IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Here you have That douche back how betrayed me (Jake)

Go down 
ForfatterBesked
Meredith
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : The elders
Navn. : Meredith Carmen Warlden
Alder : Krop 40 sind 500
Evner/Classes. : Hun har evnen til at se folks værste frygt og bringe dem til live. Meredith kalder den fear vision
Bosted : bor i en alt for stor lejlighed i The New Miami
Partner. : Nope
Slaver. : Nope
Evt. bemærkninger. : Hun har bygget et had for mænd, der for mange mænd der trådt hende over fødderne, så har svært ved stole på dem.
Antal indlæg : 45
Reputation : 1
Join date : 12/04/15

IndlægEmne: Here you have That douche back how betrayed me (Jake)   17/6/2015, 23:57

tid23:30
sted et sted byen
vejr: klart
omgivelser hendes arbejdes kollegaer

Meredith havde fået at vide at skulle arbejde sammen med en som ikke var ansat af firmaet, men de havde hyret ham til noget dirty work, det som regel hende der klarede Dirty work fordi det indebar dræb, men denne gang var det en anden. Hun havde fladet sit hår og sat det i knold. Hun lignede ikke typisk vampyr da hun del ældre end dem hun kendte i kropsalder. Hun sukkede kort. Hun vidste ikke hvem han var og da rakte hånden frem imod hende kiggede bare ligegyldigt på den. Han havde taget hendes arbejde, hun rettede svagt på den sorte læderjakke og bed sig svagt i læben. Hun brød sig ikke om mænd, men hun havde lært at det ikke deres skyld, men hendes skabers. Hun smilede svagt forsatte, hun betragtede hun havde en hemlig kunde som ville have infomationer om ham, hvorfor kom ikke hende ved bare han betalte bagefter og de havde aftalt lønnen. Hun havde en mission omkring en slave handler. Hun skiftede tøj så lignede en slave som skulle sælges, men det var ham hun info om der skulle skyde slave handleren når de var klar. Hendes hår havde taget ud af knolden gik ind i bur som de skulle køre hende i. Ham slavehandlerenn de skulle have fat i var stor kanon. Hun kendte flere af detajlerne, men hun var også ligeglad. Et svagt smil bredte sig over hendes læber, men det nåede ikke øjnen. Hun var klar. Hun  var iført en hvid lærred skjorte og bukser. Hun håbede sådan at ville gøre hvad han betalt for. For ikke skulle genkende hende bar hun et tørklæde. Man kunne godt sige hun dobbelt agent.
Tilbage til toppen Go down
Jamie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Borgmester af Amarillo
Race : Menneske
Navn. : Jamie Shane Jackson
Alder : 24
Evner/Classes. : Sniper
Bosted : Armarillo
Partner. : Single
Slaver. : aldrig
Evt. bemærkninger. : Former Agent, for Militæret
Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Join date : 15/06/15

IndlægEmne: Re: Here you have That douche back how betrayed me (Jake)   19/6/2015, 18:31

P (kig på profil)

Endelig endelig, havde Jake fundet frem til denne satan. Han, havde dog behov for hjælp af en kvinde, det hun ville ha for jobbet var dog hans blod. Jake bevægede sig hen til det sted i byen, han skulle gemme sig, han bevægede sig hurtigt op i den tomme lejelighed som, Jake selv havde valgt til dette arbejde. Jake bevægede sig lige så stille ind på værelset som stod med fronten ud mod, det sted, hvor hun skulle mødes med ham. Jake sætte sig ned på sine knæ, hvorefter han begynde og indstillet sigtet.  Jakes sniper, var dog meget særlig, det var for det første den eneste, man havde set nogensinde. En stor del var nok, at han os havde bygget det fra mange forskelige Snipere den gang, han var i militæret.

Jake tog en dybe indåndenig, hvorefter han sætte sit højre øje til sigtet. Jake var en af de eneste som stadig, kunne bruge en Sniper som var hjemmelavet perfekt.  Jake holde dog stadig vejret, han skulle vente på hendes signal før, han kunne skyde, som han havde aftalte. Signalet var os meget tydeligt når det skete, det var mere eller mindre når hun fik Jakes gamle kammerat ud. Jake, havde lovet at dække hende, hvorefter han skulle mødes med hende udenfor, hun ville blive betalte når jobbet var klaret, men hvis det ikke ville komme til og virke skulle han bare skyde hans gamle ven, når han gik ud med hende. Jake træk vejret kort igen, hvorefter han kigget lidt ud til siden, Jakes øjne kunne ikke ses, bag han hjelm, som lige nu fungeret som hans øjne i mørket.  Inforrød var en perfekt opfindelse, det gjorde Jakes job meget letter. Jake tog en dyb indåndenig, hvorefter han kigget gennem sigtet igen, han lod kort sig selv kigget lidt omkring, så han vidste, hvor mange folk der nu var.
Da Jake var færdig med det, tog han en dybe´indåndenig, hvor han så holde vejret, og holde sigtet helt stille, mod det sted de skulle mødes.


Sidst rettet af Jake 24/6/2015, 22:48, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Meredith
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : The elders
Navn. : Meredith Carmen Warlden
Alder : Krop 40 sind 500
Evner/Classes. : Hun har evnen til at se folks værste frygt og bringe dem til live. Meredith kalder den fear vision
Bosted : bor i en alt for stor lejlighed i The New Miami
Partner. : Nope
Slaver. : Nope
Evt. bemærkninger. : Hun har bygget et had for mænd, der for mange mænd der trådt hende over fødderne, så har svært ved stole på dem.
Antal indlæg : 45
Reputation : 1
Join date : 12/04/15

IndlægEmne: Re: Here you have That douche back how betrayed me (Jake)   24/6/2015, 19:11

Meredith genkendte manden som også var ham der skulle skydes, det betød at hun måtte gøre alt for ikke flyve ud af buret og smadre ham et par på hovedet, han havde været med til at prøve at fange hende for at hendes skaber. Hun kunne havde flået ham levende, men gjorde det ikke. Manden kiggede på hende og han nikkede begejsteret da så hvem hun var, da han vidste at han kunne sælge hende til hendes skaber. En svag knurren undslap hendes læber og da de åbende buret lod hun som om hun gjorde modstand og at det lykkedes hende at vælte hendes tilfange tager. Hun satte kursen imod døren da han med den fart han kunne præstere greb fat i hendes arm trak hende med ud af døren. Hun brækkede hans finger da de var kommet ud for at han slap hendes arm derefter nikkede hun skyndte sig en smule væk da hun helst ikke ville bruges som skjold. Meredith syntes selv at hun var ret godt til sit job hun fik dem altid gjort og faktisk elskede hun sit job fordi det fik hende til glemme fortiden for en stund.

// undskyld lidt korte svar//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Here you have That douche back how betrayed me (Jake)   

Tilbage til toppen Go down
 
Here you have That douche back how betrayed me (Jake)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami :: Selve byen-
Gå til: