IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 What do want with me (Ripley)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Arya
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Elver
Navn. : Arya Tauriel
Alder : 175 år
Evner/Classes. : Hun kan forvandle sig til en ulv, hendes ulveskikelse er en smule større end en normal ulv
Bosted : In the Jungel somwhere
Partner. : singel
Slaver. : nej
Evt. bemærkninger. : Hun har et ar hen over sit venstre øre
Antal indlæg : 81
Reputation : 0
Join date : 24/01/15

IndlægEmne: What do want with me (Ripley)   15/7/2015, 13:18

Tid: 18:30
Sted: i en lille gyde ikke så langt fra det The Black Mamba
Omgivelser: gyden er der kun hende, men ude på selve gaden er der masse mennesker
Vejr: skyet, men ikke koldt
På: se billed

Arya havde vanderet hele dagen, hun havde nået Las Vegas, hvorfor hun var endt her, vidste hun ikke Arya havde ikke penge, dem var der ikke mange af  når hun solgte de planter. Hun trængte virkelig til et job. Men hvem ville ansætte en elver der havde en ulv boende inde i sit hoved. Hun sukkede svagt og hun havde ingen gang penge til en drink eller et sted at sove, men hun kunne finde en gyde også forvandle sig til Luna. Luna var den ulv der boede inde i hendes hoved. Hun vidste ikke hvordan det kunne lade sig gøre, men det kunne det. Hun sukkede igen. Luna havde ikke givet lyd fra sig længe, faktisk var Arya lige ved at tro at hun var væk, men det vidste hun var for godt til at være sandt. En mand sidst i fyrrerne satte sig siden af hende. Han snakkede til hende med en mørk stemme da han spurgte om ikke hun skulle have noget rystede hun på hovedet ” jeg har ingen penge” sagde hun og lod svagt en hånd falde på hendes lomme. Hun havde ikke arbejdet længe og havde ikke plukket planter fordi hun rent faktisk var på flugt.
Hun kiggede på manden da han igen spurgte hvad hun skulle have ” jeg bliver faktisk nød til at gå” sagde hun da hun mærkede Luna røre på sig inde i hendes sind. Luna var ikke god i sådan situationner fordi hun drevet af nuet og sagde hvad der passede hende. Arya rejste sig med et sæt op og vendte sig for gå. Hendes skridt var hastige og hun var ude af døren og forlod The black Mamba.

Folk vendte sig om da Arya fór ned af gaden i håb om finde et sted med ro så hun kunne koncentrere sig om at holde ulven inde i sit sind og ikke ende i Lunas krop. Arya undrede sig over at nogen havde kunnet sætte en ulv ind i hendes krop, måske havde  de ikke sat Luna ind som sådan, men hun var der stadig og havde en form for magt over Arya når hun kom frem. Hun fandt en mindre gyde et sted nær et hotel gik der hen. Hun kæmpede virkelig med at få Luna til holde sig i ro, men til sidst måtte sætte sig holde sig for ørene imens lukkede sine øjne. Luna var vågnet op og nu var der intet som kunne holde hende tilbage. Arya havde haft Luna i sit hoved, siden hun var helt lille og hun kunne stadig ikke styrrer den. Arya havde været eksperiment måtte leve med bivirkningerne. Hun vuggede sig stille frem og tilbage. Arya havde fået kontrollen igen, men for hvor længe.
Hun åndede  lettet op og tænkte at denne gyde skulle være hendes og Lunas hjem så længe de var i byen. Arya sukkede svagt lukkede øjnene. Det hele havde været tæt på. Hun var nød til at holde sig i bevægelse for at undgå forskerne som var efter hende. Hun havde heldigvis ikke mødte dem og håbede at hun ville komme til det. Hendes fletninger som holdte hendes pandehår væk fra hovedet var gået stykker små totterne faldet ned i hendes ansigt.
Arya lyttede svagt til sine omgiveser imens hendes øjne var lukkede, hun sov næsten aldrig og når hun gjorde var det på steder hun kunne være sikker, hvilket ville sig i en hule eller hjemme i junglen. Arya havde ikke været hjemme længe og hun savnede det en smule, måske næste gang hun var i nærheden af junglen at hun skulle tage hjem i sin hytte og sove.

_________________


I have walked there sometimes, beyond the forest and up into the night. I have seen the world fall away and the white light forever fill the air.
Tilbage til toppen Go down
 
What do want with me (Ripley)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: