IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   19/9/2014, 10:08

Åh det var da bare guld værd at opleve den lille reaktion der kunne skimmes, i Auriels gyldene øjne. Millicent glædede sig over den, da hun ikke mente det bare var almen nysgerrighed , ikke var nyhedsinteresse der udløste den. Auriel virkede ikke som typen der stod forrest i køen, når de nye sladder blade kom frisk fra tryk , og kunne købes i de små gade boder og kiosker.
Hun havde intet besvær ved at holde hans blik fast og give den det sidste gas...
"Arh...the road gets lonley, you know" hun håbede ikke han ville blande deres samtale om OVERLEVELSE ind i den her, for så ville det sikkert begynde at dæmre for ham, at hun aldrig ville have elskere gemt, hverken under en seng eller i et skab.
Løse og random forhold var ikke hende, og sex kunne hun lege med sig selv...såfrem det blev nødvendigt, ikke at hun havde tænkt sig at dele de tanker ud til ham da.

Først skuffet over at måtte trække armene og vesten i land igen, falmede Johns munterhed. Men han var straks i sælger mode igen, da Auriel nævnet Millicent , for havde han ikke liiige en enkelt vest tilbage i lille størrelse.
"vent..vent...jo HER! " en fin lille vest, lysebrun med frynser og en broderer pink blomst på det ene bryst blev fremvist. Johns korte ben, bar ham hurtigt ud fra bodens disk, og bag om Millicent. Vaks var han, og vesten var trukket op over hendes håndled og op til albuerne, før hun helt kunne nå at protesterer.
Så istedet fik hun , med en lille bevægelse ,den helt op og drejede en omgang rundt, så frynserne stod ud i luften, inden de lagde sig igen.
"okay...DEN er jo et must have " grinede hun.."med DE frynser kan man jo ikke sige nej " morede hun sig. Skulle hun ligne en imbesil, kunne hun ligeså godt gøre det så grundigt, at ingen tvivlede på det var temaet hun kørte, og ikke en personlig tøj favorit stil.

"Være en hel engel ? Nej tak du...jeg holder af min mere ...djævelske menneskeside " himlede hun med øjnene, og var med den bemærkning sat tilbage i barndommens lille familie liv. Hvad var der med englemænd og det at være hel engel ? hendes far havde altid været utilfreds med hun KUN var halvt engel, og ikke engang kunne slå sine vinger ud. Millicent havde ikke følt han nogensinde var helt tilfreds med hende, og samtidig undrede hun sig over hans reaktion, når han selv havde valgt sig en hustru der var menneske . Det kunne jo næppe være den HELT store surprise at en baby kunne falde ud, som en blanding ?

Millicent rettede på hatten, og trak den lidt tilbage så den ikke skyggede for synet.
Hun pjattede lidt rundt, og hyggede sig egenlig med hele det lille western tema de havde kørende.
Hun blev dog hurtigt optaget af Auriel, da bemærkningen om et sandslot lød.
Hun drejede sig mod ham, lige i tide til at se den utilfredse rullen med øjnene.
Hun kunne havde lukket den lige der, for Auriel vidste godt hun havde pjattet og ikke haft Dust i tankerne der.
Men....nu var det altså HAM der havde rullet rundt i lagnerne med Amanda Kennedy, så han skulle slet ikke begynde at spille smart omkring hendes relation til Dust. Millicent pillede ved en af frynserne og brugte et par sekunder til at tænke om hun virkelig ønskede at Auriel fik manipuleret billeder på nethinden ? og svaret var JA ! Millicent ville dog ikke vide hvorfor hun havde lyst til at give ham det ! Hun smilede så, og svarede ham engleblidt...." sandslot ? Naaa Dust fløj med mig i hans arme...hele vejen ". Det var iøvrigt var sandheden. At det så ikke havde været romantisk, men mere en nærdøds oplevelse for den skræmte førstegangs flyvende Millicent, vidste Auriel intet om.

"Du føre bare an " hviskede hun, de lyse læber nær Auriels øre, da de var nået til det udvalgte bord. Millicent ville holde sig i baggrunden, af den simple grund hun intet anede om poker, så hvis hun spillede ville hun sikkert tabe al det Auriel måske havde held med at inkassere og vinde.
da Auriel trak stolen ud od og satte sig, lagde Maddie sine slanke arme omkring De Nero.Hendes armlænker raslede og glimtrede i lyset fra den store ovale lysekrone, der hang tungt ned fra loftet, over bordet. " Yes Daddy....du er så klog, det ved jeg " kurrede hun i hans øre , imens hun med skinnende øjne grådigt slugte penge sedlerne med et sultent blik. Millicent begyndte at at bide sig i sin kind, for ikke lige at indskyde en fodnote om selvoptaget og forstokket mænd. Drt var en så nedsættende bemærkning, og alene det at hun selv stod bag Auriels stolryg, da den blev langet ud....sendte helt dumme signaler netop nu.
Ross pustede på kort bunken, og smilede til Auriel..." Du skal være velkommen...til at prøve cowboy, jeg håber du sidder godt fast i sadlen" grinede han og begyndte at blande.

Millicent sagde ikke meget.Hun var i færd med at lure de andre af. Hun fangede alles øjne , sørgede for at smile imødekommende og ellers sende en venligstemt atmosfærde deres vej. Maddie havde dog opfanget Auriels særlige aura, og de grå øjne lå meget ofte på ham. selv om en hånd hele tiden ville være i berøring med De Nero duden, enten på hans skulder, hans ryg eller i manden hår.....så var det Auriel hun så på.
Dette betød at den mentale connection hendes forlovet havde, den adgang han besad til maddies tanker ikke var en disse værd. For det eneste han så deri, når han pressede sig ind....var Auriels ansigt, øje og mund....ikke et eneste sølle kort fra hans modstandere! Læberne belv meget stramme og øjnene hårde på manden, da der var spillet et par omgange.
" Jeg synes du taber Daddy ?" trådte Maddie uforsigtigt frem med hendes ord.
Ross trak en stak sedler til sig og blinkede til Millicent.

" UUhhhaa ....måske nogen køber mig en drink senere ?" små flirtede hun , uden den store alvor. Hun forsøgte nu bevidst at stjæle en smule af deres fokus, så den ikke lå på kortene. Ross havde dog ikke en stor bunke, sammenlignede man med den pænt store der lå foran Auriel, efter lidt tid.
For ikke at skille sig ud, førte Millicent selv sin hånd op og pressede den blødt mod Auriels hals, og førte den så ned af hals og hen over hans skulder, hvor hun lod sin hånd ligge. De ville alle tro de var et par, men hun prøvede egenlig at signalerer om de skulle trække sig ? pengene havde da ynglet og Millicent fornemmede en ændring af stemning omkrin bordet.
Maddie ville en smule irriteret , for første gang trække sin hånd væk fra de nero, og folde sine arme over brystst.Det kostede De nero hans mentale forbindelse,den var nemlig kun dubar, havde han fysisk kontakt til den han skulle tage et sneak peek i.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   19/9/2014, 20:12

Lige hvorfor han brød sig så mindre og mindre om Dust, uden rigtig at kende ham, for hvert ord hun sagde, ville han stædigt ignorere. Manden lød da som en fin fyr, og han havde heller intet haft imod ham, da han havde mødt ham på deres mission, selvom de havde haft deres uenigheder.
”Uhhh.. Real prince charming.” Svarede han lidt muggent, og lagde armene over kors. Hun havde da sandelig været ude og opleve verden, imens han havde nydt Vegas gader og natteliv. En altid underholdene, men ensom tilværelse. Lysene og musikken havde sin magi, men uden den rigtige tryllekunstner lagde det sig ikke sammen til den helhed, som man efter et stykke tid i neonlysene behøvede.

Poker gamet var i gang, og kortene blev omhyggeligt fordelt. Hver gang han ville bytte et kort ud, men det han havde i ærmet, ville han samle kortene og klakke dem ned i bordet et par gange, som om han skulle have bedre fat i dem, det ville give lov til at han kunne bytte to kort ud, hvis resten af bordet var distraherede af noget andet. Heldigvis var mændene om bordets hovedinteresse ikke hvad han lavede med sine kort, men med den smilende skønhed bag ham.
Med et selvsikkert smil lagde han kortene foran sig på bordet. ”Beklager gamle dreng, min gevinst” Smilede han til ’De Niro’ da han hev deres penge sammen efter en lille 2 personers kamp de to havde kørt efter resten havde faultet. Han smilede kækt op til manden, og blev lidt overrasket over det stenkolde og hårde dræberblik, som umuligt kun kunne skyldes pengene. Creepy guy.

Ved Millicents kommentar, næsten hoppede Ross i hans stol. ”Jeg gir en hel flaske!” Udbrød han, og blev næsten så ivrig at han tabte sine kort ud på bordet, så alle kunne se dem. Lidt rømmende samlede han dem sammen igen. Den yngre Blake havde ikke sagt et ord hele spillet. En gang imellem smilede han eller brummede utilfredst alt efter resultatet, men hans små blink til Millicent var ikke til at tage fejl af.
Auriel var overbevist om at han ikke kunne være den eneste der fandt hende irriterende tiltrækkende, men den fyr åd hende jo med øjnene.
Han følte sig fristet til at skrue op for auraen, bare for at lave en pointe, men det var ikke noget han normalt gjorde, medmindre noget følelsesmæssigt påvirkede ham til at gøre det, derfor blev den også pænt i sin snor, auraen, og i stedet fiskede han et triumferende smil frem ved den lette berøring fra hendes lettere kølige hånd. Den sendte små elektriske impulser igennem hans hoved, og kuldegysninger ned af hans ryg. Han vidste udmærket hvad hun signalerede, men frydede sig lidt over hvordan det så ud udefra.
Diskret vendte han hovedet en smule, og førte en hånd op for at køre fingrende over hendes håndryg en gang, for at signalere at han havde fanget den.

’De Niro’ forhøjede indsatsen, men selv smed han kortene på bordet. ”Jeg faulter. Tak for spillet drenge.” Smilede han stort, og samlede bunken med sedler sammen, for at proppe dem i baglommen da han rejste sig.
Han ville hive fat i Millicent håndled for at hive hende lidt med væk fra bordet, hvor han kunne mærke et ubestemmeligt dræberblik i ryggen.
”Måske jeg skulle tage dig med til at distrahere oftere. Du er ganske velfungerende til det” Smilede han så snart de var langt nok væk til at være uden for hørerækkevidde.

Det var op til hende hvor de skulle hen. Han havde fået sine lommer fyldt for nu, og havde råd til de næste par dage uden vildt luksus. De gyldne øjne blev lagt spørgende på hende. Nu var de da ude i Vegas, men hvor i Vegas de skulle sætte imod, var egentlig ligegyldigt. Hvor end hun var synes at falme en smule for hun forlod det. Og det gjorde nok at det var ligegyldigt hvor hun var. Det ville altid være det mest spændene sted i Vegas at være.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   19/9/2014, 22:37


Millicent havde næsten ondt af Blake. Han var den ved bordet der havde mindst pokerface. Han gjorde næsten en dyd ud af signalerer om han fik gode eller dårlige kort på hånden. Var de ekstra gode, begyndte han at charme Millicent og var de dårlige gryntede han og lød lidt som en orne.
Han havde vist fået lige det ekstra sat på
‘good looks kontoen’ som han nu manglede i kløgt.
Han burde bruge sin tid på at sidde og se lækker ud, og ikke til noget der krævede lidt hjerne omløb, trods alt.
Millicent med hovedet lidt på skrå, gav Ross et smil, og havde det ikke været fordi han tabte alle hans kort på bordet , og dermed kluntet gav det hele væk - havde han selv haft god kontrol over spillet , mente han selv.
Han kneb dog øjnene sammen og det var ikke imødekommenhed der strålede ud fra dem, da han iagttog Millicent og Auriel, og den meget lette berøring der pludselig var mellem dem . Ross havde faktisk ment at han ville købe en flaske , de kunne nyde sammen- men hun var åbenbart en stor flirt, og nu var turen kommet til den her mand....måske enda hendes kæreste?

De Nero havde drejet sig på hans stol, og var nu vendt om så han kunne se på Maddie. hans kolde øjne penetrerede hendes og kulden lugefrem hang i luften nu.
Maddie var tavst allerede begyndt at undskylde. I hendes øjne begyndte vandstanden , og hun vidste at aftenen ikke ville få en blid ende. De få gange hun havde ‘glemt’ at holde den fysiske kontakt og ‘glemt’ hele tiden at se på de andres kort, der var hendes forlovet blevet meget....hårdhåndet , så snart muligheden præsenterede sig , når de var alene.

De nero ville ikke finde sig i at tabe ansigt, så satsen blev forhøjet.
Det var med meget sammenbidte kæber at han modtog Auriels besked om at række sig, og forlade spillet nu. Men alligevel fik han presset svaret ud ..

"En fornøjelse Cowboy- du er velkommen til hver en tid.Selv min forlovet synes at have taget glæde ved dit selvskab "
lød det kryptisk i de andres øre. De kunne jo ikke vide at han kunne plukke billederne af Auriel , direkte fra Maddies lyserøde pige hjerne,der var blevet interesseret i den høje mørkhåret fremmede mand, der virkede så spændende.

Millicent kunne ikke komme hurtigt nok afsted . Energien var ved at blive mørk og hun kunne høre som de forlod bordet, at De Nero med meget fast stemme, næsten beordrede de to andre , til at spillet skulle forsætte.

"Wow, that was...intense " hviskede hun til Auriel .
”er du klar over at ALLE var mere underlige end din hat?” En hånd strøg op og greb fat i Auriels hattekant, for at give den et lille vip.
Hun lod sig falde uhårdt ind i ham, et lille puf arm mod arm...
”tage mig med ? Jeg var af det indtryk at det var mig der luftede dig !” De forlod casinoet, og luften føltes skøn og lindrede på den nervøsitet der til slut havde sat sig i tindingen på Millicent.
Hun snusede ind gennem næsen og sørgede for af få det helt ned i mellemgulvet.
Det var en udbredt fejl at folk ikke trak vejret rigtigt længere,de var for overfladiske. Det blev i brystet der så ville hæve og sænke sig, men det skulle faktisk helt ned , så den lille knap synlige bue mavsen havde, ville bevæge sig ud og ind istedet, og brystet en smule mindre.
Det virkede...lidt...nervøsiteten aftog. Det var nu ikke deres underlige poker venner, men det fact at hun hang ud med Auriel, der åndede hende i nakken.
Han havde slet ikke nævnt noget om at runde aftenen af, and yet ...her gik hun og tænkte over hvor lidt hun havde lyst til at det hele skulle slutte.

Millicent trak sin hat lidt længere end i panden, så den halvt om halvt ville yde dække til hendes øjne. Hun skulle ikke nyde noget af at afsløre hvad der var begyndt at røre på sig , derinde i hende.
En lille bar med underholdning tonede frem . Aftenens leg var navngivet guess who og bestod i at man skulle gætte hvor en beklædningsgenstand kom fra, et kys, en duft , et smykke ...eller hvad man kunne finde på.
En herre eller en dame, ville blive trukket op på den lille scene, på en stol og tre fra det modsatte køn, ville blive placeret overfor....og så gik gætte legen ind.
Millicent trak i Auriels jakkeærme, og nikkede i retning af stedet.

"lad os tjekke hvad det er, skal vi ikke? Du skylder mig også en drink, og det tror jeg godt vi kan få serveret der...hvis du altså har husket id? " pjattede hun.Han var nok en million år, og det var så...argh...at han ikke ville ud med sin rigtige alder , det var i den grad et juicy rødt tørklæde han kildede hende med, lige under næsen. Så måtte han også finde sig i lidt spas fra hendes side , mente hun.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   22/9/2014, 12:43

Tricket var altid at vide hvornår man skulle trække sig, noget utalige musikere verden over aldrig helt havde fanget. I dette tilfælde var det dog fra et pokerspil, som begyndte at udvikle sig i en forkert retning, da fyren der plejede at vinde, lige pludselig kun fik halvdelen af gevinsterne. Balancen i det sædvanlige spil var blevet ødelagt, og De Nero var begyndt at få det der ansigtsudtryk, som tydede på at han snart ville knække en eller andet midt over. Det var tid til at smutte.

Og snart var de da også langt væk fra pokerspillet. ”Dét var det.” Gav han hende ret, men det havde ikke været det værste han havde været udsat for. En enkelt gang havde han også måtte tage flugten, da han var blevet taget i at bytte kort. Se dét havde været en spændende aften. Han havde sågar prøvet at blive trumfet af en ældre dame, som havde været bedre til at snyde end ham selv!
”Underlige.. Et øjeblik var jeg bange for at vi måtte løbe for livet” Lo han, og gravede en hånd ned i sin ene jakkelomme, for at fiske en cigaret frem, og proppe den ind imellem læberne. Som altid var der kun behov for et knips med fingeren foran den, for at få en glød frem. Det var the upside af sådan en evne. Han skulle ikke bruge en million på lightere, som han alligevel mistede med det samme.

”Jeg kan mærke at vi er tilbage til at få den der snor i mig. ” Han sukkede lidt påtaget dramatisk. ”Måske er vi bare begge herreløse hunde?” Blikket blev vendt op imod himlen, som havde en mørk blå farve. Stjerne var svære at skimte, da lyset fra byen slørede ens blik. Sjovt hvordan stjernernes lys var nemmere at se, når alt andet var mørkt.
Han lagde blikket over på Millicent igen. Mørket fremhævede lyset i hendes ansigt på en romantisk måde. En del af ham havde lyst til at lægge en arm om hendes skulder, og trække hende tættere på. Sende et stort ’back off’ til resten af verden. Det var nok normalt nok at have den besidderiske indstilling når det kom til det andet køn, ja det fortalte han da sig selv. Hvem ville ikke have det sådan omkring hende? Nok var hun ikke perfekt, men alle små ’fejl’, som temperamentet, ironien og den måde hendes hår aldrig faldt helt på samme måde, udgjorde noget skræmmende tæt på.

Et sted foran dem, strømmede latteren ud fra en bar, hvor en eller anden leg var i gang. Auriel var ikke sikker på at han forstod legen helt. Det lignede mest af alt noget far et tv program. Et øjeblik var han lidt tøvende. Han skulle IKKE nyde noget af at komme op i den varme stol, og med hans held var der en god chance for det. Tættere på, slappede han dog mere af. ’Værten’, som stod for showet var en ældre lidt kraftig herre, som lo så hans mave hoppede op og ned. Manden synes at være gladere for at hive pigerne op i den enlige stol, hvor han kunne småsnakke lidt med dem ind imellem.
”Fint jeg giver så, fordi du lånte mig lidt.” Svarede han, og satte retning imod baren, som var i den anden ene af lokalet fra en lidt hævet scene, hvor showet foregik. Han havde skam sit id, men han skulle have nyt hvert 4 år, for at ændre fødselsårstallet. Lige nu viste det at han var 26. Det blev dog aldrig nødvendigt at vise. Det var sjældent at folk så ham som et barn, og selv hvis de mistænkte det, så var der aldrig nogen der tjekkede id. Kunder var penge. Lige meget hvor gamle de var.

De havde efterhånden delt cognac mange gange, og derfor blev det det sikre valg han kom tilbage med. Havde hun fundet et bord, ville han finde hende dernede med to glas fyldt med en gylden likør.
”Så… Hvad går det ud på?” Han nikkede op imod showet, og vidste at hun hurtigt ville lure det.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   23/9/2014, 12:18

Millicent missede med øjnene op i mod den smukke himmel der svævede over dem.
"Ja...han så en smule utilregnelig ud ham den ene, ikke at jeg var bange. du kunne vel brænde det hele ned , hvis du ville ?" Ikke at hun ønskede at efterlade et spor af aske og ruiner efter dem, men hun havde jo ikke kunne slå ud af hovedet, hvordan Auriel havde kastet om sit med et flammehav, en eksplotion, der havde suget ham for alle hans kræfter- men havde redet deres liv.

Auriel satte en smøg i munden, og fik den tændt. Millicent kastede små kig hans vej, og selv om hun i grunden ikke brød sig særligt om smøger, havde hun ikke så meget imod dem, når de sad i hans mund.
Hun kunne ikke holde sig i skindet , og for at tirre ham en smule, tog hun et par hurtige skridt og snurrede omkring, så hun nu gik baglæns, med front mod Auriel.
Så kunne man altid håbe der ikke ville stå en avisvogn eller en lygtepæl lige i nærheden.
Hun rakte op i et forsøg på at snuppe hans smøg, med hånden og ville så placerer den mellem to fingre, som skulle hun ligestraks ryge videre på den.
"snor på dig....igen ?!" "Hun puffede blidt til ham, skulder mod skulder, da hun hvivlede sig selv rundt om ham, til hun igen dukkede op lige foran..."Pas nu på, man skulle jo tro du ligefrem ØNSKEDE jeg satte en på dig" drillede hun og satte smøgen til sine læber, for at hive lidt tobaksluft ind.
Hun ville puste ud , lige i hans ansigt- og selv om de var i fri luft ville lidt af det sikkert lægge sig om næsen på Auriel alligevel, og hun ville smile stort.
Smøgen ville han få tilbage mellem læberne, efter hendes blik havde hvilet lidt på hans mund først.
"hhmmmmm your the dog in this relationsship Mr. Aaaaaand I'm the kitten " hun kunne have bragt hans gymnastiske udfoldelser med Amanda, eller Augustus som hun nu hed , op, men lod hentydningen svæve i luften, som røgskyen fra før.
Havde hun kendt hans tanker , ville hun nok have været mindre kæphøj og mere ydmyg.


Modsat Auriel , havde hun ingen second thoughts ved at træde ind i baren.
Millicents legesyge var ved at komme til live , det var så sjældent hun havde en pæn kjole på og var i byen. Oftest var hun iført bukser, baggy eller jeans og en tanktop eller hoodie.
Der var ikke så meget fest i gaden , så det gjorde noget.
Så hun når når hun ind i mellem , kunne trække i en kjole, selv en enkel en og nogle sko der ikke var sneakers.
Nysgerrig som hun næsten altid var,lod hun øjnene feje gennem lokalet.
"Jeg finder os et bord, du kan kende mig på det lange lyse hår og den blomstrede kjole" fjollede hun, og forlod Auriels side.
Hun kiggede dog tilbage over skulderen , for at se ham i bevægelse mod baren.
Igen kom den her ....tanke....om en afsked der lå om hjørnet. Hun skulle jo sige farvel til ham sooner or later, og tanken faldt slet ikke i hendes smag, måtte hun til at indrømme. Indsigten gjorde hende til en sensommervips, irritabel og fik lyst til at stikke nogen !

"Mine damer og herre, vi er ved at gøre klar til næste omgang, og nu skal vi så finde en der skal skinne om kap med nattens stjerner.....og skal jeg lige huske at tilføje at reglerne ikke kan gradbøjes, da der er penge der satses undervejs" han satte et yderst alvorligt ansigt op, og begyndte at se sig om efter næste offer.
Hans øjne lå lidt tid på Millicent, der klart appelerede til ham, men han havde ikke lyst at sendte hende på date med andre! Måske han selv kunne blive heldig, efter fyraften.Hun var der trods alt alene, så det ud til.

Altså ....indtil Aureil kom med cognac.
Så blev den runde mand lidt overrasket, på den ufede måde, og hans stemme lød ned i retning af Auriel.
"Vil den herre med det mørke hår, betræde scenen, tak " det var vist mere en ordre , en kommando end et spørgsmål.
Millicent trak brynene sammen, da en hat på samme tid blev sendt rundt og manden der bar den, skrev navne og beløb ned på sin mobil, imens penge klirrede i hatten.
Millicent greb fat i Auriel ærme og så med store øjne på ham.
Legen virkede til at have et snært af alvor over sig, når der var høje penge på spil.
"Your not gonna like this - Jeg...jeg er ikke sikker på du skal gøre det. Så vidt jeg har kunne forstå, skal der trækkes ting eller noget op fra publikum og du skal gætte svaret og gætter du tre rigtige, vælger du selv din date , blande de tre kvinder....ellers gør kvinden du gættede mindst svar på. Og ....det er altsår ikke sikket jeg overhovede får lov at være en af de tre " Millicent fik ikke talt færdig, før deres vært stod bed siden af Auriel...
"Så...er du mand eller mus ? Penge er satset på dig allerede...Mr ? " - og så ville han elelrs lede Auriel op på podiet.

Der skulle udvælges tre kvinder, og der blev valg en yndig brunette i en rød kjole, en korthåret pige med sort punk frisure og sort kjole, og Millicent var ved at stille sig op på bordet af bar ophidselse over at blive overset. Hun kunne ikke have at han skulle på date med en anden, så nu måtte de tosseriers altså stoppe- og kunne hun stoppe dem ved at vinde , så var det fint.
Og ellers havde hun da godt nok tænkt sig at stoppe dem på en anden måde.
Det her tangerede jo til vanvid.

Mr. Mox , som værten hed....havde svært ved at overse en nu meget støjende Millicent, desuden var han lidt lokket af at få hende tættere på, så endelig valgte han hende ud.

De tre piger blev placeret omkring et bord, og Auriel fik bind for øjnene.
Han måtte ikke kunne kigge.

Mr. Mox hviskede sit spørgsmål til de tre 'farvepaletter' og de havde tre forskellige svar, hvilke ville gøre det mere svært for Auriel at gætte.

"Men ..."Så ...første spørgsmål går på dette....hvilke farve undertøj har pigerne på? Millicent med det lyse hår - Justine vores rødspætte eller black bird Yvette..... Farverne pigerne oplyste var grøn, blå og grå...i tilfældig rækkefølge er det remset op " lød det højtidigt.

Havde hun nogensinde haft lyst til at forsvinde ind i et musehul, så var det Nu.
Alle gloede på de tre kvinder, og på Auriel. Det var desideret pinligt._________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   23/9/2014, 14:46

”Ja det kunne jeg, men som du har set, ville jeg være en grønsag bagefter. I den grad ude af træning.” Sukkede han. Sådan havde det ikke altid været, men det var som om hans krop ikke ville lade ham bruge hans ordentlige kræfter mere. Eller måske var det mere underbevidst at han selv havde forseglet den. Meget kunne den udrette, men i for store doser kunne den også ødelægge meget.

Han prøvede at læne sig tilbage, men hun fik irriterende nok fat i hans tændte smøg alligevel, og han greb ud efter den igen, men hun var for hurtig, og han sukkede utilfredst. ”Unge dame, du har bare ikke at ryge den der!” Sagde han så lidt bebrejdende, som havde hun været et uartigt skolebarn.
Alligevel blev cigaretten kørt ind imellem hendes lyserøde læber på en lettere provokerende måde. Noget der virkede underligt tiltrækkende. En tyk røg ramte ham i ansigtet, og fik ham til at rynke næsen i en grimasse.
”Ønsker det? Argh. Too kinky” Teasede han, og tog imod cigaretten igen med et bebrejdende udtryk. Hun skulle IKKE til at begynde. Så ville hun snart løbe tør for de penge, som hun ellers kunne bruge på at låne ham. ”Kitten med klør” Sukkede han. Egentlig var det en fordel. Tingene var nu aldrig kedelige med hende. Det holdt han fast på. Og selvom han fik et par kradsmærker en gang imellem, som den samme formiddag, så var hendes tilstedeværelse nok til at lindre det minuttet efter.

Han nynnede en munter melodi, som han spadserede tilbage med den gyldne væske i de to glas. Kroppen glædede sig til følelsen af de stærke procenter der gled ned igennem halsen. Et øjeblik undrede han sig over en episode, som han og Millicent havde oplevet måneder tilbage. Hun havde pludselig været en anden. Hun havde lignet den samme, men talt anderledes og mere hårdt. Først da flere procenter havde sat ind, havde hun været Millicent igen. Det forundrede ham stadig. Hun havde aldrig rigtig forklaret ham det, men derefter havde de også haft en episode, og tingene var blevet… klemte… et stykke tid. Han tog sig ubevidst til kinden, og huskede følelsen af hendes hånd der ramte den.

Akkurat som han satte drinksene på bordet, og skulle til at spørge om cognac var okay, kunne han høre en adressere ham, og han vidste allerede at hans bekymringer havde været begrundede. De gyldne øjne lagde sig på Millicent med en mine, der ikke magtede hvad der skulle til at ske. Han vendte sig lydløst rundt for bare at få det overstået, men hun nåede at få fat i hans ærme, og forklare ham reglerne. De kørte i hans hoved. Skulle han bare svare på spørgsmål om folk han ikke kendte? Great! Egentlig havde han håbet på at bruge aftenen med Millicent, og den var nu sat på jeopardy. Et langt liv havde dog lært ham at tage livet med hovedet oppe, og ikke vise når noget gik ham på. Derfor valgte han at smile lidt kækt og blinke til hende, som om denne dødsfælde af en leg var det bedste der var sket længe. ”Så du mener at jeg får en date uanset? Touchdown!” Svarede han og vendte rundt, for at stå ansigtet til ansigt med den lidt lavere mand. Han gav ham hurtigt hånden. ”Auriel. Skal jeg vise folk hvordan dette skal gøres eller hvad?” Smilede han overlegent og hoppede op på scenen, for at dumpe ned i en stol. På trods af den ligegyldige og strålende facade havde han det ikke godt med sådanne selskabslege. Men i det mindste var alle piger valgt da kønne. Ingen ville kunne klage over at havne på en date med nogen af dem, men for ham ville Millicent altid skille sig ud fra dem. Noget ekstraordinært i den måde hendes smil fik hendes blå øjne til at funkle.

Et sort tørklæde omkring hovedet gjorde det umuligt at se noget, og han fik en dårlig fornemmelse. Det var dog et ærligt underholdt smil, som dukkede frem på hans læber ved første spørgsmål.
”Tjekkes derefter om de nu giver de rigtige svar? For så vil jeg gerne have bindet af” Jokede han til den halvtykke mand, som han regnede med stod ved siden af sig, men han kunne ikke være sikker. Han anede heller ikke hvor mange spørgsmål han skulle igennem. Bare at han skulle gætte 3 rigtige. Var det 3 rigtige ved alle piger, eller bare gætte en pige rigtig 3 gange? Dette spil var forvirrende.
”Men altså, jeg tror Yvette holder sig til sine gråtoner, rødt går godt med grønt og blondiner har en ting for himmelblå” Svarede han så uden rigtig at tænke over det. Der var ingen mulig måde han kunne have den fjerneste ide om hvad farve undertøj de havde på, så hellere bare gå med den første indskydelse. Et herligt billede af Millicent i en blå bh dukkede frem, så var den grøn også grå… Nej den skulle være blå i hans hoved.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   24/9/2014, 11:59

Millicent havde ingen mulighed for at kunne forstå omfanget af Auriels evner.
Hun havde haft en opvækst der ikke var præget af de ting, opvokset i et anti religiøst hjem der var strikket sammen udelukket på basale menneske værdier og uden lektioner om andre væsner eller en historisk læren. Derfor var hendes viden overfladisk og hentet fra tilfældige artikler og skrifter, hun kunne læse i nyheder generelt.
Hun fornemmede dog noget særligt over ham, og dette var blev bekræftet i deres sidste eventyr, hvor også Vladimir deltog. Auriel var ikke bare en hr hvem som helst, og det pirrede hendes nysgerrighed grænseløst.
Hans aura måtte være en del af det hele, havde hun også afluret.
Men ellers var hun i mørket - hvor han insisterede på hun blev, så det ud til.
"Ude af træning ? Måske skal vi se at få dig lidt fit igen ?" Hun sendte et skævt smil, for hans smøger hjalp ikke på at få ham den vej helt, vel ?

Smøgen smagte stærkt, for en ikke ryger som Millicent, men dét at gøre noget 'forbudt' og den lidt kradse smag der fyldte hendes mund, føltes spændende. Hun kunne ikke sige hun ikke brød sig om smagen, den var anderledes, forbudt og ....lokkende.
Hun følte en lettere opvarming gå i gang i hendes kinder, da hun greb sig i at have tanker om hvordan Auriel ville være at kysse. Hvordan smagen af hans mund ville være? Hvis hans tunge ; pludselig fik hun travlt meget travlt med at få smøgen tilbagemellem hans læber, der måtte jo være små euforiserende stoffer i den, siden hendes tanker opførte så sådan !
"Dét er da min sag" truttede hun trodsigt med læberne , og det var lige ved han fik hende til at tage smøgen igen, og ryge den helt færdig. Hun bestemt sørme selv om hun ville ryge (hans)smøger , eller ej !

"Too kinky ...nå ja, du er mere til piger i mande tøj, i totally forgot " drillede hun og fik 'kitten med kløer ' i retur.
Hun havde altid kunne lide Amanda, og man kunne vel sige hun i en lang periode under deres opvækst, var den søster Millicent aldrig havde haft.
Og nu gik hun så her og vidste at Amanda ville kende svaret på alle Millicents forbudte tanker om Auriel. Og enda på langt mere end hans læber og mund. Var det nødvendigt at fortælle, det gjorde Millicent helt neon grøn indvendig?

På klubben prøvede hun det bedste hun kunne , ikke at lade grøn skinne igennem.
Millicent takkede for glasset, og tog en stor slurk.Cognac var en af de ting hun virkelig nød at drikke, ikke kun for at holde Roselia væk- men hun elskede smagen, varme og farven der nu mindede hende om Auriels øjne .
Det var dog svært at bevare legesygen intakt, da det gik op for hende at Auriel var ved at blive lovet ud på date med andre, og hun blev intet mindre end irriteret over han SÅ let gik med på den,og så ud til at more sig !
"Well aint that swell "mumlede hun og hendes øjne ingenlunde funklede, ikke af glæde længere da, ved Auriels bemærkning om at lave touchdown.

Hun sank sin stolthed og meldte sig til konkurrencen, som et sidste mulighed på at hold hans selvskab lidt længere- og den uønskede følelse af tristhed over deres aften skulle slutte - skulle også sluges. Det så kønt ud. Han var startet hos en anden ...og nu var han hooked på at drage afsted på date med en anden. Et snært af kamp lyst pustede sig op inden i hende.
Pigerne var begge attraktive og Auriel lignede en der allerede havde vundet , uanset udfaldet. Millicent foldede sine arme og så tvær ud, imens de to andre havde travlt med at smile og blinke med deres lange vipper.
"Naturligvis tjekkes der, det sørger JEG personligt for " lød det selvfede fra Mox.
Arbejdet var ikke helt foruden personalegoder, mente han.

Mr. Mox klukkede og nikkede ved Auriels bud. Pigerne fnisede , undtaget Millicent der fik varme kinder. Hun kunne ikke vide hvad de to andre havde havde oplyst,men hendes undertøj var blåt!
Mr.Mox begav sig først ned til Yvette , og trak ud i den lille top hun havde på..."Ååårrrhhggghahahahahha nej her har vi jo en RØD bh " lo han og trak i blondekanten, så kom turen til den smukke redhead og her blev hun bedt om at trække op i blusen, og en musegrå chemise kom til syne ... "My og my.... Så mangler vi kun at se hvad Millicent gemmer på " lå det, og Mr. Mox ville forsøge gribe ud efter hendes kjoleudskæring og lade en finger flugte dernede , i håb om at nå ind under Millicents bh.
Millicent daskede dog hans hånd væk " guess du må tage mit ord op det....og ikke mit bryst !" Skændte hun , men holdte tonen blid, trods hun var vred inden i .
Folk grinene og morede sig.
Auriel havde en vældig tiltrækning på publikum, og var allerede en kæledække, skulle man dømme efter de pift og klapsalver han høstede.

"Godt næste spørgsmål kommer her.... Hvor mange mænd har de damer kysset ? A: 0-2 b: 2-6 eller C: hvem kan tælle " pigerne hviskede deres svar til den rødmosset vært, imens hatten gik rundt og indsamlede kontanter igen.
Spørgsmålet var tricky, for pigerne kunne jo blive små mopsede hvis han skyd dem til at have kysset for mange, for de var vel ikke billige ? Men også over at skyde dem for lavt, for betød det at de ikke var kysse pæne eller hvad ?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   24/9/2014, 13:29

Egentlig havde han ingen ide om smøgerne og alkoholen forværrede hans evner. Indtil videre havde det ikke påvirket ham fysisk ellers. Hans kondi og form var helt okay, og det var lykkedes ham ikke at blive fed, på trods af alkoholen og dåsemaden. Det eneste der var, var at hans evne var blevet børneleg i forhold til hvad de havde været, og om det var på grund af den forandrede verden, hans dårlige vaner eller en mental tilstand, det havde han ingen ide om.

Han himlede med øjnene. Det var da hendes egen sag, men i modsætning til ham, var hun ikke sikker på at hendes liv ville være længere end omkring 80 år, og det virkede ikke som den mest appellerende tanke, at hun skulle kradse af 30 år før tid, fordi hun i sin tid havde stjålet hans cigaretter og var blevet afhængig.

Oppe på podiet igen synes han ikke rigtig at have haft held i sprøjten, og utilfredse miner kom fra alle, inklusivt ham selv, da de to første viste sig at være forkerte. Tilfredsheden var dog stor, da lige præcis Millicents viste sig at være rigtig, og han foldede selvsikkert armene over brystet med et stort smil.
”Argh i ved hvordan det er. Selv de bedste laver fejl. Desuden ville jeg have været ligeud pervers, hvis jeg var sikker på hvad 3 piger havde på på én aften ikke?” Smilede han bare flabet. Dette begyndte næsten at blive sjovt, da han kunne høre den tydelige irritation i Millicents stemme. Det var dejligt bekræftende på en måde. Hun havde ingen ret til at være irritabel over hans attitude, men han nød at hun var det.

Næste spørgsmål på banen, og han lænede sig lidt frem, med albuerne hvilene på knæene, som han sad foroverbøjet i stolen. Det var sørme de intime spørgsmål, som blev stillet. Han havde absolut ingen ide om de to han ikke kendte. Den lidt punk agtige attitude som Yvette kørte, kunne tilbyde at hun ikke just legede engel. Justine så forholdsvis uskyldig ud som han huskede det, men den lidt dristige røde kjole kunne da ikke fejle i at lokke folk til en gang imellem? Så igen.. De var piger, og de var unge. Mere end 6 stykker var lige lovlig meget, og det der med ikke at tælle. En så personligt ting, piger talte.
”Yvette og Justine .. I er smukke kvinder som jeg husker det. Der må være drenge i kø! Meeen jeg gætter ikke på at i bare giver ud af varene, så i får en B’er hver” Svarede han først og prikkede sig lidt tænksomt på underlæben med den ene hånd.
Havde han ikke haft bind for øjnene, havde han måske kunne læse svaret i Millicents ansigt, men det havde han nu, og derfor måtte det være overvejelse i stedet. Han kendte Millicent og det var en fordel. Vidste at hun ikke bare gjorde det med en hver. Det måtte tælle at han trods alt selv havde fået et ind, inden hun havde slået ham. Det var 1, og han vidste ikke om rent faktisk havde lavet noget med den Dust fyr. Ellers havde hun måske haft en barndomskæreste han ikke kendte til. A eller B. A eller B. A eller B. Argh. En af dem var måske sande, men både barndomskæreste OG sandfyr. Dont think so.
”Millicent du er hvad alle vil have, no doubting that, men du er reserveret. Der er sikkert nogen der på et tidspunkt har fået et kys ind, men de har sikkert fået nogle knubs for det.” Det sidste blev fnyst halvironisk. Hun vidste udmærket hvad han snakkede om. ”A til dig.”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   24/9/2014, 15:07

Millicents kæbe faldt som en anden tegnefilmsfigur på gulvet, da Auriel lagde salen ned med en flabet bemærkning.
Hun var efterhånden ret ligeglad med hvad hun havde og især ikke have ret til, for hans attitude var en direkte provokation . Det var da meget muligt dette ikke var en date, men derfor behøvede han da ikke opføre sig som om det ikke var ! Det mente i hvertfald Millicents meget udviklede kvindelige logik, og hun kunne næsten ikke rumme den arrogance og det overskud der bare flød fra ham .
" Nej....og desuden ville en gentelman aldrig afsløre hvis han vidste det , vel " blinkede Mox ud til publikum, eftersom Auriel ikke ville kunne se det.

Millicent vendte øjne og Yvette hviskede noget til Justine, om at hun håbede hun ville vinde en aften med Auriel. Naturligvis håbede de det! Tøsetrunter !
Millicent trak vejret dybt ind- nu var det ikke tid til at miste sin coolness, fair at de alle ville have hans selvskab...Hell...hun ville nødigt miste det selv! Det var bare ikek god stil at flaunte det , vel ?

Nå- nu skulle der gættes igen.
Millicent holdte vejret, da Auriel lænede sig frem, og smagte på sine svar.
Yvette og Justine fnisede og så helt enormt glade ud, ved hans ord. Også selv om Justine havde kysset en smule flere på sin vej. Hendes uskyldige look, bundede ikke langt, og hun var faktisk sin unge alder til trods, en ret erfaren kvinde. En der nok skulle kunne kunne entertaine en mand , uden der ville være al for meget spildtid.
Millicent havde ikke lyst til at smile, men kom til det da han skulle gætte hvor mange hun havde kysset, greb hun sig selv i at gøre det alligevel.
Han havde ret....borset fra hun havde talt amanda med, da deres kys ikke var endt som et slag i ansigtet- men selv hvis hun havde regnet Auriels kys med, var det stadig i klasse A.

Hun klappede modvilligt i hænderne, og Mox gik en runde til pigerne ...
"Justine ....svarede du b , er du påpasselig med dine kys?" Lød det, imens maven hoppede op og ned. Han elskede sit job, gjorde han.

"Nej...livet er til at nyde, ik - jeg under mig selv alle de kys, og mere til livet ...eller en quiz ...kan byde på- så jeg tæller ikke , C !" flirtede hun løs, og Millicent sukkede dybt, hvilke gav folk endnu større grin på.

"Hvad med dig Yvette ...har du ligeså stor ...appetit...på livet som Justine her?"
"Nej....jeg har da haft nogle kærester , tre og en onenighter....men jeg tager da gerne en mere, så jeg kan rygge fra B til C !" Bød hun sig til og forlod ikke Auriel med sine mørke øjne.

"Og frøken Millicent her, rigtig nok et tiltrækkende parti" næsten savlede han ned i microfonen "..passere det at du tilfører mænd....knubs under agten ?" Tog han lige Auriels ord et stykke videre, og det udløste et par pift fra nogle af de mandelige tilskuere rundt i lokalet.

" jeg har kysset to....en pige og en fyr...kun pigen var frivilligt- gæt selv hvem af dem der fik....knubs" rundede hun af og rankede ryggen. Hendes øjne skinnede af udfordring op mod Auriel, der sikkert stadig sad blindfolded, uden at kunne se det.Men årh jo hun havde fanget hans ord. Og hun blev helt ude af shaketten når han tog ironien og blandede den med søde ord, Millicent anede ikke hvad hun skulle stille op med det- udover ikke at lade ham vinde det her ! Eller...skulle hun håbe han vandt hende ? Det var jo noget rod det her?!

"Uuhhh lyder som vi har en A,en B og en C- og den med mest temperament er vist vores A pige....interessant" summede Mox det hele op, og hans blik lå igen på Millicent,der skiftede stilling lidt ubekvem over hans stirren.

Hvordan blev det her gjordt op ? Var der system i de pointes, eller var det Mr. Mox der til syvende og sidst afgjorde det hele ? Millicent strøg en fingerspids over sin overlæbe, i en eftertænksom handling. Var der en vej at vinde? Kunne hun snyde sig til ...en aften med ham ?
Hun kunne desværre ikke gennemskue det, og der var aldrig stille tid nok til at regne noget ud - da Mox brægede konstant - og når svarede skulle gives på forhånd så var det ret tricky at snyde.

"Nu ...mine damer og herre...nu skal Auriel træffe et afgørende valg - som det stå nu ser det ud til det er Yvette der fører, kan jeg løfte sløret for "
Det fik Justine til at se køligt på Yvette, som hun før havde pjattet hjerteligt med.
Millicent stirrede bare dumt. Hvordan pokker var DET resultat lige blevet støbt sammen?

"Det hele KAN nå at ændre sig, men der er kun et spørgsmål tilbage, såååå.....nu spørger jeg dig Auriel, vil du tage det sidste spørgsmål som hidtil og vide der Ingen fejl må falde i dit svar, med mindre du vil på date med Yvette nu ? Eller vil du satse alt - slette tavlen ren og så inviterer vi pigerne op på scenen til den sidste dyst ? Til et knald eller fald spørgsmål ? "

Millicent så bekymret ud. Hvad end det her handlede om lød det som to meget dårlige løsninger begge to.
Hun var lidt ærgelig over ikke at kunne kommunikerer med Auriel omkring dette, det havde været rart.
Hun var bare ikke sikker på han ville have lyttet. Auriel så ud til at have det skønt deroppe.
Hun lagde en hånd på sin ene kind. Den føltes ubehagelig varm. Men det var helt sikkert feber der var årsag til den prikkende fornemmelse i kinder og hænder - og Ikke andet !! Det måtte være feber !

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   24/9/2014, 22:15

Første pige, Justine, var åbenbart mere gavmilde med sine fysiske affektioner, end han først havde troet, og utilfredse miner ramte scenen. Jaja bevares! Det får man for at prøve at være en gentleman. Skulle sandheden frem, var han nok også selv havnet i C kategorien. Ikke fordi han var ude hver aften og score piger, mere fordi at 4000 år var lang tid, og selvom han ikke var ude hver uge, hver måned eller hvert år, så hændte det at han gik med en pige hjem. Funny thing var at han aldrig havde haft lyst til at kysse med en pige, bare for at gøre det. Der havde altid ligget noget bag. En forventning om mere. Ja det var lige indtil sidste år. Millicent havde det med at vænne op og ned på det hele.
Justine var dog ikke så mange år. Hun lignede en på omkring 22, og i den alder havde han ikke selv haft nogen intim erfaring. Heller ikke i form af kys, men tiden havde været en anden, og det var nu langt være socialt acceptabelt. Men han holdt måske lidt fast i de gamle værdier. Nogle værdier han måske selv glemte nogle gange. Derfor blev det godt gemt at brunettens svar ikke helt faldt i hans smag.

Den næste, Yvette, virkede lidt mere nede på jorden, og den åbne invitation fik da også et halvt grin med på vejen. Hun virkede i bund og grund som en rar pige, men selvom han havde bind for øjnene kunne han næsten se hendes læbepiercing, og det var ikke ligefrem et turn on. Piercinger i ansigtet… Både uhygiejnisk og ikke ret pænt. Ellers var hun da en flot pige at se på. Det var de alle 3.

Auriels øjenbryn røg lidt op, da Millicents stemme nåede hans øre. Selvfølgelig! Hun havde jo nævnt det med Amanda. Noget der stadig gav anledning til skønne billeder bag nethinden. Det kom dog som en overraskelse, at hun sagde hun kun havde kysset en fra modsatte køn. Et øjeblik fik han helt dårlig samvittighed, og han kom til at trække lidt ubekvemt på mundvigen. Havde han ikke lige i hans eget hoved argumenteret for at piger gik meget op i sådan nogle fysiske kærtegn? Specielt en pige som Millicent, som ikke lod bare en hver komme tæt på. Og her havde han bare stjålet hendes første rigtige kys. Wow, han overvejede næsten at få hende til at slå ham igen.
”Well… Jeg er sikker på at han fortjente det.” Blev der svaret lidt hæst, og mente det faktisk en smule, selvom han ikke ville erkende det for hende senere hen. Han vidste udmærket godt at han var for selvsikker og for flabet nogle gange. Nogle gange troede han at han kunne gøre præcis som han ville, og at det ikke ville få konsekvenser for nogen, og netop der var det vigtigt at der var nogen til at hive ham ned på jorden igen.

Værten fortsatte og Auriel anede mildest talt ikke hvordan showet fungerede. Han kunne ikke finde ud af pointene, og han anede ikke hvor mange spørgsmål der var igen. Det blev dog afklaret, at der kun var et igen, og et spændene valg at træffe. Han var ikke helt sikker på hvad valgmulighed nummer 2 indebar, men det var vel meningen. Det var et sats. Uanset hvad det var, så gav det ham bedre chancer, end valgmulighed 1, for han vidste at chancerne for at han kunne gætte alle 3 rigtige var lille, ligesom med de andre spørgsmål. Desuden var han et konkurrence menneske, og han kunne lide at tage chancer.
”Få pigerne her op på scenen gamle dreng, for nu bliver det knald eller fald” Smilede han bare. Yvette var da en pæn pige, men hele punk halløjet var ikke hans smag, og han ville slet ikke starte på Justine. At bruge en hel aften på meningsløs og gennemskuelig flirt var ikke hvad han havde lyst til. Han ville gerne bruge denne aften, som måske var den sidste i Vegas, sammen med Millicent. Og det ville være skønt at kunne drille hende med at det var en date. Bare for at se hende blive rød i hovedet. Se hendes blik vige lidt, som hun lavede en skæv trutmund med de lyse læber. Han huskede dem instinktivt. De havde været bløde og varme. Sådan nogen man bare ville have mere a----- Head in the game, fortalte han sig selv. Head in the game.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 10:05

De fleste fyre kunne Millicent meget hurtig lukke munden på. En rap bemærkning, en kæk kommentager og hvis det ikke var tilstrækkelig så kunne en spids lille verbal irettesættelse lukke ballet.Verbale dueller kom hun oftest sejrrigt ud af.
Det var forholdsvis let for hende hurtigt at regne mænd ud. At placerer dem på en hylde.
Ikke at hun havde for vane at gå og sætte labels på folk, nej - Millicent var fortaler for det direkte modsatte.
Folk skulle have lov at have mange lag og sider, og ikke bare defineres ud fra en single opskrift, men en hel kogebog !
Det der så ofte skete var at hendes intuitive side og gode empatiske evner meget hurtigt opfangede essensen af hvem folk var. Sådan kernen i dem.
Der VAR undtagelser, og der kunne hun komme gruelig galt afsted....det kunne fejle fatalt...men generelt set var hun god til det, og derfor svær at hyle ud af den, in general.
But along came Auriel....
Og selv i et rum fyldt med huende folk, kulørte promiller og en Gamemaster med et privat pointsystem, kunne han selv om han sad fikseret på en stol et stykke fra hende ( enda i blind tilstand) skubbe balancen ud af Millicent.

Hun kunne ikke beskylde ham for at være upassende, hård, dum eller andet usympatisk.
Men hans overskud, hans karisma der snoede dem alle om hans fingre og hans dragende aura der lå i hele rummet frustrerede hende.
Det var hverken tid eller sted til at dykke ned i baljen af årsager, men hun kunne da mærke at det gjorde hende både lidt pirrelig men også nervøs. Nervøs fordi hun ikke kunne forudse hvor det hele ville ende. Pirrelig fordi hun troede at hun havde fået fornøjelsen af hans selvskab denne aften, og nu gamede han storsmilende med at ændre på det.

Hendes øjne fulgte nøje med. Hun studerede pigernes reaktioner på Auriels svar og holdte øje da Mr. Mox stillede sit forslag til Auriel. Millicent forsøgte at trække brugbare detaljer ud derfra, men det hele var en stor grønmassens hun ikke rigtig kunne se de enkelte dele i.
En hånd gled op og hun gned sin pande enkelt gange.
Pludselig kunne hun godt forstå hvorfor her var så stuvende fyldt, det var jo dårligt en bar de besøgte- mere et levende reality game show, enda et med penge indvolveret.
Hun kunne godt mærke en modstand i hendes mave, en der rumlede mod Yvette. Som var det produceret til tv, så hun for sit indre, hvordan Auriel ville tage Yvettes hånd, trække hende ind til sig og kysse pigen. Så ville de drage ud til en dejlig middag, betalt af selvskabet og lige inde de forsvandt ud af kameraets vinkel, ville de vende sig om ....og vinke, til kamera...til publikum...til Millicent.

Millicent nikkede for sig selv, da Auriel valgte knald eller fald udgaven.Det var opløftende selv om Chancerne ikke just var gode, men tavlen blev da nulstillet nu .
Ingen af pigerne ville havde den gule føre trøje på.
" OOHHHH sådan skal det lyde! Få pigerne på scenen. få dem herop NU" rungede Mox' stemme ud i rummet og Justine var først på pletten. Hun nejede til ære for publikum , da hun blev dirregeret til sin plads. Pigerne skulle stå linet op ved scenens kant( den bagerste ) .
Next in line var Yvette der fik gejsten op, ved at lave V for victory , med fingrene og blinke ud til barens gæster, der havde travlt med at stoppe penge i hatten, til aftenen sidste bud.
Millicent spekulerede over hvem og hvordan den penge gevinst skulle uddeles. Det kunne hun da slet ikke gennemskue.
Alles øjne lå nu på hende, da hun ligesom brillierede ved hendes manglende tilstedeværelse oppe på podiet. Hun rakte ud efter sin Cognac og tømte glasset for indhold.
Hvordan havde hun dog rodet sig ud i det her ? Hun skulede op mod Auriel.
Hun ville aldrig tilgive ham at han havde sagt ja til at deltage !
Millicent kom lidt modvilligt op at stå, efter Mox nærmest havde taget et greb i hendes arm, og var begyndt at hive i hende, et ivrigt forsøg på at hun ikke skulle smutte udenom. For ikke at tage sig pinlig ud, forsøgte hun smile og få lidt liv ned i fusserne, så hun kunne få afsluttet dette her legemaridt. Hun trak dog armen til sig, og bagefter lidt ned i kjolen , for at sikre sig den sad ordenligt, når hun betrådte scenen.
Vesten havde hun ladet ligge ved bordet , men hatten beholdte hun på. Den skærmede hendes øjne en smule og virkede ....beskyttende.
Hun var ikke lige så vild med spotlight, som Auriel der bare lignede en veltilfreds hankat,efter hendes skøn.

På scenen var pigerne nu stillet op på ræd og række.
Mr. Mox sendte dem et tilfredst nik. Det var en god aften det her!
Aftenens fyr var meget populær og havde flair for at lave et show -og pigerne gode til at sælge varen, så han vidste at penge hatten ville bulgne af sedler.
Mox stillede sig bag ved Auriel og klappede ham på skuldrene.
"Lad mig sætte dig ind i den sidste del af quizzen ....for nu det tid til at spille knald eller fald " lød stemmen højtidigt. Mox løsnede bindet omkring Auriels øjne og Han havde igen alle sine sansers fulde brug.
"Den sidste opgave lyder på ....du skal kysse hver og en af pigerne."
Publikum klappede,piftede og huede. Justine og Yvette så meget glade ud , de stod uroligt da forventningen kriblede i dem og de små grinede. Millicent overvejede om det var tilladt at slå på værten, hvilke gav hende et lille smil på læberne, selv om hendes blik slet ikke strålede på samme sæt som Yvette og Justines.

"Men...det er jo ikke bare at kysse. Pigernes reaktion, deres deltagelse om jeg så må sige vil også blive bedømt " forklarde Mox.
stemningen var livlig i lokalet, og måske var Millicent den eneste der forudså et problem i det her ?
"Men ...det er ikke alt! Kemi, passion, nærvær, længde og indlevelse vil også danne grundlag for vores vurdering...og i dag...i dag er det publikums klapsalver der vil afgøre resultatet. Så må det bedste kys vinde" sluttede Mox af, og ville trække sig ud til siden, og overlade Scenen til Auriel, og hans piger.

// du kan lave mini, korte eller længere svar som det nu passer ind ( og vil jeg også )
Jeg tænker med den her udfordring kan det være oplagt ? Du må ( hvis du sød ) styre Yvette og Justine eller lade mig om det- meeeeen Millicent ER naturligvis mig :P //


_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 12:38

Mr. Mox’ begejstring var stor, da han kaldte pigerne op på scenen. Selvom Auriel ikke kunne se ham, kunne han se for sig hvordan hans mave hoppede op og ned som han bevægede sig rundt på scenen i en iver efter at få pigerne derop.
Stadig med bindet for øjnene, kunne han ikke se hvem det var der først kom op på scenen, men med synssansen væk, synes de andre sanser at blive stærkere, og han bemærkede en svag duft ramme ham, som han gik ud fra måtte være fra første pige. Det var en skarp duft, som mest af alt mindede om bonderoser blandet med sprit. Den skar lidt i næsen på trods af at han ikke en gang var tæt på.
Den næste duft der ramte ham var også stærk, men han var ikke sikker på at den kom fra en parfume. Det var en karakteristisk pebermynte duft, og det kom nok fra et tyggegummi. Hans mistanke synes at blive bekræftet, da et ’pop’ som lød som en tyggegummi boblen lød et sted tæt på.
Hans øre opfangede et publikum blev lidt urolige, og nogen begyndte at råbe opmuntrende ting imod den sidste pige, han gættede Millicent, som ikke var kommet op på scenen endnu. Han kendte hendes duft og tilstedeværelse. Derfor kunne han også være sikker på at det var hende, der ikke var på scenen endnu. ”Kom nu bare op Millie, jeg bider ikke” Kom han til at grine, hvilket nok havde været ironisk, havde han kendt den næste disciplin endnu.
Et strøg af en sød velkendt duft ramte scenen. Noget han altid havde synes mindede om en ting imellem honning, brændte mandler og efterårsblade. Sjov sammensætning, men det var det han kom til at tænke på.

Hans sanser var skærpede og derfor fik han næsten et chok, da værten klappede ham på skulderen. Det var dog en lettelse at kunne se noget igen. Alting virkede blændende lyst, og han missede et par gange med de gyldne øjne. Han prøvede at smile til Mr. Mox et øjeblik, og kørte blikket forbi pigerne, og hvilede på Millicent et sekund længere. Det blev dog revet hurtigt tilbage på Mr. Mox, da han løftede sløret for næste disciplin. Øhhh hvad var det lige han skulle igen. Selvom det ikke var noget han normalt blev, var det lige før han blev rød i hovedet. Han VIDSTE at denne bar havde været en dårlig ide. Mange andre ville måske, som han selv ellers havde givet udtryk for til Millicent før legene gik i gang, være mere end ivrig for at få lov at kysse 3 pæne piger, men helt ærligt, lige meget hvilken facade han satte op, så havde han ikke det store behov for at kysse piger han ikke kendte, og han havde det ikke mindst dårligt med lige at snuppe Millicents andet kys ufrivilligt også.
”Argh hør, nu synes jeg at jeg har lavet nok, burde det ikke være pigerne der lavede dance off eller noget?” Prøvede han at sno sig udenom, og værten synes da også et øjeblik at overveje om pigerne der rystede røven ville være et bedre valg, men han endte med at slå det til siden og bare le af hans forslag. Auriel kiggede bare lidt dumt på Mr. Mox. Virkelig? Hvis der var øjeblikke hvor han ville ønske at han var en magiker, med en gemt faldlem i gulvet, så var det nu.
”Ja jeg har aldrig kysset mere end én pige på en aften, så dette bliver spændende.” Sukkede han så, og kom op at stå.

Han havde lidt brug for en slagplan. Måske han bare skulle lade pigerne styre det? Han var egentlig ikke så bekymret for det, det var mere hvordan han ville fremstå. En ligeglad kvindebedårer. Noget han egentlig ville være ligeglad med, hvis det havde været lutter folk han aldrig ville se igen, men han var ikke ligeglad med hvordan Millicent så det. Nu var det ikke hans eget valg, men han skulle nok ende med at få skylden for det. ”Tæller det minus, hvis jeg får slag i ansigtet?” Blev der opgivende og ironisk sukket.

Well, best to get it over with. Justine var første pige på rækken, og hendes blik skræmte ham lidt. Som en kødædende plante der skulle til at lukke sig om en hjælpeløs flue. Nå ja, men det skulle vel overstås, så han bøjede sig ned for at give brunetten hvad der skulle have været et lille blødt kys, men sekundet hans læber ramte hendes, klappede fælden præcis som den kødædende plante der havde været i hans hoved før, og han fandt sig selv fanget af hendes arme, der havde slynget sig rundt om hans nakke med en uforudset kraft. Hun var noget mere insisterende end han selv havde være, og det havde da også været meget fint, havde det ikke været fordi han kunne mærke at hun prøvede at mase sin tunge ind imellem læberne på ham, og…. Var det en tunge piercing? … Oh dear God det VAR en tungepiercing. Han huskede at have læst om hvor mange bakterier der var i sådan en. Ev ev ev ev og chancerne for at der havde været betændelse i… Uden det egentlig var meningen kom han til at lave en grimasse, som nok ikke var svær at overse, og fik lagt begge hænder på hendes skuldre, for at trække sig fri. ”Øh ja det var… super” Var alt han kunne få ud.

Next up var Yvette, som tyggede løs på det pebermynte tyggegummi, som han kunne dufte før. Hun viftede et par gange med et par sortmalede vipper omringet af et lidt tykkere lag sort make up end de andre piger havde.
Heldigvis var hun ikke en ’trapper’ ligesom Justine havde været, og da han lænede sig ned for at give hende et hurtigt kys, var der ingen insisterende arme, som nærmest tvang ham nedad. I stedet synes hun at være den mere passionerede type, og hun vendte og drejede hovedet i alle mulige retninger. Den krads lugt af pebermynte virkede næsten til at få hans øjne til at løbe i vand. Hun var åbenbart tunge typen, og på en eller anden måde virkede det som om hun prøvede at give ham tyggegummiet, ved at mase det ind i munden på ham. Noget der sikkert havde været vældig sexet og passioneret, havde det ikke været midt på en offentlig scene med en fremmed person. Det kys blev en meget kort ’fornøjelse’, da han hurtigt brød fri igen. ”Tak, det beholder du bare” Mumlede han lidt forlegent.

Sidste pige på scenen var nok den han havde det sværest med. Ikke fordi han ikke havde lyst til at kysse hende. Han havde trods alt prøvet én gang frivilligt og fantaseret om det et par gange her til aften. Desuden var han nød til at nå til fred med sig selv om, at der var nogle følelser for hende et sted, nogle følelser som var umulige bare at sparke tilbage bagerst i hans hoved og glemme. For hun gjorde ham opmærksom på dem hver gang hun smilede, lo, eller lagde de blå øjne på ham. Det var svært fordi han vidste at HUN ikke ville være vild med det. At hun ikke ville være fysiske med bare hvem som helst, og at det kunne gå langt over hendes grænse, specielt foran alle disse mennesker. Som han så det ville hun reagere på 3 måder; slå ham, slå mr. Mox eller spille med på den. 33.33333 % chance for succes – great.
Han ville prøve at smile lidt skævt til hende, som han bevægede sig derover. ”Sorry about this” Fik han mumlet lige højt nok til at hun var den eneste der ville kunne høre det. Han ville lukke sine øjne og forstille sig et andet sted. Forstille sig at de var ved hans bil et eller andet sted imellem Miami og Vegas. Ingen mennesker. Intet pres. En hånd ville blive placeret på hver af hendes kinder, en gestus han ikke havde udøvet ved de andre to, de hang fint ved selv! Lidt mere insisterende end før, lænede han sig ned, og pressede sine varme læber imod hendes for anden gang siden de havde mødtes i Miami. Hvis hun ville stritte imod, ville han holde hende fast lidt, men blev det for meget, ville han dog give slip og tage eventuelle slag der måtte komme imod hans ansigt. Han kunne lide at være så tæt på hende. Kunne lide det ukomplicerede ved at det bare var dem uden piercinger og tyggegummi bobler. Og kunne lide den søde duft der strømmede fra hende, når man var så tæt på. Hendes bløde læber imod hans egne gav en sugende fornemmelse i maven, og ville hun ikke have skubbet ham væk by now, ville han for showets skyld dreje hende omkring, for at ’vippe’ hende af fødderne, og læne sig nedad med en arm omkring livet på hende, så hun hang fra hans arm, som havde det været midt i en danse akt, også op igen.

//ØV! Havde jeg kunne styre Millicent var stripshowet gået igang :P //
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 14:58

At stå på podiet var en unik oplevelse.
Millicent var mere til skov og fri natur, end til spotlights og klapsalver.
Alligevel kunne hun fornemme spændingen , den listede sig ind på hende og gav lidt gåsehud over at blive trukket op. Hendes puls var også hurtig og hun måtte træde forsigtigt , da skoene virkede en smule glatte heroppe.Det ville bare være SÅ kikset at snuple lige så lang hun var, og desværre meget Millicent agtigt, så hun tog omhyggeligt sine forholdsregler og kom på plads, med små trippende skridt.

Hun havde fortrukket Auriel beholdte bindet på, da hun fandt ud af HVAD de skulle lave.
Det var som blodet faldt fra hovedet og ned i hendes mave, da hun skulle forholde sig til kysselegen, og mest af alt havde hun lyst til at bare nægte....og gå sin vej, med næsen i sky.
Der var bare to minusser ved den plan.
Hun ville fremstå snoppet og ...ja...Auriel ville forsvinde.
Men helt ærligt ....først Amanda, og nu de to piger ? Og som DET ikke var rigeligt at sluge, så skulle hun tvinges til at kysse manden, med et hav af øjne der kiggede på ?
Kysse manden, kysse Auriel ...Hendes tanker opførte sig meget urolige.

Millicent lyttede til Auriels forslag , og det var da lige før man skulle ønske ham tillykke. Hun havde ikke forstillet sig det VAR muligt at stille et forslag det VAR endnu værre !
Ikke om hun ville træde ud midt på scenen og twerke og vride sig rundt , som en anden lille lysten legesyg lækkermås! Nu måtte det her vanvid da se at stoppe.
Mr. Mox lo dog hjerteligt, og havde han sagt ja, ville Millicent sikkert havde brudt ind og slået ham som hendes stedfortræder i den dans !
Men ....nej... Det blev ved kyssetingen.

Hun havde besluttet sig til at virke ligeglad, til ikke at vise den fjerneste interesse for Auriel der skulle kysse på andre.
Hun ville ikke engang kigge nej ! men bare fokuserer på den lille runde farverige kugle der spandt rundt oppe i loftet. Ja- DET var da en god plan , hvis altså bare hendes øjnene havde adlydt !
Hun fulgte nu hans bevægelser, ude af stand til at lade vær at kigge på ham - lige til han nåede over til Justine.Så måtte hun se væk. Slå blikket ned i gulvet og tage en dyb indåndning.
Da hun igen fik modet til at kigge op , så hun det meget intime kys , og Justines arme låst omkring ham.
Millicent greb fat i sin egen hånd, så hun holdte dem foran sin mave og klemte den hårdt- og prøvede at fokuserer på noget andet. Det gik ikke hun fik et flip her, vel ? Men det så godt nok ud til det var en noget...dybt...kys.
Hun stod rank, og lignede mest en korsangere, der var på nippet til at bryde ud i en smuk solo.

Auriel gik videre til Yvette , og Millicent vidste ikke hvad der var værst.
At han skulle kysse endnu en pige, eller det fact at han om lidt ville stå foran hende med samme formål. Kald hende gammeldags , men hun fortrak sine kys uden de var beordret af The Mox man !
Med adrenalin piskende rundt , var hun ikke rolig inden i.
Det kun en leg...kun en leg, prøvede hun at minde sig selv om .
Selv om hun udadtil signalerede der ikke var optræk til ballade, da hun stod helt stille- kunne man godt se i øjnenen på Millicent at hun følte sig som en fugl uden vinger.
Hun klemte øjnene kort i , da Auriel skulle kysse med Yvette. Hun hørte kun publikums huen og piftet denne gang. Sjovt nok havde hun slet ikke hørt det da han kyssede Justine. Det havde skam været der, big time- men Millicent havde stået i en lille osteklokke da kysseriet brød ud, og det var ikke tænkt ind i hendes bevidsthed der.

Nej , nej , nej .... Flakkede tanker rundt, da Auriel nu var på vej over til Millicent.
Han havde vel en løsning med sig ?
Han havde da ikke i sinde at kysse hende lige der , midt i et bad af folkeøjne? Midt i Vegas ! Han MÅTTE have en plan, en vej ud af dette.
Hendes håb blev sprængt som en sæbebobbel , ved hans undskyldning og hun mindede lidt om et lille dyr på randen af panik.
Da Auriel lukkede den åbne plads mellem dem, og stod tæt på Millcent, holdte hun hænderne afværgende ud for sig og trådte som spontan indskydelse lidt tilbage , i et forsøg på at bremse det hele.
Hun mistede balancen og vaklede .
Et øjebliks ubeslutsom drama opstod da det kunne dtyde på hun var ved at drætte bagover og helt ned af scenen, men på mirakuløst vis lykkedes det at genfinde fodfæste og forblive på scenen.
Publikum var allerede der oppe og ringe. De elskede at Auriel selv gik frem ....og at Millicent forsøgte stikke af.
Men Auriel rakte ud og fangede hende. Millicent kunne ikke stikke af, ikke uden at forlade scenen i et baglænsfald da.
Hans varme hænder ville indramme hendes ansigt, og med helt hjælpeløse øjne rettede hun hun blikket op på ham.Millicents krop snurrede så underligt. Om det var modstand ? Det virkede nu mere som modstand m der var begyndt at smuldre.
Millicent følte sig sårbar, overfor alle menneskerne der sugede det hele til sig, som glimrende underholdning- men mest overfor Auriel.Ville han kunne mærke på hende hvad hun så meget prøvede at holde fra ham? Og fra sig selv!

Hendes hænder flyttede sig op til hans skuldre, og ja....hun prøvede at presse ham udfra sig, væk fra hendes personlige space, men han holdte hendes fast, hvilke var enormt unfair - for hans læber....hans læber sluttede sig til Millicents og viskede al hendes lyst til at slå ham helt væk.
Hun kunne mærke hvordan scenen tog et spin og det hele drejede rundt under hende.
Uden at tænke det igennem havde hænderne søgt videre op, strøget over Auriels skuldre og op af hans hals, hvor hun lod fingrene smutte ind i hans mørke hår, dykke ind i det og gemme sig der.
Hun holdte ikke HAM fast, nærmere et forsøg på ikke selv at blive opslugt og forsvinde helt , men forsøget var og blev mislykkes.
Hun blev helt blown away af at mærke ham så tæt på sig, og i nogle sekunder brusede alle de tanker og følelser hun normalt lagde låg på, over og hun overgav sig til kysset , til ham....forsvandt fra scenen og det underlige gameshow.

Auriels lille VIP med hende, fik de få der endnu var rolige i deres sæder, til at overgive sig. Ingen tvivl om der både var drama, passion, tiltrækning og kamp på scenen. Ingen af tilskuerne kunne heeeeelt gennemskue HVAD der forgik, men at det var noget udover det sædvanlige, den havde de all opfanget by now.
Så da Auriel 'præsenterede ' hans sidste kys for dem, ved at 'nedlægge' hende i sine arme- gik publikum bersærk og råbte, piftede og klappede.
Bevægelsen fik Millicent til åbne øjnene igen for at se forskrækket op på Auriel.
Bevægelsen og så det at det drømmende kys var stoppet naturligvis.

Hun forsøgte komme på benene og ville have slynget 'the things you do for money' ud til Auriel - og håbe på han stod til at vinde nogle af hattepengene, for så ville bemærkningen passe ! Men hun anede det ikke.
Og ordene ville iøvrigt heller ikke ud, klumpede sig sammen og sad fast i halsen .
Hendes hjerte var derimod meget opsat på at komme ud, og hamrede løst i Millicents bryst.
Dunk dunk dunk ...
Hun turde ikke rette sit blik og se op på Auriel. Millicent ville ikke risikerer at han kunne aflæse ALT det han ikke skulle , dér i hendes øjne.
Istedet fumlede hun lidt ved sin hofte, og prøvede at række ud og fange Auriels hånd .....bare for support....bare for support, messede hun i sit hoved.
Mr. Mox var på vej mod dem, han så vældig fro ud.
Ingen i rummet var i tvivl om hvem der faldt i denne runde.
Millicent var faldet for Auriel...og Yvette og justin var faldet ud af spillet, og efterladt Auriel med Millicent ved sin side, som vindere.

// oh SOMEONE's sure having FUN with the answers , i see ! XD //

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 15:47

Det var lige før at han havde fået bildt sig selv ind at der intet show var. Intet show og ingen scene. Kun de to et eller andet øde sted, men den voksende larm fra publikum lykkedes i at vække ham, og så snart han var sikker på at klapsalven var høj nok til at have overdøvet de andre, hev han hende op fra hendes lidt hængende stilling, og slap hende. Først med læber, også med hænder. Hun smagte omen sødere end hun duftede, og det fik hans krops belønningssystem til at reagere. Adrenalin pumpede rundt og han havde svært ved at trække vejret.
Hans øjne slap hende som det sidste, med en lydløs undskyldning, i form af et afvigende blik, der nu søgte gulvet. På den ene side havde hans krops adrenalin lyst til at hoppe rundt og lave vejrmøller. På den anden side havde han det forfærdeligt med det. Selvom der ikke rigtig havde været et valg, så følte han sig frygtelig selvisk.
Om han så kunne læse noget i hendes blik, så nåede han det ikke, for han kunne ikke se på hende lige nu, måske af samme årsag? Det hele virkede til at snurre lidt rundt, og han var forvirret over hvor de var på vej hen. Eller hvor han var på vej hen. Han havde troet at hvad der var ved at ske, aldrig ville ske. Han havde lovet sig selv det, ikke at knytte sig for meget til andre mere. Holde afstand. De ville alligevel ende op med at visne væk, hvis han ikke selv kom til at gøre noget dumt.

Mr. Mox skulle til at sige et eller andet. Sikkert en cliché afslutning, og noget med at få nogle flere op på scenen, men Auriel fik ham afbrudt det øjeblik han skulle til at åbne munden.
”Så, skal vi bare sige jeg render med jackpoten? Som jeg sagde jeg ville?” Prøvede han at smile, men den før så livlige karisma var klemt. Han ville væk. Ud. Nu. Han følte sig kvalt og trængt op i en krog, selvom han måske ikke var det. Folk var så småt begyndt at snakke og drikke igen, noget der tog en del fokus af.
Et sted tæt på hans ene hånd, kunne han mærke en fin lille hånd søge ind, og fangede den i en håndbevægelse, for at stramme grebet en smule om den. Uden at forvente et svar fra nogen, hev han hende med ned fra scenen, og satte målrettet kurs ud af baren. De strøg forbi deres bord, hvis hun ville gribe noget med. Et sted bagved råbte Mr. Mox noget med nogle penge, men han fortsatte ufortrødent. Han havde ikke brug for dem. Og slet ikke penge tjent på dén måde. Så hellere snyde i poker.

Et stykke væk fra baren kunne han ånde lettet op, da den kølige natteluft fik hans kropstemperatur til at sænke sig en smule. Hans puls hamrede stadig derud af, og han var lidt nervøs for at hun ville kunne mærke det, da deres håndled næsten lå op af hinanden.
Endelig fik han mod til sig, til at se ned på hende igen, og håbede at han havde fået det hele gemt godt nok væk til at det ikke ville skinne så meget igennem, hvor hyllet ud af den han havde været. Hun var forvirret over sig selv, men mindst lige så meget over hendes ’samarbejde’, som også havde virket meget overbevisende.
”Undskyld, du skulle opleve det.” Sukkede han ud i den kolde natteluft, som selv byens betonmure ikke kunne holde ude.

Han vidste ikke helt hvor han var på vej hen. Lige nu virkede det mest logisk bare at gå, også var destinationen ligegyldig.
”Såå, hvem kunne vide at jeg var så heldig, at være den eneste udover en veninde, som har prøvet at kysse dig.” Prøvede han at drille hende, og få den lidt trykkede stemning til at gå væk. ”Omen det gav lidt knubs første gang” pjattede han lidt videre, men lod blikket vige igen. Han lagde det i stedet ned i jorden, som rullede væk under dem som de gik.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 19:42


Ør i hovedet var hun . Følelsen af Auriels læber var det bedste hun havde oplevet , men nu hvor det var slut og hun stod og spejdede omtåget ud over crowden, var den berusende følelse aftagende og ved at blive erstattet af en mærkelig sødelig pine.
MIllicent havde ikke rigtig de store erfaringer på den front , og de få gange der havde været en tiltrækning til en fyr , havde hun meget omhyggeligt begravet den i baghaven. Ikke om hun ønskede at danse kærlighedes dans med nogen.
Lige nu befandt hun sig i en tilstand af forundring. Hvorfor ... HVORFOR skulle han lige have den effekt på hende. Hun burde have vidst det !
Der havde altid været noget i luften mellem dem , men det MÅTTE ikke være forelskelse. Hun måtte højest være en smule forgabt i Auriel. Og det var MAX !

Hun holdte vejret da Auriel afbrød Mox. Folk grinede og nogle med sjove kasketter var ved at dele pengene op. Gæste stjernen havde gjort det godt , og Auriel kunne glæde sig til udsigten til et klækkelige beløb lige ned i pungen.
Hun begyndte at trække vejret igen , da hun mærkede den varme hånd lukke sig omkring hende. Auriel var altid adskillige grader varmere end hun og det føltes rart. Trygt på sin vis.
Hun havde ingen klager da Auriel tog kontrollen og trak Millicent afsted.
På scenen bag dem lå den flotte hat,den var faldet af da Auriel tiltede hende bagover. En eller anden oprydder ville finde den og få lidt sjov ud af den , når aftenen var omme sikkert.

Da hun gled forbi bordet snuppede hun i hast sin taske og den 'flotte' frynse vest, så havde hun da en souvenir fra denne aften , skulle alt andet faile.
Millicent var mere afslappet end hun havde været luge siden Auriel storsmilende og meget kæk havde takket ja til at deltage i spillet.
Hun svævede en smule , der var en lille sky under hende , en lille rest af den sidste rus , der ikke ville slippe hende helt. Så hun følte sig helt høj.

Uden forståelse eller uden at tænke over det kunne forholde sig anderledes for Auriel, fulgte hun glad og lidt genert med ham ud.
Hun kunne tillade sig at være glad. Hun havde et super forsvar på plads, skulle han begynde med hun var vild med ham. Millicent kunne jo bare klamre sig til der hele var skuespil , in the name Of the game and all.

Hun havde små romantiske stjerne i øjnene , da hun løftede hagen lidt og mødte Auriels gyldene blik.
Og SÅ slukkede de og der blev lidt mørkt. Han undskyldte ?! Åh nej !
Han havde sket ikke .... Haft det som hende. Han undskyldte !
Millicents blik blev lidt stift i det og hun sank en ekstr gang. Måske grebet i Auriels hånd også ville intensiveres.
" Det okay ... Jeg overlever " knasede hun tørt ordene ud. Det romantiske øjeblik som hun havde forstillet sig ville komme - var nu passeret uden at være opstået,
Men HVORFOR gik hun også her og strikkede forestillinger om HAM sammen ! Det var da oz den cognac ! Det var hun helt sikker på det måtte være.

Hun vidste ikke om hun skulle græde eller grine , nu skulle de også vade rundt i hendes manglende affære.
" nul til TO var svar A " holdte hun stædigt fast men det var svært ikke at smile... Bare lidt.
" Du kan nå at få et slag endnu , so just you watch it mister " truede hun og løftede en meget farlig knytnæve op i luften.

" lad os arkiverer det som din heldige dag .... Held i spil du ved " skød hun et drillende smil til ham.
Ha! Så fik hun da lige i direkte gjort opmærksom på det havde været et spil. At hun bare lege med.
At det så var en stor fed løgn ville være ham umuligt at bevise !

" jeg skal love for du var vældig populær .... Kys med... Tungen ligefrem " kredsede hun om emnet for at lokke Info ud af ham, uden han ville opdage det.
Hun havde tidligere på aftenen tænkt over augustus kendte lidt mere end Millicent til Auriel , til de mere fysiske sider og hans smag. Ikke at hun gik og tænkte over hvordan fyren smagte - NO WAY - det var smøgerne der havde givet stof til de tanker. Men nu var der så to fremmende piger der også vidste det.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 21:16

Var der ikke et eller andet off omkring det blik der? Han holdt hendes øjne et øjeblik, og ville ønske han kunne gennemskue hvad end det var der foregik derinde. Han fik en underlig følelse af at han havde valgt det forkerte at gøre og sige.
Han førte den frie hånd op til nakken for at klø den lidt. Der var noget galt. Var hun vred på ham over det hele? Skuffet over at han havde spillet med. ”Hey er du okay? Du ser lidt bleg ud.” Prøvede han, og gav hendes hånd et lille klem. Ville hun prøve at trække den til sig any time soon, ville han stædigt holde fast i den. Så måtte hun tolke det som hun ville, men det føles naturligt og rigtigt lige nu. Desuden, hvis hun var gledet ud imellem hans fingre i morgen, så ville han i det mindste holde fast i hende så længe han kunne. Det indebar det fysiske.

Jaja nul til to, men han havde glemt at hun allerede havde fortalt om Augustus, og han regnede da med at han selv talte med. ”Ja, men den anden indrømmede du selv var en pige” Gav han igen og himlede med øjnene. Et smil fandt vej til hans læber, ved tanken om at det måtte betyde at hun IKKE havde kysset den Dust fyr. Hvilket alt i alt gjorde ham godt tilfreds.
”Jeg troede du havde fået dig en sandslots elsker” Fortsatte han for at tørre det lidt mere ud, uden at vide at han sikkert trampede på noget helt forkert nu.

’Las os arkiverer det som din heldige dag’ arkivere, sætte i historiebogen som fortid. Hele deres lille scene var fortid nu. ”Ja lad os… arkivere det” Prøvede han at smile, men det kom vidst ikke rigtig ud som om andet end som en trist nyhed ville det. Det var ikke fordi han ikke ville aktualisere det, eller leve det ud, men han var virkelig ikke sikker på det hele. Han havde ingen ide om hvordan sådanne ting blev gjort, når man havde følelser for noget, og han var alt andet end sikker på at hun havde det på samme måde. Var det virkelig vær at risikere deres nuværende forhold for. Hans forræderiske øjne veg ned imod hendes læber igen. En stor del af ham, havde lyst til at læne sig ned og gentage hvad der var sket før, men… det virkede skræmmende at skulle tage ansvar for det denne gang, så i stedet bed han sig i kinden og trak blikket væk, efter at have hvilet på hendes mund et sekund for meget.

Et fnys slap ud ved hendes kommentar, snakkede hun om de andre nu? SÅ meget havde de to heller ikke gået til den, men han var taknemmelig for at få emnet med de andre piger ud af verden, og var mere end ivrig efter at fortælle at det ikke ligefrem havde været en succes.
”Seriøst, den ene havde en tungepiercing, og hun var meget ivrig. Er du klar over hvor mange bakterier der er i sådan en? Eh…” Han lavede en grimasse, og kom til at grine en smule. “Og den anden prøvede at give mig sit brugte tyggegummi med tungen, det skulle man tro var sexet, men nej” Fortsatte han og rystede bare på hovedet, De gyldne øjne stjal et glimt af hendes ansigt, men han tvang det væk igen. Det var en farlig leg. Han følte sig alt for knyttet til hende. Specielt nu.
”Jeg foretrak at kysse dig til hver en tid” Slap det alligevel ud forklædt med en munter minde, og med en urolig og lidt pinefuld fornemmelse i maven, løsnede han grebet i hendes hånd en smule for at prøve at flette sine fingre ind i hendes. At han så gav meget mixede signaler, var han ikke helt selv klar over. Hans krop gav ham forskellige signaler. Èt øjeblik ville den løbe og undgå hvad der uundgåeligt var ved at ske, og et andet øjeblik havde den lyst til at kysse hende igen… og igen … og igen. Lige nu blev det så ingen af delene. Lige nu blev det hendes hånd i hans.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   25/9/2014, 22:15

Selvfølgelig trak hun lidt i sin hånd, da Auriels blik lå lidt mere undersøgende på hende. Det var ikke fordi hun havde lyst til at slippe ham som sådan, det var mere en lyst til at blive fri og trække sig lidt i skjul. Som var hendes hånd et lille følehorn der nu skulle tilbage i sit sneglehus. Men det blev kun til et par ynkelige ryk, da forsøget ikke var helhjertet.
"Ja..jov..jeg er helt okay, det er nok bare det pludselige skift til frisk luft" fyrede hun en hvid løgn af. Det måtte være en piges ret, ikke at spilde sine følelser ud over det hele. Især når man ikke lige kunne tørre dem op igen.
Det endte med hun spadserede videre, og stadig havde sin hånd i Auriels, hvilke hun egenlig også gerne ville, hvis hun da ellers var i stand til at indrømme det overfor ham...eller overfor sig selv. Det hele synes at halte lidt på den front.
Det var i grunden også forvirret- lidt som at blive bedt om at lægge et puslespil med pænt mange små ens brikker, uden at have set et billed af det færdige resultat.Meget kunne gå galt eller falde helt forkert ud undervejs.Eller man kunne ende op med et meget smukt billed af en strand underlagt måneskin, måske.

Millicent krummede tærer og kunne have sunket ned i jorden, da Auriel havde lagt en og en sammen, og fundet ud af at Amanda og ham selv udgjorde TO .
Hun sukkede tungt .Klart at det nu var afsløret at hun aldrig havde kysset med Dust.
Kun hvis man talte kindkys med, havde hun ikke givet ham sådan et? Eller kun tænkt på det måske? Hun kunne ikke huske det.Men at Auriel var den med AL erfaringen, kunne hun kkke have på sig. Han måtte jo tro hun var et barn. Et ukysseklart barn enda!
Så hun fokuserede ud i luften på et neon skilt, og forsøgte lyde så casual som muligt.
"Arg...det afhænger af..han sagde jo hvor mange jeg havde KYSSET, ik ? Og jeg KYSSER aldrig under RANDOM sex " at hun så heller ikke have ret meget random sex....eller i gen random sex....ja ja hun havde Ikke sex AT ALL OKAY ! Men det kunne vel ikke læses i hendes pande ? Uden at tænke over det , lagde hun den frie hånd beskyttende over panden, for et øjeblik.
"DUST..han hedder DUST, kan du sige hans navn? " drillede hun og mente at der nu var scoret SÅ mange mål, så Auriel pænt ville erkende defeat, og indse hun vandt det her. Hvad DET HER så end var.

Millicent grund gyngede en smule igen, da hun greb Auriel i at have de smukke gyldene øjne fikseret på hendes mund, selv om det bare lige var et øjeblik for længe, der hurtigt forsvandt.
Hun kunne mærke de små hår rejse sig på hendes ryg, den samme følelse som en blød fjer ville give, blev det trukket let ned af hendes bare ryg. Gåsehud, på en lidt pæn måde der ikke var fremkaldt af kulde. Nærmere en varme der ikke skulle ud i dagslys.
Al det , med blot et blik. Hun blev næsten vred.
Men hun ændrede emnet og snakkede op kyssene istedet, så kunne hendes lille ryg oplevelse få lov at dæmpe sig imens, for det emne var bestemt ikke en ligeså stor turn on, som Auriel åbenbart kunne give , blot ved at pirre hendes fantasi med et enkelt blik.
Hun var næsten lidt forudroligende ved den opdagelse, var det overhovedet normalt ?

Millicent fik store øjne da han endelig lod hende få at vide hvad pigerne havde forsøgt sig med .
Hun blev da lidt forlegen men også varm i sine kinder, da hun fik bekræftet at Justine havde givet alt man kunne i sit kys.
"Infected kiss ...Eeewww" drillede hun , men det lød nok hult. Med det udseende Justine havde haft , var der nok ikke mange flere bakterier dér end så mange andre steder man ...eller..NOGEN..nød under deres kærlighedes udskejelser, forstillede hun sig.
Så var der Yvette! Her begyndte Millicent at le ...
"jeg kan ikke heeelt forstille mig det er sexet at få serveret nogens aflagte tyggegummi , uanset smag eller afsender" hun rystede på hovedet. Så heller spytte det ud, eller sætte det på en lampeskærm hvis det var.

Millicent bremsede så brat op, og ville tjekke om hun havde hørt helt rigtigt!
Jo , det kunne ikke tolkes anderledes, vel ?
Hurtigt trådte hun ind i rollen og spillede totalt overrasket.
Den frie hånd på sit bryst og vidt opspærret øjne, da hun med udtalt påtaget forbløffelse gav den fuld skrue..."HVAD siger du ? Aiii?! Står du DER og siger at du alligevel fortrak at kysse MIG frem for en levende klump betændelse ? og frem for et daggammelt tyggegummi fra en fremmed? DET må jeg give dig Auriel . Jeg tror sørme at det er det SØDESTE nogen har sagt til mig- LIKE EVER ! Er du nu heeeelt sikker? Jeg mener, man skal ikke bare smide om sig med store pompøse ord , vel ? En klump betændelse, er du nu HELT sikker ?"

Her ville hun nok liiiige give det et skud at trække hendes hånd til sig, i et forsøg på at underline hendes lille budskab, hvor ironisk det ellers var pakket ind.
Hun var ikke sådan rigtig vred, men skyen under hendes fødder var punkteret, men hendes tanker om at være tæt på ham, ville ikke rigtig fordufte, selv ikke når hun virkelig prøvede at sætte ham lidt på plads. Det forvirrede hende.
Hun skyndte sig at smile så uskyldigt hun nu lige kunne - da han endelig ikke måtte tro hun var....jaloux.
"Jeg kan da godt indrømme at det var lidt sjovere at kysse dig faktisk, end det var at Kysse Augustus, MEN nu var der jo heller ikke tilskuere på da vi gik til den, hende og jeg"
sådan ! Så måtte han være skakmat , Millicent vovede kun lige at kigge op på ham.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   26/9/2014, 15:09

”Øhm, okay” Han vidste ikke helt hvad han skulle sige. Aldrig havde han hørt om nogen der fik det skidt af frisk luft, og han mistænkte da også at der var noget andet, helt sikkert noget han havde gjort, som havde givet hende den lettere blege farve i ansigtet.
”Altså det kunne have været værre – du kunne have blevet tvunget til at kysse de andre to, og tro mig det ikke var den fedeste oplevelse i verden.” prøvede han at drille for at muntre hende lidt op. Måske var det en ringe trøst, men han anede da ikke hvad piger ville høre i sådanne situationer? Hvad værre var hvis de begyndte at græde. Børn og kvinder, hvad skulle man gøre? Børn kunne man lave nogen underlige ansigter til, men piger? De skulle have ord. Gerne dybe nogle af slagsen, og når man ikke anede hvad ord de ville have, så var den lidt svær. Heldigvis synes det dog ikke at være situationen, tja, måske havde det helt været ham der havde set forkert, for hun synes at have rystet det af sig igen.

Hendes snak om random sex skabte ikke andet end et smil og en rysten på hovedet, hvis hun troede hun ville få noget igennem med dén kommentar, så kunne hun glemme det. Han kendte hende godt nok til at vide at hun ikke havde lavet sådan noget med nogen, hvis hun ikke havde stolet på dem, og for Millicent kom den slags tillid igennem tid, tid der nok skulle have gået med lidt andet end småsnak, hvis hun skulle have valgt at gå SÅ langt. ”Ah ja, for sådan noget har du masser af jo!” Gav han bare igen med himmelvendte øjne, og svarede på det næste. ”Jaja Dust den romantiske sandslotsridder” Drillede han videre. Han havde stadig ingen ide om hun havde haft et forhold til fyren, men med ingen kysseri havde det i det mindste ikke været seriøst.

Han kom også selv til at grine igen med det med tyggegummiet. ”Det var det heller ikke. Det stik modsatte” Bekræftede han hende. Havde man været i et forhold i længere tid, og alligevel havde munden fuld af hinandens bakterier havde det MÅSKE været noget andet, men som det havde været der havde det bare været malplaceret og lidt klamt.

Også gik smøren ellers i gang. Tilbage ved det der med det problematiske ved piger, hvorfor kunne de ikke bare tage imod komplimentet og sige tak? I stedet skulle ironi og alt muligt ind over. Med et flabet smil lod han hende få hendes ’vilje’.
”Nej du har ret, jeg tror sørme jeg skal overveje det igen” Lød det tørt, og han slap hende i det samme hun selv rykkede let i sin hånd. Hvis hendes lille smøre ikke havde været en afvisning, så vidste han snart ikke hvad den var, og han vidste ikke en gang hvad han prøvede på, så hvorfor egentlig blive ved?
Han kom til at fnyse ved det med publikum på. ”Åh er du DEN slags pige? Måske du skulle joine Augustus’ show” Så kunne hun få den oveni, og hvis hun troede han var besejret, så måtte hun tro om igen. Kække kommentarer og come backs var der ikke mangel af i hans mund.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   27/9/2014, 19:43

Millicent rynkede på næsen. "Euw skulle jeg havde kysset med dem så havde jeg trukket mig fra konkurrencen og afleveret dig til dem på et sølvfad Mr. " lo hun og var ret sikker på hun aldrig ville kysse en helt fremmed. Ikke en pige. Skulle der kysses piger på et tidspunkt skulle der godt nok være en helt ekstraordinær tiltrækning - eller omstændighed der gjorde det tiltrækkende.

Klart han ikke bed på den med random sex . Hun var ikke ked af at give fyre signal om hun var hands off , hellere det end de troede hun var et tag selvbord. Men det betød ikke hun var nonne , eller sippet. Blot at huk var kræsen og selektiv når det galt senge partnere og partnere generelt. Åbenbart meget selektiv , da Ingen havde kunne sweepe hende af fødderne, helt.
Hun skævede til Auriel. Pokkers til selvtillid. Man måtte beundre ham for det. " bare fordi man ikke praler med sine erobringer - eller bliver taget når man forlader dem , betyder det ikke de ikke eksisterer " kvidrede hun. Det var mere et skud tilbage , end et egenligt håb om at overbevise ham. Det løb var vist kørt.
Hun havde bare en gevaldig trang til at ruske lidt i ham. At få facaden revet lidt løs og sende Auriel en tur på glat is. Og hun søgte ubevidst efter noget der kunne tjene netop det formål.

Millicent der efterhånden var rundforvirret over sine egne reaktioner der ikke synes at ville finde ro , no matter what - vendte øjne op mod himlen , da Auriel begyndte at tirre med hendes egen ord. Hvad var der lige med fyre ? Var det så helt enormt svært at undskylde når de havde sagt noget bras ? At være bedre at kysse en en betændt tunge ? For Real ?
Og SÅ kom den med Augustus.
Hun skred ind foran Auril , og ville bremse ham . Pegefingeren ville prikke mod hans brystkasse og Millicent øjne havde et meget vågent skær. " Joine Augustus show og smide tøjet ? Naaaa ved du hvad - at få fyrene til at savle ved at smide tøjet ? Det er der ingen udfordring i. Prøv at fordrej deres hoved fuld påklædt og uden at hive dem iseng - se DET er noget de smarte piger kan " provokerede hun. At augustus så var en både smart og varm pige , det vidste Millicent godt. Men hun tvivlede stærkt på det var augustus IQ Auriel havde kærtegnet den forrige nat. Hun borede sin finger lidt mere ind i ham , stadig lidt .... lidt irriteret over hans påvirkning.
" og så put den aura i baglommen , det er SÅ unfair de bruger den til at ... Øøh drage opmærksomhed til dig selv" lød et forsøg på at dække fejlen ved at afsløre hele Auriels person konstant bankede på Millicents 'dør'.

Hmmm. Hun havde sådan set satset på han VAR blevet sat lidt på plads , men han havde selv tænkt sig det anderledes.
Hvad skulle hun så bruge som pisk og svinge over hans nakke ?
Nakke....
Millicents tanker vandrede cirka en halvtime baglæns , til afslutningen på scenen. Hendes fingre i Auriels hår og hans læber mod hendes. Årh en stor løgn det ville være - uanstændig i størrelse - hvis hun påstod hun ikke havde kunne lide det.
Og hun havde kunne lide lige dét øjeblik han havde strammet grebet omkring Millicent , så hun ikke kunne stilke af. Det var ikke fordi hun fandt kamp ... Interessant .... Men det var mere den tavse konstatering der lå i det , et uudtalt udsagn om man var fast besluttet , fordi man ville. Det var nok dél del som var en kende benzin agtig , på de flammer der allerede brændte.

" Du fik ikke din Premie med ? Jeg gad godt vide om der findes et nedskrevet regelsæt for legen i den klub dér , eller om det er Mox der styrer det hele ? Tror vi skal tilbage der en anden gang , og så vælger JEG pigerne til dig " teasede hun.
Se DET var en tiltalende tanke. Ikke alle havde været godter , og hun gad godt vide om Auriel havde lige så forhippet hvis de havde været trukket op. Hun så på ham , nysgerrigt og slyngede så det soørgsmål ud der havet generer hende lige siden han havde sagt ja til at deltage. " Auriel? "
Millicent var igen på plads ved hans side og de var i bevægelse igen.
Hun havde blikket rettet frem for sig , og undgik på den måde hans blik.
" hvad hvis jeg havde tabt ? Så var du ... Var du bare gået ?" Spurgte hun stille , uden ironi eller anklage. Bare søgende efter svar.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   28/9/2014, 14:27

”Tak for at aflive endnu en drøm” Drillede han af hendes afvisning af de andre piger. Først slukkede hun håbet om hende og Augustus one on one, og nu slukkede hun også billedet af de 3 piger sammen. Var verden overhovedet værd at leve i mere?! Men ja okay, selvom 2 piger sammen kunne være frækt, så var hele trekants ideen ikke lige i kridthuset, en eller anden måtte da være 3 hjul?

Et kort grin skød ud i natten fra ham, da hun prøvede at give ham igen. Okay, hun var rap i munden og han havde sin sag for med at parere de kvikke kommentarer, som næsten fløj fra hende hele tiden. Han skulle sandelig have nogle huk, for at hun havde fanget ham på vej ud af et hotelværelse, men at få ham til at fortryde det, ville hun nok aldrig kunne. Hvad var livet værd, hvis man ikke dummede sig en gang imellem? Og tænk på alle de oplevelser han havde misset, hvis han havde ladet sådanne chancer gå forbi hans næse?
”I dit tilfælde så jo, det betyder de ikke eksisterer” skød han tilbage. Havde hun ikke selv indrømmet, at hun ikke havde kissemisset med andre, så havde han måske være ude på midten af isen med skøjter på, for så havde han ikke kunne være sikker på at hun ikke havde haft nogle affære i den tid de ikke havde set hinanden. En tanke der ville være nok, til at han næsten ville tigge for at få det ud af hende, om hun rent faktisk havde haft nogen. Lige nu havde han dog fordelen, for han var helt sikker på at der ikke var nogen, og det fik et skævt smil til at blusse op på hans læber, da han plantede begge hænder i sine bukselommer.

Auriel ville stoppe op, da hun gled ind foran ham, og skifte blikket fra hendes øjne, ned til pegefingeren, som var boret et stykke ind i stoffet på hans t-shirt, og op igen. Hendes små provokationer tændte en lyst til at få hende ud hvor han vidste hun ikke kunne bunde. De små spil der kørte så ofte imellem dem… Man var aldrig helt sikker på hvad der ville være det rigtige modsvar, men uanset om man tabte de verbale dyster, så ville det altid føles som en sejr bagefter. Han havde altid følt sig mere sikker på hendes selskab, og mere som en bedre person. Det var hendes fortjeneste, men det var et win hver gang for også ham.
Et øjeblik overvejede han hendes ord. Virkelig? Hun bad virkelig om at blive udfordret nu. ”Og du er sådan en sej pige?” Svarede han først og trak på skulderen. ”Fint, så bevis det. ’Fordrej mit hoved’ fuldt påklædt” Udfordringen dryppede i hans stemme ved ordene, og han hævede et øjenbryn. Selvom det nok i realiteten ikke ville været et problem for hende, nej det var ikke et problem for hende, så behøvede hun jo ikke kunne se det eller vide det.

”Hvilken denne?” Gav han igen på aurafronten, og slappede en smule mere af i kroppen, for at lade den komme mere til magt. Han anstrengte sig altid for at holde den på et minimum, når han var sammen med andre mennesker eller væsner. Det var mest når han blev distraheret af forskellige følelser at den skinnede igennem. Var han vred kunne den være kraftig og frygtindgydende, var han lykkelig kunne den være altomsluttende og varm. Lige nu var han dog afslappet og det ville den også være, da han skruede lidt op for den. Han havde på fornemmelsen at han var kommet til at slippe den lidt oppe på scenen da… ja. Nej han havde ikke sluppet den, mere tabt den, og det havde virket en smule skræmmende, derfor havde han også været nød til at slippe Millicent, og komme væk. Han var til tider nervøs for hvad han kunne komme til, hvis han slap den, auraen.

Han rystede tankerne ud af hovedet, og så på hende igen. ”Jeg har ikke brug for de penge, og slet ikke når de er tjent sådan” Smilede han bare med en rysten på hovedet. ”Jeg forstod i hvert fald ikke point systemet” Ikke tale om at han skulle derop igen. Hun kunne glemme det kunne hun. ”Hvis vi skal tilbage, er det dig der sidder i den varme stol, og jeg holder mig langt væk fra legen, for i stedet at nyde min drink blandt publikum. Ham værten ville have elsket at have dig deroppe for at kommandere rundt. Han savlede jo praktisk talt over dig” Sludrede han videre. Ikke at man kunne bebrejde Mr. Mox. Det var ikke hver dag at man fik lov at opleve en personlighed som Millicent, også gjorde det nok heller ikke noget at hun havde været den smukkeste pige i baren den aften.
”Mnh?” Svarede han bare da hun adresserede ham. De var i bevægelse igen, og det så ud som om de var nået til den del af byen, hvor folk drak, dansede og lo. Stemningen var i top på værtshuse og bare, som de passerede.
Hendes spørgsmål fik ikke et svar først. Han tænkte tilbage på et spørgsmål der havde lignet det meget, tilbage på hendes hotelværelse. Ville han bare have bailet? ”Er det ikke lige meget? Du tabte ikke.” Svarede han for at feje det til siden. Svaret havde været nej, men han havde nok blevet nød til at slæbe en af de andre piger med et par timer. Det svar ville hun dog ikke få, hans ord ville ikke betyde noget, hvis hun ikke stolede på dem, og det var noget hun måtte bedømme. Hun måtte bedømme hvem han var på den måde. ”Hvad tror du?” Spurgte han alligevel, og lagde blikket på hende. Han kunne ikke bedømme hvilket billede hun havde af ham, men han kunne da godt se, at alt han havde gjort ikke havde været med til at fremme det billede.

De passerede et lille værtshus, hvor livemusik strømmede ud fra, og han pegede derhen. ”Skal vi have en ny drink? Jeg tør vædde med at jeg kan drikke flere shots end dig” Dårlig stemning væk væk væk, og dette var den eneste måde han lige kunne komme i tanke om, som ville få det væk. Selvom han havde en ide om hvordan han ville svare på hendes spørgsmål, så ville han ikke kunne garantere, at det var det han ville gøre. Han stolede ikke helt på sig selv når det galt Millicent. Noget i ham havde lyst til at løbe, hvis han fik chancen, og fortsætte med at leve et liv uden ansvar og knytning til andre, men en lige så stor del havde længes efter noget mere end den overfladiske livsstil, som han før havde kørt.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   29/9/2014, 12:33

"Du er ikke den første fyr hvis drømme jeg har slukket, det kunne Augustus have fortalt dig om. Hendes bror ville have mig til at forlade familien og rejse væk med ham ...men han var meget ung" kom et skævt smil.
En af dem havde faktisk været Augustus bror, Damon . Men han var Amandas families sorte får, og det var blevet forbudt bare at tænke på hans navn, den dag Damon havde besluttet af forlade hans familie og rejse ud i den store verden.
Om han var død eller levende i dag, kunne Millicent ikke vide.
Men selv om hun havde afslået både kys , da de var naboer og tilbudet om at stikke af sammen da Damon ville rive sig løs - så havde hun sendt ham mange tanker. Millicent var den eneste der havde kunne forstå hans hang til ludomani, og vidste det var en sygdom. De andre stødte ham blot anklagende væk, Amanda inklusiv.

"Nå...så siger vi det! Jeg er komplet kæresteløs og ukysbar" lod hun som hun blev mopset, men i hendes blik var der udelukket smil at finde. Hell....udover situationen med Dust, og en udefinerlig ting med generalen , havde hun faktisk ikke været bare tæt på en kæreste, så måske skulle hun bare lade vær at prøve at gøre sig til andet end hun allerede havde indrømmet hun var?

Så med pegefingeren trykket mod hans hårde bryst, blev hendes udfordring samlet pænt og, og smækket lige tilbage i ansigtet på hende. Først et tilfredst smil..."Damn right, jeg ER sej " kurrede hun med for bare et sekundt ville smilet falme og selvtilliden blafre i blikket, som en flamme i vinden, da hans udfordring gik op for hende.
Fordreje hans hoved, havde han lige sagt det ? No no no...det var jo da som at bede en junkie om at lege med piller ! Hun hev vejret lidt ind og skød hagen frem. What to do - what on earth to do?
At det tog lidt tid at svare, havde allerede været en gevinst for Auriel, var hun sikker på- desværre.

"Hvordan kan du være SÅ sikker på det ikke allerede er gjort?" Kom det så, da hun med et ryk trak sin finger væk fra ham.
Istedet stillede hun sig på tåspidserne og lænede sig en smule ind mod ham.
Hvis han ville trille boldene ned af sådan en vej, måtte han vel være forberedt på de ville komme hoppende, mente hun.
Millicent lignede en der skulle snuse efter spor, da hendes næse blev ført fra kraveben og op af Auriels hals.
Så tæt , så umådelig tæt at det gav en oplevelse af at kunne mærkes SELVOM der ikke var hud kontakt.
Op til hans øre, hvor hun lod til at ville lade hendes læber nappe ham i øreflippen , og så var scenen sat til at hviske et sødt ord eller påbegynde en stribe af kys, på mandens hals eller hen over hans kæbe.....men intet skete, hun holdte bare positionen....så urimeligt tæt på, dog slet ikke nær nok ( spurgte man hende ).

"Min metode er meget diskret..." Lød det lavt, da hun efter et øjebliks intensitet trak sig ud fra ham igen.
"Du vil først få feber og opleve du er smittet med Millicent virus, EFTER jeg er smuttet, og så det forsent " advarede hun.

"...og så kan du ellers sidde der og prøve rette dit hovede ud " smilede hun og trådte til siden, så han kunne gå fremad igen.
Pyyhaaaaa.... Den mand var lidt af en mundfuld, var han ikke ?
Ville han blive ved ? Hun skævede til Auriel, og var helt på det rene med at hun ville tabe big time, skulle hun lege ret meget længere med på 'forskrue hoved legen ' for jo mere hun fokuserede på ham, fortabte hun sig selv - og det kunne der SLET ikke blive tale om, slog hun fast for sig selv.


"Det var godt nok også en smule....besynderligt, men jeg er sikker på vores Gamemaster havde komplet overblik"
Om ikke andet var der stuvende fuld derinde, så de havde helt klart fat i noget med en god underholdningsværdi, og havde Millicent været der med alle andre end Auriel, havde hun ligget flad af grin, men af personlige grunde fandt hun det ikke ligeså hylende morsomt , da det var ham - måtte hun erkende.

Selv med deres sjov og ballade, og de små psykologiske kampe om magt, kunne hun slå over i en mere følsom afdeling, som da hun spurgte ind til hvordan deres aftenen ville have udviklet sig.
Hun var ikke sikker på det var den 'rigtige' reaktion hun fik , en god reaktion - da hjertet synes at trække sig sammen som en hård knude i hendes bryst. Det var ikke spor behageligt og det føltes som det stak.
Måske som en lille nål prikkede til det.
"Om det betyder noget? ...j-jeg ved ik....lidt ?" lød det modstræbende.
Auriel virkede så glad og carefri, og ikke til at have haft tænkte mere over det. Han havde nok bare flydt med strømmen , uden at give det så meget eftertanke.
Millicent hånd lagde sig på hendes kind, og hun førte den langsomt over kindben og om i baghovedet, hvor hun gned en smule, før hun let masserede sin egen nakke.
Han stillede godt nok ikke ligefrem de lette spørgsmål, vel ?

"Hvad jeg tror ?.... Betyder det noget, vi går jo her " undveg hun meget bevidst, ikke helt glad ved tanken om at blotte sig mere. Selv om de lavede sjov, og selv om der fløj omkring med små dril og udfordringer, var hun ikke sikker på det var ordenligt skjult at hun måske var kommet til at være 'en meget lille smule på nippet til at kunne risikeret af falde lidt for Auriel!'
Når hun tillod sig at følge nysgerrigt med ned af den vej hendes sind pegede på, var hun helt på det rene med at det første hun ville møde var et skilt , hvorpå det stod : her hænges al kontrol før du går videre.
Og det næste skilt : NB risiko for drukning og alvorlige skræmmer, træd varsomt.
Det var da helt klart warning signs !!

Lyden af musik trak i hendes tanker, og hun søgte automatisk i retning af tonerne.

"Ja, det lyder dejligt. Men jeg siger dig , at hvis der er så meget som ET spil Meyer igang , så er jeg smuttet...ikke mere spil i aften , vel ?" Bad hun og de kunne træde inden for.

"Shots...sagde du lige SHOTS? Oh please.... Du har INGEN ide om hvem du dealer med hér , dreng" drillede hun og så sig omkring.
Et lille hyggeligt sted. Indrettet med små runde borde til 6 , og enkelte firkantet til 2 personer.
Der var et lille ovalt gulv, der lignede et diskoteks gulv, da der var lys der blinkede i det, og en forfærdelig slags lysekrone der glimtrede helt malplaceret over det.I den modsatte ende af danse gulvet fandtes en bar, ikke stor men at dømme udfra de mange flasker der stod linet dekorativt op- så var den velassorteret.
Det var som mange forskellige stil artet var rodet sammen, men når man sugede det overall indtryk til sig, virkede det varmt, hyggeligt og afslappet.

" Hmmm det ser da meeeegt godt ud herinde, ik . Lad os se om de er så tough som du siger , ilddreng" teasede hun Auriel.
En lille indskydelse..."Vi kan jo væde om dine smøger ?" Så hun op på ham, tiltrukket om at sætte hans smøg mellem hendes læber og suge smagen til sig, som der var et lille spor af, når man kyssede ham. Som var det et særligt krydderi.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   29/9/2014, 15:06

”Oh well.. Hvorfor tog du ikke med? ” Svarede han på det med at løbe væk. Nysgerrig på hvad der gemte sig i hendes fortids skabe. Han havde løbet væk fra hans fortid én gang, og havde det ikke været for Vladimir, havde han nok ikke overlevet den omgang. Ja han var højest sandsynligt ikke nået mere end 10 kilometer uden for byen, inden solen ville have taget ham. Noget den havde været pokkers tæt på. Han havde været ung, naiv og alt for desperat efter at glemme hvad hans liv før havde været.

Han fnøs et øjeblik af hendes påtagede mopsede mine. Hun vidste udmærket hvor eftertragtet hun var. Grunden til at hun ikke havde et hav af romantiske eller erotiske erfaringer var udelukkende at hun havde valgt de tilbud fra, som var kommet.
”Nej du er ej.” Sukkede han, og kunne vel lige så godt få den tanke ud af hendes hoved. ”Du er bare svær at løbe op. Svær at fange - tror jeg.” Det sidste blev tilføjet lidt hurtigt, da det ikke skulle lyde som om det var noget han havde erfaring med, selvom det nok var lidt åbenlyst efter at han HAVDE prøvet at kysse hende en gang uden held.

Åh tilfredsstillelsen ved at hun var ved at blive helt hvid i ansigtet. Han smilede triumferende, for det lignede ellers en sikker sejr. Han skulle til at spørge hende, om katten havde fået hendes tunge, men hun lukkede munden på ham, inden han kunne nå at sige noget. ’Hvordan kan du være SÅ sikker på det ikke allerede er gjort?’. Han kunne ikke være sikker. Faktisk var han overhovedet ikke sikker, men det vidste han udmærket i forvejen. Han trak en smule i mundvigen. Bekymringen lå i at hun slet ikke burde mistænke at det allerede var gjort.
Lige pludselig var hun meget tæt på, og han måtte holde vejret, imens han lænede sig lidt bagud i overraskelse. Den søde duft, som hun så irriterende lokkede med, skyllede ind over ham, og han fortrød lidt at han havde givet hende den udfordring.
Hun var diskret nu? Det vidste han ikke helt om lige DET DER var. Til gengæld måtte han give hende et ”Touché” Som hun trak sig væk igen. Han rev blikket tvungent væk fra hende, og prøvede at virke så ligeglad så mulig, selvom han var sikker på at det ikke gik ret godt. ”B-bedre held næste gang” Var det eneste han fik tvunget ud, inden de fortsatte.

Ligesom han før havde sagt om det betød noget, så gav hun ham den nu tilbage i hovedet. Den havde han vidst fortjent. ”Nej. Det betyder ikke noget” Svarede han lidt anstrengt, og undveg hendes blik, for ikke at vise en form for skuffelse. Ingen tvivl om at det betød at hun overhovedet ikke var sikker på at han ville have blevet.
”Hør, jeg kan ærligt ikke svare dig på det, for jeg ved ikke hvad jeg havde gjort, men jeg er ikke sikker på at den tvivl kommer af de grunde, du måske tror” Prøvede han at forklare, men det ville være umuligt at forklare, mest af alt fordi han følte sig sårbar ved at forklare. I morgen ville han alligevel drage videre, og ville det ikke være bedst for dem begge ikke at komme for langt ind på det?

”Ikke flere spil eller offentlig opmærksomhed” Stemte han i, og ville højest sandsynligt løbe, hvis noget lignende bare begyndte at ske. Medmindre det selvfølgelig var Millicent i stolen, så ville han sidde og grine sin røv af.

Han fnøs igen. ”Nej DU har ingen ide om hvem du har med at gøre! Du er under bordet før du ved det.” Blev der skudt med skarpt, og de banede vej op til baren, hvor han fik bestilt 5 shots til dem hver. Han sendte ende et skarpt blik. ”Jeg ville hellere sælge min sjæl til dig, end at risikere mine cigaretter” Lød det meget hurtigt, men dog med et lille smil. De var svære at få fat på fordi produktionen af dem var gået i stå siden ’verdens undergang’.
”Hvad med at vi vædder om hvem der får lov at sove i hotelsengen, så får den anden sofaen?” Blev et andet forslag, imens en bartender begyndte at sætte fyldte shotsglas op på bardisken.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   30/9/2014, 18:52

"Du har mødt grunden. Min mor! Hun var heller ikke dengang istand til at tage vare på sig selv, og der var no way jeg ville have kunne forlade hende."
Millicent trak lidt på skuldrene.

"Det er vel landet sådan lidt midtvejs agtigt, jeg er aldrig væk i længere tid end jeg dropper forbi, simre mig hun har hvad hun skal bruge. Du har jo selv set hende, hun er en smule..eh..ustabil." Millicent havde haft Auriel med derhjem, og han havde nået fået fornøjelsen af at Maria stort set havde giftet Millicent væk til ham, men også at hun havde viftet med en kniv mod ham. Hun var en forvirret og stakkels dame, når sygdom stramme dens tag omkring hende, Maria.

"Desuden ...jeg har da ikke lyst til at tage væk med en hr. Hvem som helst.
Damon var en sød fyr, men interessen var vist mere fra hans side, end fra min. For mig var han blot Amandas ..eller Augustus' som du siger storebror" tungt slap hun vejret ud, og lod minderne fra hendes opvækst passere.

Et blødt dask ramte Auriels arm, og et lille grin fulgte efter.
"Åh ja, for jeg har jo maraton ben ! Mmm bare fordi man ikke gør romantisk kærlighed til center af ens liv, betyder det da ikke man løber fra den ? Jeg har bare haft andre ting at tage mig til. Desuden har jeg den ide at når den rigtige fyr kommer - så er det nok umuligt at løbe helt fra det....selv om man måske vil forsøge "
det sidste mere en lidt ironisk tilsætningen, da hun på en måde var i færd med netop det selv.
Hun havde erkendt at hun følte anderledes for Auriel end for andre, og at han fik ...ting...frem i hende som hun ikke havde skulle forholde sig til før. Men hun ville ikke stå ved det, der var ikke en pointe i at adresserer det, og hun skulle ikke sidde som en anden dukkepige og se dybt ind i de gyldene øjne af hans , og dele tyggegummi. Det måtte andre ! Hun ...havde vigtigere ting at tage sig til. Ja - det bildte hun sig da sig selv ind, selv om lige nu var alt det hele synes at handle om, hvordan hun kunne få timerne med Auriel til at strække længest muligt.

Øjeblikket så tæt på ham, var bare ALT for hurtigt overstået.
Og selv om hun fik en smule af sin ære restaurerer, da han et split sekundt så forvirret ud, havde hun nok selv betalte den største pris. Årh hun skulle passe på med at lege med ilden her. Normalt kunne hun jo lave alle hendes små fikse lege og slippe triumferende ud af dem, men Auriel kunne alt for let ændre på det. One look was all it really took.
Og da han ønskede hende held og lykke næste gang, hvilede et mistænksomt blik på ham.
Hans stemme lød ...forvirret, men han så alligevel helt samlet ud! Mixed signals.
Måske han bar ikke havde været så komfortabel med hende der havde invaderet hans personlige space? Nå- men det havde hun altså og hun ville igen , passede det hende.

"Hvis du er heldig, kan det da godt være jeg forsøger igen" lo hun .
....og nej - Millicent vidste ikke hvilke tanker Auriel huserede, så ville hun have hængt overhal , som et barn på en stor is- for hun ville helt sikker boble over af glæde , hvis hun troede at han måske var realt interesseret. Enten det- ellers ville hun tage hendes yndige maraton ben på nakken og stikke af så hurtigt hun kunne. De ting var jo farlige.
Commitment. Forelskelse- og den slags.

Og det var nok godt hun havde den indstilling, især når Auriel selv uden omsvøb slog fast, at han sikkert ikke var blevet.
Millicent humør tabte nogle grader, men hun ville skjule det for hver en pris.
Og da hun vidste det ville være en vanskelig opgave, valgte hun at slå det hele væk - med humor. Også hans 'det er sikkert af andre grunde end du tror ' .

Suuuure - det var det sikkert ! Ikke om hun skulle rode rundt i det, og få yderliger et slag over næsen, endnu en afvisning. Så hun smilede sit bedste smil og prøvede ikke at lade mærke med hun ikke var så glad igen ved hans svar.

"Nej sikkert ikke, men ved du hvad - det er da også ligemeget, vi er jo her nu....så who cares" hun slog talen over på at de ikke skulle gamble og lege mere nu.

På den lille værtshus danse ting, havde de taget plads oppe i baren.
"Mænd ! I tror altid i er så uovervindelige. Men er du sikker på det ikke er farligt dor dig, snut ? Jeg mener, du kan jo alt dit ild halløj, og så der alkohol...meget brandfarlig kombi" drillede hun.

"Nå det turde du ikke alligevel , dine smøger hva"

Millicent klappede dog i som en østers der gemte på en perle, da han forslog sove arrangementet.
Det ville betyde de ikke skulle skilles før den næste morgen. Hun kom ikke engang med en kæk bemærkning om hvorfor han dog troede de skulle overnatte sammen, hun lod den helt passere!
Hun skyndte sig nu at slå til for man skulle også vide hvornår man skulle holde igen. "Deal!" Indgik hun, helt ligeglad med at skulle sove på sofaen.Hun kunne godt lide tanken om at skulle sove i samme rum som ham.
Hvorofte havde hun ikke ligget i skoven, her i sommers og glanet op på himlen, for at mindes deres nætter i Auriels jeep? Hun havde ikke tal på dem, men hun havde savnet ham, og bilen....og tiden de havde tilbragt sammen.

Det var lige før hun ønskede et drama af en slags ville opstå .Et der ville binde og tvinge hende til ham once again. Så fik hun lov at følges med ham igen.
Det sjove var , at skete det ville hun instinktivt protesterer, hvis blev hun 'tvunget til det' af F.eks af Vladimir- så ville hun sikkert lave en scene alligevel.
Det var ikke nemt at være ung kvinde, kunne hun da godt skrive et par bøger om!

Millicent havde sat sig op på barstolen, og med hænderne mod disken, fået drejet stolen en smule rundt, så hun nu sad med fronten til Auriel og venstre skulder mod baren.
Mellem dem blev de små glas sat frem og tjenerens blik, gled på skift mellem Auriel , Millicent og de små glas.
Hun sad med rank ryg højre ben lagt pænt over det venstre,
Western vesten var kommet på igen. hun fik frynserne til at dingle livligt hver gang hun bevægede sig- og selv om det høstede et par blikke, fik folk smil i øjnene . Det så nok så dumt ud, at man kom til at smile. Millicent kaldte sådan noget for chihuahua effekten!

"Okay...damerne først , ik ?" Millicent greb det første lille glas og satte det til livs.
Hun fik store øjne og en varme var hurtigt gledet fra hals ned i hendes bryst hvor det spredte sig, som var det fyrværkeri.

"Sweet Jesus, hvad har du dog købt ?" Skændte hun blidt på Auriel, og forsøgte ændre sit lille host , så det skulle se ud som hun bare rømmede sig.

"shit, det er skarpt" lo hun så, og lagde hånden mod sit bryst.
"Måske vi skulle have væddet om hvem der skal bære hvem hjem ?" Hun holdte øje med Auriel, lurede af hvordan han tog sit shot. Var han virkelig mere hærdet i de skarpe sager?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   30/9/2014, 19:53

Auriel huskede kun alt for godt det lidt specielle møde med Millicents mor. Kun galt kunne det gå når to så store temperamenter mødte hinanden, men selvom de havde haft deres uenigheder og skænderier(allerede), så havde hun på bunden virket som en rar kvinde, selvom den mentale tilstand en gang imellem slørede det. Han nikkede lidt, og var væk i sine tanker. Lige meget hvor skøre ens familie var, så ville de vel altid være familie. Hans egen havde ikke været perfekt, men de havde været der for hinanden, og elsket hinanden.
”I get it… Havde jeg stadig haft min familie, havde jeg ikke forladt dem for noget” Smilede han bare frem for sig, og prøvede at skjule den lidt hule fornemmelse i hans mave, ved at undgå øjenkontakt. Der var billeder man aldrig rigtig fik ud af hovedet, lige meget hvor lang tid der gik. Èn af disse billeder var for ham billedet af en slidt, men lykkelig familie, og én anden var da den blev revet fra hinanden. Egentlig kunne han ikke visuelt fremstille billederne mere, tiden havde trods alt slettet de fleste ansigtstræk, så han kunne ikke længere huske hvordan de havde set ud, men følelserne og minderne var intakte i hans hoved. Lidt for intakte, hvis man spurgte ham. En skarp smerte spredte sig omkring hans højre hånds ringefinger, som om den brændte, og han klemte en grimasse i sig, og skyndte sig at lægge hænderne i lommerne, for at hun ikke ville se det. Det ville snart gå væk, så snart hans tanker kom andetsteds hen.

Han rynkede et bryn og så på hende igen. ”Amanda?” Gentog han og kom helt til at smile. Han VIDSTE det havde været et falsk navn. ”Hed hun det? Jeg fik at vide at det var Amalia.” Lidt opgivende rystede han på hovedet. Det var egentlig lige meget. Han havde ikke ville fortælle hvem han var, hvorfor skulle hun give et rigtigt navn? Den eneste som rigtig kendte hele hans historie var Vladimir og ham selv, og den eneste han kunne forestille sig at dele bare lidt af den med var nok Millicent, men det var en skræmmende proces, og frygten for hvilke reaktioner det ville sætte i gang, var noget der lå i baghovedet.

Han daskede blidt tilbage med en skulder. ”Det var ikke det jeg mente” Sukkede han. Det vidste hun da udmærket også godt. ”Jeg mener bare at det er svært at følge med dit tempo, eller niveau om du vil.” Det var rent faktisk en kompliment, men det måtte hun selv bedømme om hun fandt det. Han var ikke god til at formulere sig sådan, for komplimenter, og slet ikke så ærlige, var ikke noget han bare slyngede om sig med. De kom når de var ment, og når han mente at der var behov for at lade vedkommende vide hvad han tænkte.
Et snit til at drille noget mere. ”Virkelig? Jeg troede du allerede havde mødt mr. Right?” Fortsatte han ved det sidste. ”sand drengen ikke?” Armene blev foldet over kors på en lidt provokerende måde, men han havde ikke tænkt sig at bore mere i det. Desuden havde han ikke lyst til at vide om han havde ret der.

Hele det fysiske, ville han nok holde sig fra at tænke over, normalt sendte intimitet ikke sådan en bølge igennem hans puls og satte den op, ikke denne milde form for intimitet i hvert fald.
Han ville nikke til at det var lige meget. Det var jo ikke fordi at han ikke ville vælge hende til hver en tid, men måske hun havde bedre af at tro at det forholdt sig modsat. Ingen misforståelser og ingen følelser i klemme, ja det skulle man da tro i hvert fald. Måske det bare var stædighed der snakkede nu?

De var nået ind i baren, og Auriel var godt tilfreds med at hun var gået med til hans forslag. Så ville han da have et sted at sove, om det var en sofa eller en seng. Sidst de havde delt et hotelværelse havde han i hvert fald fået sofaen, det var sikkert! Men tilfredsheden lå også i at hun ikke havde protesteret, over at han havde slået fast at han blev i hendes hotelværelse. Han ville blive nød til at tage af sted den næste morgen, men hellere udnytte den tid der var ikke?
En række shots blev stilt på bordet til dem hver, og han lavede en håndgestus, for at lade hende drikke først, når det nu var det hun ville. Hendes grimasse fik ham til at grine lidt fornøjet. ”Jeg sagde bare at bartenderen skulle overraske os.” Svarede han og tog selv et shot i hver hånd, for at gøre kål på dem lige efter hinanden. En bitter smag af noget der mindede om en blanding af lime og ingefær spredte sig i hans mund, og efter med besvær at have sunket den skarpe likør hostede han en gang. ”My God det smager skidt” Sagde han så, og lagde en knyttet hånd op foran munden for at signalere den kvalme han allerede havde.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5232
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   30/9/2014, 20:39


En længsel kunne udledes af hans stemme, og Millicent blev blød om hjertet.
Det lød virkelig til han savnede dem. Tænk hvem der fik lov at stifte familie med ham one fine day, det ville helt sikkert være noget af et scoop.Det kunne snildt være en lille godnat fantasi som Millicent kunne lune sig ved, når hun blev alene.

At Amanda have interesse for ham, hendes real name fik Millicent til at rulle med øjnene.
"Seriøst..."hun giver da ikke bare hendes navn ud" så tænkte hun to sekunder og skød så lidt skarpt..."Nu gider jeg ikke tale mere om Augustus, jeg tror du HAR fået alt du skulle dér" sådan ! Så var det sagt.
Medmindre han insisterede , så kunne hun da RINGE til Amanda og bede hende komme og overtage Millicents plads.

Se...så var det da MEGET bedre at tale om Dust.
"DUST er ....noget helt særligt og ja, jeg blev meget glad for ham.Mere behøver du ikke vide" Hun understregede hans navn som Auriel synes at nægtet ville sige - og så pakkede hun ellers emnet sammen. Om hendes svar skyldtes Dust eller mere Amanda situationen, ville være svært at udrede, for hun VAR skam glad for Dust, men hele Amanda tingen og Auriels glæde ved hende, var ærlig talt svær for Millicent helt at fordøje. Men hun havde jo også stort set grebet dem på fast gerning, havde hun ikke?

"Overasket....det blev jeg skam, de smager hæsligt " grinede hun og rynkede på næsen da Auriel indtog to .

"Naturligvis tog du to! Det...det tror jeg bare ikke jeg kan" måtte hun krybe til korset, og gned begge hænder mod hinanden, som varmede hun op til next round.
Det ville nok ikke betegnes som en sejr, hvis det lykkedes at hælde to indenbords i træk...og hun bagefter gylpede det hele retur og tak!
Millicent sad og pillede lidt ved nogle af frynserne der dinglede ved bryst lommen.
" nu har jeg fortalt dig om DUST...og om Amanda og hendes bror! Tror du at du kunne fortælle mig lidt om dig ?" Forsøgte hun at indynde sig, ved et lille smil og et par tiggende øjne. Millicent regnede med at Auriel var kvik nok til at vide det skulle være noget brugbart, ikke noget i stil med hvor hans bil var parkeret eller hvor mange dåser flået tomat han havde gemt i den.
Hun nappede et glas , satte det til sine læber og vendte bunden i vejret. Bum, så var der hoste igen !
"Eeewww....er det sæbe det smager som ?" Klagede hun med et grin og lagde sit hovede en smule på sned.
"Tell you what , Love...giv mig noget godt om dig selv, og jeg tager den 3 Shot med det samme!"udfordrede hun , fordi det var svært at lade vær.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] A wrinkle in time - (Auriel, Augustus + Millicent)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 3 af 5Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent
» Utopia - Millicent (!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: