IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 a touch of death(åbent emne)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: a touch of death(åbent emne)   1/11/2014, 01:53

tid: aften
sted: Las Vegas
omgivelser: befolket
vejr: godt

Åhh Las Vegas. Aldrig er denne by stille, thi heller ej mørklagt, selv på denne kølige efterårs aften, hvor mørket allerede var faldet på. Diverse skilte og festlige steder, oplyste denne by så man kunne se den på kilometers afstand, og som de fleste var vant til, var aftenen det mest aktive tidspunkt på døgnet, i denne by der alligevel aldrig sov.
Men som altid, var det ikke lige frem alle steder, der var fyldt med fest og farver, der var altid nogle steder, hvor en eller flere skøre kugler enten fik for meget at drikke, uden at kunne styre deres berusning, eller bare gik amok af en eller anden tilfældig grund, såsom at de havde tabt alt de ejede på gambling. Der var dog et tilfælde, ja man kunne nærmest kalde det et sær tilfælde, da dette ikke var noget man så særlig tit, men det var skam noget der skete engang imellem, og dette var noget der som regel, havde voldsomme konsekvenser.

Hvad der skete nær et kendt gambling hotel i midt byen var, at en kvinde var blevet besat af et spøgelse, og dette spøgelse var åbenbart pist off, for den besatte kvinde skreg som en sindssyg, grundet smerten ved at spøgelset brugte hendes krop som en antenne, hvor igennem den kunne kanalisere dens vrede, og dens spøgelses baserede evner. Det var umuligt for nogen, at komme tæt på denne kvinde, da spøgelset i hende fik ting og væsner omkring hende, til at flyve rundt og smadre ind i alt muligt, og for hver gang spøgelset brugte sine evner igennem hende, flød der mere og mere ektoplasma ud af hendes øjne, mens hendes krop så ud til, at tage mere og mere skade af, at spøgelset brugte hende på denne måde. Selv ikke politiet turde nærme sig, da de var kommet frem til stedet, som respons på flere opkald der var lavet, af vidner der befandt sig på stedet, så som det så ud lige nu, virkede situationen ret håbløs, da politiet gerne ville redde kvinden, men ikke kunne stoppe spøgelsets ragime, uden at gøre skade på den uskyldige kvinde.

Med et underligt blik i øjnene, prikkede en politi kvinde til hendes makker med albuen, da hun genkendte en person, der blev synlig da han trådte frem, og gik direkte hen imod scenariet. Der var flere politi folk, der gemte sig bag deres biler, så politi bilerne var imellem dem og den besatte kvinde, og den person som politi kvinden så, kunne derfor ses ret hurtigt fra der hvor de sad, og hendes mistanke om hvem det var, blev hurtigt bekræftet af hendes makker, der genkendte ham fra efterlysnings plakaterne. De identificerede ham som værende Dust, stadig vel kendt under navnet "dæmon sandet fra mørket", og hurtigt pegede de pistolerne imod ham, da han fortsatte sin rolige gang, mod det scenarie politiet originalt var kommet her for, mens de skreg af ham, at han skulle holde sig væk. Han virkede dog ikke til at lade sig påvirke af deres trusler, da han fortsatte imod dem, og i et kort øjeblik forsvandt da de skød på ham, blot for at blive synlig igen, inden i den ring af politi biler der var lavet, omkring den besatte kvinde. Flere politi betjente rettede deres blikke imod ham, for at se hvad hans intentioner var, da de var nysgerrige omkring hvad denne storforbryder, dog var kommet her for at gøre.

Det var trossalt stadig væk ikke så kendt, at Dust ikke længere var lavet af sand, men i stedet var blevet en reaper, så derfor vidste ingen endnu, at han var istand til at fjerne spøgelset fra kvinden. Men de ville snart finde ud af det, for det spøgelse var nemlig grunden til at han var kommet, det stod nemlig på hans reaper liste, over væsner han skulle sende videre til det hensidiges, så nu var han der for at gøre sit job, så han kunne komme videre til den næste, der skulle sendes videre til efterlivets himmel eller helvede.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a touch of death(åbent emne)   8/11/2014, 19:28

Rafael kigget kort op fra sin lille sorte lommebog, som han skrev i med et tyndt stykke kul, som gjorde hans huden på hans fingre sorte, mens hans skrev med den lille stang kul.
Men da Rafael kigget op over bogkanten af hans lommebog, kigget han hurtigt ned igen, af ren uinterresse til de begivenheder, som forgik nogen hundrede meter henne af gaden.
Sindsyge kællinger skabe så meget kaos hun ønskede, det var ikke noget som var værd at give sin opmærksomhed, efter Rafaels mening.
Men ikke længe efter han havde valgt at ignorere den mulige menstruations forvirret trunte, der har en så stor følelsesmæssig stav op i røven, at hun bliver nød til at tiltrække den lokale ordensmagt.
Rafael havde den største respekt overfor kvinder med menstruation. Han forstod det var en hård naturlig proces som kvinder ikke selv har tilvalgt, hvilket gør det endnu mere uretfærdigt.
Men han havde ikke meget tålmodighed eller forståelse overfor kvinder som vil kaste med ting med magi, bare fordi de bløder fra deres kønsdele, som halvdelen af befolkningen på kloden også gør mindst engang om måndenden.
Hvis han havde givet situationen et længere gik, ville han kunne se at det ikke bare var en rundforvirret kvinde, men at omstændighederne var kompliceret, og havde så lidt med menstruation at gøre, som en pizza har med isbjørnejagt.
Men ærligt talt, ville han hellere tænke i sexistiske stereotyper, end analysere et eneste sekund af begivenhederne, fordi der var ingen tænkelig ting i hele eksistensen, som kunne motivere, tvinge, eller påvirke kvinden til dette vredes udbrud, som Rafael ville bruge sin dyrebare tid på, om hun så var en Jedi fra starwars som ville afsløre lokationen på en tophemmelig Disney hjernekontrols fabrik, som bliver styret af lilla stribet tigere, med synsbesvær. Selv ikke den historie, ville være noget han ville ligge sin bog ned for, eller stoppe med at skrive i den.
En anden mand satte sig ned på stolen på den anden side af Rafaels Cafe bord, som stod udenfor en lille kaffe cafe, som Rafael pånuværende tidspunkt var fysisk tilstede ved.
Manden som satte sig ned, havde langt hvidt hår, mere fint og elegant end dun i hovedpuder, og mere passende til hans ansigt struktur, end popcorn og chokolade til en film.
Manden havde en stålplade på sit bryst, med en skinnede rød krystal i midten, som så ud til at have været uberørt af fedtet fingre i længere tid, end Jesus havde siddet i himlen og røget hash med gutterne.
Til at dække mandens stål plade, havde han en tyk lædercoat, som hang fuldt åben, så man kunne få et godt syn på den glimtrende ædelsten.
Hans påklædning var meget anomal, og man havde større chance for at finde en etisk korrekt nazist, end at finde en ligende tøjstil på andre.
Manden så ikke skræmmende eller maskulin ud, mens han flabet smil var som sømmet til hans læber, og hans rolige adfærd var som at spille skak med Hannibal Lektor.
Manden lignet en som altid havde skjulte motiver, selv hvis han foldet tøj, eller varmet vand til kaffe, ville man tvinge sine hjernekræfter i gang for at udregne den onde og sadistiske plan, som manden havde forberedt.
Han lignet en som talte i kryptiske og intellektuelle analogier, selv hvis han sad og spillet Ludo med sin mormor.
"Fuck af"
Var det eneste som Rafael sagde til manden. Rafael havde ikke set hvem det var, han havde bare hørt lyden af stolen overfor ham, som bliv tilrette sat og trukket ind mod cafe bordet, og en person som satte sig ned i den.
Da vedkommende ikke rejse sig, og gik i sin vej, da Rafael havde understreget sin uvilje til at sidde sammen med vedkommende, forsatte Rafael igen med at snakke
"Betyder - Fuck af - noget andet, der hvor du kommer fra?"
Rafael kigget nu atter op, og havde nær tabt sin kul stump, da hans storbror sad i kød og blod foran ham.
Rafael kæmpet mod sit instinkt og spontane reaktion, som ville være at stamme ord, indtil han havde fundet på noget klogt at sige, men fordi hans bror ville være dybt uimponeret af manglen på ord, sagde Rafael ingenting, og prøvede at holde enhver indre følelse fra at komme ud i hans ansigt.
Valentin - som manden hed - lagde en kridt hvid hånd op på bordet, og uden at sige et eneste lyd, åbnet han sin sammenlukket hånd, hvor der lå et sort roseblad, som han så yndigt placeret på bordet mellem ham selv, og Rafael.
Inden Valentin så trak sin hånd til sig, og lod bladet flyve væk med den milde vind, men symbolet som bladet repræsenteret, lå stadig på bordet mellem dem.
"Flavius" var det eneste ord som forlod den tænkende gigants døde læber.
Rafael havde ikke hørt sin bror tale i mange år, og nu, to hele dimentioner længere væk, og to dæmonsiske kongedømmer senere, kunne han nu se sin bror i alt hans glans. Hvilket skabte tvetydige og ambivalente stemninger i ham.
Men Rafael kendte sin storbror godt nok til at vide, at man ikke skulle lade hans ord besvares med stilhed eller passivitet, så han skyndte sig at finde på noget at sige, som ikke ville signalisere svaghed
"Valentin"
Rafael kigget på sin brors øjne uden at blinke eller lade sit blik glide væk, fordi hans bror var en herre som kunne overtage et imperium med en hullet gummiand, og et stykke bacon. Men Valentin havde en helt anden fremgangs måde at overvinde sine modstandere på, end Rafael med alle hans muskler, og barbariske natur.  
Flere ord bliv ikke delt mellem dem. De kigget bare intens på hinanden, uden at røre så meget som en muskel. Men ingen mængde muskelmasse ville kunne måle sig med den kamp, som de to brødre på nuværende tidspunkt udkæmpet. Deres urokkelige blikke, og stålfaste vilje, var kampen, og ingen af dem ville underkaste sig.
Men, Valentin afsluttet striden, da han rejste sig elegant og stilfuldt op fra sin stol, og begyndte at vandre væk.
Rafael kunne følge efter. Men det faktum at Valentin var her, var information nok. Valentin kom herhen for at bekendtgøre sin dominans overfor Rafael, og sin tilstedeværelse i denne dimention.
At slås med Valentin her, eller følge efter ham, ville få Rafael til at ligne en med lav status, som ikke havde situationen under kontrol. Vold viste tit usikkerhed eller svaghed, hvorimod at være afslappet, viste dominans og kontrol.
Rafael vidste hvorfor Valentin var kommet og roligt sat sig ned. Det var en mental lussing, for at vise at han ville kunne overvinde Rafael, selv hvis Rafael vidste at han kom efter ham. Og den værdighed, og høje status, som det gav, at vise man kunne overvinde sin modstander, selv hvis man afsløret sig selv, var noget som Valentin var dybt interesseret.
Hans fremmøde var at ydmyge Rafael, og intet andet. Som at kalde en person for bitch , og få dem til at gøre noget for en bagefter. Det var en handling som var bygget på at få mentalt overtaget, og vise sin selvtillid.  
Valentin forsvandt ned af gaden, og Rafael tog bare sin bog op igen, og skrev videre, som om intet var sket. Men alt var sket. Dette var meget betydningsfuldt, for de ting som måske ville ske i en nær fremtid. Men Rafael ville ikke lade sig ses som skræmt af sin bror, eller påvirket af at se ham igen, efter så lang tid, fordi så ville han tabe værdigheds kampen. Så han skrev bare videre, som om intet var sket.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: a touch of death(åbent emne)   22/3/2015, 10:52

//@Abaddon og @Dust hvis i endnu ønsker at emne videre på dette emne, men har svært ved det, altså f.eks. mangel på krea eller noget at spille på i emnet, så kan i altid gøre brug af Kaosfaktoren, hvis i ej ønsker at bruge den men vil emne på normalt vis, så sletter jeg bare mit indlæg her, så det ikke forstyrre jeres emne.
Hvis i ikke ønsker at emne videre sammen pga andre planer og så videre, så kan jeg sagtens slette dette emne, nu hvor i ikke er kommet rigtigt igang. :) //
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: a touch of death(åbent emne)   22/3/2015, 23:40

//Jeg mistede mit følge link af det her emne, efter min profil blev låst, og nu har jeg så kunnet finde det igen, så nu kan jeg finde det og svare i det igen ^^

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a touch of death(åbent emne)   

Tilbage til toppen Go down
 
a touch of death(åbent emne)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Hvordan starter jeg et emne?
» Ny her - søger emne
» you are mine //Olivia// (fortids emne- XXX)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: