IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    23/8/2015, 23:40

Tid: Tidlig aften - omkring en 20-tiden.
Sted: En mindre bar i centrum af Vegas.


At Nellie befandt sig i Vegas var i sig selv egentlig ikke et særsyn. Var der arbejde at gøre rejste han gerne rundt omkring i landet for at udføre det og levere - dette gav ham også mulighed for at få stillet sin nysgerrighed, udvidet sine geografiske horisonter - og give den gas på lande- og motervejene, hvilket i særdeleshed var noget han holdte af og gjorde den lange tur besværet værd.
At han denne gang befandt sig i Vegas, var ligeledes på grund af arbejde. Han var for mere end måned siden kommet i kontakt  med en gut, en vampyr for at præcisere, der havde givet ham en meget detajleret bestiling og de havde aftalt at mødes på baren her, hvor Nellie allerede havde siddet i over halvanden time.

At påstå at Nellie var i dårligt humør, kunne næsten siges at være en underdrivelse. Han var selv ankommet på klokkeslaget , og han havde allerede været utålmodig og irriteret da fyren ikke var dukket op efter ti minutter - men halvanden time? Hvem gør sådan noget?!
Havde han ikke haft sin bil læsset med en kamprobot og en halv snes våben var han nok allerede kørt herfra i vrede - men nu landet nu engang lå sådan, kunne han lige så godt blive hængede. Han havde allerede spildt mere end en time på at sidde her. Hvad gjorde det fra eller til om han spildte et par stykker endnu? Han nærede endnu et spinkelt håb om at han ikke var blevet brændt af, og af fyren havde en eller anden helt god og logisk undskyldning for at være forsinket, så alt hans arbejde ikke havde været forgæves - dog tvivlede han efterhånden på det.
Han låste sine lange slanke klaverfingre omkring sit glas, førte det op til læberne, lagde nakken tilbage og tømte glasset for dets indhold. Ikke alene spildte han sin tid ved at sidde her, han spildte minsandten også sine penge. Det var den anden drink han færdiggjorde her til aften, og sikkert ikke den sidste. Normalt var han ikke den store drikker, da han ikke brød sig om den påvirkning alkohol havde på kroppen. Han brød sig ikke om den manglende kontrol over sig selv der kom snigende når han hældte nok indenbords. Den manglende balance og fysik kunne han leve med, men at følelserne kom til at hænge mere udenpå tøjet havde han det stramt med. Han havde for pokker svært nok ved at holde sine følelser, tanker og temperament i skak når han ikke var under påvirkning af alkohol. Han kunne heldigvis holde til meget alkohol før han blev svært påvirket af det - der var trods alt fordele ved at være labratorieskabt.

Det føltes dog alligevel for intetsigende at sidde her bare og kigge ud i luften, så efter at have tjekket sit pænt hi-tech armbåndsur, for hvad der virkede som hundrede gang i dag, og mumlet et lavmælt, "Fuckin' røvhul," skubbede han sig selv på benene og spankulerede op til baren.
Han havde mest af alt lyst til at give et eller andet et ordentlig los - lade sin frustation gå ud over noget, men hans sociale skills rakte dog langt nok til, at han vidste, at sådan noget sandsynligvis ikke ville blive modtaget særligt godt. Han havde sgu heller ikke brug for at blive smidt ud.
Han kravede bare med nærmest elegante bevægelser op på en af de høje stole ved baren og satte albuerne mod den klistede bordoverflade. Bartenderen, en kvinde, var en anden end hende han tidligere havde bestilit noget hos.
Han ikke engang så meget som prøvede at forgive at han var andet end irriteret, og hverken smilede eller nikkede til hende - han satte sig bare, sukkede let og rodede kort op i de mørkblonde lokker før han afgav sin ordre.
"Whiskey on the rocks."
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    24/8/2015, 11:16

Malaika var dårligt nok kommet ind af døren før hendes kollega Emma, der havde haft vagten før Malaika nærmest var hoppet over barens disk. "Jeg bliver nød til at smutte nu, jeg har en aftale! Vi ses" lød det fra Emma imens hun var halvvejs ude af døren ind til baren. Malaika nåede ikke at sige noget, hun løftede bare hånden i en hilsen til Emma. Det var ikke sikkert Emma havde set det, hun kendte så mange folk så hun skulle næsten altid noget efter arbejdet. Det undrede ikke Malaika, for Emma var en meget sød person, så selvfølgelig ville folk gerne være sammen med hende.  
Malaika vendte sig mod baren imens hun kort så rundt på de gæster der var i baren. Der var ikke over proppet, men der var heller ikke få ansigter i baren. Hun skyndte sig om bag baren hvor hun smed sin jakke på en lille stol som hun plejede. Hun havde almindelige jeans og en sort top på, der blev aldrig koldt i baren fordi der var folk der inde så det var intet problem med den top hun havde på. Der gik ikke lang tid før de første folk begyndte at bestille alkohol. Hun fik hurtigt fyldt glas op med forskellige drinks eller bare almindelig øl. Det var typisk mænd der kom i baren, der var da fra tid til anden lidt kvinder, men de gik som regel hen til de større og mere glamourøse bare. Det har vare en mindre bar, den var ikke udsmykket med dyre og flotte dekorative objekter, den var mere enkel i det. Det passede Malaika fint.

Da de fleste så ud til at have fået refills eller nye drinks begyndte hun så småt at tørre bardisken af, det kunne ikke undgås at den blev klistret når folk spildte på den. Hun stoppede dog igen da der kom en op til baren. Hun lagde kluden og gik hen til ham. Han så ikke ud til at være sammen med nogle og han humør var ikke til at tage fejl af. "Kommer straks!" sagde hun og sendte ham et smil. Han var måske ikke glad, men den skulle ikke forhindre hende i at smile til sine kunder alligevel. Hun fik hurtigt hældt whiskey i et glas så hun kom ret prompte tilbage til ham. Hun stilte glasset foran ham imens hun kort betragtede ham, han var ny i baren, måske han havde mistet mange penge i et af casinoerne eller måske han var blevet brændt af? Der var i hvert fald noget der gik ham på, det var tydeligt på hans udstråling. Det var noget man hurtigt lærte ved at være bartender, kunsten at kunne afkode folk var vigtig især hvis de blev hængende i baren! "Noget du vil tale om?"Spurgte hun forsigtigt imens hun sendte ham et lille medlidenhedsfuldt smil. Hun tog kluden hun havde sluppet før og skyllede den op imens hun afventede svar fra ham. Hun fortsatte så med at tørre bardisken af imens hun fra tid til anden kort lod blikket glide over folkene i baren. Hun kunne godt lide at se på dem hygge sig, selvom der nogle gange blev problemer blandt folk der tit endte i højrøstede skænderier eller slagsmål.
Tilbage til toppen Go down
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    30/8/2015, 21:21

Nellie fulgte bare kvinden med øjnene, da hun annoncerede at hun straks ville vende tilbage med hans drink. Et lille stik af dårlig samvittighed dukkede frem da han så smilet hun sendte ham. Han burde ikke lade sin irritation gå ud over resten af verden, men han havde nu svært ved at undertrykke den.
Han havde allerede fundet sin pung frem og langet en seddel over disken på det tidspunkt hun kom tilbage med hans drink. Nellie nikkede denne gang en smule med hovedet som tak og trak prøvende på smilebåndet, der dog mere resulterede i en grimasse end et egentlig smil. I et kort øjeblik overvejede han at gå tilbage til sit bord, men på den anden side kunne han lige så vel sidde her.
Han løftede glasset op til læberne og nippede lidt til sin drink.
Overrasket glippede han med øjnene ved hendes spørgsmål. Om der var noget han ville tale om? Han havde mest af alt lyst til abre at brokke sig men det gad hun vel næppe lægge øre til - eller gad hun? Var det mon derfor hun spurgte - fordi han lignede én der ikke just var i strålehumør? Var det virkelig så tydeligt? Det var det nok... Han sukkede lidt inden han bare svarede hende.
"Du skulle vel ikke have set en vampyr med langt mørkt hår?" spurgte han bare og kørte fjernt glasset lidt rundt i hånden så isterningerne klinkede mod glasset sider. Hans blik var dog vendt mod kvinden som han betragtede, lod blikket glide ned af, hvor uhøfligt dette end kunne forkomme hos nogle.
"-en mand." Tilføjende han, bare for at præcisere.
Han var godt klar over at der nok var flere end én mandlig vampyr med langt mørkt hår.
Han ikke så meget som tænkte over at flytte sine albuer fra borddisken som hun ellers var i gang med at tørre, selvom bordfladen da i særdeleshed virkede til at kunne trænge til det.
"Jeg tror jeg er blevet brændt af.. taget i røven..." Uddybede han med en lille panderynken inden han igen tog en pænt stor tår af den mørke gyldne væske.
Han er ikke engang sikker på om han kan bruge udtrykkene i den sammenhæng han bruger dem - det er jo ikke en date eller sådan noget pjat - det er ren og skær forretning. Ikke at det gør det mindre irriterende. Havde det "bare" været en date eller et møde af anden kaliber var han sgu skredet allerede.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    30/8/2015, 21:44

Malaika tog sedlen og stak den i lommen. Hun var ikke sikker på om han overhovedet ville svare, nogle gange ville folk jo bare være i fred med deres humør og det der går dem på. Hun så dog op da han svarede hende, eller hvad man nu kunne sige. Det var jo mere et spørgsmål end det var et svar. Hun lod kor blikket gilde ud over folkene i baren. Der var en del genkendelige ansigter der, men der var ligeså mange fremmede og nye. Ingen af dem passede den lidt vage beskrivelse af den mand han ledte efter. "Nej, men jeg er også lige mødt ind på arbejde" svarede hun kort imens hun igen kiggede på ham. "Måske han dukker op lige om lidt? Det kan vel være der er kommet noget i vejen for ham" sagde hun roligt imens hun fortsatte med at tørre disken af. Hun tørrede uden om hans albuer for ikke at genere ham. Hun kunne altid nå at tørre disken af der hvor han sad senere.
"Ikke for at snage, men hvad skulle du med ham?" spurgte hun forsigtigt imens hun skyllede kluden op og lagde den væk bag disken. Hun fiflede lidt rundt med nogle tomme flasker og glas imens hun ventede på en respons fra ham. Der var rodet efter Emma havde haft baren, det var der næsten altid. Eller måske var Malaika bare for perfektionistisk hvad angik orden og arbejdsrum. Hun flyttede nogle tommeflasker fra det bord der husede rene glas så de ikke ville stå i vejen for hende, men en af flaskerne ville ikke det samme som hende. Den væltede og trillede ud over kanten på bordet. Malaika kunne ikke have mere i hænderne så muligheden for at gribe flasken var der ikke, i stedet lod hun den falde imens hun skar ansigt over lyden af knust glas der ville komme i løbet af få sekunder. Mirakuløst nok smadrede flasken ikke af faldet, men den skarpe lyd af glas der rammer et hårdt gulv var alligevel ikke rar. Hun fik hurtigt sat de andre flasker til side og samlede så den faldne flaske op og kiggede lidt på den. Ikke så meget som en revne i glasset. Hun stilte den hen til de andre og vende så tilbage til disken. Der var kommet andre op til baren som ville have noget at drikke. Hun fik hurtigt hældt nogle glas øl op og givet dem til dem der havde bestilt. De betalte og hun stak også deres penge i lommen. Baren havde intet kasseapparat.Der var for mange der havde brudt ind og stjålet af det.
Tilbage til toppen Go down
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    30/8/2015, 22:45

Nellie fulgte hendes eksempel og lod også blikket glide rundt mellem folkene i baren. Han havde gjort det ualmindelig meget i løbet af den sidste halvanden time, men hans såkaldte kunde var stadig ikke ankommet - dog var han også næsten sikker på at han ville have opdaget ham, var han kommet ind. Nærmest hver gang døren kunne høres at gå op eller i, nærmest fløj Nellies ansigt til siden for at betragte den nyankomne og vurdere om det var hans mand. Det var dog endnu ikke sket.
Han flyttede blikket tilbage på hende da hun fortsatte med at tale og hans bryn rynkedes i åbenlys skepsis ved det hun sagde.
"Tror du det?" spurgte han blot oprigtigt. Selvom han ikke selv så ud til at være overbevist af påstanden var tonen han brugte hverken overlegen, hoverende eller på nogen måde sarkastisk. Egentlig ville han bare gerne have en andens mening om, hvorvidt de troede at der var håb for at idioten mødte op.
Igen kastede han et blik på sit ur, og trykkede på en knap så den rent faktisk viste klokken, og ikke hans hjerteslag som ellers var tilfældet lige nu.
"Han er trods alt kun... en time og toogfyrre minutter forsinket," netop som han havde sagt det skiftede minutantallet på hans ur, hvilket også fik ham til at rette sig selv: "treogfyrre minutter... Er det normalt?"

Han kunne egentlig ikke se hvad hun fik ud af at snakke med ham. Han kunne komme af med nogle frustrationer - verbalt i stedet for fysisk, hvilket åbenbart var langt mere acceptabelt, og få gode råd om hvorvidt han skulle blive - men hvad fik hun ud af det? Ikke at han brokkede sig - overhovedet - det her var da bedre end at sidde alene ved bordet og spekulere og bande, men hans forståelse for andre væsners behov for at socialisere sig var stadig en smule vaklende.
Igen tog han en slurk af sin drink som han allerede havde tømt halvdelen af. For pokker, det kunen gå hen og blive en dyr aften hvis han fortsatte i det her tempo.
Igen så han overrasket ud da hun spurgte hvad han skulle med sin vampyr-gut men han var ikke lang tid om at svare hende
"Jeg har bilen fyldt med en kamprobot og elleve våben jeg har speciellavet til ham," han ikke så meget som tænkte over at en bar måske ikke var det ideelle sted at tale om kamprobotter og våben... - Men på den anden side havde han lidt en opfattelse af at gud og hver mand ejede et våben og at det derfor ikke ville komme som det vilde chok.
"Planen er at han skal have dem og betale mig for mit arbejde," fortsatte han bare, selvom denne del nok ikke var nødvendig at forklare - den gav praktisk talt sig selv."Han er bare ikke dukket op.."
Han løftede bare brynet lidt i vejret og lade ansigtet en smule til siden, så en enkelt lang lok mørkblond hår, som han så måtte skubbe væk igen, faldt ind foran hans øjne.
"Du skulle vel ikke være interesseret?"
Han troede nu ikke på det - men det var da værd at prøve.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    30/8/2015, 23:19

Hun gik hen til ham igen da han fortalte og forklarede hende hvad han skulle bruge manden til. Hun så på hans smarte ur imens han reporterede hvor længe han havde ventet. Det lød alligevel ikke som om at vampyr-manden ville dukke op. Hun bed sig kort i læben og smilte forsigtigt til ham. "Måske han ikke kommer så... Det er utrolig lang tid at blive væk" sagde hun lidt lavt imens hun så på ham. Han ville nok blive frustreret igen, men det var nok ikke så sandsynligt at vampyr manden kom når der var gået så lang tid.
Malaikas øjne blev store da han fortalte hvad han havde medbragt som vampyr-manden skulle have købt. Hun så kort rundt i baren bare for at sikre sig at folk ikke fulgte med i deres samtale. Hun bed sig i læben imens tankerne tog overhånd. Hun blev dog hurtigt revet ud af dem igen da han spurgte om hun var interesseret i at købe det.

Hun så hurtigt hen på ham og rystede hurtigt på hovedet så hendes hår fladt ned foran hendes ansigt. Hun strøg det hurtigt til side og så på ham med et alvorligt blik. "Er du rigtig klog?!" spurgte hun i en lidt hård tone. Hun lænede sig lidt ind over disken så hun kom tættere på ham. "Vegas er ikke et godt sted at bringe våben til? Er du klar over hvor mange der ville gøre alt for at få fingrene i våben og kamprobotter her? Og jeg mener uden at betale med penge!" hun talte lavt, men stadig så han kunne høre hende. Hendes tone var dog ret hektisk. Hun så hurtigt ud over baren for endnu en gang at sikre sig at de ikke blev overhørt. Man kunne aldrig vide hvad folk ville gøre for at få fat i ting som våben, og da slet ikke i Vegas hvor der var bander og uendelig meget kriminalitet som hungrede efter ressourcer til deres kamp om magten. Godt nok havde mange våben, men kamprobotter? Det var ikke alle-mands eje.

Malaika var ikke fan af våben, hun havde ikke engang et selv! Hun klarede sig fint uden. På den anden side gjorde hun sig heller ikke meget inden for kampe eller bander. Hun prøvede så vidt hun kunne at undgå det, ikke at det altid var muligt. Der var så meget krig i undergrunden af Vegas, det havde der altid været.
Hun så kort mod døren og så på ham. "Er det synligt i din bil?" spurgte hun kort hvorefter hun bed sig i læben. Det ville være helt at stjæle ting fra e bil. Hun havde selv gjort det flere gange da hun var yngre. Det der gjorde det svært at stjæle fra biler og stjæle større ting var at komme væk med det, men det kunne også lade sig gøre med lidt god vilje. Hun  så lidt mod døren imens hun tænkte over mulighederne for at slæbe afsted med en kamprobot ville være.
Tilbage til toppen Go down
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    6/9/2015, 12:00

Han kunne ikke lade være med at sukke højlydt, tydeligvis irriteret, da hun gav ham ret i hans mistanke om, at stodderen højest sandsynligt ikke ville dukke op.
"Fordømt."
Nellie havde på ingen måde lagt mærke til kvindens overraskede, nærmest forargede udtryk, og overraskelsen stod derfor tydeligt malet i hans ansigt, da hun spurgte ham om han var rigtig klog. Selvom Nellies sociale egenskaber kunne påstås at være lidt rustne, vidste han nok til at kunne fornemme at spørgsmålet var retorisk - at kvinden nok ikke ligefrem forventede eller ønskede at høre han svar på det. Plus - at dømme ud efter hendes udtryk stod det ret klart, at svaret på det spørgsmål nok burde være nej i alle tilfælde. Nej - han var nok ikke rigtig klog.
Han lyttede dog bare nysgerrigt og opmærksomt til det hun havde at sige, hvorefter han rystede let på hovedet, så de blonde bølgede lokker dansede omkring kinderne på ham.
"Nej... det var jeg ikke klar over," indrømmede han bare -han virkede egentlig ret rolig og fattet taget i betragtning af, at han lige havde fået serveret oplysningen om hvor farligt og hjernedødt han havde handlet. Vampyren havde ellers virket så reel og oprigtig. Nellie havde godt nok ikke stillet spørgsmålstegn ved hvad manden skulle bruge så mange våben og en kamprobot til, og det havde nok været en fejl.. Det kunne være at han skulle gøre det til standardprocedure fremover...

Nellie blev revet ud af sine tanker da kvinden stillede ham endnu et spørgsmål, og  hans svar kom promte - måske en anelse skarpt og uhøfligt.
"Selvfølgelig er de ikke det - jeg er ikke dum!"
Han begyndte dog lige så stille at trække i land, og sendte kvinden et skævt, nærmest undskyldende smil. Det var jo ikke hendes skyld - hun var bare venlig nok til at dele de informationer hun havde. At hans nerver sad uden på tøjet, skulle ikke gå ud over hende. Han rømmede sig kort, inden han fortsatte..
"Tasken... altså med våbnene, står godt nok på bagsædet...," begyndte han så tøvende at trække i land. Han lod også blikket glide hen mod døren, men han kunne på ingen måde se sin bil gennem det lille vindue der var ved siden af døren.
"For helvede da. Tror du det her er et set up?"
Tanken om at være blevet taget i røven af ham vampyren var faktisk langt værre end at blive brændt af. Men nogle kunne finde på at røve hans bil? Ifølge det kvinden havde sagt, lyd det ikke så usandsynligt... Bare de ikke gjorde noget ved selve bilen - det var da også super ærgerligt hvis alt hans hårde arbejde i form af våbnene og robotten blev spildt, men tanken om at nogen rodede ved hans bil var næsten utålelig.
Hvor ynkeligt det end måtte lyde for nogle, havde Nellie stærkere følelser for sine elskede køretøjer, end han havde for nogle levende væsner - men han arbejdede på at få vendt det billede. Han forsøgte, i hvert fald.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    6/9/2015, 22:26

Malaika sagde intet til hans skarpe svar om at han ikke dum nok til at lade sine våben ligge synligt fremme. Hun lyttede bare imens han talte. Hun kendte ham ikke, men hun kunne tydeligt mærke på ham at han ikke var vant til at begå sig i Vegas. Han havde sikkert fint styr på våben og alt det, men at fragte dem til farlige steder som Vegas virkede ikke som en af hans stærke sider lige nu. Hun vendte sig væk fra ham imens hun med hurtige bevægelser fik sat sit lange brune hår op i en knold. Hun drejede hen mod ham, da han spurgte hende om de kunne være et set up. det var ikke godt at vide...
Hun bed sig i læben imens hun så på ham. "Jeg ved det ikke... Men jeg tror det er bedst at flytte de våben hvis de stadig er der..." sagde hun kort. Hun så sig kort om imens hun tænke sig om.
"Du er ikke fra Vegas vel? spurgte hun ham, hun var sikker på hun allerede kendte svaret. Før han overhovedet fik mulighed for at svare hende gik hun ind i et baglokale der hørte til baren. Der ikke mange sekunder før hun kom tilbage igen. Med en hurtig bevægelse fik hun samlet sin jakke op og begyndte at tage den på. Hun havde ingen planer om at lade ham gå der ud alene for at tjekke de våben. Selvom hun ikke kendte ham så hun ingen grund til at han skulle alene ud i Vegas' mørke gader uden en mulighed for at få hjælp fra en der kendte stedet.

"Jeg har fået en til at tage resten af min vagt. Du kan opholde dine våben og det hos mig i nat hvis der bliver behov for det." sagde hun roligt imens hun gik ud fra omme bag bardisken og hen til ham. Hun så sig kort om i baren, nogle få folk så hen på dem, det var nok bare fordi de undrede sig over at hun allerede gik. Malaika vidste dog at der kun ville gå få minutter før hendes chef ville komme og overtage hendes vagt.
Hun havde ret, ind af døren kom en høj og ret bred skuldret mand, han gik direkte hen til hende. "Jeg håber du ikke roder dig ud i for mange problemer nu..." det var mere en kommentar end så meget andet. Malaika smilede bare til ham og nikkede. Hun gik så hen til døren og så hen på den mand der indtil nu bare havde været en kunde. "Kommer du med? - Jeg hedder forresten Malaika" hendes præsentation var kort og lød mere som om hun lige var kommet i tanke om at hun havde et navn. Det havde aldrig været hendes stærke side at være høflig med introduktioner og den slags. Det kom altid lidt snublende eller halv glemt når hun præsenterede sig selv.
Selvom hun ikke var en fan af våben kunne hun ikke lade vær med altid at være lidt nysgerrig. Hun havde ingen lyst til at bruge dem, men at se dem og den måde de fungerede på var nu spændende. Et eller andet sted håbede hun at de stadig var i bilen, både på grund af hendes nysgerrighed og fordi det ville være en skam hvis de blev stjålet fra staklen der både var blevet brændt af og nu havde en risiko for at hans våben var blevet stjålet fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    18/9/2015, 22:55

Nellie lod højtlydt et suk undslippe sine læber og rodede lidt frustreret op i sit hår, da kvinden opfordrende ham til at gemme våbne af vejen og flytte dem fra bilen. Men hvor helvede skulle han flytte dem hen? Det ville jo på ingen måde virke underligt hvis han tjekkede ind på et motel med en stor taske stoppe med våben og en mindre kamprobot... Mistænksomt? Neeej da!
Han kunne selvfølgelig også bare vende snuden hjemad - simpelthen køre hjem men for det første virkede tanken om den lange tur uoverskuelig lige nu, og for det andet, kunne han nærmest høre Erwins formanende stemme runge i sit hoved om hvor uansvarligt det ville være at køre efter lige at have bællet i hvert fald 2 et halv glas whisky.
Han blev revet ud af sine tanker igen ved hendes næste spørgsmål og han rystede bare på hovedet.
"Er det virkelig så åbenlyst?" spurgte han bare med et anstrengt smil, som dog straks forsvandt næsten så snart det var dukket op, da kvinden ligesom forsvandt, hvilket også fik ham til at rynke panden let.

Overrasket glippede Nellie vantro med øjnene da hun igen kom ud igen og endda tilbød ham at han kunne opholde sine ting hos hende.
"Men.. Du kender mig jo slet ikke?" Alene det faktum at en fremmed ville hjælpe ham ud af noget han udelukkende selv havde været skyld i at få rodet sig ud i, kom voldsomt bag på ham. Men ikke desto mindre var han ikke mange øjeblikke om igen at klatre ned fra den høje barstol og efterlade sin drink på bordet. Hell - det var da den hidtil bedste mulighed og han ville da være et endnu større fjols hvis han lod sådan en chance forspilde.
Nellie så forvirret på manden der nu indtog kvindens plads bag baren, og det tog ham adskillige øjeblikke at finde ud af, at det han sagde ikke var henvendt til ham, men til hende. Hans blik flakkede hen mod kvinden i døren og han nikkede derfor bare venligt til manden, inden han hastede hen til hende.
Helt ærligt havde han heller ikke tænkt over at præsentere sig selv før hun gjorde det - tanken var simpelt ikke faldet ham ind. Han havde heller aldrig fået navnet på den vampyr hvis bestilling han havde sin Hummer læsset med, og set i bakspejlet var det nok også en fejl. Ikke at Vampyren nødvendigvis havde stukket ham sit rigtige navn, men alligevel.
"Jeg hedder Cornellieus - eller bare Nellie, hvis det er lettere." Om han præsenterede sig med sit egentlige navn eller bare som Nellie var egentlig lidt hips om haps. Han udtalte dog aldrig sit navn på sammen måde som sin skaber.
Nellie trak dørhåndtaget ned og trådte udenfor døren, men sørgede dog for at holde døren åben for kvinden, Malaika, så den ikke bare ville falde i, i ansigtet på hende. Han kunne lige så godt forsøge at skabe sig et godt indtryk hos hende, nu hun så pænt lod ham opbevare sine ting hos sig.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    25/10/2015, 16:17

Malaikas ansigt lyste op i et kort grin. Hun havde boet længe i Vegas, med tiden var det blevet meget tydeligt at se hvem der ikke kom fra Vegas eller bare ikke færdes der særlig ofte. Hun nikkede som svar.
Malaika så hen på ham og smilede så til ham. Det var en venligt og varmt smil. "Du virker meget oprigtigt, så derfor behøver jeg ikke kende dig for at hjælpe dig..." sagde hun imens hun betratede ham. Hun kunne godt se det kom bag på ham at en fremmed ville lade ham opholde sine våben i hendes lejlighed. Hun kunne egentligt også godt forstå hans chok. Hun ville nok have reageret i sammen retning hvis hun stod i hans sted.
Nogle folk var bare lettere at se igennem end andre. Cornellieus havde indtil nu ikke virket som typen med gemte motiver og facader. Han havde virket så oprigtig og naiv at hun ikke tvivlede på at hun kunne stole på at han var uskyldig lige meget hvad der end ville ske i løbet af denne aften. Inders inde håbede hun at alt ville gå fint, at ingen havde opdaget hans last i bilen for så ville det hele gå meget nemmere for dem.

Hun gik hurtigt ud imens han holdt døren for hende. Hun bed sig i læben og trak sin jakke lidt tættere om sig, det var koldere end hun havde troet. "Nellie... " mumlede hun til sig selv imens hun kort så sig omkring. Det var ikke et navn hun var stødt på før. Eller det var i hvert fald ikke et hun havde kunne huske så. Der var stadig folk på gaden. Luften var fyldt med summen af muntre stemmer og latter fra forbi passerende folk der sikkert var ude og besøge casinoer og bare. Selvom det var de folk man kunne høre mest, var der også enkelte folk der var af en mere skummel kaliber. Det var de folk der gik rundt og holdt øje med deres omgivelser som om at der kunne ske noget hvert øjeblik. Malaika havde aldrig følt sig særlig tryg når de var i nærheden. De så altid ud som om de kendte alle ens hemmeligheder. Det skræmte hende, hun var ikke glad for tanken om at den slags folk måske kendte hendes mutation.
Malaika rystede de mørke tanker af sig og koncentrerede sig igen om Cornellieus og hans våben. "Hvor holder du henne?" spurgte hun imens hun så søgende på de biler der holdt i nærheden. Der var ikke mange, men alligevel var der nogle stykker hist og her. Selvom det var vegas var biler stadig en dyr fornøjelse som ikke var ejet af mange.
Tilbage til toppen Go down
Nellie
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Clomans
Navn. : Cornelius Winkelman
Alder : Han ligner en ung man et sted i midt tyverne men er reelt ikke mere end lidt over fire år af eksistens.
Evner/Classes. : Engineers, anden rang.
Bosted : I en lille lurevt lejlighed i Racemania, Miami.
Tilhørende klan. : Ingen.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Ingen.
Antal indlæg : 22
Reputation : 6
Join date : 15/08/15

IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    8/11/2015, 20:47

Det undrede nu alligevel Nellie at hun gad at bruge krudt på at hjælpe ham. Han havde godt nok været oprigtig nok - fortalt hende sandheden, men at det gav hende anledning til at have lyst at hjælpe ham, var ham stadig et mysterium. Nellie var virkelig ikke god til at læse eller forstå  andre væsner og deres intentioner og handlinger. Selvom han var spørgende, og uforstående omkring hendes hjælp - var han på ingen måde skeptisk eller mistænksom. I princippet kunne denne kvinde jo i lige så høj grad være ud på at nappe hans våben og at dette, var et set up. Denne tanke dog ikke så meget som strejfede ham. Han havde måske lidt for naiv og godtroende hvad dette angik. Måske var det egentlig intet under at folk fik lyst til at rende om hjørner med ham...
 Nellie lod bare døren gå i bag dem da Malaika var trådt med ud, go fulgte egentlig bare med hende, skønt det jo var ham der vidste hvor han havde parkeret sin bil. Først ved hendes spørgsmål, ændrede han egentlig retning og begyndte at gå over imod farttøjet.
"Det er den sorte Hummer," svarede han bare med den antagelse, at alle andre var lige så meget inde i biler, mærker og modeller som han selv var. Hans Hummer var langt fra den eneste sorte bil der holdt parkeret, men dog den eneste SUV.
Han fiskede bare bilnøglerne op af sin ene lomme, og kunne mærke hvordan hans hjerterytme lige så langsomt steg i takt med, at han nærmede sig bilen. Han håbede virkelig at alting endnu lå der. Så kunne han i det mindste finde en anden mulig køber, for han havde altså brug for pengene. Fra hvad han umiddelbart kunne se af bilen så den ud til at være i god stand - der var ingen umiddelbare tegn på skrammer eller indbrud - og gu'ske lov for det! Nok ville det være brandærgerligt hvis nogle havde hugget hans våben og den mindre robot, men det ville næste være værre havde de også nappet, eller uskadeliggjort hans bil. Ganske vidst forstod Nellie sig ikke rigtigt på andre væsner, men biler, derimod - der kunne han være med. Han var derfor også udmærket godt klar over, at man sagtens kunne få en bildør op, uden at efterlade sig nogen tydelige tegn på indbrud.
Hvis ikke Malaika havde fundet ud af hvilken af bilerne der var hans, ville Hummerens lygter, som kort blinkede da han trykkede ned på nøglen, nok give hende et hint om det.
Nellie stoppede kort op foran kølerhjelmen, pustede kort ud gennem læberne og vendte ansigtet mod Malaika som han sendte et skævt smil, som nok i højere grad mindede lidt om en grimasse.
"I det mindste ser bilen ud til at være intakt.."
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)    

Tilbage til toppen Go down
 
Jeg fordriver tiden - hvad laver du? (Malaika.)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hvad laver jeg dog?!?! //Zed//
» Pas på hvad du ønsker dig!
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Who are you, and what will you? //Wendigo//
» Skæben bestemmer hvad der skal ske /gino/

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: