IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 Keep your head together - Ava & Kane

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 18:28

Sted: The New Miami
Vejr: Varmt sommervejr
Tid: 14:13
Partner: @Ava

Et godt stykke udenfor byen holdte den højteknologiske flyver Kane og hans gruppe fløj rundt med. Der havde de alt, hvad der skulle bruges for at finde Nikon Zolner. Den forsvundne general af Occulta. Et arbejde Aaron mere eller mindre var tvunget til, men ærlig talt protesterede han heller ikke. Det var spændende at se verden rundt omkring og han glemte til tider, hvorfor han var ude i den. Af og til blev han dog mindet om det - ligesom det var tilfælde denne varme sommerdag. Han gik derfor rundt lidt på må og få og lyttede til folks samtaler i håb om, at han kunne høre noget der kunne pege i retning af, at de havde hørt noget spændende. Det syntes dog ikke at være tilfælde. Han fik derfor lov til at gå rundt i den bagende sol og svede uden nogle nytte. Selvom han var mekaniske de fleste steder havde han stadig svedkirtler i huden eftersom hans skaber havde tænkt at det var et meget nyttigt afkølingssystem. Kane var helt enig, men under en mørk læderjakke og nogle bukser af kraftig stof var det altså også klamt og varmt! Det blev slet ikke bedre af, at han bar et par store militærstøvler som var vandtætte. Der kom absolut ingen luft hverken ud eller ind, hvilket sikkert var fint. De stank sikkert alligevel så meget, at det kunne skræmme den mest forkølet næse væk.
Efter at have gået i et par timer endte han med at stoppe op og søge ind i skyggen, hvor han satte sig under et gammelt træ, hvor bladende forsøgte at suge lys til sig. Barken var helt grå og alt i alt så træet ikke ud til at have det alt for godt, men det gav skygge. Under de bleggrønne blade trak Kane sin jakke af og ignorerede at hans pistoler blev blottet. De fleste havde våben på sig. Desuden befandt han sig i udkanten af byen med ryggen imod nogle ruiner fra de gamle bygninger i byen. Det kunne være spændende at se, hvad de havde været, men det var af gode grunde umuligt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 18:40

Udseende

Det var ikke mange dage siden hun var sluppet ud af deres greb. Dog på trods af at være ude i det fri, syntes intet at kunne trigger nogle minder og bare fortælle hende en smule om hvem hun var, hvem hun plejede at være eller for den sags skyld hvad hun var. I forsøgscenteret havde de aldrig rigtig svaret på hendes spørgsmål, eller rettere den ene mand hun havde set igennem de sidste 6 år, havde ikke gjort det til sin mission at forklarer hende hvad det hele gik ud på, derimod fortalte han i kryptiske beskeder hvad der skete. Hun huskede dog hver evig eneste samtale med ham, hvordan den altid startede ud med at han spurgte ind til hvad hun havde tegnet, derpå ville hun vise ham det og selv spørge ind til hvornår hun kunne komme ud. Dog havde hun aldrig så meget som følt solen på sit ansigt igennem de sidste mange år, det var dog kun ved opdagelsen af sin evne, at hun kunne tage magten og stikke af. Selvom hendes ansigt bestod af et syntetisk materialle, der både så og føltes menneskeligt, så havde hun skam også nerve i dette hud. Hun kunne føle forskellen på varme og kulde, føle hvordan det var at have smerter eller have en blid kærtegn på sin kind. Dog var det kun hendes ansigt, hænder og fødder der var bedækket af dette hud, hvor resten af hende i det store hele afslørede hvad hun var.
Efter at havde været flygtet fra centeret, rendte hun nu rundt i The New Miami. Her gik hun også denne eftermiddag. På trods af solen stod højt og det var kogende, så svedte hun ikke. Ganske vidst skulle hun nedkøle sig selv, men der kom nærmest en alarm i hendes hoved, som fortalte at hun var hun tæt på at overophede. Som hun vandrede rundt i byen, fik hun med et øje på en ung mand der sad lænet op af træ. Hun lagde nysgerrigt hovedet på skrå og de brune øjne zoomede helt ind på hans ansigt, hvor de betragtede hver enkel dybde og udfoldning. Nysgerrig trådte hun tættere på ham, nok fordi han ville være en af de første mænd hun nogensinde havde lagt sine øjne på. Hun stoppede op omkring en meter fra ham, stadigvæk med hovedet på skrå og et nysgerrigt udtrykke i de brune øjne

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 18:57

Kanes ego havde aldrig fejlet noget, men at folk bare sådan kiggede på ham, uden nogle grund, fandt han alligevel lidt mærkelig. Han vendte sig om imod skabningen der kiggede på ham og fik sig lidt af en overraskelse da han så, at det var en cyborg. Han kunne næsten være hoppet af glæde. Staks begyndte han at analysere alle dele på hende. Hendes mekaniske og levende dele. Overraskende nok virkede det ikke til, at der var meget direkte levende ved ham ... og ham som mente han havde lidt. Nysgerrigt fortsatte han med at analysere robotten foran sig uden at fortrække en mine eller bevæge sig. Heller ikke for at trække vejret, hvilket kun var muligt fordi han ikke havde lunger og ingen muskler der syrede til. Først efter at have lagt basen for en grundlægggende base af analyser smed han jakken over sin skuldre og rejste sig op. Uden tøven gik han hen foran kvinden og studerede hende videre. Han var alt for optaget af at analysere til at tænke på ansigtet, som derfor ikke havde ændret sig.
"Hvor er du fra?" Spurgte han efter flere lange sekunder, før han så uden yderlig omtanke rakte en hånd frem og lod forsigtigt en finger røre ved kvindens 'hud'. Med små signaler kunne han nogle lunde bestemme nogle af materialerne som hendes overflade var lavet af. Det var langt fra alt han personligt kendte, men der dukkede en masse fancy og teknologiske navne op i hoved på ham. "Du ser ny ud." Konstaterede han derfor og trak sin hånd til sig. Han var stadig meget begejstret for at have fundet en arts/race-fælle.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 19:07

Det virkede som om denne mand havde samme intentioner som hende, for ingen af dem sagde noget, de stirrede blot på hinanden. For alle andre ville det egentlig se underligt ud, to personer der blot kiggede på hinanden, øjne fulde af nysgerrighed også uden at sige den mindste ting. Dette var dog hvad hun gjorde, hun analyserede ham, betragtede ham og fik alle indtryk ind omkring ham. Han var anderledes end manden, meget anderledes. Modsat manden, så var denne unge herre ikke helt menneskelig. Det havde altid fremstået direkte hos manden hvad han var, netop fordi han kunne alle de basale menneskelige ting. Hun betragtede ham som han rejste sig op og gik imod hende, hun gik selv imod ham som han bevægede sig frem af. Ved spørgsmålet lagde hun hovedet en smule tilbage og så direkte op på ham. Hun var omkring de 1,65, så helt høj var hun hellere ikke og dette gjorde også at hun måtte lægge hoved tilbage for at kunne se direkte på ham. Hun nåede ikke at svarer før en nænsom hånd landede på hendes kind. Hun så direkte på ham og for første gang følte hun en berøring som ikke var hård eller direkte, for på trods af hun vidste han analyserede hende så var det nu alligevel en blid berøring "jeg....jeg ved det faktisk ikke" hun vidste ikke hvor hun var fra, hvad stedet hed som hun havde flygtet fra.
Da han kommenterede hun så ny ud, kom der en svag forvirring op i hendes øjne. Da hun jo ikke vidste hvad hun var, kunne hun hellere ikke give et modsvar på hvad han sagde. I stedet lagde hun blot hovedet på skrå "jeg bliver kaldt Ava" de havde fra dag et af underlige grunde kaldt hende Ava, hvorfor kunne hun ikke rigtig svarer. Dog var det et navn der var holdt ved og i hendes minder var det vel derfor hendes navn. Hun rakte sin hånd frem imod hans, da dette var en bevægelse hun havde set andre mennesker lave

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 19:23

Mærkeligt. Endelig. Efter at have analyseret mere end hvad godt sikkert var, formåede Kane at få ansigtet med. Han rynkede let bryne. "Men du er menneskelig." Han gennemgik sine analyser og bekræftede for sig selv, at der bestemt var menneskelige dele i hende, omend meget få. "Kan du ikke huske noget fra ... før?" Denne gang var det hans tur til at ligge hoved lidt på skrå. Han tog også et skridt tilbage så højdeforskellen ikke var så tydelig. Det manglede svar på hans spørgsmål fandt han underligt. Måske vidste hun det ikke?
"Født Aaron Kane, men bliver mest kaldt Kane." I militæret mødte man tit mange med det samme fornavn så efternavn var hurtig blevet en ting man identificerende folk med. Det havde han ikke noget imod. Hans efternavn var næsten blevet et fornavn for ham. "Ved du ikke, hvorfra du kommer?" For ham selv kunne han huske mere eller mindre alt, hvilket gjorde det meget svært for ham at forstille sig andet. Tænk ikke at kunne huske andet - hvis det overhoved var tilfælde. "Hvad kan du huske?" Spurgte han kort efter, for at få fjernet tvivlen. Hånden der blev rakt frem greb han og gav et let tryk for han så lod sin egen hånd falde ned langs siden. Han havde for en stund glemt alt om sved og varme. Ava fandt han meget mere interessant.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 19:31

Hun rystede på hovedet "jeg kan ikke huske noget, ikke andet end de sidste 6 år" forklarede hun stille. De havde pillet ved hendes hjerne, givet hende fotografisk hukommelse og noget andet, men resultatet havde været at alle minder fra hendes menneskelige tid, de var alle væk. Hun lagde nysgerrigt hovedet på skrå, han havde et efternavn. Sådan et havde hun aldrig haft, de havde altid blot kaldt hende Ava også intet andet "Det er mig en fornøjelse Kane" hun var et sekund i tvivl om hvorvidt hun skulle kalde ham ved fornavn eller efternavn, men siden han var kendt under sit efternavn fandt hun det mest passende. Hun så sig tilbage og hen imod byen "Jeg blev holdt fanget i en bygning under jorden inde i denne by" sagde hun stille og vendte igen sin opmærksomhed direkte imod ham. ganske vidst havde hun en stor viden og igennem film havde hun også lært en hel del, dog havde hun ingen ide om hvad det var for et sted og hvorfor de havde taget hende.
Som hans spørgsmål kom frem, begyndte hendes minder straks at dukke op, minder om de mange forsøg, minder om manden der altid kom ind og skulle stille hende hvad han kaldte "rutine spørgsmål" "Jeg kan huske en celle, med en glas væg, så var der manden. Han kom altid ind hver evig eneste dag, på det samme tidspunkt. Han ville stille de samme spørgsmål og engang imellem kom der nogle nye" der var ikke meget og om ikke andet var hvad hun huskede ikke til meget brug

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 20:16

I ren overraskelse hævede Kane sit ene bryn og stirrede overrasket på Ava. Det havde han alligevel ikke forventet, men hun måtte så have fået et ordenligt gok i nøden når hun havde fået et så heftigt hukommelsestab. Det var næppe et spor sjovt emne at begive sig ud i, så han lod det ligge og fortsatte videre. Ingen grund til at jogge rundt i folks svagheder - eller hvad hun nu selv ville kalde det. At hun overhoved fortalte ham alt dette overraskede også lidt. Normalt ville folk ikke ud med det, men denne kvinde havde tydeligvis ingen problemer omkring det. Måske fordi hun ikke tænkte på eventuelle konsekvenser eller at hun var heldig. Kane havde i hvert fald ikke tænkt sig at bruge det imod hende. Først og fremmest fordi det ikke lå til ham, men også fordi han ikke kunne se, hvilke ting han skulle bruge det til.
Holdt fanget. Det lød ikke specielt rart. Havde han stadig været et normalt menneske ville han have fået en kuldegysning trods varmen, men det kunne han ikke længere, ligesom der også var mange andre menneskelige ting der var forsvundet trods overfladen virkede meget menneskelig. Noget han var utrolig taknemlig for. "Det var ikke meget." Han flyttede lidt blikket og kiggede rundt. "Så du flygter nu?" Det så ikke sådan ud, men det måtte hun jo gøre, hvis hun var kommet ud fra sit fangeskab, men det stemmede ikke helt med, at hun endnu var i den samme by. Det var ligesom et regnestykke man vidste var forkert, men man mente man havde gjort beregningerne korrekte. "Burde du så ikke løbe?" Det fortalte Kanes logik ham i hvert fald. Flygte var ligmed løb og det skulle gerne gå hurtigt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 20:28

Hun så rundt "ja, jeg er flygtet fra det sted" svarede hun. Hun vidste at han højst tænkelig ville undre sig over hvorfor hun stadigvæk var i byen, hvorfor hun ikke var taget af sted, fundet et nyt sted at være. Dette skyldes ganske enkelt, at hun stadigvæk ledte efter svar, hun forsøgte stadigvæk at finde frem til sin historie. Hvem havde hun været, hvorfor skulle det netop være hende og meget meget mere. Hun hævede øjenbrynet "Indtil videre har jeg ingen steder at tage hen, plus jeg forsøger stadigvæk at finde frem til hvem jeg er og hvad jeg er" nu kom den store sandhed frem, det faktum hun ikke vidste hvad hun var. Hun havde aldrig oplevet kontakt med andre, men heller aldrig fået sandheden at vide om hvad hun var blevet til. Hun vidste der fandtes mennesker, men også andre væsner...dog vidste hun ikke hvad hun var selv. Hun havde dog en ide om at hun var nogenlunde det samme som Kane. Dette kom fra at hun havde en underlig fornemmelse at at kunne nogle af de samme ting som ham, derudover agerede han på mange måder også ligesom hun gjorde. Hun gik hen imod ham, og uden rigtig at tænke over det lod hun sine fingre spidser glide op langs hans arme, videre op til hans skuldre og hen over halsen, hvor hun stoppede ved hans kind. Hun havde været spærret inde i så lang tid, så det at kunne røre en anden person, men så på samme tid en der føltes ligesom hende....det var helt underligt og fremmed

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 20:55

Ah. Det gav fin mening. Kane nikkede langsomt, tænksomt. "Jeg tror jeg kan hjælpe dig med alle tre ting." Han forsøgte sig med et lille smil. Den første del var i hvert fald let nok. "Hvis du vil, kan du tage med mig og min gruppe? Vi har et fly ... eh ... en maskine der kan flyve." Han anede ikke, hvor meget hun vidste så han måtte gå ud fra at hun intet vidste og så arbejde derudfra. "Hvis du ikke har fundet ud af, hvad du er fra de sidste seks år er det måske fordi at folk enten ikke vil fortælle dig det eller fordi du ikke har været nogle." Måske en lidt hård nyhed at få, så Kane fortsatte hurtigt derefter. "... så må du jo selv skabe dig en identitet. Hvem vil du selv gerne være?" Denne gang forsøgte han med et mere tydeligt opmuntrende smil. Den sidste del var også relativt let. Kane var i hvert fald sikker. "Cyborg. Ligesom mig og resten af dem jeg rejser med. Menneske og maskine kombineret." Forklarede han. Måske ville hun have flere spørgsmål, men så måtte hun jo spørge. Han ville være villig til at svare på eventuelle spørgsmål.
Om hun overhoved ville stille spørgsmål eller ville acceptere hans tilbud anede han ikke og blev derfor passivt stående og ventede tålmodigt på svar. Han kiggede lidt på hende da hun bevægede sig hen til ham og begyndte igen at røre ham. Først ville han stoppe hende, men endte så med at stoppe sig selv i stedet. Det kunne være, at hun også ville analysere ham eller noget. Han håbede ikke det var noget farligt, men det troede han ikke det var - af samme grunde til at han havde inviteret hende med på sit fly. Hun virkede for uskyldig. Man måtte selvfølgelig ikke lade sig narre af det ydre, men det var svært at se at hun spillede skuespil og i så fald var hun virkelig god til det.

//Måske vi skulle sende nogle efter dem? - Hun er jo på flugt og de vil vel gerne have hende tilbage igen? :P

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 21:07

Hun så lettere overrasket på ham, mest fordi hun ikke havde forventet dette fra ham. Han var anderledes end manden, han kunne give direkte svar og ikke kryptisk. Hun nikkede til hans forslag "det vil jeg meget gerne" hun nikkede og smilede faktisk for første gang i løbet af deres møde. Hun nikkede stille til hvad han sagde, selvfølgelig havde han ret i begge ting, selvom det første kunne anses for at være hårdt...så var det sandheden og det kunne hun leve med. Da han forklarede hvad hun var, gav det med mere mening. Det gav mening hvorfor hun så ud som hun gjorde, hvorfor hun ikke lignede alle de andre. manden havde ofte sagt at hun var unik, og at de en dag ville give hende hud på resten af hendes krop, dog var det aldrig sket og det løfte var bare kommet ind under alle de andre han havde givet hende. Hun nikkede og rynkede brynet.
Hun lagde hovedet på skrå og fjernede hånden, hvorpå hun kørte sin tommelfinger hen over sine andre fingrespidser "Efter så mange år, så føltes det helt underligt at kunne røre ved en anden person" sagde hun mere til sig selv end til ham. Hun skulle til at åbne munden for at sige noget mere, da lyden af mænd der kom løbende mødte hende. Hun rynkede brynet og vendte blikket hen imod lyden "Husk nu, vi skal ikke skade hende...hun er en del af forskningen" lød en genkendelse stemme, den stemme hun aldrig ville glemme...da det var ham. Hun greb fat i Kanes hånd og trak ham med sig som hun løb imod et skjulested. Hun vidste at han ville havde taget vagterne med sig, også ville de højst tænkelig skyde Kane. Ganske vidst kendte hun ham ikke så meget, men han var det samme som hende og Cyborgs holde sammen!

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 21:34

Det blev pludseligt spændende det hele. At Ava ville med dem betød at han forhåbentligt kunne lære hende bedre at kende og måske få et større kendskab til hvorfra hun kom. Han havde selv troet at det kun var Occulta der havde muligheden for at lave cyborgs, men det var tydeligvis ikke tilfælde og Ava virkede meget højteknologisk. Måske mere end ham selv, men det var måske fordi hun havde et mere rent ydre imens han selv havde et indre der var knap så charmerende. Han havde set billeder og det var ikke for sarte sjæle eftersom der var en kombination af levende kropsdele og mere mekaniske der fik det hele til at se meget bizart ud. "Lyder godt, mangler du noget?" De kunne lige så godt tage af sted med det samme, især hvis hun muligvis blev jagtet. Hun virkede ikke til at være et billigt projekt så hendes skaber ville sikkert gerne have hende tilbage igen.
Hendes erkendelse omkring berøringerne nikkede han kort til. Det gav fint mening, men var ikke noget han kunne sætte sig ind i og forstå. Derfor udtalte han sig ikke mere omkring det. Han havde aldrig selv været den så følsomme person der havde behov for at røre ved folk.
Ikke overraskende kom der pludselig nogle løbende hen imod dem og de så ikke venligsindet ud. Dette blev bekræftet af deres ord og Avas reaktion da hun pludselig trak af sted med ham. Han genvandt hurtigt balancen og fulgte efter hende til det første skjul. Han ville egentligt have forslået at de tog et andet sted hen, i retning af flyveren, men det var den modsatte vej og den kunne de ikke løbe. Derfor protesterede han ikke, men fulgte bare med hende.
"Har du prøvet at skyde?" Lød det efter de var kommet lidt væk. Han gik ikke ud fra det, men det kunne jo være han var heldig. Hvis hun kunne ville hun få den ene af hans pistoler hun så kunne bruge. Hvis det ikke var tilfælde rakte han hende sin jakke så han havde begge hænder fri til at bruge sine våben.

//Effektivitet i højeste klasse.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 21:44

Hun lagde hovedet på skrå "jeg mangler hud, jeg mangler den hud der skal dække resten af min krop" forklarede hun kortfattet. Hun havde jo aldrig fået sat huden på, så ud over sin hukommelse...så var det helt klart det hun manglede. Dog havde hun ikke forventet at han kunne anskaffe denne ting, hvis han kunne ville det være dejligt også kunne hun måske ligne et menneske lidt mere. Hun havde set nogle andre mennesker i de få dage hun havde været ude, de fleste kiggede blot underligt på hende og mange stak af. Så derfor ville dette være hendes forklædning.
Som de kom hen til deres skjulested, lænede hun sig op af muren og sukkede. Hun gad ikke tilbage, men hun vidste samtidig også at der nok ikke ville være en vej uden om. Hvis ikke de døde, så ville de altid jage hende og derved ville hun aldrig kunne få fred fra dem. Hans pludselige spørgsmål, fik hende til at fjerne sine tanker fra at skulle tilbage, men derimod satte hun nu fokuset direkte på ham "Nej det har jeg ikke" hun havde aldrig affyret en pistol, der var ikke just fordi der havde været de største chancer for dette der hvor hun havde været. For det meste kunne hun enten læse, snakke eller også se tv. Det var derfra hun havde fået meget at sin viden fra "Ava, kom nu frem...vi gør ikke din ven noget, vi vil bare have dig tilbage hvor du er i sikkerhed" sagde manden, han holde hænderne oppe og trådte frem fra gruppen af de mange vagter. Hun rullede med øjnene og rystede på hovedet af ham. Hun kunne direkte høre løgnen i hans stemme, man skulle faktisk ikke være en Cyborg for at kunne det.

//det er jeg da glad for du syntes

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 22:13

Kane stak sin jakke i hånden på Ava. "Bliv her og snak med dem." Deres gemmested ville ikke holde i evigheder, men nok til at forhåbentligt kunne overraske deres forfølgerer. Selv sneg han sig hen til et vindue og sprang ud af det for så at gå rundt om bygningen. Desværre kunne han ikke komme højre op så han måtte klare sig, hvor han var. Efter at have fundet skaberen og hans slæng fik han gjort pistolerne klar og begyndte at skyde efter dem. De sekunder han havde brugt på at lade pistolerne beregnede han, hvordan han skulle skyde for at få den bedste effekt. Det var derfor med en dødelig præcesion der blev skudt med da han trådte frem og brugte begge pistoler i et par sekunder, før han så igen søgte dække bag muren og med tilbageholdt åndedræt ventede på at høre, om de også havde pistoler med sig. Det ville ikke overraske ham, men de var jo ikke ude at dræbe. Det kunne derfor godt være, at de ikke havde våben med sig - i hvert fald ikke gevær og pistoler.
Efter at have stået lidt i skjul kiggede han frem og forsøgte at få ramt på nogle flere. Dette ville han gentage nogle gange til deres modstandere forhåbentligt havde trukket sig tilbage. Så kunne han selv tage tilbage til Ava. Om hendes skaber var død var han ikke helt sikker på, men det måtte de jo finde på når de tog tilbage og skulle have noget hud til hende. "Jeg ved ikke, hvor du har været henne. Du må guide." Han satte pistolerne på plads og tog jakke på igen. Det kunne godt være, at den ikke ligefrem var skudsikker, men den beskyttede alligevel lidt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 22:36

Hun tog imod hans jakke og nikkede "Hvorfor skulle jeg tage med jer, i vil bare låse mig inde igen" svarede hun og rynkede brynet. Hun holde hans jakke ind imod sit bryst "Du ved jo det er for dit eget bedste at vi gør dette, du er ikke i sikkerhed her ude" ganske vidst kunne der være en sandhed i mandens ord, men hun gad virkelig ikke tilbage, tilbage til et sted hvor hun uafbrudt var spærret inde. Hun svarede ham ikke på hans ord, men valgte i stedet at sætte sin opmærksomhed imod Kane der lige nu var igang med at dræbe hver en af dem. Dette opdagede de hurtigt, så manden blev gemt væk og i takt med vagterne døde flygtede han væk, i et forsøg på at komme i sikkerhed. Som han kom tilbage, nikkede hun blot på hans ord. Hun rakte ham jakken og med dette gjort gik hun imod en høj bygning. Ovenpå var alting ødelagt, men hvis man gik hen til en special dør, så ville man blive ført nedenunder hvor der i den grad ikke var tegn på ødelæggelser. Stedet var på alle tænkelige måder høj teknologisk. Grundet de drab der havde været på vagterne, var der ikke mange til at kunne bevæge sig rundt på de mange gange...så de skulle mere eller mindre være sikre.
Stedet hun førte ham hen til, var stort og havde adskillige slukkede Cyborgs hængende rundt omkring. Mange af dem virkede ikke, eller også var de gået i stykker. Hun gik stille hen og begyndte at tage forskellige delle fra hver enkel Cyborg. Huden tog hun af, lagde på sig selv og efter godt vel 8 minutter var hun helt lavet. Hun havde fået hår og hud, dog var hun så også helt nøgen nu. Hun vendte sig imod ham og kørte hånden igennem sit nye hår "Hvordan ser jeg ud?" spurgte hun og holde armene ud. For hende gjorde det faktisk ikke så meget at hun var helt nøgen, hun gik nu ikke så meget op i den slags ting

//hun ser således ud

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 22:51

Dybt chokkeret stirrede Kane på de cyborgs der hang rundt i lokalet. Han vidste ikke helt, hvad han skulle mene om det. Forhåbentligt var der endnu intet menneskeligt i dem, for ellers var det jo mord og selvom han var soldat var han ikke vild begejstret for mord. Nogle kunne ikke undgåes og selvfølgelig måtte man kæmpe for at minde, men overlagt mord var han slet ikke til. Ethvert individ havde en frihed og skulle respekters uanset hvor meget eller lidt væsen der var i dem. Det havde dog intet at gøre med at han vendte ryggen til Ava da hun begyndte at indsamle hud. Det var han bare lidt sart omkring, selvom han ikke ville indrømme det.
Da hun lød til at være færdig vente han sig rundt, men kom så hurtig til at vende sig om igen og trak sin jakke af - endnu engang og kastede den hen til Ava. "Tag den på." Det kunne godt være, at hun ikke selv havde noget imod sin nøgenhed, men Kane var ikke helt klar på det og det var andre af byens indbygger slet ikke. "Du ser fin ud, men folk kan ikke lide når folk er nøgne. Vi finder noget ordenligt tøj til dig sener. Nu skal vi ud her fra." Han havde en nogle lunde idé om, hvordan han skulle komme ud så han greb fat i Avas hånd og trak hende med sig ud fra stedet. Forhåbentligt uden at blive forhindret, men ellers ville Kane være klar med en hånd på en pistol.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 22:58

Hun havde ganske vidst set andre iført tøj, men hun forstod ikke hans underlighed over at se hende nøgen "er min krop ikke tilfredsstillende" spurgte hun og tog langsomt jakken på. Hun var måske en smule naiv når det kom til det intime punkt, hun havde ikke rigtig nogen ide om hvordan man var intim med andre eller for den sags skyld var omkring andre med lidt tøj på. Hun rynkede brynet, da han kom med en halvhjertet forklaring på hvorfor hun skulle have tøj på, dog nikkede hun blot og lod ham tage hendes hånd.
Hun sagde intet til hans kommentar, men fulgte blot efter ham hele vejen ud. Heldigt for dem, så havde der ikke været en eneste vagt på vejen, så der var ingen problemer. Hun lukkede med den ene hånd jakken, alt i mens den anden lå i Kane's ferme greb. Ligeså snart de var ude igen, lukkede hun øjnene og nød brisen på sin hud. For nu hvor hun havde hud, var der også nerver nok til at kunne føle de forskellige ting omkring hende, så vind, kulde og varme kunne hun med et føle over det hele, ikke bare på sine hænder, fødder og ansigt. Hun vendte sig ansigt imod ham og hævede spørgende øjenbrynet "Nu kender jeg ikke just vejen til dette fly, så du må hellere vise vej" hun slog ud med sin frie hånd og lod ham føre an

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   7/6/2015, 23:09

Udenfor stoppede Kane op og kiggede på Ava. Jakken dækkede, men bestemt heller ikke mere end lige. "Jo, din krop er smuk, det har ikke noget med det at gøre." Der var ingen grund til at træde mere rundt i det, men heller ikke at give hende problemer med selvtilliden, derfor penslede han det ud, det var i hvert fald hensigten. Bagefter trak han hende så i retningen af flyet. En gåtur der ville tage noget tid, blandt andet fordi han ikke ville tage den mest direkte vej med de store veje. Hellere de små og undgå for mange blikke. Opmærksomhed havde de vist fået nok af.
Hvad turen skulle gå med af snak kunne Kane ikke finde ud af så han var tavs mens de gik igennem byen. Det var først da de nærmede sig flyet at han ville sige noget, hvis ikke selv Ava havde sagt noget af den ene eller anden art. "Der er otte andre ombord på flyet. Mænd. Cyborgs. De vil nok undre sig og stille spørgsmål. Du vælger selv om du vil svare, men lad være med at smid tøjet foran dem. Det er distraherende ... for alle partner." Det var fordi de alle sammen var en flok liderlige mænd, men når en dame smed tøjet foran dem ville de færreste nok kunne undgå bare at kigge lidt og det sagde Kane heller intet ondt om. "... og har du spørgsmål kan du bare spørge mig eller dem. De er måske lidt stride i starten, men det er soldater som jeg selv. De er mere handlende end tænkende - eller følene." Det kunne godt være anstrengende i længden, men når man lærte dem at kende var de skam helt fine.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 08:24

Hun havde ikke de store følelser i sit ansigt, som hun lagde hovedet på skrå. Hun havde ikke ment det som en direkte usikker kommentar, mere som et spørgsmål. Hun forstod sig endnu ikke med hvordan folk var omkring hinanden, så spørgsmålet var nu ment så uskyldig som det kunne være. Hun gik stille ved hans side, alt i mens hendes øjne betragtede og analyserede. De var nysgerrig efter at se mere, så det var først da han snakkede igen, at hun fjernede sin opmærksomhed fra tingene omkring dem og hen imod ham "jeg forstår" sagde hun stille, hun var vant til at få ordre eller rettere beskeder hun skulle følge, så hun kunne sagtens følge denne simple ordre. Det var dog underligt, efter 6 år i uvidenhed, uden at se andre af sit art og nu ville hun så være omringet af 9 mandelige Cyborgs.
Som de kom tættere og tættere på flyet, gik hun nærmest på overarbejde for at analysere dette fly. Hun havde aldrig set en på så tæt hånd, men derimod hellere set en over tv'et "Kan det virkelige flyve" spurgte hun og så op på ham. Hun havde aldrig prøvet at flyve, så det kunne vel være en sjov ting at prøve.

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 10:20

Flyet var bygget efter alle kunstens regler til det formål den nu havde. Var hurtig, men stadig rummelig, men ikke så meget at det krævede mere end otte ni mand at bestyre flyet i nødsituationer. At Ava åbenlyst var meget interesseret i flyet gav Kane en idé. Han var ikke sikker på, at det fungerede med hende, men hos flere han kendte fungerede det. "Har du en modtager?" Han kiggede kort på hende, før han så stoppede hende og lage en finger imod hendes tending. Hvis hun havde en indbygget modtager overfor informationer ville hun i løbet af nogle sekunder modtage alle Kanes meget dybdegående analyser omkring flyet der også forklarede teknikken om, hvordan metal-bunken overhoved kom til at flyve! Om hun så forstod det var også en usikker variabel, men nu havde hun informationerne og så behøvede hun ikke at bryde sit lille hoved mere med det.
Fremme ved flyet fik de som forventet en del blikke. James, der var højremand, slog armen om Kane og begyndte at komme med nogle halvlumre jokes om, hvor lidt tøj hun havde på. Kane, der ikke tog ham specielt alvorligt, gav sin ven en albue i siden og fik ham dermed skubbet væk, hvor efter Kane så selv kunne føre Ava ind og finde noget tøj til hende. Der var intet kvindeligt tøj, men bukserne kunne rulles op eller en skjorte kunne foldes til en kjole. Mulighederne var mange. "Spiser du noget?" Det kunne også være, at hun bare kørte på strøm. Det ville ikke overraske ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 10:37

Hun lagde hovedet på skrå "en modtager?" hun så forvirret på ham. Hun havde aldrig fået indsat en modtager, hun var tvunget til at lære ting igennem den klassiske måde, dog havde hun en fotografisk hukommelse, så alt der blev sagt eller vist ville hun for evigt huske. Dog havde de ikke anset det for en nødvendighed at hun fik indsat en modtager. De nød at hun skulle lære ting igennem læsning og andet. Hun havde det oftest også bedre med at lære på den måde, da der i forvejen var pillet nok ved hendes hoved, så der var ikke flere der skulle pille ved hendes hoved.
Hun fulgte med ham ind og gjorde sig ikke meget af hvad de andre sagde. Hun derimod betragtede hver enkel af dem, analyserede dem og fik hver enkel detalje på plads omkring dem. Efter at havde gjort dette, fulgte hun igen med ham. Da de kom ind i rummet, smed hun jakken og gik hen til tøjet. Hun holdte det mellem sine hænder, følte stoffet imod sin kind, før hun tog bukserne på og derefter skjorten. Hun rev den nederste del af bukserne af, således det mere eller mindre blot var shorts. Hun bandt livet af bukserne sammen, således det ville passe lidt bedre om hende "Jeg indtager strøm" sagde hun med hovedet på skrå

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 10:42

Hvad Ava ville gøre af sit tøj var op til hende selv, Kane blandede sig udenom. Han var mere interesseret i hvilke form for opladning hun fik. De havde ombord på flyet nogle forskellige stik, mest hvis de skulle møde andre cyborgs eller bare skulle oplade noget. Selv kørte de alle selv på trådløs opladning, hvilket ironisk nok skete mens de sad ned i stole da de på den måde kunne få deres opladning til at ske igennem ryggen. "Med eller uden stik?" Det ville være rart at have den ting på plads, så de ikke skulle stresse over det senere. Derfor pressede Kane lidt på. Imens han ventede på svar gik han ud fra garderoben og fandt et æble som han tog en bid af. Det ville være nok til at mætte ham resten af dagen.
"Vil du have en rundvisning?" Han gad ikke slæbe hende igennem det, hvis ikke hun fandt det nødvendigt. Selv smed han sig afslappet i en stol og kiggede på sit ur han havde på håndledet. Han kunne godt lide at have sådan en dims frem for at bruge hans indbygget ur, hvilket ikke så få var uforstående omkring. "Vi letter om en halvtimes tid." De ville nok ikke finde Zolner i byen og ville derfor sætte kursen væk fra byen og måske flyve hen over nogle synligt øde områder, uden at det nødvendigvis var tilfælde.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 10:57

Hun holde sin hånd op "Jeg skal blot røre ved noget elektrisk ting, så kan min krop absorbere strømmen i det, derfor intet stik" hun havde altid kunne oplade sig selv igennem berøring med noget elektrisk. Det var også på denne måde hun opdagede sin evne. Hvis hun ikke skulle oplades, kunne det blot øge hendes styrke hvis hun kom i kontakt med noget elektrisk. Skulle det komme ned til det hele, så kunne hun også optage strøm fra andre Cyborgs, dog var dette ikke noget hun havde tænkt sig at gøre.
Hun nikkede stille og sendte ham et lille smil "Det vil jeg meget gerne" medgjorde hun og betragtede stille hvordan han spiste sit æble. Hun havde aldrig set nogen spise ting, dog faldt det hurtigt ikke i hendes smag. Hun vendte straks sin opmærksomhed hen imod noget andet, før hun bevægede sig ud af rummet. Hendes lange brune hår, hang ned langs hendes ryg og for en gangs skyld, var det en helt underlig følelse at have hår. Det med at have hår og hud, det var stadigvæk så uvant for hende.

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 11:19

En rundvisning kunne de lige klare inden de gjorde klar til at lette og var også betragteligt letter nede på jorden. Kane startede i rummet, hvor de befandt sig. "Det her er vores alt-muligt-'rum'." Begyndte han at forklare og viste det rum der var lige indenfor indgangen. Der var nogle sofaer over i et hjørne, men ellers et stort åben rum der med en åben gang førte ind til køkkenet som han førte hende ind til. "Vi spiser alle menneskemad, så der er et køkken men ikke de vilde mængder af mad. Det har vi ikke brug for." Forklarede han kort før han gik ned af en gang der lå tæt på køkkenet. Der havde de alle hver et værelse, plus et gæsteværelse. To af værelserne, Kanes og James, lå på samme etage som køkkenet og alt-muligt-rummet mens de andre lå ned af en trappe. Nedenfor trappen lå et gæsteværelse, der ligesom alle andre værelser også havde et privat toilet. Det ville blive Avas værelse til at starte med.
Derefter ledte han hende videre til et træningsrum der lå i forlængelse af altmuligt rummet. Under dette rum kunne man finde deres lager af både mad og våben, noget Kane gik et hen over. Til sidst endte de så ud ved kontrolrummet, hvor flyet også ville blive styret fra når de fløj. Her var der også mulighed for at sidde og snakke. "Det var så det ..." Kane slog afsluttende ud med armene. "Spørgsmål?" Det var mest af høflighed han spurgte. Han forventede ikke nogle egentlige spørgsmål, men det kunne jo være der var dukket noget op og uanset hvad var det jo vigtigt at spørge. Så kunne ingen beskylde ham for ikke at have gjort det.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Astrid
Nybegynder.
Nybegynder.
Astrid

Race : -
Navn. : Astrid Helena Carangi
Alder : 21 - Ukendt
Evner/Classes. : Omnikinesis - Astrid can manipulate anything, be it matter, energy or even aether (a powerful and unique "Celestial Element" that flows through the Universe). With stipulation of kinetic powers being wide ranged, Astrid is extremely powerful with, though with very little mastery over this power.
Bosted : -
Tilhørende klan. : Høre ikke til en
Partner. : Single
Slaver. : None
Antal indlæg : 41
Reputation : 0
Join date : 23/03/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 11:34

Hun fulgte med med ham rundt, betragtede hver enkel ting og hvert enkel rum. De havde langt flere rum end hvad man havde forventet, men også utrolig meget plads i det store fly. Hun blev overrasket over at hun kunne få et rum at sove i, dog var dette også en større venlighed end dem på centeret havde udvist. Her var der mere plads, der var så hun kunne ligge blødt og endda meget mere. Dog var kontrolrummet nu utrolig interessant. Hun ignorerede ham fra det sekund de kom ind og valgte i stedet at analysere hver enkel del. Hun lod blidt sin hånd svæve hen over kontrolpanelet, alt i mens hendes øjne var på overarbejde for at undersøge hver enkel ting "Kan jeg blive en del af jeres bemanding på dette fly" hun vendte ansigtet imod ham og hævede spørgende øjenbrynet. Hun havde ingen andre steder at tage hen, så dette sted var vel det mest optimerende...derudover ville hun være blandt andre af sin art.
"Har i bøger, bøger med blanke sider, papir og blyanter" spurgte hun stille. Hun plejede altid at tegne på centeret, der kom en ny tegning hver evig eneste dag. Derudover holde hun også af at læse. Dog var det med at tegne også en god ting til at genoprette nogle minder, det var sket før at hun under sin tegnetid, med et pludeslig kunne huske noget "Kan du lære mig at skyde med en pistol" lød det sidste spørgsmål. Hun havde set hvordan han havde skudt med sin pistol, og med den viden om hun ikke selv kunne dette, kom der også en lyst til at lære det...at blive bedre

_________________


Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it.
Even the terrible mistakes that  made and would have unmade if I could.
The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it,
for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between , through it, in it, and above.
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   8/6/2015, 11:42

Det var et godt spørgsmål og med et svar Kane ikke kendte svaret på. Måske fordi han ikke ville. "Muligheden er der, men skal vi ikke vente med at se på det til sener. Finde ud af, om du overhoved kan lide at være her. Vi søger efter en gammel gråhåret gut." Om Generalen overhoved var gråhåret vidste Kane ikke, men han var i hvert fald ældre end Kane selv og så var han altså gråhåret. Det efterfølgende kunne han ikke helt afgøre om det var et spørgsmål eller ej, men han valgte at svare på det, som havde det været et spørgsmål: "Ja, en del. Vi bruger det til at tegne kort på og andet nødvendigt." Forklarede han kort, ikke helt forstående for, hvorfor det skulle have nogle nyttig information. At det var fordi hun tegnede en del faldt ham slet ikke ind. Han var ikke selv specielt kreativ på det punkt.
At træne hende kunne han sikkert godt, hvis det var, hvad hun ville. Han nikkede derfor, mens han stod og tænkte lidt over mulighederne. "Det kan jeg godt, men der er også mange andre våben, som måske ville være bedre." Det handlede jo om at tage brug af en persons styrker. Nu var hun dog en robot og hvis hun kunne lave de samme beregninger som han gjorde, inden han skød, ville hun kunne blive lige så effektiv. Han var dog ikke sikker på det, men det måtte tiden vise. "Men, hvis du gerne vil have pistoler, så kan vi da godt kigge på det sener." De havde ikke mulighed for det nu, for nu kom resten af flyets besætning og gjorde klar til, at de skulle lette. Kane fulgte med dem hen til et kort, hvor de kort diskuterede hvad de skulle gjorde. Alle syntes enige om planen så kort efter blev flyet gjort klar til at lette.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Keep your head together - Ava & Kane   

Tilbage til toppen Go down
 
Keep your head together - Ava & Kane
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami :: Selve byen-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: