IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 21:58

Intro-tråd til min karakter, Gisele. Hvis du vil deltage foretrækkes det at dit svar har ordentlig grammatik, korrekt tegnsætning, varieret sprog og 300+ ord. Det foretrukne talte sprog ville være engelsk.

Idéen med denne tråd er simpel, min kære Gisele er en Cloman, der har levet i fangeskab i de halvandet år hun har eksisteret og nu er hun så stukket af, så hun er fuldkommen på bar bund. Håber at se nogle interessante respons! Love, "ejeren" af GiseleTid: Sent på aftenen.
Sted: Få minutter fra Las Vegas.
Vejr: Overskyet og let blæsende. Temperaturen ligger omkring 14 grader, celsius.
Omgivelser: Få mennesker/overnaturlige racer bevæger sig rundt på gaden. Der virker stille.

De lange, tynde fingre viklede sig rundt om de kolde ståltremmer, der holdte den lille krop fanget.Nøglerne hang i låsen. Han sad i den gamle kontorstol, med fødderne oppe på skrivebordet. Hans hænder var flettet ind i hinanden henover hans ulækre ølmave. Dr. Dark, havde hun lært at kalde ham. Og han var dark. På stort set alle måder. Hans øjne var mørke og hadefulde, håret klamt og mørkt, tøjet altid i sorte og brune farver. Hun hadede ham. Som pesten. Hun greb hårdere fat om ståltremmerne og kiggede intenst på ham. Gad vide om det gik ham på?
Hendes navn var Gisele. Det var ihvertfald det han havde fortalt hende. Og lige siden hun åbnede øjnene første gang, havde hun kun set ham. De første par dage havde været overkommelige, lige indtil han begyndte at røre ved hende. Og snart blev berøringerne til en gramsen, og den gramsen blev til misbrug. Hendes blå øjne hvilede tungt på hans hænder, der stadig lå tungt henover hans mave, der bevægede sig op og ned i et roligt, fast tempo. Snart begyndte han at snorke, og en vis uro bredte sig i Giseles mave. Kunne det virkelig passe?
Hun blev siddende et kvarter, nærmest klistret til de kolde ståltremmer. Hendes greb blev fastere og fastere, indtil hun til sidst var helt sikker på at han var i en dyb søvn. Langsomt gled hendes venstre hånd ud mellem tremmerne, og hen til nøglen, som der gav et kæmpe smæld fra sig, da hun drejede den om. Hendes vejrtrækning blev hurtig og kort, men han blev liggende, smaskede bare en smule. Hun skubbede ligeså langsomt den knirkende låge op, og kravlede ud på alle fire. Så rejste hun sig op, strakte hver centimeter af hendes lille krop og så listede hun hen til skrivebordet, som hans fødder solidt var plantet på. Hun løftede den gennemsigtige flaske der stod derpå og førte den op til næsen. En stærk lugt fyldte hendes næsebor. Det var sådan han altid lugtede. Af alkohol.
Hun knugede den tæt ind til sin nøgne krop og bevægede sig lydløst mod den tunge metaldør, der skilte det snuskede, lille laboratorie fra resten af verden. Hun slog den store lås fra, hvilket også larmede en del, men heller ikke denne gang bevægede han sig, eller gav nogle livstegn fra sig, andet end den tunge snorken, hun snart havde hørt på længe. Så listede hun ud, og for første gang nogensinde, var hun et andet sted, end inde i det mørke, klamme lokale. Hun blev mødt af en trappe, der førte op ad, og for enden af den var der en dør. Hun skyndte sig op, og til hendes held var der ulåst.
Da hun trådte udenfor, skyndte hun sig at trække vejret ind, og straks begyndte hun at hoste. Luften var helt anderledes heroppe. Til højre for hende tårnede der sig høje bygninger og til venstre for hende var der et goldt landskab, der så helt øde ud. Hendes viden om verden ovenpå var minimal, men da det gik op for hende hun var fri, begyndte hun at løbe. Mod de høje bygninger. Flasken klirrede under hende, da hun smed den fra sig, og så strakte hun hele sin vilde krop i et hurtigt løb. Først der lo hun, fordi hun var så inderligt lykkelig. Endelig fri! Endelig fri! Aldrig mere hans ulækre ånde og hans ro hænder på hendes fine hud! Hun løb i hvad der føltes for evigt, himlen nåede at blive mørk og bygningerne begynde at tårne højt på begge sider af hende, men pludselig virkede det hele skræmmende. Hvor var hun?
Bygningerne begyndte at komme tættere på, hendes lunger snævrede sig sammen og en klam følelse bredte sig i hele hendes krop. Snart kollapsede hun på jorden, bygningerne var nu hele vejen rundt om hende og hun kunne ikke røre sig. Hendes vejrtrækning blev febrilsk og tårene trillede. Hun brød ud i et hjerteskærende hyl, hele hendes krop skælvede og hun blev ramt af en mindre psykose.
Wordcount: 668


Sidst rettet af Gisele 20/9/2014, 00:55, rettet i alt 4 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 22:38

/ helle for dette emne!!! Skal dog nok svare så hurtigt som muligt, skal bare have tastatur først :P
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 22:38

En mørk skikkelse så denne nøgne kvinde, komme løbende ind i byen, mens hun virkede glad for et eller andet. Hans blodrøde pupiller skiftede, fra normalt syn til chakra og aura syn, og han kunne se på hendes auras farve at jun var en clomans, men hendes chakra strømme virkede mærkelige, i forhold til det han var vant til at se. Den her clomans kunne ikke være særlig gammel, men selv for en på hendes alder, virkede hendes chakra strømme meget nye og ubrugte, som om hun ikke havde prøvet at være rigtigt aktiv før nu. Hans tanker begyndte at flyde imens han betragtede denne clomans, men så var det at noget nyt og lidt sært skete. Den unge clomans kollapsede for øjnene af ham, som han stod der og betragtede hende, og det virkede som om hun fik et panik anfald, så måske han hellere måtte træde i karakter nu, inden det gik helt galt?

Dust som denne mørke skikkelse hed, valgte at gøre noget, han kunne jo ikke bare lade dette stakkels væsen gå i hundene, uden at gøre noget ved det. Så lydløs som en fjer, hoppede han ned fra den bygning han stod på, og landede hårdt men sikkert på jorden, ikke så langt fra hende, han efterlod et par fodtrin i jorden og heldigvis for ham, at hans sand krop kunne tage trykket, for ellers havde han brækket benene af hoppet. Han bevægede sig hurtigt hen til Gisèle, lagge nuibari og Samehada fra sig ved siden af hende, så han kunne tage sin long coat af, før han gik ned i knæ og fik hende op og sidde, så han kunne pakke hende ind i hans long coat. Hans hud var kølig mod hendes varme krop, som om han ingen krops varme havde, men det ændrede sig da han tændte for sin engle aura, og omfavnede dem med en varm og dejlig følelse af tryghed, som gjorde ham mere rar og varm at være i nærheden af.
"Tag det helt roligt, bare træk vejret dybt, der er ikke noget der kan gøre dig ondt! Du er i sikkerhed nu!" hviskede han beroligende i hendes øre, mens han holdt hende ind til sig, og nussede en hånd gennem hendes hår, for at få hende til at falde til ro igen, og fokusere på at han var her og hjalp hende "Bare tag det helt roligt, så skal jeg nok sørge for at alting bliver godt igen! Kan du fortælle mig hvad du hedder?" Dust havde en speciel lidt sand agtig duft, blandet med noget velduftende, lidt lige som en blanding af natur og den bedste deodorent man kunne tænke sig, men sammen med hans engle auras betryggende varme, var den natur agtige duft over ham, nok den bedste komplimentering, da disse 2 ting sammen gav en mere idyllisk harmoni, når nu han prøvede at berolige hende.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 22:39

//jeg tror vist jeg fik spyttet et svar ind hurtigst her XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 22:40

/ hm.

Out.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   17/9/2014, 22:41

// Emnet er åbent for ALLE der ønsker at deltage. PUNKTUM.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 16:53

// Bump, så flere kan se det.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 17:26

//svar dog din skøre dims, hvis folk er interesseret i at skrive med os, skal de nok komme til XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 18:39

Nochi havde siddet på cafe i lang tid og snakket med nogle lokale, og en gammel ven. En ældre vampyr som havde levet siden 1920! Nochi elskede at høre hans historie om det gamle land. Det der var her får alt dette. Det fik ham til at tro på at verden kunne blive god igen. Men nu var han officielt i byen på gennemrejse, men havde besluttet sig for at blive her lidt længere. På grund af han nød at slappe af en gang imellem. Bare gå rundt i byen, se folk skynde sig, arbejde for deres liv, som om det var det eneste de havde. Arbejde for det i stedet for at leve det! Stakkel væsner, mange af dem vidste ikke engang hvordan det var at leve livet! Men vidste han selv det?... Han var både gammel og ung på samme tid! Han sparkede til en sten, imens han rystede på hovedet. ”Så mange spørgsmål” Sagde han stille til sig selv, imens han så mod himlen. Han fik en lyst til at komme tættere på den, så i stedet for at gå på jorden, begyndte han at svæve mod himlen. I et tankeløst forså på at gå i et med den. Han ville vel bare væk for en stund, bare væk fra alt. Han endte alligevel bare oppe på nogle af byens tage, hvor han gik rundt og betragtede de travle væsner. Betragtede himlen og dens skønhed. Han grinede let af folk som havde mere travlt med at arbejde, end at leve. En fugl fløj forbi ham og han så op, for at se at en anden person stå på en bygning. Han genkendte person, det var Dust. Men personen han hoppede ned til, var ikke en han havde set før. En kvinde? Hun så ikke ud til at have det godt, hun rystede? Det så nærmest ud til hun græd? Der var alligevel noget der skar igennem hans hjerte, da han begyndte at tænke på hendes smerte. Hvad var der sket med hende? En kvinde i denne tid, kunne nemt have gennemgået en masse skrækkelige ting. Forfærdelige ting kunne have været sket, og med hans gode hjerte kunne han ikke gå forbi. Selvom han ikke ville hjælpe direkte, valgte han alligevel at gøre sig en indtræden. Han gik stille ned fra bygningen med øjne låst fast på Dust og kvinden. Hans blonde hår begyndte at flyve i vinden, da han begyndte at svæve ned fra bygningen. Hans krystal blå øjne blev meget tydelige i lystet fra gadelamperne. Og de stod stift på kvinden på jorden. Som havde hans fulde opmærksomhed.
 
Nochi havde måske ikke de samme sanser og ekstra syn som Dust eller mange andre. Men han var ret så klog, men selv det var ikke nok for at se at hun var en Clomans. Imens han nærmede sig dem kunne han høre Dust tale til hende. Han kunne også mærke at Dust have gjort noget for at virke mere… varm? Han vidste ikke hvad det var men vidste det var et trick. Måtte det være!
 

”Godaften Dust, sjovt at støde ind i dem her! Hvad er der sket med kvinden?” Sagde han til Dust, imens han holdte en god afstand fra dem begge. Han var alligevel lidt bange for dem begge. Han kendte ikke kvinden, og vidste ikke hvorfor Dust var her. Så han holdte afstand af sikkerhedsmæssige grunde. Og på samme tid øgede han sit farsvar det han kunne med sine evner. Sådan at han var klar hvis der skulle ske noget. Ikke noget folk ville ligge mærke til.

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 18:54

Verden virkede omklamrende, om hendes nøgne sårbare krop. Frygten boblede rundt i hende, det føltes som om alle hendes nerver sad udenpå hendes hud, og derfor virkede det som om hun var i stor smerte. Hendes vejrtrækning kom i korte, febrilske ind- og udåndinger, og hun klamrede sine hænder om sine skuldre, for at beskytte sig selv, mod den forfærdelige verden hun havde rodet sig ud i. Hvorfor havde hun også låst det fucking bur op? Hun havde jo haft det fint nede i den mørke dystre kælder. Ihvertfald bedre end nu, hvor hun sad skælvende og grædende, midt på åben gade, i en verden hun aldrig før havde set eller bevæget sig rundt i. Neglene begyndte at grave sig ned i den fine hud, og hendes syn begyndte langsomt at sortne. Høje lyde skramlede rundt om hende, og fanget var hun, i sin egen lille psykotiske verden.
Snart blev hun trukket op i en siddende stilling, og hun lod sig følge med de bløde hænder. En kølig følelse lagde sig om hendes skulder, men snart blev det til en lun omfavnelse, hvor hun langsomt kunne mærke at mørket begyndte at forsvinde fra hendes syn. Hun lukkede øjnene og ønskede ikke at være til længere. Snart følte hun en beroligende vibration brede sig i hele hendes krop, men hun trak stadig vejret hurtigt og hendes skuldre rystede stadig. "Tag det helt roligt, bare træk vejret dybt, der er ikke noget der kan gøre dig ondt! Du er i sikkerhed nu!" hørte hun en mandestemme hviske i hendes øre. Straks bredte panikken sig i hendes krop igen; "Bare tag det helt roligt, så skal jeg nok sørge for at alting bliver godt igen! Kan du fortælle mig hvad du hedder?" Hun pressede hænderne ind mod den solide krop, der før havde holdt hende i et tæt greb, og så fór hun tilbage, mens en dyb knurren forlod bunden af hendes hals. Uden så meget som at tænke eller se sig for, fløj hun fremad og ramte ham tungt.
Hendes negle kradsede vildt og voldsomt, men hun vidste ikke om hun ramte noget, og hvis hun gjorde, så var hun ikke sikker på om det var det hun skulle ramme. Hun gav højlydte brøl fra sig, og dybe knurrelyde, som var hun et vildt rovdyr, men i virkeligheden frygtede hun bare for sit eget liv. Måske var det Dr. Dark der havde fået fat i hende, måske var det en eller anden pervers, gammel mand, der ville hende ondt, hun vidste det ikke. Verden hun var kommet til var endnu ondere end den hun kendte til i kælderen. Hun så fuldkommen rødt, og det eneste hun kunne fokusere på lige nu, var hendes instinkter der skreg at hun var i fare. Hun gav slip på personen og kastede sig baglæns, så hendes ryg hårdt skrabede asfalten. Hurtigt kom hun op og stå, hendes nøgne krop dirrede af adrenalin, hendes hjerte slog tungt i hendes bryst og hendes vejrtrækning var stadig på grænsen til hyperventilerende, men langt mere under kontrol nu end før. Hun løftede sit blik og valgte at kigge på den "onde" mand, hun netop havde angrebet. Igen knurrede hun faretruende.
Bag hende var endnu en mand trådt til. Hun havde slet ikke lagt mærke til hans tilstedeværelse, men da hun kiggede sig omkring, så hun ham. Han var høj og velklædt, i modsætning til hende selv, der bare stod med hendes sårbare nøgne krop, der var bukket forover i en angrebs-klar position. Hendes instinkter fortalte hende at hun skulle flyve på ham, men hun valgte at undertrykke det. Istedet lod hun sit blik flakke vildt mellem de to mænd, hvor af den ene havde hun netop angrebet.
Wordcount: 617


Sidst rettet af Gisele 20/9/2014, 00:56, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 20:29

Hendes reaktion på hans pludselige tilstedeværelse, var i hans øjne et tegn på, hvad der havde forårsaget hendes anfald, han var nemlig meget bekendt med hvordan clomans sindet fungerede, når væsnet lige var sluppet ud, da han havde fået meget detaljerede fortællinger om det, fra andre clomans væsner. I og med at hun reagerede på en meget instinktiv og skræmt måde, måtte hun være ret ny her ude i verden, og siden hun var splitter nøgen, og lige havde fået sig noget af et anfald, gættede han på at det her meget vel, kunne være hendes første gang ude i den virkelige verden, og derfor måtte han være meget påpasselig med, hvad han gjorde. For hvad end hun havde oplevet, fra hun blev skabt og ind til lige nu, så måtte hun være bange og derfor reagerede hun som hun gjorde.
Ved lyden af Nochis stemme, så han over mod ham, men inden Dust nåede at give tegn til at han skulle stoppe, gjorde Nochi det selv, og han holdt endda en sikkerhedsmæssig afstand. På den ene side kunne Dust godt forstå ham, han ville selv have gjort det samme i Nochis situation, på den anden side var det også ret passende at han valgte at gøre det, lige meget hvad grund han gjorde det af, for lige nu stod de i en situation, hvor de havde med en skræmt clomans at gøre, så det var godt at Dust havde plads til at gøre det, han havde i tankerne at gøre.

"Tja lige før, havde hun noget der mindede om et hyperventilerings lignende form for anfald, og nu er hun meget bange så hun reagere på hendes kamp instinkter, så hold afstand og tag det meget roligt!" sagde han med en mild stemme, før han igen så på Gisèle med et par milde øjne. Nu efter Giseles angreb, der førte til hvor de stod nu, ændrede Dust sig til den form han havde som virkede mest harmløs, den skikkelse man sjældent så ham i, og som oftest virkede bedst på væsner der var bange for ham, og som han ønskede ikke længere var bange for ham. Dust ændrede sig til sin skytsengel form, hans tøj blev hvidt lige som hans hår, hans engle vinger voksede ud af hans ryg, og hans aura nærmest omfavnede alting omkring ham, som en moders arme om hendes barn, der gav barnet tryghed, varme og glæde, mens Dust selv var som et centrum for lys og glæde, malplaceret midt på denne natte påvirkede gade, i en verden af totalt kaos. Dust var i sandhed en skytsengel, og hans sindsstemning var nærmest ude på hans tøj, så man kunne mærke på ham at han ikke var ude på ballade.
Let samlede han sine vinger på ryggen, foldede sine hænder foran sig, for at gøre synet af ham mere idyllisk, hvorefter han så på Gisèle med blide øjne, mens han smilede et let og varmt smil til hende, i forsøget på at få hendes hjerne til at asosiere ham, med et godt væsen der ikke ville gøre hende noget ondt.

"Bare tag det helt roligt kære ven, jeg er kommet for at hjælpe dig!" sagde han mildt, og blev stående hvor han var, så hun selv kunne tage initiativ til, om han måtte være tæt på hende eller ej "Mit navn er Dust, og den unge herre derovre hedder Nochi! Jeg ved du må være meget forvirret og bange lige nu, men jeg lover dig at hverken Nochi eller jeg, vil gøre dig det mindste ondt! Hvis du blot vil give os en chance, så kan jeg tilbyde dig en varm seng at sove i, noget tøj på kroppen, og mad når du er sulten, og et hvert spørgsmål du måtte have på hjerte, vil jeg svare på efter bedste formåen! Vi ønsker ikke noget tilgengæld, andet end lidt af din tillid, hverken mere eller mindre!" han rakte en hånd frem mod hende, i takt med at han spurgte om lidt af hendes tillid, og på intet tidspunkt gjorde han noget, der kunne give anledning til at mistro ham, han gjorde derimod sit bedste for at give hende en grund, til at tro på at han ikke var en eller anden klam stodder, der bare ville stikke pikken i hende ved første lejlighed.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   18/9/2014, 21:46

Nochi stod og så på kvinden, som virkede meget bange. Han stod på afstand og betragtede hende. Der var noget der fascinerede ham. Der var et eller andet ved hende, som fangede hans interesse. Han vidste ikke hvad hun var. Men han vidste at hun måtte være ligeså uvidende som han var da han kom til verden. Men han huskede så også hvor fjendtlig han var til at starte med. Derfor stod han bare og så på helt uden at sige noget. Han så hende flyve i flæsket på Dust, men Dust lod ikke til at være rørt af det? Hun sprang tilbage og var klar til at forsvar sig selv som et vildt dyr der var skræmt fra vid og sans! Det var måske det hun var? Et dyr som var skræmt fra vid os sans? Måske ville det være en måde at få hende til at falde til ro? Var en af mange tanker der fløj igennem hans hoved imens han stod og observerede dem. Han hørte Dusts ord, som han måtte indrømme ikke var overtalende. Men han gjorde som han sagde, så kunne han lave fejlende.
 
Da Dust begyndte at transformere til engel stod Nochi lidt med et undrende blik? Hvorfor? Tænkte han bare. Pigebarnet har jo nok ikke engang sæt end engel før. Så for hende er det sikkert bare en stor farlig grillkylling! Men han prøvede da, tænkte Nochi. For han vidste ikke hvad han skulle gøre. Nochi satte sig ned på jorden samme sted han havde siddet før og så på hende med hovedet lidt på skrå. Nogen han kunne huske hans mere dyriske venner havde gjort. De ville måske have været bedre til at få kontrol over situationen end han havde, for han var mere end diplomat end en løvetæmmer!


Også kom hele Dust’s lange forklaring. Som vel gav god mening. Men han var igen bange for at det ikke ville nytte noget. Hun var bange for stolede tydeligt ikke på dem. Så hjælper det ikke noget at gå for hurtigt frem. Men måske skulle man bare lade hende komme til dem? I hvert fald tvivlede han på hun ville have hjælp af den store grillkylling. Tænkte han for sig selv, og fniste let af tanken af dust som en stor kylling. Han havde måske lidt mistet situationssansen. Da han i manges øjne ikke tog det helt så seriøst. Men hvad skulle han gøre? Blandede hans sig ville han ødelægge det for Dust. Nogen gange er det bedre at vente tænkte han…. ”Dust, husk hun nok ikke ved hvad en engel er ik? Altså ville jeg blive bange for en forvokset kylling hvis jeg så en! Og tror ikke det nytter noget at tale så meget. Tror ikke hun er på talefod lige nu. Det nytter ikke at snakke når den anden ikke lytter” Sagde han til Dust med sin normale stemme imens han stadig smilede over tanken om gril kyllingen

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   19/9/2014, 19:40

Da den "onde" mands milde øjne, mødte Giseles, rynkede hun på brynene, og hendes overlæbe løftede sig op i en vred snerren. Hun bukkede sig længere forover, så hun var endnu mere beredt på at springe fremad hvis det blev nødvendigt. Hendes albuer var trukket tilbage, og hun holdte hænderne som en kat der havde sine kløer ude. Et vredt, truende udtryk beklædte hendes ellers fine ansigt. Snart begyndte manden foran hende at... ændre sig? Håret og tøjet blev snehvidt, og et par store vinger voksede ud fra hans ryg. Et lys begyndte også at tage form rundt om ham, og hun blev nærmest varmet op af hans aura. Endnu en gang mærkede hun hendes følelser indeni blev påvirket, og hun tog et skridt tilbage og hvæste bestemt, for at vise at han skulle lade være. På trods af stemmerne inde i hovedet fortalte hende, at han ikke ville hende ondt, så virkede det simpelthen for underligt. Han havde bare ændret form foran hende, og aldrig før havde hun været ude i denne verden før, og den var endnu mere mærkelig end den hun kendte til i kælderen. Et smil bredte sig på den nu bevingede mands ansigt, og straks troede Gisele at han gjorde grin med hende. Hendes instinkter skreg at hun skulle springe frem og angribe ham igen, men inden hun nåede det åbnede han munden:
"Bare tag det helt roligt, kære ven; jeg er kommet for at hjælpe dig!" Hun hørte ordene, men det syntes urealistisk, med de mystiske kræfter han hidtil havde udvist. Hun trådte et skridt tilbage. "Mit navn er Dust, og den unge herre derovre hedder Nochi!" Hun kastede et blik over skulderen og så på den anden mand, der nu sad på jorden og kiggede nysgerrigt. Han forholdte sig passivt. "Jeg ved du må være meget bange og forvirret lige nu, men jeg lover dig, hverken Nochi eller jeg vil gøre dig det mindste ondt! Hvis du blot vil give os en chance, så kan jeg tilbyde dig en varm seng at sove i, noget tøj på kroppen og mad, når du er sulten; og ethvert spørgsmål du måtte have på hjerte, vil jeg svare på efter bedste formåen! Vi ønsker ikke noget til gengæld, andet end lidt af din tillid; hverken mere eller mindre!" Hvad betød "seng"? Og "tillid"? Hun løftede undrende øjenbrynet, men da han rakte hånden frem mod hende, knurrede hun højlydt. Hvad var han for en mærkelig mand, og hvorfor opførte han sig på den måde? På den anden side, hvad kunne hun ellers forvente? Det var første gang hun så verden udenfor.
Hun spidsede øret, da hun hørte en fnisen og drejede hovedet mod den anden mand, der sad trygt på den sorte asfalt. "Dust, husk hun nok ikke ved hvad en engel er, ikke? Altså jeg ville blive bange for en forvokset kylling hvis jeg så en! Og tror ikke det nytter at tale så meget; tror ikke hun er på talefod lige nu. Det nytter ikke at snakke, hvis den anden ikke lytter," sagde manden på jorden, med det flotte, lange, lyse hår. Han sad også med et smil på læben, og igen ramte tanken hende: Gør de grin med mig? Og hvad betød alle de nye ord? Engel, kylling? Hun trådte flere skridt tilbage og satte sig på knæ på jorden. Hun holdte et spidst øje med den "onde" mand. Han skulle bare blive hvor hun var, så var hun tilfreds. Hendes blik flakkede vildt rundt, og nu begyndte hun at kigge på omgivelserne omkring hende. Det var egentlig en umådeligt mystisk verden, der gemte sig heroppe. Hun længtes allerede efter at komme tilbage i kælderen, men det kunne de jo ikke hjælpe hende med - de vidste jo ikke hvor det lå, eller hvem Dr. Dark var. De vidste ingenting.

Eller også var det hende der ikke vidste noget som helst. Hun åbnede munden, som var det for at sige noget, men den blev hurtigt lukket igen. Hun var tørstig, men hun turde ikke sige det. Måske hun selv kunne finde noget at drikke? Igen flakkede hendes blik rundt på omgivelserne, men det eneste hun blev mødt af, var høje, mørklagte bygninger. Igen åbnede hun munden, men denne gang der pegede hun så på sig selv. Hun kendte ikke meget til menneskelig kommunikation, hun havde kun snakket med Dr. Dark, og han havde været meget kort for hovedet. Han brugte ikke så avancerede ord og lærte hende kun lige det basiske, hun havde brug for at kunne sige.
"I'm Gisele," sagde hun, med en ru stemme. Nu hvor hun vidste hvad de hed, var hun nødsaget til at fortælle sit navn. Det sagde Dr. Dark. "If someone ever tells you their name, you should tell them yours. The other thing is just plain rude. And you don't want to be rude, do you?" Hun havde stadig fingeren rettet mod sig selv. Hun pegede på sin mund. "Thirsty," Straks fortrød hun at have åbnet munden. Hver eneste gang hun havde sagt til Dr. Dark at hun var tørstig, havde han bare råbt af hende på et sprog hun ikke kunne forstå, men værdiløs følte hun sig når det skete. Måske var det også for krævende af hende at bede om noget at drikke - men på den anden side så havde denne.. Dust... netop tilbudt hende hjælp. Hun ville faktisk foretrække hvis Dust gik. Han havde ikke gjort andet end at skræmme hende indtil videre, og han gjorde et eller andet der påvirkede hendes følelser i kroppen, det kunne hun mærke. Hun kravlede en smule tættere på Nochi, men ikke meget mere end en halv meter. Måske kunne han redde hende fra "Grillkyllingen"
Wordcount: 948

// Ja, det synes jeg var lidt sjovt ;)
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   20/9/2014, 00:52

Nochi sad bare og så på den nøgne kvinde som virkede allermest som et dyr. Det var i hvert fald det han tænkte. Hun havde ikke rigtigt taget kontakt, rent verbalt. Og hun virkede meget fjendtlig, desværre… Hun virkede ikke til at ville have noget med dem at gøre. Og det var fair nok, de var fremmede så hun stolede ikke på dem. Det er normalt! Men han var allermest bange for hvad der kunne ske til hende herude! En nøgen kvinde? Alene? Om natten? Ja han vidste enlig godt hvad der ville ske, så han havde ikke rigtigt lyst til at forlade hende! Og det var grunden til at han sad på jorden nu, og så på hende. Han sad bare og smilede til hende, og så blidt på hende. Han vidste ikke hvad han skulle gøre, men han vidste at han ville have hende til at kunne lide ham… For at kunne hjælpe hende, beskytte hende? Men hvordan?
 
Men imens han sad og tænkte, og holdte øjne på hende. Han kunne se at hun var klar til kamp. Men kunne se at hun gerne ville angribe både Dust og Nochi. Men det var jo i forsvar, det vidste han godt. Men det ville bare ikke hjælpe hende. Men så begyndte hun på noget som han kunne forstå. Hun sagde sgu noget? Hendes navn? Gisele? Alligevel et fint navn, og det betød at hun ikke var et dyr! Og havde været i kontakt med mennesker før. Men hvilken slags mennesker?.. Nok ikke den søde salgs, kunne han forstille sig. Men han så glad på hende med store øjne da hun sagde sit navn. Det gjorde ham alligevel glad at hun ikke var helt blank. Og det efter gjorde ham også glad, hun kunne faktisk kommunikere, ja på et lavt niveau. Men alle skal starte et sted. Hun sagde hun var tørstig, men han havde intet at drikke desværre. Det håbede han lidt at Dust havde. For Nochi gik aldrig rundt med noget. Kun sit tøj, det han stod i. Intet andet. For hvad skulle han ellers bruge? Men imens han sad og tænkte over det, for det slog ham faktisk at han måske skulle til at pakke en taske eller ligne når han var ude? Ville gøre nogle ting mere praktiske. Som nu, en flaske vand var jo ikke svær at have med! Men man kan altid sidde og være bagklog…

Nochi sad lidt og begyndte at blive lidt underlig inden i. Han ville gerne hjælpe, men hvordan! Men så skete der noget? Hun satte sig kun en meter fra ham? Han kunne faktisk røre hende hvis han ville. Men vidste det var en dum ting. Men han vendte sig langsomt imod hende. Og lagde hovedet på skrå, imens hans blå øjne kiggede på hende. Han fjernede noget hår fra ansigtet og så på hende lidt bekymret. Vel et naturligt træk når man tænker på han virkelig var bekymret!

”Er du tørstig? Jeg kan hente noget til dig, hvis Dust ikke har noget?” Sagde han og så over på Dust. Som han håbede havde noget vand på sig. Men hvis ikke var der en åben Cafe ikke langt derfra. Han så, så over på Gisele. ”Jeg vil gerne være din ven, hvis jeg må” Sagde han og så hende i øjne. Hvor efter han bukkede hovedet lidt. Han kunne igen huske at det var sådan at hunde/ulve vidste sig underlegne til andre. Ikke fordi han følte sig underlegen. Men ville vise hende at det var hende der havde kontrollen. Det var hende der bestemte. I et forsøg få at hende få til at kunne lide ham.

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   20/9/2014, 07:56

//har du glemt rækkefølgen junior XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   20/9/2014, 12:03

// Hvilken rækkefølge? :3 Har ikke fulgt så meget med. Men troede ærligt at siden det var åbent så var det vel bare at svare :D Men spurte også Gisele om jeg måtte svare og der fik jeg et ja :P Men du svare bare nu Dust!! :D Ved mindre Gisele er hurtigst ;)

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   20/9/2014, 14:31

//der står en rækkefølge i hendes første indlæg, som hun har lavet, og det er da almindeligt at selv for åbne emner, holder man en hvis rækkefølge, så det ikke bare ender i kaos XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   20/9/2014, 16:08

"Gisèle! Det er et smukt navn!" sagde han tænkende, da hun havde fortalt hendes navn. At hun var tørstig undrede ham ikke, han gættede på det her var hendes første tur, ude i den virkelige verden, og hvem end hun var sluppet væk fra kan ikke have været særligt god mod hende, så det kom da naturligt at hun måtte være tørstig nu. Han løftede hænderne for at vise hende, at han ikke var ude på ballade, før han gik hen til hans long coat med rolige skridt, som han før havde dækket hende med, så han kunne tage den gennemsigtige flaske med vand, som han havde i en af inderlommerne. Lige nu var det vist meget godt, at hans long coat var fortryllet, så han kunne pakke den med praktiske ting, det sparede ham også for det med at have en taske med. Han rettede sig langsomt op igen, og lod både våben og long coat ligge, så hun kunne se han ikke greb efter noget farligt, han var praktisk talt ubevæbnet på nær den daggert, der sad gemt i hans bælte under hans trøje, og som var lige så hvid som resten af hans tøj.

"Her du kan drikke det her!" sagde Dust mildt, og gik uden videre hen til hende, gav hende flasken og gik hen til hans ting igen. Han kunne ikke slukke for sin engle aura, mens han stadig var i engle stadie, men han havde skruet den meget ned, siden hun ikke rigtig virkede til at ville lade sig bide på af den. Han kunne godt se på hele situationen, at hun var mere bange for ham end for Nochi, så han kunne lige så godt tage den med ro, og se om Nochi kunne komme lidt ind på livet af hende, for nogen gange var den bedste måde at hjælpe, simpelthen bare at træde tilbage og se hvad der skete. Og hvor meget kunne han også hjælpe, hvis hun alligevel så ham som fjenden? Skræmte væsner var ikke lette at hjælpe, især hvis de så en som en potentiel fjende. Den eneste måde han kunne ændre det på, var hvis hun så ham gøre noget der gav hende en tydelig ide om, at han ville hjælpe hende, ikke skade hende, men den slags situationer kom ikke lige just dumpende ned i hovedet på dem, som en for tidlig julegave.
Mens Dust gik i knæ foran sine ting, stadig med front mod Nochi og Gisèle, så han lidt på dem, for at se hvordan Nochis forsøg på at blive hendes ven gik, han var trossalt kommet her for at hjælpe hende, og han kunne ikke lide at efterlade løse ender, så han havde ikke lyst til bare at skride, uden at vide hvordan det her udviklede sig. Hans opmærksomhed blev dog fanget af nogen, der kom nærmere fra en nært liggende side gade, og at dømme ud fra deres aura, var de lige præcis grunden til at han overhoved var kommet her, for normalt gad han ikke rigtig være steder, hvor der nemt kunne være mange væsner. Det var ret nemt at se hvad han havde tænkt sig at gøre, for hans vinger trak sig tilbage i hans krop, hans hår blev sort med den røde stribe, og hans tøj blev sort igen, så han igen kunne tage sin long coat på, da den hørte til hans mellemstadie tøj. Mens han rettede sig op, tog han sine uhyggelige våben på ryggen, mens han så over mod den gyde han kunne mærke sit mål komme fra.

"Nochi jeg håber du har lært den blodtætnings teknik jeg gav dig, for det kan godt være du får brug for den, til at beskytte Gisele! Bare sørg for hun ikke løber løbsk, eller flygter i frygt, for så får vi aldrig beroliget hende igen!" sagde han roligt, og gik uden videre hen mod gyden, uden at forvente noget svar fra dem. Når det kom til stykket, var Dust vant til at være den der uddiligerede ordrer, for han var som regel det eneste monster, så han var vant til at folk lyttede til ham, fordi de vidste at han var vant til at klare farlige situationer, på daglig basis.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   21/9/2014, 00:42

Gisele holdt et vågen øje med Nochi, da han drejede sig mod hende. Igen krøb hun en smule baglæns, men det var ikke meget. Deres øjne mødtes og hun kæmpede alt hvad hun kunne for at holde øjenkontakten. Denne kamp måtte han under alle omstændigheder ikke vinde, og grundet hendes meget dyriske instinkter, så var det lidt af en magtkamp, når man satte sig til at holde stirre-konkurrence - det var ihvertfald sådan Gisele så på det, og det var helt klar ikke det klogeste at gøre, i den situation hun uheldigvis havde fået placeret sig selv i. Han fjernede noget hår fra ansigtet, og et par dybt bekymrede, blå øjne mødte hende. Hun løftede undrende det ene øjenbryn. Hvad betød det ansigtsudtryk? Det virkede ikke skuffet, vredt eller hånende, men nærmere... Ja... Gisele kunne ikke sætte sin finger på det, hun havde absolut ingen idé om hvad det betød. Men de følelser der lå bag, havde hun aldrig nogensinde set før.
"Gisele? Det er et smukt navn!" hørte hun Dust sige. Hun blev dog ved med at kigge på Nochi, der absolut ikke måtte vinde denne kamp. "Thank you," lød hendes stemme hæst. Hun så Nochi lagde an til at sige noget:
"Er du tørstig? Jeg kan hente noget til dig, hvis Dust ikke har noget?" lød den bløde stemme, der forlod hans læber. Endelig brød han øjenkontakten, og indeni følte Gisele en indre sejr. Yes, hun havde vundet magtkampen! Det var dog meget kortvarigt, for endnu engang kiggede Nochi på hende. "Jeg vil gerne være din ven, hvis jeg må?" spurgte han. Han bukkede hovedet en smule, som et tegn på at hun rent faktisk havde kontrollen. Et lille smil trak op i hendes ene mundvig, og hun slappede en smule mere af i skuldrene, der før havde været låst fast oppe under hendes øre.
Dog fornemmede hun at Dust bevægede sig ud af øjenkrogen, og han greb ud efter det mærkelige stykke læder, hun før var pakket ind i. "Her, du kan drikke det her!" lød hans stemme meget mildt. Han havde taget en flaske, med noget gennemsigtig væske i, og så begyndte han at bevæge sig mod hende. Hun krøb lidt baglæns og knurrede af ham, da han stod foran hende, for at række hende flasken. Hun tog den hurtigt, nærmest som en rovfugl der fangede sit bytte og så lød der igen en dyb snerren fra hende. Hun skruede mistroisk låget af flasken og løftede den op til næsen, for at snuse ind. Der var ingen stærk, brændende lugt, som der ellers normalt var, når Dr. Dark ville give hende noget at drikke. Hun løftede den langsomt op til munden og tog et lille bitte nip. Straks mærkede hun vandet, der læskende fugtiggjorde spidsen af hendes tunge. Hun kiggede overrasket over på Dust, derefter på Nochi, og så lænede hun hovedet bagover og slugte alt indholdet i flasken, som et grådigt dyr, der aldrig havde fået noget at drikke før.
Da hendes opmærksomhed igen blev vendt mod virkeligheden, og ikke de fantastiske dråber, så hun at Dust igen var så ud som den person hun havde angrebet. Han samlede de mærkelige metalgenstande op fra jorden og lagde dem på sin ryg. Hun løftede undrende øjenbrynet. "Nochi, jeg håber du har lært den blodtætningsteknik jeg gav dig, for det kan være du får brug for den, til at beskytte Gisele! Bare sørg for hun ikke løber løbsk, eller flygter i frygt, for så får vi hende aldrig beroliget igen!" Hans stemme virkede mere kraftig før, ikke lige så blid og forstående, men stadig påtaget rolig. Så vendte han sig og begyndte at gå væk, hvilket undrede Gisele en hel del. Hvad var blodtætningsteknik? Hun kiggede på Nochi, og så kiggede hun ned på sine nøgne lår. Hun havde fået et meget naturligt forhold til sin nøgne krop, da det var det eneste hun havde haft "på", i den tid hun havde været hos Dr. Dark. Hun løftede hånden og kløede sig i håret. Hun var en hel del mere afslappet nu, men havde også en masse spørgsmål til denne mystiske verden hun var havnet i. Men hvordan formulerede man sig over for andre end Dr. Dark?
"This," sagde hun og strakte armen ud mod gaden, bygningerne og omgivelserne, for ligesom at demonstrere at hun mente verden oven på. "New," Vandet havde haft en utroligt blødgørende effekt på hendes stemme, så nu lød hun nærmest som et lille, nysgerrigt barn. "Never been... here," Denne gang pegede hun ned på jorden. "Down there, home," Hun prøvede at forklare ham at hun var fra under jorden, men det havde kun været Dr. Dark hun før havde kommunikeret med. Hun havde forstået hvert et ord han havde fortalt hende og forklaret hende, men hun havde aldrig selv prøvet at efterligne ham, for hver eneste gang hun havde prøvet at tale, havde han taget sit bælte af og tæsket hende gul og blå. Hvordan kunne hun dog få svar på alle de spørgsmål hun havde inde i hovedet? Hvor var hun endt henne, og hvad gjorde man når man var helt alene i en ny, skræmmende verden? Hvordan skulle hun begive sig? Hvordan skulle hun kommunikere? Det havde hun ikke tidligere haft behov for. Én hel sætning havde hun dog lært at sige. En sætning, som Doktoren elskede at hun sagde. Det kunne endda få ham til at bløde helt op, hvis han var sur på hende:
"I belong to Dr. Dark,"
Wordcount: 911
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   24/9/2014, 16:17

Nochi sad og så på Gisele. Da Dust sagde ”Nochi, jeg håber du har lært den blodtætningsteknik jeg gav dig, for det kan være du får brug for den, til at beskytte Gisele! Bare sørg for hun ikke løber løbsk, eller flygter i frygt, for så får vi hende aldrig beroliget igen!” Nochi så på ham med et undrende blik. Hvad snakkede manden om? Hurtigt fløj tankerne igennem hovedet på ham. Hvad var det han snakkede om, han kunne ikke regne det ud. Pludselig kom det hele til ham. Minderne om Dust der lærte ham, nogle teknikker omkring at sin evne. En måde han kunne bruge sin evne på andre måder. Den maskine de brugte til at komme ind i drømme verden. Nochi kiggede rundt, hvorfor sagde han det? Det gav da ingen mening! Men Dust havde sikkert sine grunde. Men Nochi kendte dem bare ikke.. Mente han at han skulle bruge dem til at forsvare nogen? Til at angribe nogen med? Hvad havde Dust i tankerne, det forvirrede ham mildt talt! Nochi rystede tankerne ud af hovedet og så tilbage på Gisele. Han kunne se hun så sig på sig selv, da han så over på hende igen. Ja hun var nøgen, men det rørte ham ikke så meget. Holdte det professionelt. Men han smilede stort da hun kløede sig i håret, hun virkede afslappet! Det gjorde ham glad, han begyndte at føle at han havde gjort noget rigtigt. Han blev glad og lænede sig lidt tilbage for at sidde mere behageligt. Han så på hende, og noget forbløffede ham! Hun talte igen, formulerede sig faktisk. Primitivt ja, men snakkede!  Han forstod hende sådan nogenlunde.
 
Dette sted, verden omkring hende var ny. Hun havde aldrig været her og havde aldrig set verden. Det forklarede jo hvorfor hun var nøgen. Hvorfor hun ingenting vidste, og hvorfor hun knap nok kunne tale. Han begyndte at forstå det, hun var et menneske som nærmest lige var blevet født! Hun havde levet under jorden, sammen med denne Dr. Dark. Og derfor var hun som et veludviklet menneske, der var lige var blevet født. Men hvem var han? Det slog ham, det måtte være ham der havde holdt hende under jorden i alle disse år? Men hvor gammel var hun mon så? Også havde han holdt hende dernede? Fanget? Eller? Uden tøj?... Hvad havde han dog gjort ved hende? Nu vidste han hvorfor hun var så fjendtlig. Det var som om det hele bare faldt på plads. Eller ihvertfald meget af det. Men han begyndte også at få så mange spørgsmål som han ønskede svar på. Men hun kunne nok ikke give ham svar, regnede han hurtigt ud.
 
Du borede under jorden? Med Dr. Dark? Hvad gjorde han ved dig?….” Den sidste del sagde han meget bekymret. For det var han virkelig, han ønskede det bedste for alle. Og derfor kunne man nærmest se det i hans øjne. Han brød sig ikke om det han formodede var sket ved hende. Men hvad kunne han gøre? Hun kunne ikke engang fortælle om det. Nochi, så på hende og satte sig på hug, han forventede lidt at Dust ville begynde på noget som ville skramme hende, siden han havde advaret ham om at der nok ville ske noget.

”Stoler du på mig?” Ordne fløj næsten ud af hans mund, han vidste hun ikke gjorde det! Og nu ville hun sikkert aldrig stole på ham.. Men hvis der skete noget var første prioritet at beskytte hende.

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   24/9/2014, 21:09

Dust nåede blot lige at høre, at Gisele startede med at prøve på at kommunikere med Nochi, før han nåede uden for hørevide og kort tid efter, forsvandt ind i den gyde hvor han kunne sanse, at fjenderne kom ind igennem. Ved hans opdukken i gyden, nåede Dust at stoppe disse 5 væsner, før de nåede at komme til syne, og det var egentlig også hans plan, for han vidste at Gisele muligvis ville blive meget skræmt, hvis hun så hvilket monster, Dust kunne være overfor hans fjender, og set i lyset af at han gerne ville hjælpe hende, så ville det nok ikke være en fordel for ham, hvis hun så på ham med skræmte øjne. Mens Gisele og Nochi sad og snakkede, gik en kamp i gang i gyden, hvor Dust gjorde sit bedste for, at denne kamp foregik så lydløst så muligt, men det var jo ikke lige frem det nemmeste, for man kunne jo aldrig regne med væsner, der stod overfor den vise død, så et par enkelte skrig blev det da til, før han fik lukket munden på dem.

Men selvfølgelig skulle der ske noget, der var ude af hans hænder, en lille smutter så at sige, der bestod af den sidste modstander, som var en varulv der af rent frygt og instinkt valgte, at løbe ud på åben gade og forvandle sig, mens Gisele og Nochi kunne se det. Han løb selvfølgelig mod dem i høj fart, og på alle fire som en rigtig varulv, men med en brat reaktion blev han stoppet, da et kort glimt bevægede sig ind foran ham, og en tråd strammede om varulvens strube, så han lavede nogle gurlende lyde, da han blev kvalt af tråden, som tvang ham til at falde bagover, så han gled et par meter på ryggen. Med rolige skridt kom Dust, der var årsagen til glimtet, gående fra det sted han var stoppet, han stoppede ved siden af varulven og så på dem, mens han placerede en fod på dens bryst, så den ikke kunne komme på benene og starte sin flugt igen. I hans højre hånd holdt han Nuibari, det kæmpe store synåle lignende sværd, som han havde brugt til at kæmpe med. Han så på Gisele, med et blik der godt kunne afsløre, at han havde et dyrisk instinkt i sig, der gjorde at han ville sikre sig at hun havde det godt. Ofte kunne man se at Dust havde et stærkt dyrisk instinkt, men det var utroligt få der kunne møde hans blik, og se på ham at dette instinkt var indstillet på 'beskyt' da han ikke lige just kendte særligt mange, som han gad at beskytte, da dette beskyt instinkt kun kom frem, når det var nogen han rent faktisk gerne ville beskytte.

"Hvad med at vi finder et sted, hvor vi kan finde mere ro? Jeg har et opholdssted i nærheden, hvor de er vant til hvad jeg kan finde på, og de kan sikkert skaffe dig lidt tøj på kroppen Gisele! Og Nochi du kommer med, hun ser ud til at være mere afslappet af, at have vundet den stirre konkurrence med dig!" hans stemme var rolig, som om han ikke var det mindste forpustet til trods for hans hurtige bevægelser, eller hans lille kamp. Hans engle aura var slukket, og alt efter hvordan man så på ham, kunne man enten se ham som en farlig psykopat, der lige havde nakket en svag fjende, eller man kunne have et lidt mere heroisk billede af ham, fordi han lige havde sørget for, at denne varulv ikke gjorde flere ondt.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   27/9/2014, 22:58

I og med Gisele var begyndt at blive mere afslappet, lod hun de nye sanseindtryk kravle ind under huden på hende. Diverse dufte og den måde asfalten føltes under hendes skinneben, som hun trygt var plantet på. Mest af alt lugtede hun de to væsners nærvær, Nochis og Dust's. Dust's lugt var frisk, men havde samtidig noget... afskrækkende over sig. Hvilket måske forklarede hendes reaktion, da han havde sat sig ned og holdt om hende, hvorimod Nochis var mere tør og.... død i det. Da hun gav sig selv tid til at sidde og lægge mærke til hendes sanser, der kunne hun næsten "se" hvorfra de forskellige dufte kom. Selve byen lugtede råddent og brugt, med et svagt snært af benzin, men det vidste hun selvfølgelig ikke hvad var. Snart fornemmede hun andre dufte i luften, der fik hendes alarmklokker til at ringe. Inden hun nåede at reagere, hørte hun Nochis stemme, der brød hendes koncentration. Hendes øjne rettede sig mod Nochis. "Du boede under jorden? Med Dr. Dark?" Hun nikkede. "Hvad gjorde han ved dig?" Der var en bestemt klang i hans stemme, noget hun ikke havde hørt før - nok fordi hun kun var blevet mødt af kynisme og lysten til at kontrollere.
Nochi ændrede sin stilling, og satte sig i stedet på hug. "Stoler du på mig?" Gisele løftede undrende øjenbrynet og undrede sig over hvad det mon betød... Det at stole på nogen. "Don't trust anyone, Gisele, they're just going to harm you," havde Dr. Dark altid sagt, men hun var ikke sikker på hvad det ville sige at stole på nogen. Hun havde ihvertfald ikke stolet på Dr. Dark. Hun havde ikke haft lyst til at dele sine tanker med ham, men var det hvad "tillid" var?
Pludselig fløj Gisele op og baglæns, da hun så en kæmpestor... ja, hvad det nu var, komme løbende imod hende og Nochi. Hun begyndte at styrte fremad for at angribe. Hun lagde ikke mærke til det lille glimt der fløj rundt om dens hals, men den stoppede brat op og det samme gjorde hun. Hun stod forvirret og stirrede på dette store, skræmmende væsen, der nu lå på jorden, helt... livløst. Dust kom frem mod væsnet og fandt en lang, tynd, blank genstand frem, som hun aldrig havde set før. Han kiggede på hende og deres øjne mødtes. Hendes øjenbryn var trukket ned mod hendes næse, og hun så nærmest vred ud, men i hans øjne så hun et lille gram medfølelse og noget nærmest dyrisk, som Gisele ikke havde kendt til tidligere. Han lignede nærmest en hund der ville beskytte sine unger. Dog var hun stadig fjendtligt indstillet overfor ham, for han virkede meget... forkert, på en eller anden mystisk måde.
"Hvad med at vi finder et sted, hvor vi kan finde mere ro? Jeg har et opholdssted i nærheden, hvor de er vant til hvad jeg kan finde på, og de kan sikkert skaffe dig lidt tøj på kroppen Gisele! Og Nochi du kommer med, hun ser ud til at være mere afslappet af, at have vundet den stirre konkurrence med dig!"
Hans stemme havde dog samme klang som før. Hvad betød "opholdssted"? Og hvorfor var det han blev ved med at nævne det her "tøj"? Hun forstod ikke de mystiske ord, for det var ikke ord som Dr. Dark havde brugt. Hun trådte et par skridt tilbage og valgte igen at knæle på jorden. Måske skulle hun alligevel stole på dem? De kunne måske give hende en chance i denne kolde kyniske verden, som det viste sig at den var. Hun kiggede ned på Nochi, og undrede sig over hvad det var for et spørgsmål han havde stillet hende før. "Hvad gjorde han ved dig?" Hun forstod godt spørgsmålet, men vidste ikke hvad hun skulle fortælle, for hvad havde Dr. Dark egentlig gjort ved hende? Han havde påført hende smerte og begravet sin pik i hende gentagne gange, mens han havde fortalt hende at hun tilhørte ham, og det ikke ville nytte noget at løbe sin vej. Men nu havde hun jo gjort det og så stod hun her med to, af samme slags som Dr. Dark, som prøvede at hjælpe hende, selvom hun var blevet lært at hun ville være på egen hånd, hvis hun nogensinde forlod den onde mand i kælderen.
"What's... that?" Hun lød nærmest anstrengt i den måde hun udtalte ordene på.
Wordcount = 731

// Undskylder meget at I ikke har så meget at arbejde videre med, men kunne ikke komme på noget, da det virker som om I to har styringen nu xD
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   7/10/2014, 22:56

Nochi sad og prøvede at tale med Gisele. Han lagde mærke til at der var nogle punkter hvor hun mistede fokus på ham til omgivelserne. Men det var vel forståligt, verden så jo ud til at være ny for hende. Der var meget der skulle opdages. Men hendes manglende fokus fik ham ikke til at stoppe med at snakke til hende. Hun kunne lytte og svare hvis hun havde lyst. Og han fik de svar han havde forventet. Et blankt ansigt der ikke helt forstod ham. Det var vel at forvente ik? Pludselig kom en varulv løbende hen imod dem. Hurtigt rejste Nochi sig op og pegede på varulven med den ene arm. Han var klar til at skyde den af h til. Hvis den kom for tæt på. For det var sådan Nochi altid kæmpede, passivt aggressivt. Selv Gisele havde rejst sig for at forsvarer sig mod den store varulv. Men Dust havde åbenbart fanget den store ulv med noget line eller ligne. Nochi rystede på hovedet... Ulven log død på jorden, Gisele have sikkert mistede mere tiltro til dem nu. Hvem ville dog stole på nogle mordere?

Nochi så med en blanding af skuffelse og vrede på Dust ”Hvorfor skulle han dø? Mere meningsløs død hjælper ingen…” Sagde Nochi og rystede skuffet på hovedet og så ned i jorden… Det var dette han ville ændre ved verden. Han ville have at ingen skulle dø på grund af lovløse som Dust. At folk kunne være trygge uden at betale store summer for det. At ingen som Gisele skal gå rundt og være bange… Men sådan var virkeligheden lige nu, og Nochi vidste ærligt talt ikke hvad han skulle stille op lige nu. Dust ide var både dum, igen, og god. Han kunne se fordelene i at hun fik noget tøj på kroppen? Men hvis hun knap nok vidste noget om verden, hvordan skulle hun så vide hvad tøj var? Men stadig bedst at få noget på hende, hvis hun altså gik med til det. Nochi stod og tænkte hvad han skulle gøre, hvad skulle være hans næste skridt, da Gisele spurte hvad det var? Hvad snakkede hun lige om? Snakkede hun om tøj, opholdssted, varulven, Nochis spørgsmål? Der var jo enlige mange ting hun kunne spørger det til. Nochi tog et skridt tættere på Gisele. ”Hvad snakker du om Gisele?” Sagde han i et mildt tonefald. Han prøvede bare at være sød overfor hende. Om det så gik godt eller skidt.

Nochi så på Gisele og sagde ”jeg følger dig, hvor du går, går jeg.”  Sagde han til hende, og så over på Dust. Han forventede ikke at han reagerede. Men han var ikke sikker på hvad Gisele ville. Men han fulgte hende, uanset hvad hun valgte.

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}   

Tilbage til toppen Go down
 
Freedom, perhaps [ÅBEN] {Intro-emne}
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hvordan starter jeg et emne?
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» Ny her - søger emne
» you are mine //Olivia// (fortids emne- XXX)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: