IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Please help me ~ Dragonvich

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
ForfatterBesked
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 21:03

S: Las Vegas. Et slags marked.  
T: 13:43
V: varmt
O: mange væsener.
R: Dæmon

Det var nu godt og vel en måned siden hun havde sagt farvel til Dragovich, og hun savnede ham virkelig meget. Hun ønskede at han snart vil komme hjem til hende som han havde lovet hende at han ville hurtigt. Hun sukkede stille, og gik gennem byens gader, da hun intet andet havde at lave, end at gå. Hun var for nogle dage siden blevet et menneske igen, men det generede hende ikke det store. Mens hun gik valgte hendes krop at forvandle sig til en ny race. En dæmon, og da hun meget pludselig fik det dårligt, faldt hun nærmes sammen på gaden. Hun havde dog gået inde langs muren, og de fleste gik bare direkte forbi da de ikke havde lagt mærke til hende. Der var dog en som havde set det hele, og at hun var skiftet race. Han smilede lusket og gik over til hende, og satte sig på hug foran hende. "Er du okay?" spurgte han, og så på hende. Hun så lidt forvirret op på ham. "Øm, hvor er jeg?" mumlede hun, og det fik manden til at smile. "Perfekt" mumlede han for sig selv. "Min søde, du må heller komme med mig." sagde han, og hjalp hende op at stå. Alt svimlede for hende, men han støttede hende. Han førte hende med sig over til byens marked, hvor alt lige fra mad, slik og legetøj til slaver. Manden var en af slavehandlerne som tilfældigt var kommet forbi, og havde set hende. *Kan nok godt få en hel del penge for hende. Hun er både smuk og lidt af en skat, angående hendes race. Har aldrig før set en som hende, og sjældne ting er mere vær jo* tænkte ham. Han fik sat hende i fodlænke.

Da hun kom til sig selv igen var hun fanget. Hun så sig panikslagent om, men prøvede så at tage det mere roligt. Hun havde være i denne situation før, men var sluppet ud, takket være en anden slave som havde hjulpet hende. Hun havde stadig sit eget tøj på, en lille kjole, dog havde sælgeren klippet den meget kortere så man kunne se en smule for meget i følge Veronika selv. Hun bed sig i læben, og så mod slavehandleren. "Undskyld, men jeg er ikke en sla..." hun nåede ikke at tale færdig før han gav hende en syngende lussing, så hun landede op jorden. Hun så op på ham, og han hev hende brutalt op at stå. Han havde også lænket hendes hæder, og hun var lænket til de andre slaver så hun ikke ville kunne flygte. Da hun igen stod op, så hun lige på ham. "Men det er je..." hun fik igen en lussing. "Du skal lære ikke at snakke med mindre du bliver spurgt om noget." sagde han. Hun så stille på ham. "Okay" sagde hun stille, men han gav hende igen en lussing. "Ingen snakken." sagde han igen "Undskyld." mumlede hun, og hun fik en hårde lussing end før. Hun faldt igen på jorden, og hun tog sig til sin kind, men uden at sige mere. Man vil nok tydeligt kunne se mandens hånd på hendes kind.
Han fik hende igen op at stå, og smilede til hende da hun intet sagde. Ha gav hende dog en ny lussing, og hun åbnede munden. "Men jeg sag.." endnu en, og hun åbnede igen munden, men inden hun nåede at sige noget, fik hun en mere. Hun lukkede munden, og så ned i jorden. Manden smilede tilfreds af hende. "Sådan skal det være min pige" sagde han, og gik væk fra hende inden der kom nogle kunder.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 21:29

Dragovich var næste lige kommet tilbage til by, han lugt lidt da han ikke havde været rigtig i bade i en uge og havde heller ikke fået barber sig, så han havde sig et fuld skæg, som skulle være lige så snart han fik mulighed for det, han var gået op til hendes lejlighed til at starte men var ikke hjem, fandt han ud af da en af hendes nabo fortalt ham det, så han var gået ned i by i sted for, hvor han gik lidt på må og få da han enlig ikke rigtig vidste hvor han skulle lede hen, da by er store og hun kun være alle stede, han kun ikke spore hende efter hendes duft da hun sikker havde skifte race en del gang side han sidste så hende.

han var heldig efter noget tid at høre nogle snakke om at der var ankommet ny slave på marked, ja han kun lige så godt kig, han begynde at gå mod marked og ankom til det nogen min efter, det viser sig at det var godt at han tog her over for mellem slaver stod Veronika, han gik over til hende og kiggede lidt underlig på hende, "hvad laver du her smukke" spurgte han og kiggede ned på hende og smiler til hende, han var klædt som han plejer i nogen militær bukser og en sort tanktop, sin jakke havde han også på selvom det var varm men det var for at skjule sine våben.

han havde ikke råd til at køber dem men måske nok til hende men det vil være nemmer at befri dem, men så skulle han venter til i aften hvor det var blevet mørke, så var det ikke svært at stille sig af med et liv men det krave bare at slaver eller hun er tilbage i aften, ellers gå det ikke, han kiggede sig rundt efter slave handel og gik over til ham, "undskyld hvor meget skal du have for alle dine slaver" spurgte han og kiggede ned på ham, det kun være at han var heldig at kun venter med at betaler til senere.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 21:51

Hun blev stående da hun ligesom ikke kunne gøre andet, og hun turde ikke kigge op af frygt for at blive slået igen af slavehandleren. Hun kunne høre skridt som kom hen imod sig, og hun frygtede det værste, og lukkede øjnene i, inden personen kom helt over til hende. Selv da hun hørte hans stemme, blev hun ved med at ha lukkede øjne og hovedet ned af. Hun ville ikke se på ham, selvom hun havde savnet ham, men denne måde var ikke den bedste måde at mødes på igen. Hun hverken så på ham, eller svarede på han spørgsmål af frygt for slavehandleren ville slå igen. "Hjælp mig" hviskede hun i stedet næsten uhørligt. Hun havde ikke bedt om det her, men var alligevel endt med at blive fanget. Nu håbede hun bare ikke han vil sælge hende til nogle, for hun var ikke en slave.

Da Drago kom over til slavehandleren, så slavehandleren på ham med et skævt smil. "Så du vil købe mine slaver?" Han så over på dem han havde endnu, og tilbage på Drago igen. "Altså ved ikke om du har råd til det, men øm..." Han tøvede mens han lige regnede på det. Han havde 10 slaver inklusiv Veronika som han sys var den dyreste. "300 for hver af dem på nær den nye, hun koster 900" svarede han, og så stadig på Drago" så det vil sige 3900 for dem alle sammen." sagde han, og så stadig på ham med et lumsk smil. Han kunne sagtens slå prisen ned på de normale, men ikke på Veronika da han ikke havde set nogle som hende før. Spørgsmålet var bare om Drago havde så mange penge, og om han vil gi det for dem.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 22:04

han kiggede på slave handel da han snakke og kiggede kort over på de andre slaver han havde udover Vero, så handel havde opdage hendes race evne ud fra pris så den kun han ikke få ned men de andre kun han, han rette blikke tilbage til handel, "du kan få 150 for dem og 900 for din ny, de andre har stå længe i den her varm og er ikke sikkert at de overlever" sagde han og kiggede på handel, så han vil kom til at giv 2400 i alt hvis han gik med til det så han håber lidt på at han gør for det kun han enlig godt få samle ind men vil heller slå ham ihjel for så var der en mindre slavehandel.

"jeg har ikke penge på mig nu men hvis du lad være med at sælge dem så kommer jeg med penge senere så kan du få 200 ex for venter tid" sagde han og kiggede ned på handel, han vidste at de kun tænke på penge så at lov ham flere penge for at venter hjælp eller det håber han at det gør, han vil giv hånd med handel hvis han gik med til det, hvis han gjort vil han gå med det sammen og gik forbi Veronika, "kommer og rede er i aften" hviskede han da han gik forbi hende, han havde godt hørt hende hviskede men synes ikke at han kun skulle rede hende men dem alle sammen.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 22:25

Slavehandleren så tænksom ud da Drago sagde han kunne få 150 for dem men stadig 900 for den nye. "Har givet dem vand så de overlever nu nok." sagde han. Han havde givet dem vand, men det var minimalt i forhold til varmen de stod i. "Er ikke sikker på om jeg kan gå med til den handel, for hvis jeg får et bedre tilbud?" sagde han, stille, selvom 2400 ikke var vært at få for dem plus 200 fordi han ikke havde pengene nu. "Okay knægt. Du får til klokken 19 til at komme med de 2600, ellers sælger jeg dem til nogle andre." sagde han, da han ikke vil vente alt for længe. Han havde dog givet Drago ca 5 timer at handle i, før det var for sent. Han gav hånd på det, inden han så Drago gå sin vej, og manden smilede stille for sig selv.

Veronika så meget forsigtigt op da hun hørte Drago gå forbi, og hun sukkede stille. Hun så efter ham da han gik, og dette så slavehandleren. Han rejste sig op, og gik hen til hende og slog hende hård i maven, så hun bukkede sammen i smerte. Hun vil helt sikkert få et blåt mærke der i morgen. "Opfør dig ordentlig, og ikke se efter dem. Man skulle jo næsten tro du gerne vil sælges til ham, men hør her snut. Er han ikke tilbage inden 19, er du den første som blir solgt." sagde slavehandleren, og hev alle slaverne med ind i et mørkt telt med en masse bure. Han satte dem ind i hvert sit bur, og låste dem inden han gik ud af teltet, med nøglerne. Han satte sig ned på en stol ved sit telt, og så lidt ud i luften. Overvejede hvad han skulle foretage sig imens, da han hørte hvisken fra teltet, og rejste sig for at gå der ind. Han gik lige over til Veronika, og så ned på hende, da han ikke var i tvivl om, at et var hende som havde hvisket til de andre slaver.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 22:46

han var glad for at slavehandel var går med til det, men det var bare ikke rigtig mørke kl 19 men må bare finde på noget så han ikke bliver opdaget, han forsvandt fra marked og lad godt mærke til at Veronika så efter ham og fik en slag i mave, det var enlig lige før at han ikke skal slå ham ihjel men lad slaver for hævne for over ham, det var nok enlig bedre end det han havde tænke sig til at starte men, han gik rundt i by og fik tid til at gå med et eller andet end til den bliv lidt i 19, hvor han kom tilbage til marked.

han havde selvfølgelig få fat i penge som de havde aftale, han gik over til handel, "kan vi gå ind i telt" spurgte han og vis ham penge så han kun ser at han havde dem, så havde han og mulig for at tælle penge ud af andre så det, hvis han gik med til det, vil han gå med ind i telt og giv ham penge så han kun tælle dem efter, det skulle være nu at han skulle gør noget hvis han skulle noget, han tog rolig sin en Desert Eagle .50 AE Chrom rolig frem så handel ikke vil kun høre det lige så nem, han vil forsøg at slå slavehandel ud med Desert Eagle .50 AE Chrom så han kun slå hårdere end han ellers kan i håber om det var nok til at slå ham ud.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 23:02

Han så stadig på Veronika, med et trængt blik. Overvejede at hive hende ud af buret for at slå hende, men smilede så lumsk. "Hvis jeg høre bare et ord mere for dig, så sælger jeg dig til en jeg ved vil blive glad for dig, men du vil helt sikkert ikke bryde dig om ham, og jeg er ligeglad med om det er før 19 eller ikke et, forstået?" sagde han, og Veronika sank en klump som havde sat sig fast i halsen, men nikkede så af det. Hun sagde ikke et eneste ord, da han lige havde sagt hun ikke måtte. Slavehandleren gik ud af teltet igen, og satte sig og slappede af de sidste timer, uden at høre så meget som en lyd fra slaverne. Han smilede af det, og da klokken var ca 19, kom Dragovich. Han havde dog håbet han ikke ville komme, så han kunne sælge dem til flere penge, men fuck det. Han nikkede stille til spørgsmålet, og lod Drago gå først ind, enden han gik med ind. Han tog imod pengene og begyndte at tælle dem. Slaverne var stadig i bur, og han havde nøglen til burene på sig. Han lagde ikke mærke til, at Drago trak et våben, ikke før lige sidste sekundet, men nåede ikke at undvige slaget, og faldt om. Veronika så meget forsigtigt op da hun hørte lydene, og opdaget at Drago havde slået manden ned. Hun smilede meget svagt af det, men sagde intet da hun faktisk stadig var bange for manden. Han kunne måske stadig gøre noget jo.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    5/1/2015, 23:11

han prøvet engang ikke at grib ham da han fik slog ham ud, han sat sit våben på plads og bukke sig derefter ned og rydder derefter slavehandels lommer igennem efter nøgle, som han fandt kort efter, han gik over og lås bur op hvor Vero hvor han gik rundt og lås de andre bur op, da han havde gjort det sat han sine ting fra sig og smidt så slavehandel ind i et bur og lås bur bagefter, hvor han gik over til Vero og krammer hende rolig indtil sig, hvis hun lod ham gør det, "er du okay smukke, der sker ikke mere nu" sagde han og ae hende kort ned af hendes ryg.

han kiggede rundt på de andre slaver og smiler svagt som tegn på at han ikke vil gør dem noget, han slap vero og gik over til sin rygsæk og åben den, hvor han fandt to vand flaske frem, han gad den en til en af slave og en til en af de andre, "fordel den rundt, der skal være nok til alle" sagde han rolig, slavehandel har sagt at han havde give dem vand men han regne ikke med at det er nok for dem det de havde fået, "hvad synes i vi skal gør med ham" spurgte han og kiggede kort over på handel som var lås ind i et bur.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 20:44

Veronika så stadig stille på Drago, da han ledte i mandens lommer efter nøglen. Da han fik nøglen, og låst op for hendes bur. Hun kravlede forsigtigt ud af det, og så ned i jorden. Hun blev stående mens han låste de andre bure op også. De andre slavere var en smule mere beskidte da de ikke havde været i bad længe, og slavehandleren havde ikke tænkt sig at give dem et, så derfor så de ud som de gjorde. De kom også stille ud af burene da han havde låst dem op for dem. Alle så på Drago da han tog fat i slavehandleren og smed ham i et af burene. De var lamslået over han gjorde det. Veronika så igen ned i jorden. Da hun mærkede hans arme om sig, lod hun ham kramme hende, men hun krammede ikke rigtig tilbage, men gemte bare hovedet ind mod ham. "Nej, ikke rigtig" sagde hun stille.

De andre slaver havde stillet sig sammen og så på Drago og Veronika, uden at sige noget. De vidste ikke hvad de skulle gøre af dem selv lige nu. Da han slap Veronika, kom hun med en lav utilfreds lyd, men hun lod ham slippe hende. Hun så igen ned i jorden. De andre slaver så på ham med et vagtsomt blik, og da han gav dem to flasker vand de skulle dele, begyndte de at slås indbyrdes om, hvem som måtte drikke. Da Drago spurgte hvad de skulle gøre med slavehandleren kom der nogle få svar. Drukne ham. Slå ham ihjel her og nu. Få ham til at lide før han døde. Veronika sukkede stille. "Lad ham blive i buret og lad os smutte." mumlede hun. Hun ville helst ikke dræbe nogle, men kunne sagtens gå med til, at lade ham blive i buret. Det var derfor hun havde sagt det.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 21:04

han vende sig om og kiggede på slaver, "tager det med rolig, der er nok til er alle" sagde han lidt sur over da de ikke kun del, nu hvor han havde været så venlig over for dem at giv dem noget vandet, han kun godt mærke at hun ikke krammer ham igen men det gå nok, han tog flasker tilbage efter de havde få lidt vand eller hvis de ikke kun finde ud af at del vandet imellem, han lytte til deres forslag og nikke kort.

"vi lad ham blevet i buret og smut med er" sagde han og kiggede på slaver, "vil du låne en t-shirt til vi kommer hjem" spurgte efter slaver var gået, han kiggede ned på hende og pakke flasker ned i sin rygsæk, hvis hun vil låne en vil han finde en frem til hende, end han tager sine ting på sig så han er klar til af gå, "skal vi smukke" spurgte han og lad en arm om hende hvis hun gad ham lov til det, hvorefter han vil gå hjem til hende sammen med hende.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 21:27

De standsede op da han sagde, at de skulle tage den med ro. De så på hinanden, og blev så enig om en rækkefølge hvor de kunne drikke. Da de alle havde fået noget, fik han flaskerne tilbage. De så på ham da han talte, og nogle var ikke tilfredse med, at de skulle lade slavehandleren blive i buret og lade ham leve, men det måtte de jo finde sig i nå det jo var Drago som havde redet dem fra slavehandleren, og derfor nok var ham som bestemte lige nu. De snakkede stille indbyrdes, men smuttede så da han sagde det.

Da slaverne var gået, så hun meget forsigtigt op på ham. "Undskyld" mumlede hun stille, og så ned igen. Hvorfor hun undskylde var vist på grund af hun var blevet fanget af slavehandleren, og måske havde gjort Drago bange eller noget i den stil. Hun nikkede stille til han spørgsmål. "Jo tak" svarede hun stille, og så forsigtigt op på ham. Hun tog imod trøjen han gav hende, og tog den uden på kjolen. Den var længere end kjolen var nu. Hun sukkede stille af det, og nikker til hans næste spørgsmål. Hun lod ham ligge armen om hende, og hun fulgte med ham hjem til hende selv, hvor hun fik låst døren op for dem.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 21:38

det var godt at de kun finde ud af det hvem der skulle drikke første og derefter kom til, han tog imod flasker og fandt en t-shirt til hende, han smiler svagt da hun sagde undskyld, da de kom hjem til hende stille han sine ting ind på hendes soveværelse, hvor han smide sin jakke og sine våben, fodtøj havde han tager af da han kom ind af hoveddør, han gik ind i hendes stue bagefter og sat sig ned på hendes sovesofa.

"du skal ikke undskyld, du har sikker en god forklar på hvorfor du bliv tager til fange" sagde han og kiggede på hende, hun havde sikker skifte forme og var blevet opdage i det og der ved blevet fanger, han gad gerne i bad og få barber sig men det var mere vigtig at for snakke med hende eller var der om hende, hvis hun har bruge for det.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 21:56

Da de var kommet hjem til hende, smed hun skoene og gik langsomt efter ham ind i stuen. Det var rart at være hjemme igen, selvom hun kun havde været væk nogle timer. Hun satte sig på sovesofaen ved siden af ham, og trak bene op for at slå armene om dem. Hun gemte sit hoved halvt bag sine ben, men stadig så hun kunne se ham. "Øm, kan ikk helt huske hvordan han fik mig, men tror jeg skiftede race. Hvilken race er jeg egentlig nu?" spurgte hun stille. Hun havde ikke selv opdaget sin nye race, da der som regel gik noget tid, hvis ikke nogle fortalte hende hvad hun var. Hun vidste dog ikke om Drago kunne svare på det. Hun bed sig stille i læben, og så på ham imens hun ventede på svaret.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 22:07

"det kun godt være grund til det og det ved jeg ikke, du ligner et menneske" sagde han og kiggede på hende, han lad en arm om hende og hiver hende rolig indtil sig, hvor han ae hende svagt på hendes arm, "men det er overstå og jeg er hos dig nu" sagde han og kyssede hende på hendes hår, han havde enlig stadig nøgler fra slavehandel, så han kun kom til at være ind i bur meget længe, hvis han overhoved overlever at være i buret i den varm, godt nok stå bur ind i et telt men det var stadig varm.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 22:22

Hun løftede hovedet en smule og så på ham. "Så du kan ikke lugte min race?" spurgte hun. "For tror ikk jeg er menneske, for det var jeg vidst før min forvandling i dag." sagde hun stille. Hun mærkede hans hånd om sig, og lod ham hive hende ind til ham. Hun hvilede blidt hovedet mod hans bryst og lukkede øjnene stille i. Hun følte sig tryk i hans favn, og ingen andre vil kunne få hende til at føle den samme tryghed. Hun nyder at han aer hendes arm, og et svagt suk kom fra hende. "Ja er det." sagde hun, og puttede sig mere ind mod ham. Hun vil aldrig nogle sinde lade ham gå igen.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    6/1/2015, 22:35

han trak vejret tunge nogen gang, for at prøve at finde ud af hendes race, "tror at du er dæmon" sagde han og smiler rolig til hende, han kun godt mærke på hende at hun faldt mere til rolig som de sad nu, han fortsat med at ae hende på hendes arm, han kyssede hende kort på hendes hår og kiggede ned på hende, "vil du med i bad" spurgte han og kiggede ned på hende, han vidste godt at det nok ikke var det rigtig tidspunkt at spørge på men nu må han tager det som det kom.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 10:04

Hun nikkede stille da han sagde at hun vidst var en dæmon nu. Så vidt hun huskede, havde hun aldrig før været en dæmon. Hun havde stadig lukkede øjne mens hun stadig sad op af ham og nød hans nussen af hendes arm. Da han kyssede hendes hår, sukkede hun blidt af det. Stille åbnede hun øjnene og så op på ham da han spurgte om hun vil med i bad. Hun bed sig tænkende i læben, og sukkede. På den ene side vil hun helst gerne blive siddende her sammen med ham, men hun ville også gerne i bad med ham. "Kan vi ikke blive siddende her lidt længere?" bad hun, og lagde sig helt op af ham, og lukkede igen øjnene i.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 12:42

Han smiler svagt af det hun sagde, det overrasker ham enlig ikke at hun lom med det svar som han også vidste vil det ikke være det rigtig tidspunkt at spørge hende på, "jo det kan vi godt" sagde han og lad sig ned på sovesofaer og hiver hende rolig med ned, han havde stadig arm om hende og begynde at ae hende på hendes ryg i sted for arm, han lukke selv øjne og slappe af og nyder at være hos hende igen.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 13:03

Hun smilede da han sagde de godt kunne blive siddende lidt længere, og hun lod ham ligge sig ned, og hive hende med ned. Hun læggede sig helt ind til ham, og havde stadig lukkede øjne. Hun var glad for han var her hos hende, og hans nussen af hendes ryg var utrolig rart.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 14:38

han kun mærke at hun lad sig endnu mere indtil ham som han ikke havde noget imod at hun gjort, han lad sin fri hånd oven på hende og flette finger med hende, han fortsat med at ae hende på hendes ryg mens han slappe af og havde også lukke øjne, han regne med at hun vil sige til når hun vil i bad eller lad ham gå i bad, men regne også med at hun vil med når de når der til.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 17:15

Hun smilede blidt af ham, og lod ham flette sine fingre med hende. Hun nød at han fortsat aede hendes ryg, da det var med til at berolige hende. Hun vil nok i fremtiden være mere forsigtig når hun går på gaden alene, men hvis hun skifter race så pludseligt som hun havde gjort det i dag, vil hun ikke ha en chance overhoved. Så vil hun igen blive fanget og solgt hvis hun var uheldig, eller smidt i bur. Hun sukkede, vil ikke tænke på det, og gemte sig blot mere ind mod ham.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 17:32

han kun mærke på hende at det berolig hende at han ae hende på ryg og at hun lå på ham, han fortsat bare med at ae hende på ryggen og gad hendes hånd et lille klem mens han stadig flette finger med hende, han lå bare og slappe af og begynde at ae hende op og ned på hendes ryg, det var problem med hende at hun ikke selv kun styre hvornår hun forvandle sig, som også var grund til at han ikke gad hende skyld for at blevet fange men det er lige meget nu hvor han havde befri hende og de andre slaver.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 17:51

Hun smilede da han klemte hendes hånd, og hun klemte kort igen. Hun sukkede blidt da han begyndte at ae hende op og ned af ryggen, og nød det. Hun kunne sagtens bare ligge sådan her resten af aftenen, men hun havde ikke fået mad siden klokken 12, og nu var den nok omkring 20. Hun var faktisk sulten og tørstig, men hun gad ikke at flytte sig fra ham, da hun følte sig mest tryg der hvor hun befandt sig netop nu. Hun bed sig i læben, og så op på ham. Hendes mave knurrede stille, men hun var ikke sikker på om det var lavt nok til, at han ikke kunne høre det.
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
avatar

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 17:55

han smiler svagt af hende da hendes mave knurrede, "er du sulte smukke" spurgte han og åben sine øjne for at kiggede på hende som han gjort, han ae hende stadig op og ned på hendes ryg og kun godt mærke at hun klem igen da han havde klemt hendes hånd, hvis hun var sult og vil have noget at spise vil han giv slip på hende, så hun kun rejse sig op og han vil rejse sig bagefter, hvor han vil gå med hende ud i hendes køkken, for at laver et eller andet til aftensmad.
Tilbage til toppen Go down
Veronika
Fourth Class.
Fourth Class.
avatar

Race : kamæleon
Navn. : Veronika Corona
Alder : 18
Evner/Classes. : Beskytter
Bosted : En lille 2.værelses lejlighed, til hun finder en som vil dele en større lejlighed eller hus med hende
Partner. : Maybe
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Altid frisk på et emne xD
Antal indlæg : 604
Reputation : 1
Join date : 03/11/14

IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    7/1/2015, 18:05

Hun smilede da hun så han smil, og nikkede kort til svar. "Mm, men gider ikke rejse mig, ligger så godt her." sagde hun, og puttede sig om muligt tættere på ham. Men hun var også meget sulten lige nu. "Har ikk spist siden klokken 12, og den er jo omkring 20 stykker nu." sagde hun stille, og så stadig på ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Please help me ~ Dragonvich    

Tilbage til toppen Go down
 
Please help me ~ Dragonvich
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 15Gå til side : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: