IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Not my day! - Ripley

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Not my day! - Ripley   10/8/2015, 19:01

Tid:  19 ca.
Vejr: Overskyet og lidt koldt i det
Sted: Gaderne tættere på centrum.
Omgivelser: Massere af folk der går gaderne tynde.

Det var egentlig ikke meningen hun skulle ud denne aften, men der havde været frafald i medarbejderne. Hun var blevet kaldt på arbejde som afløser. Som altid var gaderne godt proppede af folk der alle skulle et eller andet. Malaika havde gået i et lille stykke tid nu, men fordi hun ikke boede i centrum havde hun en gå tur på i hvert fald et kvarter for at komme ind til hendes arbejde. Hun arbejdede som bartender på en af de mange barer der på magisk vis overlevede selvom folks penge var få. Alligevel virkede det som om at folk altid havde penge til alkohol. Det var næsten uhyggeligt så mange penge folk kunne fyre af på alkohol, men Malaika klagede ikke, det var hendes løn de betalte til.

Som altid var der en eller anden form for uenighed på gaden, det resulterede tit i slåskampe. Denne så ud til at gå samme vej. Hun kunne ikke se ansigterne på personerne, men hun kunne hører det var to mænd. "Du har ikke betalt hvad du skylder mig!" det var en hæs, men dyb stemme der talte og den blev besvaret af en anden dyb stemme. "Jeg skylder dig ikke noget mere!". Der kom tilråb om at de skulle slås om det, folk indhegnede dem nærmest for at se hvad der skulle ske nu. Kampen var ikke engang startet, men alligevel kunne man se skumle typer og venner begynde at vædde på hvem der ville gå ud af slåskampen med vinder status. Malaika var stoppet op uden hun selv var bevidst om det, hun iagttog bare scenen. Hun gad ikke blande sig i det, men var alligevel nysgerrig. Hun gik lidt tættere på, der ville vel ikke ske noget ved at hun kom lidt for sent på arbejde. Før hun havde fået set sig om stod hun næsten forrest i den store cirkel folk havde dannet rundt om skænderiet. Hun så til imens hun forblev helt stille, til forskel fra de mange andre der kom med tilråb. Skænderiet udviklede sig og i løbet af ingen tid var den ventede slåskamp i gang. Det var to tunge typer og de så ikke ud til at være særligt trænede i kamp, men det lykkedes dem begge at plante nogle solide slag på hinanden.
Deres slåskamp var ikke så stille stående, flere gange var de næsten ude imellem folk i kredsen omkring dem. Folk fik ikke flyttet sig hurtigt nok altid så enkelte fik ufrivilligt nogle slag af de to mænd. Det resulterede i at slåskampen fik nye medlemmer der gav den fornyet energi. Malaika havde set nok nu, med nye folk der hele tiden blev en del af slåskampen så det ikke ud til at den ville stoppe lige med det samme. Hun vendte ryggen til kampen - det var hendes første fejl. Hun mærkede først kun et skub, hvortil hun ikke reagerede, men så kom gadens beskidte sten pludselig tættere og tættere på hende. Fødder hamrede rundt om hende og flere gange kunne hun mærke hvordan hun næsten blev trådt på. Hun kunne ikke komme op og stå fordi slåskampen var halvt oven på hende. Et skrig røg ud af hende da hendes ene ankel blev trådt hårdt på. Ingen i slåskampen så ud til at bemærke at der lå nogen uden dem, så deres tramperri blev ikke mindre. Hun skærmede sit ansigt imens hun begyndte at kravle, eller i hvert fald slæbe sig ud af slåskampen.
Tilbage til toppen Go down
Ripley
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : mutant- project artimis
Navn. : Ripley Harbringer, subject 2123
Alder : 32
Evner/Classes. : marksman- gunslinger
Bosted : en ombygget light-ma
Tilhørende klan. : not my style really
Partner. : none
Slaver. : nah
Evt. bemærkninger. : dont fuck with this mutant
Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Join date : 11/07/15

IndlægEmne: Re: Not my day! - Ripley   11/8/2015, 00:14

"kontrakt aflyst. mål dødt" det var den besked han havde stående på sit data pad men han var stadig fucking træt af at nogen anden end ham havde snuppet kontanterne under næsen på ham. Ærligt talt havde han en virkelig shitty dag. Det sidste han manglede var bare at han havde fået en bøde på hans vogn og hvis nogen havde gjort de var de færdige. Han var iført sin normale påklædning et fuldt mk 3 combat armor i keramiske plader for ekstra beskyttelse indforet med kevlar for høj hastigheds sniper rifler, ud over den havde han sin sandbrune duster coat på og en gammel slidt cowboy hat. over sin skulder havde han hylsteret til en gammel winchester 308. riffel som han selv havde sat i stand så den var bedre end ny. på hans lår sad to pistol hylste hver med en revolver der kunne holde 12 kaliber 45. kugler hver og hvis det ikke var nok havde han en bowie kniv siddende på sit bryst. Kort sagt, han var ikke en mand man skulle lægge sig ud med.

Da han drejede ned på den gade han havde parkeret sin vogn så han slagsmålet, og de var kun få meter fra hans vogn. Han tænkte hurtigt og før politiet overhovedet nåede at få gang i deres røve, han stillede sig på en anden bil og trak sin ene revolver og skød den af over sit hoved. Folk så sig om forskrækket "hør her snot aber, jeg har haft en møg dag, så hvem end der startede det her må hellere lære og enes ellers så pløkker jeg hele bundtet hvis i ikke kommer af vejen for mig" hans stemme var hæs og grov som intet andet, men i det mindste gjorde han sig tydelig.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Not my day! - Ripley   11/8/2015, 21:52

Malaika havde ikke tid til at tjekke sin ankel for at se om der var sket noget alvorligt. Det vigtigste var bare at komme ud og væk fra slåskampen. Hun fortsatte med at kravle. Hendes jeans have huller i forvejen så hvis der kom et enkelt mere ville hun ikke dø over det. Det vigtigste var bare at komme væk uden større skader. Hun kunne ikke mærke om hendes ankel gjorde ondt endnu, det ville sikkert først komme når hun fik lov til at få et overblik uden for kampscenen. Det var også typisk at hun skulle komme tilskade på den her måde, hun kunne jo bare have stillet sig på lidt bedre afstand af slåskampen eller været gået forbi den i stedet for at gå tættere på den. Hendes nysgerrighed bragte hende næsten aldrig noget godt. Tvæt imod... Det var ikke det rigtige tidspunkt at prøve at belære sig selv noget!
Hun fortsatte med at kravle, men det virkede ikke som om at slåskampen flyttede sig fra hende. Der blev stampet rundt omkring hende og på næste magisk vis blev hun næsten ikke ramt, det var mere hendes hår eller jakke der blev jokket på. Selvom det kunne gøre ondt var det bedre at de ramte hendes løse hår end hendes hoved!

Lyden af et skud fra et våben fik alle til at stoppe med hvad de lavede, om det var dem der sloges eller dem der så på imens de lavede væddemål, så stoppede de. Skuddet blev efterfulgt af en mands stemme. Malaika var ubevidst også stoppet med at kravle da hun have hørt skuddet og lå nu bare sammen krympet på jorden imens hun skærmede sit hoved med begge arme. Hun så kort op og rundt da manden havde talt. Man kunne høre hvordan de folk der havde set på begyndte at tale lavt imens de så småt begyndte at gå fra scenen. Mændene der havde været oppe og toppes stod stille imens de alle så imod ham som havde skudt og talt. Korte irritable udsagn kom fra nogle af dem, men ingen af dem så ud til at ville ligge sig ud med ham der havde fyret advarsels skuddet af. Malaika lå nærmest mellem benene på dem og så snart hun så sit snit til det begyndte hun igen at kravle. Hun skulle væk fra deres ben så hun kunne komme op og stå.
Da hun var kravlet lidt væk prøvede hun at rejse sig med det samme. Det var dumt, hun havde ikke kigget på sin ankel. Faktisk havde hun glemt den... Det skulle dog vise sig at være en fejl fra hendes side af. I det hun prøvede at støtte på den kunne hun mærke et jag af smerte i anklen. Med det samme satte hun sig ned og tog sig til anklen. "Ikke være brækket. Ikke være brækket!" mumlede hun imens hun så undersøgende på den. Hun turde ikke røre ved den af skræk for at det ville gøre ondt. Det var bare typisk... Hun skulle på arbejde med en ankel hun ikke kunne støtte på! Hvad skulle hun sige til sin chef? Et lavt suk slap hendes læber imens hun forsigtigt rørte ved anklen. Der stak ikke nogle knogler ud af den, det var vel positivt?
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Not my day! - Ripley   

Tilbage til toppen Go down
 
Not my day! - Ripley
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: