IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 a friendly visit (Sloane) 18+

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Mordecai
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : angel
Navn. : Mordecai Livingstone
Alder : ligner en på 27 men er 5000 år gammel
Evner/Classes. : pyromancy
Bosted : på et børnehjem i las vegas
Tilhørende klan. : not any more
Partner. : none
Slaver. : not in a million years
Evt. bemærkninger. : get out
Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Join date : 04/07/15

IndlægEmne: a friendly visit (Sloane) 18+   8/7/2015, 19:10

S: børnehjemmet les pauvres âmes
T: 17.00
O: Mordecais kontor og privat område, et stort sort bord i eg, to sværd hængende på vægen over kryds og et stående i hvad der ligner en gravsten, inde i hans privat område en stor seng og en gammel plade spiller.
V: solrigt
P: hans sædvanlige jeans og hvide skjorte med slips

kedlen gav en doven hylen fra sig da vandet begyndte at koge, det var meget beroligende, de fleste af børnene legede enten på fælles værelserne eller på den bane han havde sat op til dem så de kunne dyrke lidt sport. Les pauvres âmes børnehjem var ikke det højest udstyrede børnehjem nogen havde set, og deres antal af ansatte var heller ikke det højeste på 5 mand med Mordecai i optællingen. Han fik penge fra private donationer månedligt til at holde hjemmet åbent. Hvis ikke havde han nok stadig bare arbejdet som bartender for at betale regningerne og maden til børnene, gennem årene gennem tiden har han haft sin del af problemer men han elskede sit arbejde med børnene. Han tog det vand der var og hældte det i en kop før han fiskede en te pose fra en lille boks over komfuret og dyppede den et par gange i det varme vand, han gik tilbage til sit bord og satte sig roligt ned. Han skulle lige til at tage en tår da der kom en let banken på døren og en lille pige stak hovedet ind gennem den sprække hun havde lavet selv i mellem døren og dens karm "hvad er der galt Lilly" den lille pige smilede glad til Mordecai "fader livingstone, kan vi ikke høre en historie til senge tid" Mordecai kunne ikke lade være med at grine af hende roligt "selvfølgelig Lilly, du kan sige det videre til de andre" med et glad nik forsvandt Lilly igen. I alt var der kun 19 børn på børnehjemmet alle i forskellige aldre. Mordecai smilede mens han så ud af vinduet med et roligt blik og tog en tår af sin kop med te næsten ved at glemme at fjerne posen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 18:03

Påklædning Kjole

Det havde været planlagt i noget tid, og nu skulle det ske. Allerede i dette øjeblik var hun på vej væk fra Venus child, og hen til der hvor de skulle mødes. Selvom hun var hovedbestyrer af øen, så tog hun nu alligevel altnernative metoder i brug, hvilket vil sige at hun i dette øjeblik sejlede hen imod Las Vegas i en smuk båd. Med hende havde hun nogle kvindelige bodyguards, de kom med hende som en form for just in case, hvis der nu skulle ske noget så ville det være for at være på den sikre side. Hun var klædt i en kjole, og selvom hun normalt aldrig rigtig gjorde dette, så nød hun nu alligevel at være alternativt klædt. Hendes familie nedstammede fra en skots klan, hvor kvinderne altid var fint klædt på og dette kunne man da se nu. hendes ranke holdning udvidste en form for bestyring, for hun var ikke hvad man kunne kalde svag...faktisk det stik modsatte. Blandt de andre kvinder på øen, var hun kendt som lidt af en fighter, hun kæmpede for hvad der var rigtigt og mest af alt for sit folk.
Da de endelig kom i land, var der en hestevogn der ville hente hende. Måske var de i år 3824, men hun nød gamle metoder og tog dem også hyppigt i brug. Alt det med teknologi, det ødelagde blot verden og havde allerede ødelagt den fuldkommen. Siddende i hestevognen, betragtede hun byen som de kørte igennem, og da de endelig nåede børnehjemmet, var det med elegance hun trådte ind. I sin ene hånd bar hun en halskæde, denne halskæde var lavet af hans hår, og skulle vise hende vejen til hvor han var henne, ganske simpel lille trik med nogle urter og den slags. Som hun gik igennem gangene, var hendes brune blik fastlåst på sit mål, og da hun endelig dukkede op bar hun et lille smil på sine læber "Darling, it's so good to see you again....You're not busy are you?" hun lagde armene over kors og betragtede hvordan han sad med sin the
Tilbage til toppen Go down
Mordecai
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : angel
Navn. : Mordecai Livingstone
Alder : ligner en på 27 men er 5000 år gammel
Evner/Classes. : pyromancy
Bosted : på et børnehjem i las vegas
Tilhørende klan. : not any more
Partner. : none
Slaver. : not in a million years
Evt. bemærkninger. : get out
Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Join date : 04/07/15

IndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 18:58

en let latter kom fra Mordecai da han så op og fandt den skønne kvinde stående i sit kontor "why if it isn't the lovely mistress of Venus child" hans sydstats dialekt skinnede gennem som intet andet "i am sorry but i have a plan to meet with an old friend, i havent seen her in quite the time lapse" hans smil bredte sig drillende til hende som han færdiggjorde sin the "but i guess she is late again, and she really should stop stealing my hair for magic mumbo jumbo" han havde længe spottet halskæden med et smil og et glimt i øjet. Han hev sig op af sin stol roligt og greb om sin stok. Han var ikke meget dårligt gående men en lille skade i hans ben gjorde det smerte fuldt at bevare trykket på det. Hankom roligt hen til hende og tog hendes hånd i sin og bukkede før han kyssede ryggen af dem "do come in" han gav hende et smil som han lukkede døren efter hende.
det ville være svært for Mordecai at forklare hans forhold med Sloan over for børnene, han var en meget romantisk mand når det kom til det og lærte dem om sand kærlighed. Det var lidt hykler aktigt at have en ven som Sloan, men han nød det alligevel "how are things on your little island" Han gik forbi hende og lukkede for gardinerene med hans stok. Han tog kedlen og hældte lidt op i to kopper og fandt to poser te som han sænkede ned i kopperne og meget adræt holdt han dem balanceret på en hånd mens den anden holdt om hans stok.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 21:15

Hun hævede øjenbrynet, hun havde næsten glemt hans dialekt, en dialekt der skreg mere om at han var fra syden end hendes. Hun snakkede derimod med en stærk skotsk accent, en accent der var løbet igennem familie og kunne spores helt tilbage til den første Bloodborn. Man kunne sige familien havde vedligeholdt den klassiske accent, og på mange måder også de gamle traditioner. Hun lagde hovedet på skrå som hun trådte ind "It appears as you you're right my dear" de to havde en underlig ting kørende, selv kunne hun ikke sætte navn på hvad det præcis var...men et eller andet var det. Hun klukkede stille "Ohh so you are indeed busy...with this friend of yours. Is she pretty, beautiful...quite fit if you should admit it?" spurgte hun drillende. Hun var normalt en kold kvinde, men ganske få fik den mere drillende og sensuelle side af hende at se, han var åbenbart en af de få. Hun rystede på hovedet, rystede ham i håret, hvorpå hun lagde den om hans hals "but you have such nice hair, it would be quite the shame to let it be just right there and not use it" pointerede hun med en tydelig drillende tone.
Hun gik med ham hen, rullede med øjnene "Love i have been sailing for the last...more then just and hour, can't we talk about this later...i have missed that body of yours" hun lød en smule mere kælen i sine sidste ord. Fatisk som det blev sagt, gik hun hen, tog tingene fra hans hænder, minus hans stok. Hun trak ham med sig selv i mens hun gik tilbage imod bordet, hvor hun hoppede op og låste ham fast med sin telekenitiske evne. Som en bloodborn var hendes telekinese ufattelig stærk, hvilket blot var igennem mange års øvelse. Hun lagde en hånd imod hans kind "Please just shag me right now.....and then we can talk and then shag some more!" forslog hun drillende
Tilbage til toppen Go down
Mordecai
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : angel
Navn. : Mordecai Livingstone
Alder : ligner en på 27 men er 5000 år gammel
Evner/Classes. : pyromancy
Bosted : på et børnehjem i las vegas
Tilhørende klan. : not any more
Partner. : none
Slaver. : not in a million years
Evt. bemærkninger. : get out
Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Join date : 04/07/15

IndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 21:43

det var en let klukken der kom fra Mordecai da han så hende roligt "oh my what a prediciment" han løsnede sit slips og smed det af og lukkede sin skjorte roligt op, han vidste hun var meget opstemt og han kunne godt lide at drille hende når hun var sådan. Han smed skjorten til side for at afsløre hans overkrop, den var fyldt med ar af alle slags, fra brændsår til stik sår. Han så på hendes kjole "you know, its cute an' all when you walk around outside with that gown on, but here its just a pain in the ass to get of Honey" han smilede til hende sukkersødt og lagde sin egen hånd på hendes da hun rørte hans kind "im afraid im gonna have to rip it open to get into your hot body under there" han lagde sig ind over hende og slikkede hendes hals og kyssede den blidt først før han spredte hendes ben mere og lod sine fingre glide længere op af hendes ben roligt da han ramte hendes trusser "my my haven't we been eager little missy" han smilede til hende med et drillende glimt i øjet mens han gned mod hendes trusser "honestly this is kind of annoying, my desk will get all wet. i sort my papers on there for gods sake" han smilede stadig drillende "how about we take this good reunion to my chamber instead" han kyssede hendes hals igen og så hende i øjnene, hans egne havde et orange glimt af ild i dem. han rettede sig op med sin stok i den ene hånd, ørne hovedet med den ene krystal i øjet glimtede i lyset.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 21:57

Hun smilede og lod sine hænder glide op af hans bryst "You know i can give you something for all of those scars, even your leg" Hun lagde hovedet på skrå, ganske vidst var hun ikke en rigtig heks, men hun havde mange træk imod dem og en af dem var hendes store viden inde for urter og planter. Hun kunne enten redde folk igennem den, eller dræbe dem. Hun lod sit blik glide ned over sin kjole "You know i never change me style, not even for you!" hun prikkede ham på næsen, dog som lagde sig ind over hende, blottede hun per automatik sine ben for ham, samt sin hals. Hun sukkede svagt, lod sin hals presse op imod hans, alt i mens hendes arme lod til at glide omkring hans hals. Hun knurrede over hans ord, men ikke detsto mindre rejse hun sig fra bordet. Hun gik direkte forbi ham, og imod lokalet der var hans soveværelse. I det hun kom ind, åbnede hun straks op for sin kjole. Hun trak hver evig eneste del af, hvor hun til sidst ville stå i et par trusser. Hun var slank, havde den helt perfekte creamede hud. Hun havde ikke et eneste tegn efter ar, dog var der en tatovering på hendes hoft, der var tegn efter ilden. Dette viste hvilket element hun havde. Hendes sko var lagt væk, hendes hår slået ud, så der stod hun i sine trusser, med sit lange bølgede mørke hår, der dækkede hendes ryg, hendes bryster og gik godt og vel til hendes hofter
Tilbage til toppen Go down
Mordecai
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : angel
Navn. : Mordecai Livingstone
Alder : ligner en på 27 men er 5000 år gammel
Evner/Classes. : pyromancy
Bosted : på et børnehjem i las vegas
Tilhørende klan. : not any more
Partner. : none
Slaver. : not in a million years
Evt. bemærkninger. : get out
Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Join date : 04/07/15

IndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 22:14

han smilede bare af hendes kommentar "all of my scars have a story i dont want to forget hon, i think i have said this before" han smilede til hende og gik ind efter hende og meget hurtigt fik fjernet sine jeans. Han gik om bag hende og lagde sin stok ned så han havde begge hænder frie. Hans ene hånd gled per automatik op på hendes bryster og blidt masserede dem, den anden gled ned over hendes mave og trængte ind under hendes trusser " mighty wet you have become" hans fingre gled legende hen over hendes nedrelæber og fandt hendes klit som han nulrede lidt "but you know how i am, im a sucker for pleading girls" han smilede og begyndte at flikke hendes brystvorter med sine fingre mens den anden hånd nu fik to fingre til at glide ind i hende. Han trak den lidt tilbage og ud af hendes trusser før han førte dem op til hans mund og slikkede dem let "i would lie if i said i didn't miss this too" han lagde sig ned på sengen "want a taste before the main course or do you want to skip in the program naughty girl" hans smil var meget drillende på tidspunktet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 22:27

Hun sukkede svagt, lukkede øjnene og lod sin krop læne sig ind imod hans. Selvom hun lige nu var i stor nydelse, så var hun samtidig også i kontrol. Aldrig slap hun for sin kontrol, hun var altid klar på at angribe! Ingen skulle overruble hende, ingen skulle overraske hende. Hun bed sig i læben, nød hans hænder imod sin krop "And you know, I don't plead that easy dear" hun var ikke typen der tiggede så nemt. Hun tiggede faktisk aldrig, hun var mere en kvinde for at få hvad hun ville have. Hans fingre inde i hende, dette fik hende blot til at roke med sin hofter, hvilket blot gav hende nydelse.
Da han trak sine fingre ud af hende, vende hun sig om, blot for at betragte ham rende hen imod sengen. Hun gik imod den, dog ikke uden at vise hvem der var i kontrollen. Dette gjorde hun ved at holde sin hånd oppe, og ved brugen af sin evne fik hun flyttet ham længere ned imod sig, dog kun således hans ben ville hænge ned imod gulvet, og hans overkrop, samt numse ville ramme imod sengen. Hun trak sine trusser af, alt i mens hun gik stille og pirrende imod ham. Hendes hofter svejede forførende, viste hvad han ville få og hvad han kunne have. Hun trak hans underbukser af, smed dem væk og derpå satte hun sig på hans skød. Hun fik løftet hans overkrop op, hvilket fik ham til at side. Hendes arme søgte hen omkring hans hals, og kort kyssede hun ham, for hendes hånd greb fat om hans lem "do you want me?!....do you want to be inside of me?" spurgte hun pirrende. Hun satte sig på knæ, stadigvæk med sine fingre omkring hans lem. Hun holde ham fast, gjorde han skulle tigge sig vej til hvad han ville have
Tilbage til toppen Go down
Mordecai
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : angel
Navn. : Mordecai Livingstone
Alder : ligner en på 27 men er 5000 år gammel
Evner/Classes. : pyromancy
Bosted : på et børnehjem i las vegas
Tilhørende klan. : not any more
Partner. : none
Slaver. : not in a million years
Evt. bemærkninger. : get out
Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Join date : 04/07/15

IndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   13/7/2015, 22:39

han gav hende en lang latter "you know hon. I like when you take the railes like that" han smilede til hende da hun tog hans underbukser af og løftede ham op for at kysse ham "no magic cheating, its not fair" han smilede til hende roligt da hun tog om hans lem "you know what i want... world peace, uh and a strawberry sundae oh yeah and when i remember it" han lænede sig helt ind til hende og tog fat om hendes bryst igen "i want to fuck you silly little missy" han smilede til hende roligt og kyssede hende igen, hans tunge langsomt bevægende sig fra sin egen hule over i hendes mund. Han lagde sine hænder lidt mere om hendes bryster "but how about you try a suck first hon" han grinte lidt før han aede hendes kind roligt " you do have such a pretty mouth" han smilede til hende roligt og legede lidt mere med hendes bryster mens den anden søgte rundt og klemte hendes røv blødt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a friendly visit (Sloane) 18+   

Tilbage til toppen Go down
 
a friendly visit (Sloane) 18+
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: