. " skændte hun i en blid tone.

kjolen on the other hand, blev sendt videre.
" Jo ....blå blomstret er da lige dig ....du skulle gå med det oftere " pjattede hun og forsvandt over til sengen , som hun lod sig vælte bagover i.
" Måske lige lovlig kort....til en mand " små grinede hun, som Auriel trak mod badeværelset. Joken med mænd og nederdele og hvad der al for nemt kunne smutte ud - hvis man var heldig ...eller uheldig, hvordan man nu så på det-så var joken da altid sjov på en total lam måde.

Millicent så efter Auriel da han gik på badeværelset, og døren lukkede sig efter ham.
Hvad var en passende reaktion lige nu? Hun var da ikke sikker på han bare ville blive, men ...hun ville blive rigtig ked af finde ham ....gået.
Hun ville håbe hun havde opfattet hans ord på den rigtige måde og han var der , når hun igen vågnede. Måske hun bare skulle nøjes med at slumre lidt- uden at falde i dyb søv , jaaaaa....DET var det hun ville!!

Zzzzz
Planen failede.
Millicent var faldet i dyb søvn og var tabt for omverdenen. Augustus kunne sikkert have opført hendes show midt i rummet , med lapdance and all....uden Millicent ville blive forstyrret- så dybt var hun faldet i søvn.
Og da hun endelig fik slået nogle tunge øjenlåg og og strakte sig i sengen...var der så underlig stille.
" Auriel ?" Mumlede hun og igen lidt højere.."AURIEL"
Hun kom op at sidde, og meget slukøret måtte hun indse at han var....væk.
Tasken var ikke at se, og det var Auriel heller ikke.
Skuffelsen var virkelig tyk og hun måtte beherske sig for ikke at knibe en tåre, af bar frustration over at være faldet i søvn.
Hvordan kunne hun dog lade sådan en chance passere?
Svært utilfreds med sig selv, var hun smuttet i bad under bruseren, og der prøvede hun at skylle sig fri af skuffelsen , og af den erkendelse at det sveg en stor del, at han var dappet af og havde efterladt hende.
Da hun trådte ud, var håret frotte vådt, hun duftede ren og frisk, og havde kjolen på, men stadig bare fødder.
Hun var ved at hænge de våde håndklæder op, da det puslede ved døren.
* årh....jeg orker bare ikke Billy nu* satte hun kurs mod den...
Idet hun åbnede døren , var hun i færd med at skubbe nogle blade væk med den ene fod, og kiggede ikke helt op med det samme.

" Billy....de er meget smukke skat, men jeg orker helt ærlig ikke at gå nogle steder i dag "

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   10/9/2014, 18:34

Auriel fløjtede lidt casual, imens han trippede op af trappen op imod etagen, som de var landet på. På trods af så meget følte han sig glad. Følte sig i godt humør. En sær lyst til at løbe så hurtigt han kunne, bare for at mærke vinden imod hans ansigt slog ham, og havde han ikke befundet sig midt inde i Las Vegas, så havde han måske også gjort det, men det måtte vendte til han igen drejede nøglen om i sin bil og satte kurs imod verden udenfor.

Meget pludseligt blev han opmærksom på at døren indtil værelset, hvor han havde efterladt Augustus timer tidligere, var åben. Lidt forsigtigt sneg han sig forbi, og nåede lige at få et glimt af en stuepige, som var i gang med at tørre af. Så måtte hun allerede være smuttet. Han stoppede op og stod der lidt. Hvor han håbede at hun havde været i stand til at tage videre uden at hade ham. Og uden at føle sig mindre værd. På en måde håbede han den note han havde efterladt, havde hjulpet på noget. Uden rigtig at tænke over det stak han hovedet ind i værelset.
”Undskyld?” Kaldte han efter stuepigen. En middelaldrene kvinde med en robust kropsbygning. Hendes mørkeblonde hår hang lidt sjusket over hendes lidt forvirrede ansigtsudtryk. ”Du fandt ikke en note herinde vel? En serviet med skrift på?” Med en hånd tegnede han i luften, som om han skrev på noget foran ham. Kvinden rystede på hovedet og fortsatte med arbejdet, og Auriel takkede og smuttede ude på gangen igen. Så havde hun i det mindste fundet den.

Han fortsatte hen af gangen, og så sig en enkelt gang tilbage. Livet ville nok altid indeholde en del ’hvad nu hvis’. ’Hvad nu hvis han aldrig havde fundet sin ærkeengle ring?’, han så ned på den. ’hvad nu hvis han aldrig havde mødt Vladimir?’, eller ’hvad nu hvis han aldrig havde mødt Millicent?’. Det hvor sjovt hvordan man kunne spekulere sådan. Havde han aldrig mødt Millicent, havde han nok ikke været i Vegas lige som han var, men havde han været det, og havde han mødt Augustus, så havde han nok heller ikke valgt at snige sig ud. Hvorfor var det han havde det sådan? De var jo ikke sammen. Millicent og ham.
Og lige som han nåede værelsesdøren og begyndte at finde den nøgle frem, som han havde taget med, slog det ham, at måske han ønskede at de var sammen. Måske han gerne ville være sammen med hende.
Dette viste sig at være en rigtig dårlig åbenbaring at få det øjeblik, for i samme sekund slog hun døren op med nogle ord, som tydeligvis ikke var ment til ham.

Et sekund frøs han bare og så lidt vantro på hende. Ikke helt sikker på hvad han lige havde hørt. Det lød meget som om han havde haft ret med de tulipaner.
”Undskyld, skulle jeg have taget blomster med? Eller forventede du en anden? Uhhhhh Billy” Prøvede han at drille hende med et smil, men egentlig føltes det som om han havde fået en mavepuster. Egentlig havde han det forfærdeligt.
Han ville smyge sig forbi hende, og række hende den ene halvkolde chinabox. ”Jeg har hentet morgenmad” Blev ordene til den, og han lod sig selv dumpe ned på sengen, for at begynde at åbne sin egen, og de træpinde som fulgte med som bestik.
Hans blik ramte hende igen. Hun havde åbenlyst gennemgået en mini makeover. En sød feminin duft fyldte værelset, og den blå blomstrede kjole, som før havde delt badeværelset med ham, havde nu smøget sig om hendes krop i stedet. Et sted den kom meget mere til sin ret egentlig. Og dammit hvorfor var det lige hun skulle se SÅ godt ud lige nu?
”Hvorfor den sure mine?” Hans blik havde skam noteret hendes stemme og udtoning da hun åbnede døren.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   10/9/2014, 21:48

Hun løftede sit blik, efter at have rystet månedsmaginet om biler af sin fod , der stadig havde en let fugtighed efter badet.
Hun havde forventet den lille kejtet Billy der enten ville bede hende om selvskab til en omgang Meyer eller måske at drikke kaffe sammen , nede i salonen på kroen. Overraskelsen var enorm og hun fik derfor store øjne da Auriel stod der med en smart bemærkning , i døråbningen.

" Blomster?" Var hun kortvarig lidt diffus, men så tog hun sig til hovedet, og trådte helt til siden, så Auriel havde mulighed for at komme ind.
" Neeej, forkert rum til blomster, synes du ikke" sparkede hun hurtigt igen, men hun var mere glad for at lukke ham ind, end hun ville tilstå.

" Billy....er bare en ven...ham der tjekker folk ind og ud, men du havde nok tankerne andetsteds?" Ville hun prøve at holde ham fra livet.
Men der var lidt svært, da hun blev henledt til de to bokse han havde med.

" Han har hentet morgen mad !" Lød der en mumlen fra Millicent og hun kunne dø på stedet over hendes giga reaktion på han var missing - der bare havde været så meget en fejlantagelse.
* not cool not cool * skændte hun på sig selv og langsomt måtte hun krype til korset og tage plads ved siden af ham, på sengen.
Auriel havde bemærket hendes tonefald og måske lidt pouding lips.
" Skal jeg være ærlig, så .... " hun foldede sin boks ud og en herlig duft af spicy chicken steg hende i møde. Hun kunne mærke hvordan hendes mund begyndte at løbe i vand.
" ... Jeg var bange for du var smuttet.Du var væk da jeg vågnede, og din taske også!" Ja ja ...så var sandheden da ude.
Hun skævede mod døren, og søgte efter hans taske. Underligt at han ikke havde den med, måske han havde pakket sin bil, og var klar til afgang, så snart de havde spist.
Millicents mave kneb sig en smule sammen i protest om tanken.
Lidt uroligt vred hun i sin krop , og prøvede at finde en måde at gribe det hele an på.
Hvad det var, og hvor meget det eventuelt betød , havde hun ikke svarene på.
Og hun var tøvende i forhold til hvad hun egenlig ønskede af ham....om hun overhovedet ville sætte handling på de tanker?
Hun kunne sikkert sidde helt ubevægelig her , og overtænke det hele ihjel.
Nogen overspiste, nogle overkompenserede.....hun overtænke!
Men hun skulle vel i det mindste give it a shot, at bortforklare eller gøre rede for en smule af det ....skuffelse hun havde oplevet da hun troede han var gået.

" Jeg ved godt det var dumt, men jeg....jeg vil virkelig gerne bruge mere tid med dig , inden vi skilles " blev det første bud.
Så sad hun og stak lidt med pindene i den lille røde firkant fra China House, og menet at en døvstum der led at moderat til svær nedsat intelligens med et strejf af udviklingshæmning kunne havde kunne sige det bedre, udtrykke sig bare en SMULE mere præcist .
Millicent fokuseredé på hals udskæringen i den Bordeaux bluse, og på Auriels hals, da hun modigt gav det endnu et skud...
" det lød dumt....jeg mener bare jeg blev rigtig glad for at se dig igen, jeg har faktisk tænkt en del på dig, you know? Og da jeg så fandt værelset helt tomt, så....så blev jeg en smule ked af det. " hun havde lyst til at camouflerer sin ærlighed ,med en joke om at hun ikke engang havde fået et slips som minde, men joken sad fast i halsen, og det var nok meget godt - for på en eller anden måde måtte hun vel også tilstå overfor Auriel, at hun havde savnet ham....mere end normalt._________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   11/9/2014, 14:30

”Andetsteds. Det kan man sige” Svarede han bare, og vidste ikke helt hvordan den skulle tolkes. Eller ses. Desuden var det ikke hans business.
Sengen gav en smule efter under ham, da han dumpede ned i den. Og en knirkende lyd fulgte med. Chinaboksen var hurtigt åbnet, og lidt klodset med de tynde pinde, krævede han at fiske nogle nudler op, som lå i toppen. Da den endelig kom så langt op at han kunne proppe den i munden, blev den tygget på med nydelse. Sådan en omgang tømmermænd gjorde ham altid sulten. Medmindre han havde været VIRKELIG fuld. Så havde det den modsatte effekt.

Stadig optaget af sin chinabox, lyttede han bare til det hun sagde. Man kunne ikke ligefrem bebrejde hende for at hun havde troet han var smuttet. Hun havde trods alt fundet ham, på vej snigende ud af et værelse. Men han havde alligevel håbet at hun vidste at det ikke helt havde været samme situation eller følelser der var på spil.
Da hun nævnte tasken, ville han bøje sig ned for at kigge under sengen, og hive sin taske ud med foden. Gårdsdagens tøj lå kastet sjusket ned i den. Han havde aldrig været god til at holde orden.

Et øjeblik ville han bare sidde og tygge lidt på et stykke kylling, som det mirakuløst havde lykkes ham at få op i første forsøg. Som om han tyggede på ordene hun lukkede ud. Han ville vente til hun var helt færdig med at tale. Mest fordi han var i tvivl om hvad han skulle sige. Den største del af ham satte pris på hendes ord, og resten var lidt i konflikt omkring det syn hun havde på ham.
”You know..” begyndte han og kiggede ned i boxen, for at prøve at få et stykke mere op, men det gled stædigt af hans pinde, og fald ned i nudlerne igen. ”Måske vi skulle få en snor i mig? ” Kom han til at smile, selvom det egentlig havde været noget mere seriøst han ville sige. Sekundet efter fortrød han dog, og besluttede alligevel at få det seriøse med.
”Jeg kan godt forstå at du har det billede af mig, men… Vi er venner ikke? Det er anderledes. En SÅ slem fyr er jeg dog ikke.” Prøvede han at redde den lidt ud, og slog blikket op på hende igen, for at holde pause med sin morgenmad. Et skævt smil ville blive sendt hendes retning, før han satte blikket ned i sin taske.
”Jeg har faktisk savnet dig … lidt” Et kort glimt ville han stjæle af hende. Det fugtige hår bølgede lokkende ned af ryggen på hende.

Egentlig havde han planlagt at komme videre imod God knows where senere på dagen, men når hun sagde det på den måde.
”Jeg havde faktisk tænkt mig at se lidt af Vegas i dag. Hvis du vil med?” Løg han harmløst. Verden kunne nok vendte lidt på ham. Desuden havde han intet sted at skulle hen. Ikke lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   12/9/2014, 20:44


"oh...ja ,dér havde jeg så ikke lige tænkt over at lede efter 'dig'" kiggede hun en på tasken, da den blev trukket frem under senge. Hvor dumt. Havde hun set den kunne hun have sparet de bekymringer, og ikke siddet her nu og følt sig helt enormt fjollet.

Hun trak på smilebåndet , ved Auriels forslag om en snor. Der var alligevel noget appelerende over den , ik ?
" Tjooo jeg var da god med vores tampara Bjørn, så mon ikke jeg kunne få dig til at gå pænt også " drillede hun og, hapsede ned i det lille China house , med de tynde pinde. Hendes appetit var ved at nå enorme højder nu.
Imens Millicent gumlede løs, nikkede hun bekræftende med , som hans tale skred frem.
Det var igrunden slet ikke en samtale hun ønskede. De kunne være venner og forblive det- og han fremhævede det jo også selv. " Mmmmm...enner!" Stemte hun i med munden fuld af nudler. Hun havde vist sig et lille naturtalent til at styre de små pinde, og det kørte bare ind med nudler og kylling, som hun meget ihærdigt smovsede i sig.

" Mmmm det ret lækkert!" Komplimenterede hun Auriels valg af mad til dem, og nu havde hun fået tygget af, så man rent faktisk havde en fair mulighed for at høre hvad hun snakkede om.
En lille smalfilm foldede sig ud i Millicents erindring, om Auriel og alle de dage de havde tilbragt sammen, primært i hans jeep. Hun havde nydt det. Hun huskede især da hun havde stået smurt ind i død vampyr og han ikke havde sprunget et kram over, og hun huskede hvordan hun havde stirret på ham....halvt forblændet, da hun havde mødt ham til Vladimirs bal.
" Jeg ved godt du ikke er en ...slem fyr Auriel. Lidt kender jeg dig da. Jeg er bare en smule....mindre anmasende end normalt , når det kommer til ...de ting " smilede hun og stoppede endnu en mundfuld ind i munden.

Ivrigt nikkede hun , da Auriel forslog de kunne tage et kik på byen.
Det var en fed ide, for hun kunne bruge lidt sjov og kunne det kombineres med ham så hun kunne tilbringe mere tid med Auriel- så var det jo ren happy hour.
" Dén er jeg med på! Jeg har enda lidt penge vi kan bruge, for Dust gav mig en pæn portion." Millicent lyste op, og kunne straks forstille sig de første 117 ting de kunne lave.
Men det hun var mest glad ved var at de skulle lave dem sammen.
*kkrruutcc* lød det hun skrabede bunden på boksen , go suttede pindene rene , på en lidt uelegant måde! men det hele skulle med.
Hun gned sig på maven og udstødte en lidt veltilfreds lyd .
" Damn....det var lækkert. Tak!" Smilede hun stort og strakte sig.

Millicent forlod sengen og smuttede på badeværelset.
Kinahuset blev smidt i en fremstående stål poleret affaldskurv, der sikkert stod opstillet som standart møblement på alle værelser.
Hun tog plads foran spejlet og vrikkede lidt på næsen.
De skulle godt nok hverken til bal eller noget, men en smule sort på vipperne og en meget let makeup omkring øjne, kunne ikke skade spor. Den blå sommerkjole kunne snildt bære hendes karakteristika blev trukket en smule op. Hun var ikke typen der malede sig på en dominerende måde, mere en.....supplerende en.
Hurtigt fik hun gjort sig parat, og ville høre om Auriel havde et sted han kunne tænke sig at komme hen, eller om de bar skulle spadserer derud af.
Imens hun stak de bare fødder i de høje sko, og bukkede sig forover for at lukke ankel remmen, spurgte hun ind til hans ønsker...sort off...
" Jeg går ud fra Du har fået show nok for nu ? Er der noget andet du kunne tænke dig eller skal vi bare suse afsted og se hvad vi møder på vores vej ?"

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   13/9/2014, 10:58

Det at spise med pinde viste sig at være en evig kamp. Hver gang lidt nudler eller indbagt kød blev klemt fast imellem de to pinde, synes de langsom, men stædigt at glide af igen, og dumpe ned i boksen igen. Han skævede over til Millicent, som synes alt for nemt at få maden op, og næsten var helt igennem hendes morgenmad.
”Argh, hvordan gør du det?!” Udbrød han lidt irriteret, og satte en pind ned igennem et stykke indbagt kylling, for med et smil at hive det op på den ene pind. Endelig ! Meget tilfredst blev det proppet ind i munden, og tygget grundigt.
”Godt du kan lide det, for det var det eneste take away jeg kunne finde her omkring” Trak han på skulderen, og prøvede at proppe begge pinde ned ved siden af hinanden, og dreje dem rundet for at få nudlerne til at sno sig om pindene. Det lykkedes delvist, og han proppede en stor mundfuld nudler ind i munden. ”Ah beynder a ku e nu.” Gumlede han med munden fuld af nudler.

Han vidste udmærket at han ikke havde gjort ret meget for at vise at han ikke var en slem fyr. Han havde en eller anden frygt for, at hvis han viste omsorg og venlighed overfor en person, så ville han knytte sig til dem, og det var skræmmende. Det var skræmmende hvor meget sådan noget kunne påvirke. Det viste sig dog i praksis, at man ikke kunne holde folk ude selvom man ville. Vladmir og Millicent var gode eksempler på dette.
Han svarede ikke på det hun sagde. Ikke andet end et lille nik. Hvad hun mente med at hun var mindre anmassende end normalt når det kom til nogle ting, det anede han ikke. Han anede ikke hvad hun hentydede til med ’de ting’. Det måtte være noget pigehalløj. Better not get into it, blev han enig med sig selv om.

Han smilede da hun gav god for at tage med ud i byen. Navnet Dust sagde ham et eller andet. Det havde det gjort hele tiden. Lidt tænksomt bed han lidt i en af spise pindene. ”Jeg tror jeg har lavet lidt arbejde med en Dust. En lille fyr med en masse sand. Kan det passe?” Svarede han efter lidt. ”Hvor kender du ham fra? ” Auriel huskede ham som ret voldsom. Som en der ikke havde været bange for at slå ihjel uden at blinke. Men det var ikke sikkert det var den samme fyr jo.

Hun smuttede ud på badeværelset, og han færdiggjorde lidt klodset sin morgenmad, hvorefter han ville sukke mæt og lægge sig tilbage med armene bag nakken, for at blunde lidt imens hun blev færdig.
En tanke gled på hans tegnebog, som var ved at skrabe bunden efter morgenmaden. ”Medmindre du vil betale hele aftenen, så skal vi på kasino først. Kan jeg låne lidt at spille for?” Lød det pludseligt. Imens han var her i Vegas, var det den eneste måde han tjente på. Egentlig var han ikke specielt god til at spille. Han var til gengæld god til at snyde hist og her uden at blive taget i det.

Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   17/9/2014, 21:21

Millicent der sad og morede sig over hans battle against the noodles , ændrede blikkets retning og så op på Auriel.
" Ville du tro mig hvis jeg sagde det hele handlede om iq ?" Kom det friskt , og hun godtede sig en smule ved det lille dril. Hun var rimelig ... Ikke klodset... Hmm heller ikke ligefrem kluntet , skulle hun sige det selv. Men hendes smidighed og hende held var jo ikke utømmeligt , så ind i mellem løb det tørt og .... ting skete. Det var derfor ret tilfredsstillende at se sig mere handy til Kina bestik , end Auriel var.
Ikke at det havde nogen som helst betydning , med mindre hun en dag fik til opgave at skulle dupere kejserens af Kina altså. Men hun tvivlede.

De kom vist omkring i deres små snakken, men noget fik Miliicent til at studse gevaldigt.
Hun stirrede ligefrem overrasket på Auriel og Millicent flyttede en smule på sig , på sengen.
Hun havde aldrig overvejet sandsynligheden for at  Auriel  og Dust kendte hinanden og slet ikke at de ligefrem havde arbejdet sammen! Hvilke arbejde var det lige ?
Al spor af tvivl om det kunne være en anden Dust, blev pustet væk da Auriel omtalte sandet. Der var helt klart kun en af Dust's slags.

" Du har arbejdet med ham ? " klart at hun fik afsløret hvor meget han lige fik tavet fusen på hende dér.
Millicent satte sig bedre tilrette og forklarede som det nu kunne, uden det skulle æde dem ind i næste uge.
" Dust mødte jeg første gang i zone 1. Det var ham der brød mig ud derinde fra. Jeg var hans mål - vist nok for at tirre Generalen og også Vladimir.
Efter at have snakket lidt frem og tilbage blev vi venner og rejste lidt rundt sammen."
Millicent tøvede pludselig ved den sidste del af historien. Det var fjollet.
Helt uden belæg, da det jo kun havde været et act for st opretholde deres cover.
Hun besluttede at lire den hurtigt af, og håbede det ikke ville blive noget der skulle pilles yderligere ved. Hun var stadig lidt pissed på Dust over han havde sendt hende signaler , så hun åbenbart havde fået en ide om han ikke kun leverede skuespil, og Millicent selv var begyndt at falde for det lille act.
Tanken om en følgesven havde været dejlig, og selv om hun til hver en tid ville rive og hvæse skulle hun indrømme det- så var hun begyndt at falde en smule for Dust der kunne passe på hende og tave sig af hende. At slippe ansvaret bare en smule, havde været en fantastisk oplevelse.
Nu var hun igen alene om at tage vare på sig selv og drage omsorg for Maria, Millicents mor.
Det føltes bare ikke helt....rigtigt...at skulle hale Auriel ind i den del af emnet med Dust.

" Vi rejste rundt fra by til by og for ikke at vække opsigt, udgav vi os for at være et par. Jeg var i en periode efterlyst ,ser du....undermistænke for at have iscenesat kidnapningen af general Zolner, da han underligt forsvandt på samme tid som Dust brød mig ud.
Men jeg sværger....jeg havde intet med det at gøre, og jeg tror det er blæst over igen nu.
Jeg troede faktisk han var min ven, generalen " forklarede hun stille.
Hvorfor var det at de meget få hun lukkede ind, så ud til at forsvinde fra hendes liv en efter en ?

Jaja....når hun sagde det sådan, kunne Millicent da godt høre det lød en smule naivt, at en top general, der havde snuppet hende med sig hjem som privat fange skulle være i færd med at udvikle en slags venskab med hende. Men sådan havde hun altså følte det. Og hun var blevet rigtig ked af hans forsvinden.
Et suk ....og hun forlod sengen.
-------

Millicent vendte tilbage og gik fluks på jagt i hendes rygsæk.
Hun kunne herefter fremdrage en lille sort pung frem, i læder som hun viftede med i luften. Så fik hun den åbnet op.
Der var ikke sedler og mønter  i stor mængde, men der var da til lidt sjov .
Pungen blev lukket, og hun sendte den gennem luften til Auriel.
Alle hendes private papir, lå i en ekstra bund i rygsækken.....just in case hun blev overfaldet og pungen nappet.
" Hvis du tror du kan stille noget  op med dem, så er jeg game , men så inviterer du på en drink afterwards !" Lød hun glad, og var Auriel ved at være klar, kunne de tage afsted.
Ellers ville hun surfe rundt på nettet , imens han blev det.

Millicent ville finde en neutral sort skuldertaske, en lille en frem og fylde den ud med det mest nødvendige og så kunne de forlade hotellet og begive sig ud og tage et look på den indbydende by, et stort overflødigheds horn af underholdning og hjertets begær.


Millicent havde været her en del gange, men altid ude i ydrekanten af byen.
Hun sugede alle byens kulørte lys og neon strålet til sig, og selv om verdenen var et besynderligt sted og havde mange huller at falde i, og mange fælder der kunne klappe sammen om en - så var Vegas et leben at livsglæde folk og mønter der klirrede og sedler der knitrede.
Det var svært ikke at lade sig duperer en smule af alt det bling bling der var i overflod hvor end øjet så.
Mellem alle de høje bygninger, var det let at føle sig meget lille.
Og det ville ikke volde besvær st blive væk i mængden, konstanterede hun . No wonder det var himmelen for lommetyve og andre husteler.

" Sååå har du et favorit sted- eller ....et favorit spil !" Krævede hun sin nysgerrighed tilfredsstillet.
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   17/9/2014, 22:28

”Bah..” mumlede han bare til det med IQ. Nu lykkedes det da, omen ikke på den rigtige måde. Se DET kaldte han kreativitet og IQ!

”Ja det var en enkelt mission. Jeg var rendt tør for cigaretter og manglede penge. Han var ret hård. Dræbte en del vagter” Svarede han først og tænkte tilbage, som var lidt støvede, som sandet Dust kontrollerede. Han huskede ikke så forfærdeligt meget. Egentlig havde han ikke fået mulighed for at snakke meget med fyren om andet end missionen, så det eneste indtryk han havde fået var ret barskt, og han var ikke sikker på at han brød sig om det. Fra hans synsvinkel var selv hvad der synes en meningsløs vagt i deres øjne sikkert en andens far eller ægtefælde. Et billede i nogens pung.

Hun forklarede, og han var ikke sikker på om hans hoved spillede ham et pus, eller om der var en eller anden usikkerhed i hendes stemme. De gyldne øjne prøvede at læse hendes ansigt, men kunne ikke få noget igennem.
Egentlig ville han have spurgt hende, hvad det var hun ikke sagde, men han kvalte det igen. Ikke sikker på om han ville bryde som om svaret. Desuden.. Det var vel ikke hans ret at snage i det. ”Militæret. Ikke til at stole på længere” Blev svaret lidt halvhjertet i stedet.
”Hvor er denne Dust så? I følges ikke mere, medmindre han gemmer sig under sengen.” Lidt fjollet kiggede han med et smil under sengen, og halede sig op igen, med håret stående lige op fra tyngdekraften, hvorefter det lidt efter lidt faldt end igen.

Hun fandt pungen frem, og han greb den med stort smil. ”Jackpot og deal” Viskede han og tjekkede hvor meget hun havde. Stadig en del. Han skulle nok få lidt godt ud af dem. Inden de smuttede ville han lige finde et par kort frem fra tasken. Han rejste rundt med et par af de gode spillekort, som han kunne smule frem, hvis han var tæt på en god hånd. Snyd synes ikke så slemt i denne verden, hvor intet hang sammen som før.


Lysene fra byen fejlede aldrig i at oplyse natten, og varme lyse farver spillede over deres ansigter, da de nærmede sig en del af byen, som han altid havde fundet munter. Kasinoer og værtshuse, mange med western tema, skinnede ud til dem, og lokkede med store fadøl og bare kvindeben i cowboystøvler.
”Jeg er faktisk ikke så tit i lige denne del af byen” Erkendte han. De steder han plejede at spille var mere ’moderne’ men også langt mindre festlige og morsomme. ”Poker!” Var der dog ingen tøven om, da hun spurgte om spil.
Menneskemængden var større end man først skulle have troet, men igennem mængden havde han fået øje på en sjov lille bod, som han hev hende med over til i håndleddet. En lille bod drevet af en tyk lille mand i fuld western outfit. Han gumlede endda på et høstrå, som Auriel ikke ville vide hvor han havde fundet midt inde i byen.

”Hvad siger du til at blende lidt ind?” Smilede han lidt drillende, og fiskede hendes pung frem, som han havde nægtet at give hende igen. Et sted i baggrunden kunne han høre at et live band spillede på gaden. Det lød gammeldags, men muntert.
Den lille bod havde mest hatte og t-shirts, og de var havnet foran et stort stativ med cowboy hatte i alle størrelser og farver.
Han ville fange en stor lyserød hat, og proppe den på hovedet af hende for at le. Tage den af og sætte en endnu mere afskyelig en på hende. Det endte dog med at han ville købe en lys beige farvet hat til hende med sort bånd i bedste western stil. Lige meget hvor meget hun ville prøve at tale sig ud af det, ville han stædigt satte den på hovedet af hende.
En klassisk brun hat ville han sætte på sig selv. ”Hvad synes du?”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   18/9/2014, 16:25

Millicent var tavs, så længe Auriels forklaring stod på.
Hun nikkede ind i mellem, men desværre bekræftede historien hvad hun i forvejen godt vidste. Dust kunne være nådeløs og han var bestemt ikke Guds bedste lille dreng.
Men hvor barsk....hvor høj grad af brutalitet han ville bruge og om han ville finde nydelse eller afsky ved det, det havde hun ikke fået føling med.
Millicent var ikke i tvivl om det rakte ud over hendes normer og han opererede efter et andet værdisæt. Med.....alligevel havde han aldrig krummet et hår på hende. Og han havde accepteret hendes trang til selvstændighed og ligeværd- da han havde prøvet at give hende et sporings dims på, så han altid kunen finde hende, og beskytte hende....Millicent havde nægtet.
Så istedet havde Dust givet hende en ting, hun kunne trykke på....så kunne hun tilkalde ham. Og med den gestus havde han så småt begyndt at vinde hende over. Det lod til han havde respekt for hende.
" Jeg...jeg ved godt Dust er et farligt bekendtskab, men ikke for mig...han ville aldrig gøre mig noget, og heller ikke folk tæt på mig" lød det komplet alvorligt.
Det troede hun selv på. Hun havde også fået Dust til at love ikke at skade Zolner, dengang.
" Så får han sin sandslotte i dag, skatter.....så siger du bare HVOR ked af det Millicent bliver, så er du helt i sikkerhed " smilede hun drillende og sendte Dust en sød tanke. Hvor mon han var lige nu.
" Han ...han er lidt keen på magt. Jeg tror han vil gå langt for den, og han mangler en kompagnon ved hans side, en der kan give ham lidt modvægt og holde ham nogenlunde inden for rammerne. Så er han magtfuld, på den gode måde " ræsonnerede hun sig frem til.

Argh...han Inviterede Jo til det !
" Dust er ikke under sengen da! Modsat Augustus lader jeg aldrig mine elskere overnatte " smilet var ikke stort men det var ganske udfordrende.
At hun så ikke ejede en elsker i hele verdenen, det kunne han jo ikke vide?
Eller havde hun sagt det før , da de rejste rundt ? Æv- det havde hun nok.
Men Dust kunne da have været det, teoretisk. Eller TulipanBilly .

At Auriel fiskede kort frem gled forbi Millicents næse.
Hun pakkede selv, og de var ready to take off, på stort set samme tid, efter hun havde surfet og sendt et par beskedder, på en random online chat hun somme tider skrev på, når kedsomheden blev værst på de lange rejser alene.
Det var en neutral chat. Det hele gik ud på man besvarede et spørgsmål- for at stillede et spørgsmål bagefter, til den næste at besvare.
Man var anonym og det gik kun ud på at være nysgerrig på andre.

På plads i neon brusebadet , de glade smil fra folk og al virvaret der herskede - begyndte nu balladen .
Hun blev trukket over mod en western agtig bod, og selv om hun forsøgte stejle som en mopset hest, var Auriel opsat på at ignorere hende og enda pynte hende på slemmeste vis.
" Blende ind ? .....My God...hvor ....en ranch for udviklingshæmmet og deres heste!" Lo hun , men måtte sande at en stor del af mængden havde valgt at følge temaet denne aften. Forrige aften havde der været afro tema, så det KUNNE have været værre.
Millicent prøvede at daske hattene af, men fik kun varpet ud efter Auriel håndled. Til de begge begyndte at le .
" Please.....den beige farvet, hvis jeg absolut SKAL pines. Og så skal du tage den der " pege hun op på hatten, der kort efter var placeret på Auriels hoved.
Med den mørkeblå sommerkjole og hat , lignede hun en ægte cowgirl, det var kun skoene der burde erstattes med de klassiske støvler, men ellers passede hun fint ind.
Et KLASK ramte Auriels skulder.
Det kom fra John der passede boden " I ser meget fine ud, kunne det friste med en vest ? " John var hurtig til at holde en brun lædervest med frynser frem, i udstrakt arm. Den kunne også ligne en rocker vest, havde den været i sort- men det var den jo ikke.
" Det næste bliver vel en hest ?" Millicent var gået tæt på Auriel og hviskede i hans øre, så John ikke kunne hære hende. Troede hun.
" Heste er længere nede, og der kan man leje dem pr halve og hele timer.." Hoppede hans mave op og ned, da John klukkede.
Millicent overgav sig og lo med ham.
Et kik på Auriel blev efterfulgt af et dramatisk suk.
" Den klæder dig , HVORFOR klæder ALT dig ?" Klagede hun og ville forsøge ombytte deres hatte, selv om hendes var mere...hende...med det sorte bånd om.
" Billeder er omkring hjørnet " råbte John efter dem, da Millicent var begyndt at trække Auriel videre med sig.
" Billeder? Jeg kan garanterer dig for dette ikke skal foreviges!" Mente hun og udså sig et rundt poker bord, et godt stykke inde i casinoet...." med mindre du liver at ride væk med mig i solopgangen ?" Grinede hun .
Hun trak i Auriels ærme og nikkede i retningen, fik hun hans opmærksomhed.
" Tror vi prøver der" forslog hun og var sat afsted.

Omkring bordet sad tre herre og en kvinde stod bag ved den ene af dem, med en arm slængt besidderisk over hans skulder.
Hendes mund var rød, og neglene det samme.Håret blond og kort, redt tilbage så det havde et lidt vådt look.
Hun havde en sort lang kjole på, corsage stil foroven og et bølgebrus med vide fra livet og ned.
Maddie var hendes navn. Det vidste alle omkring bordet og omegn , da hendes mand Cliff konstant skældte hende ud, for alt mellem himmel og jord. Selv om hun bare stod dér ...bag ham....hvilke hun iøvrigt også fik ballade for.
Udover Maddie og Cliff, der lignede Robert de nero så meget , så Millicent måtte tage et ekstra kik, sad også en yngre fyr, Blake ...der mere lignede en Hugo boss model, med markant ansigt , blå øjne og semi langt hår.
Endelig var der Ross, en høj tynd mand, med et par runde briller han hele tiden førte op i sin pande eller ned på næseryggen. Hans ene øje skelede og kunne ikke rigtig rette sig ind, så man kunne forledes til at tro det ikke var ægte, da det havde et glas agtig ...eller fraværende ...skær over sig.

" Hvad gør man? Bryder man ind der ? Eller skal man spille mod en af de ansatte ?" Fedt - så fik hun også vist hvor dum hun luge var til Vegas poker ting, hvilke var lige hvad hun gik efter- da det jo slet ikke var nok at rende rundt i cowboy hat.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   18/9/2014, 18:13

Auriels øjne udvidede sig et par millimeter ved hendes udsagn. Så nu havde hun også elskere? Han huskede svagt at de havde snakket om dette. Det var noget nyt så. Hun havde bestemt ikke haft noget der lignede en elsker, da han sidst havde set hende.
”Oh really? Det ser ud til, at tingene ser lidt anderledes ud for dig nu huh?” Gav han igen, og vidste ikke helt om den udfordrende tone i det, var det der egentlig lå i den. ”Han lyder skøn. Virkelig.” Rystede han så på hovedet, og ville komme op at stå. Helt afklaret med at det ikke var en samtale han havde lyst til at have. Hun kunne gemme hvem end hun ville under sin seng, og hun burde egentlig være ligeglad. Så derfor blev den lille undren omkring hendes tone ved denne Dust pænt presset tilbage bagerst i hans hoved, hvor den så kunne ligge og ulme.

Væk fra det pludselig meget trange hotelværelse befandt de sig i et hav af mennesker der for en stund havde glemt den ødelagte verden omkring dem, for at smile og le over de sjove udklædninger, musik og boder.
Hun var næsten taget ud fra en ’det lille hus på prærien’ film med hendes blomstrede kjole og beige hat. Ja bortset fra skoene, og at hun ikke lignede at hun ikke havde fået et bad i en måned. I det lidt malplacerede neon lys, som godt nok ikke lignede noget fra en western, så hun henrivende ud. Det var som om når hun lo, som hun gjorde nu, bragte det et lys frem i hendes øjne, som verden godt kunne bruge noget mere af.

Et puf på skulderen fik ham til at vende sig en halv omgang, og stå ansigt til ansigt med en meget stor mand med fuldt kostume på.”Øhhh som du kan se har jeg en jakke, men hvis du har den i en mere kvindelig udgave, er jeg sikker på at den unge dame ville ELSKE en model” Prøvede han midt i et grin at tørre den af på Millicent. De lo lidt af hestene, og han havde pludselig hendes hat på, som var alt alt for lille til ham, imens den hun havde på gled helt ned over hendes øjne. ”Du skulle prøve at være HEL engel. Det hjælper på det” Drillede han hende. Hun havde nu ikke brug for at klage. Hun ville være glimrende distrahering når de sad om et pokerbord. Hun var dog hurtig til at få trukket dem væk, og Auriel stak fyren et par sedler for hattene inden de var videre.
”Ride væk i solnedgangen? I would, men jeg har ikke noget sandslot at ride på” Himlede han lidt uprovokeret med øjnene. Hvorfor var det lige at det blev ved med at være i hans hoved.

Hun fandt et bord til dem, og det så ud som om de var de eneste som havde valgt at tage temaet op. I hvert fald så han ikke andre med fjollede hatte. Lige nu var han dog lidt ligeglad. De var bestemt ikke de underligste personligheder ved det bord. Han trak på skulderen af hendes spørgsmål. ”Jeg plejer bare at bryde ind” Smilede han, og fik mast sig ind og sat sig ved bordet, hvor ’De Niro’ netop havde skrabet en del sedler til sig med et tilfredst smil. ”Maddie ! Så du det ! Det er derfor at kortspil er en mands ret!” Klukkede han tilfredst til den slanke kvinde bag ham.
”Howdie partners! Vi er her for at vinde jeres penge.” Smilede Auriel stort da han fik plads. De andre så bare lidt dumt på ham, før Ross grinede lidt hæst, og gik i gang med at deale igen, så de kunne være med.

De fik hver kort, og de første par runder faultede han ud næsten med det samme. Først når der kom gode kort, eller kort han kunne bytte ud til at være det, med de ekstra kort han ’havde i ærmet’, spillede han videre og satsede stort. Det tog noget tid, men en pæn bunke ville begynde at forme sig.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 5Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent
» Utopia - Millicent (!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: