IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 veninder(Diana)

Go down 
ForfatterBesked
Hinata
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : ukendt
Navn. : Hinata
Alder : ved hun ikke engang selv
Evner/Classes. : bugs
Bosted : hun har en hytte i the forbidden forest
Tilhørende klan. : ingen
Partner. : svært når man er høj og blå
Slaver. : nej tak og nægter at være det
Antal indlæg : 238
Reputation : 4
Join date : 20/11/14

IndlægEmne: veninder(Diana)   29/4/2015, 13:19

Sted: the forbidden forest
Tid: nat
Omgivelser: natte fredeligt
Vejr: let overskyet

Skyerne over the forbidden forest, gjorde skoven lidt mørkere, end natten allerede selv gjorde, men det stoppede ikke Hinata i, at komme udenfor i den friske og kølige natteluft, for at jage efter et dyr hun kunne bruge, til at lave mad af. Hun regnede ikke med, at hun ville støde på nogen fremmede og fjendtlige væsner på denne dejlige nat, så hun havde beholdt sit hjemme tøj på, i form af et par lårkorte stramme bukser i et blødt stof, og en sort top i matchende stof, så hun havde en god bevægelses frihed. Tilgængel var tøjet også ret blottende, så man kunne tydeligvis se, at udover hun var abnormt højere, end andre menneskelignende racer, så var hun også naturligt blå, og hun havde nogle sirlige tynde mønstre, der lyste svagt i mørket, over hele hendes krop.

Hun havde taget hendes bue og pil med, samt hendes jagt kniv, hvilket var hendes foretrukne og eneste jagt remedier, og lige nu var hun gemt mellem trækronerne, og hun kiggede ned mod et stort tungt dyr, som hun havde udvalgt som sit jagt bytte. Hun havde sporet dyret hertil, og den stod endelig stille, og spiste fredeligt af nogen planter. Hinata tog en pil frem fra sit pille coker, og begyndte at spæne buen op, mens hun rettede spidsen mod dyret, men hun nåede ikke at skyde, før noget fangede dyrets opmærksomhed, og gjorde at den var vagtsom. Lyden af en gren der blev knækket i nærheden, fik den til at se op, og lugten af et fremmede væsen, fik straks dyret til at gå i forsvars sind, så den begyndte at bisse.
"Møg!" hviskede Hinata for sig selv, mens hun skyndte sig at pakke sin bue og pil væk, før hun med det samme hoppede ned fra træet, landede på dyrets ryg, hvorefter dyret begyndte at stampe rundt, og løbe i den retning den havde hørt den fremmede nærme sig.
Tilbage til toppen Go down
Dian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Blandingsrace
Navn. : Dian
Alder : 19 år
Evner/Classes. : ikke opdaget endnu
Bosted : Hendes forældres lille hus for sig selv.
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Antal indlæg : 51
Reputation : 0
Join date : 17/04/15

IndlægEmne: Re: veninder(Diana)   4/5/2015, 20:02

Det var nat og Dian var taget til The Forbidden Forest for første gang nogle sinde. Hun var ikke helt klar over hvad hun lavede i denne skov her, men holdte sig ikke tilbage fra at udforske den. Den var meget anderledes end Blackwood var det, men gjorde overhoved intet for Dian. Hun gik stille længere og længere ind i skoven, og Milton fulgte tæt efter hende. Han så sig vagtsomt om mens de gik. Man skulle jo være mere på vagt når man var et sted man ikke kendte jo. Dian var dog ikke forsigtig, og larmede måske lige lovlig meget lige nu, men det tog hun sig ikke selv af. Pludselig hørte Dian et dyr som kom lige mod hende. Det lød til at være stort, og ikke et man lige vil stå i vejen for. Milton var med det samme oppe i et træ, og Dian fulgte hurtigt efter ham der op.
Tilbage til toppen Go down
Hinata
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : ukendt
Navn. : Hinata
Alder : ved hun ikke engang selv
Evner/Classes. : bugs
Bosted : hun har en hytte i the forbidden forest
Tilhørende klan. : ingen
Partner. : svært når man er høj og blå
Slaver. : nej tak og nægter at være det
Antal indlæg : 238
Reputation : 4
Join date : 20/11/14

IndlægEmne: Re: veninder(Diana)   4/5/2015, 22:05

Da dyret kom så langt hen imod Dian og Milton, at de kunne se det fra der hvor de havde gemt sig i træerne, der var det at Hinata fik indhentet det nok til, at hun kunne springe op på ryggen af den, og gribe fat om halsen på den. Lige som hendes bue og pile, var større i forhold til andres bue og pile, for at de kunne passe til Hinata der ligeledes, var større end andre, så var hendes jagt kniv også det større, for at den kunne passe til hendes størrelse, så da hun stak bladet ind i struben på dyret, for at dræbe det så hun kunne få det med hjem, så nåede bladet på hendes jagtkniv et godt stykke op mod nakken, og det virkede som et ret så effektivt middel til at dræbe dyret, for det stoppede ret hurtigt med sin frem brusning, og endte med at smide sig på jorden, da livsgløden i den hurtigt ebbede ud, af det sår Hinata havde lavet på den.
Hinata rejste sig op efter dyret havde lagt sig, og sprættede halsen helt op på den, for at være sikker på at den var helt død, før hun trak sin jagtkniv ud af dyret igen, og fik tørret det værste af blodet af, ved hjælp af nogle blade fra skovbunden, før hun satte den tilbage i beholderen, der hang over hendes ene balle i hendes lårkorte bukser. Hun tørrede sin pande, mens hun fik vejret lidt tilbage igen, efter den heftige løbetur, og imens hun stod der, kravlede et insekt hen af Dians kind og et andet hen af Miltons hoved, som lettede og fløj i retning af Hinata. Da hun opdagede de 2 insekter kom hen til hende, holdt Hinata en finger frem i luften foran hendes ansigt, som de 2 insekter landede på, og kort virkede det som om Hinata snakkede med dem, før de 2 insekter fløj op på hendes kind, og kravlede om bag hendes hår hvor de forsvandt, mens Hinata så op mod der hvor Dian og Milton var.

"Er i fjendtlige væsner, eller gemmer i jer på grund af at den her, kom løbende mod jer?" spurgte hun, og hun virkede lidt usikker i stemmen, som om hun ikke helt var glad for, at der var fremmede til stede, som muligvis kunne være farlige fjender, der kunne angribe hende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: veninder(Diana)   

Tilbage til toppen Go down
 
veninder(Diana)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The South Lands :: South Lands (Emnerne) :: Jungles :: Forbidden forest-
Gå til: