IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Specielrace

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Specielrace   15/7/2012, 14:30Om specielracen
Denne race er lavet til jer folk, som vil spille nogen andre racer end der lige er på siden, og det vil vi meget gerne give jer en mulighed for. især da i denne verden har der altid eksisterede overnaturlige væsner, så der kan stadigvæk eksistere nogen ukendte racer, eller et eksperiment, eller gamle racer fra før krigen, eller racer fra en anden verden. Det er op til jer, og i må altid meget gerne stille jeres forslag, det kan være, at det bliver godkendt, og ellers vil vi bare fortælle jer, hvad der evt kunne ændres. Ligesom med blandingsracen, så skal i tænke på.
- Hvad er det for en race.
- Forhistorien til denne race, er det en race fra en anden verden? Hvordan er væsnet så kommet her? Er det et eksperiment? Eller er det en gammel race, og hvorfor har du så lige overlevet eller hvad der end passer til din baggrundshistorie for din race.
- Svagheder og styrker.
- beskrivelse af valgri evne.
- Så kræver denne race desuden også, at din ide er kreativ! Vi vil normalt ikke godkende racer, som minder alt for meget om enten de andre specialracer eller nuværende racer. Men i kan altid komme med jeres forslag og så ville vi ellers mere gerne hjælpe jer med at få tilpasset jeres race, så de ikke ligner for meget.

Husk nogle racer kan være ret så godmode agtig, og det vil vi helst undgå. Vi har sådan set ikke noget imod, hvis din person er en, som kan forvandle sig til en kæmpe drage, men der skal bare sørges for, at det ikke bliver særlig powerful enten ved at din person næsten aldrig forvandler sig, eller du er døden nær efter det eller hvad end begrænsninger du kan finde på.

Husk endelig selv hvis du har svært ved at finde på noget, så vil vi meget gerne hjælpe dig til at finde på noget. :)Tilbage til toppen Go down
 
Specielrace
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Racerne-
Gå til: