IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 drop the bullshit (vær venlige at læse dette)

Go down 
ForfatterBesked
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

IndlægEmne: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 00:06

nu har jeg været på en del RP-forum-hjemmesider og der er en klar trend, at folk ser ned på kortere indlæg, ja jeg ved at et er en upopulær mening, men den skal siges, kvantitet er ikke det samme som kvalitet.
jeg ved selv vor fedt det er at læse et langt velskrevet indlæg, men faktum er at det langtfra er alle indlæg der falder under den kategori (ikke for at fornærme nogen), og det er et helvede at skulle læse gennem et langt og ikke særlig renskrevet indlæg i et ellers godt emne (jeg skulle vide det jeg har selv skrevet min del af dårlige indlæg igennem mine år på forskellige RP-forum-hjemmesider)

ulemper med lange indlæg:
1. samtaler: i mange indlæg af en vis længde har mange samtaler en tendens til at ende i monologer og ikke i en flyderne samtale (ikke at en god monolog ikke kan være awesome, men i en samtale er det intet værd) i mange af disse 'samtaler' er der ofte op til 12 sætninger (af tale) før den anden person kan svare, hvornår har i sidst haft en samtale, hvor man sagde mere end 3 sætninger før din samtale partner sagde noget, måske hvis den du talte med er et genert og nervøs nervevrag (og hvor mange karakterer her på siden er det)
2. action: med helle det post-apokalyptiske tema siden her køre med, er det næsten umuligt at undgå en slåskamp eller hundrede, men alle der har været i en rigtig slåskamp, vil vide at det ikke er et skakspil, man når tænker sjældent at tænke mere end et sekund frem i tiden og de tanker er fokuseret på hvad du vil gøre ved din modstander og hvis du er rigtig god på hvad din modstander vil gøre mod dig, og det er ikke meget at få til at fylde 20 linjer.
3. pres: det giver unødig pres på de af os, der nogle gange har svært ved at få det til at fylde så og så mange linjer, hvilket føre til førnævnte problemer med dårligt skrævede indlæg (og en del af jer tænker nå 'så skulle i bare holde jer væk' og til det har jeg bare at sig fuck dig der tænker sådan)

men nu skal i ikke tro at jeg hader folk der fortrækker længere indlæg, men nogle gange skal indlæg værgen være kortere eller længere end det er nødvendig

ps. jeg undskylder for groft sprog, men jeg føler at dette bør blive sagt, og hvis i har et problem, ellre er blevet fornærmet over hvad jeg har skrevet, så kan i skrive en PM til mig (hvilket jeg ikke gider at svare på) skrive her i emnet så vi kan få en debat, eller i kan grade til Admin og få mig smit af siden
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 00:44

Woooow lazumbra , hvor kom dog al det fra ?

Jeg vil sige at jeg er meget enig med dig i at længden i sig selv ikke er en kvalitet.
Jeg er så ikke heeeeeelt enig i de ting du lister op som årsag. :)
Især fordi ingen af dem er sikret i et kort indlæg ( bortset fra lange monologer xD )

Personligt har jeg skønne emner der er korte og skønne der er lange.
Mine egne svar varierer det samme.

Jeg tror faktisk ikke man kan sige godt og dårligt , for er det ikke lidt ligesom vingummi eller lakrids- en smags sag ?

Nogen synes jeg skriver forfærdeligt og andre elsker det.

Nogen kan lide vingummi og andre lakrids.

Nogen vil have een emne kæreste andre et harem.

Vi er alle forskellige , og NATURLIGVIS er der plads til os alle her - og jeg håber ikke noget har givet dig et andet indtryk :)

Jeg har aldrig sat andre krav i emne søgninger end dette : vi svare når vi har lyst og tid , for det gælder om at hygge os med det.

jeg skriver altid fra mobil / iPad på Colornote , hvilke betyder jeg ingen ide har om antal af ord og jeg laver både taste fejl og autokorrekt fejl.
Nogen vil hade det , andre vil nyde er gratis grin - We are all different.

Jeg vil nok bare sige at du skal være velkommen her , uanset korte eller lange indlæg.
At tale nedsættende om lange indlæg er for mig det samme som at gøre det om korte. Jeg ser ikke forskellen.

Nogle kan lide rå action , andre vil have dagligdag emner.
Nogle sex og slaver , andre noget helt andet.
Derfor kan man nok kun udtale på egne vegne hvornåR MAN SELV synes et emne eller en skrive stil er super fed eller sovende kedelig.
Vi er alle forskellige i måde vi skriver og udtrykker os på - OG i den måde vi selv definerer et godt emne indlæg på :)

Rigtig god weekend til alle :)
- Millicent.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 01:51

Man kan egentlig godt sige, at på nogle punkter har du fat i det helt rigtige, men på andre punkter lyder det lidt som om, du bare er sur over et eller andet. For eksempel behøver man ikke at føle sig presset, bare fordi den man skriver i et emne med, har en tendens til at skrive store svar, for egentlig handler det at emne jo ikke om at skrive store svar, men derimod som Millimus så pænt skriver det, at have et hyggeligt emne. De fleste emner kan jo sagtens ende med, at fylde helt op til 6 sider ja end da mere, til trods for at dem der skriver i emnet, ikke skriver særligt store svar indlæg.

For eksempel med mig selv, der ved jeg at det ikke gør nogen forskel, om hvorvidt mine emne partnere skriver små svar, eller store svar, bare så længe der er indehold i deres svar. Selvfølgelig synes jeg da de er spændene at læse et stort svar, men det kan også være hyggeligt med et fornuftigt svar, bare så længe jeg har noget at arbejde med, når jeg selv skal i gang med at svare, for det er først når mine emne partnere begynder at udvise manglende kreativitet, og giver mig svar der ikke rigtig har noget indehold, at jeg mister interessen for det emne, som vi har kørende.

Når det gælder samtaler, så må jeg da indrømme, at jeg har prøvet at have samtaler, hvor jeg selv og dem jeg snakkede med, kunne komme med op til flere sætninger, for hver gang vi sagde noget, så selvom nogen af os stor indlægs skrivere, kan komme med nærmest monolog lange snakke sætninger, så er det sjældent fordi det er urealistisk, at vi siger så meget på en gang, for den slags samtaler findes rent faktisk, lige som der findes samtaler, hvor man måske kun siger 1 til 3 sætninger af gangen. Personligt hader jeg at blive afbrudt af dem jeg snakker med, og kan derfor til tider finde på bare at blive ved med at snakke, mens jeg skruer op for volumen, indtil de holder kæft og venter på at jeg har snakket færdig, og det er faktisk en af grundene til at jeg kan lide at at skrive i emmer, for der kan man skrive hvad man har at sige, uden bare at blive afbrudt midt i en sætning, på samme måde som man kan i virkeligheden.

Og sidst men ikke mindst så kan man faktisk med lidt kreativitet, nemt lave et spændene emne, hvor man er i gang med en slåskamp med en anden karakter, styret af en bruger. Jeg gør foreksempel det, at jeg laver en serie af angreb, bestående af måske 2 til 3 angreb, hvor jeg beskriver hvordan jeg angriber, og hvad der sker hvis angrebene rammer, og hvad der sker hvis angrebene ikke rammer. På den måde, kan min emne partner skrive, hvordan han eller hun reagere på disse angreb, de kan skrive hvilke der rammer og hvilke der ikke gør, de kan selv skrive en serie angreb som jeg kan reagere på, og på den måde kan kampen udvikle sig, på en kreativ måde.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 08:19

ja folkens jeg er sur over nået, jeg er sur over at der ofte bliver set ned på korte indlæg, det er ikke bare her på siden, men også andre sider, og alt dette var er et forsvar af kortere indlæg intet mere intet mindre.

det har aldrig været et angreb på lange indlæg, men jeg har ofte set gode emner falde fra hinanden, når en eller anden (som mig selv) har svært ved at udfylde den mængde linjer emne partneren gerne vil have og der for fylder for meget lort på sine indlæg for at få det til at fylde, og det syndes jeg ikke er sjovt at gøre, da det så føles som at skrive en stil
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 10:40

Måske er det lidt i overkanten, at blive sur over at der er nogen der stiller krav til deres emne partnere. Trossalt er du jo ikke tvunget til at skrive med dem, der gerne vil have store svar, hvis du ikke selv lige kan komme med et, så i stedet for at være sur over, at der findes idioter overalt, hvad så med at være glad for at der findes søde væsner, som gerne vil skrive med dig, lige meget hvor lange eller korte dine indlæg er?

Overordnet set er det jo lige som den virkelige verden, for lige meget hvor du går hen, vil du jo altid kunne møde en masse typer, som du ikke kan lide eller som ikke kan lide dig, men livet er sku for kort til kun at brokke sig over lortet, så hvad med at være glad for de venner du har fået i stedet?

Så hvad med at spise en småkage, sige farvel til dem der ikke kan lide korte svar, og gå hen til dem der ikke har noget imod det?

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 11:18

det var også for at forklare nogle af de folk der har den mening hvorfor nogle mennesker har det svært med længere indlæg og hvis bare en har forstået det, så er dette emne en succes
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 11:22

Tja jeg kommentere ikke mere på den der ^^

Sandman is out

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   27/9/2014, 14:10

Jeg tror ikke der er nogen der som sådan behøver en forklaring.
Det hele afhænger af personlig smag , både inforhold til at skrive og læse emner :)

Jeg synes man skal vælge de emne partnere man synes man har lyst at Lege med og sorterer andre fra , af hvad grund man nu engang har - det behøver ikke koste nogle dårlige følelser.
Ingen er bedre end andre - vi er bare så dejlige forskellige.
:)

Nogle kan udtrykke sig 'blødt' og andre med lidt mere firkantet ord.
Giv plads og smil - og nyd dine emner :)

Er det emner du ikke synes fungerer - uanset om det er længden eller andet , så har man friheden til at takke pænt nej og ønske forsat god leg - længere er den da ikke ?

Man bliver ikke elsket af alle og der vil altid være nogen der synes man ikke er god nok eller tilstrækkelig til at dække deres behov.
Vær glad for det ikke er noget der står dig nær der giver dig den oplevelse - men det 'KUN' går på en irelevant ting som linie antal :)

_________________
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   28/9/2014, 08:23

jeg skal dog siges, at jeg ikke har læst alle jeres dejlige indlæg(havde ikke tid og synes at det var vigtigt, at der kom et admin respons på dette), men hovedsageligt kun Lazumbas første ^^

Lazumba jeg synes, at det er fantastisk, at du tager bladet fra munden på dette emne. Ja der er rigtigt mange der ender med at blive skræmt fra RPG verdenen, fordi de endnu ikke har opnået de egenskaber til at skrive virkeligt godt men stadigvæk kort(hvis man fortrækker det), fordi folk har sådan en stor modstand imod en.
Jeg synes i hvert fald at det er syndt, at en masse nye nybegyndere skal have det så hårdt! og have sådan en modstand! Jeg husker endnu selv, da jeg kun skrev meget dårlige korte emnesvar, da jeg begyndte for mange år siden :)

og jeg bliver glad for at høre Lazumba, at du kommer med alle de gode argumenter for hvorfor korte indlæg er super gode til visse formål, da jeg tror, at rigtigt mange glemmer det ^^ (personligt glemmer jeg det oftest selv, men jeg skriver heldigvis med en partner, hvor vi har fået det godt arrangeret med at lave lange indlæg og alligevel have mere eller mindre en dialog)
Men ja det bliver oftest way too urealistisk en kamp eller samtale, når det er lange indlæg andet hvis man fylder det med alt muligt, som desværre oftest bliver crap, hvis man ikke lige kan finde ud af at skrive ordentligt ^^


Men ja personligt synes jeg er korte indlæg kan være fantastiske, den eneste ulempe er bare(andet hvis det er i en kamp eller dialog, hvor korte indlæg er fortrukken),  at nogle gange kan det være svært med at skrive videre på det korte indlæg, hvis der virkeligt ikke er kød på! som jeg desværre oplever, at der tit ikke er. Men tilgengæld nogle af dem, som kan skrive fantastiske gode korte indlæg, jamen en hyldest til dem!

Men i sidste ende er det lige meget om man staver som en dør, skriver lange eller korte indlæg, tager masser af input fra tanker, fortiden og minder eller hvad man end gør, når man skriver et indlæg.
Sålænge ens emnepartner og allermest en selv er tilfreds og har det sjovt!, så er det nemlig det eneste, som der tæller!!

Det er derfor vi selv ikke har nogen regel om på denne side, at man skal skrive minimum 5, 10 eller 15 linjer, som jeg har faktisk set på mange sider.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   28/9/2014, 19:07

Men Lazumba, som du burde vide, så er vi admins her til for, at blandt andet hjælpe i situationer, hvis folk bliver generet af andre brugere, så hvis du eller nogen som helst anden på denne side føler sig mobbet, uvelkommen osv, så skal i altså bare sende en pm til os admins, så vi kan være med til at løse problemet, da ja man må absolut ikke "mobbe" andre for deres skriveevner, man må selvfølgelig godt, hvis man mener det 100% godt, nævne de ting, som kunne gøres bedre, men der er det jo oftest let nok at se forskellen mellem dem, som mener deres kritik konstruktivt eller negativt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: drop the bullshit (vær venlige at læse dette)   

Tilbage til toppen Go down
 
drop the bullshit (vær venlige at læse dette)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Spørgsmål, ideer og ris/ros.-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: