IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Euforiserende stoffer og gifte

Go down 
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Euforiserende stoffer og gifte   22/4/2015, 16:52

Acedia:
Et syntetisk stof der bliver fremstilet i laboratorier, ok kan laves ud af ganske almindelige kemikalier, hvis man ved hvordan. Derfor er dette stof meget almindeligt over alt i den kendte verden, selvom det er relativt svært at fremstille.
Acedia tager form af et sort, sandagtigt pulver, der tages ved at indånde dampene, når pulveret afbrændes. Pulveret er ikke så let antændeligt så det skal afbrændes sammen med noget andet, så som træ eller kul, for at det skal virke. Pulver dampene optages via slimhinderne i næsen, så derfor skal dampene indåndes gennem næsen for at virke.

Opskriften kan meget let findes på nettet, en alkymist kan lave stoffet meget renere end en lægmand.

virkning:
Efter fem til ti minutters indånding sløves de fleste hjernefunktioner til et minimum. Indtageren bliver langsom, dvask og sløv. Hjerterytme og blodtryk falder øjeblikkeligt til et meget lavt niveau.
Hvis stoffet indåndes i omkring en halv time ad gangen, induceres indtageren i en rolig koma, der kan vare i alt fra 2 til 8 timer.
Bivirkninger:
Acedia er stærkt vanedannende.
Lang tids brug af dette stof kan føre til både milde og stærke hjerneskader.
De mest almindelige men som misbruger af acedia er: general sløvhed, humørsvingninger, evig depression, passiv adfærd, paranoia, klodsethed, delvis tab af førlighed i længere tid af gangen.
Mere ualmindelige men inkludere: Neglet, tab af sanseindtryk, alien-hand syndrom, tab a negle og hår, hukommelsestab og kræft.

Stoffet har kun delvis effekt på Clomans og varulve, og ingen effekt på Vampyrer og Zomtures

Russian Garlic:
Er i virkeligheden en anden plante der blev transporteret til Amerika fra Rusland i midten af 3. verdenskrig på grund af dens evner til at påvirke vampyrer. Planten vokser generelt i vandløb og åer, med lav strøm og massere af sol, men bliver let udkonkurreret af andre planter. Derfor findes den sjældent uden for stæder hvor den dyrkes kunstigt. Frugterne er små hvide klumper der til forveksling ligner hvidløgsfed, selvom de lugter og smager meget anderledes.
Desværre er russian garlic meget dyrt og svært at skaffe fordi det skal planten skal fermentere i mindst 50 år, for at have nogen effekt.

Produktionen kræver en alkymist.

Virkning:
Planten har to hovedvirkninger. Smøres afkog af planten på et blankvåben, forsager det stor smerte på en vampyr (elder), hvis man bruger det imod dem. Det kan ikke bruges i ammunition, medmindre det er pile eller bolte, til gammeldags buer og armbrøste.
Spises den fermenterede frugt, gør den ens blod uspiseligt i 15-30 timer. Planten skal dog indtages 24 timer før den ønskede effekt. Hvis blodet indtages af en vampyr, vil vampyren øjeblikkeligt rammes af kvalmelignende symptomer, og som regel kaste blodet op igen.
Bivirkninger:
Længere tids indtagelse af russian garlic, ud over at tømme pengepungen hurtigt, vil også langsomt nedbryde immunforsvaret, og gøre indtageren modtagelig over for sygdomme. Symptomerne på lang tids indtagelse er derfor meget lig symptomerne for AIDS. En vampyr der spiser Russian Garlic vil øjeblikkeligt få symptomer som en forgiftning (Udslæt, opkast, ect.)
Pixie Dust:
Et stof der virker meget som grovkornet salt, der bliver udvundet af englefjer. Stoffet variere meget i farve, men er for det meste hvidt eller hvidligt, med et skær af pastelfarve. Stoffet er relativt svært at skaffe, men hvis man har en englefjer kan man relativt let lave stoffet. Med en stor fjer kan man lave ca. et kg og det tager kun nogle få gram at få effekten af stoffet.

Opskriften kan med lidt tålmodighed findes på nettet, det er ikke nødvendigt at være alkymist, men en alkymist kan udvinde langt mere fra en fjer, og lave stoffet på den halve tid.

Virkning:
Indtager man stoffet vil man i løbet af en halv time opleve en fornemmelse af vægtløshed og boblende rus. Ofte vil folk forsøge at skille sig af med alt der tynger dem, både mentalt og fysisk. Mange vil dele alle deres inderste hemmeligheder, bare for at blive fri for vægten af dem på deres samvittighed og sind. Ofte vil indtageren skille sig af med fysiske hindringer som bårende genstande og tøj fordi de oplever at hvis de skiller sig af med dette vil de til sidst være i stand til at flyve væk.
Bivirkninger:
Indtageren af stoffet crasher ret hurtigt efter indtagelsen. Gentagende indtagelser fører som regel til dyb depression og ofte selvmord. Der sker dog ikke fysiske forandringer hos indtageren. Det er ofte sket at en indtager har kastet sig ud fra et højt sted, i den tro at de kunne flyve.

Engle er immune over for stoffet, men stoffet er meget giftigt over for dæmoner.Credits: Evan.Black Heart.

Et blad der vokser primært i Blackwood.

Det lille blad er giftigt og giver en fæl mavepine og en mulig diarrae, spiser man det frisk.


Black Heart:

Tørre man de sorte blade og tilsætter  krydderi , kaldes de Black Happy.
Black Happy gumler man bare på, ryger eller knuser og drysser det på sin mad.

Virkningen:
Man får oftest en dejlig og behagelig rus, hvor man vil opleve stor glæde ved selv de små ting i livet.Rusen holder sig  fra nogle timer til et døgn.
Bivirkning:
Indtager man en stor dosis af Black Happy , så kan man få et dårligt trip med nogle slemme hallucinationer og vrangforstillinger.
Er man påvirket udover et døgn, er der observeret risiko for pludselig hjertestop og andre organ svigt.
Black Happy virker ikke på vampyrer, zombier eller andre døde væsner.

Tilgængelighed:
Black Happy fremstilles af sort elverne og blodheksene, så vel som Brian i blackwood.
1 gram koster 50 dollar .For at opnå den milde rus bruges 1 -2 gram .
Black Pearl:
Tilsætter man bladene aroma og krydderi, og lader det trænge ud i vand så har man fremstillet Black Pearl .
Drikken er  sort og skinner som en perle. Den er en ganske normal drik blandt sort elverne, men fantastisk til velkomstdrik ved de fleste selskaber .
Black Pearl er på 40%, selve smagen har en let smag af 'noget der minder om rom' , med en rund aroma af sødmefyldte krydderier.

Virkning:
Ganske som alt andet alkohol, men mixer man den med Black Happy, så bliver man meget høj og speedet.

[Tilgængelighed:
1 liter  koster ca 75 dollar.Har man råd og vil have have 'kaviar' udgaven og vælte sig i luksus - så koster 1 liter Black Pearl White150  dollars.
Sort elverne og deres lærlinge Brian og hans ulve, er ansvarlige for fremstillingen.


Credits:Brian
Tilbage til toppen Go down
 
Euforiserende stoffer og gifte
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World-
Gå til: