IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Can U help me out plz? ~ Leonardo

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Can U help me out plz? ~ Leonardo    23/4/2015, 20:56

S: Las Vegas,
T: 22:01
V: Tørvejr men en smule køligt
O: Enkelte folk på gaderne

Det var endelig blevet aften. Dian havde siddet inde hele dagen da hun ikke kunne komme ud. Hun havde sovet det meste af dagen, og var glad for hun havde gjort så intet lys kunne komme ind i hendes hus, ellers ville hun rimelig hurtigt dø, grundet hun jo var halv vampyr og derfor ikke kunne tåle solen.
Hun vågnede stille, og strakte sig inden hun stod op. Det var heldigvis aften nu, og solen var også gået ned, så nu kunne hun endelig komme udenfor. Hun så på Milton ved sin side. Han vågnede og starkte sig også inden han så op på hende. *Hvad skal vi så få natten til at gå med?* Kunne hun høre ham spørge. Hun trak på skulderne, og stod ud af sengen og fik noget tøj på, inden de begge gik ud.

Da de var kommet ned i byen, så hun sig stille om mens de gik. Hun var ikke sikker på, hvor de var på vej hen af. Milton så stille op på hende. *Er sulten. Smutter ud og finder noget at spise* Hun nikkede til det, og Milton løb væk fra hende og ud af byen for at finde mad. Dian kunne finde mad i byen da der var massere af væsner her.
Hun havde ikke gået så langt, da en lille flok fyrre kom gående mod hende. Hun tog sig ikke synderligt af dem, og havde blot tænkt sig at gå lig forbi dem, da den ene pludselig greb fat i hende, og de andre trådte hurtigt til. De var alle dæmoner eller vampyrer, så hun havde ikk den store chance for at komme fri. Måske hvis der kun havde være 2 eller 3, men nu var der for mange. Hun så lige på dem, og prøvede at kæmpe imod. De lo bare af hende. "Hva tror i hun vil give?" hørte hun den ene sige. "Ved jeg ikke, men en del nok." svarede den anden. De så kort på hinanden med selvtilfredse smil, og det var der Dian slog til og vristede sig løs af dem, og prøvede at flygte, men de var over hende med de samme igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    24/4/2015, 00:23

Leo var vågnet sent efter en hel del tømmermænd, han havde håbet på at der ikke ville have været nogle beskeder til ham mens han sov brænderten af, heldigvis ingen. Han tjekkede sit ur og hoppede ud af sengen, hurtigt i et par bukser og fandt en tanktop der ikke var alt for beskidt og var ude af døren.
han havde ingen ide om hvad han skulle lave, han tog forbi en lille madbiks og fik udleveret en snasket burger som han spiste meget hurtigt og fortsatte ned af vejen, han havde fundet sin guy der solgte ham de forskellige stoffer han brugte på daglig basis, han var ikke så kræsen med de nye stoffer men mere kvaliteten så han kom kun ved den sædvanlige fyr når han skulle bruge noget. Han købte lidt af hvert og fortsatte ned af en side gade med en munter tone i den fløjten han lavede. Han så roligt op og stoppede med at fløjte da han så 4 mand stående omkring en pige og han opsnappede ordene "hvad tror du hun vil give" og "meget" han behøvede ikke at vide mere, han var i mod slaver, godt nok legede han lidt med ideen med sin sex buddy Erica men det var mere fordi hun kunne lide den slags ting, men Leonardos grund præncip var stadig at ingen kvinde eller mand skulle være en slave.

Han gik roligt hen og trak en fin sølv kniv med en gift spids, special designet til ham "ello fuckheads, looking for girls, go to a bar, or a whore house" han så den første nærme ham og uden at han kunne svare satte Leonardo et venstre hug lige i hans ansigt og hans mekaniske arme sørgede for han blev sendt i gulvet bag dem, den næste kom mod ham og i en ren bevægelse åbnede han mandens brystkasse med kniven, der kom en fontæne af blod og han trådte op mod vægen og skvattede om "leave here and never lay your hands on another woman or i will cut off your testicles and feed 'em to a dog" han så på de sidste to der havde meget travlt med at samle den skadede mand op før de løb alle tre før han vendte sig mod pigen "how are you feeling love" han gav hende et roligt smil.

Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    24/4/2015, 10:15

De fik hende op mod en mur, og så lige på hende. Hun blottede sine tænder og hvæste af dem. De skulle absolut ikke sælge hende som en slave eller noget. Milton kunne mærke at der skete noget med Dian, at hun var i fare, så han vendte med det samme om, og begyndte at løbe tilbage mod hende. Han vidste altid lige hvor hun var, da de to var forbundene med hinanden.
Dian fik øje på en mand som kom denne vej. *Endnu en som vil skade mig? eller sælge mig? Eller noget i den stil?* tænkte hun og sukkede. Men manden overraskede hende, og hjalp hende? Hun så undrende på ham, og da han skadede en af mændene så han blødte, blev Dian med et tørstig. Hun var ikke 100% i kontrol med det endnu, men hun kunne kontrollere det i en vis grad.

Lidt efter flygtede mændene, og Dian så over på ham som havde 'redet' hende. Hun bed sig i læben. "Fint nok, tak" sagde hun, og så ned på manden som var død, da denne nye mand her havde skåret brystkassen op på den anden. Hun var utrolig tørstig nu, men gad ikke give efter, og drikke fra en der allerede var død. Milton kom i samme nu springende over til hende. *Er du okay?* Dian nikkede som svar, og Milton vendte sig om, og så nu direkte på manden som var her, og hvæsede af ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    25/4/2015, 23:15

da hun sagde hun havde det fint så han roligt på det før han åndede hårdt ud "phew i need to stop doing this just when my hang over is gone" han havde en dunkende hovedpine, normalt var han god til at tage sine tømmermænd som en mand men gårsdagens fest havde også indvoldveret en del stoffer så dem mixet med aklohol gav ham et nyt nivau af tømmermænd, han gav hende et roligt smil da en eller anden form for stor kat hoppede ind og væsede af ham "arh shut it" han så på hende med et halv dovent blik og noget der lignede kvalme, han smilede til hende med et selvsikkert "thats a nice kitty you have there" han smilede roligt til hende og rettede sig mod muren "excuse me" han mærkede hvordan opkast ramte hans mund og han kastede op hen i en gammel skraldespand "fucking ey, there goes that burger" han smilede og tørrede opkastet væk "so my name is Leonardo, nice to meet ya" han smilede til hende med et selvsikkert smil.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    25/4/2015, 23:36

Dian så op på Leonardo med let røde blodtørstige øjne da hun jo som sagt var sulten. Hun grinede let af det han sagde. "Ja måske burde du det" svarede hun og så kort ned på den døde mand igen. Nej hun ville ikke drikke blod fra en som allerede var død selvom det virkelig var fristende for hende lige nu. Hun så sig så i stedet rundt, for at prøve at fokusere på noget andet end sin tørst. Da han så bedte Milton om at stoppe med at hvæse, hvæsede han bare mere agrasivt. Dian satte sig på knæ ved siden af ham, og begyndte at ae ham beroligende over pelsen. "Shhh han var ikke ude på at skade mig. Han hjalp mig faktisk ud af det her, tro det eller lad vær." sagde hun til ham. Milton stoppede med at hvæse, men det var ikke helt friviligt, men han troede på Dian. *Hvis du virkelig tror han intet ville gøre, så okay* sukkede han i hendes tanker. Dian så tilbage på manden som lige havde redet hende. Da han kaldte Milton for en nice kitty, begyndte han straks at hvæse igen, denne gang fornærmet, men stoppede hurtigt med det igen da han vidste Dian ikke helt ville ha det. "Ikk kald ham det, du fornærmer ham bare." sagde hun, og så lige på Leo, og sukkede af ham.
Da han vendte sig mod muren, så hun undrende på ham, men så væk da han brækkede sig. Da han så lidt efter talte, så hun igen på ham. "Jamen hyggeligta at møde dig. Mit navn er Dian, og dette" hun så ned mod Milton, og nikkede let mod ham "Dette er Milton." præsenterede hun sig selv og sin bror.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    26/4/2015, 00:39

han så på hende og derefter på brækket ved hans side "yeah sorry 'bout the puking, i have a hang over and just ate a large burger before saving your life" han smilede roligt og så på hende og rakte en hånd frem "i am pleased to greet you miss Dian, and milton" han tog hendes hånd og kyssede den charmerende "would you like for me to excort you home" han smilede roligt til hende og så så på Milton med et smil da han havde hørt "i am sorry, i didnt mean to insult you" han smilede til hende og satte sin kniv i skeden igen på sit lår, og vendte sig mod "you hungry? i am again, i need a big sloppy burger" han smilede lidt og fandt en cigaret frem fra en lille container, de var hjemme rullede af ham og var mixet med en smule marajuana. Han tændte den med et klik af lighteren. Han sugede på den med et lille smil og pustede ud, han kunne mærke hvordan tobakken han havde mixet slog til og hans nerver blev mere rolige.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    26/4/2015, 23:07

Det var ikke specielt lækkert at han havde brækket sig, men hvad kunne man gøre ved det? Intet som sådan. "Det helt okay" sagde Dian, og så ned på Milton som stadig var ved hendes side. "Og forresten tak for at hjælpe mig ud, selvom Milton nok godt ku ha hjulpet mig fri" sagde Dian og så på hånden Leonardo rakte frem mod hende. Hun tog imod den. "Lige måde" sagde hun og smilede venligt til ham og smilede mere af han kyssede hendes hånd. "Hm måske" hun så ned på Milton, som ikke var tilfreds med ideen til det. "Han er dog ikk vild med den ide. At du skal følge os hjem" sagde hun stille. Milton så lige op på Leonardo da han snakkede. Han hvæsede stille da han ikke kunne lide denne mand her, selvom han lige havde undskyldt. "Milton stop så" bad Dian ham, og han stoppede med det samme. Da han spurgte om hun var sulten, kom hendes blodtørst med et frem igen. Man kunne næsten se det på hendes øjne, og derfor slog hun hurtigt blikket ned. "Jo jeg er sulten, men den slags mad spiser jeg ikke. Ikke mere i hvert fald" sagde hun stille og bed sig i læben. Hun så op på ham da han tændte en cigaret frem og tændte. Dian røg ikke, og hvorfor skulle hun? Det var pisse dyrt, og ikke sundt. Dog kunne hun ikke mere blive syg eller skadet af det grundet hendes vampyrside, men alligevel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    27/4/2015, 01:24

han så på hende og slukkede cigaretten i hånden "oh please tell me you are a vampire, cause it came out so wrong for you" han grinte lidt af hende "listen no offence to your brother but i dont think he can save you both when those guys come back with backup" han smilede roligt til hende, han havde mødt mange vampyre i sin tid " lets go i know a fellow who has a blood bank where you can eat from" han smilede roligt til hende "just keep your fangs away till we get there, ok?" han smilede til hende og lagde sin hånd på skaftet af sin kniv, han var klar hvis der kom flere af de mænd der ville have fat i den her pige, hvis han kunne rede hende var han måske ikke det væreste svin på planeten, var i hvert fald hans tanke gang. Han gik ud på gaden og holdt en hånd ud til hende "you coming or what, i cant wait for you two all day" han smilede venligt og drillende til dem begge før han så sig til begge sider og gik ud i vrimlen af mennekser.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    27/4/2015, 10:01

Hun så forvirret på ham, for hun kunne ikke lige umiddelbart selv se hvad der var forkert ved den sætning. "Øm ja er jeg, eller kun halvt, men ja." hun trak let på skulderne og smilede bare af ham da han grinte af hende. Et lavt suk undslap hende. "Måske, måske ikke. Han ville prøve lige meget om han kan eller ikke." sagde hun, og aede Milton blidt over hovedet. Da han begyndte at snakke om blod, kiggede hun op på ham med et hurtigt ryg med høvedet. Blod? Hvor? Hun sukkede igen denne gang af sig selv. Hun måtte altså falde lidt ned måtte hun. Hun kunne også bare hoppe på Leo, men det vil han nok ikke blive så begejstret for nok. Da han gik ud på gaden så hun på ham, og fulgte så efter ham da han spurgte om de kom eller hvad. Milton var dog urolig. *Kan ikke lide ham her* sagde han til hende. *Ved jeg godt du ikke kan, men han gør os ikke noget* prøvede hun at overbevise ham om, men nok også lidt sig selv om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    2/5/2015, 12:54

han smilede til hende tilbage over hans skulder og så ned af gaden som de gik på, han tog en lille bog frem og skrev noget ned før han gik hen af en side gade hvor en dør med et skilt over for enden, på skiltet stod der "mr. winters alkymist handel" han så sig tilbage "its just in here" han skubbede døren op og nikkede til manden bag disken "two blood bags" han så på hende med et smil og det samme gjorde den rimelig gamle mand der stod bag disken. Han gav hende to poser med blod i mod betaling fra Leonardo. Han så på hende "eat up before we go, i cant have a blood thirsty half vampire following me when i take her home" han smilede til hende og lod hende drikke en af dem "right lets go Dian" han vendte sig rundt og gik ud af døren igen "now you show the way to your home" han smilede til hende roligt og ventede på hendes følge.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    2/5/2015, 22:33

Hun fulgte stille med ham ned af gaden. Hun så på ham da han tog en lille bog frem og skrev noget i den. "Hvad er det til?" spurgte hun nysgerrigt, og gik helt hen til ham. Da han så drejede ned af en sidegade, fulgte hun med ham og så med det samme butikken. Kunne man virkelig købe blod hos en alkymist? Det havde hun aldrig før fået at vide. Hun vidste dog ikk om hun vil ha brugt det hvis hun havde vidst det. Hun var lidt imod det der med at drikke blod, men det blev hun nødt til da hun jo var halv vampyr. Hun gik med ind i butikken og så sig lidt rundt inden hendes blik landede på den ældre mand bag disken. Han så flink nok ud, og Dian lyttede da Leo bestilte noget blod til hende. Hun tog forsigtig imod poserne med blod i, og så lidt på dem inden hun åbnede den ene og drak det hele meget hurtigt. Da hun havde drukket den ene pose blod, så hun på ham og nikkede stille. "Fint nok, lad os gå" Hun gik over til døren og ud af den inden hun begyndte at gå hjem af mod sig selv sammen med ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    3/5/2015, 18:06

Leonardo smilede bare roligt og en gang i mellem skrev noget i sin lille notes bog, han var helt rolig og fulgte tæt bag efter hende. Han gik roligt hen af gaden og så til begge sider, der var ingen tegn på at de to overlevende kidnappere var tilbage endnu, hans øjne driftede rundt over folkene da de gik rundt i byen. Han gav hende et smil når hun så på ham og så så ned på Milton "so... how far is there to your house" han smilede til hende roligt og tjekkede sit ur roligt.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    3/5/2015, 19:00

Hun sukkede tungt af hm da han ikke gad fortælle hende hvad den lille notesbog han havde var til. Da de kom ud satte hun kurs hjemad. Hun var nervøs og ville se sig rundt flere gange mens de gik, men lod være da hun så nok vil virke som et nemmer offer selv med Leo til at beskytte sig. Milton gik stille med og holde skarpt øje med folk, og specielt med Leo da han havde utrolig svært ved at stole på fremmede mænd. Dian skævede om mod Leo for at sikre sig, at han stadig fulgte med hende. "Ikke så langt endnu. kun nogle enkelte gader mere." sagde hun og fortsatte med at gå til de kom til et lille hus som havde tilhørt hendes forældre. De boede der dog ikke mere da hun selv havde kommet til at dræbe moren, og faren aldrig havde boet hos dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    3/5/2015, 21:30

han fulgte lige bag hende roligt, han smilede til hende da de nåede det lille hus "well this is a nice place" han smilede til hende roligt "i see that you are home safe now, dont worry about the money for blood" han smilede til hende blidt "have a nice life, we probably most likely wont meet again" han grinte lidt og tog en cigaret "but just in case i will leave you my number if you see any shady types" han smilede til hende og skrev sit nummer på en lille lap papir. Han gav hende et sidste smil som hun lukkede døren, han vente sig rundt og da hun var inde i huset plantede en lille rød blinkede knap, en sender. Han fandt en mobil frem og ringede til en af hans arbejds giver "sorry bout the men you lost, but i have marked the targets house" han smilede "i expect my payment in cash" han smilede og gik væk fra huset.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    3/5/2015, 21:30

//out//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Can U help me out plz? ~ Leonardo    

Tilbage til toppen Go down
 
Can U help me out plz? ~ Leonardo
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: