IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   21/5/2015, 21:15

Tid: omkring 19.00
Sted: Farmland
Omgivelser: Et meget meget stort cirkustelt er slået op
og masser af vogne, cirkus dyr osv.
Vejret: Heldigvis ikke så varmt, som det før har været.

//Som jeg har skrevet i jeres plotsøgning. Jeg opstiller denne her start, i skal bare gøre brug af omgivelserne som i end lyster(Så i kan selv skrive, hvad der kommer til at blive opvist til cirkus-showet) ^^ Og når i har skrevet 2 indlæg hver sådan ca og har fået en kort interaktion med hinanden, så vil jeg skrive endnu et indlæg, som vil påvirke jeres emne. :P //

Allerede på langt afstand, når man var på vej ud af the dark city, som omsvøbte sig omkring New Miami, kunne man tydeligt fornemme det der lå forude. Ikke alene var en helt del af the new miamis på vej ud af byen på samme tid, næsten som hvis det havde været en folkevandring uden bagage, men alle virkede glade og spændte, hvilket der nok var gode grunde til.
Nogle dage før havde nogle cirkusklædte folk vandret rundt i New Miamis gader og delt en masse gratis adgangsbilleter til det, som skulle vise sig til at være et splinternyt men tilgengæld stort omvandrende cirkus. Med charmerende lokkende stemmer med løfter om et fantastisk show med masser af dyr, vilde kunstnere og stunts havde nok enhver almindelig person svær med at modstå dette tilbud, især når det var gratis!
Mens man var på vej imod sin farverige destination i form af et stort multifarvet telt med tilsvarende vogne - så var der en summende af de spændte mennesker, hvor flere var familier med børn der i særdeleshed så frem til dette. - Lyden længere fremme af eksotiske dyr, i særdeleshed eksotiske! da taget i betragtning fra "nutiden" før krigen, så var der nu masser af muteret dyr i alle genre, og flere dyr var hentet fra de fjerne sydamerikanske områder, som endnu for mange kun var legender og rygter, da det kunne være farligt at tage derned, selv med The Calvarinos byggede vej igennem de faretunge tåger af Muernia.
På cirkus området stod der allerede flere klovne og andre kunstnere og bød alle folkene med hilsner og tricks og sjov alt fra sableslugning, klovnetricks, flammer, og magitricks.
Ved indgangen blev der tilbudt billige popcorn og hvad andet hjertet kunne begære af "cirkus-vare".

Der var ingen tvivl om, at selvom det meget store telt var i særdeleshed imponerende udenfra, så var den helt klart mere imponerende indenfor for dens stærke og alligevel næsten usynlige og elegante konstruktion, og den store magiske runde scene som uldfoldede sig foran de mange rækker for gæsterne at kunne nyde showet. Luften knistrede næsten af spænding og allerede elegante kvinder lavede "mini-underholdning" med akrobatiske tricks og lign indtil alle folk havde fundet sig nogle pladser.
I midten stod en stor Niklioto, som helt klart ville være et særsyn for enhver, som aldrig havde været i det forholdsvis nye tilgengændelige sydamerika. Men hvad der nok var et mere særsyn var nogle smukke "kvinder" eller hvad man end skulle kalde dem for, som dansede omkring det store dyr.
Menneskeformede kroppe havde de, men alligevel var der et eller andet over dem, som gjorde dem mere dyr end mennesker.
Igen skulle man være velkendt med sydamerika, da så ville man vide, at det var Earthlings/Samatnitaner.
pludseligt slukkede lysene, da folk havde sat sig, og der kom et spotlight i midten, hvor i løbet af den meget korte tid var scenen fyldstændigt blevet ryddet.
Med elegante skridt trådte en velklædt herre frem i spotlightet, som ikke kunne være andet end the circus master, ikke med det tøj og den attitude.. Meget langt rødligt hår fløj bag ham, næsten som en kongekarpe, men selvom han stod stille og så imod dem alle, så syntes håret af være levende, da det syntes at "flyde" bag ved ham.

//Circus masters [/url]UDseende)ader
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4432
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   22/5/2015, 11:08

Det var sjældent at en type som Dust, dukkede op til offentlig underholdning af nogen art, så for dem der nu engang lagde mærke til ham, fik de lige drejet hovedet i retning af ham, for at se hvad han var for en, før de fortsatte deres gang gennem denne festlige plads, som cirkusset havde gjort det til, ved at ligge til her. Når han gik forbi cirkus dyr, kunne man se at nogle af dem bevægede sig uden om ham, hvis de blev ført et sted hen af en cirkus med arbejder, mens dem i bure så dovent efter ham, eller flyttede sig væk fra ham i deres bur. Og så var der nogle af de kødædende dyr, der åbenbart fandt ham mere interessant, disse prægtige jæger dyr, var nysgerrige, fordi de kunne mærke hans dyriske instinkter, der kunne gøre selv den stædige muterede løve, til en hånd tam stor kattekilling, når det bare var Dust den hånd sad fast på.
En sirlig duft var at finde, i den retning som Dust gik, han fulgte nemlig sin næse, da hans forsmag for junkfood, til dels var en af grundene til at han var kommet hertil. Et stop ved en bod der solgte lune hotdogs, og kølige drikkevare, gjorde at Dust rakte ind under sin long coat for at gribe til penge. Han kunne hurtigt bruge en god sjat penge her, hvis han blev hængende meget længere, så da han satte næsen mod det festlige telt, hvor selve optrædningen ville foregå, havde han garderet sig nogenlunde godt, med nok mad til at få de fleste voksne mænd til at tømme sig selv, hvis de spiste det hele. Han fandt sig en god plads, ikke for langt væk fra scenen, men langt nok væk til, at han sad i skygger hele tiden så han var svær at få øje på, da han trossalt var halvt skyggedæmon, som havde denne lettere uhyggelige tendens til, at blive svære at se når de befandt sig i mørke. Han satte sin mad fra sig, og begyndte at spise af det, mens han så ned på scenen.

Igen var det til at se, at Dust virkede lidt malplaceret som gæst i et cirkus, for der var minimum 2 pladser på hver side af ham, som ingen rigtig havde lyst til at sidde på, men det var vel også forståeligt. Det sorte løse tøj og long coat´en, hans uhyggelige le der virkede levende, og den heftige aura der føltes som om døden hang om hans skuldre, var ikke lige frem en særligt velkommen blanding at være i nærheden af, det gjorde de fleste utilpas af flere grunde, og hans udseende i sig selv var ikke en hjælp.
Da lyset blev slukket, og et følgespot blev rettet mod scenen i midten af teltet, var der ingen der lagde mærke til hvad der skete nær Dust, da de havde travlt med at se på den mystiske gut, der lignede manege bestyren. Først dukkede det store smil op af den blå luft, sammen med et par store katteagtige øjne, og derefter kom hovedet frem let efterfulgt af den buttede kattekrop, med den lyslilla og mørkeblå stribede pels, og halen der snoede sig let bag kroppen, som lå oven på Dust´es hoved. Denne mystiske kat var en sjældenhed, kendt under navnet Cheshire, han var den sjældne forsvindings kat, som mange regnede med var ren fantasi, da man kun hørte om denne kat i historien "Alice i eventyrland", men han var skam lige så virkelig, som de mystiske dyr man kunne finde nu om dage. Katten hviskede noget til Dust, som blot smilede et følelses forladt smil af det den sagde, mens de begge 2 fulgte med i hvad der skete på scenen, og Dust spiste af sin mad og drak af sin kæmpe cola, der i den amerikanske forbrugerskiks ånd, var på 2 liter. proppet ned i et kæmpe bægre.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Amber
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : menneske
Navn. : Amber
Alder : 19 år
Bosted : The New Miami
Partner. : Desværre ingen mere
Slaver. : nope
Antal indlæg : 182
Reputation : 3
Join date : 30/04/15

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   24/5/2015, 15:01

Amber havde plaget sin kæreste om at måtte tage ud til cirkusset der var lidt ude for byen. Han gad ikke der ud da han havde travlt med andre ting, men havde givet hende lov til at tage der ud hvis hun ellers passede på sig selv. Selvfølelig skulle hun nok passe på sig selv lovede hun ham, og havde så fået lov at tage der ud.
Hun fulgtes med alle de andre folk som også skulle ud og se cirkus. Hun havde fået en gratis billet og var utrolig spændt på hvad hun kunne forvendte, for hun havde aldrig før været i cirkus. Hun var en smule skuffet over at Lucious ikk var taget med hende, men glad for at hun havde fået lov til at tage af sted selv i det mindste.

Da hun ankom til cirkusset blev hun meget fascineret over alle de forskellige dyr hun lige kunne se udenfor teltet. Hun havde aldrig før set den slags dyr, men hun nåede ikke at se så mange dyr før hun hurtig fulde med ind i teltet. Hun kunne dufte popcorn og hendes tænder begyndte at løbe i vand. Hun blev nødt til at købe nogle og noget cola også, det skadede jo ikke at hun spiste det. Da hun havde købt det, gik hun ind i selve teltet hvor showet skulle være. Hun så sig om efter en ledig plads. Der var godt fyldt med folk og de fleste pladser var mere eller mindre taget, på nær fire pladser lige ved siden af en eller anden gut. Amber bed sig nervøst i læben, men gik så hen mod pladserne. Hun vil virkelig ønske at Lucious var med hende nu. For set nu der skete noget hun ikke kunne klare sig selv ud af? Men det var for sent at tage hjem nu, eller hun kunne godt, men hun vil meget hellere se det her. Hun satte sig på den første plads, så der var en ledig plads mellem hende og denne mand som sad her. Hun skævede kort til ham og gøs let, inden hun så mod manegen da lyset slukkede og en man kom ind. Hun blev hurtig fanget af det som der foregik i manegen og opdagede ikke da en kat dukkede op over hovedet på Dust. Hun lyttede til det cirkus mesteren sagde og fortalte, og hun var fascineret da dyrene begyndte at optræde.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4432
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   24/5/2015, 15:59

Dust der var nysgerrig efter viden af et godt hjerte, havde efterhånden mødt mange af de racer, der blev præsenteret i manegen, men han havde aldrig set et sted, der havde så mange forskellige typer dyr, som var dresseret til at lave tricks og kunster. Noget af det første der blev introduceret af circus masteren, var de akrobatiske earthlings, og deres dertil trænede dyr som de stod på ryggen af, da dyrene kom ind i manegen. De startede med at lave nogle flotte akrobat tricks på deres dyr, før de fortsatte til deres luft akrobat nummer, der indbefattede nogle ret vovede men utrolige stunts, taget i betragtning af at det foregik så højt oppe under teltets tag, og at det var uden sikkerheds net under dem. Dust så ud til at følge nysgerrigt med mens han spiste, dog uden et ord i modsætning til mange andre i teltet, der gispede hver gang en af akrobaterne, svævede frit igennem luften, og klappede hver gang akrobaten gennemførte et vellykket stunt. Selv Cheshire der lå og dovnede den ovenpå Dust´es hoved, fulgte nysgerrigt med i det, men han virkede mere til at se på earthling akrobaterne, fordi han godt kunne lide pelsede og dyriske væsner.

Et hurtigt kig til siden, var det da blevet til fra Dust af, da han havde lagt mærke til at Amber satte sig ned, inden for de par pladser der var frie på hver side af ham. Det var usædvanligt i hans øjne, at et menneske kunne finde på at nærme sig ham, og endda sætte sig ned så tæt på ham, når hans normale aura var aktiv, da han godt selv vidste hvor væmmelig den kunne være, især for menneske racen der som helhed, ikke var så gode til det der med at acceptere døden, hvilket gjorde at mange mennesker, var bange for følelsen af død når den praktisk talt, kunne komme gående direkte imod dem.
Den opmærksomme type, ville når de kom sig over den buttede kat på hans hoved, nok lægge mærke til, at Dust havde en særhed der ikke helt gav mening, når man tænkte på at de var i et cirkus. Hans øjne var tågede og glas agtige, hvilket var et universal tegn på at han var blind, men alligevel var hans blodrøde pupiller, sådan lidt skinnende i det, som om hans blindhed var et problem, der blev skabt af noget andet. Hans blinde øjne virkede ikke som et problem for ham, da hans øjne stadig fulgte med i hvad der skete i manegen, så hvis man havde opdaget de blinde øjne, og fortsatte med at kigge på Dust, ville der i den grad være årsag til mere undren i det.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Amber
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : menneske
Navn. : Amber
Alder : 19 år
Bosted : The New Miami
Partner. : Desværre ingen mere
Slaver. : nope
Antal indlæg : 182
Reputation : 3
Join date : 30/04/15

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   2/6/2015, 19:33

Amber sad helt mundlam over alle disse ting, men det med de akrobatiske tricks højt oppe under taget, det gav et let sug i Ambers mave ved tanken. Tænk at de turde gøre det. Var de ikke bange for pludselig at falde ned eller noget? Hun bed sig i læben, og var nervøs på deres vegne. Hun gispede hver gang de gjorde noget vovet. *Glad for det ikke er mig der oppe, jeg vil helt sikkert falde ned og slå mig eller brække et eller andet eller lige frem dø af det. Jeg er jo kun et menneske, og jeg ved ikke hvad de her er præcis, for har aldrig set noget som bare mindede om dem, på nær måske skindwalkers en smule. De var jo på en måde også et dyr jo og varulve, men hun vidste det ikke helt. Når folk klappede, klappede hun en smule tøvende med.

Amber kunne sagtens mærke at der var noget underligt over Dust og han havde en mærkelig aura som mindede hende om døden eller noget i den stil. Den var ikke behagelig, men hendes kæreste kunne også ha den aura en smule, så hun havde accepteret den på en eller anden måde, dog ikke helt. Hun havde jo også sat sig så der var en plads mellem dem, men ja det var tættere på end så mange andre nok. Hun bed sig i læben, og skævede kort over til ham, men ikke helt sikker på hvorfor egentlig. Hun opdagede en kat på hans hoved. Den havde da ikke været der før, havde den? Hun blev usikker, og så så ned mod scenen igen og bed sig i læben. Hun kunne ikke se den tågede glans på Dustes øjne da det var for mørkt, men kunne hun, så vil hun ha undret sig over hvorfor en 'blind' person var taget i cirkus. Han virkede dog ikke blind på den måde han fulgte med med det der skete i manegen nu.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4432
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   11/6/2015, 11:27

Dust mærkede et blik på sig, men nåede kun at kigge over på Amber, lige da hun så ned af efter at have set på ham. Han så tilbage mod de optrædende, og spiste resten af sin hotdog, mens Cheshire spurgte ham hvad han kiggede efter, og meget forklaring skulle der ikke til, for at fortælle det, han tilføjede dog at Cheshire skulle holde øje, med den menneske pige med katte kostume delene på, der sad 2 pladser fra dem, for han syntes at finde det en smule spøjst, at det lige var et menneske der havde valgt at sætte sig, på en af de tomme pladser, der var blevet efterladt omkring ham.
Efter de akrobatiske earthlings, havde lavet deres fantastiske show, blev klovnende sendt i manegen, og de havde masser af komisk falde på halen humor, allerede fra de var kommet ind. Dust der hyggede sig med at spise sin junkfood, fulgte mest med i hvad der skete i manegen, mens Cheshire derimod svævede langsomt hen mod Amber, vendte sig langsomt om, så hans mave vendte opad da han stoppede ved siden af Ambers skulder. Han svævede bagom hende over på den anden side af Amber, og han endte med at være på hendes skulder, så hun kunne mærke hvor blød den buttede kat var.

[color=#ff33ff]"Nu er jeg en nysgerrig kat, så når jeg ser en pige, der klær sig ud som en misser, så kan jeg ikke lade vær med at se nærmere, på denne misser pige!"/color] sagde Cheshire nysgerrigt, mens han lagde sin kind ind mod Ambers kind.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   19/6/2015, 23:12

//sorry for ventetiden @Dust og @Amber , men her er det så :) ikke flere indlæg fra mig af andet hvis i ønsker det :) Hvis i endelig er utilfreds med plotudviklingen så sig endelig til, da jeg ved, at den er let speciel. :P //

Cirkusshowet var uden tvivl noget helt for sig selv... Et show som den tvivl ikke ville have kunne ladet sig gøre i tiden før bomberne brød himlen under den store krig, men alligevel var det som om, at den bragte tiden tilbage dertil.. Der hvor folk kunne blive underholdt uden bekymring, uden stress og uden alle de mange faktorer, som påvirker alle væsners liv her i denne tid, som er lig ingen anden.
De fleste i salen var tryllebundet af showet med, hvor der var endnu flere eksotiske dyr, smukke og abstrakte kvinder understreget med mange numre, som syntes at være umulige.
Pludseligt blev det hele mørkt og cirkusmesteren trådte ind igen på midten.
[url=white]"nu er tiden kommet mine damer og herre, at i skal have en mulighed for at hvile jeres kære hjerner og fodre jeres hungrende smagsløg med en pause![/color]
Kort forsvandt spotlightet på ham og så lyste alt lys op i hele teltet og væk var cirkusmesteren.

Ikke lang tid gik der, før der kom en summen af mumlende stemmer, som steg i takt desto nærmere folk nærmede udgangene. Udenfor var der endnu flere telte med diverse fastfood alt fra det klassiske til de mere eksotiske "fastfoods" som stegte larver og desserter med eksotiske frugter fra syden.
Imellem de boder var der også salgsboder af diverse ting alt fr atøj, smykker osv, hvis altså ikke de små kunstnere optog ens opmærksomhed med diverse numre.

Alt var festligt... Alt var hyggeligt, hvilket gjorde det mere usandsynligt at nogen nogensinde ville kunne forudsige, hvad der ville ske som det næste.
Hvis det var sket et hvilket som helst andet sted, så havde det uden tvivl endt i et meget dårligt kaos! Men nu hvor alle var så festglade og allerede var blevet så åbnesindet over at have set alle de mange vilde ting, så eskalerede dette til et mere "fredsommeligt" kaos.

Hvis man som sagt ikke var for optaget af de små kunstnere, som underholdte folk, mens de holdte pause, eller man var for optaget af sanseindtrykkerne fra ens smagssanser eller noget helt andet, så ville man opdage at lige meget hvor man kiggede hen i denne lejre omkring det store cirkusteltet, så var der mindst 2-3 mytiske væsner i hver retning. Eylies var deres navn, nok nogen som alle folk på vestkysten endten havde set eller hørt om. Et fredsommeligt barnehøjde menneske med det et mærkværdig og alligevel ofte nuttet udseende, som altid var i flokke, dog var det sjældent, at man stødte på en flok, som var over 200 styks! Hvilket var nøjagtig den situation, som hele lejren befandt sig i nu.. hele over 200 uforudsigelige nysgerrige og barneagtige væsner. Det kan kun ende godt!
En havde straks trådt på foran amber og Dust, som så på dem begge med det store nuttede øje. Hvad de to nok ikke vidste, så var en sneget sig bagved og hoppede nu op og greb fat med sine krabbekløer i Ambers katteøre og var straks løbet væk blandt alle de mange andre, som nu syntes at at blive mange fordoblet og nu begyndte at udfolde sig med at skabe drillende og rodende kaos! som hvis man havde ladet en kæmpebørnehave få lov til at gå fuldstændigt amok.
Hvordan skulle amber finde sine katteøre igen? Måske ville hendes herre ikke blive så tilfreds med, at hun mistede sine fine øre? eller det spørgsmål kunne hun nok selv besvare.
Men uden tvivl ville det nok blive lettere, hvis ikke meget svært selv med Dust at kunne finde de øre, da alle disse barnehøje væsner lignede jo hinanden!! Og de var overalt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)   

Tilbage til toppen Go down
 
Circus... Well dear sir and madam.. it's a double meaning (Dust + Amber)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Oh my dear, what happend to you? - Nicolas - (XXX)
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» Suit up, baby, my darling dear - Oliver.
» this is noting personal just Buisness //Dust//
» Dust- En skyggedæmon

Permissions in this forum:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: Omegn :: Farmland-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: