IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Phoenix Profil tekst

Go down 
ForfatterBesked
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2641
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Phoenix Profil tekst   3/4/2015, 00:07


Fakta om hende
Hun er født og opvokset i Las Vegas.
Højde: 176,5 cm
Hår farve: helt hvidt.
Øjne: røde, selve formen af øjnene er lidt spidse
Tøj: Det variere (Står altid i emnet)
Hun har et Juin mærke på sin ene overarm, som Dust har givet hende.
Evne: ild frugt

Ild frugtens svagheder: Som med en hver anden djævlefrugt, kan spiseren ikke svømme efter at have spist frugten, og vil derfor drukne hvis de bliver kastet i havet, ved fysisk kontakt med havsten, der er en unik sten der er hårdere end diamant, og som udsender hav aura, bliver alle evner ”slukket”, indtil kontakten er afbrudt. Specielt for logia frugter, som denne frugt høre under, kan man forvandle sig til frugtens element, men hvis man bliver udsat for vand, for eksempel at det regner på en, eller nogen slår på en med en blodig hånd, så bliver den del af evnen ubrugelig, selvom resten af evnerne stadig kan bruges, dette gælder også indtil man er tør igen, eller man ikke er i kontakt med nogen der er våd, så kan man gøre det igen.
Dette kan evnen: hun kan kontrollere al ild og det er kun fantasien der kan sætte grænser.

Wolf out

Phoenix har muligheden for at adskille sig fra sin ulv. Det vil sige hun kan gå rundt som et menneske, samtidig med at hendes ulv render rundt ved hendes side. Det kan forgå i så lang tid hun vil, men ikke mere end 50 meter, må der være mellem ulven og hende, da dette kan forsage at de begge dør. Hvis ulven bliver slået ihjel, vil Phoenix dø på stedet, da Ulven stadig er en del af hende selv.
I mens hun er adskilt
Menneske form
- Hun har samme svagheder og styrker som et menneske
- Hendes ildfrugts evne eksistere ikke
Ulven
- Hun kan ikke styre den, da det er en ”anden person (Min NPC)”
- Den kan ikke tale/har ikke nogle menneskelige træk
- Den har muligheden for at kommunikere med Phoenix mentalt

For at Phoenix skal kunne adskille sig fra ulven, er hun nødsaget til at mediter i et stykke tid. Dette er en smertefuld bedrift, men det kan lade sig gøre efter 10-20 minutters tid. For at få ulven ind igen. Er den nød til at ”springe ind” i hende igen. Dette vare kun et øjeblik, men smerten svare til 1000 stik med en kniv.

Bivirkninger, efter at Ulven er hoppet ind igen:
- Svag
- Meget træt
- Udmattet
- Men i og med at Phoenix er en meget viljestærk person, kan hun i kort tid godt overvinde bivirkningerne i en kort rum tid. Hvis hun dog ikke tager den med ro, vil hun besvime, til hun er sig selv igen.Den tidligere Alpha Ulv

Phoenix havde sit gamle kobbel med sig da The Wolfe Clan  var blevet opløst.
Hun havde ført koblet til en lille by. Her prøvede Phoenix at overtale beboerne til at lade hende og koblet blive for at samle kræfter og der efter tage videre, men det blev afslået. En lille varulv havde forvildet sig væk fra koblet og havde skiftet form. Phoenix havde hørt en skinger hylden længere inde i byen og genkendte den med det samme. Hun satte derefter af sted og fik fundet den lille ulv. Ulven var blevet trængt op i en krog af to mænd. Phoenix gjorde derfor sin pligt og redde den lille ulve unge.
Folkene var glade over det og det viste sig at byen var en gammel varulve landsby. Her slog Phoenix og hendes kobbel sig ned i en stund. De byggede byen større og sørgede for den blev god at bo i. Byen var begyndt at blomstre, og rygtet omkring en ung varulv havde reddet en døende by spredte sig blandt varulvene. De ældste hørte selvfølgelig omkring det. Alpha ulven kom til byen og følte sig truet af denne unge varulv og udfordrede hende til kamp. Phoenix tog selvfølgelig i mod kampen. De sloges og Phoenix var på kanten til at tabe, men hun fik et par heldige bid ind og gav den gamle Alpha et valg. Give op og blive omega, eller tage kampen til den ene døde.
Det blev afgjort efter lang tid, og Phoenix stod sejrende over den døde Alpha. Den gamle Alpha blev mindet på bedste maner, et bål og hyl. Sådan blev Phoenix Alpha.

Der er så lige en detalje mere for Militær Militsen ønskede ikke at hun tiltrådte som leder, og Phoenix måtte have hjælp fra Vladimir, til at mægle mellem hende og dem.
Vladimir fik dem overbevist om det kunne udnyttes til militærets fordele, de kunne presse Phoenix og udnytte hendes ulve, blev det nødvendigt.
Og Vladimir selv...ja han venter bare på den rette tid, til selv at indkasserer den gæld, som den unge varulveleder nu står i.


Tiden efter Alpha Ulven

Phoenix er som alle andre et flok dyr efter at have "regeret" over de forskellige ulve. Nu er hun alene igen. Den unge ulv har mistet og mistet, og er ved at gå fra forstanden.
Den gale ulv hun nu er blevet til ved man ikke om man kan stole på, ej heller om hun er den hun en gang var. Det afhænger af situation og sted.

Relationer


Varulve

Kuuma (Død) den store hund er Phoenix’es ‚ ”store bror”. Han har hjulpet hende igennem træningen hos the Wolf Clan og har selv trænet hende. Phoenix har stor respekt for ham, og tøver ikke et sekund med at bakke op om ham, eller gøre som han beder hende om.

Ellie (død) Den lille solstråle betragter Phoenix som hendes lille søster. Hun bringer glæde til Phoenix og får hende til at smile. Denne enestående pige vil Phoenix beskytte med sit liv.

Violet (Død) hun havde ikke andet end at love at beskytte Ellie, Phoenix kender ikke ret meget til denne kvinde, men betydning havde hun dog for Phoenix

Teddy (Død) det er hendes livvagt, han er hendes beskytter i Kobbelet, men ikke mere end en ven.

@Dragovich(kommer snart)

Blandings væsner

@Dust han er hendes lære mester, og måske noget andet… han blev venner med hende og hendes ulv fra dag et, han har hjulpet hende igennem hendes træning.

@Evan han er en sær filejs, men han har nu hjulpet hende en del gange, først da den nye vej skulle bygges, der efter hos militær millisen... denne skabning, har nogle underligt facinerende træk

Patch (Død) tja, hvor skal man begynde? Han har redet hendes liv efter at hun faldt ned fra en klippe væg… han irritere tit Phoenix, men det må hun efter hånden lærer at leve med hvis han bliver en del af kobbelet… men hvis denne fyr er den han udgiver sig for og vil gøre det som han siger, vil Phoenix altid støtte op om ham og være en ven.Clomans

@Diana kommer snart
Dæmoner

Jack White (Død) i Phoenix øjne er han nok bare en sindssyg galning som burde være lukket inde… og det var han også, lige indtil Phoenix kom til at lukke ham ud af hans fængsel. Men alt i alt er han en omvandrende katastrofe som venter på at ske.
@Sean kommer snart
@Vincent kommer snart

Shigenders

Shina (Forsvundet/død): Phoenix har en eller anden underlig trang til at beskytte denne lille sky pige, hun føler lidt at pigen er forsvars løs og hendes udsende virker bare som om Shina er sådan en lille uskyldig pige, som er fanget i krigens gru og voldsomme konsekvenser.

Special væsner

Jayden (Forsvundet) Mange mennesker kommer og går i ens liv, nogen mener at selv når personen er død, holder de øje med en. Jayden er Phoenix'es elskede, hun elsker ham af hele hendes hjerte.

The Elders

@Nochi Denne vampyr har hjulpet Phoenix med så meget, han har endda redet hendes liv.Billederne af Phoenix:

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
 
Phoenix Profil tekst
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Kedelig profil tekst HJÆLP!
» Profil billede?
» hvordan sletter jeg min profil

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet :: Kreative profilbeskrivelser-
Gå til: