IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Of use, to me. - Eik

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Of use, to me. - Eik    11/2/2015, 01:26

Slammet i bunden af kloarken var kvalmende, og hvis ikke det havde været en fysiologisk umulighed for Isabella, at kaste op, havde hun gjort det.
Pis, gammelt opvaskevand, slim fra kloarken, og udskyllet cigaret skodder, var alle blevet til en tyg slimet væske, som gjorde en itvivl, hvorvidt det var væske eller slim.
Kloarken var malet med afskyelighed, så sandt som at Picasso malet kunstværker.

Men ikke alle steder var lavet til flydende losseplads. Der var tomme, og lange gange lavet af cement, samt enkelte nærmest sale ligende rum, som hjemløse, og andet rakkerpak, tit bosatte sig.

Isabella var i gang med at gå igennem en af de slags sale. Hun kunne knapt se op til loftet, og det som kunne se, var belagt af et grumt skygge tæppe.
Hun så sig ivrigt omkring. Hun ledte efter nogen, og selvom de hjemløse undgik hendes mekaniske rovdyrs blik, havde hun ikke besvær med at kunne genkende den vagabund, som hun ledte efter.

Hun havde sin egne grunde til lede efter ham. Hun havde fået en ny ejer - Dust - og hun havde brug for at afreagere på omverden, fordi det var en naturlig menneskelig forsvarsmekanisme for at håndtere sit eget pres.
Og den vagabund havde sagt noget forkert en time tidligere, og nu ville han vise ham lidt etikette, og manere, ved at lave ham til en tandløs vagabund.

Der var små bål i tønder, som stod omkring i salen, hvor hjemløse stod omkring. Enkelte steder stod en zombie og var lænket til væggen, med skilte ved side af, hvor der stod ´Tyveri forbudt´ Isabella havde enlig ikke noget mod de hjemløses eget straffe system, hvis de ville straffe deres egne, kunne de godt gøre det. Hun var enlig ligeglad.

Hun fik øje vagabunden, som sad sammen med to ´venner´ hvis man da kunne kalde to rotter som venner. Men han sad og snakket med dem.
De andre vagabunder gik omkring hans soveplads, så han var nok en hårdnegl hernede, eller i hvert fald så sindssyg, at alt hans rotte dialog, havde fået folk til at være bange for ham.
Men hvor herre bevares. Han kunne være så tosset han ville. Ingen mand var immun overfor ild.
En vigtig videnskablig fakta, som Isabella nu lærte manden, da hun kom frem fra bagved ham, og tog fast i hans krave, inden hun så trak ham henover cement gulvet, som om han var en våd karklud.
Hun skubbet en anden vagabund til siden, som varmet sig ved ilden i en jern cylender.
Hvorefter hun tog et godt tag på hoved af sin karklud, og med et enkelt ryk, fik hans ansigt ind i flammernes smertefulde greb.
Hendes stål finger var uberørt af de svage orange flammer, men den stakkels vagabund fik sit ansigt smeltet.
Hans øjeæbler sprang af tempraturen, og kørte ned af hans ansigt som slim. Hans hud begyndte at dryppe som en utæt vandhane. Og hans næse faldt af i en stor klump af kød, væv, og blod, som hvis man holdt en varm skumfidus på en pind, og halvdelen langsomt skilte sig fra resten, og faldt ned i bålet, som man varmet skumfidusen over.

Hun smed manden til siden, og lod ham græde i fred. Hun hørte de andre hjemløse syge længere ind i kloarken - nok fordi de var bange, og utrygge. -
Isabella satte sig bare ved siden af den hyldende, og klynkende mand. Hun begyndte at massere hans skuldre, blidt og ydmygt. Men han skrig i smerte og lidelse.. ikke af hendes massage, men af hans forbrændte ansigt.
Isabella brugte sin massage tid af manden til at slappe af, og reflektere over hendes liv. hun var ikke i et godt humør.
Tilbage til toppen Go down
Eik
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant Menneske
Navn. : Eik, Ikke andet end Eik
Alder : 23 År
Evner/Classes. : Healende blod/ Kan få sine lemmer til at vokse ud igen.
Bosted : Intet fast.
Slaver. : Det har jeg ikke brug for ligeeee.... Nogensinde?
Evt. bemærkninger. : Jeg er alene.
Antal indlæg : 54
Reputation : 0
Join date : 10/02/15

IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    11/2/2015, 01:54

Tøj:http://gunsources.com/wp-content/uploads/2014/01/Survival-Gear-List-300x300.jpg
Våben:http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01834/libya-gun_1834863i.jpg geværet er dog på ryggen. Pistolen:http://www2.forsvaret.dk/viden-om/udland/afghanistan/Materiel/vaaben/PublishingImages/pistol_kopi.jpg


Et skud lød ude fra mørket og den jamrende vagabunds hoved splattede ud eller nærmest sprang. Hans klunken var stoppet og han var hermed død. En skikkelse der kom fra en af de andre gange som også førte til denne lidt større sal, som eik ud fra. Hans maske skjulte hans ansigt. I hånden havde han den pistol som havde skudt vagabundet og havde endt hans lidelser. Eik var på en måde forfærdet over at en robot kunne gøre sådan noget mod et menneske.... Eller han troede da det var en robot. Stod bare med kroppen rettet mod det han troede var en robot der var programeret til at åbenbart dræbe andre der dårligt nok kunne forsvare sig. "Fortæl mig robot hvorfor du er programmet til at gøre sådan mod mennesker der ikke kan gøre noget igen" Hans stemme lød lidt sjov fordi han stadig havde masken på. Han havde ikke tænkt sig at tage den af lige nu da han ikke viste om denne robot bare var ustabil eller om den havde haft en mission angående manden. Han valgte også ikke at sætte pistolen tilbage i hyldsret da han ville forbedret på hvad den ville gøre. Han havde dog ingen intensioner om at slås medmindre at robotten selv tog det første skridt. Selv havde han ikke haft den bedste dog og han havde måtte flygte her ned i de klamme kloaker til folk der var mere uhygiejniske end rotterne som løb rundt her nede. Eik så kort på manden hvis overkrop var slemt forbrandt. Heldigvis havde Eik stadig gasmasken på og kunne derfor ikke lugte den vamle lugt af brandt kød. En af de kvindelige vagabundter brækkede sig af den forbandede lugt imens andre stod og græd over tabet af en vennen.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    11/2/2015, 02:26

Isabella var tildels en robot. Hun havde en programmering, ting som hun ikke kunne, og ting som hun ikke kunne undgå at gøre. Men hun havde en bevidsthed. Hun var ikke en følelsestom skråtbunke, som kun havde en programmering at følge.
Hendes biologiske hjerne, som stortset var det eneste af hendes oprindelige krop, gav hende fri vilje, og selvforståelse, som en robot ikke har. Men fordi at dette stål fængsel var påtvunget, og ikke en krop hun havde valgt at egen fri vilje, havde hun en programmering, som gjorde hende loyal mod sin ejer, osv. Hendes ejer var Dust.
Men Dust havde ikke sagt noget om at ikke dræbe folk, så der var intet i hendes programmering, som forhindret det, da det ikke gik mod Dusts ønsker.
Men udover at lystre sin ejers ordre, havde hun ikke nogen programmering.

Da hoved sprang i stykker af den massive kugle, som gennemboret vagabundens kranium, hoppet Isabella hop fra sin siddende position. Hendes fingerspidser blive længere, og mere skarpe, mens små gnister begyndte at komme fra dem. Nærmest som om de kunne give stød
Men da pause klovnen kom ind i sin cirkus maske, slappede hun mere af, hvilket fik hendes robot fingre til at blive normal størrelse igen, og ikke længere stå gnister

Hun forstod mandens spørgsmål. Men de første sekunder lod hun ham stå i stilhed. Hun ville ikke svare. Hun bliv fornærmet af at blive sammenlignet med en robot, selvom hun enlig var en robot.
Men da hun havde slugt sin stolthed, valgte hun at svare
"Mr ´sparkedragt´ antager jeg? hvis du kan smide din gummi fetich maske, et øjeblik, og hylstre dit tindsoldat våben, kan jeg svare dig på dit spørgsmål." Isabella var flabet af natur. havde hun altid været, og hun nægtet at svare på spørgsmål fra folk som peget med våben mod hende.
Hun ville ikke rette på ham, angående det med hun var en robot, fordi hun havde ikke noget mod at han troet det. Og på en måde var hun jo meget mere robot end menneske, så det var vel heller ikke forkert at se på hende som en robot
Hun kigget kort væk fra ham, og hen imod nogen af de andre hjemløse. Hun ville gerne kunne vise følelser med sin ansigts memik, men fordi hendes ansigt var lavet af metal, kunne hun hverken smile, eller lade som om at have medfølelse. Så hun virkede meget robot agtig i sit ansigts udtryk.
Tilbage til toppen Go down
Eik
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant Menneske
Navn. : Eik, Ikke andet end Eik
Alder : 23 År
Evner/Classes. : Healende blod/ Kan få sine lemmer til at vokse ud igen.
Bosted : Intet fast.
Slaver. : Det har jeg ikke brug for ligeeee.... Nogensinde?
Evt. bemærkninger. : Jeg er alene.
Antal indlæg : 54
Reputation : 0
Join date : 10/02/15

IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    11/2/2015, 02:37

Han havde rettet pistolen imod hende det sekundt hun var sprunget frem og havde antændt sine...finger? Med ild. Men da hun selv ligesom gav udtryk for at hun ikke udgjorde nogen fare eller at hun spottede som at han ingen fare kunne gøre og slukkede sine fingre, sænkede han også sin pistol.
Bag masken ville man kunne have spottet et smil der voksede, *hr. sparkedragt?* Det var godt nok sjældent han mødte en robot der havde humor. Men han havde bestemt ikke tænkt sig at tage masken af. "Jeg tager sku ikke masken af robot, så står jeg sku og brækker mig lige som de andre" han lavede et kort vip med pistolen over imod de hjemløse. Han trak dernæst på skulderne, "desuden er her pisset klamt, men hvad ved du om sådan noget" Eik kunne virkelig ikke se at hun blot var en cyborg og ikke en robot. Han satte nu endelig pistolen tilbage i sit hylstre og vandre i en stor cirkel uden om robotten for at omme hen til den døde krop. Han ville tjekke om fyren havde nogen som helst af værdi på sig. Han skulle jo ikke bruge det mere og hans såkaldte kammerater havde vel godt det samme med eller uden mandens ting.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    15/2/2015, 03:08

Isabella slap lidt af i kroppen, og så passivt til, mens manden gik rundt i en cirkel, for at finde sin vej til inderlommen af den afdøde mand, for at finde værdi genstande, som en krage der ledte efter skinnende objekter.

Men Isabella var enlig ligeglad hvad gasmaske fedtmule, gjorde ved den afdøde. Han kunne stikke pistolen op i røvhullet, eller pisse i munden. - Hun var en kold pragmatist. Så hun var ligeglad.

"Du har ret. Hvad ved jeg om sådan noget. "

Hun vidste faktisk ikke særlig meget om klamme lugte, eller kvalmende oplevelser. Før hun var isoleret, og fordømt til dette stål fængsel, havde hun havde haft en liv på silke, og roseblade. Så hun havde ikke stiftet meget bekendtskab med den side af livet.
Det var enlig passende at hun var blevet lavet til en robot, fordi dengang hun var af kød, og blod, var hun mere kold, og overfladisk end det metal, som nu var hendes skind.
Så at se hende som en robot var langtfra forkert.

Hun syntes folkene om kastet op, var ynkelige. Havde de ingen værdighed? havde de ingen facade at bevare? havde de ingen stolthed?
Men hvis hun kunne lugte. Havde hun helt sikkert også gjort det.

"Hvad er dit produktions navn, og din ingeniør? Jeg er Delta 5000"

Isabella havde godt nok et had til at blive sammenlignet med en robot, men hun havde intet mod at spille en, hvis der var en fordel i det.
Og at manden troet hun var en 100 procent robot, som ikke var andet end kunstig intelligens, og som havde en fast programmering, var på en måde underholdende. Plus, hun havde lært at holde information fra andre, medmindre der var en grund til at de skal vide det.
Og en måde at lade som om at man robot, var vel at lade som om man tror andre også er det. Så hun spurgte om hans navn, som en kunstig-intelligens-robot, der tror den snakker til en anden kunstig-intelligens-robot
Tilbage til toppen Go down
Eik
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant Menneske
Navn. : Eik, Ikke andet end Eik
Alder : 23 År
Evner/Classes. : Healende blod/ Kan få sine lemmer til at vokse ud igen.
Bosted : Intet fast.
Slaver. : Det har jeg ikke brug for ligeeee.... Nogensinde?
Evt. bemærkninger. : Jeg er alene.
Antal indlæg : 54
Reputation : 0
Join date : 10/02/15

IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    16/2/2015, 18:55

I fyrens ene lomme lå der et par små mønter og et cigarret skod. Skodet smed Eik af helvede til, der var  nok flere sygdomme på det ene skod end der var i en luders skød. Der imod i brystlommen lå der et læder betrukket hylster med noget indeni. Eik tog det op og åbnede det, indeni var der et billed af en mand klædt i jakkesæt, barberet og med håret flot smurt tilbage med promade eller voks, det gik hurtigt op for Eik at det var den døde mand. Indvidere på billedet var der 2 små piger som manden holdt glad om. De alle 3 så glade ind i kameraet. Formenligt var det hans to små piger han havde gemt et billed af. Der gik et kort sug igennem Eik, men han lod følelsen falde til jorden. Han bukkede sig roligt ned igen og lagde læder hylsteret med billedet ind i brystlommen igen. Imens havde Robotten spurgt ham om et helt idiotisk spørgsmål og det afslørede den. Eik vendte sig om og stod nu og så lidt afventende og så op og ned af Isabella. "Så dum er en robot fanme ikke....." Han viste en ting om robotter og det var at de var bedøvende ligeglade med hvem folk var eller hvor de kom fra, især fordi at denne robot ikke kunne have nogen mission angående ham! Det at han havde kommet her ned var et rent tilfælde og ingen ville kunne vide det! Eik tog et skridt frem imod robotten, "En robot der har humor og vil vide hvem jeg er.... hvad fanden"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    16/2/2015, 19:31

Isabella lænede sig lidt på det ene ben, så hun kunne se på billedet. Kønt jakkesæt. Søde piger. Isabella måtte indrømme at hun havde lidt mere sympati, nu hvor hun bliv konfronteret med billeder af børn, og når manden var mere end blot en beskidt hjemløs mand, som var nem at dehumanisere.

Men isabella havde ikke tid, til at tænke yderligere over det. Fordi manden brugte sine to hjerneceller, og kom til en rationel konklusion - Isabella måtte indrømme, at hun var imponeret - hun havde nemlig ikke set tossen i gasmaske, som særlig observant.

"Well. Med det hoved på dine skuldre, skal du nok nå, at blive verdens første lig besudler, med en nobelpris på sit Cv."

Isabella havde ikke noget mod han havde regnet det ud. Tillykke til ham. whatever. De ville nok aldrig ses mere igen, når hun eller han, valgte at forlade kloarken.

"Men hvem er du?"

Hun så kort hen på nogen af de hjemløse, inden hun igen rettet blikket mod manden, og trak på skuldrene. "jeg er Isabella. Slave for Hr Dust." hun tænkte at hvis han skulle sige hvem han var, så kunne hun vel godt spille bold. Det var kun retfærdigt.

Tilbage til toppen Go down
Eik
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant Menneske
Navn. : Eik, Ikke andet end Eik
Alder : 23 År
Evner/Classes. : Healende blod/ Kan få sine lemmer til at vokse ud igen.
Bosted : Intet fast.
Slaver. : Det har jeg ikke brug for ligeeee.... Nogensinde?
Evt. bemærkninger. : Jeg er alene.
Antal indlæg : 54
Reputation : 0
Join date : 10/02/15

IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    16/2/2015, 21:16

Den hjemløse havde engang haft et hjem, en familie, folk der elskede ham. Og som en sørgelig typisk historie havde bussiness manden endt her. Imellem andre bumser og sørgelige eksistenser. Eik havde været tæt på at trække sit våben for at høre hvad hun egentlig var, hvem hun var og hvad hun lavede her. Men, som et lyn fra en blå himmel, åbnede maskinen (isabellla) sig for ham. Roste ham ligefrem? Havde han ikke haft maske på ville hun kunne havde set et forvirret og noget forbavset ansigts udtryk. Han havde dog ingen ord der lige skulle besvare det som hun sagde. Han havde ikke forventet at det skulle være så let.

Hun spurgte igen i en mere direkte form af hvem han egentligt var, han skulle til at tale, men blev afbrudt. Hun præsenterede sig selv først. Hvilket også havde været den eneste nøgle til at han muligvis ville fortælle ham han var. Ikke fordi at han overhoved var speciel eller betød noget for nogen, men hans navn var det eneste dyrebare for ham som han som sådan havde tilbage fra sin mor og familie.

En lidt rusten stemme gik igennem masken. "Slave for Hr Dust???2 han holdte en kort pause. Han glemte at verdenen inden for byens rammer osv... også omhandlede slaver. Han var blevet lige forbavset hver gang han havde hørt dette, men han måtte snart lære det. Ensomheden der hvor han normalt opholdte sig fik ham til at glemme sådan nogle triste ting som slaver.

Han Blev på sit sted, han viste ikke hvilket ben der skulle ståes på, tilsidst svarede han dog. "Jeg er Eik" Det var det eneste han kunne svare hende. Han var bare Eik og intet andet. Ikke engang et efternavn havde han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    17/2/2015, 06:16

Isabella rodet lidt rundt på den afdøde mand, med hendes fod, fordi det gjorde det nemmere at dehumanisere ham, og på den måde underbevidst fik det bedre af at have gjort ham noget.
Til sidste trak hun lidt på skuldren, for at vedligeholde sin følelseskolde facade, og stoppet med at træde på han skuldre.
Hun kigget op på pistol slyngeren, da han bliv overrasket over hendes slave titel. Hun kigget bare væk, og stirret på noget andet, for at ignorerer hans respons.
Isabella havde selv været slaveejer, faktisk slavesælger, faktisk ejer af en slavesælger organisation. Så på en måde var det poetisk retfærdighed.
Hun havde for meget stolthed til at gide snakke om hendes trældom, men hun havde ligesom brug for at sige det, fordi hvis Dust fandt ud af, hun ikke havde sagt det, så vidste hun ikke hvad han ville gøre, så hun måtte hellere sige det, så han ikke gjorde noget ondskabsfuldt. Men hun gad ikke have en samtale om det, fordi det ville bare være værdighedsnedsættende.

"Eik" Hun gentog mandens navn, som en del af anerkendende kommunikation, for at vise hun havde hørt det. "Hvad laver du enlig hernede? Du kan umuligt bor her, fordi de afskum hernede har ikke råd til hverken våben, eller gasmasker. Så hvad laver du hernede?"

Isabella så lidt missundeligt på mandens pistol. Hun kunne godt lide tanken om at have et skyde våben. Hun havde våben installeret i robot kroppen, men der var noget psykisk attraktivt, ved at have et våben i hånden.
men heldigvis kunne man ikke se hun havde et missundeligt blik, fordi siden hendes øjne urørlige, og ikke var organiske, kunne man bogstavligt ikke se følelser eller hentydninger i dem, fordi de ikke bevæget sig, eller kunne forandre sig.
Tilbage til toppen Go down
Eik
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant Menneske
Navn. : Eik, Ikke andet end Eik
Alder : 23 År
Evner/Classes. : Healende blod/ Kan få sine lemmer til at vokse ud igen.
Bosted : Intet fast.
Slaver. : Det har jeg ikke brug for ligeeee.... Nogensinde?
Evt. bemærkninger. : Jeg er alene.
Antal indlæg : 54
Reputation : 0
Join date : 10/02/15

IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    20/2/2015, 19:07

Eik rømmede sig og var begyndt at trække sig tilbage, han havde ikke mere at gøre i denne del af kloarkerne. Men Robotten eller rettere Cyborg'en? Ville åbenbart snakke? Så der var virkelig en person eller personlighed bag alt det metal som udviste han, hun , den, dets krop? Han forventede at det var en kvinde efter det at hun kaldte sig Isabella og at robotten var bygget efter feminine strukture.

Hans navn blev gentaget og det fik at ham til at nikke meget svagt imens han gik imod rørende der førte ham væk fra pladsen her. Dog stoppede han op og vendte sig imod Isabella da hun spurgte ham. "Lad os sige at jeg ikke er herfra og steder som deroppe" Eik pegede med en tommel op i beton loftet, " er ikke steder jeg er velkommenen eller ønsket. " Det var sandt.

Gik han hvor der var andre mennesker og folk skulle han gå med sine briller og eventuelt huer der skjulte hans udseende da han ikke var som dem... *host* som andre mennesker, han var hvad han var og det var ikke velkommen i ' ' normale ' ' menneskers samfund.

En mutant, noget som tog hårdt på ham. Men bag hans gasmaske var han som enhver anden ung fyr på 23 år. Derfor var han altid i områder hvor folk lod ham være som i kloarken. Eller denne gang var han her nede fordi at der netop var nogle som havde jagtet ham her ned. Han ville være alene her nede, troede han da.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    25/2/2015, 16:12

Isabella lyttede. Han mindede hende om sin bror, Tristan. Hun vidste enlig ikke præcist hvilke aspekter af mandens personlighed, eller adfærd, som fik hende til at tænke på Tristan.
Hun savnet sin bror. Hun havde godt nok kun set ham en gang, i hele sit liv. Men i denne tid af hendes eksistens, hvor intet var familiært, og hele hendes sociale status var vendt på hoved, kunne hun godt bruge lidt dialog med folk, hun kunne stole på. Og Tristan var jo hendes bror, hvilket gav hende et bånd til ham, som var stærkere end diverse typiske relationer, som man havde til folk.

Hun lod en af sine fingrespidser glide ind i en nabofinger, for at minde hende selv, om at være mentalt tilstede. Så hun ikke glid ind i tanker og minder, om bedre tider. Men derimod holdt sine ben solidt placeret i virkeligheden - hvor nedgraderende, og trist, den end var.

Det er utroligt at man skal falde fra toppen af verden, for at se bunden. Hun havde sjældent perspektiveret til den slags smerte, og fordærvelse, som hun havde skabt som Isabelle Dé Minion Cambel.
Men som hun nu selv følte, som slavetøsen Isabella.
Hun var på en måde lidt forbløffet, at efter de mange år, hvor facade, og psykisk selvkontrol, var hendes privioteter, havde hun ikke set den lidelse under hendes fodsåler.
Men nu hvor hun havde fået en ny synsvinkel, var hun begyndt at se den slags ting, som Camille havde kæmpet for at opnå.

Men nok om det. Manden foran hende, snakket. Så hun valgte at høre efter. "Hvorfor ikke? er de andre børn, ikke så glade for dit darth vader kostume?" Hun prøvede at udvise lidt flabethed, med sin ansigts memik, men viste sig at være svært at få sit stålfjæs til at gide vise følelser, så hun gav op.
Hun kiggede kort i retningen af mandens pistol, og bliv lidt nysgerrig "Hvordan anskaffer man sig et våben, hvis man holder sig fra samfundet, som du gør?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Of use, to me. - Eik    

Tilbage til toppen Go down
 
Of use, to me. - Eik
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Kloakkerne-
Gå til: