IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    27/2/2015, 18:33

Nogen små drenge tænder, klapret ivrigt sammen, og bid nærmest spidsen fra mundens tunge af, da en sylespids metalgenstand, boret sig ind i hans arm.
Drengen som ikke var mere end femten år. Han så ud i ansigtsudtrykket som om han var ved at skide i bukserne, fordi alle hans muskler i kinderne, og hagen, var anspændte, pågrund af den stikkende fornemmelse i armen.

"sid stille"

Isabella gav et lille blidt klap i baghoved på den unge dreng, med sin frie hånd, mens hun lod sin anden hånd kommandere synålen, fikset hans sår.

Hun sad i skrædderstilling, mens hun lavet de sidste sting i armen. Drengen sad op af muren i gyden, mens Isabella tog sig af armen.

Der bliv ihærdigt koncentreret om såret. Hun fokuseret hverken på byens lys, eller nattens lyde. Hun ville normalt ånde svagt, i sådan en situation her, for at holde en sindsro, som ville gøre det nemmere at lade verden glide forbi, mens hun arbejdet.
Men det kunne hun ikke, fordi hendes hoved var lavet af stål, og hendes biologiske processer, som at trække vejret, var ikke-eksisterende, pågrund af hendes mekaniske dele, der ikke havde brug for oxigen. så hendes næse var mere for at humanisere ansigtstrukturen, og ikke fordi næsen havde et praktisk formål.

Hun havde ikke renset et sår, i mange mange år, og slet ikke syet det.
Men hun kunne godt. Bestemt en så lille skramme.
Det var dejligt afslappende for hende, at gøre noget kærligt, til en forandring.
Ligesiden hun havde fået sit metal fængsel, og fået tvunget sin bevidsthed ind i den her maskine, havde hun af en eller anden årsag, fået mere plads i sit liv.
Ikke tidsmæssigt. Ikke overskudsmæssigt. Men en form for plads, som gav ro til selvrealisering, og refleksion. Hun havde ikke længere en kontant facade at opretholde. Hun behøvede ikke længere være en is kold slavehandler.
Hun havde ikke et mentalt slør, som gjorde at hver eneste ansigtmuskel, skulle være kontrolleret, og hver eneste følelse skulle være skjult.
På en poetisk måde, nu hvor hendes ansigt ikke kunne vise følelser - fordi det var lavet af metal, og derfor altid havde samme form - havde hun nu mere følelser indeni sig selv, end hun havde haft i alle de år, hvor hun havde stået på skuldrene af lidende mennesker.

Hun bliv færdig med at sysåret sammen. Hun lagde nålen på toppen af den åbne flaske vodka, som hun havde brugt til at rense såret, før hun havde syet det sammen.
Hun lod flasken og nålen stå, på jorden, og rejste sig op.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 17:59Las Vegas – Nevada. Det kunne være et magisk sted, hvor klubbernes elektriske lys oplyste gaderne i hypnotiserende og roterende farver. Den pumpende bas fra musik, som flød ud fra flere forskellige klubber, holdt byen vågen og holdt gang i den uendelige cyklus af mennesker og væsner der befolkede gaderne.
Var man ikke van til byen, kunne den virke rundtossende og overvældende. Her var plads til penge, spil, sex, dans og alt andet hjertet kunne begære.
Denne varme Las Vegas aften var for en hvis ærkeengel reserveret til at skaffe nogle penge, og den bedste måde man gjorde det i denne by, var ved at gamble.

Tre seksere og et par knægte var netop meget overbevisende blevet smidt på bordet, og Auriel havde et selvsikkert smil klistret til læberne. ”Det ser ud som om mit hus er fyldt!” Udbrød han fornøjet og lænede sig frem ved pokerbordet for at skovle en masse chatoner til sig som gevinst.
”Jeg tager en mere af de der sjove blå drinks!” Kaldte han efter en kvindelig tjener der netop gik forbi og viftede foran sig med en 20 dollar seddel. Det var ikke hverken den første eller den anden drink han havde fået den aften. Faktisk var han nået dertil på aftenen, hvor promillerne fik det skarpe lys fra lampen ovenover til at snurre ufokuseret og humøret til at stige drastisk. Desuden var han heldig her til aften, og stakken af chatoner foran ham var stødt voksende, hvilket ikke faldt i helt god jord, hos de 3 andre herre omkring bordet. Måske han ikke havde været så overmodig, havde han vidst at de 3 herre på hver sin side af bordet var underground mafia typer.

Ja, måske han slet ikke skulle have spillet så, for omtrent 15 minutter senere susede Vegas gader forbi ham i slørede skær, da han havde taget benene på nakken med vrede fæhoveder i hælene. Hans skuldertaske klirrede af chatoner, som den daskede imod hans lår imens han løb.
I den lettere selskabeligt overridslerede tilstand som han befandt sig i, var situationen meget morsom. Faktisk så morsom at han klukkede fornøjet, imens hans ben bar ham afsted. Han kunne sagtens løbe fra de idioter! – argumenterede hans berusede hjerne.
Egentlig var det heller ikke noget problem at skræmme dem væk, eller værre for den sags skyld, men Auriel hadede at bruge hans evner, og det var kun i nødsituationer at han lukkede de gyldne flammer ud. Han tabte sig selv i dem, og de var svære at styre. Dét, også tog de monstrøse mængder af hans energi.

”Det er mine! Jeg vandt dem ærligt og redeligt!” Råbte han bagud efter de 3 sortklædte fyre, som tydeligvis var ved at sakke noget bagud. Hans blik var stadig rettet bagud, og ikke på vejen foran ham, da et eller andet hårdt og metallisk blokerede hans vej. *SMAK* ramte han det ret hårdt, og lidt forskrækket trillede Auriel afsted over den hårde asfalt for øjnene af en meget forbavset 15 årig dreng og hev hvad end han var løbet ind i med sig ned.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 19:16

”Så-” Isabella fik ikke sagt mere, før en eller anden fuldebøtte, løb ind i hende, med farmen fuld af poker chips, og med hjernen fuld af tåbeligheder.
Isabella fik et chok. Ikke et skrige chok, men hun bliv overrasket. Hun ville have faldt forover, men rent mekanisk, skilte to små metalplader sig, helt automatisk, da hendes krop bliv ramt spontant og af en voldsom trykkraft, så ud af de to skildte metalplader, kom der en tyve centimeter titaniums støtte, som gjorde at hver af hendes ben, ikke fik overlast, og derved reddet hende fra at falde, da de to titaniums støtter, boret sig ned i asfalten, for at tage imod trykket, så hun ikke faldt.
Da hendes krops pludselige pres, var lavet om til varme energi, fra kinetisk energi, mellem titaniums støtterne, og asfalten, så hun ikke faldt. Trak støtterne sig tilbage ind i den del af hælen, som de kom fra. Også forseglet nogle metalplader sig, foran. Som de var, før at hendes krop bliv udsat for presset.

Hun vendte sig om mod den omtumlet mand, som havde trukket den lille dreng med sig ned i alfalten.
Isabella skulle til at blive sur, men den måde at den fremmet mand, bevæget sine kropsdele, virkede han alt for fuld, til at være sur på ham, overhovet ville være noget han opfattet.
Så hun sukket bare, og skulle til at prøve at hjælpe dem op, da pludselig nogen bøller i jakkesæt, kom løbende.
Hun var ikke snotdum, så hun kunne godt regne ud, at når folk i jakkesæt løber efter en person, som har snotten fuld af asfalt og poker chips, at så var det nok ikke fordi, at de er på jocking tur sammen.
Enlig havde hun ikke noget problem, med at manden som løb ind i hende, fik et par på siden af hoved, fordi godt nok var hun begyndt at blive mere humanitær, men der var også en grænse.
Men fordi fuldebøtten, som kun havde endt sit fald for et sekunds tid siden – det hele gik ret hurtigt – lå ved siden af den dreng, som han havde trukket med sig ned i faldet.
Og hvis folkene i jakkesættet kunne få fingerne i ham, inden han rejste sig op, så ville en vildledt knytnæve, nok falde ned på drengen, som lå lige ved siden af.
Så Isabella lavet et move, før hun overhoved havde taget et sekund til at gennemtænke det. Mest fordi at man ikke havde tid til at tænke, hvis man skal nå at gøre noget, før nogen atletiske voksne mænd, skal nå at løbe et par meter.
Hun hoppet foran de to fyre, som tumlet i asfalten, for at være i en direkte linje mellem de to på jorden, og dem som løb i retning mod dem.
Hendes brystplade åbnede sig, svagt, og ud kom der en kemisk produceret røg, som var langt mere sort, end et gennemsnitligt lejrebål, nogensinde ville kunne lave.
Røgen var ikke særlig vedvarende, men den var hurtigt til at sprede sig, da den var lavet til at absorbere O2 fra luften, for at sprede sig hurtigere end klassisk røg.
Da de tre mænd, som kun var et par meter fra deres mål, bliv mødt af et kul sort tæppe af røg, stanset de svagt op, som alle andre ville gøre, hvis en af deres sanser, pludselig bliv ubrugelig. To af fyrene, tog ovenikøbet et par skridt tilbage, for at komme ud af røgen.
Men fordi den kemisk fremstillet røg, levet af dioxigen, bliv det ikke bare svært at trække vejret, for de tre jakkesæt iklædte herre, men fordi de røgen åd af deres O2 i næsen og munden – begyndte de at besvime ret hurtigt.
Isabella fik sin brystplade til af lukke igen, og langsomt døde røgen ud, da den aldrig var produseret til at være vedvarende, og langsomt bliv den kemiske forbindelse, som skabte den, for svag, og til sidst forsvandt den. Og efterlod kun tre bevidstløse jakkesætsaber.
Isabella vendte sig mod manden, som højtsandsynligt havde rejst sig op nu.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 19:44

*BANG* Asfalten virkede usandsynligt kærlig her til aften, tænkte Auriel lidt ironisk, da han fandt sig selv i nærkontakt med den. Turen igennem luften havde gjort ham rundtosset og det var ret desorienteret, at hans krop ramte asfalten og trillede et par meter.
Tingen han havde ramt, synes ikke at være røget med, og han havde kun lige snittet en dreng, som havde siddet ved siden af, så han var heldigvis kun tippet en smule, og ikke hamret ned i den hårde jord.
”Arghhhh” Beklagede han sig højlydt, og fik hevet sig lidt op fra asfalten igen. Hans krop dunkede og skreg af irritation over hans lille stunt. Efter at have orienteret sig et øjeblik, lå de gyldne øjne på drengen ved siden af. ”Det må du sku undskylde. Er du okay? Jeg burde lære at se mig for, når jeg tager en løbetur.” Auriel var så småt ved at fiske sig selv op, og på benene igen, ville han tilbyde drengen en hånd for at komme op.

Først nu var hans hoved igen tilbage på de 3 idioter, som havde jagtet ham, men da hans blik endelig fulgte vejen tilbage, lå de 3 bevidstløse aber foran hvad han gik ud fra, var det første han selv havde ramt. Det var en kvindelig skikkelse af metal, alt efter hvad han kunne bedømme. Om hun var robot eller cyborg, var dog ikke lige til at sige.
”Tak – det sparede mig besværet” Lo han lidt vaklende til den kvindelige skikkelse. Det var sjældent at han drak sig beruset, men hans hoved havde været forvirret over alt det der var sket den sidste tid, og han havde besluttet at det bedste at gøre, var at glemme det for en stund.

Med et par lidt overdrevene bevægelser, ville Auriel tørre det værste skidt af sine bukser, der var blevet helt beskidte af at kure hen af asfalten. Rank og på benene igen spankulerede han med lange skridt over til mændene på jorden, og skubbede lidt til dem med en fod.
”Hey… De er okay ikke? Nok var de spader, men der er vel en kur imod alting.” han vrøvlede lidt rundt i ordene, men i hans hoved gav det mening. Som engel ville han vel aldrig komme til at have det fint med ubetydelige dødsfald.

”Det ser ud som om at jeg giver drinks! Det skylder jeg vidst nu.” Blev den næste lidt udtørrede konklusion, og meget underholdt tog han sig leende til hovedet. Verden rundt om ham snurrede kildende rundt, og i hans stille sind, genovervejede han fornuften i de sidste 3 drinks. Normalt var kontrol et vigtigt element for ham, og kunne han ikke kontrollere omstændighederne omkring ham, så var han udfordret på det groveste.
Lige nu hviskede alkoholen dog disse grænser ud sammen med hans fornuft.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 20:12

Isabella var glad for, at hendes stål ansigt, ikke var designet til at kunne udvise forskellige følelser, fordi hvis det kunne, ville hendes ansigt helt klart afsløre, hvor irriteret, hun var på tossen.
Mens manden rodet til de besvimede med sin fod, rodet Isabella sin egen fod, mod en af poker chipsene, som var faldet ud af skuldretasken, da manden havde ramt jorden.
Hun antog at manden var en tyv, eller slyngel af en slags. Hvorfor skulle han ellers jagtes, mens han havde så mange poker chips på sig.
Hun lyttede til mandens forslag om drinks. Men det tog ikke mange hjerneceller, at regne ud, at hendes indre mekaniske dele, og elektronik, ikke ville blive godt tjent, ved at få alkohol udover det hele. Så hun valgte at åbenlyse grunde, at ikke ville springe på mandens tilbud.
Faktisk gad hun ikke rigtig reagere særlig meget. Hun havde ikke noget mod at blive set på, som en robot, fremfor en cyborg, så hun gad ikke bruge store formuleringer, eller flabet irrateret formuleringer, fordi ærligtalt havde det vist sig for hende, at jo mere hun bliv set på som en kunstig intelligens, med fast programmering, fremfor selvbevidst cyborg, jo mere kunne hun lære om folk – generelt havde folk nemmere ved at være naturlige overfor robotter. Plus, så var det sjovt for en kontrol freak som hende, at lave sjov med hvordan folk så hende.
Det betyd dog ikke, at hun behøvede at snakke primitivt, trods alt var kunstig intelligens kommet ret langt. Men hun skulle selvfølgelig ikke rigtig formulere sig som om hun var irriteret over mandens dumhed, fordi det var nok sjældent noget robotter bliv.
”Deres biologiske processer, er stadig fuldt funktionelle.”
Hun så kort på drengen, og konstateret, at han ikke var kommet til skade. Hvorefter hun kigget tilbage på ham den vodka kongen, som ville tilbyde drinks.
Drengen spring dog hurtigt til mandens tilbud om drinks, trods alt var han jo femten år, så det var ikke noget han ville afslå.
Isabella svaret kun kort, efter at den lille dreng havde nikket så anerkende med hoved, at det nærmest var faldt af, af ren accept
”Jeg drikker af åbenlyse årsager, ikke”
Hun havde ikke brug for at tale latterligt, hele tiden, for at lade som om hun var robot, som sagt, var robotter kommet ret langt, og karakteristik, var ikke nyt. Men generelt svaret de ret konkret på spørgsmål, og sådan, fordi det var en del af deres programmering.
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 20:39

Tanken om at hans nye mere eller mindre mekaniske ven var en robot, havde slet ikke skudt igennem hans hoved endnu. I langt størstedelen af hans levetid havde robotter slet ikke været aktuelle eller kun været noget man så i science fiction film. Han havde aldrig skulle tænke på andre som kunstig intelligens, og havde derfor svært ved det nu. Så var det fuldstændig ligegyldigt om hun var 10, 43, 66 eller 100 % mekanisk, han ville stadig reagere og tale som var hun 100 % organisk.

Da hans fod skubbede lidt til en af mændene gryntede den store mand højlydt fra jorden af, og tilkendegav dermed at der var liv, på trods af at bevidstheden var et andet sted. De chatoner der var faldet ud af hans taske, da han ramte asfalten, fik lov at blive hvor de var, for han havde slet ikke bemærket at de var faldet ud i hans slørede tilstand.
”Well aren’t you a sweet-talker” Mumlede han med himmelvendte øjne af hendes lidt kølige svar og slog ud med armene for at overdrive kropssproget. Han var ligeglad med hvor stor en idiot hun synes han var. Sådan havde han altid haft det. Hvad andre synes kunne for hans skyld ganges med 0. Snart ville de alligevel bare være støvkorn i sandet og for længst borte. Ja sådan havde han da troet at han havde det, lige indtil en miss James var spankuleret ind i hans liv. Han bebrejdede hende for at gøre ham så forvirret over det hele, eller det gjorde hans fulde hoved.

Selvom cyborg-kvinden ikke så helt fornøjet ud, så havde han aldrig set en 15 årig knægt så begejstret for noget som helst. ”Sikker? Vi kunne sikkert finde et glas olie til dig eller noget” Fnes han af hende uden nogen ond mening. Med alkohol blev man altid lige 110 gange sjovere i egen optik.

”Min dreng, lad mig lære dig om livet” Lød det højtideligt, da en hånd blev lagt på drengens skulder, og Auriel ville føre dem ind i nærmeste bar for at bestille 2 øl. Betalingen blev i chatoner, som kunne bruges i hele dette områdes barer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    28/2/2015, 21:30

Olie? troet den chips napper, at hun var et attende århundrede logomotiv? Højt sandsynligt ikke – han prøvede bare at være sjov – havde ingen lært ham, at ingenting man siger, er humoristisk for andre, efter den tredje flaske.
Isabella lagde sin frie hånd på den anden af drengens skuldre, som manden, ikke havde sin hånd på, og sagde med et flabet tonefald ”lag mig lære dig noget andet om livet –” sagde hun ligeså højtidligt, for at lave sjov med den måde, som manden havde sagt det på. Hvorefter Isabella forsatte med at snakke ”Man lære sjældent ting, fra folk der har mere rom i maven, end der kollektivt er, på et diskotek med fri bar – ydermere, er at falde på måsen, ikke et visdomstegn” Hun kunne ikke lide manden. Hun var glad for at hendes krop ikke havde et duft analyse apparat, og at hendes næse kun var en kunstnerisk detalje, for at humanisere kroppen, og ikke rent faktisk kunne lugte dufte.
Fordi hvis hun kunne lugte, ville hun helt sikkert kunne mærke hans ånde, helt derfra. Hun vidste dog ikke, om det rent faktisk var sandt, eller bare en fordom, da hun jo rent faktisk ikke kunne lugte det, men hun valgte at tro det, fordi at lige nu, var alt bare galt med manden, om han så reddet en baby ud fra en brændende bygning, mens han serveret en middag for en gruppe hjemløse, og fandt et bosted for ejerløse hundehvalpe.
Hvorfor gik hun så med, hvis hun bliv irrateret af fulde folk? Well. Hun kunne ikke lade ham være alene med en teenager, fordi det virkede som en god kombination til at have hele Las Vegas brændt ned, inden i morgen tidlig. Også ville hun ikke have at den her tyv, fik drengen til at stjæle noget fra nogen…. som kunne løbe hurtigere end ham.
”Hvor skal vi hen først? Du kan da umuligt nøjes med at kun drikke en bar, tom.”
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    1/3/2015, 19:01

Auriel havde aldrig været så meget inde i teknologi, og der skulle nok ikke meget til at overbevise ham om at hun fungerede lidt på samme måde som et 1800 tals logomotiv. Ja måske set bort fra, at hun ikke havde helt samme rustikke charme, eller charme for den sags skyld! Men hun var sandelig mere højteknologisk end hans gamle slidte Nokia 2600, som til gengæld kunne holde til at blive kørt over af et lokomotiv.
”Lektion 1” Fortsatte han efter cyborgens lille provokation. ”Man lære sjældent vigtige ting fra blikspande og brødristere. Man lære ved at leve – selv hvis det indebærer at flygte fordrukken ned af Las Vegas’ gader.” Lød det højt og mindst lige så provokerende. Ingen tvivl om at det var meningen hun skulle høre det.

Den første bar de faldt over hvor en western tema bar, hvor mange af gæsterne rente rundt i hatte og brune læderveste. Derfor kunne man også troligt sige at de skilte sig en del ud af alle sammen. ”Hvad med den anden knægt, skal han have noget?” Et nik til den anden dreng, og ville han have noget, ville det også blive bestilt.
Øllende blev delt ud og skålet. Det blev dog ikke bunden op for hans eget vedkommende, for selvom han var beruset, så havde han en fin følelse af hvor meget mere han kunne holde til lige nu, og lige nu var han ikke klar til at hælde et helt glas i sig.

”Vi er i Vegas-baby! Der er et utal af barer vi kan tømme.” Lo han festligt, og måtte nok erkende at dette ville blive en af aftenens sidste drinks. ”Sikker på du ikke skal have noget? Hvis ikke så computerchips eller sådan noget?” Et par chatoner blev kørt over disken til bartenderen.
Han havde skam ikke stjålet nogle af dem. De var vundet fair and square her til aften. På de mindre heldige aftener, var det ikke altid at kortene blev helt redeligt fordelt
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel    

Tilbage til toppen Go down
 
Your laws are like your bones - meant to be broken. /Auriel
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Broken or just bend? - Alias

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: