IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 It hurts so much! - Angelo -

Go down 
ForfatterBesked
Carmilla
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Vampire
Navn. : Carmilla
Alder : Body : 20-23 | Mind : Unknown
Evner/Classes. : Enhanced body skills (Speed, strenght, healing)
Bosted : Almost everywhere
Tilhørende klan. : Narh
Partner. : Single
Slaver. : Not really
Antal indlæg : 64
Reputation : 0
Join date : 06/03/15

IndlægEmne: It hurts so much! - Angelo -   7/8/2015, 19:49

Tid Klokken er 21:30
Sted En flodbred i The jungles
Omgivelser Der er Hades, floden og andet i junglen
Vejr Det er nat, så det er en smule køligt. Dog er det stadigvæk varmt
Påklædning Et par ødelagte bukser og en ødelagt top, hvor der kun er stoffet omkring skuldrene og brysterne tilbage.

"Du kan ikke snyde mig! Jeg ved hvem du er" råbte han, alt i mens han holde den mindre skikkelse i et jerngreb omkring halsen. Hvad end den anden gjorde for at komme fri, så havde han vedkommende godt fast. Vedkommende han holde fast om var en mindre knægt, han lignede typen der kunne få alle på knæ. Alt lige fra de de nøddebrune øjne, til de fine smilehuller. Dog var denne unge dreng ikke just hvad han så ud til, hvilket også lod sig vise da hans ansigt, hvor der allerede nu viste sig aftegninger af hvor huden gik i stykker. Hans hud gik fra hinanden, mest af alt lignede det marmor der krakelerede. Dertil var der blodet der strømmede ned af hans mundvige. Med et morphede hele hans ansigt om, og i stedet for en ung knægt, var der en kvindelig vampyr. Hendes øjne blev helt røde med det sorte over sig, hendes hud var sygelig bleg, hendes øjne bar præg af de store mørke render der var under hendes øjne. Hendes hår var fedtet, og hendes hud lignede marmor der flækkede. Mange steder kunne man se hvordan huden skaldede af, dertil efterlod lyserøde steder. Manden holde hende stadigvæk om halsen, med hendes krop dinglende ud over vandet. Med et hamrede han en kniv ind i hendes bryst, få cm fra hendes hjerte. Smerten steg op i hende, tydelig i hendes skrig og blodet der strømmede ned af hendes læber, ned af hendes hage og hals. Den ekstra blod, fik blot hende til at se det mere sygelig ud. Stadigvæk med kniven i brystet, knækkede han nakken på hende og derpå blev hun smidt i floden.
Som hendes krop flød hen over floden, hen imod en bred var hun helt væk. Det var først da hun nåede bredden hun vågnede op igen. Stadigvæk med kniven stikkende ud af sit bryst, og i et stadie hvor hun så mere død ud end levende. Hun vende sig om, kastede blodet op før hun igen lade sig fladt ned med armene ud til alle sider. Derpå lod hun sig falde hen. Hun havde tabt en hel del blod, og hun var egentlig ufattelig udmattet og træt. Det var kun svagt hun kunne høre en anden komme tæt på, før hun igen døsede hen

_________________
"You're still the same lying, selfish, manipulative bitch that you've always been."
- An old ex

"She was both the charmer, and the snake. One could never be too careful."
- An old friend
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It hurts so much! - Angelo -   8/8/2015, 23:03

Angelo var på gennem rejse fra megaton til sin hjemby og havde tænkt sig at hoppe gennem junglen og følge en flod. Dog var der noget forkert med vandet, han så rødt i den, det var underligt, siden at der normalt rødt vand hvis noget såret havde søgt vand. Hans øje skannede vandets opbygning og som hans mistanke var det sandelig blod der var i vandet. Han kunne ikke bare lade noget såret ligge ved floden, mest fordi det kunne forurene rimelig meget hvis der var noget der gik i for rådnelse. Angelo tog geværet fra sin skulder og havde det klar ved hoften, hvis der skulle ske noget havde han den klar. Det var en gammel drilling, et to løbet hagl gevær med et riffelskud, den var lavet til jagt som det her, han havde forkortet stokken på den og løbet lidt.

Da Angelo kom til en lysning så han en kvinde liggende med en kniv i brystet og han satte farten op så han kom hen til hende og gled på sine knæ hen til hende og lagde mærke til blodet omkring hende, der var meget af det. Han tog fat i kniven og hev den ud før han fandt sine bandager og forbandt hende. Han var nød til at tænke hurtigt. Der lå en jagt hytte lidt her fra, det vidste han, han havde selv bygget den. Han samlede Kvinden op i sine arme, hun var dødeligt syg kunne det ses.

Da han sparkede døren ind til hytten lagde han kvinden på sengen og fandt drop poser af blod og næring. Han satte sig ned i en stol og så på hende med et overvågent blik, hans øje var udstyret med et livs overvågnings system, han kunne holde øje med hendes livs signaler, han skiftede hendes bandager en gang i timen og mens hun hvilede snittede han roligt, han havde beholdt kniven, det var en god kniv.
Tilbage til toppen Go down
 
It hurts so much! - Angelo -
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The South Lands :: South Lands (Emnerne) :: Jungles :: Floderne-
Gå til: