IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Nille
GæstIndlægEmne: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   10/2/2013, 20:53

S: Vegas
O: Ikke så mange væsner, måske omkring.. 6-7 stykker.
T: Eftermiddag, 14:52.
V: Dejlig solskin, og en behagelig let brise.
T: http://25.media.tumblr.com/tumblr_maza8hcgjM1r2vo64o1_500.jpg Brun hætte slået op, og to daggers i en skede ved hver hofte.

Med den brune hætte til at gemme hende, gik hun rundt i Vegas's gader. Hun følte sig af en eller anden grund som et monster... Som en der intet kunne føle. Det var hun jo også på en måde. Et monster med skammer øjne... Et monster med sindssyge våben teknikker. Et monster med blå øjne der fik hende til at ligne et misfoster hvis man vidste hun var sortelver. Hun var faktisk ikke særlig begavet. Eller, der var bare mange ting hun ikke forstod. Det føltes som om alle prøvede at få fat i de lysende blå øjne under hendes hætte... Som om alle kiggede på hende... Var det fordi hun bar våben? Det var det sikkert.
Hun lod kort sin hånd stryge den ene daggert. Hun havde det som om der var nogen der bare ventede på hun var uforsigtig, og ville angribe hende... Nu var hun naiv. De vidste jo ikke hvem hun var... Og det ville de heller ikke finde ud ad! Hun holdte det tæt, beskyttede, og sørgede for at sandheden var gemt. Skammerne havde mange fjender, og hvis de opdagede der var én tilbage, og de ikke var uddøde... Så ville de straks tage chancen, og hun ville ikke kunne gøre sin pligt.
Det var det der mest skræmte hende. Hun skulle gøre sin pligt, og sørge for Skammerne kom tilbage... Men hun vidste ikke hvordan. For mange ville det være indlysende, men igen... Hun var ikke så begavet. Hun vidste ikke engang hvad glæde var, men når hun følte det kunne hun finde på at sige hun følte lykke. Så hun overvurdererede den følelse.
Hvilket var dumt, det kunne let bruges mod hende. Alt ved hende kunne næsten bruges mod hende. Hun kunne føle kærlighed, men vidste ikke hvad det var. Det kunne bruges mod hende. Hvis de foreksempel ville have hende til at føle tillid til dem, så kunne de let få hende til at tro hun var forelsket i dem selvom hun ikke var.

//Håber det i orden det er Auriel...

Hun drejede om et hjørne... Og gik ind i en ung mand. Hun trådte hurtigt et skridt tilbage, og hætten var røget af hende. Det sorte, og lidt krøllede hår, kom frit frem. Febrilsk begyndte hun at tage hætten på igen, og så på manden.
"Undskyld." De blå øjne var begyndt at få nogle sorte prikker, de forsvandt, og kom.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   11/2/2013, 16:28

//Helt ok :) //

Vegas gader var som altid oplyst af de forskellige neonlys. Selv i tiden efter krigen var det lykkedes folk at holde elektricitet nok til at kunne udstille gaderne. Ikke på helt sammen måde som i gamle dage før krigen, men stadig så neonlysene oplyste byen hele natten året rundt. Selv i de mere skumle kvarterer var der aktivitet til langt ud på natten.
Det var dog langt fra de skumle kvarterer her, men derimod en lille sidegade til et af de større torve hvor der altid var folk der spillede og drak. Her fandt man en høj fyr i en brun blazer og med gyldne øjne der ganskinnede alle lysende over dem. Her fandt man Auriel.

"Hør... Jeg har virkelig ikke tænkt mig at give dig så meget for en pakke gamle cigaretter..." Udbrød han surt til en lille halvfed mand der stod overfor ham. Cigaretterne var igen sluppet op og han havde lige nu sin sidste pakke i lommen. Han måtte have fat i flere. Ellers kunne han hurtigt blive meget irriteret.
"Du for dem ikke billigere.." Væssede den lille mand tilbage igennem sine bøjede tænder. Auriel lavede en sur grimasse og viftede med en hånd. "Jeg har mødt guldsmede der sælger dem billigere". Han ville have diskuteret det mere, men idet han ville åbne munden for at sige noget mere, var der noget der bumpede hårdt ind i ham, og da han kiggede tilbage var den lille fede mand væk. "Skønt!" Sukkede han lavt og vente sig imod hvem der end var røget ind i ham.

"Se dig dog for!" Udbrød han og fik øjenkontakt med et par livlige blå øjne. En pige stod nu foran ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   11/2/2013, 16:38

Den unge mand hun havde gået ind - ved et uheld- havde vidst snakket med en anden. Hun betragtede ham lidt. Han virkede lidt irriteret.
Hrmpf. Hun lagde armene over kors, og kneb øjnene lidt sammen. Hun trampede utilfreds ned i asfalten med den ene fod som tegn på hun var irriteret over hans opførsel.
Drengen virkede... Underlig. Altså, som om han var noget bestemt. Som om han var noget vigtigt. Hm... Hun valgte at begynde at sige noget.

"Jeg så mig faktisk for. Det var nok bare dig der ikke gad, og snakke med manden et sted hvor der ikke er chance for at en bumper ind i jer." Snerrede hun.
Hun skulle være rolig. Hun måtte ikke lade sig hidse op sådan. Det var ikke klogt. Hun kunne finde på mange ting, eksempel at slå drengen.
Det kunne hun faktisk godt finde på. Man skulle bare irritere hende nok, og så fik man en knytnæve i maven, kinden, eller på næsen. Hun var stærk nok til at kunne påføre skade.
Desværre... Kendte hun ikke særlig mange racer. Så hun troede at drengen var et menneske.
"Og måske burde du få dig en bedre attitude." Kommenterede hun koldt.
Hun stampede igen ned i jorden.

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   12/2/2013, 22:32

Hun sukkede og så sig igen rundt efter den lille mand, men han var sikkert over alle bjerge. Luskede gadesælgere. Pokker tage dem. De cigaretter ville nok blive solgt til et andet fjols nu. Hans gyldne øjne ramte den besynderlige pige igen. Hun var ikke menneske, så meget kunne han fornemme, men så igen, der var ikke mange almindelig mennesker tilbage der turde færdes så åbent og tale så flabet til en som ham selv.

"Hør ... frøken ... hvis du ikke havde haft så travlt med at lege munk i hætte havde du måske set os ikke?." Bed han igen. Hun ville kunn emærke en stigende intensitet i luften. Et produkt af den aura han ellers altid begrænsede betydeligt, men lige nu hang den tættere i luften end ellers, som den tit gjorde når han blev irriteret. Det var en forbløffende aura. Den oplyste området bare en tand, men tilgengæld bar den æresfrygt og dragelse med sig.
"Åh, burde jeg? Måske er du ikke det bedste eksempel."svarede han og kørte en hånd igennem sit hår. LIge nu var det mest irritationen efter nye smøger der snakkede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   13/2/2013, 20:46

//Svarer efter operationen, i promise!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   22/2/2013, 14:22

Nille ville snerre, råbe, eller skrige nu. Men det ville samtidig også være dumt, hvis hun gjorde det. Hun var tilfreds med at hætten var oppe, den gemte hendes ansigt. Selvfølgelig ikke de lysende blå øjne, hvilken skam. Hun knyttede hænderne, og stampede igen ned i asfalten. Hun lukkede øjnene, og slappede så af. Hun åbnede øjnene, og så på ham.
"Jeg leger ikke munk i hætte, jeg så jer ikke fordi jeg var indhyllet i mine egne tanker. Er det en forbrydelse?" Hendes stemme var kølig, men rolig. Hun lagde armene over kors, og så dovent på ham.
En slags ... Mærkelig aura kom fra ham. Hun var ikke god til at beskrive ting, så hun ville ikke tænke nærmere over den mærkelige aura der kom fra ham.
"Måske ikke, men det er du jo heller ikke." Hun sukkede, og orkede ikke at diskutere. "Lad os droppe dette okay? Hvad snakkede du med manden om?" Hun så roligt på ham.
Forhåbentlig kunne de droppe den barnlige diskussion, og snakke som voksne. Det ville være bedre.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   25/2/2013, 19:41

Han sukkede og de arme der før havde været foldet faldt ned langs hans sider. Okay, han var måske ikke det bedste eksempel selv. Indrømmet. Især ikke når han var ved at løbe tør for nikotin og manden der havde det lige var stukket af for næsen af ham.
"Jeg skal købe cigaretter.. En vare der lige så stille bevæger sig ud af markedet nu da produktionen er begrænset.." Han vrissede stadig en smule, men det var nok mere på grund af trangen, nok ikke så meget hende eller hendes indvendinger.

"Hvorfor har du den grimme hætte på anyway?" Mumlede han til hende. Det var ikke ment som en fornærmelse, men mere en konstatering, han sagde hvad han ville og når han ville. Også var han bare imod alt der hang i poser over en ellers fin kvindekrop, men det var en anden sag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   11/3/2013, 20:13

Cigaretter? Seriøst? Hvad var det? Hun rynkede undrende panden, og lagde hovedet lidt på skrå. Han snakkede et underligt sprog. Han var også mærkelig, set i hendes øjne... Hendes øjne... Hun rystede på hovedet for at få tanken om hvem hun var, ud. Hun så undrende på ham. Hun rømmede sig.
"Hvad er cigaretter?" Hun spurgte lidt nervøst. Hun ignorerede den vrissen tone han stadig havde, ikke tale om hun ville lade sig gå på af den. "... Og hvad betyder produktion?" Hun forstod ikke disse ord. Hvad fablede han om?

Da han spurgte hende om hvorfor hun havde den grimme hætte på, rankede hun sig og så på ham med stikkende blå øjne. Hun trak den af sig med en hidsig bevægelse.
"Fordi det er den eneste der kan beskytte mig." Hun vrissede lidt, men tog sig så sammen. "Noget du ikke ville kunne forstå." Hun trak hætten over hovedet igen. "Hvorfor spørger du overhovedet?" Hun så spørgende på ham.

//Undskyld tiden.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   16/3/2013, 20:26

Han kiggede på hende et par sekunder, og grinede så lidt forsigtigt,, Var det en joke? cigaretter og produktion? Hans smil stivnede i en spørgene grimasse. "Sig mig hvor gammel er du lige?" Sagde han uden og tænke, kun små børn vidste ikke hvad smøger var.
Han hev en krøllet cigaret frem fra inderlommen og med det samme hans hånd hev den ud, så tændte den i hånden på ham. "Dét er en cigaret.. du ryger den" Sagde han med tydelig ord, som var hun døv eller noget. Så tog han en hiv af den og rakte den til hende. i denne verden var dårlige vaner lige gyldig, næsten alle døde før tid alligevel. "Produktionen er hvor den bliver lavet" Sukkede han bagefter. Hun var underlig.

Et øjenbryn blev hævet i morskab. Den skulle beskytte hende? Han smilede bredere. Nej dte vidste han da intet om. "Så du gemmer dig bag en hætte, så du kan være beskyttet ? please, hvad er du for en svagpisser?" Han slog hovedet lidt tilbage i trods.
"Fordi jeg synes hætten er grim, og derfor er det underligt at du går med den."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   22/3/2013, 22:23

Nille kunne virkelig ikke se hvorfor det var så sjovt at han grinede, dog forsigtigt. Det var lige meget om han gjorde noget forsigtigt! Man skulle bare ikke grine af hende! Hun rynkede panden lidt.. Hvor gammel hun var... Årh, hvor gammel var det nu... Hun tænkte lidt så det tog lidt tid før hun svarede. "Jeg er 19 år. Hvor gammel er du?" Spurgte hun høfligt. Hun var jo ikke særlig klog om verdenen udenfor den trygge skov.
Hun så spørgende på den krøllede dims i hans hånd. Hun så spørgende på ham da han sagde 'ryger'. "Ahva?" Hun rystede lidt på hovedet. Hun bakkede væk da han rakte den til hende. Hun ville ikke... For hun vidste jo ikke hvad det var? "... Okay." Hun sukkede svagt.

Hun kneb øjnene lidt sammen. Den mand var da godt irriterende. "Svagpisser...?" Hun sukkede svagt. "En du ikke burde komme på gale veje med." Hun lagde armene over kors.
"Hætten er rar." Mumlede hun blot.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   1/4/2013, 19:06

Han kom til at grine lidt mere da hun svarede hvor gammel hun var. Det havde egentlig mest været fordi hun virkede uvidende om omverdnen, men 19 år og ikke vide hvad smøger var, var hun vokset om et munkekloster eller noget? "Du er ikke vokset op her omkring er du?" Konstaterede han hurtigt og tog selv smøgen for at sætte den tilbage imellem læberne og tage et sug.
"Hvor gammel jeg er ? ca omkring en verdensalder" Smilede han bare og lagde selv armene over kors.

"Uhhh i'm soooo scared" hissede han af hendes 'truerier' hvis det altså var det hun havde gang i. han var snart i tvivl. Ingen tvivl om at hun sikkert var meget sejere og stærkere end han var da han var 19, men det var også bare ved at være et godt stykke tid siden nu.
"fint, jamen så behold den da på."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   13/4/2013, 11:14

//Sorry for tiden.

Hun kunne ikke lide at han grinede. Det var da ikke sjovt! Hun lagde hovedet lidt på skrå og rynkede på panden over hans spørgsmål. "Nej, det er jeg ikke." Svarede hun, og så mistroisk på smøgen. Hun kiggede på ham igen.
"En verdensalder? Er du sikker?" Hun så mistænksomt på ham. Den mand var sær.

Hun himlede med øjnene over ham, og så tomt på ham. "Det burde du også være." sagde hun roligt. Hun betragtede ham lidt. Han virkede som en der troede at han var bedre end alle andre. Hun sukkede lavt. "Du er sær." Hun så irriteret på ham. Hendes øjne fik små sorte prikker i sig, dog var det ikke så tydeligt, medmindre man virkelig var opmærksom på hendes øjne... Hvilket hun regnede med at manden ikke var.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Uafsluttet] Aw, i am so sorry, but i am not gonna tell you who i am now... Maybe later.. (Auriel og Nille)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» what gonna happen? (Meriko)
» I don't know you //Nille//
» A small place to live. (Nille=privat)
» Gode råd er dyre. (Nille)
» Tillykke med fødselsdagen Nille!

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: