IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Temperature Rising - Auriel & Nochi

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 12:43


Damn...the heat was on !
Dampen hang tykt og uflytbar i det lille badeværelse, efter hendes brusebad.
Det så ud til mest af alt at bære præg af at være en sauna.
Hun havde dog slået de to vinduer op, så de hvide jalousi låger nu stod åbne og bød sol og en svag brise fri adgang, men lidet hjalp det.
Det så ud til at være endnu en brand hed dag, på en årstid der burde være højsæson for strik trøjer og langestøvler. Nu stod hun igen her, imens sol og temperatur stod højt udenfor- og var hoppet i en babyblå nederdel og en hvid top.
De var ingen planer om at jage i dag, det eneste hun skulle var.....at finde nogle svar på hvad pokker der dog var sket.
Hun havde regnet så meget ud , at Roselia havde været på spil.
På Mobilen havde hun fundet en besked der var afsendt temmelig sent, til Auriel.
Men om han nogensinde var dukket op, anede hun ikke.
Hendes hukommelse var eet stort sort hul, og det eneste hun kunne udlede af det lille hotel værelse var, at der var temmeligt rodet....overalt.
Så enten havde der været tumult eller grundig hygge.
Selvfølgelig gik hendes bud på det første.
Derfor blev hun ikke forundret over at kunne konstaterer op til flere skrammer og bruises , all over . Auvs...nigen havde vist haft en rough night.
Gud hvor hun ville give sin højre arm, for at få Roselia ud , få hende væk for good.

Klokken var omkring 13 og Las Vegas var så småt ved at ryste søvnen ud af sine fjer, og vågne.
Hun ville gribe sin taske og fiske mobilen frem for ottende gang, siden hun var vågnet.Nope ingen besked.
Mobil og ipad i updateret tidssvarende udgave, blev lagt forsvarligt ned i tasken.
Hun ville gå nedenunder og finde noget kaffe og morgenmad. Måske nogle ÆG !
Årh gud hun trængte til kaffe! Og så ville hun tjekke ud hvad der ellers rørte sig i byen, se nogle nyheder. Med en følelse af der var et eller andet som hun burde kunne huske! forlod Millicent James , det lille hotel værelse i en sæbesky af friskhed og det fugtige hår, ophapset på hovedet- for at lade brisens kølige kærtegn få mere legeplads på nakke , hals og skuldre.
På den lille diner, trådte hun ind og vinkede høfligt til tjeneren.
Uden at give omgivelserne yderliger opmærksomhed, udsete hun sig en lille boks, og tog plads på det røde karakteristiske lille læder arrangement.
" Kaffe...kan jeg få en kaffe til at starte med " kaldte hun en smule utålmodigt. Det var nok varmen der var skyldig i dette.


Sidst rettet af Millicent 14/5/2015, 20:09, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 14:07

Det var ulideligt. Den bagende sol havde kastet sin ubarmhjertige forbandelse over Las Vegas, og byen var badet i brændende lys. Det gjorde byen dvask og doven. Folk holdt sig gerne inden døre eller i skyggen, hvilket næsten lagde de højbelyste gader øde.
Igennem de støvede ruder på et lille nusset hotelværelse, trængte solen også igennem. Lange striber af lys kastede sig hen over trægulvet og igennem lokalet, hvilket fremhævede det lette lag støv der legede i luften.

Det var efterhånden mange timer siden at de første par stråler, havde kæmpet deres vej fra horisonten og over hvide lagner for at irritere hans øjne. Lidt søvnigt længdes han efter nattens mørke og kølighed, for denne nat havde bestemt ikke været gavmild hvad søvn angik. Aftenen i forvejen virkede sløret og utydelig, hvilket ikke en gang skyldes alkohol, for det havde han for en gangs skyld holdt sig fra. Det hele virkede bare urealistisk, som taget ud af en actionfilm.
En bar var brudt i flammer på grund af et dusørjægerangreb. En bar som han tilfældigvis havde været så heldig at befinde sig i. Det ’held’ havde kun tilsmilet ham, fordi en hvis lille dame havde haft brug for hjælp og sendt en sms. Det hele var blevet efterfulgt af en eksplosion, en næsten døende dæmon, og en hysterisk Roselia.
Auriel brummede utilfredst, da han fik taget sig sammen til at rulle ud af sengen. Ikke ligefrem den måde han foretrak at bruge sine aftener. Nå, men han var da lykkedes i at få Roselia til at gå i seng, inden hun gjorde mere skade. Mere eller mindre frivilligt.

Langsomt var værelset ved at forvandle sig til en sauna. Den manglende airkondition og de store ruder ud til dagen var ikke en god cocktail for at holde varmen skak. Han var mildest talt overophedet, og var der noget som ikke hjalp på morgenhumøret, så var det at føle sig som et kogt ÆG.
Måske var det helt fint, at han den forrige aften havde været for nærig til at betale for et af de der luksuriøse hotelværelse med varmt vand i hanerne, for det kølige vand der strømmede ud af brusehovedet var mere end forfriskende. Var han heldig, ville den friske fornemmelse holde i mere end 10 minutter ude i varmen.
Dagen i forvejen havde efterladt lidt skrammer, ville Auriel opdage, da hans spejlbillede stirrede tilbage på ham igennem glasset efter en hurtig barbering. Det havde mest været på armene, som var brugt til at tage fra med, at der havde været sår at se, men også på den ene side af panden og den ene kind, var små flænger dukket op. Det meste af det var småt og overfladisk, men en enkelt rift over øjenbrynet, havde han tilladt sig at beklæde med et lille plaster, for at være sikker på at det ikke begyndte at bløde.

Ikke mange minutter senere, ville døren ud til den virkelige verden åbne sig, og på trods af solens tyranni, så virkede luften forfriskende i sammenligning med det indelukkede hotelværelse. Iklædt en lysegrå t-shirt og et par jeans, ville Auriel misse op imod solen med de gyldne øjne.
Varmen imod huden og den tørre fornemmelse mindede ham om et sted i hans liv, der for længst var passeret.
Ude på gaden havde få folk taget chancen og bevæget sig udenfor. De virkede alle til at have et sted de burde være, og vrimlen af folk kom og gik med målrettede skridt.
For ca 12 gang den dag, ville Auriel fiske sin telefon frem og bare kigge på displayet. Burde han ringe? Hun havde været ret fuld, og Roselia havde været ret meget oppe at køre, men… Hun var jo kommet hjem, så det hele var sikkert fint. Telefonen blev sænket igen, sekundet før han hævede den op igen. For fanden da også! Før han kunne nå at lade sig selv fortryde, var der trykket på kontakten ’Millicent’, og den velkendte lyd af ’biiiip’ …. ’biiiip’ indikerede at der var ved at blive ringet op.

Kom der intet svar i den anden ende, ville han lægge på igen, og lægge telefonen tilbage i lommen, tog hun derimod telefonen, ville der være et par sekunders stilhed, hvor Auriels hoved ville arbejde lidt på, hvad man lige sagde i sådan en situation.
”Hey.. Det er mig. Jeg ringer bare at høre om.. øhm.. Har tømmermændene slået dig ihjel endnu?” Ah den bedste måde at starte en samtale på. At lede den over på hendes uundgåelige tømmermænd.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 15:36

Heldig var hun at dagens tjener var i et vældigt fint humør , og slet intet havde imod en lidt bossy ung dame.
" Så gerne miss, den er allerede på vej frisk fra kværnen" råbte han jovialt tilbage, og lod to fingre flugte den strittende krølle hans mustache endte ud i.
Selv om maven var facon som en tønde og ansigtet al for rundt, var han alligevel en velholdt mand, kunne man se på lang afstand. Millicent skød ham til omkring de halvtreds , give and take, og han fik hende til at tænke og længes lidt efter sin far.
" hey...du har vel ikke også et par aspirin....til at jage en hovedpine væk?" Bad hun Høfligt, og fik et klap på toppen af hovedet.." Jo- coming right up" for,od han bordet med.
Tænk at have bare noget der kunne minde om en normal familie, hvis der ellers levede sådanne i denne her verden, rystede hun med et skævt smil, på hovedet.
Kaffen var netop serveret og Millicent havde takket venligt og bestilt en grovbolle med salat og skinke, da hendes mobil gav lyd.
im loving angles insteaaaaad sang den, lige til hun med et kæmpe smil, fik besvaret opkaldet med et ..."Velkommen til herre brasilian wax, de skal have en tid ?"
der var så liiiidt stille et par sekunder, og så havde han vist fanget at han HAVDE ringet rigtigt...
Hun lyttede , glad over at høre Auriels stemme, det var ikke just hverdagskost, for den blonde jæger.
Så var det hendes tur til at tie i nogle lange sekunder!
Om hun havde tømmermænd? Så Auriel HAVDE deltaget! Mon han vidste det var Roselia og ikke Millicent han havde hængt ud med ? Kunne han mon forklare hende lidt om alle skræmmerne? Hun så ned på sin arm og de ridsede knæ.
Måske skulle hun bare play it cool, for now? Ja, det var nok smartest.

" Auriel...hej...jo tak, jeg har det da helt fint. Tømmermænd? Naaaa jeg sidder faktisk lige på...en diner og får lidt kaffe " gav hun den som frisk og uden en bekymring i verden, til den høje mørke stemme afbrød.." miss...her er dine aspiriner. håber de hjælper på hovedpinen !"

" eeeh...tak" peb Millicent og fingerede et hosteanfald.
" såååå hvordan går det med dig ?" Prøvede hun forsigtigt at trække noget info ud, anything der kunne udfylde de store sorte huller.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 16:31

Hun var da åhhh så sjov, bed han i sig imens øjnene et kort sekund var vendt imod himlen. Havde der bare været lidt mere brasiliansk accent henover, havde han måske hoppet på den, men i en tid hvor mobilnumre havde kontakter, så man var sikker på ikke at ringe forkert, var succesraten på sådan en prank bare nede på omkring 5%
Auriel besluttede bare helt at ignorere joken, hun var okay, og det var nok for nu.

Da hun fortsatte, ville han spejde lidt omkring. Der var ingen Dinners han kunne se herfra, men hendes hotel lå også et par gader væk, og han var ret sikker på at der havde ligget en klassisk amerikansk en næsten lige nedenfor.
En mørk herrestemme kunne tydeligt høres i røret sekundet efter at hun havde forsøgt at lyde frisk. Afsløret big time. På irriterende hvis, kunne han mærke et rigtig åndssvagt smil komme frem på sine læber. ”Overbevisende.” Ville hun sikkert kunne høre smilet i hans stemme.
Først langsomt, så med lidt mere målrettede skridt, ville hans ben begynde at bære ham hen af gaden, og en lidt ubehagelig tanke slog ned i ham. Han var ikke helt sikker på om det var Millicent eller Roselia han havde i røret. Det var svært at bedømme over telefonen, men en stor del af ham hælede til Millicent. Så var spørgsmålet bare, hvor meget huskede Millicent fra Roselias aften?

”Jeg har det fint. Lidt forslået, men det er der vel intet at sige til. Mit hoved har det helt sikkert bedre end dit.” Det sidste fik igen et drillende smil frem, bare for at tvære det med hovedpinepillerne lidt ud. Kunne hun ikke huske noget fra aftenen før, ville hun nok ikke ane hvad han snakkede om, men det var der vel råd for at forklare.

”Den Dinner. Er det den nedenfor dit hotel?” Han kunne næsten se hotellet nu. Hotellet hvor han var blevet nød til næsten at bære Roselia op for at få hende hjem i seng, i stedet for videre i byen, hvor hun havde store planer om at samle lumre mænd op. Ja det var da også lige før hun havde hevet receptionisten med sig op ad trapperne, men den katastrofe var heldigvis blevet afværget.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 16:54

Klart pillerne skulle ankomme lige dér. Det kunne hun jo ikke snakke sig ud af.
Millicent rynkede utilfredst på næsen.
Nu vidste han hun var total kvæstet.
Men Auriel fangede hendes interesse og afledte hendes små forfængelige behov for at være overskudsagtig, nær Ham.
- og pludselig ville hun gerne tale længere med ham, og høre hvad der dog var sket.
" Det glæder mig du er okay....det var da også noget...uheldigt...med dét med skrammerne, hvad tænker du egenlig om det ?" Fiskede hun lidt rundt, og så måtte så se om han ville spytte ud.

Hendes øjne gled igen over den lyse hud, der var noget medtaget.
Det lignede hun havde rullet over en asfalt bane! Det var ihvertfald ikke de typiske mærker fra når hun ind i mellem forsøgte sig på sit skateboard, de sad anderledes.
" Mmm...jo , lige til højre for hotellet. Er du da i nærheden ?" En nomade fyr som Auriel blev vist aldrig længe samme sted, og Millicent havde en ide om at uanset hvad man prøvede at lime ham fast med, ville han smutte alligevel.
Så tanken om han var i nærheden fik hende til at rette sig lidt op i sædet, og ranke ryggen. Hun greb ud efter kaffe og trak den til sig. Pustede ned på den, og tog en slurk." Aarghh damn hot coffe " klagede hun ned i mobilen , og tørrede det creamene skum af sin overlæbe, med et strøg af pegefingeren.
" Sååå....misforstå nu ikke dette, men ....var vi sammen i aftes ?"

Hun lave et håndtegn til tjeneren, der så på hende...alt var okay ! Og så pegede hun ned på kaffen og mimede 'varm!' Hvortil han brummede at det var da vel nok en overraskelse, og svingede så sit viskestykke over skulderen, for at gøre en roulade klar med friske bær ovenpå.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 17:21

Kunne hun huske det, eller fiskede hun bare nu. ”Det var… surrealistisk. ” Blev hans svar, og rettede det ind imod hende. ”Hvad med dig?” Så blev hun da nød til enten at være en exceptionel god løgner, eller bare sige hun ikke kunne huske det, hvis landet lå sådan. Det ville alligevel være underholdene. Alt det han kunne nå at bilde hende ind om den foregående aften – og klokken var kun 13!

Nej, men kunne ikke sige at Auriel var god til at binde sig ét sted. Han elskede det overfladiske ved at bevæge sig rundt. Der var ingen bånd eller følelser der kom i klemme, hvis man bare bevægede sig hurtigt nok. Det eneste sted han havde bundet sig til, var bilen, og den kunne heldigvis flyttes omkring efter behov.
”Sådan da.” Trak han på skulderen ubevidst – det var jo ikke fordi hun kunne se det. Hvad han derimod kunne se, var den lille amerikanske med store røde bogstaver der formede ordene ’Pablos Dinner’ i vinduet. Og sørme om det ikke lå lige til højre for hotellet.

Egentlig kunne han godt lide hendes stemme over telefonen. Der var en sikkerhed i at hun ikke fysisk var til stede. En distance, som ikke legede med hans hoved på samme måde som den fysiske nærhed. Alligevel fangede han sig selv i at sætte kurs imod dinneren. Lige som hans hånd ramte døren, fortsatte hendes stemme, og han måtte rynke et bryn. Mente hun sammen, eller sammen sammen?
”… kan du overhovedet huske noget fra i går?” Kom det så efter nogle sekunders tøven, og døren blev skubbet op, hvilket udløste en lille ’ding’ fra en gammeldags klokke ovenover døren. Tjeneren i baren vente sig rundt for at hilse med et muntert vink.

Hans blik ville køre rundt i cafeen indtil det ramte hende, den eneste gæst derinde lige nu. Auriel måtte minde sig selv om hvorfor det lige var, at han havde valgt at opsøge hende, i stedet for at holde sig til den sikre distance over telefonen, og kom fra til at han ikke havde nogen ide.
Som altid var hun betagende smuk, specielt i den skarpe lys fra verdenen udenfor. Det dansede i hendes hår, som formede en gylden glorie om to indlurende blå øjne.
1 sekund, så 2, før hans fødder adlød igen, og ville bevæge sig hen imod hende, for at lade ham sætte sig ned overfor. Telefonen blev langsomt fjernet fra øret og lagt på.

”Hey”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   11/2/2015, 21:59


" Surrealistisk" gengav hun hans ord og langsomt løsnede hun sine fingre omkring kruset og flyttede lidt uroligt på sig, lænede sig bagud mod det kølige læder ryglæn.
Om det skulle frem hvor blank hun var, hvor mange timers sorte sider hun nu havde fældet ned, herskede der stor tvivl om. Det var slemt nok at Roselia kendte til alle Millicents tanker og følelser, men det gjorde Millicent utrolig udsat at hun absolut INTET anede om hvad Roselia rendte rundt og fortog sig, når hun var på gæste visit. Hun måtte bare se at huske at få tilstrækkeligt med alkohol, så det ikke skete mere.

" okaaaay..ja, jeg er så stort set lige stået op, og er smuttet ned for kaffe" små snakkede hun løs, for ubevidst at få ham til at blive lidt længere.
Millicent borede ikke i hans 'sådan da' for havde han ønsket at uddybe, forventede hun det var sket. Så hun forsøgte istedet at trække samtalen lidt ud. Fakta reklamen havde ikke levet forgæves, og hun ville så gerne have han blev i røret fem minutter længere, Hun kendte den halvtomme følelse der opstod , når han lukkede samtalen ned, og hun bare fik det ensomme biip biip i retur.
Millicent kom derfor også ind på den lille kat med killinger, der havde set lidt weird ud, foran det lille hotel. Helt klart muteret ! Den var skræmmende- og helt uden for kontekst i samtalen var det også.

Måske var det derfor der faldt en afbrydelse , da Auriel standsede hendes kattesnak , og ville vide om hun overhovede kunne huske noget fra aftenen?
Argh altså- lidt unfair at spørge så direkte.
Et langtrukkent suk kunne høres og hun næsten vred sig fysisk , da hun følte sig forpligtet til at tilstå..." intet!..... Åh gud Auriel , jeg er helt blank" havde hun lige sagt da døren blev åbnet og hendes øjne fandt....HAM.
Hun fortrød øjblikkeligt....ALDRIG skulle hun havde afsløret det, aldrig have fortalt hun ikke huskede om hun så var blevet kørt over!

Desuden åd hun ham nærmest med sine øjne.
Det vil sige, indtil han lagde sin mobil væk, og hun blev vækket op og fokuserede på en servietholder , med et black and White tryk af Marilyn Monroe på.
Sidste hun havde set Auriel, var på et hotel.
Det var den aften de havde tilbragt sammen her i byen, spillet og gamblet og enda deltaget i et quiz show. Hun havde kysset ham- eller HAN havde kysset hende. Både under showt, men også senere...mere privat. Det var de sidste minder hun egenlig havde , og dette gav hende en fin sommerlig nuance til kinderne.

" Heeey" hilste hun tilbage og gav et kikset smil.
" der er vist kun ledigt her, såååå" sagde hun og slog ud med hånden ved sædet overfor sig.
Oppe i bare himlede tjeneren med øjnene over den bemærkning, da der var så tomt så det nærmest var pinligt for forretningen.
Han skar et par roulade stykker ud, og dryssede med gavmild hånd de assorterede bær hen over, sammen med en klat flødeskum.

Auriel havde sandelig også fået nogle knubs, og især plastret ved hans øje gav anledning til spekulation.
Hun pegede på samme sted , i eget ansigt og duppede med en finger der...
" Hvad...er det? " hun strakte begge sine arme ud og holdte dem mod ham..
" Hvad er der sket med os ?" Hans arme lignede til forveksling..
Måske havde han enda flere sår , hvilke betød at hun havde været....bedre ? Strakt følte hun en lille smule kampgejst returnere!.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 00:16

Auriel kørte sin frie hånd igennem det mørke hår, som solen efterhånden havde fået varmet godt op. De slidte sten fra fortovet gengav solens stråler og fik gaden til næsten at se lysende ud. Ikke ulig ørkenens brændvarme sand, som stædigt blev ved med at finde vej ind i hans tanker.
Millicents mutant-kattesnak var gledet lidt i baggrunden, og Auriel følte sig pludselig meget ør og dehydreret. Hvor var han? En afbefolket gade i Las Vegas på en varm dag, eller.. den tørre egyptiske ørken? Den frie hånd ville hvile lidt panden. For fanden. Det var på disse tidspunkter. Disse tidspunkter, hvor den fysiske ubehag af fortiden tog over, at ubehagelige tanker kunne lege rundt i hans hoved. Nogle gange kunne han overveje, om han virkelig var død i den ørken for så mange år siden, og om det liv der havde formet sig omkring ham. Vladimir… Fremtiden.. Om det hele bare var et produkt af hans underbevidsthed i de døende sekunder der trak ud for evigt.

Havde de været sammen i går? Hendes stemme trak ham ud til virkeligheden igen, og han missede lidt med øjnene, da han igen stod på den affolkede gade i Las Vegas. Han måtte indenfor, og som han fik svaret, og spurgt om hun overhovedet kunne huske noget, ændrede omgivelserne sig til den lille hyggeligt dekorerede Dinner.
Et lille smil blev tvunget frem, da han satte kursen ned imod Millicent. Millicent.. Hun var en af de ting der konstant mindede ham om at alt dette ikke kunne være en vrangforestilling, selvom det i hans hoved virkede ret surrealistisk overhovedet at kende en pige som hende. Hans underbevidsthed havde simpelt ikke nok kreativitet til at kunne forme hendes sind og udtryk. Farverne i hendes kinder og lysene i hendes øjne. Det var et under han aldrig ville kunne give sig selv noget credit for.

”Ja her er lidt proppet ikke?” Ville han sætte sig ned, og vende sig for at bede om en kaffe fra hvem han regnede med var Pablo fra skiltet.
Ubevidst rakte han op og ville tage sig selv til plasteret, som hun havde spurgt til. Ah, ja. Hun kunne ikke huske noget fra i går.
”Ha, du kommer til at tro at jeg tager pis på dig..” Blev der rystet på hovedet, og det var næsten til at le af, da han fortsatte. ”kan du huske den lidt lumre bar du havde fået placeret dig selv på, inden Roselia tog over? Yeah, der var en brænd.. Så var der en eksplosion. ” Lidt halvhjertet fik han set ned af sine arme, som stadig havde lidt flænger hist og her, heldigvis var det kun lidt skrabesår. ”Og ja, du landede på mig” Hans tone ville drille hende lidt ved det sidste. Egentlig kunne han ikke huske mange detaljer fra eksplosionen. Det gjorde adrenalin åbenbart ved end hoved.

Hans øjne havde leget lidt ud af de pudsede ruder, inden de rettede sig op på hende igen, og det gik op for ham, at det var Roselia han havde set sidst. Det betød at sidste gang han havde set Millicent var… oh… Lige pludselig var hans hoved helt tomt for ord. Hvad skulle han sige? Var det akavet, hvis han ikke sagde noget? Det var jo ikke fordi han var kommet op med en løsning på hvad det præcis var der var sket, sidst de var sammen. Kysseriet.. Havde det bare været noget de havde gjort, fordi der havde været lidt promiller i blodet og stemningen var til det? Han vred sig lidt, og håbede ikke hun ville lægge mærke til det.
”Så… Det er godt at se dig igen. Ikke Roselia delen, mener jeg.” Kom han alt andet end elegant over det, og ville vende sig lidt i sit sæde, for at se om den kaffe var på vej, for det tog da FOREVER.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 08:38

Intetanende om hvordan fortiden og dens dramatik tog sin tørn på Auriel, tog Millicent sig bare af det rent overfladiske ydre. At se ham igen vækkede glæde, men hans tilstedeværelse vakte altid opsigt. Som om de levende øjne og hans sprælske smil ikke var alt rigeligt, så have Auriel den der heftige aura ....ærkeengleauraen ,om hun meget belejligt forsøgt hænge alt op på.
Hun søgte tilbage i hukommelsen, men kunne ikke huske at nogen fyr nogensinde havde spejdet hendes hoved af led , ikke på den her måde.

Hun fulgte hans finger, der gled over det lille plaster.
" Mmm jeg husker den godt, nice place" lød det ironisk.
Det var stort set det sidste hun huskede...og så sms til Auriel, så var hun 'væk'.
Hun var ALDRIG gået ind sådan et sted alene, havde det ikke været fordi Roselia lurede i krogene og Millicent havde kæmpet desperat for at ændre på den manglende alkohol- for at holde Roselia nede. Derfor var der ikke råd til bekymringerne over barens stil og kundekreds- hun måtte bare se og få noget indenbords. Og det havde alligevel vist sig too little too late, så det ud til.

" Oh...en eksplotion ? Var det før eller efter supermand blev ramt af kryptonit ?" Himlede hun med øjnene. Der måtte da være en mere ligetil forklaring, måske en barfight ?
Hun skævede ned på deres arme. Det kunne nu ellers godt ligne skræmmer der var opstået sådan , så hun opgav sin modstand for nu. Sådan da ..

" Landede på dig ? Come on....det var vel et forsøg på at beskytte dig at jeg kastede mig over dig ?" flakkede et grin kort , før hun strøg en finger over sin overlæbe, imens tankerne rullede afsted inden i, og hun fik tænkt nogle af dem højt...

" Så du kom altså !... Jeg sms til dig " smilede hun . Det føltes ...rart at han ikke bare havde ignoreret beskeden.
Millicent kunne se Pedro nærme sig med Auriels kaffe OG to stykker kage.
Han så ud til at have svedt ud at Millicent havde bestilt sandwich med kylling.
" Yeah...godt at se dig også og tak....fordi du tog min sms alvorligt " nåede hun at sige, før Pedre stod helt ved bordet og serverede sin kaffe , for Auriel.

" Kunne i ikke være søde at bedømme den her ? Det er min hjemmelavet roulade som jeg skal have med i en bage dyst" den mørke stemme have et forlegent islæt og han nuldrede sit overskæg og lo lidt nervøst. Ikke alle synes det var cool at mænd gik op i sådanne ting. Med Pedro var bestemt IKKE homoseksuel ! Hans bage interesse var udelukkende i foretningsøjemed....og den gang med John havde været en one timer, og det havde det sådan set også været med Chris og Stanly.....og Hank, sååå.
Pedro satte de små dessert tallerkener fra sig, med et uklart udtryk i øjnene og mumlede et velbekommen til hans gæster, før han skyndte sig tilbage til baren.
Han skævede ned til dem..men det var KUN for at se deres reaktion på kage, IKKE for at se nærmere på fyren med den dragende aura. SLET ikke.
Selv om han nu mindede lidt om Hank.

Millicent stak lidt til rouladen med sin gaffel, men fik ikke taget en bid af den, før hun lagde gaflen fra sig og så op på Auriel.
" ...så nogen sprængte bare i luften og vi var uheldige at være der på et forkert tidspunkt.
Og så smuttede jeg hjem ?" Fiskede hun og bad til de høje magter om det forholdte sig sådan.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 10:20

”Ja, du forstår virkelig at vælge dem.” Fik hun til baren, som sandelig ikke havde været for de ømskindede. Han huskede svagt et par fyre, som var blevet båret ud efter et slagsmål ca samtidig med at han var ankommet. ”Men Roselia synes at nyde atmosfæren. Danse på bordene og det hele” Mindet om det blonde pige der gav den gas på toppen af baren, var underholdene, selvom det i situationen havde været møgirriterende at skulle få hende ned.

”Oh haha” Himlede han med øjnene. ”Hvis du ikke tror mig, så kan vi vel finde en avis. Jeg kunne ikke forestille mig at de havde udeladt det.” Kort ville han se sig om, men det så ikke ud som om at Dinneren solgte aviser. Egentlig var det forståeligt, at hun ikke med det samme troede på det med eksplosionen. De rolige og stille gader udenfor gav intet tegn på at kaos havde foldet sig ud natten før. En lille familie strøg forbi udenfor, og deres smilende ansigter gav, ligesom gaden, intet tegn på at verden havde været kastet ud i kaos længe nu.

Auriel ville kort le af hendes lille kommentar. ”Ja, for Roselia er jo den personlighed der ville gøre det for mig. Hun hader mig” Okay, det var måske en overdrivelse, men det var ikke ligefrem komplimenter hun havde i tasken, når Roselia lige kiggede forbi. Egentlig var det meget underholdene, for han havde aldrig taget sig af hvad den alternative personlighed synes.

Lidt underbevidst ville han hive ud i halsen på t-shirten og vifte den lidt frem og tilbage, i håb om at få lidt luft ind under. Den kølige atmosfære i cafeen var virkelig at foretrække fra den tørre varme udenfor, selvom den lidt billige belysning indenfor ikke helt kunne måle sig med solens stråler.
Hans øjne ville søge op imod hendes igen. ”Selvfølgelig kom jeg, hvad skulle jeg ellers have gjort?” Blev et øjenbryn lidt drillende løftet. Det gjorde ham lidt syg, at skulle tænke på en forsvarsløs fuld Millicent alene på en bar, og når hun oven i købet selv bad ham hjælp, så var den vidst HELT gal. Han lænede sig diskret forover for at placere albuerne på bordet for dem. ”Det var intet problem. Jeg var tæt på alligevel” Var det at lyve? Han havde ikke været i den anden ene af byen, men hun behøvede vel ikke at vide at han havde løbet byen tynd i øsregnvejr.

I næste øjeblik var kaffen fremme, og Auriel lænede sig tilbage igen, for at gøre plads til at den italienske herre kunne stille hans kaffe og de to desserttallerkner foran dem på bordet. Havde de bestilt kage? Blikket blev rettet op på tjeneren. Altså, han klagede ikke.
”Wow, det ser virkelig godt ud. Selvfølgelig vil vi det.” Det så lækkert ud. Sprød vanilje kage der omkradsede noget der kunne ligne hindbærcreme toppet med et vælg af friske bær. Han havde ikke fået morgenmad endnu, så var der virkelig mirakler til!

Med en glad melodi forsvandt tjeneren tilbage i køkkenet, og efterlod dem alene med den lækre kage. Auriel var ikke langsom til at dyppe sin gaffel ned i kagen, og tage en ordentlig bid, og med en veltilfreds lyd nyde den søde eksplosion af smage i munden.
Hun spurgte til aftenen igen, og han ville se op og lægge sin gaffel fra sig. Muligheder. Hendes minder fra aftenen før var et blank lærred, og han så sin mulighed for at drille hende lidt. Et lidt frustreret udtryk ville fange hans ansigtstræk, imens kagen langsomt ville blive skyllet ned med en tår kaffe. Med koppen stadig i hænderne blev hans hoved lagt lidt på skrå.
”Hvad mener du? Jeg troede du havde overtaget igen efter alt dramaen?” Blev der løjet lidt. Han vidste udmærket at Roselia havde været den tilstedeværende hele tiden. Det var dog interessant at Millicent slet intet kunne huske, og det gav en glimrende mulighed for at få hende lidt ud på tynd is.
”Husker du ikke? Så smuttede vi hjem” Fortsatte Auriel og påtog sig et undrende blik. Kaffen blev igen ført op til læberne i et forsøg på ikke at komme til at le.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 11:14

Argh...vaaaar det nu også helt sandt ? Mon ikke at Auriel var fristet til at drille hende en smule ? Var det hende der sad med alle kortene på hånden, havde hun nok ikke kunne modstå sådan lige at lede ham ned af en usand vej, til stor glæde for hende og forvirring for ham....bare lidt tid.
Millicent fiskede den lille ipad frem , og lagde den på bordet mellem dem.
Den sendte et hologram op, så de begge kunne læse med, efter et par klik.
" damn....det er jo sandt!" Lød det mere eller mindre forundret.
Den lille tvivl var blæst væk fra hende , nu hvor både nyhederne, skrammerne og Auriel påstod det samme. Hun ville jo næsten spise fra hans hånd nu, ihvertfald var der ikke længere grund til at tro han drillede.

"Kan hun ikke lide dig? Måske det er fordi du prøvede at snyde hende til at drikke alkohol ? Det har du selv fortalt mig " hun var nu ganske tilfreds med at Roselia ikke havde sine øjne på Auriel. Hvor akavet ville dét ikke lige være? Og tænk hvor hun kunne snyde !
Med tankerne allerede vækket omkring de misforståelser, blev hun ikke ubetinget vild med Auriel næste information .
Hvad skulle hun nu ? Spille med eller keep it real ?

" mmmmåske var jeg der lige på gæste visit, men jeg er ret sikker på Roselia var der det meste af tiden " løg hun, da Roselia havde været der lige indtil Millicent slog øjnene op i morges. Hun så ned på kagen der på en måde så meget lækker ud, men det var da umuligt at spise...eller...det VAR jo kage , og hun var sulten - så en lille bid blev stoppet i munden og gumlet med velbehag, til han forsatte...

" VI gik hjem? .... Men...jeg håber godt nok du kun fik kaffe !" Begyndte hun til at grine. Måske det var en nervøs reaktion, men faktisk havde hun så sort en humor , at hun kunne se det sjove i det hele.
Hun var...LIDT...tiltrukket af ham,om hun gad det eller ej - dét havde hun måtte indse.Og tænk hvis hun havde misset måske eneste chance for encore, ved at være Roselia- og ikke engang huske det ! Og hvad med ham ? Havde han så triede han kyssede Millicent ? Eller var det dybest set ligemeget for ham, hvem af dem det var , når de ikke skulle samtale ? Haha det var jo total kaos...det var sjovt sålænge det var en TANKE- men nu havde de vel for pokker kun fået....kaffe?
Hvorfor så han så undrende ud ?
Der var no way de havde lavet en 'Augustus' ?!
Hun fik lidt press over den tanken, og tog en bid kage mere,der synes at klistre en smule fast i svælget.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 11:43

”Ah, du har anskaffet dig sådan en. Fancy” Nikkede han, da hun hev den lille ipad op, og begyndte at fiske aviser frem. ’Vegas Times’ skød i vejret, og et par sider inde ville et billede af ødelagt bygning komme til synes. Små flammer og tyk røg stod stadig fra det ene hjørne, og han genkendte det med det samme som baren de havde været på. ”Kaos over mystisk eksplosion natten til torsdag” Læste han højt på siden. Når man så på resterne af bygningen, virkede det utroligt at de var nået ud i ét stykke.
”Jeg tror det var nogle dusørjægere der satte det i gang, for at få fat i en dæmon derinde, men det hele gik så stærkt.” Småsludrede han videre og ville skimte de andre sider kort, men uden at finde noget interessant.

Auriel kom til at le igen. Det var efterhånden længe siden nu, at han første gang havde mødt Roselia, og skulle han være ærlig, havde hans første indskydelse været, at Millicent var skør. Nu var det ligesom fastslået at de var 2 personer.. Og Millicent var stadig skør, men på en mere appellerende måde.
”Det er da længe siden nu! Og man skulle tro hun ville se bort fra det, efter at jeg hev hende ud af en brændende bygning” Ja det skulle man tro, men man vidste aldrig helt hvad Roselia tænkte, og det meste af tiden følte han det som om han var i en magtkamp med hende.

I sit stille sind, ville Auriels smil blive bredere. Som om hun havde været på gæstevisit! Hun havde været helt blank hele aftenen! ”Virkelig? Gæstevisit huh?” Svarede han lidt nervøst og kamuflerede det usynlige smil. En hånd blev hævet for at klø sig lidt på kæben.
Han kunne se det i hendes ansigt. Hun købte den! Hans indre hoppede jublende rundt og havde en fest. Nu skulle hun bare lige have lidt ekstra. Hvordan ville hun reagere? Det var næsten spændene. Han var udmærket klar over at det nok ikke ville starte den store glædeseksplosion, men det næsten panikslagene skær i hendes øjne var for priceless til at stoppe nu.

”Kaffe? Ehh.. Nej det ville jeg nok ikke kalde det” Et nervøst smil blev mesterligt udformet på hans læber. ”Se det her er lidt… akavet” Det var lige før at en grin nåede op til overfladen, men ved at dække munden med sin håndryg forklædte han det som en hosten.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 12:20

Havde hun adgang til erindringerne , ville Millicent have 100 spørgsmål angående dæmonen, 'de' havde forsøgt hjælpe. Dusør jægerne var aldrig en god ting, og hun kunne ikke slippe fri af bekymrende tanker , på Auriels vegne.
En ærkeengel var ligesom i restordre, og så vidt hun havde forstået var der grunde til han havde holdt sig under radar i ...milliarder af år ( var det ikke så gammel han var- næsten ;) ) men efter den lille episode hos Valdimir, var rygterne begyndte at sive . Rygter om ærkeenglen Auriel rørte på sig, og Millicent var ikke sikker på hvad det betød? Hvad skulle man lægge i det ? Men at en dusør jæger ville DØ for at få fingrene i en vask ægte ærkeengel, det måtte være logik for Selv muteret dyr.

" Du hev hende ud af en brændende bygning. Lyder til i har haft lidt af en aften hva " lød det lidt tørt. Hvorfor fik hun følelsen af at Roselia ikke havðe haft så meget imod Auriels selvskab ? Et sidste kig på de devasterende billeder, og hun slukkede for ipaden, efter Auriel havde scannet de øvrige overskrifter.

" Hvis du vidste hvor mange døde dyr jeg har måtte slæbe afsted, for at få fat i den her. Den er fra Occulta !" Beamede hun kort , lidt stolt. Et par af hendes bekendtskabet , fra tiden med General Zolner, havde vist sig loyale og villige til at hjælpe Millicent, så hun var helt fint tilfreds, med at have forbindelser....forbindelser der rakte helt i det legendariske Zone 1.

Hvordan skulle hun lige tackle det?
Hendes tone fik en advarende klang, han havde bare IKKE tænkt sig at sidde der og ...påstå...de havde ...kysset...eller det der var være?
Millicent flyttede på sig,og rettede helt unødvendigt på sommertoppen, uden stropper.

" Hvad mener du lige med det ? ... Hvad vil du helt nøjagtig SÅ kalde det ?" Holdte hun vejret.
Alt fysik aktivitet med ham der gik udover vandskænkning eller kaffebrygningen, ville være en mindre katastrofe ! Det fik jo ikke ...slet ikke.
Helst ville hun forbyde ham at sige noget som helst, men hun behøvede virkelig at vide hvad der var sket- .....han vidste det måske ikke men hun var ikke på piller eller andet prævention. Hun havde ingen kæreste eller uforpligtende sex.Men det vidste hun at Auriel havde. Millicent så bedene på ham...
" SÅ akavet kan det da heller ikke være !" Lød det hjælpeløst, men hans nervøse blik var et dårligt tegn.
Hun ville dø på stedet hvis han haft det going on med Roselia.
Det VAR trodsalt MILLICENTS krop....og ...
Hun tabte sin gaffel, så den faldt fra hendes hånd - og ramte ned i hendes lår . Det fik hende til at jamre..." Auuww.."
* er jeg overhoved ...urørt...mere?* blegnede hun , og stirrede på Auriel, mens hun klemte sine lår instinktivt sammen, og fiskede gaflen op igen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 12:52

Dæmonen som de havde ’reddet’ eller hvad end det var der var sket, ville Auriel ikke kunne fortælle noget om overhovedet, ja bortset fra han havde været en stor en af slagsen. Efter at skårene var fisket ud af hans brystkasse og såret brændt lukket, var han forsvundet så hurtigt som han kom. Hvorfor det lige var ham dusørjægerne havde været efter, blev aldrig klart.
Selvfølgelig skabte det lidt urolige tanker, når dusørjægere rørte på sig SÅ tæt på. Det var ingen hemmelighed at han nok ville kunne inkassere en del kontanter, til den jæger der var heldig at indlevere ham hos deres hovedkvarter, men han havde da trods alt en fordel eller to. De fleste jægere satte sig ikke ind i væsner de troede var uddøde, så langt de fleste jægere ville kunne gå direkte forbi ham, uden nogensinde at tage ham som andet end en almindelig engel.
Kom der nogle lidt mere omhyggelige jægere på banen derimod.. han kunne ikke lide at tænke på det. Specielt fordi han ikke var ret god til at skjule sin tilstedeværelse og aura. Diskret ville hans tommelfinger strejfe bagsiden på hans ring, som stadig sad urokkelig på højre ringefinger.

”Lidt af en aften, ja” Stemte han i, og tog endnu en stor bid af kagen. Han fungerede virkelig ikke ret godt på tom mave, og kage var jo intet at klage over.
”Charmerende billeder du planter i mit hoved der.” Smilede han på hovedet med en lille hovedrysten, da hun fortalte om hvor mange døde dyr der havde finansieret iPaden. Ingen skulle påstå at Millicent James ikke kunne tage vare om sig selv, og Auriel var sikker på at hun ville kunne klare sig over alt, så længe hun havde sin bue med. Det var beundringsværdigt, at hun havde lært at klare sig selv på den måde.

Okay, Millicent var officielt hoppet i med begge ben. Det var fantastisk! Fortvivlelsen i hendes ansigt var synlig, som den spredte sig som et mørke tæppe af panik. Var det nok nu? Argh, lige LIDT mere, kunne hun vel godt tage.
”Hvad jeg vil kalde det?” Gentog han med lidt rynkede bryn. ”Come on, få mig ikke til at sige det højt” blev der hysset lidt, og han ville betragte hendes stille panik et par sekunder mere, inden konklusionen ville komme; stop imens legen er god.
Så langsomt ville det fortrængte smil brede sig som en vifte over hans læber. ”Millicent, du ved godt jeg tager pis på dig, ikke?” Også blev der ellers leet lidt, imens han prøvede at drikke noget af sin kaffe. ”Du skulle have set dit ansigtsudtryk! SÅ slemt ville det da heller ikke have været” Jesus, hun havde jo lignet en, der troede hun havde været sammen med personificeringen af aids.

”Slap af.. Jeg vidste da godt det var Roselia, så hun blev bare lagt i seng, også smuttede jeg igen.” Blev der afsluttet med en lille forklaring og et træk på skulderen.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 13:35


Det var også et sjovt valg af arbejde for hende, hvis man kunne kalde det et valg.
Det var jo noget hun havde fået ind med modermælken og det var en måde...en metode at overleve på. Hun havde lært allerede som barn at lukke af for følelserne , når det kom til byttedyr. Det var kinda Strange , da Millicent ellers var enormt begejstret og havde et hjerte for dyr.

" Er du seriøs?" Stønnede hun og så indtrængende på ham.
" det er da bare løgn !" Mumlede hun . Det var lige før hun også bille vide hvor meget tøj der var røget i farten, eller om de i det mindste havde været så hurtige og FULDE at de ikke havde ulejlighedet sig med det.
Så havde hun da ikke blottet sig...helt så meget.

Auriels smil lyste ansigtet op, og hans øjne spillede drillende mod hendes.
Først dér forstod hun at intet var sket.
" For Fanden da Auriel !" Mumlede hun og pustede en mundfuld ilt tilbage i rummet.
" Dont Scar me Like that " tjattede hun ud efter ham, da han sagde han tog pis på hende.
" om det er SLEMT ? ....iih nej....det er da enhver piges drøm IKKE at være tilstede under hendes første gang " himlede Millicent op, let forhøjet stemmeleje, så Pedro så ned mod dem, med store øjne...og lange øre.
Hun undgik dermed både det fact at hun så havde været sammen med Auriel igen, og hele frygten for ikke at have beskyttet sig ....ved bare at slå det over på den manglende hukommelse.

Hun så over på ham, som hun igen begyndte på sin kage.
Der havde nu alligevel været noget mildt appelerende over tanken om HAN havde været sammen med 'hende'. Det ville jo betyde han faktisk var en smule i teresseret...sort off. Men den lille glød var ikke relevant at puste til, når det nu var ude at hun bare var lagt i seng.
Så var det svage minde om en bellboy der havde al for mange knapper i hans vest, stensikker også bare en drøm.
Hun PLEJEDE altså heller ikke huske spor .

" Nå...men pyha...så vi klarede os altså igennem en opsprunget bar OG Roselia helt uden nogle falske toner .Det lyder godt !
Så du var alt i alt, prinsen på den hvide hest, my knight in shiny amor" Hun kunne smile lidt bredere igen nu hvor hun vidste hun ikke have forført nogen.

Et lille stykke med alvor kom dog frem..
" det var underligt. Jeg kunne mærke hun var på vej, men alkoholen virkede ikke som den skulle. Eller var det for sent jeg fik fat i den, men jeg blev rimeligt fuld, uden at det virkede. Det er forudroligende faktisk. Jeg tror jeg er næd til at finde en måde at styre hende bedre på...eller få finken helt ud . " meddelte hun og blikket løb igen over ham.
" Det forklare hvorfor jeg har monster hovedpine, Og du ikke har "
Kagen var færdiggjort, og man kunne SE Pedro stå og trippe, for at modtage noget feedback , omme bag bardisken._________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 14:05

”Wow, sige det LIDT højere” Fik hun igen, da Auriel fangede Pedro i at stirre ret interesseret hen på dem, hvilket var forståeligt nok. DEN samtale havde han vidst aldrig overhørt i sin Dinner før. ”Men altså se det fra den lyse side – så havde hele det der ’første gangs’ halløj været overstået” Det var egentlig ganske underholdene hvordan mange piger der idealiserede det, for chancerne var at første gang højest sandsynlig ikke blev den store nydelsesoplevelse. Værre var det, hvis de så lige fandt en fyr, som heller ikke havde kastet sig ud i det før, for så var den akavede rutchebane da sat i gang.
På den anden side… Egentlig var nydelsesfaktoren måske ikke det vigtigste de første par gange. Det var en tillidserklæring til hinanden, og en måde at lære hinanden at kende, som var helt speciel.

”Knight in shiny armor, argh, lad os nu ikke smøre tykt på. Du ved vidst bedst af alle, at det ikke er mig.” Svarede han, og kaffekoppen blev ført op til læberne, hvor resterne blev tømt. Mange ting var han blevet kaldt igennem årene, og mange af de ting bundede nok ud i noget reelt. Egoistisk, arrogant, men ’Night in shiny armor’ var ikke en af dem.
Hun havde ligefrem set ham snige sig ud, efter at have været i seng med hendes bedste barndomsveninde, hvilket havde været meget uheldigt.
Alligevel.. Der var noget over Millicent, der fik ham til at ville finde den bedre del af sig selv frem. Være den bedre del, og selvom det stadig ikke kunne måle sig med noget eventyr, så var det bedre end ingenting.

Så småt var kagen forsvundet fra den lille desserttallerkenen, og snakken var snævret ind på Roselia. Auriel havde foldet hænderne under hagen for at hvile hovedet på dem. Der var ingen mulig måde han kunne vide hvad hun gik igennem med Roselia. Han så kun hvad der skete på ydersiden, og ikke hvilken kamp hun gennemgik indeni.
”Den jeg tror, har de bedste forbindelser, for at vide hvordan du lige gør det, er Vladimir.” Lød det efter nogle sekunders tøven. Han hadede ligefrem at opfordre hende til at gå til den idiot, men hvis det var for det bedste? Vladimir var også blevet bedre igennem årene, og en lille gnist af hvad der engang havde været af venskab imellem dem, kom til synes af og til.

”Ellers har jeg hørt om en kvinde i Miami, som specialiserer i overnaturlige sindsforstyrrelser, men det er ikke til at vide om rygter taler sandt, vel?”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 15:48


" all's well" mimede hun til Pedro. Han stod og over ejede fordele ved et aftenkursus i lipreading. Det ville være ganske godt givet ud, når han så ofte stod alene bag bare, og alle kunderne sad og små snakkede. Så have han også kunne få en lang større bid af deres samtale med nu. Imens Pedro begyndte at google mundaflæsning, rystede Millicent på hovedet over Auriel.
" arh...det er måske at gøre lige lovlig meget ud af det, men lidt supermand er du da - jeg mener....brændende bygninger og flamberede zombier var det vidst, på deres første tur sammen , i hans jeep.
Se- nu kom hun helt til at savne den bil !
Hun tømte sin tallerken og slikkede det sidste sukker væk fra læberne.

Auriel ,
Auriel var måske nok en engel, men en Saint var han bestemt ikke. Der var en del ved hans valg af liv som hun slet ikke forstod.
Der var små dele hun var desideret uenig i.
Og så havde hun små flig , små brøkdele hun ligeud tog afstand fra, som torturen delen i Valdimirs kælder, hvor Auriel havde måtte bære hende råbende væk, under heftige verbale skideballer til de herre.
Og alligevel...måske også fordi han netop havde de her kanter der gav en ballast til alt det hun så i ham som næsten perfekt , så skabte det en helhed ...en helstøbt mand, som hun var både facineret og tiltrukket af.

" Vladimir ? Tjoo...men jeg ved ikke lige" tyggede hun på det.
Han ville have forbindelser alle vegne Og kunne nogen hjælpe , var han nok et godt bud, men hun brød sig bare ikke om at stå i gæld til ham , og hvad havde hun at give retur?
" Jeg vil lige tænke over det" besluttede hun sig...altså...lige indtil Auriel kom til at bruge ordet sindsforstyrrelse, så var DET ligesom afgjort.
" Arh ! Så tror jeg nok alligevel den står på afternoon tea hos vampyren. Nu er det jo ikke MIG der tror jeg er 5000år gammel Og nærmest kan gå på vandet " skød hun ham et udfordrende look." tror DU aflægger visit i Miami og får et tjeck up for sindsforstyrrelser , -jeg tager vampyren ! " Slog hun fast .

Ikke noget med sindslidelse her, bare fordi hendes mor lige havde et mikro snært af det.
Jaja..ok...så et stort et- og fra tid til anden kunne hun regne rundt med en kniv og optræde aldeles skingrende skør, men det havde da ikke noget med Roselia at gøre . Nææ nej...hun ville ikke tilses af en læge, og INTET kunne få hende til en.
Der måtte være en potion af en slags, noget grønt og ildelugtende der bare skulle drikkes , og så fløj Roselia ud af hende, noget i den stil !
" ...og jeg går IKKE til en læge - glem det !" Næsten pressede hun ordene ud.
Mn nu var hun jo så heldig at ingen kunne sige hun skulle , så det blev ved det.
Hun fik også tømt kaffen og kunne glad konstaterer at hovedpinen nu var forduftet.
Herligt .

" det havde ellers været meget praktisk, jeg overvejer at besøge min mor , du ved Miami. Det er ved at være længe siden. Og Dust siger at hun har det godt, og er næsten rask for tiden " hun fik et længselsfuldblik ved samtale om hendes mor , Maria.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 17:38

”Ah ja, dér har vi også været. Måske jeg er superman, men stadig, ingen hvid hest.” Blev hun drillet en smule. Han vidste godt at der var mange ting hun var uenig i, og ingen ville kunne bebrejde hende det. Han kunne rynke på næsen af sig selv nogle gange, når tingene blev sat i perspektiv. Det stod kun alt for klart i hans erindring, hvordan hun måtte bæres ud sparkene og skrigende, fordi Vladimir ville torturere en mand. Det havde været en svær episode. Millicent synes at have opfattet det som om Auriel bifaldt ideen, sådan havde det trods alt ikke været. Vladimir havde insisteret på at det var den eneste udvej, og Auriel havde modstræbende måtte se sig enig. Trods alt, så var der stadig englegener gemt i ham, som fik kvalme af at se andre mennesker lide, og derfor havde det udelukkende været Vladimir der havde stået for hele tortur tingen.
Men der var også andre ting de ikke var enige om. Hvordan man begik sig med andre, hvordan man behandlede andre. Han vidste udmærket godt, at det var ham selv der var gal på den i mange tilfælde, men de havde ikke samme baggrund og forudsætninger. Hvor end han gerne ville, kunne han ikke åbne sig op og knytte sig til andre, som hun kunne det. Han hadede at føle sig sårbar, og når der var brug for tryghed eller intimitet, så var den eneste måde han vidste hvordan man gjorde den fysiske af slagsen. Det var en midlertidig og ustabil løsning, men den hjalp i øjeblikket, og det vidste han godt hun ikke bifaldt.
”Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var mere som dig.” Slap ud i et åndedrag, og det var sandt. Hun føltes som en bedre part af ham selv, som han troede var gået tabt for alt for lang tid siden.

Øjeblikket efter havde han åbenbart valgt det HELT forkerte ord, og hans hænder fløj beskyttende op foran hans brystkasse med fladen imod hende. ”Du VED godt hvad jeg mener.” himlede han med øjnene. Hvad i himlens navn skulle han ellers kalde Roselia-tingen?! ”Men FINT, vi kan da begge blive tjekket. Men hvad er pointen? Vi ved begge to at de ville sende os direkte på den lukkede” Hans smil voksede lidt. Helt som almindelige mennesker ville han ikke kalde dem.

”Helt ærligt, du kan i det mindste prøve. Hvis du nogensinde vil håbe at skille dig af med hende, bliver du nød til at være åben for muligheder” Han prikkede videre til hende. Ingen ville bifalde mere end ham, at Roselia fik sin egen krop, som hun kunne tage af sted i, men egentlig var han betænkelig ved det hele. Drømmescenariet havde selvfølgelig været, at Roselia kunne få sin egen skald, og de kunne leve hver for sig, men de blev også nød til at være realistiske. Der var kun én krop, og Auriel var ikke sikker på at man selv valgt hvilken personlighed der røg ud med skraldet. Tanken fik ham til rynke brynene lidt, men den blev ikke nævnt for hende. Ikke nu.

En hånd strøg igennem det tykke mørke hår. Han havde godt nok også lidt ting har fra Vegas, som nok ville gå for en god pris i Miami.
”Hvis du vil have et lift til Miami, så skal jeg samme vej om ikke så længe?”
Dust igen. Efter sit møde med ham, havde han fået indtrykket af at de var tætte, ja mere ned han havde haft i forvejen. ”Hvor tætte er i? Dig og Dust?” Røg det ud, og hans blik blev rettet ned imod enden af dugen, som havde hvide og røde tern.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 19:29

Hun nikkede til hans supermand accept - den havde alligevel være mere svær at tilbagevise for ham , end prinsen på en hvis hest , smilede hun.
Et soørgsmål var dog ved at tage form , men hun stillede det ikke, endnu.

"Mere som mig ? " hun strakte sin hånd frem , gik efter at få kontakt med hans hår og snoede så en lok omkring sin pegefinger.
Det kildede og føltes indbyden. Hun trak sin hånd til sig igen- hurtigt.
" Somehow tror jeg ikke du skal gå efter et langhåret og blond look. En smule for flower power for dig ?" legede hun lidt med hans ord. For at være ærlig vidste hun ikke helt hvad han ligehavde hentydet.
Og at spørge ind til hvad han mente , ville hun ikke.
Det var så langt sjovere at tale om ham , end om sig selv.

Stadig ikke tilfreds med hans valg af ord ( som iøvrigt bare bekræftede de skulle have holdt sig til at tale om HAM , ik ? ) skød hun underlæben frem.
" sindssygdom er da noget helt andet. Jeg er ihvertfald ikke sindssyg eller mental ustabil ! At du overhovedet kan tænke ordet. Jeg er helt normal .... Bare lidt... Besat !" hævdede hun og knejsede med nakken.
Åh det var et godt forsøg fra hendes side , er godt bud på at få noget mystisk til at virke trivielt.
" Ja - hvis du går med , kan jeg da overveje det ? " udfordrede hun og stak ham et stort smil. Det var lige før det var det værd - så ville hun have fornøjelse af ham en smule længere.

" selvfølgelig vil jeg da prøve. Men piller fra en psykiater vil altså ikke få Roselia væk , der vil højest dope mig og give hende frit spil. Tror vi skal se til den mere .... Alternative side. Tilbyde min sjæl til djævlen , måske ?" Vrængede hun lidt på næsen ,og vinkede Pedro over.

" skøn kage ! Held og lykke ... "Roste hun da hun lagde nogle penge og bad om regningen for det hele.

" Et lift ? Jo tak ! Det vil jeg rigtig gerne. " slap det al for ivrigt ud.
Men hun var glædelig overrasket og ville ikke risikerer spillede sin chance ved at spille uinteresseret.
Hun gjorde sig klar til at forlade dineren, med Auriel.
Noget i hans blik fik hende at stoppe op.
"Dust ? Hvorfor vil du vide hvor tæt jeg er med ham ?"
Hun smagte på spørgsmålet igen. Hvad var egenlig det rigtige svar her ?
Der var ikke tvivl om hun var nærmere Dust end alle andre , så man bort fra Auriel.

" Jeg er nok meget tæt på Dust" kom det så frem.
" men jeg har ikke været i seng med din ven ... Ikke haft sex med ham anyway " underforstået som Auriel havde været med hendes.
" ...mit forhold til ham er helt særligt , men jeg er ikke helt sikker på hvad du ligger i TÆT?" Spurgte hun lidt ind til.
Da hun så ham sidst , skulle Dust Ud og fortage sit ritual. Med hjælp fra en ven. Hun havde intet set eller hørt fra ham siden , og var efterhånden lidt bekymret for om det hele nu også var gået godt !

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 21:22

Blikket fulgte hendes finger, som legede lidt med en lok af hans hår. ”Tror du ikke det ville klæde mig? Nå, så er den ide lukket” Prøvede han at skyde emnet til side. Det var ikke fordi der havde været så mange erklæringer eller hentydninger i den sætning, bare… tanker. Det eneste der var ment med sætningen var et diskret kompliment.
Hun virkede ikke ligefrem ivrig efter at tale om sig selv, og han kunne da sagtes bruge de næste timer på at tale om sig selv, men det ændrede ikke på at han havde mere lyst til at tale om hende.

De var ved hele sindssygdomstingen igen, og okay, det havde måske lydt forkert, men det havde altså ikke været ment sådan. Et langt dramatisk og opgivende suk undslap hans læber.
”Helt normal? Du er skingrene sindssyg” kom han til at grine, og tilføjede hurtigt. ”Men det er okay, for det er de bedste personer altid”. Der havde en gang været nogen der havde givet ham de samme ord, men han kunne ikke huske hvem det var. Vladimir måske? Det lå langt tilbage.
Vuggende lagde Auriel sit hoved på skrå og et skævt smil ville lydløst dømme hende et øjeblik. ”Hvis du er bange og mangler en at holde i anden imens, så sig det bare ligeud” Skød han udfordrende tilbage igen.

”Wow, at sælge din sjæl til djævlen lyder da som en fremragende ide, men nu er den ’læge’ jeg snakkede om eftersigende ekspert i det overnaturlige, så jeg tror ikke hun ville give dig et glas piller og bilde dig ind det hjælper.” Fnøs han, og ville lægge an til at gå, imens hun kaldte Pedro over. ”Sikker vinder” Ville tjeneren få et lille nik.
Hendes pludselige iver over liftet trak humøret en smule op. Det var lige før, at han allerede så frem til deres lille roadtrip. Kun fordi det ville give selskab på den lange tur, ikke fordi det var Millicent, argumenterede han stædigt overfor sig selv. ”Ookay, jamen så er det en aftale. Hvornår vil du af sted?” Det var ikke fordi han havde så meget at nå i Vegas, men tingene på hans hotel, ville han blive nød til at hente, inden de tog af sted. Bilen var parkeret et par gader væk, hvor der var plads til den, uden den ville skille sig meget ud.

De havde begge rejst sig, og var næsten klar til at gå, men hun var stoppet op, og havde tvunget ham til at gøre det samme. ”Ikke for noget. Jeg er bare nysgerrig” Fik han svaret lidt for hurtigt, og bandede lydløst over sig selv. HVORFOR havde han også behøvet at stille det spørgsmål. Det kunne da være lige meget. Han var ligeglad med svaret… Han BURDE være ligeglad med svaret, alligevel sved den lidt. Måske fordi hun lige valgte at give ham lidt røg.
”Man behøver ikke have sex med nogen for at være tætte. Ligesom man ikke behøver være tætte fordi man har haft sex med hinanden.” Lød det måske lidt belærende, uden at det var meningen. Auriel ville sætte retning imod døren, og vinke til Pedro på vejen. De oplyste gader og verden udenfor kaldte på dem.
Hvad mente han med tæt? Han havde håbet bare at finde ud af hvad deres forhold var, men når han selv skulle til at definere spørgsmålet, virkede det mere farligt.
”Du ved hvad jeg mener.” Gik han med, som var det det mest åbenlyse i verden. ”Tæt som i mere end venner tæt.” Han fortrød næsten spørgsmålet nu, men han så trods alt Millicent som en god ven, og venner talte om sådanne ting, gjorde de ikke?

Udenfor slog de varme stråler deres hud i møde, og vejret mindede næsten om solrige juli dage, som de havde været før verden blev kastet ud i kaos. Man fik lysten til at hive skoene af og bare løbe hen over asfalten for at mærke varmen og sommeren i kroppen.
Auriel ville se afventende på hende. Hvor ville hun hen?
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 22:01

Der var intet der gav anledning til sure miner, for han havde helt ret.
Hun var unormal...på den normale lidt skæve måde. Men hvis man gik hende efter i sømmene, ville der nok være en hel hær af finurlige ting- men det ville der også være med ham.
" yeah....noget er der sikkert løs derinde" lo hun sagte og ville nu alligevel inisterer på han var med. " Bange ? Oh please, give me a break "
Hun var da ikke bange ! Var hun det...var hun bange ? Hun ville aldrig indrømme det , og det kunne slet ikke komme på tale at HAN skulle fornemme det, så hun skød hagen lidt i vejret ..
" som om en læge eller hvad hun er, kan skræmme mig "

Pedro blev en glad mand.Alene dét at de to unge mennesker så ud til at være enige her, var jo en bedrift i sig selv. Et tegn på kagen virkelig var god. Han takkede og håbede de kom tilbage en anden god gang- så kunne de jo også høre hvordan kagen klarede sig i dysten - fik de da lige med.

Hun ville langt heller være fisker end jæger !
Så havde hun mæske kunne fiske noget ud af Auriel, få noget på krogen og dermed lidt klarhed over hvad der skete ? Hvorfor var han nysgerrig lige på Dust?
" Oh i see.... Ja , jeg ved naturligvis ikke MEGET om sex, men jeg troede egenlig bare man havde det med dem man følte sig tæt på....og ikke dem man tog afstand fra ...sorry, my mistake" udfordrede hun med sit blik. Det var helt klart et issue de aldrig ville se fra samme vinkel, for Millicent var langt mere emotionel nær det kom til at gå hele vejen med en anden , end Auriel var.

Tirret en smule af hans ord, dog uden at være i dårligt humør - bredte lysten sig til en lille payback, oh ...the taste Of revenge, how sweet.
De tætte vipper plirrede mod solen , som hun trådte ud og lod til at over eje hans ord igen.
" Ja ...mere end venne tæt. Jeg har da både sovet med Dust og han....får lov at komme meget tæt på mig" varpede hun ordene ud, så de kunne jage ham lidt.
Det var sandt...men det lød meget anderledes udtalt højt, næsten romantisk på det personlige plan, hvilke det ikke var.
Hun havde haft en ting for Dust...men ...en gameshow, et kys....en seng , lidt flere heavy kys og en engel havde rykket på det. Nu var Dust en person hun stolede på. Ville flytte himmel og jord for, havde han brug for det - men han var en ven.
Hvad hun dog lige undlod at sige direkte højt.
Hun talte ellers ALDRIG om sex, men Dust havde haft en laaaaaang og ret detaljeret samtale med hende om ....ting.
Millicent lagde en hånd over sin kind, da de blussede en smule op ved mindet.
Du gode- godt Auriel ikke havde hørt om det.


" skal vi gå ned til parken og nappe en is ?" Forslog hun - for ja - en smuk park var sørme da anlagt, midt i Las Vegas....der var ALT der.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   12/2/2015, 22:45

”Lad os nu se hvor modig du er, når du sidder der, skal vi?” Han var langt fra overbevist om at hun ville tage det roligt, når hun sad ansigt til ansigt med en person, som havde til hensigt at ’pille’ en hel personlighed ud af hende. Det var ligesom lige graden værre end at blive vaccineret.

Også var de ellers tilbage ved det samme irriterende issue, som skulle vendes hver gang. ”Du behøver ikke tage stilling til hvilken holdning du har til dem, det er det herlige” Himlede han med øjnene, og vidste hun aldrig ville forstå den del. ”Hvis du begynder at blande følelser ind i det, bliver det til noget helt andet.”. Ja sådan havde han det da. Sex var skønt, også uforpligtende, men han ville aldrig påstå at det uforpligtende var bedre end hvad man kunne have med en person, som faktisk betød noget. Specielt fordi han aldrig rigtig var nået til den del.
At hengive sig til en person fysisk og psykisk var meget forskelligt, og sikkert vidunderligt, hvis det skete på samme tid, men det BEHØVEDE ikke foregå sådan. Der var mange måder at leve sit liv på.


Selvom alle kræfter i de pågældende sekunder blev sat ind på at bevare den neutrale facade, så skulle der nok ikke et geni til at se ændringen i hans ansigt og humør. ”Jamen er det ikke skønt for dig, så får du endelig dit eventyr.” Mumlede han lidt vrissende, men ville ikke holde øjenkontakten længe nok til at noget kunne læses deri.
Han vidste egentlig ikke hvad der skulle læses i hendes ord, men de sved. Mødet med Dust og hans ord, virkede pludselig lidt bittert. Måske havde han bare troet.. Efter sidste gang. Alt han vidste, var at hver gang Millicent var til stede, var han draget imod hende, som var det elektromagnetisk. Der var en spænding og små gnister i luften imellem dem, som han ikke oplevede med andre, og at skulle tænke den tanke, at dæmonen Dust havde samme effekt. Han fik det helt skidt. Måske det var varmen? De gyldne øjne missede op imod de blændende stråler for oven.

”Glimrende ide!” Blev emnet mere end villigt skiftet. ”Jeg hørte engang, at parken her i nærheden var et bombekrater i mange år. Indtil plantevæksten begyndte at komme frem.” Han vidste ikke om det var sandt, men det ville da forklare hvordan der kunne være et spot i den ellers tætte by, hvor der ikke var betonvægge.
Uden yderligere tøven ville parken blive næste mål. Det var virkelig en flot dag. Strålerne skinnede ned imellem bladene og lavede små plettede mønstre på græsset under træerne. Flere mennesker var samlet her, specielt børn, end der havde været på gaden. Muligvis på grund af muligheden for skygge og kolde forfriskninger.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   13/2/2015, 08:43


Det ville ihvertfald ikke være helt bekymringsfrit, så langt ville hun godt kunne strække sig til at indrømme- og så ville Millicent ellers glæde sig over det ikke lige var i de nærmeste dage , at hun behøvede at træffe beslutning om nogen personlighedsfordrivelse .

Ordene strøg gennem hendes hoved, en evergreen rap klenodie.
* Let's talk about sex, baby...let's talkabout you and me. Let's talk about all the good things - and the bad things that might be....let's talk about sex!*
Det positive var at Auriel og hun aldrig ville sidde over en morgen kaffe og mangle et samtale emne, for hun mente at deres passion for netop det 'emne' kunne række i lige så mange år , som ærkeenglen havde på bagen !

" Sex er ...uforpligtende ? Sex er hvad man gør det til , you know.
Ligesom med resten af ens liv. Man BEHØVER jo heller ikke at vælge at arbejde i et supermarked, men kan også blive Bankrøver, men derfor er det ene nok at fortrække ." Kastede hun et blik mod ham og et lille smil.
Smilet skulle forsikre han ikke blev irriteret eller vred. Ikke misforstod.
Hun respekterede skam hans holdning og synspunkt, hun forstod den bare ikke.
Og det havde intet med knuden i hendes bryst at gøre, dén der opstod når hun tænkte på Auriel all over Augustus - eller Augustus all over Auriel , for den sags skyld.
Det havde intet at gøre med tanken om ham med random piger, ikke gled så let ned - ...piger uden betydning der fik en opmærksomhed , en fysisk hengivenhed ,blev øverst med en affektion som ...andre...ikke fik, trods de var mere tætte ! Nej og nej og nej - for hun GAD slet ikke de ting, og da SLET ikke med ham - krummede hendes forsvar sig sammen omkring hende,
Hun havde det jo bare sådan fordi ...." Tjah...for mig handler det ikke om strings eller no strings. Jeg behøver ikke en weddingring i bytte for mine trusser " trak læberne op i et ironisk smil, og hun hankede op i sin taske.
" For mig er sex om at vise sin kærlighed til hinanden....og det kunne jeg vælge at gøre, selv om jeg vidste fyren ikke gengældte og ville være væk dagen efter , jeg kunne vælge at gøre det HVIS jeg elskede ham, og ville have hvad jeg kunne få af ham, dele den oplevelse- trods han ville glide mellem mine hænder. Forstår du ? .....jeg tror det der sker er at mange forveksler kærlighed med...begær der antændes. " hun lænede sig ind mod Auriel lidt skråt, puffede til ham med sin skulder.
" for mænd er ikke så gode til at kontrollerer deres begær, now are they ?" Drillede hun og nød hvordan solstrålerne ind imellem føltes på den bare hud, over skuldre og nakke.
Det var faktisk behageligt nu hvor skygge ikke var en by i Rusland, men noget de trådte ind under med jævne mellemrum.


Millicent nikkede til Auriel, uden at gøre indsigelser.
Parken lå for deres fødder og lignede mest af alt , en oase- en lille bid af himlen.
" Den må have kostet en formue at anlægge, hvis det er sandt at det var et bombekrater. Der går rygter om det er Vladimir der har financieret den, men jeg ved ikke om det er sandt.
Det er svært at skælne rygter fra facts, sometimes " trak hun på skuldrene.
Gaderne i Las Vegas var brobelagt med sladder, og man kunne trække mindst halvdelen fra , før et lag af sandhed ville dukke op, i de fleste tilfælde.

' Sodavand eller is ?" Spurgte hun , og nikkede i retning af en bod der solgte begge dele.
" Hvad mener du egenlig med jeg får mit eventyr ?" vendte Millicent tilbage.
" Med Dust ? ...jeg har ikke lagt planer med ham. Altså ikke andre end dem at han skal være far til mine børn, men det er ren ....øøhh..siger man proforma? Han skal være far, men vi skal ikke bo sammen !" Hendes blik var straight mod boden, og hun slet ikke så til Auriels side.
Hun skulle bare holde masken i nogle minutter - det MÅTTE da være muligt !

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   13/2/2015, 11:19

Han ville da ikke blive sur, fordi hun havde en anderledes holdning end han havde, og egentlig synes han de var kommet så tæt på en enighed, som de muligvis kunne komme. ”Var det ikke lige det jeg sagde, bare med andre ord?” Svarede han efter lige at have vendt hendes ord i hovedet. ”Det er hvad man gør det til, og ja, måske er det ene at foretrække, det skal jeg ikke kunne sige.” Måske var hendes version af det hele bedre, men den inkluderede også risikoen for at sætte sig selv i farezonen, og muligvis komme ud med nogle rigtig grimme ar.
”Som du dog kan sige det.” Lo han lidt af hendes ord om vielsesringe og trusser. Havde hun sagt det højlydt på en bar, var mændene nok begyndt at flokkes nu. Millicent var en smuk kvinde – begærlig om man ville – og i mere end én forstand. Han var ikke et sekund i tvivl om at mange havde kastet sin kærlighed på hende før hen, forvekslet med begær eller ej.
Hendes næste ord, ville være anledning til et lidt forvirret udtryk hos ham, og blikket ville undrende blive rettet imod hende. ”Nej, faktisk tror jeg ikke helt jeg forstår det” lød det så. Ja, han forstod godt hvad hun mente med det sidste, men at vælge at sætte sig selv i en så smertefuld position som hun beskrev, det virkede unødvendigt. ”Jeg kan ikke forstå hvorfor du ville vælge at sætte dig selv i sådan en situation.” Han havde til en værd pris altid ville undgå sådanne situationer og bånd til andre, for kun alt for godt forstod han hvor ondt det gjorde når de bånd sprang.

Hendes lille puf fik ham til at smile. ”Jeg tror i det mindste vi er gode nok til at skelne kærlighed fra begær” fik hun igen, som en lille hentydning til hendes forrige kommentar. Han synes egentlig de to ting var meget forskellige, men ingen tvivl om at begge ting kunne fæstnes på den samme person.
Han havde engang hørt at had skulle være vært at skelne fra kærlighed for nogen, fordi signalstofferne i hjernen lå så tæt på hinanden, eller noget i den stil.

Parken havde foldet sig ud foran dem, og det var svært at forestille sig hvordan dette sted engang havde været et øde krater, som vidnede om frygtelige eksplosioner. Nu løb børn bekymrings frit over den grønne bevoksning, og hvinede af fryd hvor gang de fangede et glimt af en sommerfugl.
”Det ville klæde ham, men jeg ved faktisk ikke om det er sandt.” Vladimir havde været mange ting, og det var svært at forestille sig mafiabossen lægge så mange penge i noget der ikke ville give ham profit. Ja andet profit end de småpenge der måske kom ud af isboden. Men han havde ændret sig en del, og måske havde han flottet sig lidt for at gøre byen til et bedre sted.

”Jeg tror jeg tager…” Han nåede ikke at færdiggøre sætningen, inden hun havde afbrudt, og kastet emnet tilbage på hele Dust tingen, som fik ham til at vride sig lidt. Han havde ikke lyst til at svare. Hun fortjente et eventyr, sådan et alle piger drømte om, og hvis Dust kunne give hende dét.
Heldigvis så det heller ikke ud til at det blev nødvendigt at han uddybede, for hun var allerede fortsat. Hendes ord drænede lidt farve fra hans ansigt. Det der med at hun var skør, måske var der noget om det. ”Hvad?” Lød det lidt for højt, og 2 ældre damer tæt på vente sig for at se lidt underligt på dem. Hans blik var uforstående. Mente hun det? Tog hun pis på ham nu? Han kunne ikke helt gennemskue det, og en klump havde formet sig i hans hals og nægtet andre ord at komme ud. Han ville komme til at brænde sig på hende en dag, det blev kun mere og mere klart. Hans fornuft tiggede ham nærmest om at vende sig rundt at gå, men en anden mere overbevisende del af ham, gav ikke op så let.

Han brød øjenkontakten og lagde blikket ned i græsset. ”Hvad skal du have, jeg henter.” Han nikkede imod isboden, som hun for få sekunder siden også havde gjort.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   13/2/2015, 13:48

" argh....måske med andre ord, men somehow tror jeg vi har puttet forskellige værdier i de ord så" smilede hun.
Men ja - de kunne enes om at sex og kærlighed var, hvad man gjorde det til.
Hun vrikkede engang med øjenbrynene , da han lo over trussebytteriet.
Hans latter virkede varm og det var dejligt at se ham- se hvordan hans mundvige med et indsmigrende lille sving , trak op i et stort og smittende smil.
Hun kunne lide at vide Auriels humøret var godt. She liked making him laugh, gik det op for Millicent, som de spadserede videre.

" Du kan ikke forstå at man kan længes så meget efter at være hos en anden, at man er villig til at tage nogle knubs for det ? Der er aldrig garantier Og kærlighed er ikke synonym for lykke" lød det lidt mast.
" Ville du forlade din kone eller undlade at elske med hende en sidste gang, hvis hun var uhelbredelig syg eller skulle rejse hjem til et fjern land ?" Prøvede hun at give eksmpler på man kunne elske , selv om det ville betyde man fik ondt.

Det var jo ikke fordi hun SELV havde ryksækken fuld af oplevelser med KÆRLIGHEDS historier, kun hendes kærlighed til Calvin, Millicents far.
Og det hun havde set af forældrenes ægteskab, da faderen stadig levede hjemme , og ikke var kommet på flaske endnu.
Og her havde hun været villig til at stå stand by og tage hvad end hendes far havde været villig til at dele ud. Mon ikke hun ville gøre det samme, fandt hun en fyr hun VIRKELIG elskede?
Selvfølgelig ville der være en [ i]grænse[/i] , men hun havde bare en fornemmelse af hendes lå længere væk end gennemsnittet. Hun ville strække sig lang in the name Of love- en hengiven sjæl kunne man nok godt kalde hende.
Men det krævede så bare man kom igennem Fort Millicent - og det var godt bevogtet !


Haaaa....det var LIGE det hun gik efter, at ryste lidt op i ham.
Nu skulle han få lov i fem minutter , at tage sin egen medicin.
Et undskyldende smil og vink , blev lige brugt til at få de to ældre til at smile ludt af Auriel. De huskede hvordan det var at være ung, og lo lidt til hinanden, før de kastede et sidste blik tilbage på Auriel og Millicent.

Hun blinkede og koncentrerede sig og ville fastholde de gyldene øjne, hvis det var muligt.
" Ja....planen er jeg skal have et par rollinger, og ....jeg kan jo ikke så godt lave dem alene.....selv om det ville være dejligt uforpligtende sex" skød hun tilbage og hyggede sig gevaldigt." Så med mindre du tilbyder dig ?" Holdte hun masken fuldkommen neutral .

" Zero...cola" bad hun og hvis Auriel kom tilbage med en sådan, ville hun udsøge et dejligt lille græsbeklædt område , og forslå de smed sig der.
Først tjekkede hun lige random efter i det grønne græs. Muteret biller var bare ikke hot!

Siddende i det bløde græs , kom Milkcent i tanker om noget hun ikke havde fortalt Auriel.
" du...ved du hvad ?min far er i live ! Sådan da .."

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Temperature Rising - Auriel & Nochi   

Tilbage til toppen Go down
 
Temperature Rising - Auriel & Nochi
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 4Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: