IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 freaky time //Erica// 18+

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: freaky time //Erica// 18+   18/4/2015, 18:27

S: Leonardo's lejlighed, las vegas
T: 19.00
O: flasker med alkohol der står på et bord, en fint ret seng og en rodet sofa foran et TV
V: overskyet
P: en tanktop, et par løse bukser og et par kampstøvler

Leo sad i sin stol med en flaske i den ene hånd, han sov dybt men blev hurtigt vækket af en alarm i hans lejlighed, han åbnede sit øje og så sig rundt, han var faldet i søvn efter en lang nat med druk, det skete hver gang han ikke havde et job, han brugte sine penge på alkohol og stoffer som han nød med fremmede, når det ikke var sådan brugte han tid med kvinder, en af dem han bedst kunne lide var nu stadig Erica, en speciel lille bartender som Leo havde mødt for et par måneder siden og de havde et specielt forhold. Leo kom i tanke om at de havde aftalt at de skulle mødes og satte sig op i stolen for at se sig rundt. flasker stod på bordet som han roligt fik gemt væk. Han fik redt sit hår og gjorde sig klar roligt.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   18/4/2015, 20:07

Det var nu ved at være aftenstid, og Erica havde en aftale om ikke så længe. Hun havde ikke rigtig foretaget sig noget hele dagen i dag, da det var hendes fridag og hun ikke anede hvad hun skulle, så hun havde bare gået rundt der hjemme og lavet ingen ting som sådan. Hun var glad for, at hun skulle noget nu, så hun havde noget at fortage sig her til aften. Hun fandt noget tøj frem som hun vil have på. Hun valgte en sort T-shirt og nogle blå cowboybukser. Da hun havde taget det på, redte hun sit hår så det ikke strittede så meget, og var ellers mere eller mindre klar til at tage af sted. Hun så på et ur der hang på vægen. Der var ikke så lang tid til hun skulle mødes med ham, og hun smilede for sig selv over det, og gik så ud af lejligheden, og over til hvor han boede. Det var heldigvis ikke så langt væk fra hende af.
Da hun nåede hans dør, bankede hun på døren og blev stående til han enten råbte kom ind, og hun vil gå ind eller han åbnede døren for hende. Hun smilede blidt til ham da hun så ham, og gav ham et kram da hun var kommet inden for, og så op på ham med et sødt smil.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   18/4/2015, 22:03

han så på sin dør og gik hen til den. Han åbnede med et smil og fik Erica med ind "hey love, ready to get freaky or you want a drink first?" han smilede til hende og krammede hende roligt før han gik hen og fandt en flaske vodka og noget appelsin juice frem. Han så på hende mens han lavede en screwdriver til sig selv og bundede den roligt. Han havde tidligere lært at lave drinks som del af hans bartender job lidt før han blev som han var nu. Han smilede til Erica "so what'll it be sweet cheeks" han smilede roligt mens han gjorde klar med kokos rom, det var lavet syntetisk men smagte som rigtig kokos rom. han hældte dem op i fem shot glas og gav hende et af dem "to casual sex" han smilede til hende. Det var deres aftale, de havde sex uden at være et par, rent casual, ikke noget med at skulle binde sig, bare sex.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   18/4/2015, 23:59

Hun nikkede til det han sagde. "Tjo en drink først kunne være okay" Hun fulgte med ham længere ind i hans lejlighed, og hun så på ham mens han fandt en flaske vodka og appelsin juice frem. Hun gik over til hans sofa, og satte sig ned i den. Hun betragtede ham, mens han lavede sin drink og bundede den. Hun grinede halvt af det næste han sagde. "Bare et eller andet som du bestemmer." svarede hun på det, og smilede charmerende til ham. Hun rykkede kort på sig så hun kom til at sidde bedre i hans sofa, og da han havde hældt fem shots op, tog hun imod det han gav hende. "Tak" sagde hun og nikkede kort til det han sagde samtidig med hun let løftede glasset samtidig. Hun tog det op til munden og lagde nakken helt tilbage så hun bundede den i en slurk, og gav ham så glasset igen, da hun var for doven til at rejse sig op lige nu. Da han havde sat glassende fra sig, vil hun hive ham ned at sidde i sofaen ned til hende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   19/4/2015, 01:27

han havde kun lige nået at stille glasset da han blev hevet ned i sin sofa "have you been waiting long" han smilede roligt til hende og kyssede hende. Hans arme dog af metal kunne stadig opfange meget, de havde været dyre men nu havde han stadig den samme føle evne han havde før. hans hånd gled først op på hendes bryster og begyndte at massere dem roligt. Han så på hende roligt "hey love how about you have a little taste of it" han referede til et blowjob og havde allerede knappet den øverste knap på hans bukser op. Han gav hende et kys mere og lod denne gang sin tunge snige ind i hendes mund. han gav hende hans sædvanlige frække smil når de var sammen, han ville hjælpe hende af med trøjen og hendes bh først hvis hun besluttede sig for at give ham et blowjob.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   20/4/2015, 12:11

"Maybe" svarede hun blot på hans spørgsmål, og smilede kækt til ham. Han var den eneste hun faktisk var sammen med seksuelt, da hun ikke havde andre hun gad gøre det med, så hun havde ikke haft sex siden sidst de havde haft det. Da han kyssede hende, kyssede hun ham tilbage, og smilede af ham da han lagde en hånd på hendes bryst. Hun sukkede svagt og nydende af det, og lukkede øjnene halvt i og nød det stille. Hun så op på ham da han snakkede, og forstod godt hvad han mente med det han sagde, og hun smilede blidt til ham, inden hun fugtede sine læber med sin tunge, og nikkede så. Hun gengælde hans kys da han kyssede hende igen, og hun lod sin tunge lege blidt med hans da den kom ind i hendes mund. Hun lod ham hjælpe hende af med trøjen og bh'en. Hun smilede til ham inden hun lod sin hånd nusse hans ryg blidt, inden hun forsigtigt lod den glide om på hans mave og ned af. Hun var nu endt helt nede ved hans skridt, og hun lod hånden forsigtigt glide ned i hans bukser og blidt kærtegne hans lem inden hun forsigtigt tog det frem for ham. Hun så på ham, og smilede frækt, inden hun lænede sig ned til hans lem, og tog det i munden og gav ham et blowjob mens hun så op mod ham kort.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   20/4/2015, 16:07

han nød den måde hun suttede på hans lem og så op på ham mens "you know, your real cute with my cock in your mouth" han smilede til hende kækt mens han lagde en hånd på hendes hoved, den fortsatte rytme og lyde der kom fra hende var altid rart at høre for Leo, det var derfor han havde en som Erica, hun virkede ikke til at være på rørt af hans udseende. Han smilede roligt til hende og øgede farten af hendes bevægelser selv med den ene hånd mens den anden gled ned på hendes bryst og begyndte at massere det sammentidig med hendes blowjob. hans øje gled ned på hende mens det andet jo var ikke eksisterende. Han havde byttet begge sine underarme, hans øje og end da hans hjerte for at blive en del af et special team, men nu var han uden en gruppe, og dog sad der en sød kvinde og gav ham et blowjob. Han smilede til hende roligt.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   20/4/2015, 16:42

Hun smilede af det han sagde, og fortsatte med at give ham et blowjob. Hun mærkede hans hånd på hendes hoved, men den generede hende ikke. Hun fortsatte blot som før og hun sukkede kort en enkelt gang imens. Og angående hans udseende, hun var i bund og grund ligeglad med hvordan folk så ud. Alle fik en chance hos hende, og kunne hun lide personens personlighed, vil hun beholde personen i stil liv, ellers skubbede hun dem ud af hendes liv igen hvis det var muligt. Da hans hånd gled ned på hendes bryst sukkede hun blidt da det føltes rart, og hun stønnede en smule da han masserede det. Det var dog ikke så nemt at stønne rigtigt mens hun gav ham et blowjob, og hun lod ham sætte tempoet op på det. Hun så igen op på ham imens.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   20/4/2015, 22:05

han smilede til hende og satte farten lidt mere op før han masserede hende lidt mere på brystet, hendes små støn var så søde. Han fortsatte sådan i flere minutter med at drille hende ved at massere hendes bryster. Han mærkede hvordan han ramte hans grænse "get ready to take the load love" han smilede til hende og mærkede hvordan to ugers ophobet sæd skød ind i hendes mund "now if you wanna spit you can but do it in like a glass or something but you can swallow" han smilede til hende roligt og tog det sidste af hendes tøj af. Han kunne stadig ikke stå for hendes lækre krop, det var lige til at spise "this is the body that makes me return every time" han smilede til hende roligt og lod sine hænder glide ned over hendes krop roligt.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   21/4/2015, 09:09

Hun lod ham sætte tempoet mere op, og nød at mærke hans hænder på hendes bryster. Det var svære at stønne nu, så hun sagde ikke så meget, kom kun med et kort lavt støn en sjælen gang imellem. Hun mærkede hans lem vokse i hendes mund, og hun var ikke i tvivl om, at han nok snart var på grænsen til at komme, og hun havde gættet rigtigt. Hun fortsatte med at give ham blowjob, og ikke længe efter hørte hun hvad han sagde, og kunne både mærke og smage hans sæd i sin mund nu. Hun slugte det og så op på ham da hun havde sluppet hans lem med munden, og smilede blidt til ham. Da han begyndte at tage det sidste af hendes tøj af, så hun på ham men lod ham gøre det. Da han havde taget det af hende, gik hun helt ind til ham, og knurrede kælent af ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   21/4/2015, 15:36

han kunne ikke lade være med at grine lidt "hmm you want me to be your alpha dog" han smilede til hende og aede hendes kind roligt før han kyssede hendes pande og trak hende hen til køkken bordet "well miss, im gonna have to ask you to bend over" han smilede og lagde hende ind over bordet med ryggen til ham. Han gav hende et sikkert smil før han knælede "hmm you seem to be in good shape buut....." han smilede før han spredte hendes balder lidt hvorefter hans tunge fandt hendes åbning og sneg sig ind i den, han lod den glide rundt, sno sig som en slange og en gang i mellem snige sig ud igen for at samle spyt og drikke de safter han havde samlet op "mmm exquisite" han smilede til hende roligt og fortsatte "now if you are a good girl and beg a little, i will give you a bone" han smilede frækt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   21/4/2015, 23:07

Hendes knurren havde været en ren refleks, og hun havde ikke just tænkt over det. Han kunne så nemt få hende i dette humør her, og hun elskede det på en måde. Da han havde sagt det han lige sagde, så hun op på ham. "Maybe" lød svaret i en let drillende toneleje, men samtidig en smule forførende et af slagsen. Hun smilede da han lod en hånd ae hendes kind, og at han kyssede hendes pande. Hun lod ham trække hende med over til køkkenbordet, og hun så på ham som han talte. Hun gjorde som han bad hende om, og lænede sig ind over bordet så hun nu lå halvt på det og halvt stod op. En let gysen gik gennem hende da han satte sig på knæ bag hende, og begyndte at slikke hendes underliv. Det føltes så rart, og hun stønnede nydende af det. Da han lidt efter sagde hun skulle tigge, og hun så vil blive belønnet for det, bed hun sig i læben. Hun var ikke ligefrem den bedste til at tigge, da hun aldrig tiggede om noget som sådan. Men hun prøvede dog alligevel, og var godt klar over, at det måske nok ikke var det bedste den måde hun gjorde det på, men hun anede ikke rigtig hvordan man tiggede. "Plz vil du ikke nok" Hun rystede en enkelt gang i hele kroppen da hun var liderlig lige nu, og det her føltes så godt som det gjorde.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   22/4/2015, 14:46

han smilede til hende roligt, hans øjne ramte hendes smukke hud "as you want one hot cock comming right up" han rejste sig op og lod sine hænder glide ned over hendes ryg "such beautiful skin" han tog sit lem og pressede det mod hendes åbning roligt, hans hænder holdt om hende som han pressede hende helt ind i hende til han ramte hendes dybeste indre og hun var ved roden af hans lem. Han så på hende og begyndte med rolige bevægelser at bevæge sig i hende med et smil, han lænede sig frem og kyssede hendes nøgne hud.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   22/4/2015, 21:41

Hun lukkede øjnene i og trak vejret dybt af nydelse. Hun kunne tydelig mærke, at han rejste sig op bag hende, og at han lod sine hænder glide ned over hendes ryg. Et bredt smil kom frem da han sagde det han sagde. Hun elskede at høre den slags. Da han pressede sit lem ind i hende, pev hun svagt, men det var ikke af smerte men nydelse. Hendes piv var blandet med et støn, og hun bed sig i læben over at hun havde pivet på den måde. Hun var godt nok en ulv, men at ligefrem piv? Hun sukkede bare nydende i stedet stadig med lukkede øjne, og nød virkelig at han bevægede sig i hende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   22/4/2015, 22:16

han så på hende med et smil, hans hænder rakte om foran hende og lagde sine hænder om hendes bryster og klemte roligt på dem, nærmest æltede dem i hans hænder "grade A tits right here" han smilede til hende mens han blev ved med at støde ind i hendes indre, mærke hvordan han kunne ramme hendes indgang til livmoderen, han var lige glad med at gøre hende gravid, om hun så var på p-piller eller ej. Han mærkede hver fold af hendes indre, det var en varm følelse, den kunne ikke rivaliseres med noget alkohol eller stoffer. Han smilede til hende med et frækt smil da han mærkede sig selv tæt på at ramme klimaks, han satte farten mere op "lets fill you up real propper" han smilede til hende og mærkede sig selv komme i hende, hans sæd var i en lidt mindre strøm end den ladning han havde gevet hende i munden, men kunne stadig mærke at han blev skubbet ud fordi der var mere eller mindre overfyldt. Han lidt tilbage og så hvordan sæd begyndte at flyde roligt ud og ned på gulvet "well ill be damned if that isnt a work of art" han smilede roligt og vendte hende om " how 'bout we clean you off and get ready for round 3" han smilede til hende roligt og tog hende lidt mere på brystet.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   23/4/2015, 22:38

Hun smilede da han lod sine hænder på hendes bryster og klemte dem. Hun fnisede kort af hans kommentar. Hun nød at mærke ham i sig og stønnede af det. Hun tænkte ikke over hun kunne blive gravid af det her, og var selv ligeglad med det. Hun nød det virkelig, og hun så om på ham med et blidt smil da han sagde det han sagde. Hun mærkede at han kom i hende, og sukkede stille. Hun så om på ham, og smilede af det han sagde. Hun rettede sig op, og vendte sig om og gik over til ham. Hun lænede sig blidt op af ham. "fair nok. Lad os det" sagde hun, og kyssede ham blidt på munden. Hun nød virkelig at han tog hende på brysterne.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   24/4/2015, 01:11

Han så på hende med et frækt smil og lagde en arm om hende og tog hende ind på hans bade værelse. Han havde måske ikke den reneste lejlighed, men hans badeværelse var stort rummeligt og rent. Da han havde nævnt bad mente han også starten på deres sjoveste leg. Han vidste at Erica var en stor masokist der kunne lide at blive domineret så da de kom in i den rummelige bade del af badeværelset stillede han hende op af vægen "im gonna fuck you so hard your eyes wil pop around into your skull" han spredte hendes balder "remember, im your master, and you are the little servant whos pussy i will ravage till you cant walk home" han spredte hendes ben så sæden endnu en gang dryppede på gulvet "oh i filled you up good, guess ill have to wash it clean and then fuckit again" han tog et bruse hoved som han tændte med meget koldt vand, den havde et meget lille hoved som han puttede op i hende og brugte den som både et rense remedie og også en form for vibrator "you like it when master scrubs your insides" han smilede og tog den ud igen før han gav hende et klask på røven "do you want me to fuck you hard like a little servant?" han smilede til hende mens han sagde det, der var intet ondt ment, bare rent sjov og det var åbenbart noget der tændte hende så han legede med.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   24/4/2015, 13:38

Hun smilede da han lagde armene om hende, og fulgte med ud på hans temmelig store badeværelse. Hun vidste dog godt, at han ikke mente bad bad, men noget andet i stedet. Hun fulgte med over til bruseren, og så på ham da han stillede hende op af vægen, og lod ham gøre det. Hun grinte blidt af det han sagde med et kærligt smil på læberne bagefter. Hun lod ham sprede hendes balder, og hun lyttede til det han sagde. Hun nikkede til det han sagde. "Of course" sagde hun og lod ham så sprede hendes ben, uden hun sagde noget imod til det. Hun så på ham da han talte, og så da han tog bruseren. En let gysen rande gennem hendes krop og et let gisp undslap hende da det kolde vand ramte hendes underliv, og hun bukkede halvt sammen i en refleks, men rettede sig langsomt op igen, og så lige på ham. Hun lod ham tage den ud igen, og smilede af ham da han klaskede hende på røven. Hun nikkede til det han spurgte hende om. "Yes master. Please fuck me." bad hun og så bedende på ham. Hun var liderlig, og ville mærke ham i sig. Hun havde det godt med dette her. At hun lod ham på en måde dominere hende. Det var dog ikke alle hun vil sys om gjorde det, men Leo var en af dem som fik lov til det. Han vidste også hun kunne lide det, og hun ville ikke stoppe ham i det, med mindre han kom til at gå alt for vidt, men det tvivlede hun på han lige ville.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   24/4/2015, 16:31

i stedet for at han tog hendes underliv spredte han hendes balder og så på hendes røvhul "well then we better start with thi hole while you wash your mouth" han smilede til hende og uden tøven pressede han sit allerede hårde lem lige ind i hende med en rimelig styrke, han gav hende ingen advarsel "im gonna fuck your ass like theres no tomorrow" han tog fat om hendes hænder og holdt dem på hendes ryg mens han tog hende bag fra, hans lem bankede ind i hendes røv med lidt mere kraft en hvad han havde brugt før, han var måske lidt hårde men han vidste godt hun kunne lide det på den her måde, måske var det fordi hun var varulv uden en alfa og dermed manglede en der kunne bestemme over hende "you like it doggy stile dont you, maybe you want a collar" han smilede til hende og fortsatte med at banke sit lem inde i hende, den hånde der ikke holdt om hendes hænder gled ind og ud af hendes underliv, de havde hvad der mindede om en vibrator indbygget i den så den gav en tilfreds brummende lyd i hende.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   24/4/2015, 22:30

Hun bed sig let i læben, og smilede til ham. Hun lod ham gøre det han gjorde, da hun intet havde imod det, og faktisk godt kunne lide det. Hun nøjedes bare med at smile over det han sagde, og et støn undslap hende da han pressede sit lem ind i hendes røv. Det var et blandet støn af nydelse og smerte, da det egentlig gjorde ondt men alligevel føltes godt. Hun lod ham tage hendes hænder om på hendes ryg og holde dem der mens han knippede hende i røven. Hun stønnede nydende af det, og svarede ikke lige umiddelbart på hans spørgsmål. Hun fniste halvt over at han vil gi hende et halsbånd. "I don't care. Give me one if you want to" sagde hun og smilede halv flabet til ham, og stønnede svagt og nydende da hans anden hånd legede med hendes underliv.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   25/4/2015, 23:38

Han så på hende og gav hende et kort grin "well i have a present for you later then" han smilede til hende og fortsatte med at brutalt støde i hende med et smil han kunne mærke for tredje gang den dag at han var ved at komme men det skulle ikke være så nemt. han trak sig ud af hende og fik hende ned på knæ "open up love, im gonna skull fuck you" han gav hende et kækt smil og lod hende åbne sin mund og lod sit lem glide ind i hendes mund og han tog fat om hendes hoved og begyndte at bevæge sine hofter så hans lem blev tvunget ind i hendes mund til roden "breath through the nose or you'll choke" han smilede til hende og kunne mærke at han denne gang kom i hendes mund, fyldte den med sæd så det overflød. Han smilede til hende og trak sit lem ud af hendes mund med et smil " you are a good little servant" han smilede til hende og gav hende et kærligt aen på kinden.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   26/4/2015, 00:27

Hun så på ham da han sagde han så havde en gave til hende. Hun havde en anelse om hvad det var, men var dog ikke helt sikker. "What is it?" spurgte hun stille, og smilede til ham. Hun stønnede af han fortsat stødte brutalt i hende. Da han lidt efter trak sig ud, så hun om på ham med et blidt smil. Hvad havde han mon i tankerne nu? Hun satte sig ned på knæ da han vil ha hende til det, og hun smilte stille til ham. Da han bedte hende om at åbne munden, gjorde hun som han sagde. Hun lod ham gøre det her, og så op på ham imens, og trak vejret gennem sin næse som han sagde hun skulle. Hun kunne nu mærke og smage at han kom i hendes mund, og hun slugte det så godt hun kunne. Hun så op på ham da han havde taget sit lem ud af hendes mund, og nikkede til hans spørgsmål. "Yes master" kom svaret fra hende af. Hun vidste ikke hvad han helt ville nu, siden han spurgte om det.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   26/4/2015, 13:44

han så på hende med et smil og lagde sine øjne på hende "good, now for your present" han gik ud og kom tilbage med et halsbånd "a dog should have a collar, especially when im your alpha right" han smilede til hende og gav hende det på "how about you stay some days, be a little more serving to me" han aede hendes kind roligt før han satte hende roligt op "now how about i shower you for real" han tog det normale brusehoved med den ene hånd og gik om bag hende, han skruede vandet op til en mere varm vandstrøm og han begyndte at vaske hende på hovedet "you have to be a clean servant" han smilede roligt til hende og lod vandet glide ned af hendes krop "next we do it in the bedroom, or would you like a cumbath before that" han smilede til hende og gik rundt foran hende med et stift lem "is my little servant still hungry" han vaskede hende roligt færdig.
Tilbage til toppen Go down
Erica
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Varulv
Navn. : Erica Black
Alder : 23 år.
Evner/Classes. : Ikk opdaget endnu
Bosted : Over alt dog mest i Las Vegas da hun har et job der
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 69
Reputation : 0
Join date : 30/09/14

IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   26/4/2015, 20:06

Hun nikkede da han sagde hun så kunne få hendes gave, og så efter ham da han gik ud her fra. Hun bed sig blidt i læben mens han var væk og var lidt nervøs for, at han rent faktisk vil give hende et halsbånd på. Hun så op på ham da han ko tilbage, og han havde ganske vist et halsbånd med sig. Hun sukkede stille og smilede så tilbage til ham, og lod ham tage det rundt om hendes hals og lukke det. Det føltes faktisk underligt at havde på, men hun kunne nok godt vænne sig til at have det på. Hun så op på ham da han igen snakkede til hende, og nikkede så af det. "kan jeg godt hvis du vil have mig til det." svarede hun med et smil. Hun ville gerne blive hos ham lidt. Det vil hun intet have imod, overhoved ikke. Hun smilede da han aede hende på kinden, og lod ham sætte hende op. "Yes Please" svarede hun da han spurgte, om han skulle vaske hende. rigtigt nu i stedet for. Hun lod ham bruse hende rigtigt og nød at han gjorde det. Hun smilede stille af det han sagde, og nikkede. Skulle hun vel være, og det var nu ogs det hun fortrak at være, ren. Hun lukkede øjnene blidt i og nød fornemmelsen af vandet. Hun blev ved med at ha lukkede øjne selv da han talte. "the bedroom" sagde hun stille. Hun var faktisk stadig en smule liderlig. Hun så op på ham, og nikkede stille som svar på hans spørgsmål.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   26/4/2015, 20:52

han så på hendes krop og tørrede hende meget hurtigt af før han mere eller mindre hev hende over sin skulder med et smil "well then ill just have to fuck you so hard you wont remember anything else than my cock" han smilede til hende og tog hende ind i hans sove værelse hvor han smed hende på en stor sort klædt seng "well then if my little servant is hungry then why not take some of your masters delishious cum" han smilede til hende og lagde hans hænder op til hendes hoved og førte det mod hans lem "eat up, you know you want it" han smilede roligt til hende "after this ill give your pussy a stern ravaging"han smilede til hende og gav hende et kort kys før hans lem gled ind i hendes mund.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: freaky time //Erica// 18+   

Tilbage til toppen Go down
 
freaky time //Erica// 18+
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Camille- One more time
» Running time - Dylan
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Long time no torture((Alítheia))

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: