IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Genopstandelsens time(Nochi)

Go down 
ForfatterBesked
Diana
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Dukkeføren, tidligere leder af the Wolf Clan og moder Cloman.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Clomans
Navn. : Diana
Alder : 500 år
Evner/Classes. : beastcaller/sharman
Bosted : Skoven uden for Occulta
Tilhørende klan. : jeg var engang i en, men jeg vil aldrig vende tilbage til den slags
Partner. : Det er da noget være pjat, sådan noget er stærkt overvurderet.
Slaver. : nej tak jeg kan ikke drikke mere lige nu
Evt. bemærkninger. : Ned på knæ og tig om det, hvis du vil have mere kage.
Antal indlæg : 676
Reputation : 3
Join date : 04/12/12

IndlægEmne: Genopstandelsens time(Nochi)   1/9/2014, 22:53

Tid: Aften
Sted: Dalmanio
Omgivelser: Fredelige
Vejr: Lettere overskyet

Eftermiddagen var for længst gået på hæl, og aftenen havde med fast greb overtaget himmellen, og månen var kommet med så solen kunne fortsætte videre, på dens tur rundt om jorden. Månens lys fik dog ikke helt lov til at skinne igennem, da skyer langsomt trak hen over himlen, og truede i en mindre grad med at der kunne komme regn over Dalmanio, men indbyggerne virkede ikke lige frem påvirket af det, de fortsatte blot deres daglige aften gøre mål, enten før de skulle ud på natte jagt, eller også før de søgte hjem til deres hyggelige hjem, hvor de kunne finde sig lidt hygge og en varm og blød seng. Dog var der en imellem alle disse lokale beboere, handlere og folk af skidt og godt, som ikke rigtig passede ind af flere årsager. For det første gik hun sammen med 2 store bioraptors ved navn King og Ace, der med deres sære lidt supersoniske lyde, gjorde det nemmere at lægge mærke til hendes tilstedeværelse på afstand, så var der hendes ret sære tøjstil der skilte sig meget ud fra alle andre der var her, da hun bar en et par røde lange bukser, en matchende cardigan med hvid halskrage kant, en hvid trøje under cardiganen der sad tæt ind til hendes slanke krop, den skøre røde hat der var placeret lidt skævt oven på det hvide hår, om hendes hals bar hun et pig halsbånd og henholdsvis en puppe stor nok til at indeholde et menneske samt en shaman stav på hendes ryg. Selvom beboerne ikke lige just virkede særdeles bange for hende, og hendes 2 ret specielle kæledyr, så var der alligevel en del der holdt en formel sikkerheds afstand til dem, da de ikke lige just var helt trygge ved, at nærme sig disse dyr der til trods for deres sjældne art, var kendt for at være farlige flok dyr, der var snedige, alt ædende og ret svære at komme til livs. Hun havde også flere tattoveringer rundt omkring, som hun havde fået lavet efter hun blev shaman, hun havde fået lavet en lyserød trekant med et sort hjerte i midten under hvert øje, på håndryggen og hen til finger neglende havde hun fået lavet sorte skelet tattoveringer, på hendes ryg oppe ved skulderbladende havde hun et sort dødningehoved med et flappet smil, tungen ud af munden, røde djævleagtige øjne og en gakkede hat på hovedet, og hen over de faste E-skåls bryster, havde hun et dekorativt sort mønster, der lignede en meget smuk version af krusseduller.

Diana virkede tydeligvis trygge ved disse dyr, hun gik sågar og snakkede med dem på deres eget sprog, hvilket bestod af brogede lyde der lød som en krydsning af flagermus lyde og velociraptor lyde, men Diana virkede ikke lige frem til at have svært ved at snakke på denne måde. Hun havde sågar hængt en meget sær skuldertaske på den ene af bioraptorende, da hun til trods for denne skuldertaskes lette vægt, ikke lige havde lyst til at gå og slæbe på en hel masse, og nu havde hun allerede puppen og hendes stav på sig, så nu havde King fået lov til at bære hendes sære taske. Med lette skridt havde Diana sat kurs mod en lokal kro hun godt kunne lide, da kroværten var en ældre dame, med bestemte meninger og en til tider skør personlighed lige som Diana selv, og de værelser man kunne leje hos hende var altid i tip top stand, så det var helt klart hendes yndlingssted når hun var i byen og skulle overnatte. Da hun nåede frem til kroen og var kommet indenfor sammen med hendes kæledyr, blev Diana modtaget med åbne arme, af en glad og lettere buttet kroværtinde, der med det samme bød hende på noget at drikke, og ikke virkede det mindste påvirket af at King og Ace også var kommet med ind, hun bød derimod på en drink til Diana, og satte 2 store skåle med vand frem til King og Ace, der stak deres store plus formede hoveder i skålende, så de kunne slupre vandet i sig med deres lilla slange krops formede tunger. Diana smilede glad til kromutter, mens hun satte sig ned i baren og tog imod dem givne drink, så hun kunne hygge snakke med kromutteren om hvad der var sket siden sidst, og hvad hun lavede her, for ikke at glemme at Diana var kommet for at leje et værelse, så hun kunne overnatte for de næste par dage, da hun havde tænkt sig at blive her i byen lidt tid, da det var et af de mest fredelige byer man kunne finde, her i denne ellers så kaotiske tid de alle sammen befandt sig i.

Til trods for at King og Ace, skabte lidt ubehag blandt nogle af de andre gæster der sad her i kroen, virkede kromutteren til at skide højt og helligt på det, de kunne nyde deres aftensmad eller drink her, smutte op på deres værelser hvis de havde et eller smutte et andet sted hen hvis det var det de ville, kromutter havde ikke lige just problemer med at tjene penge, da hendes kro alligevel var ret populær her på disse egne, hun var blot glad for endelig at se Diana igen, da de var ret ligesindet hvad angik skørhed, og man skulle næsten tro at de var bedste veninder, sådan som de grinede og snakkede sammen i et par timer. Men til sidst blev Diana enig med sig selv om, at hun gerne ville op og slappe af, så efter hun havde tømt sin sidste drink, betalt for dem og betalt for værelset for de næste par dage, og fået nøglen til hendes favorit værelse, rejste hun sig op og sagde godnat til kromutter, før hun gik mod gangen til værelserne med King og Ace bag hende. Hendes værelse lå på første og egentlig også øverste etage, og var et hjørne værelse med egen altan, der var et nærmest luksuriøst badeværelse med et gulv indbygget badekar stort nok til, at en bioraptor kunne være der nede, en stue med sofa, tv og hele moletjavsen, og et soveværelse med en himmelseng til 2 personer. Man skulle ellers tro at en som Diana, der elskede at leve i naturen og havde gjort det i mange år af sit liv, ikke lige just var typen der søgte luksuriøse omgivelser, men inderst inde var hun da en kvinde, så hun kunne da ikke lade være med bare en gang imellem, at forkælde sig selv med lidt luksus, og dette værelse var et ret tydeligt bevis på at dette var en af de gange, hvor hun gjorde det. Så snart hun havde åbnet døren, var King og Ace hurtigt inde i stuen hvor de fandt deres yndlings plads, lagde sig godt til rette op af hinanden, og der blev de liggende og fladet ud, som de dovendyr de godt kunne lide at være når de kunne få lov til det.
Diana kunne ikke lade vær med at smile af dem, mens hun trådte ind af døren og låste den efter sig, hun tog dog sin taske af King inden den endte med at blive mast af de 2 dovendyr, og tog den med ind på soveværelset hvor hun smed den på sengen, satte puppen op af væggen og lagde sin shaman stav på sengen, så hun kunne begynde at smide noget af sit tøj, da hun gerne ville tage et bad før hun gik i seng. Hun hang sin cardigan op på en stumtjener der stod i soveværelset, hang hatten over cardiganen på stumtjenerens knage, smed sin trøje på gulvet ved stumtjenerens fod, og gik så i bukser og lyserød bh hen mod badeværelset, da hun kom i tanker om at når badekarret var stort, så tog det lidt længere tid at fylde det med vand, og den tid gad hun ikke bruge på at stå splitter fornøjet i badekaret og vente på, at det var fyldt nok til at behage hendes lille luksus behov.

_________________
[quote]
The Mad Hatter: Your carriage, my lady.
Alice Kingsley: A hat?
The Mad Hatter: Of course. Anyone can go by horse or rail, but the absolute best way to travel is by hat. Have I made a rhyme?
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Genopstandelsens time(Nochi)   14/9/2014, 01:41

Nochi kom gående hen af vejende inde i en by han ikke havde været i før. Han havde fuldt nogle spor han havde fået omkring en shaman i området. Han havde ikke mødt en shaman i meget lang tid og derfor fuldte han hurtigt de spor han havde fået. Han havde taget sine livvagter med sig, 12 styks. Det er en enhed da specielt lavet til og beskytte Nochi. Disse folk er trænet specielt til og være light speed enheder med lette rustninger i form af let kevlar rustninger. Som dækker hele kroppen samt godt udstyr, med god teknologi da gør dem hurtigere så de kan reagere og bevæge sig hurtigere. Kombinerede med at de er vampyrer gør dem ekstremt hurtige. Dog er deres styrke ikke stor så de lægger al deres fordele i fart og fleksibilitet, til blandt andet parkour, de er valgte ud fra militære enheder og enkelte kamp enheder, dog altid vampyrer, som skal være loyale imod en, og kun en, Nochi, hvilket de er, da de hellere vil dø en langsom smertefuld død end og overgive Nochi. Disse livvagter gik bag ved og ved Nochis side.  Nochi sig selv, gik i sit normale tøj som var sin blazzer jakke, nogle sorte bukser der matchede og en hvis skjorte. Intet specielt, men forholdsfint tøj som alligevel gav ham et ret så elegant look. De gik fælles ned af gaden, Nochis vagter i fuld rustning, med masker der dækkede hele ansigtet. I de farver som Nochi havde valgt som standart, hvid, sort og rød. Dog var deres rystning helt hvid, men med sort udstyr. Men med et rødt lys i øjne.
 

Nochi og hans vagter havde gået i mange timer, måske endda over en hel dag! De havde mistet lidt tidsfornemmelsen, da de havde gået længe. Og derfor var de begyndt at blive lidt trætte. Men de fandt endelig byen de havde let efter, og gik nu i gaderne. Det så ud til at folk ikke var helt glade for der gik en stor gruppe i gaderne. De var ikke bange, men man kunne se nogle bekymrede ansigter. Men de linede vel også mest af alt en bande. Derfor mente de det var bedst at holde lav profil, men de var trætte og derfor ville de søge ind på en cafe, kro for at slappe af. For at komme væk fra gaderne. Derfor gik de ind på en kro som de fandt interessant. Den samme kro som Diana. De satte sig ned bagerst alle sammen. Satte sig ved et firkantet bor, de sagde ikke meget, ud over noget småsnak blandt hans vagter. Nochi sad op af væggen med sine vagter foran og ved hans side. En af vagterne rejste sig op og bestilte drikkevarer til alle dem om bordet.  Vagten talte igennem sin maske, så hans stemme var lidt forvrænget. Men man kunne tydeligt høre hvad han sagde. Han gik ned og satte sig igen, imens Nochi kiggede rundt i lokalet. Han nåede lige at se en dame i sjovt tøj gå op af trapperne inden hans vagt kom tilbage og satte sig foran ham. Nochi begyndte ud af det blå at snakke til sine mænd om turen, og om byen. Hurtigt begyndte en bedre stemning at sprede sig imellem mændene. Lidt efter kom kromutter med deres drikkevarer. Store øl til dem alle. Nochi drak hurtigt en stor tår af sind. Imens hans vagter tog den nederste del af masken af for at drikke. Der kom nogle flere kunde ind i kroen, og Nochi valgte at bestille en omgang til. På vejen derop spurte han nogen lokale om Shamanen, men folk sagde blot at de ikke vidste hvor hun var. Men da han spurte kromutter, fik han endelig svar. At hun var i byen, men ville ikke fortælle hvor. Nochi blev lettere irriteret, men forstod at hun kendte hende og ville ikke stikke hende. Så Nochi valgte at leje et enkelt værelse for 4 personer. Ikke det største men stort nok. Men Nochi gik tilbage til sine mænd med mere og drikke. Og de endte med at bruge de næste 2 timer på at drikke sammen. Hvorefter de sammen gik op på værelset. Nochi fik det store værelse alene, som han nød. Han lagde sig i den stores seng og fyldte det hele. Mens hans vagter begyndte at sikre rummet og området. Nogen var ikke engang i selve bygningen men på gaden eller taget. Skjult, men var der stadig. Nochi havde besluttet sig for at sove for en gang skyld og lagde sig til at sove, for at finde hende Shamanen dagen efter. Med mindre hans vagter fandt hende for ham.

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Diana
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Dukkeføren, tidligere leder af the Wolf Clan og moder Cloman.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Clomans
Navn. : Diana
Alder : 500 år
Evner/Classes. : beastcaller/sharman
Bosted : Skoven uden for Occulta
Tilhørende klan. : jeg var engang i en, men jeg vil aldrig vende tilbage til den slags
Partner. : Det er da noget være pjat, sådan noget er stærkt overvurderet.
Slaver. : nej tak jeg kan ikke drikke mere lige nu
Evt. bemærkninger. : Ned på knæ og tig om det, hvis du vil have mere kage.
Antal indlæg : 676
Reputation : 3
Join date : 04/12/12

IndlægEmne: Re: Genopstandelsens time(Nochi)   14/9/2014, 19:36

Imens badekaret lige så stille blev fyldt, gik Diana ind til sin lille taske, der af sig selv åbnede en lynlås, som på grund af designet lignede en mund, som hun stak hånden ind i, for at få fat i nogle papiret med underlige skrifttegn på. Disse sedler så at sige, var arts afslørende shaman sedler, der ville lyse stærkere og stærkere, jo tættere på en bestemt art kom på disse sedler, og hun havde en for hver en menneskelignende art hun havde mødt, så hun havde en god sjat af dem, som hun satte op på døren ind til hendes lejlighed, så hun kunne være forberedt på at hvis nogen bankede på, så vidste hun på forhånd hvilke væsner hun havde med at gøre. Efter de sedler var blevet sat op, gik Diana ind i badeværelset, for at tage sig et velfortjent bad, og slappe af i det varme vand.
Efter et dejligt langt bad, kom Diana ud kun i undertøj mens hun tørrede sit hår med et håndklæde, og noget fangede straks hendes opmærksomhed, da en af hendes shaman sedler på døren, begyndte at lyse op. Vampyr sedlen lyste hurtigt op og den lyste kraftigt, hvilket betød der var flere vampyre uden for døren, men at dømme ud fra det at sedlen så skruede ned igen, måtte det betyde at disse vampyre var gået lige forbi hendes værelse, så hvad der før havde været et lettere forøget hjerteslag, var faldet til ro igen. Diana så over på King og Ace, som allerede havde lagt sig til at sove, hun smilede for sig selv og gik så selv ind i seng, da hun godt kunne mærke at trætheden også havde sneget sig ind på hende, og en træt shaman var ikke altid en særligt god shaman, så en god nats søvn ville gøre underværker.

Den næste morgen, blev Diana vækket af at hendes 2 bioraptors, stod på hver side af sengen, og slikkede hende på kinderne og halsen med deres rug tunger. De ville have at hun vågnede, for nu ville de have lidt opmærksomhed, og i øvrigt var de også blevet sultne, og de vidste at der ikke var noget mad, før de havde vækket hvad de så som deres søster. Diana vågnede ret hurtigt og grinede lidt, da deres slikkeri kildede, hun stoppede dem ved at nusse dem på hovedet, henover den knogle der gik opad på dem, før hun satte sig op og tørrede deres savl af i dynen. Hun sagde til King at han skulle hente hendes bh, og Ace skulle hente hendes trøje, hvilket hun sagde på deres sprog, og som lydige kældedyr gjorde de det, uden at ødelægge noget af hendes tøj. Hun tog det på før hun kom ud af sengen, tog resten af sit tøj på mens King og Ace var i et lettere morgen legesygt humør, da de bumlede rundt om hende, og virkede lidt utålmodige efter hendes opmærksomhed. Hun sluttede af med at gribe sin hat, og tog sin puppe med bare for en sikkerheds skyld, før hun åbnede døren så King og Ace kunne vælte ud på gangen, efterfulgt af Diana der låste døren efter sig, og gik ned i kroen sammen med dem.
Dernedde var kromutter også lige stået op, omkring samtidig med Diana så hun så lige så morgen spøjs ud som Diana, men de smilede stadig til hinanden og hilste godmorgen, før kromutter jagede kokken i gang, med at lave morgenmad til dem, for hun kunne godt se på King og Ace at de var sultne, da de gik rundt og ledte efter mad i den menneske tomme kro. Efter kokken var blevet sat i gang, satte kromutter sig ned sammen med Diana, så de kunne sidde og hygge snakke sammen, for ikke at glemme at de kunne spise morgenmad sammen med kokken, når han var færdig med at lave mad, for der plejede alligevel ikke at komme særligt mange ind på kroen, så tidligt om morgenen, så de kunne sagtens tage det roligt lige for nu i hvert fald. Da kokken kom ud med en gang råt kød til King og Ace, vidste han godt han skulle sætte det fra sig og træde hurtigt tilbage, så det var lige præcis det han gjorde, og grunden til han skulle gøre det var ret tydeligt, for så snart han havde sat det fra sig, hoppede King og Ace nærmest halvt flyvende hen over bordene, for at nå hen til maden, og de overfaldet nærmest det store fad som vilde dyr, og spiste gladeligt af maden. Diana grinede lidt af dem, og begyndte så at spise af hendes morgenmad, mens han snakkede med kromutter og kokken.

_________________
[quote]
The Mad Hatter: Your carriage, my lady.
Alice Kingsley: A hat?
The Mad Hatter: Of course. Anyone can go by horse or rail, but the absolute best way to travel is by hat. Have I made a rhyme?
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Genopstandelsens time(Nochi)   

Tilbage til toppen Go down
 
Genopstandelsens time(Nochi)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Camille- One more time
» Running time - Dylan
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Long time no torture((Alítheia))

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The South Lands :: South Lands (Emnerne) :: Cities of the jungle :: Dalmanio-
Gå til: