IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Game on. No turning back. - Galian + Vladimir

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Game on. No turning back. - Galian + Vladimir   24/3/2015, 09:58

Sted: De Vinci(fint hotel i Las vegas)
Tid: Solen er akkurat kun lige gået ned.
Vejret: Ulideligt varmt som det har været længe.

Nogle kilometers afstand fra det fine hotel, som snildt kostede en almindelig persons årsløn. - Bag store tykke mure med masser af gående vagter der bevidnede stor magt og alligevel mange fjender, hvor muren omgav det store hovedkvarter, hvor arbejdere, soldater og vagter vandrede rundt 24/7 som myrer. - Her sad en med betongrå øjne, hvor pejsens ild legede spillede lystigt i de for længst døde øjne, hvor blod ikke havde haft flydt igennem i en æon. I et rum, som synes at være et autentisk blik ind i fortiden med de gamle møbler, bøger og den levende pejs, blev den stille og rolige stemning pludseligt afbrudt af dørens skrappende lyd af uvilje. En noget forpustet vagt måtte lige få vejret og få kontrollen over sig selv følelsesmæssigt, da han var sikker på at meddelelsen ville nemt kunne udmunde i, at vagten selv blev et hovedet lavere.
Så da vagtens øjne endelig mødte de hårde betonsgrå øjne, så blev han abnormt chokeret. Aldrig havde han personligt set Vladimir Von Calvarinos smile…Skræmmendefarligt.. Effekten fik hans rygsøjle til at skælve, næsten så han selv følte, at den var ved at brækkes.
Uden at vagten overhovedet fik sagt sin besked blev han vist med en venlig håndtegn, at Vladimir godt vidste, hvad han ville informere om og derved ikke var behov for ham mere lige nu.
Vladimir rejste sig roligt op og stillede det vinglas med alkoholiseret blod, hvor han rettede sig tøj og roligt gik ud, mens han tænkte Gad vide, hvad dit første træk bliver.
Dog før han gik helt ud så faldt de grå øjne på en skikkelse inde i rummet, som sad lige så stille og fredeligt i en af de bløde stile. Det fønixildfarvede hår var ikke til at tage fejl af, og heller ej det sejresikker smil der spillede på hendes kvindelige læber.

For at kunne forstå hvorfor en vagt dog havde brudt sådan ind i Vladimirs pivate forhandlingsrum midt i et møde med en anden leder, som ellers var abnormt strengt forbudt. Så måtte man skrue tiden en smule tilbage og vende tilbage til det fine hotel. En kvinde med victoriansk stil, ravnsort bølgende hår og rødglødende vampyr øjne havde for få minutter siden tjekket ind på hotellet og nu stod i hotellets entre efter at have set det hotel, som var blevet betalt på the Calvarinos' regning. Hun kiggede sig omkring en ekstra gang før hun så på sine to bodyguards, som var forholdsvis nye og ikke særlig erfarne. Sådan føles det, når man ved, at der skal til at ske noget, men uden at vide præcist hvordan.
Roligt med vuggende hofter gik kvinden på en næsten slangede måde ud af hotellet med de to bodyguards, som prøvede at se seje og selvsikre ud. Foran hotellet sted en af hotelfolkene og åbnede døren på en fin limosine. Kvinden kiggede en sidste gang omkring, men alt så normalt ud, så hun satte sig ind i bilen med en chaffør og så hende to bodyguards på vej til Sem'ya Doma. The Calvarinos' højborg.
Tilbage til toppen Go down
Galian
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af The Hunters Guild, en organisation bestående af dusørjægere.
Race : Mutant
Navn. : Galian Fell
Alder : 24
Evner/Classes. : skyde lyn og kontrollerer magnetfælter ( det kan få jern, nikkel og kobolt (og legeringer der indeholder en af de tre) til at komme til ham eller væk fra ham, det er sådan magnetisme fungere) desuden har han ikke helt kontrol over denne evne så han ikke kan tiltrække støre ting af frygt for at få dem i hovedet, det tæger på hans energi hvis han bruger sine evner for meget, men han kan lade op igen bed at absorbere strøm
Bosted : han bor i the hunter guilds hovedkvarter i Las Vegas
Tilhørende klan. : The Hunters Guild
Antal indlæg : 305
Reputation : 1
Join date : 11/03/15

IndlægEmne: Re: Game on. No turning back. - Galian + Vladimir   24/3/2015, 22:17

Galians plan (Miras plan, Galian er ikke den store planlægger) var simpel.

Trin 1. få kontrold over køretøjet som skulle bringe Don Vladimirs (business) partner fra hotælet og frem til Sem'ya Doma, dette var ret simpelt, Galian sneg sig ind på chafføren (som heldigvis havde samme kropsbygning som Galian) og slå ham ud, dette blev klaret med et elektrochok til tindingerne, der efter tog han mandens uniform på, gæmte sin hat i begatierummet og tof speglbriller til at skjule hans lysende øgne.

trin 2. sørge for at de havde en undskyldning for at tage en omvej, dette var Sparrows jop, sammen med en flok af de nyre rekrutter (ca. 20 styks, om tror at det er en trænings øvelse) skulle de lade som om at der var en skudkamp (de skyder med gummikugler, men det kan man jo ikke se fra bilen)

og det er hvor vi kommer ind nu, da Galian så urolighederne lidt længere fremme sagde han til sine passasere ''miss jeg er bange for at to bander har en gade kamp lidt længere fremme, og jeg tror ikke at dette køretøj er panseret til at beskytte dem hvis vi køre igennem, så skal vi tage en omvej'' de to livvagter nikkede forsøgende, de prøvede at virke barske, men de vidste at deres job ville være umulig hvis de kørte gennem skudkampende (som nu var gået over til også at bruge flachbang grænater) de gav god for at Galian kunne tage en omvej bare den ikke var for stor

Trin 3. få bilen til at stanse et sted hvor Jack og Vi stod klar til at dræbe livvakterne, dette var let for Galian som bare brugte sine magnetkræfter til at få stemplerne til at stoppe ''vi har nogle problemer med moteren, jeg går ud og ser hvad der er galt''.
Ud gik Galian, som var endnu skjult godt i sine forklædninger som chauffør. Med den tidligere åbne gadekamp og nu den pludselige standsning kunne sikkert få enhver fin kvinde til at blive nervøs, især når hun kun havde to nye livvagter ved sin sider med næsten ingen erfaring. Efter nogle minutters ventetid besluttede de to livvagter enten på kvindens opfordring eller deres egen at tage ud af bilen og se, hvad der sker.
Den ene vagt opdagede den rolig og stillegående Jack, som med uden nogen truende træk, trak sit sværd, der så ud som om, at detvar lavet af flydende mtal og huggede den ene vagts hoved af. samtidig med at Vi sprang frem bag nogle murbrokker bag bilen og skød et plasma skud det dræbte den anden vagt.
Hvis den kvindelige vampyr sprang ud af bilen og gjorde klar til kamp enten med egne metal våben eller uden, så var Galian opmærksom på dette og han brugte sine magnetkræfter til at få våbnet ud af hendes hænder. Hvis hun ingen våben havde og prøvede alligevel at ville kæmpe eller flygte, så ville Jack og VI kunne overmande hende og binde en sølvkæde om hendes håndled (da hun som vampyr er stærk nok til at rive sig gennem en normal kæde), hvor de så ville få hende ind i limosinen igen denne gan med svær mod struben og plasma pistol i brystet. Hvis kvinden dog havde valgt at blive inden i bilen hele tiden, så ville Jack og VI hurtigt komme ind på hver side med sværd mod struben og plasma pistol i brystet. Der var ingen tvivl om, at hun ville dø på stedet, hvis hun gjorde noget.
Samtidig skyndte Galian sig at skifte til sit eget tøj (han nægtede at møde op over for Vlademir klædt som en chaffør)

''Trin 3. få bilen til at stanse et sted hvor Jack og Vi stod klat til at dræbe livvakterne, dette var læt for Galian som bare brugte sine magnetkræfter til at få stæmplerne til at stoppe ''vi har nogle problemer med moteren, jeg går ud og ser hvad der er galt'' kvinden var tydelig vis gal i skralden og efler et par minutter sagde hun til en af livvagterne ''gå ud og se hvad der tager så lang tid'' og da han trådte ud af lemoen, kom Jack gående stiller og roligt, uden at virke den mindste smugle truende dentil at han trak et sværd der så ud som om at det var lavet af flydene metal og hukkede hans hoved af, samtidig med at Vi sprang frem bag nogle murbrokker bag bilen og skød et plasma skud det dræbte den anden vagt. Kvinden i bilen sprang med et dyrisk væs og en lang kniv mod Jack, men Galian var hurtigere og han brugte sine magnetkræfter til at få den til at flyve ud af hendes hænder, dette overræskede hende nok til at Jack og Vi kunne overmande hende og binde en sølvkæde om hendes håndled (da hun som vampyr er stærk nok til at rive sig gænnem en normal kæde)
de fik hende ind i Lemosinen igen denne gang med sværd mod struben og og plasma pistol mod brystet.
Samtidig skyndte Galian sig at skifte til sit eget tøj (han nægtede at møde op over for Vlademir klædt som en chaffør)'' (dette er originalen som ikke var ok)

da de kom hen til Sem'ya Doma overtalte kvinden (hun havde ikke noget valg) vagterne til at lade dem køre op til Vladimirs hoveddør hvor han høfligt bankede på og da der var en der åbnede et skjult kikhul sagde til vagten ''er Vlat hjemme, minne venner og jeg har fundet hans kæledyr og vi håbede at der skulle være en findeløn''

_________________
1:Capture By Design, Kill By Necessity
3:No Hunter Shall Slay Another Hunter
4:No Hunter Shall Interfere With Another's Hunt
5:In The Hunt, One Captures Or Kills - Never Both.
6:No Hunter Shall Refuse Aid To Another Hunter
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game on. No turning back. - Galian + Vladimir   25/3/2015, 20:05

//okay blev noget forvirret over det dobbelt trin 3, men har fået af vide fra Medusa, at jeg skal se borte fra den sidste trin 3 //

Bilen kørte derud af, hvor noget pludseligt begyndte at nage i kvinden, som om der var noget, som prøvede at fortælle hende noget uden at kunne udtrykke det. De kvindelige øjne med lange mascarebelagte øjenvipper røg op i vejret, da kvinden endelig indså, var der var galt, og det som hendes næsebor prøvede at fortælle hende. Men i stedet for at gøre opmærksom på det, som hun havde indset, så sad hun bare stille og roligt med et smil spillende på hendes læber, mens hun tænkte: Der er i særdeleshed noget mytisk ved denne chauffør, han lugter ej af den samme person, hvilket jo betyder....
De røde vampyrøjne med egen glød vendte vendte sig på skift fra den ene livvagt til en anden, hvor hun så rystede på hovedet. typisk! Vladimir har åbenbart valgt de mest noobede livvagter nogensinde! de ville nok fungere bedre som en omgang dyreføde.
Ordet føde i hendes tankegang fik øjnene til at lige gløde en ekstra tand, da sultens krævende hunger lige fik et sekunds opmærksomhed.

Kvinden så ligegyldig ud af bilvinduet og kunne høre de mange skud, som slyngede sig omkring længere fremme.
"Det er skam i orden, sålænge vi ikke kommer forsent til mit vigtige møde!"
Sagde hun med en lettere skarphed i stemmen, mens hendes øjne så dovent udenfor.
Er det sådan det føles, når slangens greb strammes?
Sad kvinden og funderede selv over sine egne fortidshandlinger.

Kvinden kiggede bare, mens chaufføren sagde sit og efter der var gået lidt, så kiggede hun skarpt på begge sine livvagter.
"Gå dog ud og tjek, at manden ikke er faldet ned i motoren eller lign, siden at det går så langsomt!"
Vagterne så lidt nervøse på hinanden, da den tidligere skudepisode havde gjort dem meget nervøse, men de ville nødig gøre noget, som var imod kvindens ordre, da de godt kendte rygterne om hende… og straf og blodig var i hvert fald på toplisten af de ord, man havde på læberne, når man tænkte på denne kvinde.
Hvis kvinden på mytisk vis havde haft mistet både sin syn og høresans, så ville alene lugten af nyt frisk blod afslører alt. Vagterne havde ikke haft en chance… Selv et mirakle ville sikkert ikke kunne have haft reddet.
Måske til kidnappernes overraskelse eller ikke, så blev kvinden endnu i bilen, hvor hun sad med sine arme over kors og var afventende på deres næste træk.
Hurtigt mærkede hun den skarpe kniv imod hendes hals og den ladet plasmagun, som næsten truede med at begrave sig ind i brystet på hende.
Med halvklemte øjne kiggede hun på skift på Jack og VI.
"I burde altså få nogle bedre manér, sådan præsentere man jo sig ikke" Så mærkede hun sølvkæderne som brændte i hendes hud. Hvis nogen kiggede ordenligt på hende, så ville de nok opdage en lille forandring ved hende, som havde opstået i løbet af få sekunder, så hurtigt at det kunne syntes, at det havde bare været en illusion. De sorte pupil i de rødglødede øjne havde i det øjeblik skiftet fra den bløde runde form til en skarp pupil.. Næsten som en kats… sågar en slanges. Men de blev hurtigt normale igen. Og kæderne havde udløst i, at hun måtte lade et lille smertestøn forlade hendes kvindelige læber, som tydeligt afslørede hendes vampyriske tænder, dog i det øjeblik syntes deat være en smule længere end en normal gennemsnitlig vampyr.
Nogle muskler i hals og tindinger bevidnede at kvinden måtte anstrenge sig. Var det pga smerte? Eller noget andet?
"når er man lidt af en sadist?" Sagde kvinden morende og prøvede at fange blikket hos Jack og VI, men reelt forventede hun ikke noget svar. Kvinden var ikke i tvivl om, at hun intet kunne gøre. Måtte bare sidde stille og roligt, som end eller anden lydig lille skødehund. Det fik en sur mine til at udfolde på sit ansigt, da hun var ej just vant til kostet rundt med og være lydig, kun af sin broder.

Endelig kom de hen til de store mur, som omgav Sem'ya Doma. Man kunne tydeligt se vagterne på muren og i tåne, hvor nogle gange glimtede deres sigtekorn i lyset, og hvor tårnlygterne begyndte at pege imod bilen, som nu stod og ventede på at kunne komme ind. Porten blev åbnet uden videre, hvortil de kom ind ad porten til den store have omkring Sem'ya Doma, som bestod allermest af græs og gangstier, således at der ikke rigtigt var nogen steder at skjule sig. Store trapper var der op til hoveddørene til selve borgen, som nogle kaldte det. Det kunne også ligne det lidt, selvom den sorte muroverflade og selve konstruktionen lignede allermeget en hybrid af et slot og en modernet fleretages base. Flere vagter stod på græsarealet med våbene løftet imod bilen og for enden ved trapperne kunne man tydeligt se en skikkelse som trådte i særdeleshed ud fra de andre skikkelser omkring ham, da de 6 mænd han havde på hver sin side var såkaldte Blackguards, nogle af de mest veltrænede mafiafolk, som var kendte for at ej være lette. Lakskoene larmede for hver gang den jakkesætklædte skikkelse gik ned af trappetrinene, hvor vedkommendes betongrå blik dog hurtigt faldt på himlen, hvor solen endnu ikke havde sluppet sit greb i himlen, men hvor mørket stille og roligt løsnede solens greb. Med hænderne bag ryggen stod Vladimir og afventede på dem i bilen. Der var ingen tvivl om, at han udstrålte autoritet, men alligevel ved hans mangel på slips og hvor skjorten var lidt åben foroven og det løse skuldrelange ravnsorte hår, det gik lidt imod den meget formelle udstråling, som han havde. Så lød hans stemme, før de kom ud af bilen, som var præget af en russisk accent.
"Jeg ved, at i har en kær person til mig i bilen. Hver ikke bange for at gå ud, da jeg ved, at i uden tvivl vil dræbe hende, hvis jeg eller mine mænd gjorde det mindste" Vladimir viste med håndtegn, at hans vagter og folk skulle stoppe med at sigte på dem. Hvis der var nogen i bilen andet end kvinden, som var aurafølende væsner, så ville vedkommende hurtigt have bemærket, at der var noget mytisk ved kvindens aura og Vladimirs aura, næsten som om at de var meget ens, og alligevel ikke… En lighed, som kun var der ved virkelige tætte familiemedlemmer...
Tilbage til toppen Go down
Galian
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af The Hunters Guild, en organisation bestående af dusørjægere.
Race : Mutant
Navn. : Galian Fell
Alder : 24
Evner/Classes. : skyde lyn og kontrollerer magnetfælter ( det kan få jern, nikkel og kobolt (og legeringer der indeholder en af de tre) til at komme til ham eller væk fra ham, det er sådan magnetisme fungere) desuden har han ikke helt kontrol over denne evne så han ikke kan tiltrække støre ting af frygt for at få dem i hovedet, det tæger på hans energi hvis han bruger sine evner for meget, men han kan lade op igen bed at absorbere strøm
Bosted : han bor i the hunter guilds hovedkvarter i Las Vegas
Tilhørende klan. : The Hunters Guild
Antal indlæg : 305
Reputation : 1
Join date : 11/03/15

IndlægEmne: Re: Game on. No turning back. - Galian + Vladimir   27/3/2015, 14:32

værken Galian, Vi eller Jack kan læse auraer, så de gik roligt ud af bilen, Jack holdt sin klinge mod kvindens hals, så tæt at der løb en enkel rubinrød dråbe langs sværdklingen, men han havde så stor precition at han ikke lavede støre skade, grunden til at han holdt sværdet så tæt var at hvis kvinden eller Vladimir gjorde noget for at få hende fri ville hun meste hovedet, Jacks ansigt varkoldt som sten og han sagde ''hvis du laver nogle plydselige bevægelser, vil du skære dig selv og det vil jeg gærne undgå''

Så snart de kom ind (jeg gætter på at du lukker os ind, da du nok ikke vil have disse forhandlinger udenfor) lavede Galian et overdrevent buk for Vladimir ''jeg er bare glad for at kunne bringe en skøn jomfru (han tvivlede på at hun var en jomfru, men det er ligemeget) sikkert gennem vores farlige by'' Vi fnisede stille over hvordan Galian talte, hvor efter Galian gav tejn til Jack om at lade kvinden gå, og overræskende forsvand klingen ind i håndtaget og kæderne blev fjrenet (Jack er stedig klar til at hukke hende ned hvis hun gør noget mod Galian, Vi og ham selv)

Grunden til at Galian havde kidnappet kvinden (kan jeg ikke få hendes navn, det er lidt irreterende at kalde hende kvinden) var at vise styrke, som for at sige 'hvis jeg ville kan jag tage noget der er dit', men det at sætte hende fri igen viste også at han ikke gæmte sig bag et gidsel. I klassisk Las Vegas stil var dette at gå all in på et par eller ofre en dronning for at åbne op for kongen (dette var også Miras plan) det var noget ingen forvæntede, og derfor ville det måske fange Vlademir på det forkerte ben.
For han vidste at Vlademir og hans folk havde den bedste hånd ''nu da jeg aligevæld er her, er der har ville jeg høre om jeg kan købe 'the lucky 88' (IRL kasino i Las Vegas) jeg har set at kasinoet står tomt, og tænkte sikke en skam at bygningen står til forfald, syndes du ikke ''

_________________
1:Capture By Design, Kill By Necessity
3:No Hunter Shall Slay Another Hunter
4:No Hunter Shall Interfere With Another's Hunt
5:In The Hunt, One Captures Or Kills - Never Both.
6:No Hunter Shall Refuse Aid To Another Hunter
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Game on. No turning back. - Galian + Vladimir   

Tilbage til toppen Go down
 
Game on. No turning back. - Galian + Vladimir
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» welcome back - Meriko
» Let's play a game, shall we?(Caroline & Crixus)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: