IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Leder listen - og historisk vigtige personer. Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Leder listen - og historisk vigtige personer. Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Leder listen - og historisk vigtige personer.

Go down 
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Leder listen - og historisk vigtige personer. Empty
IndlægEmne: Leder listen - og historisk vigtige personer.   Leder listen - og historisk vigtige personer. Icon_minitime7/4/2015, 08:54

Lederlisten.

Her kan du tage et hurtigt kig på lederne og med et klik , få mere formation.

Listen vil løbende blive updateret, efterhånden som lederne får udfyldt spørgsmålene, eller der kommer nye til.


Leder listen - og historisk vigtige personer. 219rl36
Nochi, Vampyrenes leder.

Nochi:
 

Makuro, dæmonernes leder.

Makuro:
 

Galian, leder på orlov - af The Hunters Guild.

Galian:
 

Vladimir, leder af The Calvarinos.

Vladimir:
 Phoenix, Varulvenes leder.

Phoenix:
 


Sidst rettet af Millicent 13/10/2015, 15:24, rettet i alt 6 gange
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Leder listen - og historisk vigtige personer. Empty
IndlægEmne: Re: Leder listen - og historisk vigtige personer.   Leder listen - og historisk vigtige personer. Icon_minitime7/4/2015, 11:18

Andre vigtige personer i The New World


General Zolner.
Zolner var som forhenværende general for militær militsen,  en meget betydningsfuld person.
Hans navn var dog er mindre kendt, da ikke hele verden kender til den store og hemmelig menneskeby Occulta. Han har været den militære leder i basen, men er forsvundet. Ingen ved hvor han er eller hvem der vil overtage hans post.
Generalen forsvandt på eksakt samme tid, som hans personlige fange, en blond kvinde- også forsvandt fra Zone 1. Der er mange rygter der svirre.

Medusa
Medusa er mest kun kendt blandt bander og lømler, men tilgengæld kan man ikke komme uden om som bande , at kende hendes tilstedeværelse. Hele hendes klan The Shadow of the Ravens var kendt for deres gerninger i denne verden, hvor de har begået halv umulige indbrud og andre kriminelle ting. Mange misundte klanen og hun var velkendt for, at hun håndplukker sine medlemmere, men også for hendes til tider nådesløse humørsvingende humør. Derfor var det  de færreste bander og slyngler, som havde lyst til at gøre noget som helst imod hende.
Medusas klan synes at være som sunket i jorden, enten er den opløst eller blot tilbagetrukket for at udtænke de næste snedige plots ?Frihedskæmperen,Maria Tuhkan
Maria er leder af den endnu største oprørshær som kæmper for frihed og tryghed. Dette forgår blandt andet ved at befri mange af landområderne og give dem tilbage til den lokale befolkning, samt indføre demokrati. I en ganske und alder kom hun ind i WFF, hvor fra hun så overtog lederposten da den gamle leder afgik ved døden. Trods det, er hæren fortsat ledet i hans hånd.


Vampyrenes forrige leder -Michael De Adrien.
En italiansk præget accent er kendt blandt mange af vampyrene. Michael var en leder, som var lidt sin egen, da han til forskel fra de mange tidligere vampyrledere, som kun holdte sig til deres familie, tog ud til vampyrene og prøvede  at holde sammen på resterne af denne gamle race, som ikke havde  så mange individer tilbage pga vampyrforbandelsen. Han kom til magten ved at vampyrpøblen lagde pres på familierne, men han havde således også fået enorm meget hjælp fra Vladimir, som havde stillet sine resourcer til rådighed og det bevirkede , at de magtfulde familier blev tvunget i knæ.
Ca. 300 år efter, kunne man høre  vampyrene hviske om , at Michael bare var  Vladimirs skødehund.
Michael syntes at gøre meget - for meget måske - for Vladimir, og en del vampyrer kunne ikke lide mafiaen ligesom alle andre væsner.
Deriblandt var Nochi. I dag er Nochi raceleder for vampyrene- men det er en helt anden historie, har du lyst til at vide mere ?

Englenes nuværende leder, Kyponn:
Den nuværende leder for englene er en NPC ved navn Kyponn. Han blev leder for englene efter sin far Kypos. Lederskabet går  som oftest i arv hos englene. Rygterne går dog på at Kyponn er blevet syg, eftersom han ikke har vist sig i mange år og formegentlig er gået under jorden. Det er heller ingen betegnelsen om at han har en arving. Dette er begyndt at give en del uro i englenes rækker og der gisnes og spekuleres på højtryk over hvem der så skal overtage, når Kyponn er for svækket.
Hvem er værdig nok og hvem har de rette gener , til at bestride denne  mægtige post ?
Englenes leder bestemmer egentlig selv hans/hendes magtforhold alt efter hvordan lederen vælger at tilrette og forvalte sit lederskab- og være aktiv i sin lederrole. De fleste almindelig, skyts og sorg engle er meget lydige overfor deres leder, men man ser ofte at dødsengle og faldne engle ikke makker helt ret overfor lederen.

Dæmonernes forrige leder, Minotatis:
Minotatis, skyggedæmon. NPC.
De fire slags dæmoner har aldrig været enige. De kan kæmpe sammen, arbejde sammen og respektere hinanden, men generelt holder de sig for sig selv. Da det trak op til krig, fandt de dog ud af , at de slet ikke kunne klare at stå hver for sig. To af de forskellige racer var endog ved at uddø midt i krigen. Bloddæmonerne og Incubus/succubus.
Derfor indkaldte de til et stort møde, hvor de stærkeste dæmoner mødtes i hemmelighed og diskuterede problemet. De var enige om en ting: Dæmoner var stærke og fortjente en rolle som verdenens herskere. men de kunne slet ikke blive enige om strategien for at overleve kampen - og  helst stærk nok til at kunne udnytte verdenens ubalance til at opnå magt.
Bloddæmoner mente de skulle slås sig igennem deres problemer, selv om det var derfor mange af dem var døde.
Incubus/succubus mente de skulle være spioner, være venner og kende alles hemmeligheder. Det kunne de klare, med at flirte sig ind!
Skyggedæmonerne mente de burde gemme sig og vente til de forskellige havde udslettet hinanden og slå til efter krigen. Sjæledæmonerne sad bare tilbagelænet og studerede dem diskutere.
Til sidst rejste en af dem sig op og bankede i bordet. Han fik stilhed til at tale. Han kom med en helt ny ide: De fik en fælles leder, der kunne tage de største beslutninger, selvfølgelig med en rådgiver fra hver dæmonrace. en der kunne lede dem igennem krigen...
Og sådan blev det. De blev enige om en vælge en...Men hvem skulle det være?
Pointen var at efter længere tids uenigheder, blev de så presset at de tilsidst valgte en, men under en aftale.
De aftale at hver leder kun kunne være leder, til en der var stærkere tog hans plads. Pointen var at den stærkeste altid skulle være leder, og dermed kunne det være en fra alle fire dæmonracer. Dette indvillede alle i og de valgte Minotatis. Og overlevede krigen. Nu er alle de fire racer spredt igen, men lederen sidder stadig og holder styr på sin race, sørger for den slår til hvor det er passende og leder racen til en stærkere position. Og ingen har endnu været stærk nok til at vælte ham af pinden, trods flere har forsøgt- det vil sige .....indtil Makuro kom!
Makuro er nu den benhårde leder af dæmonerne, men det er en helt anden historie.
Vil du vide mere ?


Dust, Grimreaper

I meget af den tid Dust var aktiv som forbryder, var hans navn ikke særligt kendt for offentligheden, selvom hans forbryderiske gerninger var det.
Dust udførte ret store kup og mord, kompliceret og nøje tilrettelagt.
Dust blev et kendt navn blandt højere stående væsner  i det forbryderiske samfund og da de betalte godt  for hans såkaldte "ydelser.
Dust valgte  efter mange århundrede, at træde frem i lyset og arbejde mere i det åbne.
Der gik ikke lang tid, før nogle anonyme udbydere, satte en kæmpe dusør på ham, efter han havde gennemført et vellykket hævnangreb på englenes leder, og efterfølgende havde kæmpet mod dæmonlederen Makuro, for at gennemføre sit hævntogt.
Dust fik efter hans fremtræden tilnavnet dæmon sandet fra mørket, opkaldt efter hans evner til at komme og gå gennem mørket, samt evne til at styre sandet. Dog som det står nu, er der endnu ikke mange der ved, at Dust har lagt denne sandevne på hylen, efter hans gennemførte hævntogt, og ikke mange af dem der ved at han har gjort det, ved hvorfor han har gjort det. Derfor hænger tilnavnet "Dæmonsandet fra mørket" stadig ved, selvom Dust nu arbejder som dødens højre hånd, og hans dusør hænger stadig ved, da han til trods for hans karriere skift, stadig er mindst lige så farlig som før.
Tilbage til toppen Go down
 
Leder listen - og historisk vigtige personer.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Legendariske og specielle væsner-
Gå til: