IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstNyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico Empty
IndlægEmne: Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico   Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico Icon_minitime21/8/2015, 23:08

Sted: Armarillo by
Vejr: samme tørre og varme vejr som altid ved Armarillo med 61 grader i solen

Folk gik klædt i hvad de nu lige havde tilrådighed og råd til, så derfor fik man et blik af stortset alle folk i Armarillo så anderledes ud, ikke en lignede hinanden. Alle havde deres eget touch på deres tøj, dog alle havde en ting tilfælles, goggles imod sand og sandstorme og så praktisk tøj, da alt andet bare ikke optimalt i sådan et varmt og tørt sted.
dybere inde i byen, inde på en gade gik nogle unge mennesker, alle i godt humør, pånær en ibland gruppen, det var ikke fordi hun var trist eller ked af det, men hun var blevet halv trækket væk fra sit rodested af et værksted og halvt overtalt, meget kraftig overtalt fra hendes venners side. De mente at Kaylee trænkte til at opleve noget andet end at sidde og snakke hendes hjemmelavet dampdrevet robotter eller sidde hele dagen og bygge maskiner eller ting.
Hun var ihørt nogle goggles som alle andre og så sin sædvandlige ærmeløs kedeldrag med en langærmet shirt under, samt et par vandre støvler. Kaylee havde ingen idé om hvor de var på hjem hen, men åbenbart ville det være et godt sted for hende at socialisere med andre, dog brød hun sig ikke om sine venners tone da de fortalte hende.
Da de ankom til stedet, gjorde hun store øjne da hun så hvad de lige var gået ind i og af ren generthed og nervøsitet, vendte hun sig rundt og var allerede på vej ud for at flygte hjem til sit eget hjemmelige værksted, det var ikke så kompliceret! og og det var halv nøgne kvinder!
Hendes venner fik med det samme fat på hende og begyndte at trække hende længere ind, alt i mens prøvede at slippe fri så hun kunne gemme sig langt væk, mand, hun var bare ikke en social type, speciel ikke ved sådan et sted her. Kaylee prøvede at undgå øjenkontakt med stripperne da hun blev sat ned, omringet af hendes så kaldte venner.
Mens to af hendes venner straks kiggede efter lækre stripper, sad de to andre venner og hviskede om en idé for at få Kaylee til at leve lidt livet og ikke holde sig til ved sit værksted resten af livet og forlod så bordet for at lede efter en stripper som kunne lave et privat show for stakkels Kaylee. Alt i mens at hendes venner hyggede sig, sad Kaylee stille og følte sig virkelig ikke tilpas, hun anede ikke hvor hun skulle kiggee og var bare alt for genert til at kigge op.

(du må gerne styre de to af vennerne som går ud for at lede efter en stripper ^^)
Tilbage til toppen Go down
 
Nyyyyyh hva' gør du?! >.< - Santanico
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo-
Gå til: