IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
skytsengel og anmon(Maximilijan) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
skytsengel og anmon(Maximilijan) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 skytsengel og anmon(Maximilijan)

Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4435
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

skytsengel og anmon(Maximilijan) Empty
IndlægEmne: skytsengel og anmon(Maximilijan)   skytsengel og anmon(Maximilijan) Icon_minitime14/5/2015, 13:28

Tid: Aften
Sted: New Miami
Omgivelser: Let befolket
Vejr: Fornuftigt

Nogle dovne skyer, bevægede sig hen over himlen, og var som altid ligeglade med hvad der foregik under dem, nede i de befolkede gader i New Miami, der lige som skyerne ikke gad at se på dem, så gad de ikke at tage sig tid til, at se op på skyerne. Dog var der et væsen iblandt alle disse, der var modsat alle de andre, et væsen der vidste at det kunne være rart at sætte tid til side, til at nyde livets små ting, såsom at kigge op på skyerne, fra en af de højeste bygninger i denne by. Han havde levet i så lang tid, og oplevet så meget, at han med tiden begyndte at sætte pris på de små ting i livet, fordi han vidste at han havde mere end nok tid til at gøre det, før han fortsatte sit dagligdags job, der stadig ikke rigtig lod ham have en længere varende pause. Men sådan måtte livet jo nu engang være, når man valgte at arbejde med døden, for døden ville aldrig stoppe, det ville blot bringe uorden og kaos, i den naturlige orden.
Dette væsen der stod deroppe, helt ubemærket af væsnerne nede på gaden, gik under navnet Dust. Han var kendt over hele landet, som en af de mest eftersøgte forbrydere, og det var lige præcis som han gerne ville have det, for med sådan en dusør på sit hoved, holdt de fleste sig på afstand af ham, så han kunne være i fred til at udføre sit arbejde, som han først havde fået efter dusørerne på ham var blevet sat. Det eneste problem der kunne være var, at der af og til kom bounty hunters efter ham, men de fleste af dem var ikke lige frem så stærke, og de havde en vane med at overvurdere deres egen styrke, i forhold til den styrke Dust besad, men de lærte som regel deres lektion, når de mødte ham i kamp.

Efter lidt tids nyden af en god cigar, og kiggen på skyerne, valgte Dust at det var tid til at komme videre. Han var sulten, og han kendte et madsted her i New Miami, der lavede områdets bedste deep pan pizza, og han havde en utroligt forsmag for junkfood. Med et enkelt hop kom han ud over kanten af bygningen, han spredte sine vinger så han kunne bruge dem, til at styre sin fart ned af, og da han landede var der nogle enkelte der hoppede væk, enten fordi de genkendte ham, eller fordi de fik et lille chok over, at han dukkede op på den måde. Han så nu også ret uhyggelig ud, iført hans sorte løse bukser og trøje, den sorte long coat, det store bælte med sølvdødningehoved bæltespændet, der stirrede på en med rubin øjne, for ikke at glemme den le han bar på ryggen, der gav ham et mere dødeligt look, sammen med hans aura, der ossede af død. Dust trak vingerne ind, og gik med rolige skridt gennem byen, i retning af den lille hyggelige restaurant han ville ind på, og der var da nogle stykker i sær børn, der stirrede meget på ham, og virkede undrende over hvordan han kunne gå så ubesværet gennem byen, når nu han lignede en blind, da hans øjne var komplet tågede. Han kunne til tider ikke lade vær med, at drille nogle af børnene, ved at blotte et sæt dæmon agtige tænder, og lave et ondskabsfuldt ansigts udtryk, da han fandt det utroligt uhøfligt, at folk ikke havde lært deres børn, at de ikke skulle overbeglo folk på gaden.
Da han nåede frem til den lille restaurant, blev han budt velkommen af ejeren og nogle af medarbejderne, da han var en vanlig kunde her, når han alligevel var forbi byen, og han havde efterhånden brugt en god sjat penge.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
 
skytsengel og anmon(Maximilijan)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: