IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Offspring of some kind(James)

Go down 
ForfatterBesked
Hinata
Fifth Class
Fifth Class
Hinata

Race : ukendt
Navn. : Hinata
Alder : ved hun ikke engang selv
Evner/Classes. : bugs
Bosted : hun har en hytte i the forbidden forest
Tilhørende klan. : ingen
Partner. : svært når man er høj og blå
Slaver. : nej tak og nægter at være det
Antal indlæg : 238
Reputation : 4
Join date : 20/11/14

IndlægEmne: Offspring of some kind(James)   19/7/2015, 23:17

Forbidden forrest
20:00 og derefter
dejligt fredelige omgivelser
aften sol og let overskyet

Hun var iført et par løse, mørke bukser med skelet mønster på, så det matchede hendes bh lignende top, med skelet hænder mønstret der lignede, at skelet hænderne holdt hendes barm oppe, hun havde en jagt kniv siddende i hendes bukser, og en bue samt pilekokker med sig på ryggen. Som altid havde hun en fletning i nakken, lavet af noget af hendes hår, mens resten af håret hang løst, så det kunne blafre hver gang, en sommer brise passerede gennem hendes hår.
Det var et godt vejr at være ude i denne dag, især lige nu hvor solen var på vej ned, for selvom det havde været en varm dag, så kunne man mærke at solen ikke varmede så meget mere, nu hvor den var i gang med at farve himlen rød, så man kunne mærke temperaturen snart ville gå ned, men den var stadig dejlig lige nu, og Hinata kunne godt lide det. Hun brød sig ikke om når det var en varm sommerdag, så hun var mest aktiv om natten, når det var sommer, så for hende var det tid til at komme ud og nyde skoven, mens solen ikke havde magten over himlen.

Hun havde kun været ude af sit hus, i omkring 20 minutter, men havde allerede bevæget sig lidt væk derfra, i denne farverige skov som hun havde bosat sig i, hun havde gemt sig i et træ, der havde en blålig farve så hun ikke var særligt nem at spotte, på grund af hendes egen blå hudfarve, og der havde hun sat sig godt til rette, før hun var begyndt at lege med sine insekter, og de insekter der gerne ville komme hen til hende. Dem der var flest af, var de insekter der tilhørte hende, og hvis man stod som ude forstående, kunne det virke ret mærkeligt at mængden af disse insekter, blev ved med at stige og falde, for nogle gange var der vildt mange, der kravlede rundt på hende og træet, mens der andre gange næsten ikke var nogen. Forklaringen på dette var, at insekterne boede i hendes krop, hun fodrede dem med chakra, i bytte for at de så hjalp hende og gjorde som hun ønskede, og med den størrelse hun havde, kunne hun have ret mange af dem i sig, og de var ret praktiske, for selvom de var småvar de både stærke og havde nogle fede fordele.
Noget forstyrrede dog hendes hyggen. Et insekt fløj foran hendes ansigt, hun holdt en finger frem som den kunne lande på, og den må åbenbart have gjort noget for at fortælle hende, at en fremmede var her i skoven, og han lignede hende ret meget, som om de var af samme race, men så alligevel ikke. Insekterne kunne observere andres race, fordi de levede af andres chakra, og den der havde advaret Hinata havde videregivet, at den fremmede mindede meget om hendes race, men havde nogle andre typer smidt over sig, som en klump ler lavet af forskelligt farvede ler. Hun greb sin bue og sit pilekokker, og kom hurtigt ud af træet, og bevægede sig fra træ til træ som en ninja, indtil hun fandt den fremmede. Hun kiggede lidt på ham med et undrende blik, for hun havde aldrig mødt en, der så meget som bare havde den samme farve som hende, eller lignede hende det mindste, så det var virkelig underligt for hende at se nogen, der mindede så meget om hendes race.

"Hvad er du for en?" spurgte hun uden at præsentere sig selv eller noget, mens hun hoppede ned fra det træ hun var i. Hun så på ham med studerende øjne, og holdt sig lidt på afstand af ham, da hun ikke vidste om han var fjendtlig eller venlig.
Tilbage til toppen Go down
 
Offspring of some kind(James)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The South Lands :: South Lands (Emnerne) :: Jungles :: Forbidden forest-
Gå til: