IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Easy Living ~ Sean

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Easy Living ~ Sean    17/6/2015, 12:19

Easy Living

Las Vegas

Vejret er lunt, klokken er mange og klubben er fyldt.

Velkommen til


Dreams On Demand

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sean & Augustus


Det var næsten tid.
Den lille skikkelse med det unge sind og de syndige kurver, stod i læ af det røde tykke klæde af tung velour. Hun ville kunne ane at klubben var fyldt, skimte silhoutterne af de høje mænd og brede skuldre. Der var langt mellem kvinderne, det var der altid og især når der var optrædener. Selvfølgelig VAR de der...et sted i mængden, med de bløde feminine features , druknede i det overtal som mændene repræsenterede. En smal hånd rettede på det ravne sorte jakkesæt.
Strøg de manglende krøller ud, og forsøgte i samme moment at glatte ud på de sommerfugle hun havde i maven. Sjovt...selv efter alle de shows, og en etableret succes , så have hun altid lidt uro i mavne, lige før hun skulle på.

Tøjet var specialsyet, det var de nød til.
Elegant skulle det se ud, når det blev trukket af.
Augustus var iført et jakkesæt, jakken dog tilpasset hendes figur, så det ikke gik ubemærket hen at hun var kvinde. Det lange lyse hår var sirligt hapset op, og i skjul under den markante herre hat. Hvid skjorte og et flaskegrønne slips. Af De høje sko kunne kun hælene ses, da benklæderne var meget lange.
Alt tøj kunne trækkes af , trækkes op, via velcro ....undtaget herre skjorten, der skulle arbejdes med på gammeldags måde. En efter en skulle de små knapper løsnes.Det hele på en indbydende måde gerne.
Folk betalte jo ikke for at se en elefant hoppe rundt på et ben , ifærd med at trække bukserne af.
I hvertfald ikke på den dekadente club, Dreams on Demand- men der skulle da nok være et sted i Vegas, for den slags også!
Dreams on Demand var en af de bedre etableret klubber, prægtige fuld og mange fra overklassen kom her. Men de almene varmblodige drengerøve elskede også stedet, og det var et yndet mål for dem, når aftenen skulle have lidt krydderi.
Her ville man se piger i fjerboa og lingeri. Og nogen af dem enda helt uden.
Og så ville de se hende - Augustus Kennedy.
Hun var kendt for aldrig at vise mere - mere end hvad der efterlod de fleste mænd med ekstra mundvand og med lysten til 'et ekstra nummer'.
Ikke alle naturligvis. Smag og behag var ganske individuel.
Men Augustus havde skaffet sig et image, hun havde ramt en lille lomme i tiden, da hun udviklede sit show.  Og netop at hun aldrig vred sig helt nøgen om en poolstang, men hele tiden havde en distance, selv når hun afklædte sig - det at hun havde de feminine fordele så gavmildt og samtid et uskyldigt islæt , især i hendes blik - det havde skabt hende en lille fin interesse flok, primært af unge og ældre fyre.
....og så var der jo den lille finesse, at Augustus sang. Alle hendes små korte optrædener , var som små brudstykker af en lille teaterforstilling,  hvor hun selv sang til.
I aften var ingen undtagelse. Tre gange om ugen lød hendes kontrakt på og den lille showvante mand - Mr. Thomas - var netop nu i gang med at præsenterer hende, ude på den forholdsvis lille scene.
Hans stemme var rund , munter og måske ikke helt promillefri da han slog ud med armen og råbte ned i mikrofoner "...og her er hun så, mine damer og herre...tag godt imod Miss Augustus Kennedy! hvorved lyset tonede ud og efterlod scenen badet i et varm blåt skær.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    17/6/2015, 12:42

Jublen var høj, da hun blev præsenteret. Fok jublede, piftede og klappede, virkelig som var hun den mest berømte i hele verdenen. Ikke underligt var der mange mænd. Flere ensomme, andre med venner, nogen havde slæbt deres kærester med om de ville eller ej. Klublivet var specielt og nogen dyrkede det som en livsstil, mens andre blot besøgte det fra tid til anden.
Rygterne var der. Historierne. Har du set hende? Du bør se hende. Der er intet som hende! Ja, Miss. Augustus selvfølgelig. Hun kan danse, jeg siger dig, alle drømmer om hende. Jeg har selv mine drømme, hvor hun er med...Hvis du forstår? Damn...Du kommer i aften, ikke?
Sådan havde det kørt, da han havde mødtes med nogle af de få folk han snakkede med i Las Vegas. Kloakkerne var hvor han holdte til, hvor han solgte sine ting videre til en kontaktperson. Hans kontaktperson var død, han var næsten lige blevet stukket ned på en af gaderne og det var ærgerligt, for han havde været god. Heldigvis var der andre han kunne gå til. Og nu hvor han alligevel var her, havde han valgt at følge med på klubben, selv om det liv ikke var noget for ham. Stik mod så mange, var han ikke nogen festabe. Kvinder var spændende, men han gik ikke så meget op i dem. Hvorfor skulle han? De betød blot endnu en trussel mod hans tilværelse. En han var rimelig tilfreds med. En god kvinde i sengen og hvem ville så vide om hun ville sladre? Om hun ville vide hvem han var og sælge ham for en dusør eller til folk der bare hader tyve?
Og her stod han. I dette varme rum, der stank af sved, alkohol og parfume.
Han ville aldrig være kommet ind i sit slidte tøj, så til aftenens forestilling havde han stjålet et finere sæt tøj. Skoene var ikke helt så slidte, bukserne var sorte og skjorte var hvid. Hans rygsæk var her ikke, den lå et andet sted, i sikkerhed. Det mørkebrune hår var redt på plads, selv om det altid strittede lidt, med pandehåret der ofte hang ned over hans pande. Det var næsten lige blevet klippet til, så han ikke fik det i øjnene. Skægstubberne var daggamle og farvede hans kinder og hals i en mørkere farve. De grå øjne gled over tilskuerne...

"Mind mig om hvorfor jeg lod mig overtale?" Spurgte han en af sine få bekendtskaber, der hoppede op og ned ved siden af ham. Nogen stødte ind i hans ryg og han måtte træde et lille skridt frem for ikke at miste balancen. Her var nærmest proppet med folk og han mærkede ofte nogen der ved et uheld ramte ham med det ene eller andet.
"Hvorfor ikke? Dette er Las Vegas, baby!" halvråbte hans bekendtskab som svar, før armen blev slynget om Seans skuldre.
"Kom nu!" Bekendtskabet ruskede ham venligt.
"En klub er også et godt sted at snuppe lidt godter...Hvis du forstår?" Bekendtskabet blinkede til en kvinde, han fik øje på, med et lidt for selvsikkert smil. Sean sukkede svagt og smilte svagt. Godter...Jo, han forstod. Hans blik gled over de nærmeste. Nogen med en halskæde, nogen med ringe, nogen med øreringe. Nogen med en lokkende taske. Der så ud til at være flere godter og på en klub ville de fleste nok ikke være så opmærksomme. Det var en perfekt jagtgrund. Han havde prøvet det før og til tider fundet det så nemt, at det var kedeligt. Måske han kunne finde sig en udfordring i aften?
Hans blik gled op til scenen, som aftenens stjernerne så ud til at komme på scenen, af hvad han kunne tolke på folks juhu-råb.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    17/6/2015, 14:41

Det tog et par sekunder, hvor der stadig blev hujet og piftet.
Så ville tonerne til et gammelt Percy Slege nummer glide blidt ud fra højtalerne , i det dunkle rum , og stemmerne ville forstumme, eller blot overgåes af musikken.

http://youtu.be/jHS8LAqHyHs

En rødhåret kvinde med en kort page klip, ville træde ind. Hun var iført en hvid charlston kjole med frynser der virkede levende , som de dansede omkring de faste lår.
Den unge pige bevægelse sig , slangede sig på sensuel vis hen i favnen på en mørk herre, med et latino look .
Hun smøg sit ene ben op omkring hans hofter, og hans maskuline hånd fandt med det samme hendes lår, og videre derfra til en meget blottet bagdel - og en yderst sensuel dans begyndte. Sex med tøj kunne man vel kalde den.
Senen var bygget op ,som en lille klub, og de to optrædende lignede et meget forelsket par. De lignede også et par der burde have et hotel værelse, og de gned sig op af hinanden og bevægelserne var langt fra stuerene, men det hele var jo også ment som en optakt. Det skulle puste til fantasiens gløder og lune den op, inden Augustus ville træde ind.

Hun bevægede sig som en kat, da hun trådte ind på scenen, først ubemærket for de fleste , hvis blikke lå på det dansende par.
Det første man ville kunne se, var cigarens glød ude i de mørke skygger, og så ville Augustus tone frem. Som en sort Panter, ville hun kredse og cirkulerer rundt om de dansende. Et hiv på cigaren fra tid til anden, før hun uvornt endte med at skodde den, tvære den ud med foden , ned i gulvet- hvilke som altid udløste en række eder fra Mr. Thomas der fulgte showet ,nede fra baren.

Augustus trådte tæt op af kvinden, kælent og kærligt, lod hendes hænder bevæge sig op af den blottede ryg. Rødhætte ville nu vende sit fokus og sine begærlige  dansetrin og give det hele til Augustus istedet. Et lille trekants drama ville udløse sig, da det ville ligne at to herre havde udset sig den samme troløse kvinde.
Efter lidt hed nær kontakt, ville Augustus lægge en pistol i hænderne, på rødhætte og hun ville affyre den, så latino elskeren vaklede ud fra scenen.
Herefter ville Augustus modtage skyderen og belønne kvinden med et dybt kys.
Sådan var historien bygget op.Og den sluttede ved at Augustus satte pistolen til tinnindingen , og skød ....så kvinden faldt ned og lå død for Augustus fødder.

Der var ikke meget hujen nu. Meget ketchup var brugt på det lille nummer og mange var lidt ....overrasket.
Lokalet var mørklagt imens en hær af folk , på kort tid skiftede rekvisitterne ud, så det nu skulle ligne Augustus sad i sin sofa , hjemme ...efter den forfærdelige club oplevelse. Og først da næste sang begyndte og spottet udelukkende synes at oplyse Augustus og især hendes øjne med det aftenpræget mørke sminke omkring , kom der liv i klubben igen.
Augustus blik var filmet på forhånd og blev vist som 'smalfilm ' på vægen bag , da   kom enkelte pifte og tilråb tilbage, men mest fulgte folk bare spændte med.
Hun havde en lille mikrofon vedhæftet og en næsten melankolsk sang, begyndte at rulle fra de rosa sminkede læber.
Sangen var meget aparte for et strip nummer men så igen, det var alt Augustus lavede.
Denne gang var det om at smile gennem tåre, da det skulle ligne hun lige havde mistet sin rødhåret store kærlighed. Augustus sang 'Smile' fra en gammel Chaplin film.  

Langsomt , som hun kælede for sig selv tog hun fat ved anklerne og strøg fingrene op af sine læg, op af sine lår. Bukser blev løsnet og trukket af, for at afsløre et par faste lyse ben, med bløde former på læg og lår. Hun havde sorte strømper på, der var hapset fast på hendes løv grønne hofteholder, der lige kunne skimtes under skjorte kanten. Augustus rejste sig og mens den næsten vemodige stemme smøg sig om gæsterne, fik hun jakken af. "Light up your face with gladness
hide every trace of sadness,
although a tear may be ever so near.

That's the time you must keep on trying
smile- what's the use of crying..
You'll find that life is still worthwhile
If...you...just...smile
lød ordene til Augustus tog fat i sin hat, og sendte den med et øvet kast, ud bland publikum, og hurtigt fjernede hårspændet, så et brusehav af gyldent hår , væltede ned og man ikke kunne lade som hun var mand længere, ikke som hun stod stod der i skjorte , slips , højesko, sorte pikante strømper og et kik til en hofteholder der kunne skimtes under skjorten.
Sidste del af showet var i gang.

Nu skulle hun ned af senen og finde en fyr, en der skulle lege med.
Denne gang ville hun have ham op på scenen.
Augustus forlod senen og begav sig ud i mængden. Et par lysende øjne , et blik der viste at ...en smule reserveret ...ligeglad? Ihvertfald ikke så benorvet som de mange rigmænd eller ungsvende....og så virkede han også  nogen lunde ædru.
Det flaske grønne slips var blevet lirket over hendes lyse hoved, på sin vej ud blandt gæsterne . Ind i mellem klapsede hun en vildfaren hånd væk, fra baller eller bryst- til hun stod overfor fyren. Nu ville Augustus forsøge række op og lade det glide ned over hans mørke iltre hår, og stramme knuden ved hans hals, mens hun med øjnene tavst spurgte ham om lov ?
Sagde han fra , ville hun finde på noget andet -  overgav han sig , ville hun kunne trække afsted med ham, i slipset...med lidt luft mellem dem , tilbage på scenen og placerer ham på en stol .

Sangen var skiftet til nummer af Ed Sheeran... 'sing' og på vej der op sang Augustus...''ignoring Everybody here...i wish they would dissapear, so that we could get down now' i en lidt mere munter tone, da sange var frisket op til den lidt mere legefulde sidst akt.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    19/6/2015, 15:33

Sean så med, som så mange andre, men han arbejdede også. Manden, der stod foran, mistede uvidende sin pung. Han tømte den hurtigt for penge, proppede dem i lommen og lod manden få sin pung tilbage. Elegant, hurtigt og uden manden rigtig bemærkede noget. Han havde for travlt med at danse lidt for sig selv, som hans blik var rettet mod scenen.
For Sean var det da ganske...Pænt. Men ikke det mest interessante. Han holdte altid sine muligheder åbne, men i denne verden fandt han andre ting langt sjovere end at spilde en hel nat på - måske uden held - at lokke en kvinde til sig. Ikke fordi han ofte var et sted, hvor der var ledige kvinder i massevis. Det var sjældent han så en gruppe kvinder, helt alene og friske på alt, midt i ødemarken. Og hvis han gjorde, kunne han garanterer de havde sygdomme eller bid på kroppen. Det rene selvmord at hygge sig med.
Eller måske brød han sig bare ikke om intimiteten. At være så tæt på en anden person. Men hvis det skulle være, kunne både en kvinde og en mand bruges.
Han rettede sig op, da det hele skiftede og så op mod scenen igen. Det var helt som et se en film, med en hel historie og det var uden tvivl også en af grundene til folk elskede showet så meget, ville han gætte på. Hans ven gav ham en lidt for spids albue i siden, en opfordring til at følge med og juble som alle andre, når hun løsnede et stykke tøj. Det blev til en halvhjertet klappen.

Da hun begav sig ud mellem folk, vidste folk hun ville udse sig et offer. De fleste prøvede at gøre opmærksom på dem selv, mens Sean prøvede at undgå opmærksomhed. Han var en tyv, han var et skyggevæsen. Han ville absolut hade at blive hevet op på en scene, fuld af lys, hvor alle kunne se hans ansigt!
Alligevel var der ingen tvivl om at han var blevet udset som offeret, af hele rummet af ivrige mænd. Hans bekendtskab var så venlig at skubbe ham et par skridt frem mod kvinden, ivrig efter at se Sean blive udvalgt.
Hendes slips gled rundt om hans nakke og forhindrede ham i bare at stikke af. Han var fanget...Og nu måtte han klare sin rolle så godt som muligt. Han opfangede slet ikke hendes spørgende blik, hans egne øjne var rettet ud mod tilskuerne, der skiftevis slog ham på en skulder, skubbede ham efter hende eller piftede efter dem. Nogen forsøgte at give ham en high five og han formåede kun at gengælde dem for få. Han kunne mærke hvordan hun hev af sted med ham...Og jo tættere de kom på scenen, jo mere nervøs blev han faktisk.
Til sidst sad han på stolen. Scenelyset var varmt og han ville sikkert svede lidt inden for nogle minutter. Hans blik gled over tilskuerne, det virkede helt surrealistisk, at han sad her og alle de stod der og kiggede op mod ham. Opmærksomhed var ikke godt for hans arbejde.
Netop som han var ved at miste modet og overvejede at løbe ned af scenen igen, fik han øje på noget der fik hans opmærksomhed. Noget der blev hans redning og gjorde ham i stand til at blive siddende og lade som om han elskede at være en del af showet.
Var det et smykke danseren havde på? Og var det...En yderst lækker sten han så i smykket? Pludselig var hans grå øjne som klistret til hende. Men ikke for hendes bryster eller røv, som de fleste troede. Men for en helt anden skat.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    19/6/2015, 23:24


Humøret steg et par grader hos showpigen, der på sin vej tilbage til scenen havde åbnet de øverste par knapper i skjorten, mens hun spankulerede i takt med musikken. Der var hot as hell i klubben - men knapperne røg naturligvis også , for at lade de herre vide , at mere tøj skulle til at forsvinde.
Det var altid en hårfin balance at finde en mand der var legende nok til at deltage men også en med tilstrækkelig stil til ikke at gennem savle de fint strøget hvide skjorter, inden sangens første vers var sunget.
Tilbage på scenen, virkede Augustus helt tilfreds med den mørkhåret herre, som valget var faldet på denne aften. Han virkede rimelig fattet.
"I need you darling, come on set the tone-
If you feel you're falling, won't you let me know, ooohhh ooooh
Ooh Ooh
Iiiif you love me come on get involved.
Feel it rushing through you from your head to toe, oh
Oh ooh"
lød hendes stemme kælent, og snart ville sangen forstumme og glide over i en instrumental version.


Hun så sig tilbage over skulderen, blinkede langsomt ud til publikum i salen, som hun ellers havde ryggen til- før hun placerede sig på fyrens skød, med et ben på hver siden af ham. Hendes friske søde duft ville omkranse ham, som var den en puddersky, og ja....lidt pudder og gejl var hun jo så også shinet op med, omend hun tilhørte den katagori af piger, der aldrig brugte for meget og ikke blev vulgær i sin fremtræden. Augustus lavede et par håndbevægelser , så slipset blev rullet omkring hendes håndled, og hun kunne trække fyren tættere ind mod sig, i et enkelt ryk.

Hun lænede sig ind mod ham, og i skjortens åbning ville et lille enkelt halssmykke , med en oval safir sten reflekterer i klubbens neon lys - og lyse iøjenfaldende op.
Showet var nu lavet , så de forskellige camera var live, og de sort hvide billeder på væggen bag ved , på skift ville vise Augustus læber, øjne ....hele ansigtet og så naturligvis også Sean. Kun få få sekunder , ville man senere kunne se flashes af ben,barm eller det der var mere privat, men dette var så kort , så man faktisk ikke kunne nå at tage et ordenligt kik- kun får en fornemmelse af, hvad man gik glip af.

Hun trak ham ind mod sig og lod næsens tip glide op af hans hals . Hun havde set hans interesse var vakt nu, men hverken mere eller mindre end vanligt, hun kunne bare udføre 'sin ting'.
Jublen viste at han var et populært valg, måske det udseende han havde ? Han var sikkert typen der ofte fik kvindernes op ærksomhed, og derfor var det sjovt at lege lidt....og så give slip på ham. For Augustus socialicerede stort set aldrig med klubbens gæster. Hun optrådte og trak sig tilbage.Holdte mystikken intakt.
Hun snusede ind...han duftede godt.
Augustus lyse stemme gav lavmeldt instrukser- hendes microfon var slukket nu. den lå over hendes bløde lyse barm." Knap min skjorte op" hviskede hun , og lagde sine arme omkring hans nakke. Her holdte hun sig fast, mens hun lænede sig bagover, så det lange blonde hår, fejede over gulvbrædderne.
Hvis skjorten blev løsnet op, ville den langsomt glide til siden , og afsløre en silke bh, i samme løvgrønne kulør, som hofteholderen.
Augustus ville komme op igen , og ganske uden forvarsel, lavet et par bløde bevægelser i hofterne , den slags der normalt fik fyrene til at pudse deres brille og de døde til at roterer lidt i graven og nu måtte hun så se , hvad den flotte herre her, mente om den slags.
Helt uden varsel kom hun så brat op at stå, så brat så hun kunne ryste de lyse bryster faretruende nær hans hoved, før hun satte sig omvendt på hans skød.
Nu spejdede hun ud over folk, lænede sig tilbage, og lagde sin nakke , mod en bred skulder. Han var en stærk mand, kunne hun fornemme på de spændte muskler hun stødte på.
Skjorten hang løst ned over begge skuldre, men helt af skulle den ikke komme.
Augustus forsætte lidt , sørgede for at åbne og lukke benene, så det hele så uanstændigt ud, på helt anstændigt vis og så afsluttede hun ....næste som var det et visit kort, med at rejse sig op, og vifte bagdel med de små trusser, hofteholder og nylonstrømper , lave et tæt på afslørende Shake med den lyse popo, så showets gæste star, ihvertfald kom et godt stykke tættere på den private bagdel....og SÅ gik al lyset ud. Da det blev tændt efter fem sekunder, brød en jubel og hujen ud, folk ville se mere- men hun var væk. Augustus gav aldrig mere.
Hun var allerede på vej tilbage til hendes omklædningsrum bag scenen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    22/6/2015, 13:43

Sean fik nærmest julelys i øjnene og uden tvivl ville alle i lokale tolke hans skæve smil, som et udtryk for hans eget held, at sidde her og så et godt blik af Augustus lokkende krop og udsat for hendes bevægelser, der kunne få selv dem, der havde mistet deres potens, til at blive helt hårde igen. Sean var da heller ikke gået helt i cølibat og han følte sig til dels distraheret af hendes bevægelser og bryster, der blev kastet helt op i næsen på ham, at han til tider havde svært ved at holde koncentrationen på det han faktisk var mest interesseret i. Halskæden.
Da hun lænede sig ind mod ham, fik han virkelig et godt glimt af smykket. Ægte. Han var faktisk helt sikker i sin sag, den halskæde var ægte og det kløede i hans fingre for at tage det. Men her, midt på scenen, uden skygger og med alles opmærksomhed, var det faktisk en umulig opgave. Men han havde da fået sin udfordring, som han havde ønsket at få. Måske fandtes der alligevel en tyve-gud, der havde velsignet ham?
Med sikre hænder, som hans profession krævede, gav han sig til at knappe op. Langsomt, så han kunne studerer smykket længst muligt. Han bed mærke i metallet det var lavet af, stenen og prøvede så vidt muligt at få et glimt af låsen, så han vidste hvad han arbejdede med. Til sidst var skjorten knappet op, der var ikke flere knapper, men han følte sig tilfreds. Det ville ligne han havde været travlt optaget af kvindens bryster. Bagefter lænede han sig tilbage og nød showet, lod som om han slet ikke var interesseret i hendes smykke, men hende. Han kunne ikke tage den her på scenen, det var helt sikkert!

Ved hendes sidste bevægelser, kunne han godt mærke det var længe siden han sidst havde været sammen med...Nogen som helst. Men han formåede at holde dyret i ro og redde sig selv fra en sikker pinlighed på scenen, når alle ville kunne se bulen. Og så var det hele slut. Mørket sænkede sig...Og både kvinde og mand var væk.
Seans bekendtskab, blandt publikum, klappede og jublede sammen med alle andre, men hans blik gled også rundt, i håb om at finde manden. Få vidste hvad Sean faktisk var og hvorfor han havde så god succes med sit job, dette bekendtskab kendte til det og ledte alle mørke hjørner igennem uden held...
I virkeligheden havde Sean fulgt efter kvinden. Som en skygge havde han bevæget sig igennem tid og rum, til han materialiserede sig bag kvinden, i en af skyggerne i gangen. Han holdte sig ind til siden og holdte øje med hende. Han kunne mærke skyggerne fra flere værelser nede af gangen og han kunne svagt høre musikken i klubben, der tog over, nu hvor der ikke længere var et show at se. Hans vejrtrækning var under ro, lydløst. Hans øjne fulgte hende, uden at stirre. Hvor mon hun holdte til? Tog hun mon smykket af? Hans plan var at holde øje med hende, bruge skyggerne...Og se om der opstod en god mulighed for at snuppe smykket. Hvis hun enten tog det af eller begav i skygger i længere tid, så han simpelt bare kunne tage den af hende. Der var ingen mulighed for at hun ikke vidste, at smykket var ægte. Nogen ville nok have stoppet hende, måske ligefrem truet hende, men han var langt fra en voldelig fyr.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    23/6/2015, 14:32

Augustus havde lært sig selv en smule distanceren fra sin optræden.
afstanden var fint flettet ind i både hvad hun udførte og også hvad hun oplevde.
Klubbens besøgende kunne være en udfordring, men helt galt gik det nu aldrig...ikke mere. Dengang hun for alvor slog igennem , der gik det nok først op for både Augustus og klubbens ledelse, da en hjorde af herre havde omringet hende under et show, og krævede en encore. Hun var fanget og kunne ikke slippe afsted, heller ikke fra deres undersøgende hænder og små klap.
Herefter havde mr. Thomas indsat ekstra bevogtning ved alle hendes optrædener. De var dog svære at udse , da de var klædt i civil og sad ude blandt gæsterne.
Det eneste folk ville bemærke, var de almindelige dørmand og vagter, der var klædt i den iøjenfaldende røde dragt, for at se noble ud.
Den afstand lænede hun sig op af, når en fremmed herre gav sig tid til at lukke hendes skjorte op. især når han var så tiltalende som aftenens gæstestjerne.
ja-måske skulle man tro at de mere uheldige mænd var dem hun mentalt trak sig fra, men faktisk elskede hun at give de fyre en oplevelse der ikke havde trukket frit valgt da charme og looks skulle vælges. Det var let at håndterer dem.
De svære var de pokkers selvbevidste, dem der troede de ejede verdenen og regler ikke var ment til dem. Og så var der dem her... de var sjældne, men ind i mellem kom en fyr der bare var interessant, og da Augustus kørte sig selv hårdt, og sådan en ting som privatliv...eller romantisk liv..ikke var noget hun dyrkede, så kunne fyre som ham her godt risikerer at være en udfordring at have tæt på, for ja....trods alle reservationer, var hun da stadig bare en pige.

og nu var hun en pige på vej til sit private domæne.
omklædningsrummet.
Inde i hendes omklædningsrum , var der stille og der herskede fred.
Hun havde ingen ide om at hun ikke var alene, at øjne havde fulgt hende ned af de lange snørklede gange. Skygger var der hele vejen, og belysningen blev mere og mere svag, som de nærmede sig de private områder af klubben.
Hun elskede at være her , især efter et show. Så kom Ingen og skulle snakke eller stille krav, og lige nu lå tankerne på en god kop te.
Hun låste døren op og trådte ind.En lille stak blomster var lagt foran døren, hvilke næsten var kotume efter en optræden. For et par uger siden havde hun faktisk fået den lille halskæde, med et visit kort fra en Eddy Dupre. Hun anede ikke hvem det var, og kæden måtte jo være fake- naturligvis. det var det meste jo i den her verden.
Og Ed havde ikke kontaktet hende yderligt. Normalt ville en gave blive stoppet af vejen, men for det første passede den så fint til undertøjet, og for det andet mente mr. Thomas at det var en form for kunde pleje, at lade Augustus optræde fra tid til anden, i de gaver klubbens gæster var gavmilde nok til at give. det gav penge i kassen , hvis de kom tilbage for at se om hun nu skulle have det på.

Hun kastede er blik bagud i det let overfyldte lille rum, før hun samlede buketterne op fra gulvet.
Det var meget girlie indrettet , hun havde en svaghed for pige ting og nips, blonder og fjer og alt bling bling.
Lidt af en samler var hun , selv om hun selv fortrak en mere enkel udsmykningen af sig selv.Udover kommoder og reoler med al verdens stuff , var der også det lille blå sofa sæt .
Augustus arrangerede sine blomster, før hun igen lukkede døren forsvarligt efter sig. Så blev det grønne slips, slængt over en gammeldags skærm, en af dem hvor man kunne klæde om bag ved. Halskæden blev åbnet og lagt i en lille hjerteformet æske på sminke bordet, og så var planen ellers at få sat vand over til te. Mens hun gjorde klar, ville hun vrikke lidt med i takt til lyden af hendes egen smålave sang

"Oh no baby - We can't feel a thing ..
Stone cold — mmm I don't know what hit me baby-
How I want it, oh so bad sooo bad
I been longing for your body-
There must be something warm in me
I need your heat
Lovers one more time, I got the feeling it could be the right - i need your heat
Come on cause I need it now..."
....den lyse the kop klirrede i hendes hånd , da hun slængede te brevet over kanten , mens hun bevægede sig og fulgte takten i sangen.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    23/6/2015, 20:24

Sean listede fra skygge til skygge. Nogen gange i sin fysiske form, lydløs som en kat, andre gange som en skygge, der forsvandt fra det ene sted og dukkede op i det næste. Aldrig oversteg det mere end et minut, for han vidste at var han skygge for længe, ville det blive svært at transformerer sig tilbage igen. Det passede han kun fint at det blev mørkere og mørkere, for det udvidede hans legerum.
Da hun forsvandt ind i sit rum - Efter at samle en buket blomster op - fulgte han efter og gemte sig i et af hendes mørke hjørner. Det var nu det blev krævende, her kunne han ikke bare undskylde sig med han ledte efter toilettet. Her måtte han virkelig være usynlig, for ellers blev han opdaget og det hele røg på gulvet. Han gled fra den ene skygge til den anden, i sin skyggeform, sneg sig rundt i hendes rum, hvor hun tydeligvis troede hun var alene. Det kunne virke perverst, men det var slet ikke hvad han var interesseret i. Mange folk bemærkede ikke en skygge, som ham selv, men de skulle bare vide hvor ofte der var en!

Smykket blev lagt på plads og hun gik hen for at lave the. Nu var det bedste tidspunkt. Han blev fysisk igen, da han lydløst gled over foran sminkebordet. Hans blik gled over til hende et øjeblik. Han måtte være hurtig, hvis hun ikke skulle opdage ham med fingrene i kagedåsen! Det var så sandelig en udfordring. Normalt ville han nok være forsvundet og kommet igen senere, for at stjæle den når der ingen var, men han kunne slet ikke modstå denne udfordring!
Hans hænder gled over til æsken. Han havde set hende lægge halskæden i den. Han overvejede om han burde tage æsken...Men valgte det var bedre at lade æsken blive, så der gik længere tid for hun opdagede den var væk.
Hurtigt åbnede han den, men han havde glemt at tænke over at sådan en smykkeæske ofte sagde et lille "klik" når den åbnede eller lukkede.
Hjertet hamrede i hans bryst, da han hørte det. Lynhurtigt gled hans fingre ind, lagde sig om halskæden og trak den fri af æsken. Han lukkede æsken så forsigtigt som muligt...
Men kunne han nå at gemme sig igen, inden hun vendte sig om fra sin the og opdagede ham? Havde hun overhoved hørt ham - Eller mærket her var nogen?

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    15/7/2015, 20:57

Hvorfor flere ikke drak te, var en af livets store gåder for Augustus.
Bevarres, ikke alle have en hals som instrument- og hun drak sin te for at holde den , for at kunne optræde med sin sang. Kunne hun ikke synge sine fortællinger og dermed leve sine følelser ud gennem sangen, så var hun promte stoppet med at optræde. dansen var et suplement for Augustus behov for at fortælle sine historier, og ikke det væsentlige. Det var det selvfølgelig for klubben,så kompromiset de var landet på virkede til at fungerer godt. Kunderne blev til gengangere og enda faste, når det kom til Augustus Kennedy, og så var alle glade.
Men udover det forbyggende i dens egenskaber, så elskede hun smagen og den afslappende effekt den havde på hendes sind.Hun kunne ikke undvære.
Et klik, afbrød hendes te bryggeri, og hun drejede forskrækket omkring, på de høje hæle- urolig over hvad eller hvem der havde udløst lyden ?

Hendes stemme bævrede, da hun med let hævet øjenbryn og et ængsteligt blik, så sig omkring , i det lille rum.
"Er her nogen ?" hun ville ønske hun lød mere farlig, og ikke havde en så spinkel stemme,der passe fint til resten af hende. Hvor var lige råstyrken , når man skulle bruge den ?
hendes blik fæstenede sig på den gammeldags skærm, der var til at klæde om bag. Hun havde fundet den romantisk da hun købte den på et loppemarked, men lige nu fandt hun den mere fartruende.Det var eneste sted en uindbuden gæst ville kunne stå ubemærket hen- med mindre vedkommende havde trukket sofaen ud fra vægen eller var lige så lille som tommelise, og nu sad mast ind bag en af de små blomstrede puder, der stor i lænestolen.
Augustus kløede sig i tinningen, var hun ved at blive skør?
Hun satte kaffekoppen fra sig.Den klirrede forræderisk.
hun bøjede i det ene knæ, løsnede sin ankel rem og tog skoen af.
Hun hævede den foran sig.. " Jeg advare...hvis du ikke kommer frem er det på eget ansvar !" hun så på stiletten i hendes ene hånd "Jeg..Jeg har et våben !" lød det truende! mens hun hev vejret ind og skød brystet modigt frem.

Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    18/7/2015, 09:28

Han stod bag skærmen, tydeligvis skjult. Han satte den nu tomme æske på plads og lod blikket glide ned til halskæden i hans hånd. Den var faktisk ganske smuk, men for Sean skyldtes det nok mere at stenen var ægte, end designet. Han smilte skævt ved lyden af Augustus' stemme. Han kunne så nemt bare forsvinde og hun ville tro hun havde hørt syner eller var ved at blive sindssyg. Hvor nemt ville det ikke være? Men sådan gjorde en gentleman jo ikke. Man kunne ikke bare lade en kvinde vente sådan, kunne man? Det slog ham at han var ret så ligeglad på det punkt.
Alligevel trådte han frem fra skærmen, så han var tydelig. Han hævede sine hænder lidt, så hun kunne se han ikke var bevæbnet, dog med halskæden hængende fra sin ene hånd. Det tydeligt hvad han var kommet for og det var ikke hende, men mere noget af hendes pynt.
Han sendte hende et lidt for stort smil og nikkede over til halskæden i hans ene hånd. Så faldt hans blik på hendes stilet og lysten til at grine voksede. Til sidst kunne han ikke holde det inde mere og han knækkede sammen af en pludselig latterkrampe. Hans ene arm gled rundt om hans mave og der gik et længere stykke tid, før han kunne rette sig op igen.
"åhh....Tak for showet. Jeg fik et syn for dit smykke her. Så smukt, så...Ægte. Er du klar over hvor meget den er værd? Jeg kan spise som en rig person i flere dage!" kommenterede han så og holdte halskæden op igen. Hvis hun faktisk angreb ham, ville han blot forsvinde. Han hadede konfrontationer. Slåskampe. Vold. Det var ikke lige ham.
Til sidst pegede han over mod hende.
"En stilet er kun farlig, hvis du rammer de rigtige steder. Du burde nok anskaffe dig et rigtigt våben?" foreslog han så med et sigende smil.
"Inviter du på the?" spurgte han så videre. Men det var også det sidste, flabede svar fra hans side af. Lige nu i hvert fald, alt efter hvordan hun mon ville reagerer. Med lidt held kunne han slå det hele hen, så hun ikke tilkaldte vagterne med det samme. Det ville være surt at skulle flygte på en ellers så dejlig aften!

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    20/7/2015, 15:23

Augustus havde helt glemt at trække vejret , i de sekunder hun stod med stiletten hævet og var klar til at slå fra sig.
Alligevel kom det bag på hende at en mande skikkelse trådte frem, hun havde ubevidst håbet at hendes fantasi havde spillet hende et pus, og hun ikke havde hørt den lyd...det lille klik.
"JEG SLÅR" truede hun og lod skoen vippe i hendes hånd, men Augustus hjerne var allerede et par trin foran. De var ham ! Fyren fra showet.
Hun bemærkede hans smil voksede og fulgte hans blik, til hans hånd .
Augustus øjne blev spilet betragtelig op, ved synet af hendes kæde der hang fra hans hånd og glimtede. "hvad pokker !" Udbrød hun og angsten ...uroen..hun havde haft i den anspændte krop, lod sig erstatte af en 'næææ nej , den skal du ikke lave med mig' følelse.imens han fik en grinetur, fik Augustus styr på sig selv. Hun spidsede læberne Og begyndte at slå den tynde høje hæl mod sin håndflade....afventende .
" Jamen Det glæder mig du nød det sir, og at du fandt noget du kan lide" ironien lå som en tyk os i luften mellem dem, og hun kunne ikke beslutte om det var en lettelse eller en indirekte fornærmelse at dét var smykket han hentydede til, og ikke hende.
Det var dog en lettelse, da langt de fleste mænd der fra tid til anden dukkede uinviterede op i garderoben, de havde helt andre ting i tankerne- og stort støt ingen af dem , var i stand til at lokke så meget som en kop te ud af hende..for slet ikke at tale om en date.
Hun fik en listig lille flamme i øjnene, han troede det var ægte ? Det kunne han da ikke mene ?!
Godt nok var det et af de bedre kopier , men alligevel " det er fra en gæst og er sikkert kun en kop kakao værd, men hvis du vil gøre dig til tyv for det , så vær så god " lød det som smeltet smør. Ikke om hun havde tænkt sig at lade ham smutte med hendes smykke, heller ikke om det var et uægte, det var bare princippet i det.
Så nu skulle de lege 'hvem snører hvem'.
Hun så ned på sin sko...og over på fyren igen..." jeg er sikker på jeg kan ramme- de HELT rigtige sted, så kan du gøre dig parat til en overnatning her, eller kravle hjem " smilede hun så engle agtigt hun kunne, og Augustus havde faktisk et ret mildt ydre.
Hendes underlæbe gled en smule ned , han var da en smule fræk - nu ville han have te ?
Eller bare det han havde overskud til at lade som om- når manden lige var grebet på fersk gerning , det var da bare for galt.
" ...hmmmm lad mig se...en kop te til dig eller tilkalde vagterne ? Uha uha den er alligevel lidt svær ?!" Hun drejede omkring og gik over til det lille åbne te køkken. Både irritabel og nysgerrig var hun, og derfor blev endnu en kop trukket frem af vitrine skabet, og sat på en underkop.
Nu skulle de lege. "ønsker de noget i deres te, hr ?" Overdrev hun høfligheden til det ekstreme , før hun satte det hele tilrette , på et lille bord og bad ham tage plads.
" Så...jeg formoder de ikke er smykkehandler ? "[/i] startede hun og begyndte pønse på, hvordan hun skulle få ejerskab af sin halskæde igen.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    7/8/2015, 21:58

Hans blik gled over hende. Han havde ikke meget erfaring med slåskampe, men det lignede ikke ligefrem hun var klar på at springe på ham som en frådende tiger. Han sænkede armene, da det jo var tydeligt han ikke var her for at sprætte hende op, stadig med halskæden dinglende i den ene hånd.
Hans øjne blev store, som hun så åbenlyst gik ud fra den var falsk...Og i et øjeblik overvejede han om han ikke bare burde holde sin kæft og tage smykket, hvis hun troede den var falsk, ville hun have mindre tendens til at kræve den tilbage og være ligeglad med evt. at dele pengene for den, mellem dem. Men han var nysgerrig. For hun havde ikke bare skreget efter vagterne. Desuden var han stolt af sine egne evner og det var sjældent man fik nogen der gad lytte til en. At han var tyv var jo åbenlyst, så han kunne lige så godt understrege at han faktisk var en god en!
"Den er ægte" kommenterede han. Han tog halskæden i sin hånd og så nærmest ud til at kærtegne stenen, som han holdte den op mod noget af belysningen i rummet.
"Kan du se lysets spil i den? Kan du se hvor perfekt den er? Ingen ridser, ingen små slag...Glat. Stærk. Ingen ujævnheder, ingen urenheder. Den er så ægte og fin, som noget kan være..." I et øjeblik skulle man tro han snakkede om en baby eller en blomst. Men ak...Det var blot en sten han var helt forelsket i. Sådan stod han et øjeblik, mens hans øjne blot gled over stenen, før han til sidst lukkede hånden om den igen og vendte sig om mod Augustus med et lille smil.
"Den er mange kopper kakao værd" drillede han hende endelig. Ikke fordi han ville købe kakao for den, jo.
Med en lidt anklagende tone så hun ud til at overveje hvad hun burde gøre. Da hun funderede over om det blev the eller vagter i denne omgang, slog han lettere opgivende ud med armene, som om han virkelig ikke kunne gøre for det. Som om han blot var dukket op med hendes smykke mellem fingrene, uden at vide hvor det kom fra. Jamen helt ærligt...
Han tog plads, da hun bad ham. Hans blik gled over den ekstra kop...Og han følte roen finde ham igen. For nu, i hvert fald, ville hun ikke tilkalde vagterne. Ikke medmindre hun netop ville give ham the, for at vagterne kunne nå at dukke frem. Eller hvis hun forgiftede theen...Ma'Fan havde understreget han ville være nem at forgifte. Men han anede jo ikke meget om den slags!
"Professionel tyv, faktisk" svarede han afslappet, som var det mindst lige så normalt som at være smykkehandler.
"Så i princippet er jeg smykkehandler...Da det er noget af det jeg sælger videre" han sendte hende et stort smil.
"Åh...Og jeg må selvfølgelig bede dig om at holde min identitet hemmelig, forresten" bad han hende samtidig. Åh ja...til tider var han måske lidt for flabet eller ligefrem?

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    28/8/2015, 13:22

Heldigt var det, at Augustus ikke var en pige der kunne lokkes til venskab eller kærlig med penge, for havde hun været det så ville hun da græde indvendig om et par minutter som tingene udviklede sig og hun ville indse hvilken rig bejler, hun havde disset.
På nippet til at modsige Fyren igen, lod hun sig indfange af hans blik og den lille ændring hans stemme tog, da han deklarerede at smykket skam VAR ægte.
Hun  trådte nærmere for at se efter, da han forklarede om stenens reflektion, og hun kunne da godt se det var sandt- men ....det kunne da ikke passe alligevel ? Så havde hun bedt en yderst rig mand om at dappe af og det var næsten komisk at han havde gjort det, uden at kræve kæden retur.
Hendes underlæbe røg en smule syd på, som han kærtegnede stenen, hendes sten! vel og mærke og hun følte sig enormt presset! ved at se den dingle så uretfærdigt fra hans hånd. Den stride banan! Og så pralede han enda af det!

Augustus plan var formet i hendes hoved, og hun lod et øjebliks stilhed hænge i luften mellem dem, mens hun også fandt en lille skål der lignede krystal frem, fyldt med søde godter.
Den blev sat på bordet mellem dem, og så tog hun selv plads.
"Proffessionel tyv? Nå....kan man også synes dét er et job " prøvede hun at give lidt tilbage.
Et bekymret bryn skød i vejret, det ville nok blive noget af en opgave at stjæle sit smykke tilbage fra en proff tyv, måske stiletten faktisk havde været en bedre metode i form af et hysterisk tøse angreb ?
Hun lod ham tage for sig af the og eventuelle godter .
"smykkehandler, I see .Så din plan er at sælge MIN kæde, og så ...hvad ? Så er du glad inden i ? * well NOT gonna happen prettyboy* hun smilede, lod som om hun var aldeles ligeglad med hendes smykke, og bare havde interesse i ham.
Men han skubbede hende igen, udfordrede hende ...tålmodighed var jo ikke en uendelig ting ,vel .
"Holde din identitet anonym? Vil det sige jeg ikke kan trykke dit ansigt og navn OG proffessionel på mine tshirts?
Ai,det er næsten skuffende. ...og hvorfor var det lige du mente jeg skylder dig dét?"
denne gang havde Augustus stemme en undertone af udfordring- og måske også advarelse , for det trænede herre øre.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    31/8/2015, 09:45

Hans ører var absolut ikke trænede i den slags. Faktisk mente han at have læst at kvinder kunne høre flere tonelejer, end mænd kunne og man derfor ikke burde kunne give manden skylden, hvis de ikke altid forstod en hentydning.
Han smilte let til hende og trak på skuldrene.
"Mange ville sige det er et job. Der er ikke så få at mine slags. Selvfølgelig med forskellig grad af dygtighed" svarede han afslappet, trods han vidste at han ikke kunne sige meget mere. Han kunne end ikke nævne der faktisk fandtes en skole for hans slags. Det kunne ellers være sjovt. Nåe ja, hvis skolen blev fundet og ødelagt, ville han jo være en af de eneste professionelle til sit erhverv, i hvert fald inden for organiseret kriminalitet...Men det gik nok ikke i længden. Han ville få alt for mange fjender. Desuden var det jo meget sjovt med den skole, med uerfarne små tyve.
Han lod smykket glide ned i sin lomme. Han vidste jo godt hun nok ikke var glad ved det, specielt ikke nu hvor han havde afsløret det var ægte, men det var jo ikke rigtig hans problem.
"Åh ja, så er jeg meget glad indeni. En seng, varm mad...i flere dage, faktisk" kommenterede han med et lille nik.
"Og hvis jeg er rigtig fræk, stjæler jeg smykket tilbage efter det og sælger det igen" tilføjede han, før han tog imod sin the og trak den helt hen til sig, så han kunne indsnuse duften af den. Duften af theen kunne nogengange være bedre end smagen, mente han og denne var ikke anderledes.
Han trak på skuldrene og sendte hende et drillende smil.
"Altså, du må jo godt. Jeg kommer bare og stjæler dine t-shirts, før du når at have dem på. Det kan blive en helt lille leg. Morsom, syntes du ikke? Og så har du helt sikkert også nogle hemmeligheder, du ikke vil have folk kender. Jeg har kontakterne til at gøre dit liv lige så besværligt, som du ville gøre mit, hvis du sendte mit billede ud med teksten 'professionel tyv' på" svarede han roligt, selv om der ligeså lå en slet skjult advarsel i hans ord også. Skønt han fuldstændig overhørte hendes.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    12/9/2015, 12:29

Augustus havde nappet en karamel, og fået den pakket ud af det tynde guldstaniol. Desværre var den klistret at tygge og hvade sat sig i tænderne, som hun diskret prøvede at befri for karamellen, med pegefingerneglen.

"Jeg kan godt se det er en levevis, jeg er bare ikke den store fan af den." lød det lidt tørt.

Hun måtte dog lade sig imponerer da han deklarerede højt og flot at han ville stjæle kæde endnu en gang, hvis det lystede ham. Han var altså lige så fræk som han var skrupelløs.
Augustus bandede inden i, da hun ikke havde erfaring med at tackle, snyde eller bare spille op imod typer som ham.
De fulde, de storsnudet og de nærgående-dem kunne hun snildt tackle, med rappe bemærkninger og tydelige afvisninger-men de mere ....kvikke der ikke var interesseret i Augustus men hendes halskæde, det havde hun faktisk ikke prøvet før.
For dem der ikke gad hende, holdte sig jo bare væk- normalt.
Hun smilede ved hans trussel om at stjæle hende t-shirt, kom der tekst på. Selvfølgelig jokede de bare nu, men bag deres spil ad ord, lurede alvoren-det var de begge fint klar over.

Augustus tørrede pegefingeren af i en serviet.Pokkers til karameller.

"Hvis du ikke har granit som tænder, så anbefaler jeg du lade de guldfarvet likke, men der er nok heller ikke plads til mere i din lomme" surlulede hun lidt, og tog en lille mint dragé istedet.
Den lille blå mintsag, var nær gået i luftrøret da Augustus begyndte at hoste.

"Det kan du godt spare dig. For omverdenen ER jeg Augustus Kennedy, du kan ikke grave noget andet frem på mig.bare fordi jeg er pige skal du ikke tro du kan få det som du vil. " hun trak en hårlok frem over sin venstre skulder, og lod den sno sig omkring hednes pegefinger, mens hun så ind i hans øjne. Meget klare og skarpe øjne,d er syntes at matche hans vid.

"Lad nu ikke den blonde hårfarve forvirre dig" tirrede hun en smule, og lænede sig så tilbage. Hun forstod ikke mænd. Hun havde forstået John, hendes eneste kæreste-men han sprang i luften...den del havde hun så svært ved at forstå- der var bare altid så meget kryptisk ved mænd. Hun rakte ud efter sin te, og stjal et blik af ham, over koppens fine porcelænskant.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    15/9/2015, 18:17

Augustus var en ganske interessant kvinde, faktisk. Hans blik hvilede på hende, mens hun gav ham svar på tiltale og gravede karamel ud samtidig. Han kendte det godt og derfor spiste han helst fyldte chokolader. Ja, fyldt med karamel, altså. Til tider, at stjæle et par stykker chokolade, var det mindste af det hele, men gav ham en ganske frydefuld fornøjelse for et par minutter, til de var fortærret. Ja, med hans evner kunne han jo stjæle alverdens og gøre et godt indtryk på kvinder, hvis det på nogen måde havde interesseret ham. Men det eneste forhold han faktisk holdte ved lige, var hans forelskelse i dyre stene og meget andet i den dur.
Han tog theen til læberne og tog forsigtig en minimal slurk, kun lige nok til at væde tungen, da han endnu fandt væsken lige varm nok.
Han trak let på skuldrene.
"En kunst, evner. Vi uddanner os alle forskelligt og tyveri faldt i min smag og passede til min situation og evner" svarede han roligt. Nej, folk elskede aldrig en tyv. Men han mængede sig jo heller ikke rigtig med folk alligevel.
Han smilede svagt.
"Jeg skifter lidt mening. Måske ville du have nemmere ved at lade mig gå og jeg ville have nemmere ved at undgå mit ansigt på folks T-shirts, hvis du fik lidt af pengene for den?" foreslog han. Ja, det var det eller intet, måtte hun huske på. Han ville jo ikke afleverer den tilbage! ¨

Han sukkede svagt og lænede sig langt tilbage i stolen - endda nok til at den til sidst balancerede på de bagerste ben og han vippede frem og tilbage, med hænderne foldede bag hovedet. Han smilede stort til hende.
"Derfor foretrækker jeg intet selskab. Så får jeg det faktisk altid som jeg vil" kommenterede han drillende.
"...Det er måske en paryk?" tilføjede han og lod som om han så mod hendes hårpragt med helt nye øjne.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    21/9/2015, 11:26

Augustus måtte forsøge angribe hans forklaring fra forskellige og flere vinkler. Tyveri havde hun det ikke godt med, men verden derude var et broget sted og det var ikke nemt at tjene til dagen og vejen, for rigtig mange folk.Selv havde hun drømt om at blive forfatter, men da hun ikke have råd til at sidde i en lejlighed og skrive sine historier , så var hun endt op i en branche som hun ikke have meget tilovers for.
Men hun havde udnyttet det , været smart. Havde brugt scenen til at fortolke historier gennem sangene hun selv optrådte med , og brugt sin dans til at skabe og udleve forskellige stemninger med. Man kan sige det blev en levevej , en terapi og måde at bruge hendes evner på. Men det var ikke alt. Dreams on Demand Og rollen som show pige, blev også en solid virkelighedsflugt. En måde at søge tilflugt på, kunne man sige.Hendes Alias , Augustus Kennedy blev et værn mod de følelser der stadig nev og spændte i hendes hjerte, efter tabet af en hun havde troede 'altid' ville være der, altid ville være en ven....men som pludselig sprang i luften og efterlod hende alene.
Hun var bedre til at være Augustus Kennedy, end Amanda Kennedy...så det passede hende fint at det indtil nu ikke var lykkedes nogen at grave frem hvem hun egenlig var.Så hun havde vel ingen ret at dømme fyren her?
"Jeg har det ikke så godt med din måde , men det er vel bedre end at rende rundt og slå folk ned. Det en grim verden derude" lød den lidt tørre konklusion, som hun rynkede på næsen og lod en spar formet sukkerknald dumpe ned i Tekoppen.
Om det var den lille eftergivelse af hans erhverv eller andre ting der fik fyren til at løsne op , kunne hun intet vide om , men overraskelsen var skøn og ganske uforudset, da han tilbød hende en andel af salget. Se NU skete der noget.
Augustus havde jo ingen affektion som sådan for kæden, andet end det VAR hendes.
Men kunne hun få penge for den, hvorfor så ikke bare sælge den.Hun satte koppen fra sig. " Forsæt... Jeg er lutter øre , og hvis vi ender på 50-50 så har du en deal. Det er muligt det er dig der skal gøre al arbejdet, men der er mig der har leveret kæden i din lomme" mindede hun ham om. Og måske var der noget hun ville kunne hjælpe med ? Det afhang vel af hvordan og til hvem der skulle sælges og ting i den dur?

Hun himlede med øjnene overdrevent af fyren. " Ja SELVFØLGELIG er det da en paryk, jeg elsker når gæsterne river den af, og det giver showet en surprice ending" brød hun så ud i et lille grin, for det ville ihvertfald være en afslutning de ikke havde forventet.
" Du sprang dit navn over før...skal vi være partners in crime, tror du så ikke du kan rumme at afsløre det. Jeg skal nok lade vær med at stjæle det, sælge det eller printe det på min Tshirt" fjolled hun lidt og ville have ham en level højere op , i snakke niveau.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    1/10/2015, 10:58

Hans blik afsøgte hende. Hun var en kvinde og tilmed smart. Hun var et fornøjeligt selskab og kun fordi han faktisk brød sig om hendes selskab, havde han givet efter og tilbudt hende lidt af hans skat. Men når man tilbød en finger, tog folk hele armen og det gjorde hun også. 50/50 var mere end han havde planlagt, selv om der jo ikke var hindringer for han kunne snyde med beløbet...Og desuden kunne stjæle den og sælge den igen. Så længe det ikke skete ofte nok, til at folk troede man aldrig burde købe noget af ham, det var. Kun få, nøje udvalgte ting fik den behandling og det var jo en verden fuld af kriminalitet.
Han rørte dovent rundt i theen, før han tog den til læberne igen og tog en lille tår. Ma'Fans advarsel, om at alt kunne være forgiftet, hang desværre fast og nu turde han knap spise eller drikke noget som helst. Desværre var flotte kvinder ofte skyld i de værste fald. Mange var faldet til sådan en. Men han vidste ikke nok om folk, til at vide om hun snød ham eller åbenlyst prøvede at manipulerer med ham. Det var ikke der hans styrker lå. I stedet var han måske konstant mistænksom eller lidt for åben. Som han måske var nu?
"Find selv på et navn til mig" foreslog han, som koppen fandt bordet igen.
"Du ved hvem jeg er og det er nok til at vi kan gøre forretninger. Ja, faktisk ved de fleste ikke engang hvem jeg er, når der handles...Så føl dig priviligeret" Han drillede selvfølgelig stadig, mest fordi at når man drillede hinanden, var det sjældent man sprang op med en kniv for at dolke hinanden samtidig.
Resten svarede han ikke på. Jo mindre han kommenterede på emnerne, jo færre løgne og jo færre aftaler skulle der overholdes. Hun kunne ikke holde ham op på noget, han intet havde sagt til.
Han skubbede theen lidt fra sig og gjorde tegn til at ville rejse sig.
"Men jeg må nok også snart komme videre..." foreslog han så endelig.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    2/10/2015, 14:25

Manipulerende var hun bestemt ikke. Kun når det kom til at væren om privatlivet og sno de lidt for anmasende gentlemen væk fra hendes garderobe. Ellers talte hun ret lige ud af posen.
Gadelivet var ikke hendes domæne, og Augustus var langt fra streetsmart, men derfor kunne man jo godt have talent for at begå sig i de fleste sammenhænge og på de fleste niveauer.
Hun smilede til Sean , over te krusets kant.
" Så du ønsker jeg skal navngive dig ? Jamen hvorfor ikke. Lad os se , hvad med Thomas eller Kyle ? Nej....det er ikke rigtig dig. du kunne jo være en forretningsmand eller en læge , med dit udseende. Men hvad hedder de så lige ? Jeg tror vi kalder dig Lawrence. Det er meget passende. Er det tæt på dit rigtige ?" Augustus havde hovedet på sned. Hun havde virkelig forsøgt at ramme et navn her, men naturligvis var det helt umuligt.
Koppen blev sat ned , og et lille smil dinglede på hendes læber.
"oh jamen jeg er da meget smigret. Det er skam ikke hver dsg jeg får besøg af en ...gæst...der slet ikke er interesseret i mig, men mere hvad jeg har at byde på af egendele" lød det spøgefuldt. Hun havde besluttet at hun godt kunne lid ham, hans lille tyve uvane til trods. Hun ville ihvertfald gå så langt som at tilgive ham den - og ....lege lidt med.
Hun blev revet ud af tankerne ..." Du vil gå ? Mmen jeg troede evi skulle sælge min kæde ? Eller hvad gør vi herfra ? Skal jeg hjælpe med noget? Eller SMS du når vi skal mødes, så kan du få mit nummer hvis det er ?" spørgsmålene fløj ud, hun ville ikke risikerer at den mørkhårede fugl bare fløj sin vej ud af buret- uden at være sikker på den vendte tilbage igen.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    5/10/2015, 11:20

Han trak let på den ene skulder.
"Det er tæt nok på" bedømte han. Tre af bogstaverne var jo også i hans eget navn, så tæt nok. Han skubbede sig op...Og stoppede overrasket op, med hænderne på bordet og så over på hende, et øjeblik helt betuttet. Var det en snert af panik? Normalt var folk kun glade hvis de undgik hans selskab, vel at mærke forstået på den måde at så havde han da ikke haft mulighed for at stjæle noget. Måske. Et smil bredte sig over ham.
"Ønsker du jeg bliver? Gad godt. Men jeg er ikke kvindernes mand. Det er der andre til" fortalte han hende og skubbede sig selv helt op og stå. Han gik et par skridt væk fra bordet, men det var tydeligt han ikke helt var på vej væk endnu. I stedet trommede hans fingre mod hans hage et øjeblik, før han i en smidig bevægelse vendte sig om mod hende.
"Kender du en god Fence? Er du trænet til dette job?" spurgte han hende, retorisk. De kendte begge svaret på det. Hun kunne ingen af delene. Ellers ville det godt nok overraske ham. I stedet slog han let ud med armene.
"Din kæde skal sælges. Du vil måske med? Jeg sælger det sjældent selv. Det er ikke godt at sætte ansigt på. Men jeg sælger den til en Fence, der sælger den videre...Hvis du vil med, kræver jeg absolut anonymitet og alt andet end at du blander dig med spørgsmål" Han slyngede armene om sig selv, mens han så afventende på hende. Problemer ville opstå når - eller hvis - folk genkendte hende.
"Og i så fald...Har du noget tøj med en hætte?" foreslog han. Det var også for hendes egen skyld. Hun kunne ende med at få ødelagt sin karrierer eller rygter kunne opstå, hvis folk så hende i den kriminelle undergrund.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    15/10/2015, 08:48

Augustus kiggede tilbage lige så betuttet mens hans ord trængte ind.
Det var alligevel en overraskelse.Ikke at der var noget galt i det, Augustus' næse plejede bare at kunne opfange netop dén slags små forskelle.
Hun spidsede læberne og de velformede bryn skød kort i vejret , som eneste svar.

Augustus ville dog rigtig gerne med. Udover at hun kunne slippe afsted fra klubben for en tid, så kunne hun måske også slippe for Augustus Kennedy og istedet 'hænge ud med Amanda Kennedy'. Og Lawrence naturligvis.
"En fence ? Er det er slags hårnål eller hvad ?" hun anede ikke havd det var, måske Augustus Var blevet en større del af Amanda , end hun vidste.
Hun havde ihvertfald lagt gadelivet godt og grundigt bag sig, ellers havde hun haft styr på det.
Hun rankede ryggen og måtte bremse sig at klappe i hænderne, for det hele lød bare så besnærende spændende. Hun havde ikke en trang til ulovligheder men måske nærmere et behov for eventyr, og dette lignede da godt nok et. Det havde ikke strejfet hendes tanker at hun kunne ende i vanskeligheder eller få hendes karriere i klemme- ikke endnu .
"En hættetrøje ? Jo jo ...måske jeg lige skulle klæde om før vi smutter ? Hvad stil taler vi om , er det stadig pænt med høje hæle og aften look, eller skal jeg gå efter....listetyve stilen med fladesko og neutralt " ville hun vide .
Bagefter ville Augustus forsvinde ind bag omklædningsskærmen og gøre sig klar.
Hendes lille blonde hoved ville dog lige kigge frem , med læber trukket op i et smil og forsikre Lawrence ".. og bare rolig ...det er helt okay med mig at du ikke er en damernes mand, men...ja....at du er til mænd."
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    16/11/2015, 09:31

Han sendte hende et lille smil, og troede først hun jokede. Da stilheden voksede sig større og hun ikke viste tegn på at lave sjov, forsvandt hans smil lidt efter lidt.
"Du joker, ikke? En Fence..." Han var jo næsten vokset op med ordet. Men også kun næsten.
"...Du ved...En person der sælger tingene videre. En mellemmand eller kvinde. Hele kunsten er at finde en god en, der kan give en så god en pris og køber, som muligt" Svarede han endelig og lod blikket glide over hende en ekstra gang. Var det nu også klogt at slæbe hende med? Han besluttede sig for at det ikke var hans problem, men hendes egen, hvis det endelig gik galt. Han kunne bare forsvinde med skyggerne og dukke op, når der var sikkert igen. Undergrunden bestod jo af det ene rum efter det andet og de var sjældent lyst fuldstændigt op, så der ingen skygger var. Og selv da, var der næsten altid en lille en, en lille åbning...
"Jeg vil ikke have opmærksomhed, så tag det neutrale" bad han og lod blikket glide rundt i rummet, da hun forsvandt om bag sin skærm, for at klæde om.
Han måtte dog se en smule overrasket over hende, før en latter banede sig vej. Virkelig? Hun var frisk og fuld af kommentarer, ganske flabet. Men han fandt det nu kun underholdende.
"Mænd?" Han rystede på hovedet og lod den være der. Det nyttede nok intet at fortælle hende, at det seksuelle liv lå ham ganske fjernt. Det var efterhånden nogle år siden...
Selvfølgelig kunne han fristet og have lyst til at bruge pengene på en lille en...Men...Tankerne om diverse sygdomme holdt ham ofte fra det. Og forhold blev det aldrig til. Så nej, han udnyttede sjældent det, alle andre virkede så fokuseret på. Måske endnu en grund til at han stak ud fra det normale selskab?

_________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    19/11/2015, 21:11

Det var desværre ingen joke. Augustus vidste ikke spor om livets skygge sider, kun de følelsesmæssige der indebar tab. Alt andet havde hun kun læst om eller set på film, og jargonen havde hun ikke adopteret. Så mens hun flashede sin uvidenhed , fik hun en forklaring på hvad det var."...en hæler?" omformulerede hun det , og nikkede.Nu havde hun en ide om hvad det var, og det lød da godt nok spændende. Tænk h is det var en ung rig mand , med et slot og nogle heste ? Eller en ung James Bond agent der kunne tage hende med . "sålænge du passer på mig" lød det og hun smilede. Han kunne vel også rede hende ud fra en kugle regn eller et inferno af flammer , hvis det skulle være ? ....ok ok Augustus havde måske en livlig fantasi, men den var hendes flugt fra virkeligheden....hverdagens medicin, og hun nød den.
Når man så sig om i hendes lille niche af Dreams on Demand, så var alt meget feminint og overdådigt med nips og tingen Tangel. Men ville nok ikke tro at Augustus lå inde med helt almindeligt plain tøj, men man skulle ikke tage fejl. Trods den dekadente fremtoning og al pudderet på sminke bordet, så var Augustus blot en helt almindelige pige, der bestemt var i touch med hendes rødder og hun var barn af arbejder klassen. Så bag den fine garderobe som Mr.Thomas købte hende, havde hun sit eget fra livet før det forvandlede sig til en show scene.
Hun begyndte at finde tøjet frem, og endte op i et par tight sorte jeans, flade røde sneakers og den lille lysegule skjorte blev  snart dækket af en stor sort hoodie , med Lust for life trykt over hætte kanten, så det kunne læses hvis hun slog den op.
"ja? Er du ikke til ...du ved muskler og skægstubbe ...eller hvad man nu siger når man taler boy on boy" blev hun lidt forlegen. Havde hun taget helt fejl af ham ? Geeez ...det kunne da godt ligne hende.
Augustus tog sin sorte taske og svingede den over skulderen. Hun var set to go, og tog sig et sidste kig omkring, mens hendes fingre hurtigt og rutineret fik arrangeret det tykke blonde hår, i en løs fletning der hang ned af højre skulder og over hendes bryst.
"Så ...lad os smutte, vi tager bagvejen så jeg ikke skal gøre rede for hvor vi skal hen. Ham der ejer klubben, Mr.Thomas han er helt enormt emsig .Tror han er bange for at guldfuglen spreder sine vi ger og flyver væk " lo hun sagte , og ledte dem ned af de snoede gange, til Exit skiltet nu var til at se for enden.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 483
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    22/11/2015, 08:36

Han gik lydløst rundt i rummet, mens hun var gemt væk. Hans fingre gled over nogle af hendes små ting, men de fleste var værdiløse...For ham, i det mindste. nips og kopivarer. Han fandt et stykke nips, der stak sig lidt ud og samlede den op. Han drejede den og studerede den, studerede mærket i bunden af den og satte den på plads med et svagt suk. Den kunne have ligne en ægte, var det ikke for det falske mærke i bunden. Ragelse. Skrammel. Når han en dag blev rig nok, skulle han bo stort og med diverse sjældne og kunstneriske ting. Kunst! Det var en ting han skattede lige så højt. Han vendte sig om mod hende igen og smilte svagt, uskyldigt.
"Hæler! Ja!" bekendtgjorde han, da ordet hæler helt havde undsluppet ham. Han brugte dem jo bare!
Han kommenterede ikke på, om han ville passe på hende. Han hadede konflikter og ville hellere stikke halen mellem benene, end lege en helt, på vej i døden. Men nu måtte de se om der overhoved opstod problemer. Ellers kunne han vel få halskæden helt for sig selv...Nu hvor hun ikke havde noget andet valg, end at sælge den, uanset om kvinder foretrak juveler eller ej.
Han studerede hende en smule, som hun stod der, i det nye tøj. Så nikkede han svagt. Det gik an, de færreste ville forhåbentlig genkende hende. Uanset hvad holdt han sig altid til skyggerne og nu var hun jo nød til det samme, som han var hendes guide.
Hans øjenbryn gled dog ikke destro mindre op i panden på ham, før han trak lidt på den ene skulder.
"Hvis du syntes. Du må være menneskekenderen af os to. Store, stærke mænd. Uuuhm!" bekendtgjorde han, med noget der både kunne lyde som alvor og ironi. Så måtte hun selv vælge hvad der var mest underholdende. Han holdt døren for hende, da de gik, ikke uden en lidt flabet gestus, som han brugte store bevægelser og gjorde meget ud af at bukke for hende, da hun gik forbi.
Han fulgte efter hende. Lidt forundret over at hoveddøren var beskyttet, men bagdøren slet ikke. Det var ikke logisk. Hvis man netop ville noget, ville man jo bruge bagdøren...Men han kommenterede det ikke.
"Guldfuglen? Det kan være den kan sælges..." drillede han hende. Han så sig over skulderen, mere af vane, end fordi han frygtede nogen var efter dem._________________

Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    1/12/2015, 11:48

Den lille ting Sean havde haft fat i , for kun at kunne bekræfte var lige så uægte som et par silikone bryster, var en fin lille spilledåse. Spilledåsen var et flot lavet plagiat , af en meget beskrevet spilledåse som General Napoleo skulle have foræret hans udkårede Josephine, som et tegn på hans kærlighed og affektion for hende.
Spilledåsen var dog ikke bare et kopi, den var også defekt og begyndte derfor at afgive små lyse toner , en blid melodi så snart Sean udsatte den for bevægelse.
Afsløret!
Augustus sagde intet- verbalt men hendes øjne lyste fornøjet da de skulle afsted.
"okay hæler , så er jeg med! "

Augustus fik en forbløffet udtryk , hun var overrasket over den lille spøgefuldt bemærkning. Selvom det var en joke , naturligvis. Selv den charmerende pilfinger her , havde vel en grænse?"Du kan lige våge du ! Så tager jeg silkehandskerne af og der bliver ballade " truede hun og hævede en lille knyttet hånd , mens hun smilede svagt og fik åbnet exit døren op, men en lille nøgle.

Ude i den friske luft klikkede hun op. Den var så skøn og en velkommen kontrast til den mere dekadente parfumeret aroma , som Dreams on Demand altid havde.
I den friske brise , røg tankerne kort tilbage. Hvad havde han nu sagt ?
Nåååå ja , Om hun var menneskekender ?! Hun vidste det faktisk ikke ? " Det med men eskekender...Jeg var måske nok engang, men ....jeg lever nok mit liv en smule tilbagetrukket, efter min kærest....lever nok mit liv meget bag de tykke bløde velour forhæng herinde , så jeg hed det ikke rigtig mere. Måske har jeg det stadig i mig. Jeg kan da for eksempel se LIGE med det samme, at du er den nysgerrige type...altså den der ser med fingrene grinede hun og han kunne nok regne ud det var Spilledåsen hun hentydede til.
"... Og havde den været ægte, havde du så også nappet den fra mig eller ladet mig beholde den ? Det er mere så jeg ved om jeg skal gemmen alle mine værdigenstande under Madressen, næste gang du kommer uindbudt til the ?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Easy Living ~ Sean    

Tilbage til toppen Go down
 
Easy Living ~ Sean
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Ey my friend! Come and sit whit me! ~ Sean ~
» I'll kill the innocent, when you kill me. But I'll kill the guilty when I want.(Sean)
» Åh... So, you and me? HA! ~ Daron&Sean
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» An adventure begins - Sean

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: