IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Hvem er du? (in-game) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Hvem er du? (in-game) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Hvem er du? (in-game)

Go down 
ForfatterBesked
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime13/5/2015, 21:44

Med inspiration fra "Kender du din karakter" fra VLM har jeg lavet denne tråd, som handler om at du skal svare på spørgsmålene her under, men som din karakter. Dette kan blandt andet bruges til at du selv og andre kan lære din karakter bedre at kende - og kan eventuelt bruges i din profil, hvis syntes du der mangler informationer. Spørgsmålene er bare skrevet ned som jeg fandt på dem, så der er nok lidt kaos - og svar endelig uddybende! Der er en grund til at jeg har forsøgt at undgå for mange ja-nej-spørgsmål.

Hvem er du?
Hvad kan du sige om din baggrund?
Hvordan er du?
Hvad er det bedste her i livet?
Hvad er det værste i livet?
Hvad er din største drøm?
Hvad er det værste ved dig?
Hvad er din største bedrift?
Hvem er din bedste ven?
Hvem er din fjende?
Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
Hvad er det værste der kunne ske?
Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
Hvilken årstid er du mest til?
Er viden noget du interessere dig for?
Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Føler du dig attraktiv?
Hvordan ville dit utopia være?
Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Hvad ser du som værende attraktivt?
Hvad er din dybeste hemmelighed?
Hvilken løgn bruger du mest?
Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Syntes du livet er uretfærdigt?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime14/5/2015, 13:38

[You must be registered and logged in to see this link.] du må altså huske at lege hører under legforummet under kreative ting :P Nu er den tredje leg fra dig af, som jeg smide det rigtige sted hen :P

Hvem er du?
- Jeg er et barn af denne herlige kaotiske og frie verden, hvis formål er at gøre brug af alle livets muligheder. Det kan ikke siges mere præcist.

Hvad kan du sige om din baggrund?
- Den er i hvert fald ikke kedelig, som alligevel har store ligheder med den grimme ælling. Kun abnorm hjælp fra andre og min egen indsats har skabt mig, sådan som jeg er i dag.
Første halvanden år levede jeg hos min skaber i en lille hytte i Blackwood uden at vide noget som helst om verdeenn. Faktisk lærte jeg ikke meget i alt den tid ingengang rigtigt noget sprog og almene sociale normer, da den skøre professor havde alt for travlt med sine 117 andre projekter, så jeg fik nok en hård og ensom start på livet.
Drifter i mit indre fik mig til at løbe hjemmefra, han har sikkert endnu ikke lagt mærke til det *Fnyser*. Et lille barn ville kunne have haft klaret sig bedre end mig. Jeg brugte i hvert fald ca 3 år på gaden, hvor jeg for det meste levede som en vild hund på gaden af Louisville.
Og ja så skete der rigtigt meget derefter, som genfødte mig til denne person, da jeg er INTET lig den person, som jeg var dengang.... svag... ynkelig.. uviden... uden have indset det rigtige formål med livet.

Hvordan er du?
- MMmmm det er et meget godt spørgsmål. Det er voldsomt meget afhængigt af min sindstilstand, da mit liv og min herkomst som clomans har jo gjort, at mit sind har visse "skader" i form af et voldsomt humørskiftende sindstilstand.
Men det har tilgengæld gjort, at jeg en meget følelses-kontrollerende og alligevel udtryksfuld person, som har en forkærlighed for interessante folk og ting, hvilket nok gør, at mange anser mig for at være arrogant, da så mange folk er virkeligt dødkedelige! at jeg ikke gider at bruge tid på dem.
Størstedelen af mig liv som klanleder har dog gjort, at jeg er meget ansvarsbevidst overfor mine kære.

Hvad er det bedste her i livet?
- det bedste livet er det, som du finder som det bedste! ingen kan diktere, hvad der er bedst for dig. Men uden tvivl er den fællesnævner at leve sit liv til fulde! om det så er at være eventyrjæger eller være den bedste husmor i verden, sålænge du lever sådan som du ønsker det, så er der intet bedre end det! de fleste er ulykkelige, fordi de forhindre dem selv i at live til fulde pga deres bånd i form af ansvar, sociale normer, moral og så videre.
Så snart man opnår den tilstand, hvor man lever sit fulde, så er der intet der kan overgå det!

Hvad er det værste i livet?
- at ikke kunne være den, som man er! og leve det til fulde.
Så simpelt er det.

Hvad er din største drøm?
- Faktisk intet. Jeg lever med livets flow og gør det, som jeg ønsker at udleve i nuet. Der er alt for stor fare at man spænder ben for sig selv, hvis man opsætter en "drøm" for sig selv, da så kan man overse skønheden i alle de andre ting ilivet.

Hvad er det værste ved dig?
For andres synspunkt er det nok helt klart min adfærd, som nok oftest syntes at være helt blottet for moral og etik, hvilket den ikke er. Min etik og moral er, at man må og skal leve sit liv til fulde! alt andet er blasfemi imod livet selv.
For mit synspunkt er det væreste, at jeg har sådan et ukontrollerbar sind. 2 årtider har det taget, før jeg har fået nok visdom på, hvordan jeg kontrollere mine kraftige humørsvingninger, men det kan komme pludseligt i de mest ubelejlige tidspunkter!

Hvad er din største bedrift?
- At leve mit liv til fulde? At have skabt et fantastisk hjem for lige nu 28 individer? At jeg med min snedighed og min klanmedlemmers evner har begået "umulige" heists/kriminaliteter/bedrifter? Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal vælge.. og er det ikke lige meget? Største bedrifter er oftest noget, som bliver målt i andres øjne, men hvad er pointen med det? Man bliver født ind i denne verden i ensomhed, man lever livet alene, og man dør alene. Så ingen grund til at please andre.

Ellers en af de ting, som jeg er ret "stolt" af, så var det at kunne frembringe sådan en klang i skriget hos den herskerinde, hvis hævn jeg tog til fulde! efter hendes "kærlige" behandling af mig i form af sadistiske værktøjer og metoder.... Lad os sige det sådan.... hun bad mig allerede at dræbe hende efter en times tid! og det var selv med hendes abnorme arrogance og stolthed... hun havde ikke kræfterne til at sige det længere efter 16 timer, og der var jeg langt fra færdig.

Hvem er din bedste ven?
- Det må være Vladimir Von Calvarinos. Da selvom jeg har fantastiske "venner",som er mine klanmedlemer, så er de mine rollinger, hvor jeg er deres "moder", så det er ikke det samme.
Nej ingen andre giver mig det, som Vladimir har givet og stadigvæk giver mig. Han var den, som gjorde det muligt for mig at udvikle mig til fulde! for det er jeg ham dyb taknemmelig. Især taget i betragtning at dengang var jeg bare en meget ung, totalt såret og helt frisk cyborg, hvis sår endnu ikke var healet.... kravlende op ad hans marmor gulv op imod hans trone.. Så såret og så ynkelig alligevel så han igennem mig! Han er den eneste som i sig selv rigtigt kender mig, ved hvad jeg er! hvad jeg består af.
Desuden så mig og hams evige magtkamp imod hinanden giver isærdeleshed spænding i livet.

Hvem er din fjende?
Alle dem, som end vil gøre noget ondt imod mine klanmedlemmere, folk der end prøver at indskrænke mit liv på en eller anden måde. Men ellers ingen konkrete fjender. Ingen har haft den ære at kunne blive betragte som fjende hos mig, da det jo påkræver at de er en værdig nok modstander, og hvis de endelig har, så har de ikke livet længe.
En mulig fjende ville faktisk være Vladimir Von Calvarinos. VI har et kærligt had og kærlighedsforhold os to.
Nej i sidste ende er min fjende nok mig selv... de svagheder som end binder mig og gør det sværere for mig at leve til fulde.

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
De bedste kvaliteter er nok helt klart, når jeg kan se, føle og mærke at de lever deres liv til fulde! At de har en abnorm livslyst... alt andet er svagpisseri i mine øjne.
Og især hvis de selv må få værktøjer formår at gøre brug af dem!

Hvad er det værste der kunne ske?
- at nogen begyndte at slagte mine klanmedlemmere eller at jeg skulle ende med at blive svag psykisk såvel fysisk og ikke kunne leve mit liv til fulde... ja det ville uden tvivl være det værste.

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
Min egen evne... den er perfekt for mig.
Men selv hvis jeg ingen evner havde, så ville jeg ikke ønske mig nogen, da man bliver verden til et bedre individ i mine øjne. Da man skal arbejde og kæmpe for sine værktøjer i livet! Og min evne er et produkt af, at jeg har måtte lide!, og jeg fortryder det ikke det mindste!

Hvilken årstid er du mest til?
Ingen... da de alle giver forskellige muligheder og hvis jeg foretrak den ene frem for det andet, så ville jeg komme til at overse skønheden i de andre. Det bedste er at kunne se det skønne i de gode og såvel dårlige ting.

Er viden noget du interessere dig for?

I den branche jeg lever i, så er viden om folk, relationer, episoder og hemmeligheder helt klart essentiel! uden viden ville jeg ikke have været så meget til tops og jeg ville aldrig kunne have været Vladimirs ligemand.
Som et ordsprog lyder.
"Beware of he who would deny you acces to information, for in his heart he dreams himself your master"
Altså med andre ord, viden er magt! og jeg nægter at være under en andens magt.
Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?

Føler du dig attraktiv?
I særdeleshed! pga at jeg viser tydeligt hvem jeg er uden at skjule mig selv! Det attraktive kommer indefra og ikke den ydre overflade.

Hvordan ville dit utopia være?
Faktisk i den verden vi lever i nu! Jeg ved, at man synes, at jeg er komplet skør for at synes det. Men altså jeg kan ikke forstille mig et bedre sted at leve i! så mange spændende ting, så lidt kontrol!

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Det er 100% op til personens egen reaktion, handling og så videre. De fleste folk interessere mig ikke, da de er kedelige som de andre, de mangler simpelthen livsgnisten! så overfor dem kan jeg være ydert arrogant overfor, da jeg ikke ønsker at spilde tid på dem.
Hvis personen tilgengæld er interessant! Som Seyah, Vladimir, Payne, Dust og så mange andre. Så elsker jeg at snakke med dem, prikke og stikke til deres personlighed for at finde helt præcist ud, hvordan de er!

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Jeg kunne ikke være mere ligeglad! Jeg ved, at det lyder meget klichéagtig men med min livsfilosofi, så giver det sku sig selv.

Hvad ser du som værende attraktivt?
At kunne udstråle med livslyst og livsvilje! At være stærk som individ, altså hvor man ikke er i tvivl om hvem vedkommende er, lige meget hvilken personlighed man har.

Hvad er din dybeste hemmelighed?

Min indgroet had og alligevel kærlighed til min skaber, som jeg ikke har haft mødt i utallige år. Aldrig har nogen person svigtet mig mere i mit liv, men alligevel gjorde han det ikke med vilje, så kan alligevel ikke rigtigt hade ham for det.
Og så, at før jeg undergik min "forvandling" i form af en herskerinde, der åbenbart anså mig for at være hendes personlige legetøj, hvorpå hun kunne være ultra sadistisk, og så de livsreddende cyborgtilføjelser for at redde mit liv efter hendes liv. Før hele det så var jeg noget af en svagpisser og skammer mig til fulde over den tidsperiode af mit liv!

Hvilken løgn bruger du mest?
"Du kommer til at leve, så snart du har fortalt de informationer, som du behøver."
"Jeg vil nødigt gøre dette imod dig, men kunden påkræver dette"(I alle tilfælde er jeg mere end glad for at udføre mine "teknikker" på folk, hvis informationer de indeholder, som jeg vil have"
"Det er jeg så ked af at høre" (For det meste kunne jeg ikke interessere mig mindre for folks smerte undtagen hvis det er mine rollinger, da folk oftest selv har været uden om deres smerte, og selv hvis de ikke har, så er deres piveri meget svagpisseragtig eller så har de ikke indset skønheden i smerten)

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Enhver person der formår at leve deres liv til fulde! især dem der har været uheldigt at være født i en lav socialklasse og uden særlige mange værktøjer til at opnå livets goder. De kan overraske mig gang på gang! Især engang en pige, som jeg mødte, men desværre aldrig fik fingrene en, hendes navn var Valetta med en hvid los som søster. Det kræver abnormt meget at kunne elske en tilværelse af nød, elendighed og så videre, men hun smilede som det var det letteste i livet.

Syntes du livet er uretfærdigt?
Absolut ikke! Uden livets såkaldte "uretfærdigheder" ville jeg ikke have haft blevet den som jeg er. Plus livet er kaos, og kaos er neutral, den diskriminere ikke, den rammer bare.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime14/5/2015, 22:26

Hvem er du?
Millicent Santana James,
Halvt menneske , halvt engel.


Hvad kan du sige om din baggrund?
Jeg er alenebarn. Min mor hedder Maria og min far
Vi var en lykkelig ret almindelig familie, mit hjem var kærligt og ingen drama.
Desværre var min mor syg, hendes psyke var skrøbelig og dengang vi troede min far var død og ikke var hos os mere , gik hun helt i sort.
I mange år var det mig der passe hus , lavede mad og var min mors sygeplejerske.
Selv når hun blev voldelig, men det er en helt anden historie.

Senere har det vist sig min far slet ikke ER død.
Han lever....men mangler lige et par reserve dele , før han kan samles og træde tilbage til livet.
Min far... Jeg håber en dag at opnå den anerkendelse jeg aldrig fik som barn.
Måske har hele relationen til min far...,at han ikke var tilfreds med mig, og at han en dag pludselig bare var væk fra mig - måske har det skabt fundamentet og været en nøgle ingrediens til hvem jeg er i dag ?

Min barndoms veninde Amanda Kennedy gav mig mit første kys, vi var altid sammen .
De ting vi ikke lavede , den ballade vi altid fik...ja...min bardom og opvækst var i bund og grund rigtig god.
Hvordan er du?
Seriøst? Det er da lidt svært lige at svare på !
Well...I'll give it a go...

Jeg er nok noget af en håndfuld, fordi mine meninger har det med at ville ud og jeg ikke er den bedste til at adlyde.
Jeg er både meget åben og ekstrem privat- hvilke er lidt spøjst fordi det betyder at det ofte er nemt at forudse mit næste træk, men folk fortæller mig ofte at jeg handler og gør det stik modsatte af hvad de egenlig troede jeg ville.

Jeg er en passioneret person, stædig og vil gerne arbejde hårdt for at opnå de ting jeg behøver eller for at få ting der gør mig glad.
Jeg kæmper tit de svages kamp og kan ikke udstå urætfærdighed og folk der tror de er perfekte.
Jeg er ikke en stræber , men har en drøm om at sætte et positivt aftryk ....et eller andet sted.
Jeg er nok skabt af et romantisk stof, men har allergi overfor de udtrådte klicheer som folk kaster om sig i flæng. Jeg behøver dem ikke.
Vil du gøre mig glad....så giv mig de søde ord mere sjældent , men MEN dem når se så endelig kommer.


Hvad er det bedste her i livet?
Chokolade ? ....eller at tænde lyset i nogle øjne der ellers var mørke.
At få et hjerte til at vågne.

Faktisk synes jeg det er fantastisk at grine, især af sig selv.
Humor er totalt undervurderet og det er ellers så befriende.
Jeg er også ret vild med at danse, det er meget svært at være sur når man danser...og synger. Jeg er også vild med naturen, at opholde mig i den, gerne på egen hånd.
Kys... Kys er vel også noget af det bedste, bør man ikke lige indskyde det ?


Hvad er det værste i livet?
Når dem man elsker svigter.
Frihedsberøvelse og tvang.

Hvad er din største drøm?
At sætte et positivt aftryk, et eller andet godt sted !
At der er frihed til at være som man er, og at finde en der kan elske mig med alle mine fejl og mangler ville være dejlig .
Jeg er dog ikke interesseret i at blive bundet til nogen nu, selv om tanken om at være to, godt kan være frygtelig appelerende.
Jeg ved endnu ikke hvad mit drømme job skulle være.
Der har ikke været råd til de tanker og drømme.
Jeg er oplært jæger, af min far....og sådan tager jeg hånd om min mor og jeg.Hvad er det værste ved dig?
Jeg tror jeg kan være irriterende , og komme til at kvæle folk i min kærlighed.
Det gør mig ked af det, da min intention er at man altid skal bevare den personlige frihed i et forhold, men min frygt for at blive efterladt...den kan klæde sig ud på mange lidt uheldige måder .
Jeg har ingen stedsans og er meget spontan , intuitiv - derfor er mine handlinger ikke altid så vanvittig gennemtænkte.


Hvad er din største bedrift?
Øøøh yet to come ?!


Hvem er din bedste ven?
Amanda ...eller som i kender hende Augustus Kennedy
Auriel og Dust.

Hvem er din fjende?
Jeg tror ikke jeg har en fjende ? Jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle have det, men ...ordensmagten måske ? Krybskytteri er faktisk en anelse ulovligt.
Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
Loyalitet og evnen til at elske og føle empati.Hvad er det værste der kunne ske?
At blive svigtet af den man ville betro sit liv....eller sit hjerte til.
Krig og misbrug af børn.
Jeg ville have det enormt dårligt hvis mine handlinger var årsag til ulykke og død.
....jaja, det ville heller ikke være skide fedt hvis mine vinger virkelig lignede afbrændte juletræer- skulle de nogensiden beslutte sig for at poppe ud.

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?

At fryse folk til is, ville være sejt og et godt forsvar.
Isdronningen kunne være mit superhelte navn XD

Hvilken årstid er du mest til?
Sommer...hvilke nærmest ville typisk for mig , hvis mit navn var isdronning * himler med øjnene *Er viden noget du interessere dig for?
Nej - jeg fortrækker at vimse gennem livet , dum som et bræt ?
JA - viden er vigtige redskaber til at klare dig, og det er kun en god ting at være oplyst.
Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Jeg er nok en smule ...hurtig til at handle, jeg navigerer ud fra mine følelser - men jeg kan sagtens gruble og tænke over ting. MEGET enda.
Jeg er bare ikke en strategisk person.

Føler du dig attraktiv?
Nej, eller ...det afhænger af virkelig mange ting. Jeg er tilpas med mit ydre og jamre ikke iver det , men er meget opmærksom på alle de fejl og mangler jeg har som person.
Nogle gange rutchet mit selværd desværre en lang tur , fordi jeg bliver blændet af alt det jeg gjorde forkert, og jeg ved ikke hvorfor...men jer ser og fornemmer bare hver en lille ting, og klandre mig selv. Jeg tror jeg føler mig ret normal XD


Hvordan ville dit utopia være?
En lang dans, med alle jeg kender ....
Fravær af sygdom, alle er glade .

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Jeg er imødekommende og nysgerrig på dem.


Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som rar og venlig ....
Dem der er tættere på mig, må gerne se mig mere nuanceret og få et mere cirkulært billed af mig.


Hvad ser du som værende attraktivt?
Humor, intelligens, modspil, ægthed, X factor , handlekraftig , en der både har kanter men kan være blød. Initiativ - når jeg selv går i stå.


Hvad er din dybeste hemmelighed?
Roselia. Ellers har jeg ingen ?


Hvilken løgn bruger du mest?
Tror du heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir nu ?


Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Nej , det har jeg egenlig ikke.Syntes du livet er uretfærdigt?
Det spørgsmål synes jeg vi skal stille den Leukemi ramte pige på fem ...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
Seyah

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime15/5/2015, 09:00

Hvem er du?
Navnet er Seyah Gizanis. Tidligere menneske, nu mutant. Tidligere Blackguard, nu barejer og pokerspiller.

Hvad kan du sige om din baggrund?
Som barn er der ikke meget at fortælle. Så vidt jeg mindedes, selvom det hele er en smule sløret til, så er den forgået ganske smertefrit. Både psykisk såvel som fysisk. En normal barndom, for en simpel lille dreng… Dog var det aldrig et ønske at gå til den i verden ved hjælp af hjernen, men derimod at bruge sin råstyrke, stærke instinkter og gode fornuft til at hjælpe og tjene andre. Derfor fik jeg kæmpet mig vej til at tjene som en af Vladimir Von Calvarinos tætteste Blackguards i en del år. Det fik en alvorlig arbejdsulykke dog sat en stopper for. På en mission ved et laboratorium blev jeg udsat for noget af det, som forskerne havde eksperimenteret med. Det vidste sig, at de havde fusket med slange DNA. Derefter var livet som jeg kendte det slut, og min krop forandrede sig. Vladimir smed mig ud, og i mange år levede jeg i slummen, indtil jeg opdagede mit talent inden for kort og derefter fik arbejdet mig op til der, hvor jeg befinder mig i dag - selvfølgelig med hjælp fra et nylig stiftet bekendtskab med Medusa.

Hvordan er du?
Temperamentsfuld. Fornuftig. Snu. Voldsom. Charmerende. Det varierer utrolig meget, specielt på grund af min ene evne, som tillader mig drastiske personlighedsskift, som jeg ikke altid har kontrol over. Dog vil jeg sige, at jeg det meste af tiden er et fornuftigt og tilbageholdent væsen.

Hvad er det bedste her i livet?
En sløvende drink i hånden, en smuk kvinde ved sin side, en varm og betagende aften, med ro og ingen bekymringer udover, hvornår man burde smide kvinden ud igen. Ha! Ellers et udfordrende spil poker… Og at vinde.

Hvad er det værste her i livet?
At tabe. 
At blive taget for givet.
At blive kasseret som et andet stykke defekt legetøj af dem, som man har viet sit liv og sin tro,

Hvad er din største drøm?
At se Vladimir Von Calvarinos hoved på et fad!

Hvad er det værste ved dig?
Jeg bærer meget nag. Jeg hænger fast i fortiden mere end, hvad der er sundt for mig om mine omgivelser. Jeg drikker og har ofte tendens til at være meget aggressiv. Jeg bekymre mig sjælendt om andre menneskeliv. Jeg har en tendens til at afsky mig selv.

Hvad er din største bedrift?
Engang var det, at jeg blev Blackguard. Nu er det at have overlevet min transformation, trukket mig op fra slummen og indgået nye stærke alliancer. 

Hvem er din bedste ven?
Jeg er ikke sikker på, at jeg har sådan en. Jeg ved, at jeg skylder Medusa mit liv, men det er stadigvæk ikke helt på… bedste-venne-stadiet.

Hvem er din fjende?
Vladimir Von Calvarinos og hans klan.

Hvilke kvaliteter hos et andet væsen ser du som bedst og værst?
Gode kvaliteter er, at personen er tillidsfuld, loyal, stærk og psykisk stærk.
Dårlige kvaliteter er noget med, at personen er svag, både psykisk og fysisk, ikke loyal, kujonagtig, beddragerisk og oversentimental.

Hvad er det værste der kunne ske?
Jeg kunne miste alt… 

Hvis du kunne få hvilken som helst evne/magi hvad skulle det så være?
Jeg er godt tilfreds med de evner, som jeg allerede har. Ellers ville det være en transformation om til min gamle menneskelige skikkelse nu og da.

Hvilken årstid er du mest til?
Sommer. Årstiden er bedst for min krop, og den sviner ikke så meget.

Er viden noget der interesserer dig?
Nogle gange. Bestemte, tilfældige emner.

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Omvendt. Oftest.

Føler du dig attraktiv?
Jeg er ikke tilfreds med mit udseende. Mine horn, mine lange tænder og mine skarpe øjne… men alligevel har jeg på fornemmelsen, at jeg ikke vil ende op alene.

Hvordan vil dit utopia være?
En verden, hvor JEG bestemte! Med min gamle krop.

Hvordan reagerer du, når du møder en ny person?
Forskelligt. Det afhænger af personen selv.

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som en respektabel forretningsmand. Et væsen, som har styr på tingene, og som man i høj grad bør satse på med sin respekt, hvis ikke frygt!

Hvad ser du som værende attraktiv?
Det ukendte og det specielle. Det vilde og det utæmmelige.

Hvad er din dybeste hemmelighed?
Jeg hader mig selv alt for ofte. Flere gange, lige efter min forvandling var jeg mange gange bevidst døden nær, da jeg hadede mig selv på grund af mit udseende. På grund af min skæbne. Jeg hadet alting, og specielt mit liv. I dag er det blevet nemmere at tackle, men jeg bryder mig ikke meget om, at folk begynder at pege for meget ud om mit udseende. 

Hvilken løgn bruger du mest?
"Jeg er okay med det." (Udseende)
"Hvis du fortæller mig det, så gør jeg dig ikke noget!"
"Selvfølgelig snød jeg ikke."

Har du et forbillede?
Nej.

Synes du, at livet er uretfærdigt?
Look at me!

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tilbage til toppen Go down
Michiko
Nybegynder.
Nybegynder.
Michiko

Race : Menneske
Navn. : Michiko Kuro
Alder : 24
Evner/Classes. : Andenrangs engineer.
Bosted : Et lejet værelse, i Las Vegas, hos det værksted, hvor hun arbejder.
Tilhørende klan. : Hun har arbejdet sammen med Mafiaen, The Shadow of Ravens og flere andre klaner. De bestiller, og hun levere… til ordentlige priser, selvfølgelig.
Partner. : I ny og næ en til at holde sengen varm
Slaver. : Nej!
Antal indlæg : 35
Reputation : 2
Join date : 10/02/15

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime14/6/2015, 00:34

Hvem er du?
Jeg er Michiko Kuro. Mekanisk geni om dagen, og tyvagtig snushane om natten!
 
Hvad kan du sige om din baggrund?
At jeg oftest ikke ønsker at dele for meget information om den. Mit liv startede hårdt ud, under lumre forhold, hvilket hurtigt endte med at rive min familie fra hinanden – i hvert fald min far – hvor jeg hurtigt overtog en ledende rolle. Kort sagt, så havde vi ikke så forfærdeligt mange penge, og jeg har kæmpet lige siden for at redde min familie ud af det. 
 
Jeg har gået i skole, til en hvis grad, men det endte med at kede mig… så jeg besluttede, at det var mere nyttigt, hvis jeg blev derhjemme og hjalp til, samtidig med, at jeg fik en masse basal viden fra min far og de kunder, som besøgte os. Min mor forsøgte også med en masse småjobs, og derfor har jeg tilbragt en del tid med at passe min lillesøster, som slet ikke ligner mig! Hun er så skrøbelig… og så har hun aldrig mærket det ansvar, som hviler på mine skuldre, da hun ikke skulle udsættes for det samme. Venner havde jeg ikke voldsomt mange af, men nogle af stamkunderne kom jeg ret godt ud af det med.
 
Hvordan er du?
Jeg er… ærlig, for det meste. Jeg er stædig, passioneret men også lidt af en nørd. Jeg elsker videnskab, men mest indenfor det at skabe noget med mine bare hænder og nogle få redskaber. Jeg har en tendens til at spille flabet, men i virkeligheden er jeg vist ret blød inden i, det er bare ikke så mange, som får det at se. Jeg kan godt lide at have kontrol, men bliver faktisk ikke så nemt slået ud af den. Jeg er bevist om mig selv, men ville ikke kalde det indre fred. Jeg er flirtende, men bestemt. Vil jeg ikke, så vil jeg ikke! Drengerøven kan også hurtigt komme op i mig, men det gælder nu mest motorsport. Generelt er jeg en, som forsøger at nyde livet, men ikke virker til at klare det særlig godt!
 
Hvad er det bedste her i livet?
En lang flyvetur igennem morgendisen, imens man ser solen stå op!
At smide sig i sofaen, med sin favoritsang i ørerne…
En dag på sofaen med Kenta, Junk og motorsport i tv’et!
At danse natten lang!
 
Hvad er det værste i livet?
Løgne, døden og det at miste.

Hvad er din største drøm?
Jeg tror ikke, at jeg har en decideret drøm. Men hvis jeg absolut skulle zoome ind på en ting, så må det være at få min familie ud af slummen. Få dem placeret dem et sted, med så mange penge, at de aldrig behøver at bekymre sig igen.
 
Hvad er det værste ved dig?
På grund af min fortid så har jeg det med at være ret så mistroisk, hvis folk giver mig den mindste grund til det. Desuden kan jeg let blive næsvis eller flabet, hvilket ofte medfører, at jeg bliver en aaaaaanelse hysterisk eller og derfor ikke gider lytte på folk. Jeg er desuden ret lukket af omkring fortidsemner.
 
Hvad er din største bedrift?
Jeg er ikke død endnu! Wohooo!
 
Hvem er din bedste ven?
Kenta!
 
Hvem er din fjende?
Politiet, desværre. Jeg ved ikke HELT hvorfor, men de har det med at dukke op på de forkerte tidspunkter… Heh.
 
Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
Not sure what this means. Bedst OG værst?
Det værste ved et andet væsen ville være, hvis de konstant løj mig op i ansigtet, men jeg konstant var blind for det, fordi de samtidig var så pokkers… behagelige? Så absolut tillidsvækkende…
 
Hvad er det værste der kunne ske?
At jeg ville miste min familie. At jeg ville blive spærret inde… i lang tid. At min familie pludselig ikke ville kendes ved mig mere! At Kenta gik amok og nægtede at stoppe.
 
Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
Random magic. Jeg ville have en slags tryllekunster evne, hvor jeg bare kunne zappe en masse ting i gang! *zap, zap!*
 
Hvilken årstid er du mest til?
Forår. Ikke for varmt, ikke for koldt, og så vanvittig fedt og smukt at sidde udenfor, og betragte alting gro.
 
Er viden noget du interessere dig for?
Viden indenfor det mekaniske? Duh!
 
Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Jeg FORSØGER virkelig at overveje min tanker meget grundigt inden de bliver til handling, men det sker da, at jeg bare kaster mig ud i det.
 
Føler du dig attraktiv?
Hm, tja. Jeg ved, at min røv i hvert fald ser godt ud i et par læderbukser, men det er sjælendt, at jeg føler mig decideret attraktiv, med motorolie spredt ud i fjæset og håret stående ud til højre og venstre, haha!
 
Hvordan ville dit utopia være?
En lang ferie!
 
Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Nysgerrig og samtidig mistroisk. Det er ikke til at vide, hvad folk slæber med sig. Og her mener jeg både psykisk og fysisk!
 
Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som en klog, og samtidig rimelig cool person, som de ikke behøver at frygte!
 
Hvad ser du som værende attraktivt?
Intelligens, mørkt hår, bad boys og en god krop, hiiiihiii.
 
Hvad er din dybeste hemmelighed?
Jeg har været tæt på at slå ihjel for penge… men var for bange til at gøre det.
 
Hvilken løgn bruger du mest?
”Ej helt ærligt, det gjorde jeg altså ikke!”
 
Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Min far…
 
Syntes du livet er uretfærdigt?
   
Jeg synes livet er, som livet er… men det betyder ikke, at det er fair.
Tilbage til toppen Go down
Pandora
Nybegynder.
Nybegynder.
Pandora

Race : Succubus
Navn. : Pandora, hun bruger ofte aliasser, hendes mest brugte er Hel (hærsker af dødsriget i nortisk mytologi) og Ma’Fan (betyder problemer på mandarin)
Alder : man spørger ikke en dame om hendes alder (men lad mig bare sige at de hun blev født var pyramiderne de højeste bygninger i verden)
Evner/Classes. : Pandoras æske
Bosted : hun rejser meget rundt og bor ofte hos på hotelværelser
Partner. : jeg er en sociopat, jeg bruger folk, men jeg har lært at det menneskelige element er altid det svageste led i kæden
Slaver. : jeg har ikke brug for slaver, hvis jeg vil have noget, så tager jeg det, eller får dig til at give mig det
Evt. bemærkninger. : ja, jeg ejer den originale Mona Lisa
Antal indlæg : 111
Reputation : 2
Join date : 03/05/15

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime14/6/2015, 01:09

Hvem er du?
jeg er Pandora

Hvad kan du sige om din baggrund?
jeg har haft et langt liv, men den vigtigste begivenhed i mit liv var da jeg åbnede min æske første gang og lukkede en masse onde ånder ud i værden

Hvordan er du?
jeg er en venlig kvinde, som elsker sex mere end noget andet, jeg har et stærkt maternal instinct, på trods af at jeg er en liderlig succubus.
hvis jeg bliver sur kan jeg være en sadistisk bitch.

Hvad er det bedste her i livet?
sex er meget højt på listen, det samme gør at snyde folk, men at undervise børn er nok den største glæde i mit liv

Hvad er det værste i livet?
at vide at mange af mine børn er døde før mig

Hvad er din største drøm?
jeg har ikke rigtig nogle drømme, jeg lever vær dag som om det var den sidste

Hvad er det værste ved dig?
fik jeg sagt at jeg er en sadistisk bitch, som ved et uheld slap en masse onde ånder ud i værden

Hvad er din største bedrift?
jeg åbnede æsken, det er ikke den bedrift jeg er stolt over, men det er det mest betydningsfulde bedrift jeg har udført

Hvem er din bedste ven?
ingen i dette år tussin

Hvem er din fjende?
Vladimir kan ikke lide mig, fordi jeg vinder i kort (og han beskylder mig for at snyde)

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
bedst: nysgerrighed
værst: fordomsfuld eller kedelig

Hvad er det værste der kunne ske?
jeg har overlevet alle katastrofer i de sidste 7000 år (jeg har også været skyld i en del af dem) så jeg (og menneskeligheden) skal nok klare os gennem de næste katastrofer

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
evnen til at bringe mine børn tilbage

Hvilken årstid er du mest til?
jeg er mest til forår, man føler sig mere fri og der er flere hormoner i luften

Er viden noget du interessere dig for?
gifte er ret interessante

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
jeg kan lide planer, men jeg ved at planer aldrig holder fordi jeg ikke kan forudse alt

Føler du dig attraktiv?
ja!

Hvordan ville dit utopia være?
ingen sygdom, ingen ydmygelse, ingen had bare glæde og sex over alt

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
jeg prøver enten at snyde dem, lære dem noget, eller have sex med dem

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
som den jeg er, og med det mener jeg en attraktiv og vis kvinde

Hvad ser du som værende attraktivt?
når du når min alder, lære du at se det smukke i alle personer

Hvad er din dybeste hemmelighed?
hvor meget jeg savner mine børn

Hvilken løgn bruger du mest?
''god dag jeg er (indset navn her)''

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
nej, hvorfor skulle jeg prøve at blive lige som en anden, når jeg kan være mig

Syntes du livet er uretfærdigt?
ja!
Tilbage til toppen Go down
Dren
Nybegynder.
Nybegynder.
Dren

Race : Speciel
Navn. : Dren
Alder : ligner en på 19 men har kun levet i ca 6 måneder men opføre sig som en 19 årig
Evner/Classes. : Giftig hale som en skorpions med lammende gift som virker 30 min
Bosted : over alt
Partner. : N/A
Slaver. : N/A
Evt. bemærkninger. : Hun kan ikk rigtig snakke, men hun kan stave til næsten alle ord. Hun er rimelig klog.
Antal indlæg : 11
Reputation : 0
Join date : 05/06/15

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime15/6/2015, 13:37

Hvem er du?
Navnet er Dren, og er et fucking 'forsøgsdyr'

Hvad kan du sige om din baggrund?
Uh den er ikke lang. Har kun levet ca 6 måneder. Blev lavet i en maskine, og er vokset ret hurtigt. Mit liv er utrolig kort ved jeg, da jeg allerede som 6 måneder ligner en på 19.

Hvordan er du?
Jeg er temmelig utilregnelig da jeger meget lig et dyr. Følger jeg mig truet, angriber jeg eller stikker af. Jeg er dog utrolig trofast, og har du mig som ven, kan du regne med mig, men pas alligevel på med at pis mig af, for det er med dit liv som indsats måske.

Hvad er det bedste her i livet?
Friheden

Hvad er det værste i livet?
fangenskab og onde folk der tror de kan gøre med mig som de vil.

Hvad er din største drøm?
At kunne leve længere end jeg nok kommer til.

Hvad er det værste ved dig?
At jeg har en smule svært ved at stole på fremmede, men vinder man min tillid, så kan man regne med mig. Dog hvis man misbruger min tillid, så er den næsten umulig at få igen.

Hvad er din største bedrift?
At slippe væk fra mine 'forældre'?

Hvem er din bedste ven?
min mor

Hvem er din fjende?
alle som jeg ikke bryder mig om

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
at være sød mod hinanden nok?

Hvad er det værste der kunne ske?
At ingen kunne li mig mere nok, eller nej, jeg ved det ikke helt.

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
Jeg ved det ikke helt. Er pæn tilfreds med den jeg allerede har.

Hvilken årstid er du mest til?
Det ved jeg ikke da jeg ikke har oplevet dem alle 4 endnu xD

Er viden noget du interessere dig for?
Viden er meget godt til at kunne kommunikere med eller andet.  

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Jeg handler nok på mit instinkt

Føler du dig attraktiv?
Ikke specielt nej

Hvordan ville dit utopia være?
At alle accepterede mig

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Er mistroisk, men ikke voldelig, med mindre mit humør er skod.

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som et normalt menneske, og ikke et misfoster af et forsøgsdyr.

Hvad ser du som værende attraktivt?
Mænd i think?

Hvad er din dybeste hemmelighed?
Jeg vil slå alle ihjel som jeg ikke bryder mig om, så pas på i nærheden af mig.

Hvilken løgn bruger du mest?
Jeg lyver ikke, eller ikke endnu i hvert falde.

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Min 'mor' er mit forbillede. Vil være som hende, tror jeg. Bortset fra hun spærrede mig inde det meste af mit liv.

Syntes du livet er uretfærdigt?
Ja meget. Jeg har meget kortere tid at leve i end alle andre har.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime16/6/2015, 17:34

Hvem er du?
Sean McLeon. Jeg er skyggedæmon og bruger mine fremragende evner i skyggerne til at blive den perfekte tyv. Jeg mener...Vi har vel alle nogle evner til et eller andet. Hvorfor så ikke bruge dem?

Hvad kan du sige om din baggrund?
Bah...Den må være lige så trist som så mange andres. Der er jo ikke særlig mange der påstår de har haft en god fortid i denne verden. Mest består den jo bare af overlevelse og tidlig død, ikk'?
Snakker jeg udenom?
Ah...Mine forældre er døde. Det gjorde de for lang tid siden, er jeg sikker på. Jeg var dæmon i en verden der ikke ønskede dæmoner, så selv om jeg blev holdt hemmelig, blev jeg revet fra min familie og indsat i en eller anden bygning. Der sad jeg så i endnu flere år og stirrede på en tom væg. Altså, undtagen når man malede den til med alle mulige billeder. Såå...Skete der nogle ting og jeg brød fri. Sammen med mange andre...
Det var jo først derefter jeg rigtig lærte mine evner at kende og at bruge dem. Og jeg fandt ud af hvad jeg kunne bruge dem på. De sidste mange år har jeg brugt på at perfektionerer mine evner og bruge dem, som jeg fandt passende.

Hvordan er du?
Øhm...Hvordan jeg er? Jeg er...Nysgerrig, det er helt sikkert! Jeg tror ikke helt man kan være en tyv og så ikke være nysgerrig. Hvis I forstår?
Jeg er nok lidt løs...Jeg rejser meget rundt og er ret alene. Jeg føler ikke for at overholde aftaler og løfter, medmindre jeg selv ser det nyttige i dem. Altså en opgave, hvor jeg skal stjæle et eller andet, skal jeg nok overholde! Men folk der mener jeg skal møde op hist og her eller noget...Dem har jeg det ikke så godt med. Faktisk er autoriteter i det hele taget noget jeg undgår. Jeg bliver trodsig, når folk siger jeg ikke må gøre noget. Får sådan en trang til at gøre det alligevel!
Så er jeg nok lidt vild, på nogle punkter. Jeg hjælper gerne, men kun hvis jeg gider. Og jeg...Hmmm...Jeg ved ikke helt. Jeg elsker dril! Nogen vil nok mene jeg generelt er useriøs, men de ved bare ikke bedre.

Hvad er det bedste her i livet?
Uhm. Frisk frugt. Eller, vent! Sådan et helt frisk stykke kød, der har stegt over bålet i nogle timer. Det er altså også lækkert.
Eller bare det at kunne rejse hvorhen man vil...Men der er alt for mange i denne verden der prøver at begrænse os og forhindre os i at gå, hvor vi vil...

Hvad er det værste i livet?
Mennesker og deres forbandede nysgerrighed. Hvem har givet dem ret til at forske og eksperimenterer på alt, der bare overvejer at trække vejret? Ja, døde ting også for den sags skyld!
De burde udryddes. Fjernes. Nogen burde lære dem hvordan det virkelig er...

Hvad er din største drøm?
Jeg har ingen drøm. Jeg er ganske tilfred med hvor jeg er nu og ved bedre end at håbe for noget bedre. Hvorfor give sig selv den skuffelse?

Hvad er det værste ved dig?
Åh, hold da op...Der er da intet slemt ved mig! Som er som en lille killing! Legesyg, klodset, blød!
Helt seriøst...Jeg forstår ikke spørgsmålet...

Hvad er din største bedrift?
Hvis jeg siger det, vil I bare sætte en dusør på mit hoved eller ønske mig død. Det er også bedst for mine kunder, hvis jeg intet siger. Det er skidt for forretningen, ikke?

Hvem er din bedste ven?
Absolut mig selv!

Hvem er din fjende?
Dem der selv udnævner sig til at være det?
Menneskeheden har jeg et udstående med...Men det er nu ikke en person som sådan. Mere...En hel masse.

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
Hvilket andet væsen? Der er så mange. Kan jo ikke besvare det, hvis jeg ikke ved hvilket væsen jeg skal tage udgangspunkt i!
Eller...Mener i en anden person? Hmmm.
Jeg ved det faktisk ikke. Jeg bryder mig ikke rigtig om folk der bare går amok, bliver rasende og misforstår alt. Eller dem der leger klogere end alle andre. Eller arrogante røvhuler, uanset om jeg måske selv kan virke sådan. Eller rige folk...Eller faktisk, jeg kan godt lide rige folk. De giver mig arbejde, nogen at stjæle fra. Der er intet sjovere end at se dem flæbe, fordi man har taget deres legetøj fra dem!
Det bedste? Humor! Uden tvivl! Uden den, ville vi alle synke ned i depression og gøre selvmord. Især i denne verden.

Hvad er det værste der kunne ske?
Jeg mener...Er det ikke allerede sket? Eller ser man den store verdenskrig som et mindre uheld?
Personligt ville det værste være...Hvis jeg blev opdaget og folk begyndte at jagte mig. Det ville forstyrre mit arbejde. Eller hvis en af disse bander eller klaner forlanger jeg er loyale til dem...Det ville udrydde den snert af frihed jeg har. De er virkelig egoistiske, sådanne grupper...pff!

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
Evnen til at forstå kvinder og altid lokke dem til min seng. Eller evnen til skaffe rigdomme, bare ved at tænke på dem. Eller, nej, vent! Evnen til at opfylde mine egne ønsker, ja!

Hvilken årstid er du mest til?
Sommer. Der skal jeg ikke frygte at fryse ihjel, fordi jeg ikke har råd til at hjem med varme eller mad hver dag. Eller ekstra tæpper. Om sommeren kan man gå hvorhen man ønsker.

Er viden noget du interessere dig for?
Tricky...Der er vel altid en bestemt slags viden folk ønsker mere af? Jeg elsker al viden om at stjæle, om fælder, om at forsvinde. Jeg stjæler til tider informationer fra andre...Men ærlig talt er jeg for ligeglad, til at interesserer mig for dem. Jeg kan da ikke rende rundt og holde øje med alle! Nej...
Okay, viden generelt? Ja, nej, måske. Inden for bestemte emner? Jeg...Ved det ikke...Jeg tror ikke jeg har brug for det, you know?
Jeg tror jeg er en af de typer der ved lidt om alt muligt...

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Depends...
Til tider tænker jeg først...Andre gange handler jeg bare. Når jeg er på opgave og stjæle, tænker jeg jo først, for det kan jo gå helt galt, hvis man gør det forkert! Men sker der noget pludseligt, handler jeg nok mest spontant?

Føler du dig attraktiv?
Jeg er da så attraktiv!

Hvordan ville dit utopia være?
Utopia...Jeg ville være en rig mand. Jeg ville have en moderne lejlighed, ikke et hus, de er for store, men en lejlighed som jeg kan beskytte. Der vil være rent, der vil være underholdning og jeg kan hundse med folk, uden de skal hundse med mig. Jeg er respekteret og måske ligefrem frygtet! Og jeg vil have flere kæledyr og min egen have, med friske grønsager og frugter. Jeg ville have al det tøj jeg har brug for, beskyttet for stormene og aldrig sulten eller tørstig! Og jeg ville have folk der beskyttede mig, bevæbnet med...Well, våben!

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Det kommer an på hvordan personen er. Jeg prøver at have et åbent sind. Men er de stille eller ignorerer mig, gider jeg da ikke blive ved med at prøve, at tale til dem! Men er de åbne og glade for en snak, gengælder jeg det da!

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som dygtig til det jeg laver. Respektabel. En folk ønsker at være sammen med...Sådan, lidt populær, ikk'?

Hvad ser du som værende attraktivt?
En flot kvinde. Eller...Faktisk også mænd. Hvorfor begrænse sig?

Hvad er din dybeste hemmelighed?
Det er jo derfor det kaldes en HEMMELIGHED! Fordi ingen skal vide det! For helved altså...

Hvilken løgn bruger du mest?
Den der er brug for. Jeg lyver nok mest om mit navn eller hvad jeg laver, dog. Det er de to ting mange spørger ind til og som jeg absolut ikke kan være åben med. Så ville min karrierer jo have været slut for længst!

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Nej...

Syntes du livet er uretfærdigt?
Livet er som det er. At tænke over om det er retfærdigt eller uretfærdigt giver ingen mening og er spild af tid. Man må leve med hvad man har og gøre det så godt for sig selv, som man kan. Længere er den ikke!


_________________

Tilbage til toppen Go down
Natasha
Nybegynder.
Nybegynder.
Natasha

Ingame Titel: : Leder af the Calvarinos, mafiaen.
Race : Elder.
Navn. : Natasha Von Calvarinos.
Alder : Ca. 2500 år.
Evner/Classes. : Nekromantik.
Bosted : Borgen Sem'ya Doma.
Tilhørende klan. : The Calvarinos (The Mafia).
Partner. : Forlovet med Vladimir Von Calvarinos.
Slaver. : Nice and fresh, please.
Evt. bemærkninger. : Natasha er blind, men hendes øjne har en tendens til alligevel at skifte farve efter hendes humør pga. en mutation.
Antal indlæg : 125
Reputation : 0
Join date : 28/08/14

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime8/8/2015, 21:01

Hvem er du?
Jeg er bedst kendt som Xexilia Night, men i virkeligheden er jeg Natasha Von Calvarinos.

Hvad kan du sige om din baggrund?
Om min baggrund kan bruge udtrykket "at vokse op med en sølvske i munden". Jeg blev meget tidligt skilt fra mine biologiske forældre, der levede under noget lavere forhold, end dem jeg blev flyttet over til. Her blev jeg opdraget i troen om, at de var min familie, og siden har jeg aldrig tænkt andet. Min baggrund er fyldt med massevis af timer spenderet på træning, læring og basal øvelse, der skulle lærer mig noget om, hvordan jeg burde opføre mig. Jeg har måske aldrig fået al den kærlighed, som de fleste børn hungre efter gennem deres tidlige år, men til gengæld tilbød livet mig så meget andet.

Hvordan er du?
Jeg er bestemt og dedikeret. Jeg ved, hvad jeg vil have, så det er kun et spørgsmål om hvordan. Jeg er selvsikker, balanceret og en anelse gudfrygtig. Jeg har stor respekt for åndernes verden, hvilket de gengæler i form af mine kræfter. Jeg er forkælet... eller var... hvilket stadigvæk har sine spor i mig, og derfor er jeg ikke vant til det simple liv. Alligevel er dygtig, engageret og en fornuftig kæmper.

Hvad er det bedste her i livet?
Det bedste i livet for mig må være det at få sin vilje. Jeg elsker den slags, da det betyder, at jeg har gjort tingene rigtig og verden nu følger mine krav. Desuden elsker jeg lange, varme bade fyldt noget beroligende musik i baggrunden. Det dulmer nerverne og skønner min krop.

Hvad er det værste i livet?
Det værste i livet er at vide, at man er blevet glemt af dem, som der egentlig skulle stå en nærmest. Det værste i livet er at være så fortabt, at du vælger at gemme dig endnu mere væk. Det værste i livet er ganske enkelt forsvarsløshed og forvirring...
Det værste i livet er også, at man aldrig ved hvornår man ser tingene for sidste gang... at man ikke når at påskønne noget så værdifuldt.

Hvad er din største drøm?
Min største drøm er at gense resterne af min familie, for så at vippe dem af tronen, og indtage min retmæssig plads.

Hvad er det værste ved dig?
Min stædighed, mit snobberi og fanatiske tilgang til min krop.

Hvad er din største bedrift?
Det må være, da jeg på egen hånd fik stablet et liv på benene igen efter min årtier lange dvale, hvor jeg samtidig lærte mig selv at overleve uden syn.

Hvem er din bedste ven?
Det må være Ghost, selvom han sjælendt optræder helt fysisk.

Hvem er din fjende?
Hvis du er imod mig, så er du min fjende. Hvis du er fjende af Mafiaen, så er du min fjende.

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
Evnen til at fortælle løgne. Det kan både være så manipulerende og ødelæggende, men samtidig kan det skabe så meget.

Hvad er det værste der kunne ske?
Det værste der kunne ske ville nok være, at folk afviste min ret til tronen, og derefter kastede mig bort... dette ville ende med et liv som en fiasko, og jeg kan ikke leve med tanken om at være en fiasko.

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
En form for helende magi, der gjorde det muligt at få mit syn tilbage igen. Jeg savner at se nattehimlen og læse til den lyse morgen.

Hvilken årstid er du mest til?
Ikke nogen speciel, selvom sommer nok står nederst på listen.

Er viden noget du interessere dig for?
Viden omkring magiske emner er jeg fascineret af fordi det har vist sig at, hvis jeg ved mere om, hvad jeg foretager mig, så går det som regel en smule bedre. Desuden al den viden, som jeg generelt kan skrabe til mig - jeg begærer gerne at kunne overliste mine modstandere, og derfor er det godt at have kendskab til mange ting.

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Helt klart omvendt.

Føler du dig attraktiv?
Jeg føler mig som den smukke kvinde, som jeg et par gange har fået ros for at være.

Hvordan ville dit utopia være?
Selvfølgelig der, hvor jeg regerer og alting går som smurt. Det ville være en verden med endeløs luksus og tilbedere.

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Jeg må erklærer mig selv for en ret nysgerrig sjæl, hvad angår nye ansigter. Jeg elsker at studere folk, men det er desværre ikke god pli at starte ud med. Derfor har jeg tendens til at være en smule tilbageholden, så jeg kan foretage nogle diskrete observationer. Desuden kan mine metode nogle gange godt være lidt grove... blod og hud afslører så meget.

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Som en god leder.

Hvad ser du som værende attraktivt?
Jeg begærer ikke specielle ting hos væsner, selvom et intellektuelt sind har det med at være sjovere at debatterer med. Dog... en lille svaghed, som intet har med begær at gøre, det må være fejlfri, blød, ung hud.

Hvad er din dybeste hemmelighed?
Jeg er jomfru. Dette er dog ikke en ekstrem hemmelighed, set bort fra min voldsomme alder, men jeg har aldrig ønsket det nærvær eller den ømhed fra et andet væsen. Der er intet, som må besudle min krop.

Hvilken løgn bruger du mest?
Mit navn.

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Nej. Jeg ser op til, hvordan tingene engang var engang for Mafiaen, da vi virkelig regererede.

Syntes du livet er uretfærdigt?
Nogle dage synes jeg, at det er uretfærdig, at jorden er befængt med så mange stupide væsner - hvilket kostede mig mit syn. Ellers så mener jeg, at verden er, hvad man gør den til. Selvfølgelig kan man være født heldig, som jeg, men ellers så får man, hvad man stræber efter, hvis man bare arbejder hårdt nok.
Tilbage til toppen Go down
Rozalin
First Class.
First Class.
Rozalin

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Blandingsrace
Navn. : Rozalin Pearce
Alder : Sind - 1783 år. Udseende - 22 år.
Evner/Classes. : Ukendt
Slaver. : Slave of life.
Antal indlæg : 44
Reputation : 0
Join date : 05/03/13

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime8/8/2015, 23:49

Hvem er du?
Hvem jeg er? Jeg er såmænd blot en tidligere vampyrjæger, som ved et uheld blev til vampyr. Åh ja, og derefter fik jeg udskiftet nogle ubrugelig dele, så cyborg er jeg også.

Hvad kan du sige om din baggrund?
Der er ikke så meget at sige. Jeg blev oplært som vampyrjæger fra jeg var helt lille og deltog i mange forskellige bandekrige. Ellers har jeg egentligt altid levet godt nok. Det har i hvert fald været godt nok til mig. Måske har jeg en lidt kedelig baggrund i forhold til andre væsner i denne verden, som har været udsat for mange slemme ting, men det har jeg det sku egentlig også helt fint med. Hvorfor være den bedste i en lorte kategori?

Hvordan er du?
Det kommer an på hvem du spørg. Nogen vil sige arrogant og flabet, andre vil sige kærlig og.. ja, stadig flabet. Hvis i spørg mig, så vil jeg beskrive mig selv som hverken god eller ond. Jeg har svært ved at holde min mund lukket, og min nysgerrighed har det med at løbe løbsk engang imellem.
Hvis dette ikke var nok svar til jer, så må i jo selv finde ud af hvilken kategori i vil putte mig i. Arrogant eller kærlig? I vælger selv. Måske endda en helt tredje?

Hvad er det bedste her i livet?
Det bedste her i livet.. Der er mange gode ting. Jeg kan ikke modstå en god og frisk æble - eller for den sags skyld, generelt bare frisk frugt. Jeg er også vild med..... vent! Vi deler det op i mine to liv! Mit liv som menneske, og mit liv som vampyr.
Som menneske var det klart frugterne, sollyset og følelsen af at jeg levede, som var det bedste.
Som vampyr må det klart være styrken og følelsen af at kunne gøre alting.

Hvad er det værste i livet?
Lad os dele det op igen.
Som menneske var det værste svagheden. Men det siger jeg selvfølgelig kun fordi jeg har mærket til vampyrenes styrke.
Som vampyr er og har der aldrig været nogen tvivl. Blodet er det værste.

Hvad er din største drøm?
Et blive prinsesse... ... ... ... Just kidding! Min største drøm er at nå mit mål. Detaljerne for at nå mit mål er dog endnu ikke blevet lagt på plads, så mere får i ikke af vide nu. Spørg igen om et halvt års tid.

Hvad er det værste ved dig?
Min store mund vil mange nok sige, men nej. Det værste ved mig, er min fortid som vampyrjæger og min opsættelse på at drikke så lidt blod som muligt. Jeg er dog ved at vænne mig til tanken om at drikke blod fra andre, men det tog så også lige 1500 år og en sjat i dvale.

Hvem er din bedste ven?
Har man behov for sådan en når man har allierede? Mit svar er nej.

Hvem er din fjende?
De fleste døde vist nok for en 1500 år og en sjat siden. Men mon ikke jeg skaffer mig nogle nye på et tidpunkt.

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
En god kvalitet som jeg værdsætter hos et andet væsen, ville være at man var modig. Ikke kun i kamp, men noget så simpelt som at sige mig imod i mine debatter. Det er ikke så lang tid siden jeg bare slyngede noget gylle ud, for at se hvor mange der ville sige mig imod. Gæt engang, folk var blot enige. Jeg tror de er bange for mig.
Men samtidig er en dårlig kvalitet også at være modig. Man kan tit komme ud i problemer, når man stikker næsen i de forkerte ting. Tro mig, jeg ved det.

Hvad er det værste der kunne ske?
At jeg døde før jeg fik nået mit mål.

Hvilken årstid er du mest til?
Efterår og forår. Også vinter, men kun hvis det sner. Jeg kan også lide sommer, men kun vist det er rigtig varmt og ingen skyer. Det er enten, eller, ved sommer og vinter.

Er viden noget du interessere dig for?
I følge mig, er viden vejen til alting. Selvfølgelig skal du stadig kunne være spontant og bevæge dig i det fri, da det ikke er nok bare at vide, men man skal også handle. Men viden inden for alting, er noget jeg går meget op i.

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
Kommer an på situationen, men for det meste handler jeg før jeg tænker. Det hænger måske ikke rigtig sammen med, at jeg sætter meget pris på viden og det at lære nye ting - men det er som om, at alt den viden jeg har tilegnet mig, bliver logik for mig, hvilket har sat sit præg på min spontanitet.

Føler du dig attraktiv?
Jeg føler mig i hvert fald ikke uattraktiv.

Hvordan ville dit utopia være?
Bare alt andet end nu. Vi har ødelagt verden som vi lever i, og det er i den grad ærgerligt.

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
Det kommer meget an på omstændighederne og personen.

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
Loyal og relativ retfærdig. De behøver ikke at kunne lide mig, men jeg ser helst ikke at folk kaster unødvendige fornærmelser i hovedet på mig.

Hvad ser du som værende attraktivt?
Mænd, som gerne skulle være højere end mig. Ellers er det bare pinligt.

Hvad er din dybeste hemmelighed?
Mit mål, er min dybeste hemmelighed.

Hvilken løgn bruger du mest?
De nødvendige. Jeg lyver ikke mere end hvad nødvendigt er, så jeg kan ikke udnævne én løgn, til at være den jeg bruger mest.

Syntes du livet er uretfærdigt?
Livet er som det skal være. Hvis du starter ud med dårlige kort, så lad vær med at give op, men spil dem gode. Det bliver hårdt, men det er nødvendigt hvis du vil overleve.
Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
Dallas

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime10/8/2015, 16:42

Hvem er du?
jeg er Hax, også kaldet Jeager i ghost eliten, min rang er oberstløjtnant, og er født i Occulta.

Hvad kan du sige om din baggrund?
hva da og sige? kender ikke min mor, som er en luder ifølge hva jeg har fundet ud af, og hvis jeg fandt hende, ville hun fanme få så mange tæsk at hun ville tigge mig om at skride, hm.
jeg brugte meget af tiden på og slås, og ikke fordi jeg er et ondt menneske, nogen mener jeg er ond, men bare fordi jeg hader stort set alle jeg møder, men det holdt ikke ghost eliten fra og rekruttere mig, hvor jeg i årenes løb trænede kamp sport, til brug imod forskelige væsner, dog mest tech og våben, i form af forskelige typer våben, sprængstoffer, men også smerte tolerance, og tortur er jeg oplært i, og jeg er frygtet i ghost eliten, nogen anser mig for og være veteran i ghost regimentet, grundet mine mange års militær tjeneste, og jeg ser simpelt ingen dybere mening i noget udover mit arbejde.

Hvordan er du?
hmm. jeg ville slå dig ihjel hvis da noget jeg ikke brød mig om, hvilket som helst, men heller ikke uden grund. okay jo ville jeg nok også gøre.
men nogen kalder mig en iskold morder, en hadefuld soldat, hvis eneste formål i livet er og skade, ødelægge, dræbe så mange som muligt, gøre så mange forældreløse som muligt, ødelægge så mange som muligt, og det rør mig ikke. har ikke det mindste sympati for nogen som helst, ville sælge min egen mor ( hvis jeg kendte hende ), for en pakke smøger eller en kold øl.
mine folk kender mig som en professionel elite soldat, veteran af års erfaring, og jeg dømmer ikke mine folk for hvem eller hvad de er af mennesker, men jeg hader stort set alle andre ikke menneskelige væsner. vampyrer, dæmoner, især de fucking varulve, ville myrde og slagte hver og en af dem hvis jeg kunne. og ikke fordi de varulve, jeg hader bare hunde. udover min Tyler.

Hvad er det bedste her i livet?
en flaske whisky, et skrigene væsen i en stol, imens man klipper deres fingre af, og tæsker dem gule og blå med en rørtang, for og få informationer ud af dem, med lyden af metal i baggrunden, men ellers bare og læse en god bog, styrke træning er også et hit med god musik i ørene og tunge vægte i næverne, imens man presser sig selv til det yderste af de hårdste grænser, hvor man næsten ville kalde det umenneskeligt, men en kold øl i ensomhed i barakken er også en fin ting.

Hvad er det værste i livet?
at vide jeg ikke kan myrde alle jeg hader, at jeg ikke kan ødelægge deres ynkelige liv, eller udradere deres drømme, knuse deres ønsker under min kamp støvle, det værste er og gå igennem en by uden de ser en, og høre deres latter hvis de bare er det mindste lykkelige, og man bare har lyst til og skære halsen over på dem fra øre til øre, se dem lide, se blodet langsomt flyde ud af deres sprællene kroppe.
jeg hader også og se alle de ynkelige væsner med deres super evner, og magtfulde styrke, og rend mig i røven, de er nogle fucking kujoner, nogle svanser, ynkelige væsner da frygter døden, da frygter at leve som normalt menneske, og er da ligeglad med om de født eller blev tvunget til at være som de er, så tag dit eget fucking liv, eller hold din kæft og buk dig.

Hvad er din største drøm?
drømme er for de svage, men skulle det være en. så ville jeg se verden brænde til aske. jeg ville grine, og grine, og grine, og grine.. og grine lidt extra, hehe.
måske nok at jeg bliver smidt ud af Ghost regimentet, da jeg ikke just er en venligsindet person, og ender med og søge arbejde i et andet sted, måske i mafia'en, hvis de kan bruge mine evner eller i The Shadow Of The Ravens.

Hvad er det værste ved dig?
den liste er sku lang, jeg er en morder med elite trænet evner, jeg er følelsesløs, jeg er hadefuld, jeg ville kvæle et spædbarn, bare fordi jeg kan, men nogen kalder det min søgen på mine følelser, mine folk gør, de venter stadig på det mindste tegn på følelser i mine tomme, mørke øjne, hvis eneste gnist i livet, er hver gang jeg tømmer en række kugler i kraniet på et eller andet fucking misfoster.

Hvad er din største bedrift?
nok at have slået over 500 væsner ihjel, dæmoner, vampyrer, flest varulve, fucking køtere, men også mennesker, cyborgs, engle, osv, men ellers er da ikke så meget og sige, udover jeg er højt respekteredet i ghost regimentet for de ting jeg kan udrette uden at blinke.

Hvem er din bedste ven?
har ingen bedste ven, har ingen venner, ingen familie, har kun mit arbejde, og det er nok for mig.

Hvem er din fjende?
alle misfostre i form af blodigler til vampyrer, fucking dæmoner, og de skide køtere til varulve, fucking zombie folk også, shegenders eller hva fuck de hedder.

Hvilke kvalitet, hos et andet væsen, ser du som bedst - og værst?
bedst er nok at de kan respektere mig for hvad jeg kan udrette, hvad jeg er, og hvad jeg kan gøre, jeg kræver ikke ret meget udover respekt, også som din fjende, at jeg forsøger og slå dig ihjel, eller torturer dig bare fordi jeg kan eller skal vide noget.
værst er hvis de nogle ynkelige super væsner med enorme evner, old gamle stærke væsner, det er fucking ynkeligt, er du bange for at dø, din forpulede svans? dræb dig selv og se om jeg smiler. nej gør jeg nok ikke.

Hvad er det værste der kunne ske?
tja, da nok ikke rigtig noget værste, måske at jeg en dag skal være alene for evigt, men jeg kan ikke bare sådan ændre på hvem og hvad jeg er, det hva jeg trænet til, oplært til, skabt til.

Hvis du kunne få en hvilken som helst evne/magi, hvad skulle det så være?
slå alle ihjel jeg hader ved tanken's kraft uden problemer, men jeg nøjes med mine militærer evner.

Hvilken årstid er du mest til?
vinter, jeg elsker kulden, sneen, frosten, den bidende vind, stilheden i de mørke natter, imens jeg sniger mig igennem mine omgivelser, på jagt efter mit bytte.

Er viden noget du interessere dig for?
ja da, jo flere måder jeg kan lære og slå ihjel med, jo bedre, men ellers diplomati, brugen af fælder, nye våben, køretøjer, fly, alt inde for militær taktik, og den slags.

Handler du først og tænker bagefter, eller omvendt?
jeg tænker grundigt først, før jeg handler, men det afhænger af situationen.

Føler du dig attraktiv?
næh, jeg er et redskab, intet mere, intet mindre, jeg er hvad jeg er, og det er sådan det bare er.

Hvordan ville dit utopia være?
en verden kun med mennesker, engle, clomans og cyborgs, alle andre skal dø, men det sådan jeg er trænet, så ved ikke helt ellers andet.

Hvordan reagere du, når du møder en ny person?
jeg dømmer dem på første hånds indtrykket, helt afhængig af hvordan de handler, hva de gør.

Hvordan vil du gerne have, at andre ser dig?
er pisse ligeglad med andres mening, ville stikke den langt op i røven på dem, og klappe dem på kinden med mine knoer.

Hvad ser du som værende attraktivt?
ved jeg ikke, er ikke rigtig interesserede i den slags.

Hvad er din dybeste hemmelighed?
at jeg inderst inde, er ensom, men igen, jeg

Hvilken løgn bruger du mest?
''jeg lader dig gå hvis du fortæller mig hvad jeg vil vide''
''bare rolig, jeg gør dig ikke fortræd, du skal ikke være bange''
''verden er et bedre sted, bare vend ryggen til og gå i den retning''
''bare rolig, vi vil ikke skade dine kære''
''det hele skal nok, vi er her for og hjælpe''

Har du et forbillede - og i så fald hvem?
Bain, min chef.

Syntes du livet er uretfærdigt?
er pisse ligeglad med livet, jeg lever som et redskab, jeg lever for og gøre verden perfekt, jeg lever for og rette op på verden. jeg lever for at gøre den til et freak-fri sted.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hvem er du? (in-game) Empty
IndlægEmne: Re: Hvem er du? (in-game)   Hvem er du? (in-game) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hvem er du? (in-game)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet :: Kreative lege-
Gå til: